Portugalia-Polska
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Ma ktos podobnie ?
Status rezerwacji: Wysłane
Przesyłka została nadana dnia 27.08.2007 pod numerem
Na dole link pod ktorym mozna sledzic losy jebanej przysylki. Klikam w ten link i
1 4130016725409: brak paczki w systemie.
ku*** jego mac ? Mieszkam w dublinie i widze ze juz pare osob dostalo a jest ktos kto tez jeszcze czeka.
Na dole link pod ktorym mozna sledzic losy jebanej przysylki. Klikam w ten link i
ku*** jego mac ? Mieszkam w dublinie i widze ze juz pare osob dostalo a jest ktos kto tez jeszcze czeka.
-
szczena_uns
- Kontakt:
wlasnie o to mi chodzi, wydaje mi sie ze z tych 25 euro znaczna czesc idzie dla lesnych ludkow, bo miejsca warte sa jak mowilem 10 euro... troche sobie przycinaja stosujac "interesujacy" kurs wymiany euro na zlotowki...
ja uwazam to za zwykle zlodziejstwo i nawet nie chodzi tutaj o pieniadze, tylko o sam fakt...
dobra, mniejsza z tym, wazne zebysmy wygrali
ja uwazam to za zwykle zlodziejstwo i nawet nie chodzi tutaj o pieniadze, tylko o sam fakt...
dobra, mniejsza z tym, wazne zebysmy wygrali
-
RKS RAKOW
ja mam dosłownie taka sama sytuacjeptoku pisze:Ma ktos podobnie ?
-
szczena_uns
- Kontakt:
-
szczena_uns
- Kontakt:
dzwonilem do nich, system automatycznie rozeslal maile do wszystkich z adresem zagranicznym, wg slow przedstawiciela firmy kurierskiejszatan serduszko pisze:A mi wlasnie przyslali emaila ze mam niekompletne dane i ze mam do nich zadzwonicku*** to co ja mam im jeszcze napisac jak wszystko maja w ktorym pokoju ku*** spie
Jakby nie mogli wczesniej tego napisac
-
czeladzianin
- Kontakt:
mozesz zignorowac, rozmawialem z milym gosciem ktory wytlumaczyl mi, ze poprosili o 3 slownie trzy maile do trzech osob w sprawie problemow z adresem a oni wyslali do wszystkich. Paranoja. Mimo wszystko nie zaluje gdyz dowiedzialem sie, ze na 100% jutro bede mial bilety i kontaktowac sie beda od 9 rano. Pozdro i do zobaczenia w Lizbonie!!!!
Bilet kosztował 115 a 4 zł to koszty manipulacyje. Na bilecie jest cena 25 eur więc licząc razy 3.82 (taki kurs +- jest od kilku tygodni) to wychodzi 95,5 no zaokrąglmy do 100 zł. Więc kutasy już 15 dołozyli + 4 kosztów to się równa 19 zł *7500 biletów = 142500 z nieznanych powodów pobranych pieniądzy !
a mi sie wydaje, ze dodatkowo w tych 25 euro juz zawarta jest jakas prowizja dla pzpnu, bo roznica w cenie miedzy biletami tej samej kategorii (najtanszej i najgorszej dodajmy) to 15 euro... jesli nawet tak nie jest, to nie rozumiem czemu nikt w "naszym" zwiazku nie protestuje, ze biora od nas az tyle pieniedzy, nawet nie chodzi mi tutaj o same pieniadze, tylko o zasade...
-
czeladzianin
- Kontakt:
-
EL OBSERVADOR
które piso?/jaki sector?
witam
jak siedzicie jakie macie sektory czy wszyscy siedzimy na piso-(pietro)nr 3?Ja mam sector 35 pietro nr.3
ps.Leci ktos z Barcelony ?????????
do zobaczenia na miejscu
jak siedzicie jakie macie sektory czy wszyscy siedzimy na piso-(pietro)nr 3?Ja mam sector 35 pietro nr.3
ps.Leci ktos z Barcelony ?????????
do zobaczenia na miejscu
-
0biektywny
...
...i jak tu sie wybrac do tej Portugalii,hehe ma ktos jakies wskazowki?z gory dziekowa.pozdro z Wysp
-
czeladzianin
- Kontakt:
troche pozno sie obudziles w zwiazku z cenami biletow, dla przykladu. teraz Manchester L292 w dwie strony, Luton L276, Birmingham L334, Gatwick L431, Heathrow L255. Jak widac najtansza opcja jest BA ale powrot w poniedzialek, wiec tez wyzszy koszt na miejscu, cos za cos. Mozliwosci jak widac jeszcze sa, ale nie tanie. pozdro i do zobaczenia w Lizbonie
-
czeladzianin
- Kontakt:
Czy możesz napisać o której dostałeś bilet? Ja dalej czekam a też mieszkam w UK.czeladzianin pisze:mam pytanie do Polakow na wyspach, czy Wy tez czekacie na bilety jeszcze??? Skoorwysyny juz sla do mnie bilet 5 dzienod poniedzialku, czy macie podobny problem????
Wlasnie dotarl kurier, sektor 33. Do zobaczenia w Lizbonie
Ps co masz napisane w statusie na kupbilet? Bo u mnie widnieje nadal "Status rezerwacji: W przygotowaniu do dystrybucji" i zaczynam się wkurwiać
-
czeladzianin
- Kontakt:
to co, 17 czasu miejscowego na Praca de Comercial?
Niedaleko Praca de Comercial, kolo stacji Rossio sa dwie dobre knajpy, w ktorych sprzedaja portugalski "przysmak". Jest to 'jin jinha' [żinżinnia]. Chyba jest to spiryt rozdzienczany sokiem wisniowym. ojro za szota. 10 euro za 0,7 chyba. Dobre i grzeje [wieczorami w Lizbonie jest zimno, przynajmniej 3 tyg temu pizdzilo (tzn pewnie cieplej niz w Polsce, ale to juz nie jest to 40 stopni w ktorym siedze od 2 miesiecy..)].
Z przydatnych informacji to w niedziele niektore sklepy sa otwarte [Mini Praca].
Przejscie sie glownym deptakiem to dobry pomysl, ale mozemy tez np. wszyscy wejsc do tramwaju [tam sa te stare, zabytkowe] [ http://www.travel-earth.com/portugal/lisbon-tram.jpg ]. Tramwaj linii 26 ma chyba najciekawsza trase, jedzie kolo najwazniejszych miejsc w Lizbonie.
Aha - chociaz w Lizbonie wiekszosc osob potrafi mowic po angielsku [nie to co w Hiszpanii :[ ] to tak, zeby bylo latwo: 'um/duos/tres/quatro/cinquo/.. imperialis' mowiac to w pubie zamowimy browar w plastikowym kubeczku. Na glownej imprezowej ulicy mozna dorwac 0,5 za ojro, wiec nienajgorzej.
Pozdro i do zobaczenia za tydzien!
Niedaleko Praca de Comercial, kolo stacji Rossio sa dwie dobre knajpy, w ktorych sprzedaja portugalski "przysmak". Jest to 'jin jinha' [żinżinnia]. Chyba jest to spiryt rozdzienczany sokiem wisniowym. ojro za szota. 10 euro za 0,7 chyba. Dobre i grzeje [wieczorami w Lizbonie jest zimno, przynajmniej 3 tyg temu pizdzilo (tzn pewnie cieplej niz w Polsce, ale to juz nie jest to 40 stopni w ktorym siedze od 2 miesiecy..)].
Z przydatnych informacji to w niedziele niektore sklepy sa otwarte [Mini Praca].
Przejscie sie glownym deptakiem to dobry pomysl, ale mozemy tez np. wszyscy wejsc do tramwaju [tam sa te stare, zabytkowe] [ http://www.travel-earth.com/portugal/lisbon-tram.jpg ]. Tramwaj linii 26 ma chyba najciekawsza trase, jedzie kolo najwazniejszych miejsc w Lizbonie.
Aha - chociaz w Lizbonie wiekszosc osob potrafi mowic po angielsku [nie to co w Hiszpanii :[ ] to tak, zeby bylo latwo: 'um/duos/tres/quatro/cinquo/.. imperialis' mowiac to w pubie zamowimy browar w plastikowym kubeczku. Na glownej imprezowej ulicy mozna dorwac 0,5 za ojro, wiec nienajgorzej.
mozesz powiedziec cos o klubach, dyskotekach? byles w jakims mozesz polecic?raff pisze:to co, 17 czasu miejscowego na Praca de Comercial?
i na ktora plaze najlepiej
witam.jakby ktos mial bileciki na sprzedaz to jestem chetny.okazalo sie ze moja paczka z biletami wyslana w poniedzialek z rudy slaskiej do Sosnowca jeszcze nie doszla a miala do przebycia 50km.jutro znajomy wylatuje do Birmingham i jak bilety nie dotrą do godziny 12 zostajemy bez biletow.
moje gg 7685544 jak mozecie pomoc to piszcie
pozdro
moje gg 7685544 jak mozecie pomoc to piszcie
pozdro