Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Entlicheck

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Entlicheck » 28.11.2016, 08:59

podejźrzon pisze:....

Pozdro dla normalnych, a Ty od A do Z spinasz się i rozkurwiasz temat.

j**** wasze dziecinne napinki.

Po czym po paru minutach wrzuca idiota j***** jakieś screeny c*** wie po co , żeby tylko komuś prywatnie dojebac a nie odnieść się do tego co pisał . ale oczywiście zgrywa tu najmadrzejszego i zarzuca innym to co sam robi , jebana dwulicowa ku***.

Red Power jeszcze trochę to manii prześladowczej dostaniesz picko , jeśli myślisz że z kilkuset kont napisałem tutaj kilkaset tysięcy postow hahaha albo już dostałeś takiej manii imbecylu bo większość twoich postów dotyczy tylko i wyłącznie mojej osoby . Może i by mi to schlebialo gdyby nie fakt że jesteś zwykłym wiekśkiem - glupszym niż wycieraczka na schodach .

Generalnie czytając ten temat od tygodnia, i to jak się dalej zachowujecie to wy k**** nie macie po prostu wstydu , i widać wszystko spłynęło po waszej czerwonej dumie dokładnie tak samo jak w przypadku robotniczego ! Tak trzymać !!

iparts.pl
Red power

Post autor: Red power » 28.11.2016, 09:25

Napisałem,że z kilkunastu co jest akurat prawdą schizofreniku.

Posty dotyczą ciebie bo rozpierdalasz ten temat i nie tylko ten wszędzie chełpiąc się waszą ostatnią akcją i prowokując napinkę choć każdy z Widzewa przyznał,że porażka i dobra akcja z waszej strony.No ale ty idioto i tak się musisz ciągle o tym nawijać i prowokować.

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 28.11.2016, 09:42

Entlicheck pisze:Red Power jeszcze trochę to manii prześladowczej dostaniesz picko , jeśli myślisz że z kilkuset kont napisałem tutaj kilkaset tysięcy postow hahaha...
Nie dość że homoseksualny, zboczony żyd to jeszcze śmierdzący czosnkiem schizofrenik z dałnem Tobie by nawet Mengele nie pomógł ;)

wwww1910

Post autor: wwww1910 » 28.11.2016, 10:47

'Ma' przyglupie nie wiesz to się nie odzywaj, oczywiście są w Zyrardowie osoby z DHW ale nie jeżdżą na akcje łódzkiej ekipy. Nie komentuj więcej jak nie jesteś w temacie

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 28.11.2016, 11:02

za Ruchem ! pisze:
Entlicheck pisze:Red Power jeszcze trochę to manii prześladowczej dostaniesz picko , jeśli myślisz że z kilkuset kont napisałem tutaj kilkaset tysięcy postow hahaha...
Nie dość że homoseksualny, zboczony żyd to jeszcze śmierdzący czosnkiem schizofrenik z dałnem Tobie by nawet Mengele nie pomógł ;)
Za Ruchem - nie dość że debil, powtarzający 3 razy pierwszą klase gimnazjum, to jeszcze śmieRdziel, bRudas , i PedoFil .... tobie to akurat dr MENGELE idealnie by pomógł - juz zaciera ręce na myśl o takim odpadzie ewolucyjnym.

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 28.11.2016, 11:46

Entlicheck pisze:Za Ruchem - nie dość że debil, powtarzający 3 razy pierwszą klase gimnazjum, to jeszcze śmieRdziel, bRudas , i PedoFil .... tobie to akurat dr MENGELE idealnie by pomógł - juz zaciera ręce na myśl o takim odpadzie ewolucyjnym.
Odpaliłeś się Icek jak piec w Dachau ;) Penie dlatego że jesteś żydem i źle Ci z tym w Naszym pięknym kraju i jak to mawiał wujek Szechter “Mądry Żyd, to Żyd zakonspirowany” stąd pewnie tyle Twoich kont na tym forum :) Szalom!

Ma.

Post autor: Ma. » 28.11.2016, 11:53

wwww1910 pisze:'Ma' przyglupie nie wiesz to się nie odzywaj, oczywiście są w Zyrardowie osoby z DHW ale nie jeżdżą na akcje łódzkiej ekipy. Nie komentuj więcej jak nie jesteś w temacie
Tak czy inaczej DHW ma kontakty z Chrobrym czy to DHW w Łodzi czy jakiegoś FC kontakty są i tylko o to mi chodziło.

wwww1910

Post autor: wwww1910 » 28.11.2016, 12:28

To jeszcze raz napisze a przeczytaj powoli ze zrozumieniem- ekipa która ustawiła się na Stomil nie ma żadnych kontaktów z Chrobrym. Koniec zdania

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 28.11.2016, 12:48

nie rozumiem po co sie stawiasz , przeciez i tak nikt normalny nie wierzy w zadne wasze słowo ....

wwww1910

Post autor: wwww1910 » 28.11.2016, 12:54

Hehe odezwał się gość z najbardziej bajkopisarskiej ekipy w Polsce

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 28.11.2016, 12:57

do smiechu ci jest barani...., w sumie nie dziwne niektórzy tak reaguja na wkurwienie - jak sobie nie radza z emocjami to udaja ze nic sie nie stało .

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 28.11.2016, 13:16

za Ruchem ! pisze:
Entlicheck pisze:Za Ruchem - nie dość że debil, powtarzający 3 razy pierwszą klase gimnazjum, to jeszcze śmieRdziel, bRudas , i PedoFil .... tobie to akurat dr MENGELE idealnie by pomógł - juz zaciera ręce na myśl o takim odpadzie ewolucyjnym.
Odpaliłeś się Icek jak piec w Dachau ;) Penie dlatego że jesteś żydem i źle Ci z tym w Naszym pięknym kraju i jak to mawiał wujek Szechter “Mądry Żyd, to Żyd zakonspirowany” stąd pewnie tyle Twoich kont na tym forum :) Szalom!
Do swoich czerwonych icków tez sie tak odzywasz - i docinasz im o piecu w Dachau, Szechterze itp :-D ?
Lepiej ich spytaj gdzie mają flagi, i czy już robią sobie nowe na wiosenną runde , wkurwisz ich tym dużo bardziej...

Dziwne to wasze uczucie - niebiescy Niemcy pałają miłoscią do czerwonych żydów ... ale w sumie koło c**** mi to lotto.

Szalom.

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 28.11.2016, 13:33

Entlicheck pisze:Do swoich czerwonych icków tez sie tak odzywasz - i docinasz im o piecu w Dachau, Szechterze itp :-D ?
Lepiej ich spytaj gdzie mają flagi, i czy już robią sobie nowe na wiosenną runde , wkurwisz ich tym dużo bardziej...

Dziwne to wasze uczucie - niebiescy Niemcy pałają miłoscią do czerwonych żydów ... ale w sumie koło c**** mi to lotto.

Szalom.
Widzisz żydzie nie muszę ich pytać bo każdy wie w kogo posiadaniu obecnie są ale tylko Ty o tym p********* w koło i nie docinam im bo to tacy sami Polacy jak ja ich przodkowie pomagali Waszym podczas II WŚ więc może trochę szacunku a koło c**** to Ci lotto pekaes jak się tasujesz pod te flagi ;)
Entlicheck pisze:do smiechu ci jest barani...., w sumie nie dziwne niektórzy tak reaguja na wkurwienie - jak sobie nie radza z emocjami to udaja ze nic sie nie stało .
i pisze to żyd który w co drugim poście ma "hahahahaha" :)

Szalom!

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 28.11.2016, 14:27

Obrazek

mam pytanie do Widzewiaków - kiedy planujecie doszyć kolejne flagi ? , bo niektórzy sie już troche niecierpliwią tym czekaniem :D ....

1925

Post autor: 1925 » 28.11.2016, 14:38

[quote="Entlicheck"][quote]

chłopaku ... przestań się ku*** napinać i robić lipę !

Naprawdę myślisz ze tu w necie jesteś anonimowy .... frajde masz ?? p********* im te teksty o flagach itp. itd. ... a brałeś udział w ich zdobyciu ??

Nie !

Zatem ogarnij się .... Chcesz pokazać jaki jesteś fajny - wpłać na Twórców Historii , w środę przyjdź do Areny i od 1.12 kup karnet !
Walcz z czerwonymi na murach, na osiedlach ale nie w necie !!

tyle odemnie
:arrow:

Red power

Post autor: Red power » 28.11.2016, 14:51

Przynajmniej wiadomo że jest to nikt poważny na Łksie.Sam sobie świadectwo wystawia że jest zwykłym szczurkiem,który jakby nie było,dobrą akcją swoich kumpli po szalu(nie wiem czy mogę użyć tego słowa bo on raczej kumpli nie ma) się dowartościowuje w necie.

Schizofrenik jeszcze myśli,że wkurwia tutaj kogoś z Widzewa swoim pisaniem.Wkurwia to jedynie normalnych Łksiaków,bo im wstyd przynosi :D

1925

Post autor: 1925 » 30.11.2016, 14:52

Pytanie do Widzewiaków ....

[link]

tam na czwartym zdjęciu jest zdjęcie wydzielonego sektora .... to jest właśnie wasz sektor gości ?
:arrow:

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 30.11.2016, 15:46

Sektor gosci bedzie pomiedzy A i B (bardziej na B) czyli po przeciwnej stronie niz na starym stadionie.

widzewiak_z_gor

Post autor: widzewiak_z_gor » 30.11.2016, 16:55

W linku plan stadionu.

[link]
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-

Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź » 30.11.2016, 17:06

[link]
Na tym zdjęciu widać wydzielony sektor gości.

NiePekajLDZ

Post autor: NiePekajLDZ » 30.11.2016, 19:44

słabo z normalnoscia w tej kwestii. Jak widzisz większość się spina :-)
Kondziuuu1 pisze:
NiePekajLDZ pisze:TAKI MAMY KLIMAT :)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OQyfbRc ... m5&index=9[/youtube]
Elegancko przedsatawia jak to jest w Łodzi :-)
Pozdrawiam normalnych kibiców :-)

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 30.11.2016, 20:53

Dobra,nie prowokuj. Beron to chłopak z Widzewa. Chociaż już raczej tylko rapem(jeśli można to tak nazwać)się zajmuje. Tak jak u Nas jeden chłopak,dawno nie był widziany. Takie życie.

wawe3

Post autor: wawe3 » 01.12.2016, 08:05

jest tu jakiś normalny typ ze starej daty?mam pytanie do kibiców Łksu,kilkadziesiąt lat temu udzielał się na ŁKSie J. Żurek,kojarzy ktoś może?facet żyje?wie ktoś coś o nim.barwna postać

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 01.12.2016, 11:20

MISTRZ1908 pisze:Dobra,nie prowokuj. Beron to chłopak z Widzewa. Chociaż już raczej tylko rapem(jeśli można to tak nazwać)się zajmuje. Tak jak u Nas jeden chłopak,dawno nie był widziany. Takie życie.

Tylko ten Nasz nie jeździ bo ma ku temu powody przynajmniej w moim mniemaniu.

mcmlxv

Post autor: mcmlxv » 01.12.2016, 13:01

wawe3 pisze:jest tu jakiś normalny typ ze starej daty?mam pytanie do kibiców Łksu,kilkadziesiąt lat temu udzielał się na ŁKSie J. Żurek,kojarzy ktoś może?facet żyje?wie ktoś coś o nim.barwna postać
O ile wiem, już nie żyje. Jeden z lepszych fighterów w swoim czasie.

wawe3

Post autor: wawe3 » 01.12.2016, 14:47

Jeśli nie zyje,szkoda.dobry wariat.historia z granataem którą opowiadał,bezcenna

CRaCoviak79

Post autor: CRaCoviak79 » 02.12.2016, 09:25

[link]

Prawda co jest tutaj napisane , czy ktoś to podważy ??

Pomyśleć że komuś takiemu Widzew poświęcił parę opraw, i chciał nazwać jego imieniem stadion ...
Prawdziwi Ludzie z Zasadami - nie jakieś podrabiańce psiarskie ;)

DP_

Post autor: DP_ » 02.12.2016, 10:08

:)
CRaCoviak79 pisze:[link]

Pomyśleć że komuś takiemu Widzew poświęcił parę opraw, i chciał nazwać jego imieniem stadion ...
Raczej żadna nowość :) Widzew nie tylko oprawy mu poświęcał, ale zawnioskował o postawienie mu pomnika pod stadionem w ramach budżetu obywatelskiego. Z tego co pamiętam, to chyba ten pomnik stanie :)

Narodowi

Post autor: Narodowi » 02.12.2016, 10:15

CRaCoviak79 pisze:[link]

Widzę, że LUTEK ROZENBAUM ma "bogate" CV jeśli chodzi o służbę "ojczyźnie"... sowieckiej bo na pewno nie Naszej. Szkoda, że w tak popularnej wśród młodzieży Wikipedii znajdziemy tylko podrasowaną wersję jego "bogatego", życiurysu

"Ludwik Sobolewski (ur. 17 września 1925 w Warszawie zm. 11 listopada 2008 w Łodzi) – działacz sportowy, prezes Widzewa Łódź w latach 1977-1987, 1992-1993 i 1998.

Dzieciństwo spędził w rodzinnej Warszawie, gdzie w 1939 roku ukończył szkołę powszechną i zdał do gimnazjum. Już w okresie okupacji niemieckiej (1940-1942) ukończył dwa lata gimnazjum na tajnych kompletach. Od 1943 roku należał do podziemnej organizacji Armii Krajowej w Warszawie. W marcu 1944 r. znalazł się w oddziale partyzanckim „Wicher” (25p AK) i działał w okolicach Piotrkowa, Opoczna, Tomaszowa Mazowieckiego. Po zakończeniu wojny ukończył Szkołę Oficerską WP i jako kapitan w połowie 1952 roku został zwolniony do rezerwy. Rozpoczął pracę w Państwowym Przedsiębiorstwie Imprez Sportowych i ze względów rodzinnych przeniósł się do Łodzi. Pracował w spółdzielczości i w międzyczasie ukończył szkołę średnią ogólnokształcącą oraz 2-letnie studium organizacji i zarządzania."

Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy » 02.12.2016, 10:49

grubo.

mądrala

Post autor: mądrala » 02.12.2016, 10:51

Prawda jest taka, że wszędzie było i jest żydostwa od ch, zazwyczaj pod zmienionymi nazwiskami. Czy w mediach, czy w polityce, czy w takich de facto przyziemnych kwestiach, jak sport. "Jude cała Łódź" z pewnością, przynajmniej jak chodzi o kwestie założycielskie, natomiast jakby się dobrze przyjrzeć, to pewnie nie będzie klubu w Polsce, w którym żydostwo nie maczałoby palców przy tworzeniu.

Rycerze Wiosny

Post autor: Rycerze Wiosny » 02.12.2016, 11:27

Ostatnie miesiace dla srodowiska widzewskiego to same porazki i jeden wielki wstyd.Coz,ten post nie bedzie kolejnym,szyderczym
wpisem.Wydarzenia ostatnich miesiecy pokazuja,ze ten Widzew nie taki mocny,jak opisuja go sami widzewiacy.
I nie taki wielki,z tradycjami,jak go traktuja.
Nie dawno ujrzal swiatlo dzienne kolejny dowod na to,ze Widzew powstal w 1922 roku.Teraz wychodza zydowsko/komunistyczne
powiazania Widzewa.A do tej pory to Widzew stosowal strategie przeciw LKSowi wlasnie o zydach.
Jak los potrafi byc ironiczny.

Nigdy nikt z LKSu nie robil z siebie nie wiadomo tutaj na forum.Natomiast Widzew ohohohohohho i jeszcze wieksi.
Bardzo sie cieszymy,ze zostaliscie sprowadzeni do rzeczywistosci i mam nadzieje ze poznaliscie Wasze wlasciwe miejsce
w szeregu.

Okazalo sie ze Widzew nie tylko mozna ugiac...

DP_

Post autor: DP_ » 02.12.2016, 12:36

Cóż, z Widzewem mi absolutnie nie po drodze, ale tez nie przesadzajmy, że sprawa Lutka jest jakaś odosobniona. Zapewne w każdym klubie spotkać można takie przykłady, a to UBecja, a to KBW, a to PZPR, mafia, układanie meczy (tutaj pewnie z 3/4 działaczy jest umoczonych jak nie więcej).

Inna sprawa, że niezwykle zabawnie teraz będą brzmiały te wszystkie wrzuty "polskich" Widzewiaków na "żydowski" ŁKS :D

Red power

Post autor: Red power » 02.12.2016, 14:12

DP_ pisze:Cóż, z Widzewem mi absolutnie nie po drodze, ale tez nie przesadzajmy, że sprawa Lutka jest jakaś odosobniona. Zapewne w każdym klubie spotkać można takie przykłady, a to UBecja, a to KBW, a to PZPR, mafia, układanie meczy (tutaj pewnie z 3/4 działaczy jest umoczonych jak nie więcej).
Dokładnie.No ale przecież tylko ŁKS był czysty za komuny i wcale nie mieli żadnych powiązań z władzą ludową :D

Różnica pomiędzy Łksem a Widzewem jest taka,że Widzew stał się Wielkim Widzewem dzięki tytanicznej pracy i charakterowi.Wielki szacunek należy się nie tylko Sobolewskiemu ale przede wszystkim trenerowi Jezierskiemu.W Widzewie nie było pieniędzy ale znaleźli się w nim ludzie z charakterem,ludzie z jajami,między innymi ci,którzy zostali potraktowani byle jak przez Łks i waszego trenerka Walczaka,który nie szanował ludzi.
No i po kilku sezonach po przejęciu drużyny przez Jezierskiego Widzew stał się potęgą.Megalomania Łksu została szybko ukrócona a potem również sami kibice Łksu zostali ukróceni.

jimmyjazz

Post autor: jimmyjazz » 02.12.2016, 14:41

Ja tam mam gdzieś pochodzenie człowieka. Nie jestem antysemitą. Ciekawsza jest jego służba po '44 roku, a i to AK nie do końca jasne, ponieważ nikt nie pamięta Ludwika, nawet ludzie z jego oddziału. Jak teraz widzewiacy odziani w ciuchy z Żołnierzami Wyklętymi, dadzą sobie z tym radę, skoro ich bohaterem jest gość, który tych żołnierzy tępił ?
Co do jaj i charakteru to mieliście je na boisku, nikt nigdy nie mówił, że jest inaczej. Mieliście wielką drużynę w latach 80.

Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto » 02.12.2016, 14:45

Dobrze , tacy jesteście zajebiści ????!
ok .
w tym kraju na każdego są papiery i dobrze o tym wicie my i wy i każdy myślący człowiek..podobno tylko na Maciarewicza nie ma, choć i to nie jest pewne.
Ludwik Sobolewski zbudował potęgę Widzewa czy tego chcemy czy nie jest pod tym względem legendą.
Ocena należy do każdego co o nim sądzić jako o człowieku. jakby się okazało że przez jego działania choć jeden człowiek z walczącego podziemia poszedł w ubeckie kazamaty to moje zdanie będzie jednoznaczne bo w pierwszej linii jestem Polakiem a później Widzewiakiem . To w tym temacie.
co do pochodzenia: niech każdy sobie rozpisze ,poszpera popyta w parafiach itp. o swoich przodkach to pewnie część z was się zdziwi i załamie .
Mam kumpla (nie Widzewiak ani nie Łkaesiak) skrajna prawica ,od zawsze Roman Dmowski , jak wracaliśmy kiedyś z akademika na weekend to się w pociągu lał z jakimś historykiem z UŁ bo tamten zdecydowany Piłsudczyk poszły iskry i mój ziomek zaczął mu liście walić :-D..okazało się że matka w prostej linii od jakichśtam Rozensztanców i się zesrało!.
W każdej wioszczynie ,mieścinie a co dopiero w dużych miastach nie mówiąc o ŁODZI! Populacja starozakonnych oscylowała w okolicach (średnio40-50%) do tego Niemcy .. to przestańmy się licytować i wmawiać jakieś pierdolamenty o żydostwie jednych i drugich!

pytanie i szczera odpowiedź do Łksu---w waszej bogatej historii nie mieliście aparatczyków? SB-ków? i innej maści skurwysynów?
spójrzcie na to obiektywnie co?
Polska już w czasie wojny byłą przesiąknięta ubecką i moskiewską agenturą a co dopiero po 45.
wyszły fakty o których dużo ludzi nie wiedziało . Wyjdą jeszcze inne i o ludziach nie tego kalibru co Ludwik Sobolewski.

napisałem to jako prywatna osoba nie reprezentująca całego środowiska żeby była jasność.

DP_

Post autor: DP_ » 02.12.2016, 14:46

Red power pisze: Dokładnie.No ale przecież tylko ŁKS był czysty za komuny i wcale nie mieli żadnych powiązań z władzą ludową :D
Nie wiem gdzie to widzisz w moim wpisie...
Red power pisze: Różnica pomiędzy Łksem a Widzewem jest taka,że Widzew stał się Wielkim Widzewem dzięki tytanicznej pracy i charakterowi.Wielki szacunek należy się nie tylko Sobolewskiemu ale przede wszystkim trenerowi Jezierskiemu.
No właśnie te powiązania Sobolewskiego z Sowietami pokazują, że niekoniecznie musiała być to tylko "tytaniczna praca" ;) Choć raczej nikt teraz tego nie dojdzie no i - jak pisze kolega wyżej - nikt nie będzie zaprzeczał, że Widzew miał w latach '80 mega drużynę. Pzdr bez spiny.

whitepride08

Post autor: whitepride08 » 02.12.2016, 14:47

Red power pisze:
DP_ pisze:Cóż, z Widzewem mi absolutnie nie po drodze, ale tez nie przesadzajmy, że sprawa Lutka jest jakaś odosobniona. Zapewne w każdym klubie spotkać można takie przykłady, a to UBecja, a to KBW, a to PZPR, mafia, układanie meczy (tutaj pewnie z 3/4 działaczy jest umoczonych jak nie więcej).
Dokładnie.No ale przecież tylko ŁKS był czysty za komuny i wcale nie mieli żadnych powiązań z władzą ludową :D

Różnica pomiędzy Łksem a Widzewem jest taka,że Widzew stał się Wielkim Widzewem dzięki tytanicznej pracy i charakterowi.Wielki szacunek należy się nie tylko Sobolewskiemu ale przede wszystkim trenerowi Jezierskiemu.W Widzewie nie było pieniędzy ale znaleźli się w nim ludzie z charakterem,ludzie z jajami,między innymi ci,którzy zostali potraktowani byle jak przez Łks i waszego trenerka Walczaka,który nie szanował ludzi.
No i po kilku sezonach po przejęciu drużyny przez Jezierskiego Widzew stał się potęgą.Megalomania Łksu została szybko ukrócona a potem również sami kibice Łksu zostali ukróceni.
No i się wyjaśniło-tytany pracy,charaktery,ludzie z jajami,potęga,wielki Widzew...Wy to chyba wstydu nie macie i jeszcze będzie pisał o megalomani ŁKS-u.Zejdź już chłopcze na ziemie...
Widzę,ze u czerwonych będzie teraz zmiana taktyki.
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...

DP_

Post autor: DP_ » 02.12.2016, 15:02

Ukochane Miasto pisze: pytanie i szczera odpowiedź do Łksu---w waszej bogatej historii nie mieliście aparatczyków? SB-ków? i innej maści skurwysynów?
spójrzcie na to obiektywnie co?
No przeciez piszę, że właśnie wszędzie znajdą sie takie czarne owce. Aczkolwiek fakt, że takie fakty dotyczą ikony Widzewa jest znaczące i ciekawe. I tylko od Was zależy co z tym zrobicie.

I nie wiem po co sie unosisz :)

Rycerze Wiosny

Post autor: Rycerze Wiosny » 02.12.2016, 15:29

To jak sie bronia widzewiacy przed kolejnym zarzutem to wola o pomste do nieba.
Po raz setny pluja na nich,a oni,ze deszcz pada.
Nagle stwierdzaja,ze pol Polski bylo w zydach,jakos pare miesiecy wczesniej,kiedy LKS to powtarzal setki razy,jakos tego widzewiacy,nie widzieli.Teraz jacy oczytani.
Wy naprawde jestescie pozbawieni cechy nazywanej honorem.

ODPOWIEDZ