Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
error04

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: error04 » 26.05.2017, 17:47

Dziekujemy bezdomnym za kolejny rozglos w Polsce:
Obrazek
Oraz dodatkowy powod dla zarzadu ktory bedzie sie tlumaczyl czemu nie wpuscili was na derby.

iparts.pl
łodzianin98

Post autor: łodzianin98 » 26.05.2017, 18:53

No z tym legendarnym to trochę poszaleli...
Owszem i zasłużony, ale nie legendarny

C1365O

Post autor: C1365O » 26.05.2017, 19:04

Odpowiedz:
Czemu nie legendarny?
Czy w Polsce jest jakiś legendarny klub?
Jeśli tak, to czym na to zasłużył?

popopopopo

Post autor: popopopopo » 26.05.2017, 19:13

to ci dopiero chuligani miasta Łodzi maltretują ten biedny Widzew ale jak to przecież karnety, boniek i liga mistrzów

my mamy w chuju co o nas piszą serwisy wyborczej i inne ale wam już ładnie zryło beret tym nowym stadionem modern football.

Janiol

Post autor: Janiol » 26.05.2017, 19:17

popoczopo jaką szykujecie następną akcję ''kibolską''? Rzucanie wiadrami było, chęć wejścia na derby z flagami była, pobazgranie autokaru było. Co teraz preksursory kibolstwa we wszechświecie??
NORYMBERGA DLA KOMUNY

popopopopo

Post autor: popopopopo » 26.05.2017, 19:33

następne będzie wypalenie ci naa czole waszej kapusty żeby każdy wiedział że ma do czynienia z wiejskim półgłówkiem

Carcassonne

Post autor: Carcassonne » 26.05.2017, 19:58

popopopopo pisze:następne będzie wypalenie ci naa czole waszej kapusty żeby każdy wiedział że ma do czynienia z wiejskim półgłówkiem
Osobiście będziesz im wypalał czy tylko pajacujesz w internecie?
Miasto moje a w nim..

ludwik16

Post autor: ludwik16 » 26.05.2017, 20:15

Super akcja ŁKS-u..Poprostu coś nowego na tej skostnialej naszej scenie.Akcja na zdecydowany +

Janiol

Post autor: Janiol » 26.05.2017, 20:32

popopopopo pisze:następne będzie wypalenie ci naa czole waszej kapusty żeby każdy wiedział że ma do czynienia z wiejskim półgłówkiem
Natomiast ty wypal sobie na czole odwrócony herb Widzewa, żeby każdy wiedział z jakim kompleksiarzem ma do czynienia.
ludwik16 pisze:Super akcja ŁKS-u..Poprostu coś nowego na tej skostnialej naszej scenie.Akcja na zdecydowany +
Mam nadzieję, że to sarkazm.
NORYMBERGA DLA KOMUNY

Red power

Post autor: Red power » 26.05.2017, 20:57

Janiol pisze:
Natomiast ty wypal sobie na czole odwrócony herb Widzewa, żeby każdy wiedział z jakim kompleksiarzem ma do czynienia.
Zaorałeś typa :-)

gringocwel

Post autor: gringocwel » 26.05.2017, 20:59

Ja p******* jaka tu jest zwala... jakies pedryle popsikaly autokar i juz caly dzien pierdolenia glupot....

popopopopo

Post autor: popopopopo » 26.05.2017, 21:09

Red power pisze:
Janiol pisze:
Zaorałeś typa :-)

poklepcie sie jeszcze po plecach durnie

łodzianin98

Post autor: łodzianin98 » 26.05.2017, 21:28

To co się na facebook'u wyprawia pod zdjęciami tego autokaru to jest szopka.
Jakieś typy ze Szczecina się pytają czemu atakują najlepszy klub w Łodzi i dopytuje jeszcze czy chcą by klub co ma 4 razy więcej kibiców dokonał zemsty...
Myślałem, że to forum to jest komedia, ale no niestety się myliłem.
Jakieś dziewczyny uprawiają wróżby, że ich kibice nie pozostaną dłużni, że to już jest brak form społecznych i w ogóle.
Przecież to co wyczynia wiara z Piłsudskiego to jest jakieś jedno wielkie nieporozumienie.
Na tych fanpage'ach pro ŁKSowskich to więcej Waszej wiary się naszło niż ze strony ŁKSu.
C1365O pisze:Odpowiedz:
Czemu nie legendarny?
Jak dla mnie w Polsce na miano takie nie zasługuje żaden, w zasadzie żaden klub na takie nie zasługuje.
Można powiedzieć o legendach wśród piłkarzy, ale nie drużyn.

mądrala

Post autor: mądrala » 26.05.2017, 21:34

łodzianin98 pisze:To co się na facebook'u wyprawia pod zdjęciami tego autokaru to jest szopka.
Jakieś typy ze Szczecina się pytają czemu atakują najlepszy klub w Łodzi i dopytuje jeszcze czy chcą by klub co ma 4 razy więcej kibiców dokonał zemsty...
Myślałem, że to forum to jest komedia, ale no niestety się myliłem.
Jakieś dziewczyny uprawiają wróżby, że ich kibice nie pozostaną dłużni, że to już jest brak form społecznych i w ogóle.
Przecież to co wyczynia wiara z Piłsudskiego to jest jakieś jedno wielkie nieporozumienie.
Na tych fanpage'ach pro ŁKSowskich to więcej Waszej wiary się naszło niż ze strony ŁKSu.
C1365O pisze:Odpowiedz:
Czemu nie legendarny?
Jak dla mnie w Polsce na miano takie nie zasługuje żaden, w zasadzie żaden klub na takie nie zasługuje.
Można powiedzieć o legendach wśród piłkarzy, ale nie drużyn.
Ogólnie rzecz biorąc to w każdy wie, że z Łodzią to kojarzy się wyłącznie Widzew, Was raczej nikt nie pamięta z niczego. Wiem, że boli, ale to są fakt. Osobiście jebię ciężko wszystko powiązane z wybiórczą, nie zmienia to faktu, że RTS zasługuje na miano legendarnego klubu, czy Wam to się podoba, czy nie. I tyle.

A co do fb, nawet nie mam tam konta, ale wcale się nie dziwię, że o nas się mówi "klub z Łodzi", a Was się ciągle pomija.

Piona!

łodzianin98

Post autor: łodzianin98 » 26.05.2017, 21:37

No widzisz dla Ciebie zasługuje bo jesteś jego kibicem.
Tak samo jak dla legionisty Legia takim jest i pewnych kwestii nie przeskoczysz

mądrala

Post autor: mądrala » 26.05.2017, 21:46

Nie chce mi się kłócić, a odkąd nie ma(?) tego inwalidy umysłowego gringo na forum, tym bardziej nie chcę prowokować, ale stety dla nas, a niestety dla Was, z Łodzią kojarzy się Widzew. Były badania robione w Polsce jakiś czas temu przez jakąś sondażownię, jak znajdę chwilę, to poszukam. Wyniki był dla Was jednoznacznie druzgocące.

I nie ma to nic wspólnego z faktem, że kibicuję RTSowi.

bialy08

Post autor: bialy08 » 26.05.2017, 21:55

Cees pisze:
Radicaal pisze:
bialy08 pisze:Jak jesteś taki mądry to może powiedz jak na jednym z poprzednich naszych wyjazdów czekaliście z Elana w 200 osób i dlaczego wtedy się rozjechaliscie.
Nie sądzę,żeby którykolwiek z kibiców Widzewa odpowiedział Ci na Twoje pytanie.Jest zbyt celne.
Panie od niezwykle celnych pytań - czemu od dobrych kilku lat nie zaatakowaliście Widzew?

A nie, raz na Piotrkowskiej zaatakowaliscie....
Dowiedz się od kolegów ,czy was nie atakujemy,i odpowiedz od razu czemu nie zaproponowaliście walki o flagi i czekaliście do momentu kiedy nas mało na wyjazd pojedzie ?Parę miesięcy temu pisałem ,że tak zrobicie.Odpowiem za was bo jesteście posrani i do walki w równych liczbach nie staniecie.
Ps.Pewnie dlatego,że u nas same tuzy- Radicaal, bialy08 i entliczek.

To mój ostatni post na tym forum ,będę czekał ile razy się jeszcze ośmieszycie, bo w tym sezonie przebiliście wszystkie kluby w Polsce.I uwierzcie mi mając wielu znajomych z klubów z całej Polski przez swoją postawę straciliście szacunek braci kibicowskiej.

gringocwel

Post autor: gringocwel » 26.05.2017, 22:15

Taaa a swistak siedzi i zawija...
a ja czekam az wy w koncu zaistniejecie w Polsce czymkolwiek innym niz akcja na Widzew :)

Janiol

Post autor: Janiol » 26.05.2017, 22:23

Po pobazgraniu autokaru czas na kolejną mega akcję. Mają ją przeprowadzić następujące osoby:
-Popopopopo
-Entlicheck
-Radicaal
-lowkicknakolano
-Nikodem

Akcją dowodzić ma Entlicheck.
NORYMBERGA DLA KOMUNY

gringocwel

Post autor: gringocwel » 26.05.2017, 22:28

nikodem pisze:Weź idź lepiej pospiewaj lalalala Widzew,to wam najlepiej wtchdzi,boli was to że może być was nawet na tym stadioniku 50 tys,a i tak ŁKS ma się bardzo dobrze,na jednej trybunie frekwencja ponad 3 tys,w tej lidze to wcale nie taki zły wynik,niejedna ekipa z zaplecza ekstraklasy takiej niema,ale zyjcie sobie dalej w tej,, bajce" przynajmbiej jest się z czego pośmiać :)
Tja posmiac...moze przez lzy? wlasne dupsko bys ojebal zeby wymienic ta swoja jedna trybune na taki "stadionik" i pozyc troszke w takiej "bajce". Poki co sami tez zyjecie w "bajce" o mega silnym hooliganskim elkaesie, do czasu ;)

Wiadomo byliście, jestescie, bedziecie i tu nic sie nie zmieni jednak dobrze wiesz ze zyjecie jak sam twierdzisz bardzo dobrze tylko dzieki nam ;) eloo

raadek

Post autor: raadek » 26.05.2017, 22:32

Janiol pisze:Po pobazgraniu autokaru czas na kolejną mega akcję. Mają ją przeprowadzić następujące osoby:
-Popopopopo
-Entlicheck
-Radicaal
-lowkicknakolano
-Nikodem

Akcją dowodzić ma Entlicheck.
A bezstronnym obserwatorem bedzie janiol. Wez juz W********** z kolega co ma c**** w nicku ( lubisz to?) i dajcie spokoj normalnym ludziom tutaj.
Z taka zgraja dzieciakow ten temat nigdy nie bedzie wygladal normalnue
ŁKS ŁÓDŹ

RTS UĆ

Post autor: RTS UĆ » 26.05.2017, 23:06

gringocwel pisze:Taaa a swistak siedzi i zawija...
a ja czekam az wy w koncu zaistniejecie w Polsce czymkolwiek innym niz akcja na Widzew :)

A cała Polska czeka aż - wielki widzew - zaistnieje czymkolwiek innym niż :
Pobiciem rekordu januszy na meczu
traceniem hurtowo flag na rzecz rywala który ponoć nie istnieje
przebieraniem się za tirówki na wylotowkach z lodzi
snuciem się na doczepke za zwisla i ruchem

Trudno będzie przebić szczególnie te flagi bo dawno nikt tak nie został wyruchany na legalu.
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a żydzewiacy ze wsi. =-

Janiol

Post autor: Janiol » 26.05.2017, 23:13

A całe forum czeka aż przestaniesz robić z gęby d*** entliczek i opuścisz ten temat.

Tobie się chujku z Retkini jednak nigdy nie znudzi pisanie tutaj.
NORYMBERGA DLA KOMUNY

łodzianin98

Post autor: łodzianin98 » 26.05.2017, 23:41

Jak będzie rozwiązana sprawa z przyznaniem biletów dla Sokoła Aleksandrów?
Dostaną normalnie tak jak Łomża, czy z racji działania fanclubu ŁKSu w tym mieście z racji bezpieczeństwa zostanie wniosek oddalony?

Dainty B.

Post autor: Dainty B. » 27.05.2017, 00:14

Kibice Sokoła zobacza mecz na stadionie.

Jesli liczycie na to ze "ze strachu" przed waszymi sztuczkami ich nie wpuscimy, a co za tym idzie dostaniemy karne punkty,to sie grubo mylicie.

low kick paziu

Post autor: low kick paziu » 27.05.2017, 01:11

Chcialbym Cie spotkac na ulicy Ty k**** zajszczana. Ciekawe czy tez byś tak szczekał pejsiastym ryjem?

Janiol

Post autor: Janiol » 27.05.2017, 07:10

Low kick a ty W********** pod wiatę oczekiwać na swoich piłkarzy i żebraj o zwycięstwo, bo to że nie awansujecie już niedługo okazać się faktem i będziecie gnić w tej lidze latami.
NORYMBERGA DLA KOMUNY

WileTheBest

Post autor: WileTheBest » 27.05.2017, 08:24

Jest może jakaś strona, gdzie są stare opisy z meczów Widzewa? O ŁKS-ie wiem, że jest stronka X-Mana, ale Widzew?
Września 100% Lech Poznań!

krzycho_ASR

Post autor: krzycho_ASR » 27.05.2017, 08:44

1) tolerowanie koło swoich antypolskiej carskiej flagi imperialki CSKA, gdzie nasz Biały Orzeł jest wpierdolony pod lewe skrzydło dwugłowego orła razem z innymi okupowanymi (spod zaborów) herbami,
To akurat farmazon.
Obrazek
Jak ktoś ma tamtą słynną fotkę można porównać.

gringocwel

Post autor: gringocwel » 27.05.2017, 10:54

krzycho_ASR pisze:
1) tolerowanie koło swoich antypolskiej carskiej flagi imperialki CSKA, gdzie nasz Biały Orzeł jest wpierdolony pod lewe skrzydło dwugłowego orła razem z innymi okupowanymi (spod zaborów) herbami,
To akurat farmazon.
Obrazek
Jak ktoś ma tamtą słynną fotkę można porównać.
Na fladze ze slynnego zdjecia nie bylo zadnego orla tylko herb CSKA ;)

Stary Wyjazdowicz

Post autor: Stary Wyjazdowicz » 27.05.2017, 12:38

sokół pisze:łks znów wyznacza trendy w Łodzi :)

najpierw atakowanie pikników ze sprzętem po meczach, teraz atakowanie autokaru, nie pytam nawet do jak niskich zagrań jeszcze się posuniecie.
przecież autokar nie jest własnością Widzewa tylko prywatnej firmy która robi dla Was usługi. . a spinacie sie jakby to byla własność kluba..

oldies years

Post autor: oldies years » 27.05.2017, 12:46

Low kick na kolano pisze:Także biorąc pod uwagę powyższe, mógłbym o was widzewioki napisać "ruskie dupowłazy" - tylko że było odwrotnie, bo to akurat wam ciepłym marcowym popołudniem w słonecznej stolicy kraju na H. spenetrowano odbyt.
Jak to mówią - kłamstwo, entlichek, powtarzane 1000 razy staje się prawdą, ale ty k**** jebana jesteś tak nudna, śmieciu ludzki, spermo kibicowska, że możesz do końca swego zasranego, zakompleksionego, parchatego życia bredzić na klawiaturze i niczego to nie zmieni.
I przypomnę ci k**** jebana, parchu, śmieciu, że reprezentujesz klub, który w dyscyplinie "dupowłażenia" nie miał i nie ma sobie równych w Polsce, bo k**** wchodziłeś w d*** wszystkim od Bałtyku-Arki Gdynia aż po Cracovię-Wisłę (na zmianę). I Legię wymacałeś, choć twoi starszy koledzy śpiewali przez lata "Mariusza pomścimy, Legię zajebiemy", o ile ty k**** wiesz o czym piszę, pizdo retkińska.
Po co? Po to, żeby włazić w d*** każdemu, kto był wrogiem Widzewa. Cały sens waszego istnienia na tym polega, szmato. Twój kliniczny przykład, k****, chorego na kompleksy ełkaesiaka jest tak piękny, że może kiedyś trafi do kanonu literatury psychiatrycznej. A na razie spierdalaj k**** i nie odpisuj.

sokół

Post autor: sokół » 27.05.2017, 13:20

gościu pisze ciągle te same głupoty a wy za każdym razem z uporem maniaka mu odpisujecie, ponadto macie go w nickach, czy podpisach, weźcie się schowajcie bo jesteście równie zakompleksieni jak on.

Hustin Doffman

Post autor: Hustin Doffman » 27.05.2017, 14:08

Naprawde nie rozumiem dlaczego tyle płaczu o ten autokar. ŁKS jest aktywny i uprzykrza nam życie jak tylko może co w miescie derbowym nikogo nie powinno dziwić. Flagi nam wyjebali,autokar pomalowali,nasi "chłopcy radarowcy" również sie wykazali kreatywnością lecz nie wyszlo. O Łódzkich ekipach ciągle jest glosno i mnie to cieszy. A wy zamiast płakać i wymyślać coraz wieksze bzdury na forum zacznijcie realnie działać na rzecz swoich klubów.
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY

error04

Post autor: error04 » 27.05.2017, 14:25

Kilka stron temu wrzucacie link jak Spartak wrzuca na polakow podczepiajac to pod nasze kontakty z CSKA. Teraz gdy wiadomo ze bedziecie sie musieli macac ze Spartakiem bo Amika tak chce znowu idzie kontra na CSKA zeby jednak przekonac ludzi ze CSKA any Polska a Spartak w sumie ok. Musicie ostro tracic grunt pod stopami skoro Lech decyduje za was kogo lubicie a kogo nie.

Hustin Doffman

Post autor: Hustin Doffman » 27.05.2017, 14:32

Jeśli mogę się wypowiedzieć go dla mnie cska i spartak to taka sama ku***. j**** radzieckie scierwo! nigdy żaden ruski nie będzie mi ziomkiem.

gringocwel

Post autor: gringocwel » 27.05.2017, 14:35

Hustin Doffman pisze:Jeśli mogę się wypowiedzieć go dla mnie cska i spartak to taka sama ku***. j**** radzieckie scierwo! nigdy żaden ruski nie będzie mi ziomkiem.
Hamuj bajere czlowieku. Ty w ogole za Widzewem jestes? Ja p******* jak tu sie tacy ludzie wpisuja to nie mam pytan. Banda niedojebow

łodzianin98

Post autor: łodzianin98 » 27.05.2017, 14:45

Jak już jesteśmy przy tym kto za kogo decyduje to sami święci w tym nie jesteście.
Ruch sobie i Wisłę i Was poustawiał po swojemu, ale Wy tego nie widzicie.
Wszystkie akcje na plus jakie te drużyny z koalicji zaliczyły i wypłynęły na światło dzienne to w duecie Wisła - Ruch.
Ruch Wami tak zamotał i tą Wisłą, że kumplujecie się ze Stalą Rzeszów i musicie siedzieć razem z jej największą kosą Resovią.
Widać, że Wasi bracia chorzowscy mają parcie by w duecie z Wisłą trząść całym południem, a żeby takie kluby jak Resovia, czy Stal były ich nie bójmy się tego określenia - fanclubami.
Wiadomo, że te mniejsze ekipy muszą się na takie ruchy zgodzić bo w przypadku postawienia się życie mieli by na pewno umilone.

Ten cały WRWE Gang nie wyszedł Wam na dobre, bo zamiast patrzeć na siebie i pilnować swoich terenów itd. zaczęliście się bardziej przejmować Wisłą, czy Ruchem myśląc, że skoro My nimi zainteresowanie wyrazimy to oni też Nami wykażą i będzie bajabongo.
Niestety rzeczywistość okazała się zgoła inna...

Hustin Doffman

Post autor: Hustin Doffman » 27.05.2017, 14:45

Ty mi tu nie grypsuj koleszko to pierwsze. A po drugie skoro patriotyzm dla ciebie cos złego to świadczy tylko o tobie stary. p******* tą jebaną ruską kurwe i sram na to ze nasze bojówki sie miziają. Historia nie kłamie,a krzywd wyrządzonych rodzinie i ojczyźnie sie nie wybacza. Ty mi zadajesz pytanie czy jestem Widzewiakiem bo mam własne zdanie? Nazywasz mnie niedojebem a to twój post śmieszny.

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 27.05.2017, 14:57

łodzianin98 pisze:Ruch Wami tak zamotał i tą Wisłą, że kumplujecie się ze Stalą Rzeszów i musicie siedzieć razem z jej największą kosą Resovią.
I na c*** się wypowiadasz na takie tematy skoro nie masz o pewnych sprawach pojęcia.

Zapytaj byłych ziomków z Resovii dlaczego na derbach Krakowa ewakuowali się z Reymonta kwadrans przed końcem meczu.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!

ODPOWIEDZ