Nie żyj tak tym forum, fejsbukiem i nie bierz sobie aż tak bardzo do serca tego co pisze jakiś Perkun czy inny wełnoak.

Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
-
Ale tu cyrki.Pogoń z ZS najczęściej kosa,ale był też okres ,gdy sosnowiczanie bywali u nas na hokeju i wtedy nioło sie głosne-"Legia Pogoń Zagłebię...podkresłam stare czasy.Od razu przypomniało mi się z końcówki lat 80,Zagłębie w Bytomiu na hokeju,i ich doping ,który jako malolat odbierałem "Czestmir ,Czestmir ojojoj" i mysle o co im chodzi,oczywiście zaśpiew brzmiał Chelsea,Chelsea OioiOi!!!Tak jak Zagłębia nie lubie,tak mam jakis szacunek i poważanie.
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego
-
-
-
Szkoda ze tak bardzo nie pilnujesz swego przygłupawego kolegi po szalu.
-
Magia internetu i netowni.
-
DoZo zmień tampona wtedy.
-
Zawsze odzywać musi się chłopak tego DoZa jako adwokat?
DoZo Ty jesteś chory na łeb i to ostro. Powinieneś się oddać do leczenia. Jesteś człowieku chory i to ostro.
DoZo Ty jesteś chory na łeb i to ostro. Powinieneś się oddać do leczenia. Jesteś człowieku chory i to ostro.
-
Chyba ciebie cyganom rodzice oddali.JohnyBravo pisze: ↑13.01.2018, 18:14Zawsze odzywać musi się chłopak tego DoZa jako adwokat?
Z tym nasile86 w zestawie.
-
A Ciebie rodzice kołysali w betoniarce
-
Oho...Dozo doczekał się swoich Leibstandarte.
-
Przecież ani jeden ani drugi gamoń nie wiedzą ocb..
-
Na fotce widoczne razem 2 ekipy GKS Jastrzębie(55) i Piast Gliwice (( 85 ) 13.01.2018 chyba podczas jakiegoś meczu sparingowego .Od kiedy Piasta i GKS Jastrzębie coś łączy ????

Zawsze Wierni !
https://youtu.be/pV2ojAEPd1U
https://youtu.be/pV2ojAEPd1U
-
Odkąd Piast pojechał się pucować na Jastrzębie - ROW, po drodze dostali oklep od Górnika i ROWu.WODA GAZOWANA2 pisze: ↑14.01.2018, 20:18Na fotce widoczne razem 2 ekipy GKS Jastrzębie(55) i Piast Gliwice (( 85 ) 13.01.2018 chyba podczas jakiegoś meczu sparingowego .Od kiedy Piasta i GKS Jastrzębie coś łączy ????
![]()
-
Kup sobie lepiej słownik i naucz się poprawnie pisać.jestesmywaszastolica pisze: ↑13.01.2018, 20:30JohnyBravo pisze: ↑13.01.2018, 18:14Zawsze odzywać musi się chłopak tego DoZa jako adwokat?
chłopaków to sobie szukaj na forum kartun netłork a odemnie 3 chuje w bok
-
Wy łajzy, r************* każdy temat...
"And if we have to go alone
We'll go alone with pride"
We'll go alone with pride"
-
Stilon Gorzow- Widzew Łódź
Jakies kontakty oprócz krótkiej zgody ?
Jakies kontakty oprócz krótkiej zgody ?
-
-
Dziwnym trafem jedni i drudzy byli we Francji..wspólny hotel wspolne wieszanie fan na basenie i melanżyk....także kontakty sa
-
Jeżeli nawet zna się parę osób, to co z tego?Na wyjazdach na kadrę często ekipy co nie mają kose bujaja się że sobą.
-
DoZo(L) pisze: ↑15.01.2018, 08:30Czy ty naprawdę chcesz, żebym zlustrował twoje komentarze pod kątem poprawnej pisowni i zawstydził cię w oczach twojego chłopaka oraz reszty zgodo-układowiczów lub np. waszego fanklubu z Gorzowa, łajzo?JohnyBravo pisze: ↑14.01.2018, 21:38Kup sobie lepiej słownik i naucz się poprawnie pisać.jestesmywaszastolica pisze: ↑13.01.2018, 20:30
chłopaków to sobie szukaj na forum kartun netłork a odemnie 3 chuje w bok
Fanklubu z Gorzowa o kim mówisz :)
-
Przecież nie chodzi o Stal Gorzów.lukizks pisze: ↑15.01.2018, 16:24
Fanklubu z Gorzowa o kim mówisz :)
Stilon to zgoda/układ Chrobrego , byłej zgody RTS-u, która ponownie należy do "rodziny" czerwonych.
Nim sto osób zacznie wymyślać - Widzewskie FC jeżdżą z Chrobrym na wyjazdy, wcale się z tym nie kryjąc.
Pytanie nie jest przypadkowe.
-
Po jaki c*** nas wpierdalasz, gdzie nas nie ma i do tego pisząc o jakimś "FC"?! Zajmij się lepiej swoim podwórkiem, bo jak widać jesteś jebanym farmazoniarzem a udajesz "alfę i omegę" w każdym zakątku tego forum i pijesz do praktycznie każdej ekipy z poza waszej rodziny, lecząc najwidoczniej jakieś swoje kompleksy. Dodam dla reszty, choć już było to tłumaczone setki razy, że na linii ChG - Widzew są kontakty, z kolei my z Widzewem nie mamy jakiś poważniejszym kontaktów, prócz jakiś prywatnych znajomości. Następnym razem proszę dawać konkrety a nie powielać czyjeś domysły. Koniec tematu z mojej strony.
Moje wypowiedzi - mój punkt widzenia.
-
Brak kontaktów pewnych grup, nierówna się brakiem prywatnych znajomości. Z mojej strony tyle co do twojej osoby, bo jak widać jesteś zwykłym internetowym trollem i niewiele rozumiesz co ktoś do ciebie pisze.DoZo(L) pisze: ↑15.01.2018, 18:35Doprawdy?
Skoro potraficie pomówić kogoś 'adminowi', to może warto umówić się pomiędzy samymi widzewiakami w kwestii kontaktów/znajomości i ustalić jakąś jedną wspólna wersję, zanim zarzuci się komuś farmazony.JerseyStilon pisze: ↑15.01.2018, 18:08Po jaki c*** nas wpierdalasz, gdzie nas nie ma i do tego pisząc o jakimś "FC"?! Zajmij się lepiej swoim podwórkiem, bo jak widać jesteś jebanym farmazoniarzem a udajesz "alfę i omegę" w każdym zakątku tego forum i pijesz do praktycznie każdej ekipy z poza waszej rodziny, lecząc najwidoczniej jakieś swoje kompleksy. Dodam dla reszty, choć już było to tłumaczone setki razy, że na linii ChG - Widzew są kontakty, z kolei my z Widzewem nie mamy jakiś poważniejszym kontaktów, prócz jakiś prywatnych znajomości. Następnym razem proszę dawać konkrety a nie powielać czyjeś domysły. Koniec tematu z mojej strony.
Moje wypowiedzi - mój punkt widzenia.
-
Kontakty to dla mnie(jak i znacznej większości) odwiedziny na meczach,turniejach itp. Skoro znam sie z kilkoma kibolami z innych klubów tzn że Widzew ma układ czy dobre relacje z Jeziorakiem,Bielskiem czy Jastrzebiem ? Jak tam sobie DoZo i reszta bandziorów tlumaczy to już ich sprawa. Reasumując relacje ma linii Widzew i Stilon - brak kontaktu,prywatne znajomości. DoZo kumaczu,rozumiesz?
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
No nie,ty po prostu głąb jesteś :)
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
On nie jest normalny. To jakiś debil i prowokator, który siedzi 24 godziny ma dobę na necie. Psychicznie chory czlowiek.
-
Znasz go pewnie spod zegara, więc wierzymy ci na słowo.
A ty miałeś kontakty z kibicami z Gorzowa, przynajmniej przygodne (przelotne znajomości)?
[/quote]
A ty byłeś tym spierdalajacym do lasu i zostawiającym kolegów ze Stilonem prywatne znajomości i tyle tak samo z Chrobrym
A ty miałeś kontakty z kibicami z Gorzowa, przynajmniej przygodne (przelotne znajomości)?
[/quote]
A ty byłeś tym spierdalajacym do lasu i zostawiającym kolegów ze Stilonem prywatne znajomości i tyle tak samo z Chrobrym
-
Przypominaj sobie co chcesz c**** wiecie co do Poddębic i niech tak zostanie w chuju mi to lata co piszecie . Wróciliście już z lasujestesmywaszastolica pisze: ↑15.01.2018, 23:49o zostawianiu kolegów w kontekście ostatniego łamania się niekoniecznie opłatkiem to raczej nie powinieneś pisać.
no ale jeśli już dałeś głos i powielasz info z c****, to na dobry sen przypomnę ci jeszcze Poddębice
-
W Kwidzyniu to chyba niedawno sobie honorowo po męsku wyjaśnili nieporozumienia.troll internetowy pisze: ↑16.01.2018, 19:33Oooo... święte krowy zapomniały już o giwerach i Kwidzyniu?.. Krótka pamięć... Powyjmujcie sobie może te igły, które pozbieraliście siedząc w leśnych iglakach, bo wam to i owo uciskają. Może pamięć wam wtedy wróci, bo na obiektywizm nie liczę.
To nie "święte krowy" rozpoczęły tam westernowe zabawy.
-
A czy to przypadkiem nie wy zaliczyliscie spierdolke w las na spotkaniu z Rakowem? Czy walczyliscie do konca?jestesmywaszastolica pisze: ↑17.01.2018, 01:30wy to już wyższy poziom orbitowania zaliczacie, rozumiem że jako "czerwona armia" to info o naszych harcach z kacapami to macie z pierwszej ręki, ale temat Poddębic to terra incognita knetów.esgrts1 pisze: ↑16.01.2018, 15:32Przypominaj sobie co chcesz c**** wiecie co do Poddębic i niech tak zostanie w chuju mi to lata co piszecie . Wróciliście już z lasujestesmywaszastolica pisze: ↑15.01.2018, 23:49o zostawianiu kolegów w kontekście ostatniego łamania się niekoniecznie opłatkiem to raczej nie powinieneś pisać.
no ale jeśli już dałeś głos i powielasz info z c****, to na dobry sen przypomnę ci jeszcze Poddębice
a z lasów to nie wróciliśmy w strachu przed:
- widzewską Warszawą
- Red Bullsami
- tym waszym 3 warszawskim tworem, którego ze strachu zapomniałem jak się nazywa
- no i oczywiście przed waszym FC z K6
Dziwi mnie w ogóle to, że poświęcasz swój czas na tak mało znaczący klub jak Legia. Ale w sumie po tym jak podporządkowaliście sobie już całą Polskę i pół Europy, to w sumie co wam pozostaje.
Tematów klamek, siekier i chuje wie czym się tam jeszcze napierdalamy to ja nie mam nawet zamiaru komentować, cieszy mnie to, że Widzew się tak brzydzi sprzętem, rozumiem, że to zbawienny wpływ krakowian :)
KU CHWALE WIELKIEJ POLONII
O matko przenajświętsza :). Teoretycznie kiedy takie zdarzenie miałoby mieć miejsce i przy jakiej okazji?
-
-
Jak wyglądają relacje na linii Orzeł Przeworsk - Karpaty Krosno, Igloopol Dębica - Karpaty Krosno?
-
Kilka "ładnych" lat temu był grill między nami a Karpatami ( niestety przegrany przez naszych ), pamiętam jak byliśmy w Krośnie na wyjeździe, też już jakiś czas temu, to wróciliśmy ze skrojonym szalem Karpat. Teraz brak kontaktów, pewnie jakbyśmy się spotkali gdzieś na trasie to nastąpiłaby wymiana argumentów, ale o jakiejś "ostrej kosie" nie można mówić, ja tak to widzę.
IGLOOPOL DĘBICA
-
Pamiętam, że było wspólne grillowanie między obiema ekipami parę lat temu. Ale dużo się na podkarpaciu pozmieniało stąd moje pytanie. Dzięki za konkretną odpowiedź.tuwimianin. pisze: ↑17.01.2018, 14:23Kilka "ładnych" lat temu był grill między nami a Karpatami ( niestety przegrany przez naszych ), pamiętam jak byliśmy w Krośnie na wyjeździe, też już jakiś czas temu, to wróciliśmy ze skrojonym szalem Karpat. Teraz brak kontaktów, pewnie jakbyśmy się spotkali gdzieś na trasie to nastąpiłaby wymiana argumentów, ale o jakiejś "ostrej kosie" nie można mówić, ja tak to widzę.
-
Zgoda Polonii Bydgoszcz i Stomilu Olsztyn trwa już 22 lata z tego co wyczytałem. Kiedy padła zgoda Stomilu i Łódzkiego KSu? Bo wygląda na to, że po stronie Stomilu była Polonia z po stronie ŁKSu Zawisza Bydgoszcz.
-
Trwała w latach 1997 - 1998.
Tu masz mecz Stomil - RTS z 1997, na którym widać flagi ŁKS-u:
https://www.youtube.com/watch?v=oQECAHYXyFo
Tu masz mecz Stomil - RTS z 1997, na którym widać flagi ŁKS-u:
https://www.youtube.com/watch?v=oQECAHYXyFo
Września 100% Lech Poznań!
-
JuniorKSP- lepiej napisz, czy wasi koledzy złapani w pociągu do Krakowa/N. Sącza, którzy za danie spokoju wygadali gdzie Sandecja trzyma flagi nadal udzielają się na trybunach.JuniorKSP pisze: ↑17.01.2018, 02:06A czy to przypadkiem nie wy zaliczyliscie spierdolke w las na spotkaniu z Rakowem? Czy walczyliscie do konca?jestesmywaszastolica pisze: ↑17.01.2018, 01:30wy to już wyższy poziom orbitowania zaliczacie, rozumiem że jako "czerwona armia" to info o naszych harcach z kacapami to macie z pierwszej ręki, ale temat Poddębic to terra incognita knetów.
a z lasów to nie wróciliśmy w strachu przed:
- widzewską Warszawą
- Red Bullsami
- tym waszym 3 warszawskim tworem, którego ze strachu zapomniałem jak się nazywa
- no i oczywiście przed waszym FC z K6
Dziwi mnie w ogóle to, że poświęcasz swój czas na tak mało znaczący klub jak Legia. Ale w sumie po tym jak podporządkowaliście sobie już całą Polskę i pół Europy, to w sumie co wam pozostaje.
Tematów klamek, siekier i chuje wie czym się tam jeszcze napierdalamy to ja nie mam nawet zamiaru komentować, cieszy mnie to, że Widzew się tak brzydzi sprzętem, rozumiem, że to zbawienny wpływ krakowian :)