Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Wschód_Czerwone
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Twój kolega pisał o długach nie Ty i spokojnie bez emocji jak chcesz coś wyjaśnić to dawaj na prv i tyle a nie kozaczka zgrywasz w necie :) jesteś za głupi żebym z Tobą wchodził w polemike na temat rzeczy o których nie masz zielonego pojęcia .Pozdrawiam
-
Entlicheck
Nauczyc gowniarza to chodzi i powtarza ...
Jak narazie to ty kozaczka strugasz, i p********* trzy po trzy - byle sobie jakieś dyrdymały napisać , a jak co do czego to palisz Jana i zgrywasz głupszego niż defacto jesteś...
Zostałeś zgaszony w każdym temacie który sam poruszyłes , więc teraz goń się stąd i zajmij czymś pożytecznym.
Jak narazie to ty kozaczka strugasz, i p********* trzy po trzy - byle sobie jakieś dyrdymały napisać , a jak co do czego to palisz Jana i zgrywasz głupszego niż defacto jesteś...
Zostałeś zgaszony w każdym temacie który sam poruszyłes , więc teraz goń się stąd i zajmij czymś pożytecznym.
-
Wschód_Czerwone
W czym zostałem zgaszony ? przez Ciebie niby ? Żyj tam żydku tym awansem swoim :) i masz rację znikam stąd bo nie żyje kibice.net na okrągło jak Ty :)
tak patrząc na to wszystko z boku po paru dniach w miare spokojnej wymiany zdań miałem naprawde nadzieje że ten temat sie w miare ucywilizuje i bedzie mona coś w miare sensownego poczytać. Ale gdzie tam ku***, kurz opadł i na nowo zaczynają sie jazdy tych samych forumowych błaznów. Troszke pokory bym zalecał co niektórym...
-
podejźrzon
Zgadzam się z w/w.
Parówa entlichek tylko prowokuje, zgrywa normalnego ale w końcu i tak pierdolnie babola, potem dołącza się do niego kolejny błazen nikodem.
Forum kibicowskie, a wy pierdolita o długach, piłkarzach, tabelach. Zjeby.
Parówa entlichek tylko prowokuje, zgrywa normalnego ale w końcu i tak pierdolnie babola, potem dołącza się do niego kolejny błazen nikodem.
Forum kibicowskie, a wy pierdolita o długach, piłkarzach, tabelach. Zjeby.
Nieśmiało chciałem zauważyć, że ostatnim mistrzem Polski w piłkę nożną z Łodzi był - Łódzki Klub Sportowy, więc z tym kamieniem łupanym to się zagalapowałeś/aś. Może będziesz tak miły/miła i pokażesz mi sukces Widzewa po tej dacie. Niestety o naszym mistrzostwie, oraz Waszych Bonikach, Smolarkach i Citkach żaden młody już nie pamięta. Nie ma mody wśród młodzieży ani na Nas, ani na Was. Jak patrzę na to co się dzieje w liceum mojej córki to żal mnie ogarnia. Jeden za Widzewem z Chojen i dwóch za nami z okolic CZMP. Reszta tylko komputer i imprezy. Chłopaki po 17 lat i NIGDY nie byli na ŻADNYM meczu. A MY się tutaj spinamy kto jest lepszy...Spy pisze:Może cofniemy się do epoki kamienia łupanego żeby te Wasze sukcesy odnaleźć -- właśnie to was wyróżnia -- z gówna próbujecie bat ukręcić bo nie macie nic ciekawego do zaproponowania.MISTRZ1908 pisze: Ale Ciebie boli ten ŁKS. Was zrodziła LM. Nas zrodziły sukcesy wszystkich dyscyplin ŁKS-u jeszcze przed wojną. Ale masz racje,jesteście historią,9:0 to trzeba pamiętać. Legenda trwa! Ostatnio Wasz wynik to 4:0.
e tam 9:0 nie było najlepsze, lepsze było Wasze 0-5 w Derbach gdzie własnych orłów za których oddawaliście życie podejrzewaliście o nastawienie nam dupska :) to było dopiero coś ... danie d*** największemu wrogowi :))) hehe
Łódzki Klub Sportowy
Do Opel
W 99 czyli rok po Waszym majstrze zdobyliśmy vice mistrza.
Co do reszty to się z Tobą zgadzam 100%
Vice mistrz, to prawie mistrz, a jak pewnie słyszałeś PRAWIE robi wielką różnicę :-). Ale dobrze zaliczam ten sukces :-). Tak na marginesie to gdzieś mi umknęło to Wasze vicemistrzostwo i w ogóle o nim nie pamiętałem.Łysy80 pisze:Do Opel
Łódzki Klub Sportowy
-
Ukochane Miasto
Wschód_Czerwone pisze:Ciągle gadacie o tym Widzewie wasza nienawiść nie zna granic :) prawda jest taka ze macie najgorsza drużynę która w 3 sezonie ma szansę awansować a dopiero jest pół rundy a piłkarsko mieliście lepszych zawodników 2 lata temu i rok temu takie moja zdanie chociaż w d**** to mam :) o Widzew się nie martwcie napewno będziemy szybciej niż Wy w ekstraklasie bo w 2 lidze będziecie znowu kisieć z 3 lata i zajmijcie się swoim klubem a nie naszymi problemami finansowymi karnetami itp itd bo widać ze wyborcza i inne wynalazki czytacie bo ktoś coś napisał a Wy wszystko bierzecie z face i innych rzeczy idźcie na miasto odpocznijcie troszkę od neta albo lepiej zacznijcie jeździć na wyjazdy lub zapełnić amfiteatr swój :)
ku*** wstyd robisz kolego po szalu , bo takie wpisy to nawet nie poziom gimnazjum ,raczej przedszkole.
W czarnej piździe jesteśmy a ty tu p********* kiedy i przed kim będziemy w ekstraklasie...
-
Polish Power
nikodem pisze:Widzewiacy,niech lepiej szykuką aparaty,bo na derbach ostatni raz zobacza swoje flagi,min.awanturnicy,więc to jedyna okazja do zrobienia pamiętnego zdjęcia.
chyba nie wierzysz w to że Was wpuszczą na derby, tymbardziej z tymi flagami. Więcej niż pewne jest to że psy coś wymyślą byleby ŁKS nie wszedł.
-
podejźrzon
debil, no debil ku***:)dmx777 pisze: czas sporzec prawdzie w oczyWidzew jest typowym sredniakiem, niemniej wzbudzajacym postrach.
-
Entlicheck
Na meczu Wisła - Arka , obok sztandarowej flagi Wisly - Wierność , zawisła flaga PF
Pomijam specyfikę też sytuacji , i całkowicie niejasne ( przynajmniej dla mnie ) przesłanie flagi Wierność w takiej sytuacji - ale mam pytanie , proszę o odpowiedź typa - podejrzoń czyli absolutnego wszschkumacza z ramienia czerwonej armii ...
Czemu obok flag Wisly i Ruchu zabrakło flagi Widzewa ???
Żebyś się nie wymigiwal od odpowiedzi dam ci parę opcji do wyboru .
A) Widzewiacy wiedzieli że w takim momencie wizyta na Wisle bylaby niemile widziana w ich szeregach .
B) Widzewiacy obrazili się na Wisle , bo wiedzą że ci by się z nich śmiali .
C) Wisła i Ruch obrazili się na Widzew i na fakt że ŁKS osmieszyl ten ich cały twor.
D) Widzewiacy nie chcieli drażnić swoich niedawnych kamratow - Arki Gdynia.
Dzięki za odpowiedź ! Pozdrowienia dla normalnych ;)
Pomijam specyfikę też sytuacji , i całkowicie niejasne ( przynajmniej dla mnie ) przesłanie flagi Wierność w takiej sytuacji - ale mam pytanie , proszę o odpowiedź typa - podejrzoń czyli absolutnego wszschkumacza z ramienia czerwonej armii ...
A) Widzewiacy wiedzieli że w takim momencie wizyta na Wisle bylaby niemile widziana w ich szeregach .
C) Wisła i Ruch obrazili się na Widzew i na fakt że ŁKS osmieszyl ten ich cały twor.
dmx pochwal się sukcesami swojej ekipy z Bełchatowa :)
-
podejźrzon
w komentarzach na wyborczej wyczytałeś? :)dmx777 pisze: ŁKS was rozgrywa w mistrzowskim stylu a wy 120osob na bande 57 osob czekacie. kolakicja wrwe-marketingowy sukces. itd. czym sie srasz?
E) zadając tak skonstruowane pytania, jesteś zjebem.Entlicheck pisze:Na meczu Wisła - Arka , obok sztandarowej flagi Wisly - Wierność , zawisła flaga PF
A ja nie jestem wszechkumaczem, i nie kreuję się na takiego w przeciwieństwie do ciebie. najebałeś od 25 sierpnia 56 postów w tym temacie, brawo. z czego 99% to pierdolenie. twoi koledzy umieją coś napisać z sensem, a ty p********* i p*********.
Pozdro dla normalnych, a Ty od A do Z spinasz się i rozkurwiasz temat.
j**** wasze dziecinne napinki.
Podejźrzon ogólnie ten kompleksiarz napisał z kilkunastu kont tysiące postów.Ogólnie ciężki przypadek nie do wyleczenia.Nawet koledzy po szalu wiele razy mu pisali by zamknął ryja,bo robi im przypał.Bezskutecznie.
Najlepsze jest to,że normalni kibice Łksu na tym forum w ogóle się już nie wypowiadają w temacie skrojonych flag.Ten idiota natomiast wiele razy pisał by prowadzić normalną i merytoryczną dyskusję,ale jak już nikt nic nie pisze to prowokuje w różnych tematach ciągle chełpiąc się tymi zdobytymi flagami.
Ale tak to jest gdy sam dowiaduje się wszystkiego z internetu to musi się tym szczycić.Ludzie,którzy wyjebali te flagi i ogólnie ci co znaczą coś na Łksie nie będą chwalić się na k.net.
Jako że rabin ma schizofrenię i rozdwojenie jaźni to pewnie ubzdurał sobie,że sam uczestniczył w tej akcji.
Najlepsze jest to,że normalni kibice Łksu na tym forum w ogóle się już nie wypowiadają w temacie skrojonych flag.Ten idiota natomiast wiele razy pisał by prowadzić normalną i merytoryczną dyskusję,ale jak już nikt nic nie pisze to prowokuje w różnych tematach ciągle chełpiąc się tymi zdobytymi flagami.
Ale tak to jest gdy sam dowiaduje się wszystkiego z internetu to musi się tym szczycić.Ludzie,którzy wyjebali te flagi i ogólnie ci co znaczą coś na Łksie nie będą chwalić się na k.net.
Jako że rabin ma schizofrenię i rozdwojenie jaźni to pewnie ubzdurał sobie,że sam uczestniczył w tej akcji.
-
podejźrzon
I jeszcze coś o użytkowniku dmx777 :))))

-
Wschód_Czerwone
Kolego po szalu o czym Ty p********* ? Zaczęliśmy od zera jesteśmy w 3 lidze uczymy się tej ligi połowa sezonu mineła druga przed nami nowy stadion jest wkońcu na ryj nie będzie padać a długów nie ma chyba że wyczytałeś gdzieś nie wiadomo gdzie a raczej moja pisownia jest w miarę normalna od strony piłkarskiej się ciesz ze jesteśmy wgl w tej 3 lidze i myślałeś ze z roku na rok będzie awans ? To nie Pogoń ze udało się im awansować i nie te czasy a w klubie jest wszystko okej wiec bez stresu a to ze się zmienia Prezes czy coś rzecz normalna w niższych ligach Pozdro !
1. Z tego co mi wiadomo to Stomil miał na liście jakieś 140 osób.
2. Liczylismy że pojedzie z nimi Wisłą Płock.
3. Jeśli żyjesz w świecie honorowych ustawek, w których każdy chce się sprawdzić to żyjesz w świecie fantazji. Każdy chce każdego najebac. Tak, nie lubimy Stomilu.
4. Mieli ze sobą flagi, które chodziły nam po głowie. A idąc Twoim tokiem rozumowania £ks powinien tydzień temu wyskoczyć w 6 osób do nas w tym jedna dziewczyna.
5. Takie ekipy jak Stomil czy Wisła Płock to ekipy ktore podejmują walkę w przeciwieństwie do Gks Bełchatów, więc akurat dmx nie powinien się wypowiadać..
6. Co do tego że mogliśmy dowiedzieć się ilu ich było to akurat nikt nie był chętny żeby jechać taki hektar żeby ich obciac. A uprzedzając pytania marud to nikt z obecnej ekipy DHW nie ma kontaktów z Chrobrym, i nie mamy tam żadnych znajomych
2. Liczylismy że pojedzie z nimi Wisłą Płock.
3. Jeśli żyjesz w świecie honorowych ustawek, w których każdy chce się sprawdzić to żyjesz w świecie fantazji. Każdy chce każdego najebac. Tak, nie lubimy Stomilu.
4. Mieli ze sobą flagi, które chodziły nam po głowie. A idąc Twoim tokiem rozumowania £ks powinien tydzień temu wyskoczyć w 6 osób do nas w tym jedna dziewczyna.
5. Takie ekipy jak Stomil czy Wisła Płock to ekipy ktore podejmują walkę w przeciwieństwie do Gks Bełchatów, więc akurat dmx nie powinien się wypowiadać..
6. Co do tego że mogliśmy dowiedzieć się ilu ich było to akurat nikt nie był chętny żeby jechać taki hektar żeby ich obciac. A uprzedzając pytania marud to nikt z obecnej ekipy DHW nie ma kontaktów z Chrobrym, i nie mamy tam żadnych znajomych
A wasz FC z Żyrardowa nie ma kontaktów z Chrobrym??
W tym FC są chłopaki z DHW.
Więc p********* głupoty
W tym FC są chłopaki z DHW.
Więc p********* głupoty
Po tym soierdalaniu i zostawieniu flad na pastwę wroga to te całe DHW powinno się rozwiązać bo honor zgubi jak cieki lotkę przed ŁKS
Można wiele przykleić innym itd ale wziąć w takiej chwili to lipsztyk wielki .
Kicha i wszystko w temacie
Można wiele przykleić innym itd ale wziąć w takiej chwili to lipsztyk wielki .
Kicha i wszystko w temacie
-
Entlicheck
podejźrzon pisze:....
Pozdro dla normalnych, a Ty od A do Z spinasz się i rozkurwiasz temat.
j**** wasze dziecinne napinki.
Po czym po paru minutach wrzuca idiota j***** jakieś screeny c*** wie po co , żeby tylko komuś prywatnie dojebac a nie odnieść się do tego co pisał . ale oczywiście zgrywa tu najmadrzejszego i zarzuca innym to co sam robi , jebana dwulicowa ku***.
Red Power jeszcze trochę to manii prześladowczej dostaniesz picko , jeśli myślisz że z kilkuset kont napisałem tutaj kilkaset tysięcy postow hahaha albo już dostałeś takiej manii imbecylu bo większość twoich postów dotyczy tylko i wyłącznie mojej osoby . Może i by mi to schlebialo gdyby nie fakt że jesteś zwykłym wiekśkiem - glupszym niż wycieraczka na schodach .
Generalnie czytając ten temat od tygodnia, i to jak się dalej zachowujecie to wy k**** nie macie po prostu wstydu , i widać wszystko spłynęło po waszej czerwonej dumie dokładnie tak samo jak w przypadku robotniczego ! Tak trzymać !!
Napisałem,że z kilkunastu co jest akurat prawdą schizofreniku.
Posty dotyczą ciebie bo rozpierdalasz ten temat i nie tylko ten wszędzie chełpiąc się waszą ostatnią akcją i prowokując napinkę choć każdy z Widzewa przyznał,że porażka i dobra akcja z waszej strony.No ale ty idioto i tak się musisz ciągle o tym nawijać i prowokować.
Posty dotyczą ciebie bo rozpierdalasz ten temat i nie tylko ten wszędzie chełpiąc się waszą ostatnią akcją i prowokując napinkę choć każdy z Widzewa przyznał,że porażka i dobra akcja z waszej strony.No ale ty idioto i tak się musisz ciągle o tym nawijać i prowokować.
-
za Ruchem !
Nie dość że homoseksualny, zboczony żyd to jeszcze śmierdzący czosnkiem schizofrenik z dałnem Tobie by nawet Mengele nie pomógł ;)Entlicheck pisze:Red Power jeszcze trochę to manii prześladowczej dostaniesz picko , jeśli myślisz że z kilkuset kont napisałem tutaj kilkaset tysięcy postow hahaha...
'Ma' przyglupie nie wiesz to się nie odzywaj, oczywiście są w Zyrardowie osoby z DHW ale nie jeżdżą na akcje łódzkiej ekipy. Nie komentuj więcej jak nie jesteś w temacie
-
Entlicheck
Za Ruchem - nie dość że debil, powtarzający 3 razy pierwszą klase gimnazjum, to jeszcze śmieRdziel, bRudas , i PedoFil .... tobie to akurat dr MENGELE idealnie by pomógł - juz zaciera ręce na myśl o takim odpadzie ewolucyjnym.za Ruchem ! pisze:Nie dość że homoseksualny, zboczony żyd to jeszcze śmierdzący czosnkiem schizofrenik z dałnem Tobie by nawet Mengele nie pomógł ;)Entlicheck pisze:Red Power jeszcze trochę to manii prześladowczej dostaniesz picko , jeśli myślisz że z kilkuset kont napisałem tutaj kilkaset tysięcy postow hahaha...
-
za Ruchem !
Odpaliłeś się Icek jak piec w Dachau ;) Penie dlatego że jesteś żydem i źle Ci z tym w Naszym pięknym kraju i jak to mawiał wujek Szechter “Mądry Żyd, to Żyd zakonspirowany” stąd pewnie tyle Twoich kont na tym forum :) Szalom!Entlicheck pisze:Za Ruchem - nie dość że debil, powtarzający 3 razy pierwszą klase gimnazjum, to jeszcze śmieRdziel, bRudas , i PedoFil .... tobie to akurat dr MENGELE idealnie by pomógł - juz zaciera ręce na myśl o takim odpadzie ewolucyjnym.
Tak czy inaczej DHW ma kontakty z Chrobrym czy to DHW w Łodzi czy jakiegoś FC kontakty są i tylko o to mi chodziło.wwww1910 pisze:'Ma' przyglupie nie wiesz to się nie odzywaj, oczywiście są w Zyrardowie osoby z DHW ale nie jeżdżą na akcje łódzkiej ekipy. Nie komentuj więcej jak nie jesteś w temacie
To jeszcze raz napisze a przeczytaj powoli ze zrozumieniem- ekipa która ustawiła się na Stomil nie ma żadnych kontaktów z Chrobrym. Koniec zdania
-
Entlicheck
nie rozumiem po co sie stawiasz , przeciez i tak nikt normalny nie wierzy w zadne wasze słowo ....
Hehe odezwał się gość z najbardziej bajkopisarskiej ekipy w Polsce
-
Entlicheck
do smiechu ci jest barani...., w sumie nie dziwne niektórzy tak reaguja na wkurwienie - jak sobie nie radza z emocjami to udaja ze nic sie nie stało .
-
Entlicheck
Do swoich czerwonych icków tez sie tak odzywasz - i docinasz im o piecu w Dachau, Szechterze itp :-D ?za Ruchem ! pisze:Odpaliłeś się Icek jak piec w Dachau ;) Penie dlatego że jesteś żydem i źle Ci z tym w Naszym pięknym kraju i jak to mawiał wujek Szechter “Mądry Żyd, to Żyd zakonspirowany” stąd pewnie tyle Twoich kont na tym forum :) Szalom!Entlicheck pisze:Za Ruchem - nie dość że debil, powtarzający 3 razy pierwszą klase gimnazjum, to jeszcze śmieRdziel, bRudas , i PedoFil .... tobie to akurat dr MENGELE idealnie by pomógł - juz zaciera ręce na myśl o takim odpadzie ewolucyjnym.
Lepiej ich spytaj gdzie mają flagi, i czy już robią sobie nowe na wiosenną runde , wkurwisz ich tym dużo bardziej...
Dziwne to wasze uczucie - niebiescy Niemcy pałają miłoscią do czerwonych żydów ... ale w sumie koło c**** mi to lotto.
Szalom.
-
za Ruchem !
Widzisz żydzie nie muszę ich pytać bo każdy wie w kogo posiadaniu obecnie są ale tylko Ty o tym p********* w koło i nie docinam im bo to tacy sami Polacy jak ja ich przodkowie pomagali Waszym podczas II WŚ więc może trochę szacunku a koło c**** to Ci lotto pekaes jak się tasujesz pod te flagi ;)Entlicheck pisze:Do swoich czerwonych icków tez sie tak odzywasz - i docinasz im o piecu w Dachau, Szechterze itp :-D ?
Lepiej ich spytaj gdzie mają flagi, i czy już robią sobie nowe na wiosenną runde , wkurwisz ich tym dużo bardziej...
Dziwne to wasze uczucie - niebiescy Niemcy pałają miłoscią do czerwonych żydów ... ale w sumie koło c**** mi to lotto.
Szalom.
i pisze to żyd który w co drugim poście ma "hahahahaha" :)Entlicheck pisze:do smiechu ci jest barani...., w sumie nie dziwne niektórzy tak reaguja na wkurwienie - jak sobie nie radza z emocjami to udaja ze nic sie nie stało .
Szalom!
-
Entlicheck

mam pytanie do Widzewiaków - kiedy planujecie doszyć kolejne flagi ? , bo niektórzy sie już troche niecierpliwią tym czekaniem :D ....
[quote="Entlicheck"][quote]
chłopaku ... przestań się ku*** napinać i robić lipę !
Naprawdę myślisz ze tu w necie jesteś anonimowy .... frajde masz ?? p********* im te teksty o flagach itp. itd. ... a brałeś udział w ich zdobyciu ??
Nie !
Zatem ogarnij się .... Chcesz pokazać jaki jesteś fajny - wpłać na Twórców Historii , w środę przyjdź do Areny i od 1.12 kup karnet !
Walcz z czerwonymi na murach, na osiedlach ale nie w necie !!
tyle odemnie
chłopaku ... przestań się ku*** napinać i robić lipę !
Naprawdę myślisz ze tu w necie jesteś anonimowy .... frajde masz ?? p********* im te teksty o flagach itp. itd. ... a brałeś udział w ich zdobyciu ??
Nie !
Zatem ogarnij się .... Chcesz pokazać jaki jesteś fajny - wpłać na Twórców Historii , w środę przyjdź do Areny i od 1.12 kup karnet !
Walcz z czerwonymi na murach, na osiedlach ale nie w necie !!
tyle odemnie
Przynajmniej wiadomo że jest to nikt poważny na Łksie.Sam sobie świadectwo wystawia że jest zwykłym szczurkiem,który jakby nie było,dobrą akcją swoich kumpli po szalu(nie wiem czy mogę użyć tego słowa bo on raczej kumpli nie ma) się dowartościowuje w necie.
Schizofrenik jeszcze myśli,że wkurwia tutaj kogoś z Widzewa swoim pisaniem.Wkurwia to jedynie normalnych Łksiaków,bo im wstyd przynosi :D
Schizofrenik jeszcze myśli,że wkurwia tutaj kogoś z Widzewa swoim pisaniem.Wkurwia to jedynie normalnych Łksiaków,bo im wstyd przynosi :D
Pytanie do Widzewiaków ....
http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 3&page=231
tam na czwartym zdjęciu jest zdjęcie wydzielonego sektora .... to jest właśnie wasz sektor gości ?
http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 3&page=231
tam na czwartym zdjęciu jest zdjęcie wydzielonego sektora .... to jest właśnie wasz sektor gości ?
-
NoMatterWhat
Sektor gosci bedzie pomiedzy A i B (bardziej na B) czyli po przeciwnej stronie niz na starym stadionie.
-
widzewiak_z_gor
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-
-
Michu_Łódź
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/t3 ... 1846_o.jpg
Na tym zdjęciu widać wydzielony sektor gości.
Na tym zdjęciu widać wydzielony sektor gości.