Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Rozpierdol to jest ilość osób zakazanych nowym stadionem a nie kibicowaniem,dobrze o tym wiecie.Ilosc osób zajaranych kibicowaniem to zobaczycie po roku od otwarcia nowego stadionu , szczęśliwego nowego roku wszystkim
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
MISTRZ1908
Ale ja nigdzie nie pisałem,że oficjalnie tego używa ekipa. Mnie i wielu akurat z tym się kojarzy.
Dobra nie tłumacz się :DMISTRZ1908 pisze:Ale ja nigdzie nie pisałem,że oficjalnie tego używa ekipa. Mnie i wielu akurat z tym się kojarzy.
-
W s i d z e W
Naucz się najpierw pisać o co ci chodzi ,bo z tego co żeś tu naklepal wynika że mało się orientujesz . Jaki dowcip i jakie żarty? Wyczytales to gdzieś w moim wpisie , czy sobie dopowiedziales?sir. pisze:to chyba oni zmienili swoje podejście w tej kwestii bo od paru lat oprócz flagi ekipy brak praktycznie tych symboli, co więcej symbolika narodowa, czy to jest kolejny dowcip?Myślisz że dla osób wychowanych na żydostwie to jest żart?3/4 Polski kosy Wisły i Pasów mieli z nich bekę, reszta to oni i ich wafle więc się nie wysilaj.A ja Cię zapewniam , że osiągnęli . Trudno żebyście zmienili swoje podejście i w ten sposób pokazali że was po prostu przechytrzyli ...
Po drugie co ma wspólnego działalność Narodowej KSC z tym że nie wstydzą się swojej historii i nazwali ekipe Jg ?
Ja tam u was pieski widziałbym więcej rozbieżności - ale c*** w to - koniec tego off topu..
może i nie jest to oficjalna nazwa ale troszkę chłopaków z bandy ma wydziarane uliczni wojownicy. z tym sie najbardziej utożsamiamy.
Do kibiców ŁKSu nie pieprzcie głupot, bo nie wiem czy się śmiać czy płakać.
1. Kto nas przechytrzył i w czym? Tym że utożsamiają się z żydostwem? Przecież my kibice Wisły mamy świadomość tego że są oni żydami, jest to nam całkowicie na rękę, i wyzywamy ich od żydów przy każdej możliwej okazji. Nas kibiców Wisły cieszy fakt że nawet kibice Cracovii mają świadomość że nie są Polakami, a narodem żydowskim z czego defacto są dumni.
2. Przechytrzani są jedynie kibice Pasów, fajny przykład to znaczek AW, którym dostali w piękny sposób rykoszetem.
1. Kto nas przechytrzył i w czym? Tym że utożsamiają się z żydostwem? Przecież my kibice Wisły mamy świadomość tego że są oni żydami, jest to nam całkowicie na rękę, i wyzywamy ich od żydów przy każdej możliwej okazji. Nas kibiców Wisły cieszy fakt że nawet kibice Cracovii mają świadomość że nie są Polakami, a narodem żydowskim z czego defacto są dumni.
2. Przechytrzani są jedynie kibice Pasów, fajny przykład to znaczek AW, którym dostali w piękny sposób rykoszetem.
6229 stan karnetow na teraz :) zaraz dojda kolejne listy zorganizowanych FC i osiedli.
Ktos pisal ze duzo osob ciekawych nowego stadionu. Zdagam sie, ale mysle ze takie osoby kupia bilet na jeden mecz (np otwarcia) bo co tu do zwiedzania jest na 11 kolejek?
Reszta jest w glowach dzialaczy i nogach pilkarzy zeby za pol roku liczba byla podobna.
ps. musialem edytowac bo w czasie pisania posta 6 karnetow poszlo ;)
Ktos pisal ze duzo osob ciekawych nowego stadionu. Zdagam sie, ale mysle ze takie osoby kupia bilet na jeden mecz (np otwarcia) bo co tu do zwiedzania jest na 11 kolejek?
Reszta jest w glowach dzialaczy i nogach pilkarzy zeby za pol roku liczba byla podobna.
Jesteście jeszcze więksi niż ostatnio.Szkoda że wśród tego tłumu,nie ma nikogo,kto by Wam flag bronił...daleko pisze:6229 stan karnetow na teraz :) zaraz dojda kolejne listy zorganizowanych FC i osiedli.
P.S.Liczba karnetów b. dobra.U Was zawsze dobrze schodziły karnety,nie to co u nas.
Szkoda jakichkolwiek tłumaczeń,bo rabin i tak wie wszystko lepiej :DKerko pisze:Do kibiców ŁKSu nie pieprzcie głupot, bo nie wiem czy się śmiać czy płakać.
Co do karnetów to nie piszcie już tutaj ile sprzedano,bo Łksiaków c*** strzeli ;)
Karnety super,wiadomo.Nie mamy polotu w tym temacie do Was.Widzew ma wiecej kibicow to i karnetow wiecej.Proste.To sukces.To fakt.W tej chwili jednak to jedyny argument po DRAMATYCZNYM POLIKU OD EKIPY WROGA NR.1.Tak lekcewazonego.Wy macie swoje powody do radosci.My swoje.Punkt lezenia zalezy... To tak a propos HIPOKRYZJI ktora tak chetnie sie tu wypomina.Za uszami maja wszyscy.Szczesliwego Nowego Roku
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 
Bolesna prawda jest taka ze nawet 10tys. sprzedanych karnetow nie zagluszy smiechu.Radosci po naszej stronie miasta.Wyjatkowy wyczyn w tych czasach.Wstrzasnał waszym srodowiskiem.Czas pokaze czy na plus.Co nie zmienia faktu ze tylko debil nie doceni takiego wyniku sprzedazu karnetow.Wynik macie ZAJEBISTY
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 
Wiadomo.Macie swój sukces i na pewno ten rok jest udany dla was,bo oprócz flag dodatkowo macie lidera i prawdopodobnie awansujecie.cobytu pisze:Bolesna prawda jest taka ze nawet 10tys. sprzedanych karnetow nie zagluszy smiechu.Radosci po naszej stronie miasta.Wyjatkowy wyczyn w tych czasach.Wstrzasnał waszym srodowiskiem.Czas pokaze czy na plus.Co nie zmienia faktu ze tylko debil nie doceni takiego wyniku sprzedazu karnetow.Wynik macie ZAJEBISTY
Czas pokaże jak będzie wyglądał przyszły rok.
Co racja to racja ;)cobytu pisze:a propos HIPOKRYZJI ktora tak chetnie sie tu wypomina.Za uszami maja wszyscy
Szczęśliwego noWEgo Roku!
Niestety masz racje, mimo super wyniku z karnetami trzeba przyznać że w 2016r to Wy jesteście górą.cobytu pisze:Bolesna prawda jest taka ze nawet 10tys. sprzedanych karnetow nie zagluszy smiechu.Radosci po naszej stronie miasta.Wyjatkowy wyczyn w tych czasach.Wstrzasnał waszym srodowiskiem.Czas pokaze czy na plus.Co nie zmienia faktu ze tylko debil nie doceni takiego wyniku sprzedazu karnetow.Wynik macie ZAJEBISTY
Oby 2017r dostarczył Nam(RTS) więcej radości niż Wam.
Szczęsliwego Nowego Roku
-
serce miasta
Rok 2016 dla Lksu.
-
Obiektywny1906
2017 dostarczy wam w c*** radości, zwłaszcza na derbach na waszym stadionie będzie radośnie jak prAWdopodobnie zobaczycie swoje flagi palone w sektorze gości :). Tak jak Wisełka zobaczyła u siebie dywanik. Pasiastego 2017 ! Oby przyszły rok był kibicowsko taki sam jak ten! Hahah
Jaki podział procentowo na kuraku i piastowie?
-
LudzieHonoru
Flag na Naszym pięknym stadionie palonych nie zobaczymy.
Chyba ludzie z łksu nie są tacy głupi by je wnosić, prędzej psy i ochrona je powinie niż Wy je zawiesicie.
Także przestań pierdolić głupoty bo Ty chyba na derbach nigdy nie byłeś i mam nadzieje, że nawet takich jak Ty to na listy nie wpisują na wyjazdy.
Chyba ludzie z łksu nie są tacy głupi by je wnosić, prędzej psy i ochrona je powinie niż Wy je zawiesicie.
Także przestań pierdolić głupoty bo Ty chyba na derbach nigdy nie byłeś i mam nadzieje, że nawet takich jak Ty to na listy nie wpisują na wyjazdy.
-
Obiektywny1906
Hahahahahah, kolego chciałbyś wiedzieć gdzie byłem i co robiłem, na Cracovii anonimowy nie jestem, więc się stul. Ludzie Humoru hahah.
Chłopaki z lepszej strony Łodzi raczej się pokuszą na wniesienie chociaż jednej, bo patrząc na to co wniosła Lechia na Arce, czy My na Wisłę, no i do tego jaką wartość mają tę flagi, raczej odstawać nie będą chcieli. Będę bardzo, bardzo zdziwiony jeśli nie odpierdolą jakiegoś dobrego widowiska u Was. Także o to się nie mArtW ,, Ludziu Humoru".
Chłopaki z lepszej strony Łodzi raczej się pokuszą na wniesienie chociaż jednej, bo patrząc na to co wniosła Lechia na Arce, czy My na Wisłę, no i do tego jaką wartość mają tę flagi, raczej odstawać nie będą chcieli. Będę bardzo, bardzo zdziwiony jeśli nie odpierdolą jakiegoś dobrego widowiska u Was. Także o to się nie mArtW ,, Ludziu Humoru".
-
LudzieHonoru
Nie chcę wiedzieć gdzie byłeś i co robiłeś po kryjomu ze swoimi pseudo ziomkami.
Przypomnij lepiej swoim koleżkom flagę Crazzy Canibals no i w jakich okolicznościach ją stracili.
Także takich Crazzy Canibalsów jest tu mnóstwo.
Swój nick, który używasz na tej stronie jest zbyt pochopnie "wymyślony" także radziłbym Ci zmienić żydku ;-)
Przypomnij lepiej swoim koleżkom flagę Crazzy Canibals no i w jakich okolicznościach ją stracili.
Także takich Crazzy Canibalsów jest tu mnóstwo.
Swój nick, który używasz na tej stronie jest zbyt pochopnie "wymyślony" także radziłbym Ci zmienić żydku ;-)
-
rozpierdol
O ku*** jaki typ.Obiektywny1906 pisze:2017 dostarczy wam w c*** radości, zwłaszcza na derbach na waszym stadionie będzie radośnie jak prAWdopodobnie zobaczycie swoje flagi palone w sektorze gości :). Tak jak Wisełka zobaczyła u siebie dywanik. Pasiastego 2017 ! Oby przyszły rok był kibicowsko taki sam jak ten! Hahah
Wisła u siebie zobaczyła dywanik i co to oznacza?Przecież wiadomo ile na dzień dzisiejszy do powiedzenia w Krakowie ma wasza banda meneli.
''Ludzie humoru'' to raczej wy.Taka sztywniutka ekipa,cracovia criminals a 22 dobrowolnie poddaje się karze hahaha.
1910
Najwięcej do powiedzenia mają ludzie co areszt śledczy czy kryminał widzieli z ulicy lub na zdjęciach,tak samo jest z dzisiejszą chuliganką,98 % tu na forum nie brała udziału w żadnej akcji może wie więcej może nie,wszyscy kumaci,i każdy sztywny ciekaw jestem jak tam by się zachował?powiem wam jedno pytałem brata jak jest w więzieniu odsiedział 10 powiedział pójdziesz to zobaczysz ja ci nic nie powiem a tu teraz co jeden na forum to grypsujący a w d**** był i gówno widział.Szczęśliwego Nowego Roku życzę wszystkim Polakom i każdemu kibicowi
przecież ten Ludzie honoru to dzban zobacz tytuł ile masz wyjazdów nawet u siebie na meczu nie był pajac
-
LudzieHonoru
Rozbawiasz wszystkie internety, ale dobrze tacy też muszą być.Gary widz pisze:przecież ten Ludzie honoru to dzban zobacz tytuł ile masz wyjazdów nawet u siebie na meczu nie był pajac
chyba z Ciebie panie Ludzie humoru bo ja wyjazdów mam ponad 60 do 2000 roku a teraz jestem dziadkiem
Gdybyś nie wiedział policyjna gnido to twoi koledzy jeździli gdzie mogli na zakazie
-
MISTRZ1908
Już komu jak komu,ale gdybym Tobie się tłumaczył to dopiero mógłbym używać jakiś zjebanych uśmieszków z poziomu gimnazjum. Masz dalej wytłumaczone i tyle,pajacu.Red power pisze:Dobra nie tłumacz się :DMISTRZ1908 pisze:Ale ja nigdzie nie pisałem,że oficjalnie tego używa ekipa. Mnie i wielu akurat z tym się kojarzy.
-
LudzieHonoru
Jak na razie to sapiesz najwięcej tutaj do wszystkich i każdego.Gary widz pisze:Gdybyś nie wiedział policyjna gnido to twoi koledzy jeździli gdzie mogli na zakazie
Chyba jest to dla Ciebie najlepsze środowisko zdobywania wiedzy i dzielenia się nią z innymi.
Ch.. mnie interesuje ile masz wyjazdów nikt się Ciebie o to nie pytał.
Teraz przeproś i wyjdź.
do żadnego Widzewiaka nie sapałem podczłowieku tylko do Ciebie bo jesteś zerem i pewnie ci koledzy wytłumaczą dla czego a ja nie pisze z tysiąca kąt tylko osobiście policyjna szujo
-
CzłowiekHonoru
Gary człowieniu co ty p*********. Ktoś kto bawi się w kibicowanie musi się liczyć z tym, że może trafić za kraty. A ty bronisz DPKowców. Popatrz jak się zachowali w większości WSH do sprawy Cz. Poza paroma osobami wszyscy sztywniutko.
Twój brat jak był na kryminale to chyba nie wie jakie masz podejście do tego typu spraw bo inaczej by ci zajebał w łeb.
Twój brat jak był na kryminale to chyba nie wie jakie masz podejście do tego typu spraw bo inaczej by ci zajebał w łeb.
Wszystko wskazuje na to, że Derby Łodzi odbędą się 17 Maja 2017 czyli w środę.
Data kiepska
Data kiepska
W środę już nie raz odbywały się derby i źle nie było.Powstaje pytanie,czy Łódzki K.S. zostanie wpuszczony na przygotowany zgodnie z wymogami pzpn'u,sektor dla przyjezdnych?Czy Wy widzewiacy robicie lub zamierzacie zrobić coś w kierunku,by te derby wyglądały jak derby z prawdziwego zdarzenia?
Ze strony kiboli Łódzkiego K.S. szykowane są "atrakcje" i szkoda by było by te najlepsze derby w Polsce,już takimi nie były...
Ze strony kiboli Łódzkiego K.S. szykowane są "atrakcje" i szkoda by było by te najlepsze derby w Polsce,już takimi nie były...
-
CzłowiekHonoru
Po pierwsze to Widzewiacy z dużej litery.Radicaal pisze:Powstaje pytanie,czy Łódzki K.S. zostanie wpuszczony na przygotowany zgodnie z wymogami pzpn'u,sektor dla przyjezdnych?Czy Wy widzewiacy robicie lub zamierzacie zrobić coś w kierunku,by te derby wyglądały jak derby z prawdziwego zdarzenia?
Odpowiadając na Twoje pytanie. Chyba zdajesz sobie sprawę, że wiele zależy od policji i oni będą robić wszystko byście nie weszli na mecz.
Gadasz głupoty. My , grupy kibicowskie na Widzewie będziemy chcieli Waszej obecność. Klub pewnie też. A co zrobi policja? Pewnie wiecie. I nie gadajcie głupot ze przez akcje z flagami nie chcemy zwas w sektorze gości.nikodem pisze:Mam dziwne wrażenie,że Widzewiakom też za bardzo nie zalezy na obecności ŁKS,głównie ze wzgledu na nie dawną akcje,wiem że tego nikt nie przyzna,ale coś w tym jest.
A Wy jako kibice co zrobiliście żebyśmy byli na ostatnich derbach? Pamiętacie wasza gadkę w 2010 roku podczas derbow u Was?
Haha i kto tutaj prowokuje?nikodem pisze:Mam dziwne wrażenie,że Widzewiakom też za bardzo nie zalezy na obecności ŁKS,głównie ze wzgledu na nie dawną akcje,wiem że tego nikt nie przyzna,ale coś w tym jest.
Jeden zadaje z d*** pytania co robią Widzewiacy w kierunku tego,żeby Łks wszedł a drugi pisze co mu się wydaje.
-
old school CRBB
Pytanie do widzewskiego Głowna ile jest ŁKS-iaków u was?
A co się dziwić takim pytaniom skoro wy żydzewiacy jesteście z takiego czegoś znani.Znając waszą wiejską mentalność to wolicie by ŁKS nie wszedł byście nie musieli oglądać palonych szmat bando c****.Red power pisze:Haha i kto tutaj prowokuje?nikodem pisze:Mam dziwne wrażenie,że Widzewiakom też za bardzo nie zalezy na obecności ŁKS,głównie ze wzgledu na nie dawną akcje,wiem że tego nikt nie przyzna,ale coś w tym jest.
Jeden zadaje z d*** pytania co robią Widzewiacy w kierunku tego,żeby Łks wszedł a drugi pisze co mu się wydaje.
-
ldzwdz1910
Ty zapewnie marzysz o widoku palących się swoich barw na swoim stadionie, hipokryto...torcaa pisze:Znając waszą wiejską mentalność to wolicie by ŁKS nie wszedł byście nie musieli oglądać palonych szmat bando c****.
Czyli przyznajesz się że kibice (kibole?) nie chcą ŁKSu w sektorze gości?
Biały front
-
Ukochane Miasto
ledwo skończył się temat Sobolewskiego , to teraz się ku*** specjaliści od prowokacji brandzlują na temat derbów .
no ja p*******!
już wyroki wydali że Widzew nie chce Łksu na derbach. I taki c*** jak torcaa już ma spermę w galotach.
jedni was chcą inni nie , proste to jest .
u Was na Łksie wszyscy jednym głosem mówią ??? też są różne opinie na różne tematy choćby naszej obecności u was na derbach
no chyba że ci którzy mają inne zdanie to od razu w ryj i w********** ? Jak w Korei Płn. :-)
no ja p*******!
już wyroki wydali że Widzew nie chce Łksu na derbach. I taki c*** jak torcaa już ma spermę w galotach.
jedni was chcą inni nie , proste to jest .
u Was na Łksie wszyscy jednym głosem mówią ??? też są różne opinie na różne tematy choćby naszej obecności u was na derbach
no chyba że ci którzy mają inne zdanie to od razu w ryj i w********** ? Jak w Korei Płn. :-)
-
W s i d z e W
nie cwaniakuj śmieszku i nie mierz nas swoją miarą.Ukochane Miasto pisze:jedni was chcą inni nie , proste to jest .
Kazdy wie ze to u was jest ''wolnosc slowa'' jak w Korei Polnocnej, i większosc zdaje sprawe jaki jest u was burdel. Faktycznie u was to chyba kazdy ma swoje zdanie, i dlatego Was dziwi ze u nas jest inaczej...
Dlatego tez stała cenzura na waszym forum, usuwanie ludzi , czasowe zamykanie forum , usuwanie calych tematów gdzie dyskusja idzie nie po myśli osób ''ogarniających ''itp.
To tylko taki przykład, bo to widac - ale jesli są u was takie podziały jak piszesz - ze kazdy ma swoje zdanie no to nie dziwne że chcecie całą reszte trzymac jakoś za ryj.
Natomiast od nas to odbij jak możesz - bo nic dobrego z tego nie bedzie.