Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

mcmlxv

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: mcmlxv »

oldies years pisze: Nie mam na celu szukać sensacji, a co do rocznika, na pierwszym meczu byłem w 1976 roku, zresztą nieważne.
Co do "sensacji" po prostu piszę, to co pamiętam. Choćby to, że na meczach żeńskiej koszykówki ŁKS-Wisła obie grupy zgodnie jebały Cracovię, a na piłce ŁKS-Cracovia (krótkie epizody Pasów w I lidze) obie grupy jebały Wisłę.
Nigdy czegoś takiego nie było. Do 1983 roku mieliśmy zgodę zarówno z Pasami jak i z Wisłą, z kolei Wisła do pewnego czasu miała zgodę i z nami i z Widzewem (nawet wówczas gdy z Widzewem mieliśmy już kosę). W czasach zgodny z dwoma krakowskimi klubami nigdy nie było żadnych "pozdrowień" do sąsiadki z drugiej strony błoń - ani na koszu ani na piłce. Natomiast od 1983 mieliśmy zgodę tylko i wyłącznie z Cracovią i nigdy później z Wisłą. Co nie zmienia faktu, że na Galerze była część osób (nieliczna), która pamiętała dobrą zgodę z Wisłą i była raczej pro-Wisła, choć nie anty-Cracovia. Sprawę pamiętam dobrze bo akurat krakowskie tematy były mi wówczas bardzo bliskie i znałem osoby z jednej i drugiej strony.
iparts.pl
oldies years

Post autor: oldies years »

mcmlxv pisze:
oldies years pisze: Nie mam na celu szukać sensacji, a co do rocznika, na pierwszym meczu byłem w 1976 roku, zresztą nieważne.
Co do "sensacji" po prostu piszę, to co pamiętam. Choćby to, że na meczach żeńskiej koszykówki ŁKS-Wisła obie grupy zgodnie jebały Cracovię, a na piłce ŁKS-Cracovia (krótkie epizody Pasów w I lidze) obie grupy jebały Wisłę.
Nigdy czegoś takiego nie było. Do 1983 roku mieliśmy zgodę zarówno z Pasami jak i z Wisłą, z kolei Wisła do pewnego czasu miała zgodę i z nami i z Widzewem (nawet wówczas gdy z Widzewem mieliśmy już kosę). W czasach zgodny z dwoma krakowskimi klubami nigdy nie było żadnych "pozdrowień" do sąsiadki z drugiej strony błoń - ani na koszu ani na piłce. Natomiast od 1983 mieliśmy zgodę tylko i wyłącznie z Cracovią i nigdy później z Wisłą. Co nie zmienia faktu, że na Galerze była część osób (nieliczna), która pamiętała dobrą zgodę z Wisłą i była raczej pro-Wisła, choć nie anty-Cracovia. Sprawę pamiętam dobrze bo akurat krakowskie tematy były mi wówczas bardzo bliskie i znałem osoby z jednej i drugiej strony.
Dzięki za merytoryczną odpowiedź,
pzdr.
Gary widz

Post autor: Gary widz »

pamięta ktoś tą flagę co GKS chciał odkupić?
Tata psychopata

Post autor: Tata psychopata »

Gary widz pisze:pamięta ktoś tą flagę co GKS chciał odkupić?
Kolego byłem na większości wyjazdów do Katowic, opuściłem może ze dwa w historii spotkań GKS-ŁKS.
Flaga o którą pytasz, to jak pamięć mnie nie myli pierwotnym właścicielem byli kibice Szkockiego Motherwell F.C.
Podczas ich wizyty w Europejskich Pucharach, a GieKSa w tamtym okresie sporo ich grała, flaga zmieniła właściciela.
Przez jakiś czas flaga podróżowała po Polsce z GKS-em, aż do momentu ich wizyty na U2.
W tamtym okresie dość sporo flag gości trafiało w nasze ręce za sprawą dostępu pod sektor gości bramą wjazdową na bieżnię.
Szybka akcja i GKS stracił wtedy jak dobrze pamiętam 4 małe flagi, tą Szkocką, na pewno Imielin, chyba Ligota i czwartej nazwy miejscowości nie pamiętam.
Przez własną głupotę 3 flagi barwowe zawinęła nam policja na Fabrycznym jak byliśmy pożegnać gości, zwrócili właścicielom do pociągu i flagi wróciły do Katowic.
Natomiast Szkocka była już w innym miejscu więc się uchowała.
Jako że flaga nie miała żadnych emblematów klubowych a jedynie napis zaczęliśmy ją wieszać na kilku swoich meczach.
Taka to cała historia jak pod jedną banderą występowało kilka klubów.
http://iv.pl/images/75585291127144164395.jpg
nisc

Post autor: nisc »

Przeciez ta flaga ze zdjecia to Flandrii, jak pamietam wlasnosc FC Brugge
Polish Power

Post autor: Polish Power »

Ta flaga o której wyżej mowa, "The Best Of Hooligans" ;) nie należała chyba do Motherwell tylko do FC Brugge ?? (GKS - FC Brugge 1991 rok)
Tata psychopata

nisc pisze:Przeciez ta flaga ze zdjecia to Flandrii, jak pamietam wlasnosc FC Brugge
Polish Power pisze:Ta flaga o której wyżej mowa, "The Best Of Hooligans" ;) nie należała chyba do Motherwell tylko do FC Brugge ?? (GKS - FC Brugge 1991 rok)
Pewnie macie rację, wspomniałem jak się nie mylę to flaga zawinięta Szkotom.
GKS grał wtedy najpierw z Motherwell później z FC Brugge.
Zmylił mnie ten Lew, Gryf czy co tam jest? podobny do emblematu Federacji Szkocji.
Zresztą komu została zawinięta najlepiej wiedzą starsi z Katowic.
http://iv.pl/images/39030277634190637487.png
Gary widz

to ta flaga wiem że w 96 rozmawiali o jej wykupie min z Szulcem na schodach
W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W »

jesli cos wiesz ,to moze napisz co Ci leży na sercu , zamiast klepać po 1 zdaniu i zadawac wciaz te same pytania. Temat bedzie bardziej przejrzysty, a sam przed chwila zapewniales ze Ci na tym zależy.

pozdrawiam
Gary widz

za dużo nie wiem,ale była taka sytuacja gdy kolesie z GKSu Katowice podeszli od strony trybun,tak szczerze to jak bym wiedział nie pytał bym o tą flagę nie jestem z decyzyjnych ani nikim ważnym,swoje wyjeździłem.i nawet pewny nie jestem czy w tedy do Katowic to nie jechaliśmy z kaliskiego bo policja na fabrycznym nie chciała nas wpuścić
marcino2981

Post autor: marcino2981 »

Pamięta ktoś z białej cześci łodzi wyjazd na Motor i goła babę na skrzyżowaniu w Lublinie?
cobytu

Post autor: cobytu »

marcino2981 pisze:Pamięta ktoś z białej cześci łodzi wyjazd na Motor i goła babę na skrzyżowaniu w Lublinie?

Myśle ze jak sie ktos postara to zobaczysz foto tej pani.Było wrzucone po tym wyjezdzie do sieci.
1925

Post autor: 1925 »

Gary widz pisze:za dużo nie wiem,ale była taka sytuacja gdy kolesie z GKSu Katowice podeszli od strony trybun,tak szczerze to jak bym wiedział nie pytał bym o tą flagę nie jestem z decyzyjnych ani nikim ważnym,swoje wyjeździłem.i nawet pewny nie jestem czy w tedy do Katowic to nie jechaliśmy z kaliskiego bo policja na fabrycznym nie chciała nas wpuścić
A jak ja pamietam, a pamietam bardzo dobrze .... to wyjazdy na GŚ były tylko z Fabryki.
Entlicheck

Post autor: Entlicheck »

Dzisiaj w Łodzi odbyly się drugie w tym sezonie siatkarskie derby.

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8 ... e=59009700

Wspaniała atmosfera , doping niejednokrotnie lepszy niż na piłce , oprawa i sporo młodzieży - zrekompensowały nam postawę dziewczyn ,które niestety drugi raz uległy bardziej doświadczonym rywalkom. Ciężko oszacować nasza liczbę bo kibice ŁKSu zasiadali na łuku gdzie był młyn , oraz na prostej.
Dopisali również kibice Budowlanych którzy też coś tam ultrasowali i starali się czasem przebić przez nasz doping.

Łodzianie Kibicują Siatkarkom !
Gary widz

To nie pamiętasz zresztą były takie czasy co Widzew nas przeganiał i nie tylko policja czarnego z rudy znaszL
cobytu

Post autor: cobytu »

Ucieczka była przed Polonia Bytom na pewno.Sam byłem w ekipie ktora paliła wroty.Do dzis nie mam pojecia jak moglismy sie wtedy tak beznadziejnie zachowac.Biorac pod uwaga ze wroga było mniej.Psychologia? Wziecie nas na huki? Nie wiem co zadziałało.To była porażka bez dwoch zdan.Z tymi ksywami to faktycznie mogłbys sie opanowc Gary
Tata psychopata

Gary widz pisze:To nie pamiętasz zresztą były takie czasy co Widzew nas przeganiał i nie tylko policja czarnego z rudy znaszL
Kolego jak napisałem wcześniej byłem na większości meczów z GKS Katowice, tak samo jak na większości wyjazdów na GŚ.
Nawet jak wielu nas nie miała ochoty wybrać się w nielicznej grupie bez policji i mógł byś uświadomić mnie kiedy to Widzew przeganiał nas z dworca?
Bo ja pamiętam tylko jedną ich akcję na Fabrycznym, nasz wyjazd zaraz po spadku na Polonie Bytom, kiedy to wpadli gdy byliśmy już w pociągu, narobili ogólnego rabanu, tłuczone szyby w Bonazie, ucierpiał też bankomat, przebiegli wzdłuż pociągu tłucząc szyby, ucierpiało kilku chłopaków którzy byli na peronie i to wszystko.
Oczywiście zaskoczyli nas na maxa, rozmawiałem że znajomym bojówkarzem Widzewa, mówił że obesrwowali nas od ŁKS-u i to był ostatni moment na desperacki atak w mniejszej liczbie.
Co do osoby którą wymieniłeś... chcesz podnieść sobie samoocenę kogo znasz? to uświadomię Cię i to bardzo szybko...
Dobry Chłopak, zapowiadał się na Super ŁKS-iaka, ale takich jak on było wtedy wielu z Rudy, i wielu przetrwało do dziś, on zniknął jakieś 10 lat temu i tyle go widzieli...
Ostatnio nawet z jednym moim herbatnikiem, żywą legendą ŁKS-u, wspominaliśmy właśnie tych wszystkich którzy zapowiadali się dobrze, było głośno o nich sezon, dwa, trzy, a dziś ich niema, nawet nie masz pojęcia ilu takich dobrych Chłopaków jest... tylko nie wiadomo gdzie?
1925 pisze:A jak ja pamietam, a pamietam bardzo dobrze .... to wyjazdy na GŚ były tylko z Fabryki.
Ntomiast Tobie kolego napiszę że kilka razy jechaliśmy na GŚ z Kaliskiego, ale właśnie tylko dla tego że były problemy na Fabrycznym, i to nie ze względu na sąsiadów a psy i kanarów. ŁKS jeżdził bez biletów.
Gary widz

przepraszam za ksywy ale on i tak już nie chodzi na mecze a Tata to ja wiem że jeździło się za free bo jechałem do Osztyna w 5 a Widzew stał w Zgierzu na pytanie kanara czy mamy bilety był śmiech
kkk78

Post autor: kkk78 »

Tata psychopata pisze:
Gary widz pisze:To nie pamiętasz zresztą były takie czasy co Widzew nas przeganiał i nie tylko policja czarnego z rudy znaszL
Dobry Chłopak, zapowiadał się na Super ŁKS-iaka, ale takich jak on było wtedy wielu z Rudy, i wielu przetrwało do dziś, on zniknął jakieś 10 lat temu i tyle go widzieli...
Nie zniknął tylko wyemigrował.Ostatnio rozmawiałem z nim na derbach,ale mniejsza z tym...Gary,jeżeli chcesz o kogoś zapytać,to na priwa,nie tutaj
kmwtww10

Post autor: kmwtww10 »

trochę późno się z tym budzę ale co tam.Czy ktoś z Łks-u może powiedzieć jak tam było na meczu siatkówki,ostatnich derbach Łodzi?
Łks - Budowlani - ciekawi mnie postawa kibiców budowlanych,bo wiem że jakaś tam była i coś tam dopingowali - jak to wyglądało z waszej perspektywy? Ekipa jest spoko,znam paru ludzi którzy śmigaja na budowlanych na siatke i sa szczerze zadowoleni ze działa tam jakiś młyn itd.
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

Jedno określenie określające ekipe jak to nazwałeś-pajace. Dobrze,że skiper im doping zapodawał bo poza budo-wlani nic nie śpiewali. Przynajmniej nic słyszalni u Nas. Dużo lepiej zaprezentowali się w listopadzie.
Entlicheck

kmwtww10 pisze:trochę późno się z tym budzę ale co tam.Czy ktoś z Łks-u może powiedzieć jak tam było na meczu siatkówki,ostatnich derbach Łodzi?
Łks - Budowlani - ciekawi mnie postawa kibiców budowlanych,bo wiem że jakaś tam była i coś tam dopingowali - jak to wyglądało z waszej perspektywy? Ekipa jest spoko,znam paru ludzi którzy śmigaja na budowlanych na siatke i sa szczerze zadowoleni ze działa tam jakiś młyn itd.
Było w porządku , klimat na siatkówce jest specyficzny - dużo rodzin z dziećmi, młodziezy itp. Raczej kulturka.
Prezentujemy oprawe, i prowadzimy dobry doping - jak już pisałem, niejednokrotnie lepszy niz na piłce.
Im gorszy wynik na parkiecie uzyskiwały nasze siatkarki - tym lepszy doping z naszej strony ... sytuacja jak niektorzy zauważyli zupełnie odwrotna niż na piłce..
Ciezko szacować naszą liczbe , bo poza młynem na łuku - nasi kibice siedzieli też na prostej. Ktoś tam rzucił że było nas koło 1000 i nie jest to przesadzone.

Co do Budowlanych liczbowo wypadli solidnie. Połowe ich liczby stanowił młyn - chociaż i tak z dopingiem wypadli bardzo blado. Na poprzednich derbach pare miesięcy temu wypadli wg większosci z nas lepiej. U nich też od cholery całych rodzin- a w młynie sporo wynalazków ,które pewnie nigdzie indziej poza Budowlanymi by się nie odnaleźli. Wkurwiający i to na maxa był ich spiker, który dorwał sie do mikrofonu i nadawał tak że cała hala słyszala. Gdyby nie on pewnie Budowlani w ogole by sie nie przebili . Ograniczali się raczej do klaskania i paru okrzyków. Ogarneli sobie kartoniade w barwy i flagi na kij drukowane.

Z naszej strony absolutnie żadnej spiny w strone Budowlanych nie było, raczej beczka kręcona i zlewka. Po meczu jedynie dostało sie werbalnie prezesowi Budowlanych Ch. - ale to już on wie dlaczego , i Wy czerwoni pewnie też .
nisc

Post autor: nisc »

troll internetowy pisze:
Tata psychopata pisze:
nisc pisze:Przeciez ta flaga ze zdjecia to Flandrii, jak pamietam wlasnosc FC Brugge
Polish Power pisze:Ta flaga o której wyżej mowa, "The Best Of Hooligans" ;) nie należała chyba do Motherwell tylko do FC Brugge ?? (GKS - FC Brugge 1991 rok)
Pewnie macie rację, wspomniałem jak się nie mylę to flaga zawinięta Szkotom.
GKS grał wtedy najpierw z Motherwell później z FC Brugge.
Zmylił mnie ten Lew, Gryf czy co tam jest? podobny do emblematu Federacji Szkocji.
Zresztą komu została zawinięta najlepiej wiedzą starsi z Katowic.
http://iv.pl/images/39030277634190637487.png
Na bank musiała być ze Szkocji. Czerwony lew na żółtym polu to królewskie historyczne barwy Szkocji.
Swoją drogą ciekawe dzieje tej flagi. ;)
Na bank masz problemy z rozpoznawaniem kolorów ;-) czarny lew na żółtym tle - flaga Flandrii
stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg »

Entlicheck pisze:
kmwtww10 pisze:trochę późno się z tym budzę ale co tam.Czy ktoś z Łks-u może powiedzieć jak tam było na meczu siatkówki,ostatnich derbach Łodzi?
......... Wkurwiający i to na maxa był ich spiker, który dorwał sie do mikrofonu i nadawał tak że cała hala słyszala...............

.

Przypomnij sobie waszego spikera na derbach z Widzewem. Ten to tak nadawał że ludziom pociągi na Kaliskim się pierdoliły z którego peronu odjeżdżają.
StareBałuty1908

Post autor: StareBałuty1908 »

Potwierdzam, ten gość zrobił Budowlanym doping o ile można to tak nazwać. I był rzeczywiście wkurzający.

Pytanie do kolegów zza miedzy: w młynie B są wasi kibice ?
Entlicheck

stachuzrdg pisze:
Entlicheck pisze:
......... Wkurwiający i to na maxa był ich spiker, który dorwał sie do mikrofonu i nadawał tak że cała hala słyszala...............

.

Przypomnij sobie waszego spikera na derbach z Widzewem. Ten to tak nadawał że ludziom pociągi na Kaliskim się pierdoliły z którego peronu odjeżdżają.
co ty porownujesz.... naprawde musisz wszędzie , na siłe wrzucić swoje 5 groszy ?

Na Budowlanych gościu dorwał sie do głównego nagłosnienia hali, gdzie powinny być podawane tylko zmiany i wynik. I w ten sposób prowadził doping. Przez głowny radio-węzeł gdzie szło to z kilkunastu głosnikow.

Natomiast na ostatnich Derbach na naszym stadionie - po prostu mikrofony TV były ustawione bardzo blisko nagłosnienia naszego młynu. Dlatego ci sie ''wydawało'' że jest tak głosno. No bo przeciez mecz ogladales w TV, a nie stałes na Kaliskim....
Gary widz

i co wniosłeś do tematu?chyba numer posta
Salceson

Post autor: Salceson »

Gary widz pisze:i co wniosłeś do tematu?chyba numer posta
Jak do mnie pijesz, to chyba zauważyłeś, że mam tych postów mniej od Ciebie. A co wniosłem? Nic, jak większość wpisów w tym temacie. Zadowolony?
Gary widz

to że pisze niech pisze,boli was ?Cobytu to ogarnięty widać i to on powinien się wypowiadać
marcino2981

Post autor: marcino2981 »

Stara dobra motorynka:)
old school CRBB

Post autor: old school CRBB »

Odnośnie siatkówki - pierwszy raz zabrałem swoje dzieciaki na mecz ŁKS-u(3,7,11,12) na szmaciankę jeszcze trochę zawcześnie, zadużo bluzgów oczywiście jak dla nich. Dopng super nawet pikniki na prostej nieźle się udzielały, a wracając do kogoś pytania to fani Budowlanych to w którą stronę ciążą?
old school CRBB

Post autor: old school CRBB »

Co do ,,spikera,, Budowlanych to nazwałbym go raczej animatorem, w ich młynku przecież ktoś, kierował. Pan animator miał jednak na tyle zimnej głowy że ani razu podczas meczu nie zapytał zebranej publiki kto wygra mecz,? nawet przy stanie 2:0 i. 23 do kilkunastu?Poza tym jak dla mnie nieźle sobie radził. Co do kolegi z derbów z RTS-em to niestety niektórzy ludzie nielubią jak pernamentnie motywuje się ich do dopingu samymi ,,k******,, młody musi się jeszcze długo uczyć od LEO- sorry za nazwę jak coś to poprawcie.
kmwtww10

Post autor: kmwtww10 »

Entlicheck pisze:
Było w porządku , klimat na siatkówce jest specyficzny - dużo rodzin z dziećmi, młodziezy itp. Raczej kulturka.
Prezentujemy oprawe, i prowadzimy dobry doping - jak już pisałem, niejednokrotnie lepszy niz na piłce.
Im gorszy wynik na parkiecie uzyskiwały nasze siatkarki - tym lepszy doping z naszej strony ... sytuacja jak niektorzy zauważyli zupełnie odwrotna niż na piłce..
Ciezko szacować naszą liczbe , bo poza młynem na łuku - nasi kibice siedzieli też na prostej. Ktoś tam rzucił że było nas koło 1000 i nie jest to przesadzone.

Co do Budowlanych liczbowo wypadli solidnie. Połowe ich liczby stanowił młyn - chociaż i tak z dopingiem wypadli bardzo blado. Na poprzednich derbach pare miesięcy temu wypadli wg większosci z nas lepiej. U nich też od cholery całych rodzin- a w młynie sporo wynalazków ,które pewnie nigdzie indziej poza Budowlanymi by się nie odnaleźli. Wkurwiający i to na maxa był ich spiker, który dorwał sie do mikrofonu i nadawał tak że cała hala słyszala. Gdyby nie on pewnie Budowlani w ogole by sie nie przebili . Ograniczali się raczej do klaskania i paru okrzyków. Ogarneli sobie kartoniade w barwy i flagi na kij drukowane.

Z naszej strony absolutnie żadnej spiny w strone Budowlanych nie było, raczej beczka kręcona i zlewka. Po meczu jedynie dostało sie werbalnie prezesowi Budowlanych Ch. - ale to już on wie dlaczego , i Wy czerwoni pewnie też .

Co do prezesa Ch. - wiem wiem ;) dzięki za konkretną odpowiedź!
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Post autor: Fanatycy Widzewa »

protektormalopolska pisze:Ile sprzedaliscie juz karnetow bo sledzac temat liczba bedzie imponujaca jak na Nasze polskie realia.
na tą chwilę 7607
Polish Power

Post autor: Polish Power »

Glasgow Rangers kilka lat temu na szczeblu 4-ligowym mieli frekwencję domową rzędu 30-40 tys, więc zapewne samych karnetów mieli sprzedane więcej niż 10 tys, więc to pewnie do nich należy rekord i jest raczej nie do pobicia.
Red power

Post autor: Red power »

Liczba naprawdę przekozacka,no ale wiadomo,że nowy stadion robi swoje.

KIBICE DUMĄ WIDZEWA!!
Red power

Post autor: Red power »

Polish Power pisze:Glasgow Rangers kilka lat temu na szczeblu 4-ligowym mieli frekwencję domową rzędu 30-40 tys, więc zapewne samych karnetów mieli sprzedane więcej niż 10 tys, więc to pewnie do nich należy rekord i jest raczej nie do pobicia.
Sprzedali 30 tysięcy karnetów w 4 lidze.Tyle,że Szkoci nie ubiegali się o wpis do księgi rekordów Guinnessa.
Entlicheck

Nikodem kumplu nie popisałes się ... nikt tutaj nic takiego nie napisał jak mówisz , nie wiem po co sam się nakręcasz...

morisson pisze:
Entlicheck pisze:
zeby zakonczyć juz to pierdolenie o niczym mam pytanie .
Rzucił mi sie w oczy wywiad z waszym prezesem i mówił on że będziecie walczyć o rekord Ginesa w sprzedazy karnetów na tym poziomie rozgrywkowym . Z kim sie bijecie o ten rekord i jakiego rzędu są to wyniki>?>?
"walczymy" z Parmą, która w pierwszym sezonie w Serie D sprzedała 9000 karnetów.
No tyle że we Włoszech karnety ( abonamenty ) sprzedaje się latem - na cały sezon . U Was jest to wynik z jednej rundy .

Myślę że może robić to różnice , chociaż znawca w tej kwestii nie jestem. Po prostu zaciekawiły mnie słowa Waszego prezesa , nie miałem do tej pory pojęcia że istnieje taka kategoria rekordów.
morisson

Post autor: morisson »

nikodem pisze:A jak ma się ilość karnetów do sytuacji na ulicach Łodzi i wogóle szeroko pojętego światka kibicowskiego?Wy ku*wa naprawde myślicie ze nas to ,,boli''że sprzedaliście tyle karnetów i że macie normalny stadion?Jestem pewny że o wiele bardziej boli was to że mamy wasze 4 flagi ;)
a czy ktoś tu coś takiego sugerował że jak sprzedamy 10000 karnetów to będziemy rządzili kibicowskim światkiem?, cel jest jeden wspomóc klub w walce o jak najszybszy powrót do ekstraklasy, przyciągnięcie dzieciaków na stadion (karnety fundowane), rozgłos medialny itp, nie wiem co was boli i nie chce wiedzieć,na tą chwile fakty są takie że jesteście na 1 miejscu w lidze, póki co macie 1 trybunę, i prawdopodobnie awansujecie do II ligi, okołofutbolowo końcówka roku bezwzględnie dla was, starata flag plus dla was. Mamy nowy rok cały sezon przed sobą, który uważam że będzie jednym z ciekawszych jeśli chodzi o spotkania.
ODPOWIEDZ