Oraz dodatkowy powod dla zarzadu ktory bedzie sie tlumaczyl czemu nie wpuscili was na derby.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Osobiście będziesz im wypalał czy tylko pajacujesz w internecie?popopopopo pisze:następne będzie wypalenie ci naa czole waszej kapusty żeby każdy wiedział że ma do czynienia z wiejskim półgłówkiem
Natomiast ty wypal sobie na czole odwrócony herb Widzewa, żeby każdy wiedział z jakim kompleksiarzem ma do czynienia.popopopopo pisze:następne będzie wypalenie ci naa czole waszej kapusty żeby każdy wiedział że ma do czynienia z wiejskim półgłówkiem
Mam nadzieję, że to sarkazm.ludwik16 pisze:Super akcja ŁKS-u..Poprostu coś nowego na tej skostnialej naszej scenie.Akcja na zdecydowany +
Zaorałeś typa :-)Janiol pisze:Natomiast ty wypal sobie na czole odwrócony herb Widzewa, żeby każdy wiedział z jakim kompleksiarzem ma do czynienia.popopopopo pisze:następne będzie wypalenie ci naa czole waszej kapusty żeby każdy wiedział że ma do czynienia z wiejskim półgłówkiem
Red power pisze:Zaorałeś typa :-)Janiol pisze:Natomiast ty wypal sobie na czole odwrócony herb Widzewa, żeby każdy wiedział z jakim kompleksiarzem ma do czynienia.popopopopo pisze:następne będzie wypalenie ci naa czole waszej kapusty żeby każdy wiedział że ma do czynienia z wiejskim półgłówkiem
Jak dla mnie w Polsce na miano takie nie zasługuje żaden, w zasadzie żaden klub na takie nie zasługuje.C1365O pisze:Odpowiedz:
Czemu nie legendarny?
Czy w Polsce jest jakiś legendarny klub?
Jeśli tak, to czym na to zasłużył?
Ogólnie rzecz biorąc to w każdy wie, że z Łodzią to kojarzy się wyłącznie Widzew, Was raczej nikt nie pamięta z niczego. Wiem, że boli, ale to są fakt. Osobiście jebię ciężko wszystko powiązane z wybiórczą, nie zmienia to faktu, że RTS zasługuje na miano legendarnego klubu, czy Wam to się podoba, czy nie. I tyle.łodzianin98 pisze:To co się na facebook'u wyprawia pod zdjęciami tego autokaru to jest szopka.
Jakieś typy ze Szczecina się pytają czemu atakują najlepszy klub w Łodzi i dopytuje jeszcze czy chcą by klub co ma 4 razy więcej kibiców dokonał zemsty...
Myślałem, że to forum to jest komedia, ale no niestety się myliłem.
Jakieś dziewczyny uprawiają wróżby, że ich kibice nie pozostaną dłużni, że to już jest brak form społecznych i w ogóle.
Przecież to co wyczynia wiara z Piłsudskiego to jest jakieś jedno wielkie nieporozumienie.
Na tych fanpage'ach pro ŁKSowskich to więcej Waszej wiary się naszło niż ze strony ŁKSu.
Jak dla mnie w Polsce na miano takie nie zasługuje żaden, w zasadzie żaden klub na takie nie zasługuje.C1365O pisze:Odpowiedz:
Czemu nie legendarny?
Czy w Polsce jest jakiś legendarny klub?
Jeśli tak, to czym na to zasłużył?
Można powiedzieć o legendach wśród piłkarzy, ale nie drużyn.
Dowiedz się od kolegów ,czy was nie atakujemy,i odpowiedz od razu czemu nie zaproponowaliście walki o flagi i czekaliście do momentu kiedy nas mało na wyjazd pojedzie ?Parę miesięcy temu pisałem ,że tak zrobicie.Odpowiem za was bo jesteście posrani i do walki w równych liczbach nie staniecie.Cees pisze:Panie od niezwykle celnych pytań - czemu od dobrych kilku lat nie zaatakowaliście Widzew?Radicaal pisze:Nie sądzę,żeby którykolwiek z kibiców Widzewa odpowiedział Ci na Twoje pytanie.Jest zbyt celne.bialy08 pisze:Jak jesteś taki mądry to może powiedz jak na jednym z poprzednich naszych wyjazdów czekaliście z Elana w 200 osób i dlaczego wtedy się rozjechaliscie.
A nie, raz na Piotrkowskiej zaatakowaliscie....
Tja posmiac...moze przez lzy? wlasne dupsko bys ojebal zeby wymienic ta swoja jedna trybune na taki "stadionik" i pozyc troszke w takiej "bajce". Poki co sami tez zyjecie w "bajce" o mega silnym hooliganskim elkaesie, do czasu ;)nikodem pisze:Weź idź lepiej pospiewaj lalalala Widzew,to wam najlepiej wtchdzi,boli was to że może być was nawet na tym stadioniku 50 tys,a i tak ŁKS ma się bardzo dobrze,na jednej trybunie frekwencja ponad 3 tys,w tej lidze to wcale nie taki zły wynik,niejedna ekipa z zaplecza ekstraklasy takiej niema,ale zyjcie sobie dalej w tej,, bajce" przynajmbiej jest się z czego pośmiać :)
A bezstronnym obserwatorem bedzie janiol. Wez juz W********** z kolega co ma c**** w nicku ( lubisz to?) i dajcie spokoj normalnym ludziom tutaj.Janiol pisze:Po pobazgraniu autokaru czas na kolejną mega akcję. Mają ją przeprowadzić następujące osoby:
-Popopopopo
-Entlicheck
-Radicaal
-lowkicknakolano
-Nikodem
Akcją dowodzić ma Entlicheck.
gringocwel pisze:Taaa a swistak siedzi i zawija...
a ja czekam az wy w koncu zaistniejecie w Polsce czymkolwiek innym niz akcja na Widzew :)
To akurat farmazon.1) tolerowanie koło swoich antypolskiej carskiej flagi imperialki CSKA, gdzie nasz Biały Orzeł jest wpierdolony pod lewe skrzydło dwugłowego orła razem z innymi okupowanymi (spod zaborów) herbami,
Na fladze ze slynnego zdjecia nie bylo zadnego orla tylko herb CSKA ;)krzycho_ASR pisze:To akurat farmazon.1) tolerowanie koło swoich antypolskiej carskiej flagi imperialki CSKA, gdzie nasz Biały Orzeł jest wpierdolony pod lewe skrzydło dwugłowego orła razem z innymi okupowanymi (spod zaborów) herbami,
Jak ktoś ma tamtą słynną fotkę można porównać.
przecież autokar nie jest własnością Widzewa tylko prywatnej firmy która robi dla Was usługi. . a spinacie sie jakby to byla własność kluba..sokół pisze:łks znów wyznacza trendy w Łodzi :)
najpierw atakowanie pikników ze sprzętem po meczach, teraz atakowanie autokaru, nie pytam nawet do jak niskich zagrań jeszcze się posuniecie.
Jak to mówią - kłamstwo, entlichek, powtarzane 1000 razy staje się prawdą, ale ty k**** jebana jesteś tak nudna, śmieciu ludzki, spermo kibicowska, że możesz do końca swego zasranego, zakompleksionego, parchatego życia bredzić na klawiaturze i niczego to nie zmieni.Low kick na kolano pisze:Także biorąc pod uwagę powyższe, mógłbym o was widzewioki napisać "ruskie dupowłazy" - tylko że było odwrotnie, bo to akurat wam ciepłym marcowym popołudniem w słonecznej stolicy kraju na H. spenetrowano odbyt.
Hamuj bajere czlowieku. Ty w ogole za Widzewem jestes? Ja p******* jak tu sie tacy ludzie wpisuja to nie mam pytan. Banda niedojebowHustin Doffman pisze:Jeśli mogę się wypowiedzieć go dla mnie cska i spartak to taka sama ku***. j**** radzieckie scierwo! nigdy żaden ruski nie będzie mi ziomkiem.
I na c*** się wypowiadasz na takie tematy skoro nie masz o pewnych sprawach pojęcia.łodzianin98 pisze:Ruch Wami tak zamotał i tą Wisłą, że kumplujecie się ze Stalą Rzeszów i musicie siedzieć razem z jej największą kosą Resovią.
Użytkownicy przeglądający to forum: Harald, JarzynaZeZo, Pitfas, RafikZS, Sratytaty i 94 gości