Ok. To napisz nam jeszcze czy lubisz Ruch, Wisle, Elane. Na pewno tutaj wszystkich strasznie intersuje Twoje prywatne zdanie w tych kwestiach. ;)Hustin Doffman pisze:Ty mi tu nie grypsuj koleszko to pierwsze. A po drugie skoro patriotyzm dla ciebie cos złego to świadczy tylko o tobie stary. p******* tą jebaną ruską kurwe i sram na to ze nasze bojówki sie miziają. Historia nie kłamie,a krzywd wyrządzonych rodzinie i ojczyźnie sie nie wybacza. Ty mi zadajesz pytanie czy jestem Widzewiakiem bo mam własne zdanie? Nazywasz mnie niedojebem a to twój post śmieszny.

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
Antygringo nie wiem ile ty masz lat i nie chce wiedzieć. Ale proponuje wziąść podręcznik od historii z 4-5 klasy szkoły podstawowej i zaznajomić sie z historią Polski. Szanuje wszystkich patriotów bez względu na kolor szalika klubowego. A ruski to mój wróg,gdyby dzis Putin wszedł do Polski jak do Ukrainy twoje ziomki z cdka by napierdalali do ciebie z kałacha i w chuju mieli kibicowskie uklady. Ale skoro aż tak cie rozdraznił mój wcześniejszy post to spelnie twoja prosbe i juz nic nie pisze ;)
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
-
I ty tam pewnie byłeś i lałeś ruskich.
Idź już na mecz swojej drużyny k**** obrzygana.
Idź już na mecz swojej drużyny k**** obrzygana.
-
No i poszło ich na jeden z ważniejszych meczy sezonu po wielkiej mobilizacji.....2.5koła, ale same fanatyki.
https://t.me/pump_upp
-
Po pierwsze w swoje chore insynuacje nie mieszaj Stali która nigdy nie była i nie będzie niczyim Fc, oby więcej w Polsce tak poukładanych i charakternych ekip jak Stal !łodzianin98 pisze:Jak już jesteśmy przy tym kto za kogo decyduje to sami święci w tym nie jesteście.
Ruch sobie i Wisłę i Was poustawiał po swojemu, ale Wy tego nie widzicie.
Wszystkie akcje na plus jakie te drużyny z koalicji zaliczyły i wypłynęły na światło dzienne to w duecie Wisła - Ruch.
Ruch Wami tak zamotał i tą Wisłą, że kumplujecie się ze Stalą Rzeszów i musicie siedzieć razem z jej największą kosą Resovią.
Widać, że Wasi bracia chorzowscy mają parcie by w duecie z Wisłą trząść całym południem, a żeby takie kluby jak Resovia, czy Stal były ich nie bójmy się tego określenia - fanclubami.
Wiadomo, że te mniejsze ekipy muszą się na takie ruchy zgodzić bo w przypadku postawienia się życie mieli by na pewno umilone.
Ten cały WRWE Gang nie wyszedł Wam na dobre, bo zamiast patrzeć na siebie i pilnować swoich terenów itd. zaczęliście się bardziej przejmować Wisłą, czy Ruchem myśląc, że skoro My nimi zainteresowanie wyrazimy to oni też Nami wykażą i będzie bajabongo.
Niestety rzeczywistość okazała się zgoła inna...
Po drugie nasze zdanie na temat Resovii jest od lat niezmienne i takie pozostanie, kwestia czasu kiedy to dobitnie będzie pokazane i będziesz mógł ze swoimi chorymi funflami snuć dalsze teorie.
Po trzecie, pilnujemy swoich terenów, działamy aktywnie,próbujemy,szukamy -a Wy ? (tylko nie pisz o flagach, Poddębicach itp bo to już historia i czasu nie wrócimy)
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
Tak dla rozluźnienia, poezja kastratów z chojen, brawo
"Dziś środa , więc nam k**** zróbcie loda
Na stadionie się nas baliście,
to zarząd o niewpuszczenie nas poprosiliście
Bo się w gacie zesraliście
Szmaty wasze ciągle mamy,
d**** na nich , wciąż ruchamy,
Jedna dziwka ta z krakowa ,
tej z Torunia, liże rowa
ten z chorzowa alfons wasz,
ciągle rucha żydzew w twarz,
wciąż wam krzyczy, rozkazuje,
d**** moje ciągnąć chuje,
my Łodzianie Rodowici !
żydzew k**** w mordę bici !
Do piłkarzy apel mamy,
My o awans ciągle gramy
I szampana już chłodzimy
Pokażemy tej kurwie,
że Łódzki Klub Sportowy panuje w Łodzi !!!"
"Dziś środa , więc nam k**** zróbcie loda
Na stadionie się nas baliście,
to zarząd o niewpuszczenie nas poprosiliście
Bo się w gacie zesraliście
Szmaty wasze ciągle mamy,
d**** na nich , wciąż ruchamy,
Jedna dziwka ta z krakowa ,
tej z Torunia, liże rowa
ten z chorzowa alfons wasz,
ciągle rucha żydzew w twarz,
wciąż wam krzyczy, rozkazuje,
d**** moje ciągnąć chuje,
my Łodzianie Rodowici !
żydzew k**** w mordę bici !
Do piłkarzy apel mamy,
My o awans ciągle gramy
I szampana już chłodzimy
Pokażemy tej kurwie,
że Łódzki Klub Sportowy panuje w Łodzi !!!"
-
Low kick jak tam frekwencja dziś pod wiatą? Z 2 koła się was uzbierało na jeden z ważniejszych spotkań?
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
Nie no nie będę Ci wyjeżdżał z flagami, czy jakimiś bitkami bo trzeba żyć teraźniejszością, a nie tym co już było.wiernyioddany pisze:Po pierwsze w swoje chore insynuacje nie mieszaj Stali która nigdy nie była i nie będzie niczyim Fc, oby więcej w Polsce tak poukładanych i charakternych ekip jak Stal !
Po drugie nasze zdanie na temat Resovii jest od lat niezmienne i takie pozostanie, kwestia czasu kiedy to dobitnie będzie pokazane i będziesz mógł ze swoimi chorymi funflami snuć dalsze teorie.
Po trzecie, pilnujemy swoich terenów, działamy aktywnie,próbujemy,szukamy -a Wy ? (tylko nie pisz o flagach, Poddębicach itp bo to już historia i czasu nie wrócimy)
To samo można powiedzieć o ŁKSie, że pilnuję swoich terenów, działa aktywnie, próbuje, szuka itd.
Tylko no za każdym razem się słyszy, że kwestią czasu jest to, kwestią czasu jest tamto.
Nie oczekuję by ktokolwiek konkretne daty, działania przedstawiał tylko no można było by przez ten rok się ustosunkować do wielu spraw.
Takie "My się nie lubimy", ale no to jeszcze nie ten czas na to by to pokazać, nie róbmy nie potrzebnych dymów, co powiedzą inni, a może ich olać bo i tak są słabsi od Nas itd.
-
Low Kick czeka jak wrócą i się określą.Janiol pisze:Low kick jak tam frekwencja dziś pod wiatą? Z 2 koła się was uzbierało na jeden z ważniejszych spotkań?
-
Janiol pisze:Low kick jak tam frekwencja dziś pod wiatą? Z 2 koła się was uzbierało na jeden z ważniejszych spotkań?
300 osób konretnej chuligańskiej bandy. Wystarczy na jakieś 15 tys. janioli
-
Przestań zgrywać kumacza, bo coś usłyszałeś i będziesz powtarzał w necie. Nie licząc waszego ostatniego wyjazdu, to trochę wcześniej dla przykładu czekaliśmy na was w pewnym miejscu w 120 os albo innym razem znaleźliście gpsy. To tylko z ostatniego czasu przykłady, o tym nikt nie pisze w internecie by takie barany jak ty nie mogły zgrywać potem kumaczy.bialy08 pisze:Dowiedz się od kolegów ,czy was nie atakujemy,i odpowiedz od razu czemu nie zaproponowaliście walki o flagi i czekaliście do momentu kiedy nas mało na wyjazd pojedzie ?Parę miesięcy temu pisałem ,że tak zrobicie.Odpowiem za was bo jesteście posrani i do walki w równych liczbach nie staniecie.
A co do walki o flagi, to każdy zdrowo myślący wie, że nie ma szans na takie coś. Obie strony sobie nie ufają, więc nie zabrakło by sprzętu oraz zgód i układów, logistycznie nie realne. Ale chyba za głupi jesteś, żeby to pojąć? Nie odpisuj, mam wyjebane na takich trolli jak ty.
-
Za duzo filmow dzieciakupopopopopo pisze:Janiol pisze:Low kick jak tam frekwencja dziś pod wiatą? Z 2 koła się was uzbierało na jeden z ważniejszych spotkań?
-
error04 pisze:Za duzo filmow dzieciakupopopopopo pisze:Janiol pisze:Low kick jak tam frekwencja dziś pod wiatą? Z 2 koła się was uzbierało na jeden z ważniejszych spotkań?
Gnojku j***** mógłbym być twoim ojcem
-
Popopopopo, wszyscy wiemy, że marzycie o takiej frekwencji jaka jest na Widzewie. Cieszy więc bardzo ta wasza szydera, to po prostu nic innego jak śmiech przez łzy :D
Ale życzę wam normalnego stadionu by można było skonfrontować ile was by tam przyszło i porównać.
https://www.youtube.com/watch?v=rysPt5t819w Ciaryyyy!!!
Ale życzę wam normalnego stadionu by można było skonfrontować ile was by tam przyszło i porównać.
https://www.youtube.com/watch?v=rysPt5t819w Ciaryyyy!!!
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
Janiol skończ pierdolić, bo tych waszych bzdur z obu stron to się czytać nie da. Jesteś na takim poziomie jak te internetowce enthliczek i lodzianin 98.
-
Jak to są dla Ciebie ciary to ja Ci bardzo współczuję, lub też gratuluję dobrego poczucia humoru...
-
Janiol już ostatnio pisałem byś przestał tutaj się udzielać i pisać te swoje kocopoły. Jak sam przyznałeś na mecze aktualnie nie chodzisz, nie udzielasz się, więc po c*** się prujesz na forum gamoniu.
-
Nas garstka jakieś 3500 niecałe.Tera zrozum koleś ze taka marna zbieranina potrafi ośmieszyć kibiców których przychodzi po 18 tys. na mecz.Ośmieszyć nie raz czy dwa.W kogo się zatem smiejesz? Kto ma powody do wstydu? Nie myśl.Nie ogarnieszJaniol pisze:Low kick jak tam frekwencja dziś pod wiatą? Z 2 koła się was uzbierało na jeden z ważniejszych spotkań?
ŁKS Łódź Polska
-
Przyznam sie szczerze że nie pojmuje tych waszych słownych przepychanek o te flagi,publike,i c*** wie co tam jeszcze. Czytam że 300 zgrabnej załogi wystarczy na 18 tysięcy pikoli. Czyli jeden chuligan ŁKS miałby zbić 60 ludzi od nas,myśle że ów wojownik został by poprostu zdeptany,więc logiki w tym absolutnie żadnej. Mam jedno pytanie panowie? dlaczego temat,flag,publiki,wałkujecie za każdym razem? jaką macie satysfakcje przerabiając temat flag po raz 3473? niedawno zakonczył sie mecz ŁKS-Lechia.T a tu po za pytaniem o ilosc ludzi na stadionie absolutnie ŻADNEGO INFO. Wniosuje po tym że żaden z was na meczu nie był a kibice z was tyko w necie?
-
Już wpisywałem się w temacie ruskich , ale muszę jeszcze raz zabrać głos. Hustin Doffman szacun za stanowisko . Nie wyobrażam sobie zgody czy jakiegokolwiek układu z ruskimi. Nie ma dla mnie znaczenia czy to Spartak , CSKA czy jakaś inna k..... i kto jak z kim jest powiązany..a co do wypowiedzi Twojego adwersarza to najlepszym komentarzem będzie milczenie...gringocwel pisze:Hamuj bajere czlowieku. Ty w ogole za Widzewem jestes? Ja p******* jak tu sie tacy ludzie wpisuja to nie mam pytan. Banda niedojebowHustin Doffman pisze:Jeśli mogę się wypowiedzieć go dla mnie cska i spartak to taka sama ku***. j**** radzieckie scierwo! nigdy żaden ruski nie będzie mi ziomkiem.
-
Wzajemnie Marcel1908! Masz absolutną racje. Ignor jest zdecydowanie najlepszym rozwiązaniem.Marcel1908 pisze:Już wpisywałem się w temacie ruskich , ale muszę jeszcze raz zabrać głos. Hustin Doffman szacun za stanowisko . Nie wyobrażam sobie zgody czy jakiegokolwiek układu z ruskimi. Nie ma dla mnie znaczenia czy to Spartak , CSKA czy jakaś inna k..... i kto jak z kim jest powiązany..a co do wypowiedzi Twojego adwersarza to najlepszym komentarzem będzie milczenie...gringocwel pisze:Hamuj bajere czlowieku. Ty w ogole za Widzewem jestes? Ja p******* jak tu sie tacy ludzie wpisuja to nie mam pytan. Banda niedojebowHustin Doffman pisze:Jeśli mogę się wypowiedzieć go dla mnie cska i spartak to taka sama ku***. j**** radzieckie scierwo! nigdy żaden ruski nie będzie mi ziomkiem.
-
Przecież ten Hustin Doffman nawet na Widzew nie jeździ, pierdolił coś że za granicą niby siedzi. W czasie meczów siedzi tu i pierdoli swoje kocopoły. To nie jest nikt od nas, tak samo jak Janiol.
-
No musze cie zasmucić. Za granica pracuje a nie mieszkam to pierwsze a po drugie możemy się ustawić przed meczem z drwęcą. Chcesz to priv podam ci swojego pejsbooka i nie będziesz musial mi ublizachWŁ pisze:Przecież ten Hustin Doffman nawet na Widzew nie jeździ, pierdolił coś że za granicą niby siedzi. W czasie meczów siedzi tu i pierdoli swoje kocopoły. To nie jest nikt od nas, tak samo jak Janiol.
-
Nie działają mi privy. Zapraszam pod zegar zachodnia strona dolny róg tam gdzie stoją wiadome osoby, jestem tam na każdym meczu i będziesz mógł wyrazić swoje stanowisko wobec CSKA i ogólnie na temat swojego pierdolenia na tym forum ;) Tyle ode mnie wielki kumaczu
-
Bede latał pod zegarem i ludzi zaczepial "ej to ty jesteś ten bohater z kibice.net?" Twoja odpowiedz uświadomiła mi z kim mam do czynienia. Nigdy nie ubliżaj komuś kogo nie znasz. Zle można na tym wyjść.
-
Widać jaki z ciebie łoś. W tym miejscu siedzą ludzie z ekipy, podbij do nas w przerwie i powiedz że chcesz wyrazić swoje zdanie na temat CSKA. Stoję bliżej młyna 3-4 rząd od dołu, więc na pewno się trafimy. Wtedy pogadamy po męsku i zobaczymy jaki jesteś twardziel w realu. Tyle ode mnie
-
-
Ha ha soło pod zegarem o Cska umawiane na kibice.net tego jeszcze nie grali :) z drugiej strony jesli to prrawda to szacun za męskie spotkanie.
Ps. Swoją drogą Cska nie milo wspomina wizyt w Łodzi :) zwłaszcza na Radogoszczu.
Ps. Swoją drogą Cska nie milo wspomina wizyt w Łodzi :) zwłaszcza na Radogoszczu.
Tbm
-
Antypolskie klimaty u waszych braci z Chorzowa Ci już nie przeszkadzają?Hustin Doffman pisze:Ty mi tu nie grypsuj koleszko to pierwsze. A po drugie skoro patriotyzm dla ciebie cos złego to świadczy tylko o tobie stary. p******* tą jebaną ruską kurwe i sram na to ze nasze bojówki sie miziają. Historia nie kłamie,a krzywd wyrządzonych rodzinie i ojczyźnie sie nie wybacza. Ty mi zadajesz pytanie czy jestem Widzewiakiem bo mam własne zdanie? Nazywasz mnie niedojebem a to twój post śmieszny.
-
jakie antypolskie klimaty? Byłes kiedys w Chorzowie na meczu? odkąd bywam na meczach Niebieskich raz tylko byłem świadkiem jak na cwajce ziomek żle sie wyraził o Polsce ale to stary zgred po 50-tce. Wzajemny szacunek polega na tym że nawet jak masz inne poglądy od swojego ziomka nie eksponujesz ich w jego towarzystwie. Gwizdania podczas hymnu tez juz były przerabiane także nawet mi z tym nie wyjeżdzaj a żeby Cie uspokoic to młody Ruch jest juz całkiem inna bajka niz pokolenie wczesniej.
-
FarmazonJaniol pisze:Low kick jak tam frekwencja dziś pod wiatą? Z 2 koła się was uzbierało na jeden z ważniejszych spotkań?
-
Tak lepiej przecież by Łks tu pisał swoje kocopoły, siał propagandę i wyśmiewał wszystko co na Widzewie. Trzeba ich tu prostować, szczególnie takich osobników jak lowkick na kolano, entlicheck, mw10, popopopo.piąty dan pisze:Janiol już ostatnio pisałem byś przestał tutaj się udzielać i pisać te swoje kocopoły. Jak sam przyznałeś na mecze aktualnie nie chodzisz, nie udzielasz się, więc po c*** się prujesz na forum gamoniu.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
Pejsie z zksu kozak jesteś zza kompa?
-
Hustin Doffman pisze:jakie antypolskie klimaty? Byłes kiedys w Chorzowie na meczu? odkąd bywam na meczach Niebieskich raz tylko byłem świadkiem jak na cwajce ziomek żle sie wyraził o Polsce ale to stary zgred po 50-tce. Wzajemny szacunek polega na tym że nawet jak masz inne poglądy od swojego ziomka nie eksponujesz ich w jego towarzystwie. Gwizdania podczas hymnu tez juz były przerabiane także nawet mi z tym nie wyjeżdzaj a żeby Cie uspokoic to młody Ruch jest juz całkiem inna bajka niz pokolenie wczesniej.
Możesz rozwinąć myśl? Jeśli oczywiście nie jest to wiedza tylko dla Was.
-
Przygłupie napisze tylko raz do ciebie, jesteś tak tępy że nie zorientowałeś się jeszcze że wszystkie twoje wywody są ignorowane?A co następny j***** Rozenbaumie proponujesz? W którym rzędzie od lewej czy od prawej strony cię spotkam i w co będziesz ubrany? Hahaha! ku***, niesamowicie obniżyliście poziom umysłowy, odkąd wam tych karnetowców przybyło - gminnymi przedszkolami was masowo zapisywali?
Będziesz trzymał kciuki za Widzew nie? wasz zasrany los w naszych rękach. a propo poziomu umysłowego, Cosinus tobie na bank nie pomoże mimo tego że zastąpił ci dziurę w płocie.
-
Panowie ignorujcie tego zjeba low Icka. Zwykła internetowa p**** mająca kompleks Widzewa.
1910
-
Będziesz trzymał kciuki za Widzew nie? wasz zasrany los w naszych rękach.[/quote]
Za nikogo nie musimy trzymać kciuki. Wszem i wobec ogłaszacie, ze po raz kolejny się skurwicie i odpuścicie mecz mając sami szanse na awans. Skurwić i rozpruć się ponad wszystko żebyśmy byle tylko my nie weszli. Typowo widzewski ruch. Jak to szło: "gramy na luzie"...
Za nikogo nie musimy trzymać kciuki. Wszem i wobec ogłaszacie, ze po raz kolejny się skurwicie i odpuścicie mecz mając sami szanse na awans. Skurwić i rozpruć się ponad wszystko żebyśmy byle tylko my nie weszli. Typowo widzewski ruch. Jak to szło: "gramy na luzie"...
-
A niech sobie ten Finiszparkiet awansuje...najważniejsze,że wy zostajecie.WidzewskaCharyzma pisze: Będziesz trzymał kciuki za Widzew nie? wasz zasrany los w naszych rękach
Ogólnie nie przywiązuję wagi do ilości kibiców oglądających mecze,ale w następnym sezonie będzie dobry sprawdzian dla tych 16tysięcy posiadaczy karnetów.Zobaczymy na jak długo starczy im determinacji żeby co 2 tygodnie przyjeżdżać do Łodzi,na kolejny sezon w III lidze.
Jaka liczba Widzewa w Ełku?
-
Najprawdopodobniej z parkietami będziemy walczyć o 3pkt i odpuszczania żadnego nie będzie. Trener musi walczyć o swoją d*** bo gra Widzewa nie wygląda za dobrze i większość o tym wie. Dziwne że się do was zbliżyliśmy na tak mały dystans. Druga sprawa Drwęca i ich podejście wcale się nie zdziwię jak zdobędą do końca 0-1 pkt. Macie szansękkk78 pisze:A niech sobie ten Finiszparkiet awansuje...najważniejsze,że wy zostajecie.WidzewskaCharyzma pisze: Będziesz trzymał kciuki za Widzew nie? wasz zasrany los w naszych rękach
Ogólnie nie przywiązuję wagi do ilości kibiców oglądających mecze,ale w następnym sezonie będzie dobry sprawdzian dla tych 16tysięcy posiadaczy karnetów.Zobaczymy na jak długo starczy im determinacji żeby co 2 tygodnie przyjeżdżać do Łodzi,na kolejny sezon w III lidze.
Co do kibiców i frekwencji jest ona średnio na poziomie ponad 15tys i to jest szok dla wszystkich więc że spadnie to wiadomo bo to jest Polska i 3 liga...można powiedzieć że jesteśmy ewenementem. Kwestia teraz ile tej prawdziwej Wiary zostanie. Sam jestem ciekaw, nie będę się tu przekrzykiwał zbytnio w tym temacie. Zrobimy aby było jak najwięcej.
Widzewa w Ełku 300 osób
-
Musisz być młodym kibicem bo gdybyś troszke lat chodził na al.Unii wiedziałbyś że w miescie Łodzi temat frekwencji na meczach był,jest i pewnie bedzie bardzo waznym argumentem w tych naszych przepychankach łódzkich.Zawsze to wy podnosiliscie temat liczby widzów na meczach i wielokrotnie podnosiliscie ten argument min. przy temacie łodzkości,wierności itp.Teraz kiedy są nowe stadiony,jest nowe otwarcie i zostaliście nakryci czapkami w tym aspekcie to frekwencja jest malo istotna.Kogo chcecie oszukać?Samych siebie zapewne bo spinacie sie jak tylko sie da żeby w tym temacie było u was lepiej.Nitk kto ma w miescie derbowego rywala nie łyknie tych waszych kocopołów a te bajki o samych fanatykach i chuliganach na waszych meczach mozna szybko zweryfikować np.ogladając zdjecia z łodzkich portali gdzie widac jak na dłoni kto tam do was chodzi,a znamy sie przeciez doskonale.kkk78 pisze:A niech sobie ten Finiszparkiet awansuje...najważniejsze,że wy zostajecie.WidzewskaCharyzma pisze: Będziesz trzymał kciuki za Widzew nie? wasz zasrany los w naszych rękach
W Łodzi jesli chodzi o liczebność i aktywność kibiców na osiedlach też jestescie daleko z tyłu i tak np.nasze osiedle jedzie w lepszej liczbie do Ełku niż wasze idzie na mecz u siebie więc twój argument o przyjeżdzaniu do Łodzi na mecze co 2tyg.tez można skwitować usmiechem.
Co do naszych kontaktów z CSKA to mozna mieć rózne zdanie i opinie ale proponuje zostawić ją dla siebie a nie upubliczniac je na kibice.net a sąsiadom zza miedzy chwalącym sie atakiem na Rado przypominam o ich turnieju kibicowskim na Teo kiedy to swoich ukaładowiczów z Lionu zostawiliście na pastwe losu i spierdoliliście w podskokach,Widzew przynajmniej sie postawił.
low kick żebyś ty na swojej ośce był taki bohater bo statnio zza pleców policji przygladałes sie Widzewiakom grasującym po twojej ulicy,jeśli oczywiście ty to ty a nie ten pała spod Konstantynowa Pato gangster