Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Red power

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Red power » 30.12.2016, 17:13

W s i d z e W pisze:jeszcze tylko jedna kwestia, bo w tej calej gownoburzy przeoczylem bujdy naczelnego czerwonego Rabina, a odnosił sie bezposrednio do tego co napisałem
Red power pisze:
W s i d z e W pisze: pisałem Tobie już kiedyś - apropo prowokacji i beki - nie uważam żeby Cracovia zrobiła z tego bekę. Zrobili w pewnym sensie z korzeni i historii swoją tożsamość.
W takim razie c**** wiesz co akurat nikogo tutaj nie dziwi :)

Cracovia nazywając swoją bojówkę Jude gang czy wieszając izraelskie flagi w ten sposób zakpiła sobie z tego,że nazywano ich żydami.

[....]

Według mnie skoro tak się nie wstydzicie swojej historii,założycieli,których groby odnaleźliście,to powinniście zrobić coś w stylu Cracovii.Nie wiem zamiast galera warriors nazwać się jude warriors czy coś w ten deseń ;)
Widzisz gnomie, jesli dla Ciebie ktoś kto ma inne zdanie to ''c**** wie'' - to nie powinienes wypowiadać sie na zadne tematy tutaj, no bo masz inne zdanie od nas , wiec potencjalnie c**** wiesz od samego początku....

Co do Cracovii jak juz pisałem , wg mnie to że nazwali się Jude Gang, i zaczęli nawiązywać do tego, wręcz się z tym obnosić - to miało mało wspolnego z kpinami, prowokacjami , czy beką.

Chcieli po prostu zarzut kierowany w ich strone , czyli swoje tradycje i związki z żydami przerobić na swoje, i zrobić z tego jakiś swoj atut , pokazać że ich nie obchodzi to co mówią inni, bo oni sie tego nie wstydzą...

Po prostu zrobili z tego swoją tożsamość, tak jak Wisła postarała sie zrobić swoją tożsamośc z obelg w ich strone : ubeków, psów , klubu policyjnego itp, i chcieli na swoje przerobić to ''psiarskie postrzeganie''. Kazdy kto sie orientuje wie w jaki sposob to robili. Nie poszli tak daleko jak Cracovia, ale mniej wiecej o to samo chodziło. Zeby odebrać rywalowi pretekst do umniejszania , albo nawet zrobić z tego jakiś swoj plus. Wszedzie gdzie jest rywalizacja derbowa i jedni skupiają sie na drugim i chcą im dopiec tak to wygląda....

Gośc z Arki, ktory ma napewno większe pojęcie - też uparcie twierdzi że to co zrobiła Cracovia to beka, i kpiny z rywali - i pyta czemu ŁKS tak się nie zachował....
Dalej będe z tym polemizował , bo fakt że Cracovia skojarzyła sie z określeniem Jude , że na flagach mają gwiazdy Dawida ,na gadżetach , graffach - że chłopaki z JG mają podziabane rowniez gwiazdki z dwóch trójkatów - to dla mnie nie jest beka i jakoś mnie to na przykład nie śmieszy...
po prostu jest to ich tożsamośc, z która sie pogodzili i przerobili to na swój atut. i trzeba przyznać że odebranie tego ''argumentu'' rywalom w wojnie propagandowej - było strzałem w 10.
Ale ty nie pisz jak jest wg. ciebie tylko dowiedz się u źródła.Bo ja nie piszę jak to wygląda WEDŁUG MNIE,napisałem jak to wygląda według samych kibiców KSC.
Cracovia była przychylna przed wojną Żydom,ale klubem stricte żydowskim przecież nie była.
Niektóre kluby jak chociażby Wisła,wprowadziły w 2 połowie lat 30tych przepis,który zabraniał przynależności nie-Polakom.Warta Poznań wystąpiła z żądaniem wprowadzeniem paragrafu aryjskiego i wykluczenia z PZPN klubów,piłkarzy i sędziów nie-chrześcijan.Wniosek poparła też Wisła.
W obronie praw żydów wystąpili Cracovia,Łks Łódź oraz Pogoń Lwów.

''W sezonie 1938 nagminnie gwizdano przeciw Cracovii i dopuszczano brutalną grę przeciw jej zawodnikom, natomiast dyskwalifikowano Pasiaków gdy bezkarnie faulowani sami wymierzali sprawiedliwość. Najbardziej kuriozalnym punktem tej kampanii było unieważnienie wygranego przez Cracovię meczu u siebie z Polonią po tym jak sędzia złożył samokrytykę w prasie. Mecz nakazano powtórzyć - to jedyny taki przypadek w historii polskiej piłki. Powtórzony mecz Cracovia przegrała zamiast trzeciego zajmując miejsce siódme.''

iparts.pl
pro81

Post autor: pro81 » 30.12.2016, 17:16

rozpierdol pisze:
Wypchnac nie piedestal?Komuna?Czerwony robotniczy klub?

Takimi wpisami pokazujesz swoja nie wiedze na temat budowanej potegi RTS Widzew.To nie byla taka prosta droga.Ktos juz wspomnial ze Widzew wcale nie przez uklady doszedl na sam szczyt a dzieki pracowitosci i charakterowi.
Łks wtedy mial o wiele wieksze mozliwosci by dokonac tego co Widzew ale to Widzew praktycznie dokonal niemozliwego.Praca,praca i jeszcze raz praca.
Dzieki komunie to trofea zdobywala Legia czy Gornik Zabrze ale na pewno nie Widzew.I to jest fenomenem ze ten osiedlowy klub przebil potegi,ktore mialy wielkie plecy.I to przebil nie ukladami a ciezka praca i charakterowi.

Dlatego dla mnie i dla wielu wielu innych Widzew na zawsze pozostanie Wielki.
Nie bądź naiwny. Nie raz tłumaczyłem twoim kolegom, że po wojnie żaden AK-owiec nie mógł sobie działać czy nawet spokojnie żyć nie współpracując ze służbami komunistycznymi. Wiem to po swojej rodzinie. Ot i okazało się że Lutek umoczony. Tak też żaden klub nie zdobywał mistrzostwa czy pucharu a nawet nie występował w europejskich pucharach bez aprobaty i przyzwolenia komunistów. Czy to ŁKS czy Widzew. Więc jeżeli chcesz być obiektywny do ciężkiej pracy i charakteru dodaj jeszcze układy i poparcie władz komunistycznych.

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 30.12.2016, 17:38

Red power pisze: Ale ty nie pisz jak jest wg. ciebie tylko dowiedz się u źródła.Bo ja nie piszę jak to wygląda WEDŁUG MNIE,napisałem jak to wygląda według samych kibiców KSC.
Cracovia była przychylna przed wojną Żydom,ale klubem stricte żydowskim przecież nie była.
Niektóre kluby jak chociażby Wisła,wprowadziły w 2 połowie lat 30tych przepis,który zabraniał przynależności nie-Polakom.Warta Poznań wystąpiła z żądaniem wprowadzeniem paragrafu aryjskiego i wykluczenia z PZPN klubów,piłkarzy i sędziów nie-chrześcijan.Wniosek poparła też Wisła.
W obronie praw żydów wystąpili Cracovia,Łks Łódź oraz Pogoń Lwów.

''W sezonie 1938 nagminnie gwizdano przeciw Cracovii i dopuszczano brutalną grę przeciw jej zawodnikom, natomiast dyskwalifikowano Pasiaków gdy bezkarnie faulowani sami wymierzali sprawiedliwość. Najbardziej kuriozalnym punktem tej kampanii było unieważnienie wygranego przez Cracovię meczu u siebie z Polonią po tym jak sędzia złożył samokrytykę w prasie. Mecz nakazano powtórzyć - to jedyny taki przypadek w historii polskiej piłki. Powtórzony mecz Cracovia przegrała zamiast trzeciego zajmując miejsce siódme.''
Ale ty jestes naprawde tępy .. czlowieku znam historie i to co tu wkleiłes to nie wiem do czego nawiązuje bo napewno nie do naszej rozmowy i do tego co pisałem ja

Twierdziłeś , ze Cracovia uderzyła w ''bycie żydami'', żeby wykpić Wiślaków, i w ogole robić sobie jaja i że to taka prowokacja . Pisąłes tak czy teraz powiesz ze nie ??

W takim razie wg mnie nie jest to to prawda, bo moze na poczatku takie tłumaczenia Craxy faktycznie były, ale tylko dlatego że ten ich zwrot był na tamten czas mocno kontrowersyjny wręcz szokujący w srodowisku...

Chyba nie chcesz powiedzieć, że chłopaki z Cracovii chodzący w barwach z gwiazdą dawida, malując grafy JUDE GANG , nazywając swoją ekipe tak samo, czy dziabiąc sobie Gwiazdy Dawida itp robią to z beki z Wislaków.
i pozniej się smieją miedzy soba '' ale jaja z tej Wisły sobie robimy itp'''

To jest po prostu ich styl. W pewnym sensie niepodrabialny i oryginalny.

Cracoviacy zrobili ze swojej tradycji i historii swoją kibicowską tożsamośc. I Jednoczesnie odebrali argument Wiślakom, zeby pokazać że sie tego nie wstydzą. Takie mam zdanie. I bynajmniej nie oceniam w zaden sposob tego w jaką strone poszli bo cel osiągneli napewno w 100 procentach i mieli sporo odwagi zeby mieć takie podejście a nie inne....

mds

Post autor: mds » 30.12.2016, 17:53

Cracoviacy zrobili ze swojej tradycji i historii swoją kibicowską tożsamośc. I Jednoczesnie odebrali argument Wiślakom, zeby pokazać że sie tego nie wstydzą. Takie mam zdanie. I bynajmniej nie oceniam w zaden sposob tego w jaką strone poszli bo cel osiągneli napewno w 100 procentach i mieli sporo odwagi zeby mieć takie podejście a nie inne....[/quote]

Zapewniam Cie ze swojego celu nie osiągneli.Nasze zdanie na ich temat jest niezmienne.

Red power

Post autor: Red power » 30.12.2016, 19:01

Dobra koniec tego pierdolenia o Cracovii.

Powiem tylko tyle,że jeśli idzie o Ksc oraz Łks to pewna analogia jest.

krzycho_ASR

Post autor: krzycho_ASR » 30.12.2016, 20:00

Historycznie może tak, ale ostatecznie ŁKS nie odstawił takiego numeru jak Cracovia i nikt tam dziar z flagami Izraela sobie nie robi. Tak jak pisał rabin - w warunkach łódzkich zwyczajnie by to nie przeszło. Różnica zasadnicza.

hWŁ

Post autor: hWŁ » 30.12.2016, 20:22

Radicaal pisze:Piszmy o swoich Klubach!Ile razy Biała część tego forum nawoływała do tego?!
Włóż to nawoływanie sobie miedzy swoje bajki. Jak tylko pojawi się jakiś wątek o Widzewie czy WRW to pierwsi szczekacie na tym forum, mimo, że was on nie dotyczy. Tak zwana hipokryzja wasza ;)

Red power

Post autor: Red power » 30.12.2016, 20:37

A niech każdy sobie już pisze o czym chce.Biała część forum w osobach radicala czy rabina już 2 lata temu pisała by pisać o swoich klubach,nawoływali by ich koledzy po szalu przestali tutaj się udzielać...No i co minęło 2 lata a oni dalej tu są i piszą to samo w kółko.

Tutaj chyba nigdy nie zapanuje normalność.

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 30.12.2016, 22:05

mds pisze:

Zapewniam Cie ze swojego celu nie osiągneli.Nasze zdanie na ich temat jest niezmienne.
A ja Cię zapewniam , że osiągnęli . Trudno żebyście zmienili swoje podejście i w ten sposób pokazali że was po prostu przechytrzyli ...

Ale dla większości postronnych kiboli , te wasze pociski od Żydów straciły na wartości - jeśli KSC sami się z tym zaczęli obnosić. No bo trudno żeby dotykalo ich w jakiś sposób - to że mówicie na nich tak jak sami się uważają ...

W naszym wypadku od zawsze Widzewiacy zwracali się o nas per Patologia , no i też wrażenia to na nas nie robilo . A wręcz każdy wiedział że ma to jakieś tam podłoże .
Suma summarum - Chłopaki z Włocławka dumnie nazywają się Włocławska Patologia . Chłopaki z Chojen - Sportowa Patologia , mamy flagę Pato Gang i tak dalej ..

Taki chwyt , coś ala jakby Widzewiacy zaczęli obnosić się teraz dajmy na to , porównawczo - z Polską wsią, rolnictwem itp ... kumasz ;) ?

Co do czerwonych dziewczynek powyżej - możecie jedynie prowokować , i pierdolić sami między sobą - i wtedy oczywiście wg was "panuje tutaj normalność ". Bo do rozmowy to się nie nadajecie i po raz kolejny się okazało jak szybko kończa się wam argumenty na tematy które samo zaczynacie.
Red power pisze:Dobra koniec tego pierdolenia o Cracovii.

Red Parowo - u was faktycznie analogii do innych klubów na próżno szukać . W swojej głupocie i zjebanej mentalności jesteście niepodrabialni , i trudno znaleźć drugi klub którego kibice mają tak sprane mózgi jak na żydzewiu .

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 30.12.2016, 23:33

Ja chcialem tylko pogratulowac energii.
Gdyby ona przelozyla sie na rzeczywistosc...
Cala kibicowska Polska bylaby rozjebana w pyl!
Szczesliwego

Red power

Post autor: Red power » 31.12.2016, 00:50

W s i d z e W pisze:Red Parowo - u was faktycznie analogii do innych klubów na próżno szukać . W swojej głupocie i zjebanej mentalności jesteście niepodrabialni , i trudno znaleźć drugi klub którego kibice mają tak sprane mózgi jak na żydzewiu .
No i po co te personalne wycieczki skoro miało być merytorycznie i na temat swoich klubów balasie?

serce miasta

Post autor: serce miasta » 31.12.2016, 10:02

Patusie mieliście wczoraj mobilizacje osiedli na siatkówke,jakies liczby czy ew zdjecia beda dostepne?

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 31.12.2016, 10:47

No właśnie też mnie ciekawi jak ta mobilizacja wyszła.Jak nie będzie zdjęć to pewnie nie najlepiej.
1910

sir.

Post autor: sir. » 31.12.2016, 10:50

A ja Cię zapewniam , że osiągnęli . Trudno żebyście zmienili swoje podejście i w ten sposób pokazali że was po prostu przechytrzyli ...
to chyba oni zmienili swoje podejście w tej kwestii bo od paru lat oprócz flagi ekipy brak praktycznie tych symboli, co więcej symbolika narodowa, czy to jest kolejny dowcip?Myślisz że dla osób wychowanych na żydostwie to jest żart?3/4 Polski kosy Wisły i Pasów mieli z nich bekę, reszta to oni i ich wafle więc się nie wysilaj.

WhiteFanatic

Post autor: WhiteFanatic » 31.12.2016, 11:13

Łatwiej napisać 2 posty na kibicach.net niż wejść na naszą główna stronę żeby znaleźć zdjęcia z tego meczu?

https://m.facebook.com/pg/lksfanspl/pho ... 9398344209

Moim zdaniem ludzie wyjebali jaja na ten mecz, kazdy żyje dzisiejszym melanzem. Liczba słaba ale cieszy duża ilość zajaranych kibicowaniem dzieciaków.

nisc

Post autor: nisc » 31.12.2016, 11:17

A Facebook nie jest czasem ten tego...żydowski?
TYBET JEST SERBSKI

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 31.12.2016, 11:31

WhiteFanatic pisze:Łatwiej napisać 2 posty na kibicach.net niż wejść na naszą główna stronę żeby znaleźć zdjęcia z tego meczu?

https://m.facebook.com/pg/lksfanspl/pho ... 9398344209

Moim zdaniem ludzie wyjebali jaja na ten mecz, kazdy żyje dzisiejszym melanzem. Liczba słaba ale cieszy duża ilość zajaranych kibicowaniem dzieciaków.
Wybacz,ale nikomu nie chce się wchodzić na wasze fejsbukowe profile.

Ilość zajaranych kibicowaniem(w tym dzieciaków) zobaczycie dopiero na nowym stadionie Widzewa.Ponad 5 tysięcy karnetów sprzedanych :)
1910

krokiet_z_grzybami

Post autor: krokiet_z_grzybami » 31.12.2016, 12:04

W natłoku tych kłótni ja mam konkretne pytanie... na Łksie chyba nie ma i nigdy ekipa nie miala swojej nazwy ? A jak wygląda obecnie sytuacja na Widzewie ? Czy po prostu ludzie od atrakcji nazywaja się Widzew hools czy ogólnie wszyscy działający tam obecnie to DHW ? I w takim razie co z YH ? Przestali oficjalnie pod tą nazwą działać ?

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 31.12.2016, 12:33

ŁKS-Uliczni Wojownicy. Niejednokrotnie wykorzystywane hasło na oprawach z podtekstami h. Jest flaga jednoznacznie kojarząca się z ekipą.

Radicaal

Post autor: Radicaal » 31.12.2016, 13:13

MISTRZ1908 pisze:ŁKS-Uliczni Wojownicy. Niejednokrotnie wykorzystywane hasło na oprawach z podtekstami h. Jest flaga jednoznacznie kojarząca się z ekipą.
Mistrz mamy kilka chuligańskich flag.Troublemakers,Kawaleria Szatana,Uliczni Wojownicy,PatoGang.Kiedyś na przełomie wieków,nazywaliśmy się Żądni Krwi lub Żądni Krwi Żydzewiaków.Ale pierwszy raz słyszę,żeby nasza ekipa używała oficjalnie tej nazwy z jednej z naszych flag czyli "uliczni wojownicy".

wid08

Post autor: wid08 » 31.12.2016, 13:31

Rozpierdol to jest ilość osób zakazanych nowym stadionem a nie kibicowaniem,dobrze o tym wiecie.Ilosc osób zajaranych kibicowaniem to zobaczycie po roku od otwarcia nowego stadionu , szczęśliwego nowego roku wszystkim
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 31.12.2016, 13:33

Ale ja nigdzie nie pisałem,że oficjalnie tego używa ekipa. Mnie i wielu akurat z tym się kojarzy.

Red power

Post autor: Red power » 31.12.2016, 13:41

MISTRZ1908 pisze:Ale ja nigdzie nie pisałem,że oficjalnie tego używa ekipa. Mnie i wielu akurat z tym się kojarzy.
Dobra nie tłumacz się :D

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 31.12.2016, 13:46

sir. pisze:
to chyba oni zmienili swoje podejście w tej kwestii bo od paru lat oprócz flagi ekipy brak praktycznie tych symboli, co więcej symbolika narodowa, czy to jest kolejny dowcip?Myślisz że dla osób wychowanych na żydostwie to jest żart?3/4 Polski kosy Wisły i Pasów mieli z nich bekę, reszta to oni i ich wafle więc się nie wysilaj.
Naucz się najpierw pisać o co ci chodzi ,bo z tego co żeś tu naklepal wynika że mało się orientujesz . Jaki dowcip i jakie żarty? Wyczytales to gdzieś w moim wpisie , czy sobie dopowiedziales?

Po drugie co ma wspólnego działalność Narodowej KSC z tym że nie wstydzą się swojej historii i nazwali ekipe Jg ?
Ja tam u was pieski widziałbym więcej rozbieżności - ale c*** w to - koniec tego off topu..

Eternidad

Post autor: Eternidad » 31.12.2016, 13:58

może i nie jest to oficjalna nazwa ale troszkę chłopaków z bandy ma wydziarane uliczni wojownicy. z tym sie najbardziej utożsamiamy.

Kerko

Post autor: Kerko » 31.12.2016, 14:17

Do kibiców ŁKSu nie pieprzcie głupot, bo nie wiem czy się śmiać czy płakać.

1. Kto nas przechytrzył i w czym? Tym że utożsamiają się z żydostwem? Przecież my kibice Wisły mamy świadomość tego że są oni żydami, jest to nam całkowicie na rękę, i wyzywamy ich od żydów przy każdej możliwej okazji. Nas kibiców Wisły cieszy fakt że nawet kibice Cracovii mają świadomość że nie są Polakami, a narodem żydowskim z czego defacto są dumni.

2. Przechytrzani są jedynie kibice Pasów, fajny przykład to znaczek AW, którym dostali w piękny sposób rykoszetem.

daleko

Post autor: daleko » 31.12.2016, 14:26

6229 stan karnetow na teraz :) zaraz dojda kolejne listy zorganizowanych FC i osiedli.

Ktos pisal ze duzo osob ciekawych nowego stadionu. Zdagam sie, ale mysle ze takie osoby kupia bilet na jeden mecz (np otwarcia) bo co tu do zwiedzania jest na 11 kolejek?
Reszta jest w glowach dzialaczy i nogach pilkarzy zeby za pol roku liczba byla podobna.

ps. musialem edytowac bo w czasie pisania posta 6 karnetow poszlo ;)

Radicaal

Post autor: Radicaal » 31.12.2016, 14:44

daleko pisze:6229 stan karnetow na teraz :) zaraz dojda kolejne listy zorganizowanych FC i osiedli.

Ktos pisal ze duzo osob ciekawych nowego stadionu. Zdagam sie, ale mysle ze takie osoby kupia bilet na jeden mecz (np otwarcia) bo co tu do zwiedzania jest na 11 kolejek?
Reszta jest w glowach dzialaczy i nogach pilkarzy zeby za pol roku liczba byla podobna.

ps. musialem edytowac bo w czasie pisania posta 6 karnetow poszlo ;)
Jesteście jeszcze więksi niż ostatnio.Szkoda że wśród tego tłumu,nie ma nikogo,kto by Wam flag bronił...
P.S.Liczba karnetów b. dobra.U Was zawsze dobrze schodziły karnety,nie to co u nas.

Red power

Post autor: Red power » 31.12.2016, 14:45

Kerko pisze:Do kibiców ŁKSu nie pieprzcie głupot, bo nie wiem czy się śmiać czy płakać.

1. Kto nas przechytrzył i w czym? Tym że utożsamiają się z żydostwem? Przecież my kibice Wisły mamy świadomość tego że są oni żydami, jest to nam całkowicie na rękę, i wyzywamy ich od żydów przy każdej możliwej okazji. Nas kibiców Wisły cieszy fakt że nawet kibice Cracovii mają świadomość że nie są Polakami, a narodem żydowskim z czego defacto są dumni.

2. Przechytrzani są jedynie kibice Pasów, fajny przykład to znaczek AW, którym dostali w piękny sposób rykoszetem.
Szkoda jakichkolwiek tłumaczeń,bo rabin i tak wie wszystko lepiej :D

Co do karnetów to nie piszcie już tutaj ile sprzedano,bo Łksiaków c*** strzeli ;)

cobytu

Post autor: cobytu » 31.12.2016, 14:58

Karnety super,wiadomo.Nie mamy polotu w tym temacie do Was.Widzew ma wiecej kibicow to i karnetow wiecej.Proste.To sukces.To fakt.W tej chwili jednak to jedyny argument po DRAMATYCZNYM POLIKU OD EKIPY WROGA NR.1.Tak lekcewazonego.Wy macie swoje powody do radosci.My swoje.Punkt lezenia zalezy... To tak a propos HIPOKRYZJI ktora tak chetnie sie tu wypomina.Za uszami maja wszyscy.Szczesliwego Nowego Roku
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

cobytu

Post autor: cobytu » 31.12.2016, 15:10

Bolesna prawda jest taka ze nawet 10tys. sprzedanych karnetow nie zagluszy smiechu.Radosci po naszej stronie miasta.Wyjatkowy wyczyn w tych czasach.Wstrzasnał waszym srodowiskiem.Czas pokaze czy na plus.Co nie zmienia faktu ze tylko debil nie doceni takiego wyniku sprzedazu karnetow.Wynik macie ZAJEBISTY
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

Red power

Post autor: Red power » 31.12.2016, 15:29

cobytu pisze:Bolesna prawda jest taka ze nawet 10tys. sprzedanych karnetow nie zagluszy smiechu.Radosci po naszej stronie miasta.Wyjatkowy wyczyn w tych czasach.Wstrzasnał waszym srodowiskiem.Czas pokaze czy na plus.Co nie zmienia faktu ze tylko debil nie doceni takiego wyniku sprzedazu karnetow.Wynik macie ZAJEBISTY
Wiadomo.Macie swój sukces i na pewno ten rok jest udany dla was,bo oprócz flag dodatkowo macie lidera i prawdopodobnie awansujecie.
Czas pokaże jak będzie wyglądał przyszły rok.
cobytu pisze:a propos HIPOKRYZJI ktora tak chetnie sie tu wypomina.Za uszami maja wszyscy
Co racja to racja ;)

Szczęśliwego noWEgo Roku!

Łysy80

Post autor: Łysy80 » 31.12.2016, 15:34

cobytu pisze:Bolesna prawda jest taka ze nawet 10tys. sprzedanych karnetow nie zagluszy smiechu.Radosci po naszej stronie miasta.Wyjatkowy wyczyn w tych czasach.Wstrzasnał waszym srodowiskiem.Czas pokaze czy na plus.Co nie zmienia faktu ze tylko debil nie doceni takiego wyniku sprzedazu karnetow.Wynik macie ZAJEBISTY
Niestety masz racje, mimo super wyniku z karnetami trzeba przyznać że w 2016r to Wy jesteście górą.

Oby 2017r dostarczył Nam(RTS) więcej radości niż Wam.
Szczęsliwego Nowego Roku

serce miasta

Post autor: serce miasta » 31.12.2016, 17:45

Rok 2016 dla Lksu.

Obiektywny1906

Post autor: Obiektywny1906 » 31.12.2016, 17:51

2017 dostarczy wam w c*** radości, zwłaszcza na derbach na waszym stadionie będzie radośnie jak prAWdopodobnie zobaczycie swoje flagi palone w sektorze gości :). Tak jak Wisełka zobaczyła u siebie dywanik. Pasiastego 2017 ! Oby przyszły rok był kibicowsko taki sam jak ten! Hahah

grubyw

Post autor: grubyw » 31.12.2016, 19:14

Jaki podział procentowo na kuraku i piastowie?

LudzieHonoru

Post autor: LudzieHonoru » 31.12.2016, 19:19

Flag na Naszym pięknym stadionie palonych nie zobaczymy.
Chyba ludzie z łksu nie są tacy głupi by je wnosić, prędzej psy i ochrona je powinie niż Wy je zawiesicie.
Także przestań pierdolić głupoty bo Ty chyba na derbach nigdy nie byłeś i mam nadzieje, że nawet takich jak Ty to na listy nie wpisują na wyjazdy.

Obiektywny1906

Post autor: Obiektywny1906 » 31.12.2016, 19:38

Hahahahahah, kolego chciałbyś wiedzieć gdzie byłem i co robiłem, na Cracovii anonimowy nie jestem, więc się stul. Ludzie Humoru hahah.
Chłopaki z lepszej strony Łodzi raczej się pokuszą na wniesienie chociaż jednej, bo patrząc na to co wniosła Lechia na Arce, czy My na Wisłę, no i do tego jaką wartość mają tę flagi, raczej odstawać nie będą chcieli. Będę bardzo, bardzo zdziwiony jeśli nie odpierdolą jakiegoś dobrego widowiska u Was. Także o to się nie mArtW ,, Ludziu Humoru".

LudzieHonoru

Post autor: LudzieHonoru » 31.12.2016, 19:55

Nie chcę wiedzieć gdzie byłeś i co robiłeś po kryjomu ze swoimi pseudo ziomkami.
Przypomnij lepiej swoim koleżkom flagę Crazzy Canibals no i w jakich okolicznościach ją stracili.
Także takich Crazzy Canibalsów jest tu mnóstwo.

Swój nick, który używasz na tej stronie jest zbyt pochopnie "wymyślony" także radziłbym Ci zmienić żydku ;-)

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 31.12.2016, 20:08

Obiektywny1906 pisze:2017 dostarczy wam w c*** radości, zwłaszcza na derbach na waszym stadionie będzie radośnie jak prAWdopodobnie zobaczycie swoje flagi palone w sektorze gości :). Tak jak Wisełka zobaczyła u siebie dywanik. Pasiastego 2017 ! Oby przyszły rok był kibicowsko taki sam jak ten! Hahah
O ku*** jaki typ.

Wisła u siebie zobaczyła dywanik i co to oznacza?Przecież wiadomo ile na dzień dzisiejszy do powiedzenia w Krakowie ma wasza banda meneli.
''Ludzie humoru'' to raczej wy.Taka sztywniutka ekipa,cracovia criminals a 22 dobrowolnie poddaje się karze hahaha.
1910

ODPOWIEDZ