Kepi pisze:Chłopcze z Karolewa czy c*** wie skąd skończ już z łaski swojej pisać te debilizmy i rozpierdalać temat.
Obiektywnie rzecz biorąc ten temat wygląda jak wygląda właśnie przez Ciebie i czegokolwiek byś nie napisał jeszcze to tego nie zmienisz. Daruj sobie i opuść to miejsce, a być może wróci z powrotem normalność. A jak jesteś na tyle przyjebany żeby tego nie rozumieć to napierdalaj tutaj j***** kretynie.
Tyle ode mnie.
Co do tematu karnetów to liczba rośnie i za niedługo stuknie 8 tysięcy. Coś pięknego :-)
Obiektywnie rzecz biorąc , to naucz sie czytać - bo widać nie posiadłes tej umiejetnosci. Wystarczy spojrzec na ostatnie 2 strony zeby widziec kto sieje tu burdel. Boli was kazde moje zdanie w tym temacie, i to wy r************* ten temat bo nie mozecie po prostu niektorych rzeczy przepalić...
przypomne tylko że to nie kibice ŁKS siedzą tutaj od wielu lat w c*** wie ilu , całą internetową zgrają - i dwoją sie i troją żeby zniechęcic kogokolwiek od nas zeby tutaj pisał. Pojecia nie masz ile normalnych osob od nas dało sobie spokoj z udzielaniem sie tutaj - po przeczytaniu pocisków od jakiś anonimowych czerwonych ciot...
i co w pewnym momencie pojawiłem sie ja , zaczalem stosowac dokladnie takie same metody jak Wy, i wy nie myslicie sie ku*** wreszcie ogarnąć i pokazać ze faktycznie można z wami dyskutować - tylko będziecie na siłe srali sie do mnie jak jakieś społeczniaki, i zwalali wszystko że to moja wina, i że wogole to jestem beee..... HAHAHAH przedszkole ku*** :D
i oczywiscie stały schemat, jak wy tu kurwiliscie propagande, gdzie naprawde nie robiły tego od was anonimowe osoby , to było wszystko git mimo że na każdy temat do powiedzenia miało ku*** 10 internetowców od was...
, natomiast teraz jak ja sam zacząlem prostować wasze bujdy , i zadbałem żeby wrzucać tutaj na bieżąco nasz punkt widzenia- to jestem już no-lifem, nie mam zycia , jestem trollem, itp itd . - to jest własnie ta obiektywnosc o ktorej piszesz w 1 zdaniu...
tyle ode mnie.