Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
MISTRZ1908

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: MISTRZ1908 » 26.11.2016, 22:25

Spy pisze:
MISTRZ1908 pisze: Ale Ciebie boli ten ŁKS. Was zrodziła LM. Nas zrodziły sukcesy wszystkich dyscyplin ŁKS-u jeszcze przed wojną. Ale masz racje,jesteście historią,9:0 to trzeba pamiętać. Legenda trwa! Ostatnio Wasz wynik to 4:0.
Może cofniemy się do epoki kamienia łupanego żeby te Wasze sukcesy odnaleźć -- właśnie to was wyróżnia -- z gówna próbujecie bat ukręcić bo nie macie nic ciekawego do zaproponowania.

e tam 9:0 nie było najlepsze, lepsze było Wasze 0-5 w Derbach gdzie własnych orłów za których oddawaliście życie podejrzewaliście o nastawienie nam dupska :) to było dopiero coś ... danie d*** największemu wrogowi :))) hehe

Nie trzeba wracać do epoki kamienia. Jeśli raz i na zawsze zrozumiecie,że ŁKS to nie tylko piłka,i ŁKS i jego przedstawiciele zdobywali medale we wszystkich dyscyplinach na najważniwjszych imprezach sportowych. Wy macie tylko piłke i tym żyjecie. Dla NAS ŁKS to coś wiecej. A póki co to nawet do piłki Wam brakuje i to sporo.7

iparts.pl
PolnocnaStrona

Post autor: PolnocnaStrona » 26.11.2016, 22:32

Internet prawie dobrze prawisz tylko z tą dupą nie do końca się zgodzę bo już Widzew dużo rzeczy zrobił aby było lepiej, teraz trzeba głownie poprawić sytuację sportową i oczywiście szukać kasy ze sponsoringu ale z tym to zawsze problem ale odpowiednie zmiany w zarządzie już się dokonały.
Stadion cały macie obiecany miały być dobudowane kolejne trybuny ? Z każdym awansem, ciekawe jak to będzie w rzeczywistości wyglądało.

1925

Post autor: 1925 » 26.11.2016, 23:18

NIKT CI TYLE.NIE DA CO CI HANKA Z TRELA OBIECAJA .... przestancie rozpierdalac temat... idzcie na miasto, obejrzyjcie cos na hbo .... ogarnijcie sie kierwa mac !!
:arrow:

Wschód_Czerwone

Post autor: Wschód_Czerwone » 27.11.2016, 02:22

Ciągle gadacie o tym Widzewie wasza nienawiść nie zna granic :) prawda jest taka ze macie najgorsza drużynę która w 3 sezonie ma szansę awansować a dopiero jest pół rundy a piłkarsko mieliście lepszych zawodników 2 lata temu i rok temu takie moja zdanie chociaż w d**** to mam :) o Widzew się nie martwcie napewno będziemy szybciej niż Wy w ekstraklasie bo w 2 lidze będziecie znowu kisieć z 3 lata i zajmijcie się swoim klubem a nie naszymi problemami finansowymi karnetami itp itd bo widać ze wyborcza i inne wynalazki czytacie bo ktoś coś napisał a Wy wszystko bierzecie z face i innych rzeczy idźcie na miasto odpocznijcie troszkę od neta albo lepiej zacznijcie jeździć na wyjazdy lub zapełnić amfiteatr swój :)

kkk78

Post autor: kkk78 » 27.11.2016, 05:49

Wschód_Czerwone pisze: o Widzew się nie martwcie napewno będziemy szybciej niż Wy w ekstraklasie bo w 2 lidze będziecie znowu kisieć z 3 lata
Na pewno,to c*** w ciążę nie zajdzie..
Powiedz mi chłopcze,skąd ty takie rzeczy wiesz??
A na twoje dobre rady,typu "zapełnijcie w końcu swój amfiteatr",odpowiem "zacznijcie w końcu pilnować swoich flag".Strzała

opel

Post autor: opel » 27.11.2016, 08:34

Wschód_Czerwone pisze:Ciągle gadacie o tym Widzewie wasza nienawiść nie zna granic :) prawda jest taka ze macie najgorsza drużynę która w 3 sezonie ma szansę awansować a dopiero jest pół rundy a piłkarsko mieliście lepszych zawodników 2 lata temu i rok temu takie moja zdanie chociaż w d**** to mam :) o Widzew się nie martwcie napewno będziemy szybciej niż Wy w ekstraklasie bo w 2 lidze będziecie znowu kisieć z 3 lata i zajmijcie się swoim klubem a nie naszymi problemami finansowymi karnetami itp itd bo widać ze wyborcza i inne wynalazki czytacie bo ktoś coś napisał a Wy wszystko bierzecie z face i innych rzeczy idźcie na miasto odpocznijcie troszkę od neta albo lepiej zacznijcie jeździć na wyjazdy lub zapełnić amfiteatr swój :)
Jeżeli My awansujemy(na co bardzo liczę), a z II ligi spadnie Polonia i Bełchatów(na co się zanosi) to niestety Wy pognijecie w tej buraczanej lidze dłużej niż ŁKS.
Łódzki Klub Sportowy

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 27.11.2016, 12:16

MISTRZ1908 pisze:
Spy pisze:
MISTRZ1908 pisze: Ale Ciebie boli ten ŁKS. Was zrodziła LM. Nas zrodziły sukcesy wszystkich dyscyplin ŁKS-u jeszcze przed wojną. Ale masz racje,jesteście historią,9:0 to trzeba pamiętać. Legenda trwa! Ostatnio Wasz wynik to 4:0.
Może cofniemy się do epoki kamienia łupanego żeby te Wasze sukcesy odnaleźć -- właśnie to was wyróżnia -- z gówna próbujecie bat ukręcić bo nie macie nic ciekawego do zaproponowania.

e tam 9:0 nie było najlepsze, lepsze było Wasze 0-5 w Derbach gdzie własnych orłów za których oddawaliście życie podejrzewaliście o nastawienie nam dupska :) to było dopiero coś ... danie d*** największemu wrogowi :))) hehe

Nie trzeba wracać do epoki kamienia. Jeśli raz i na zawsze zrozumiecie,że ŁKS to nie tylko piłka,i ŁKS i jego przedstawiciele zdobywali medale we wszystkich dyscyplinach na najważniwjszych imprezach sportowych. Wy macie tylko piłke i tym żyjecie. Dla NAS ŁKS to coś wiecej. A póki co to nawet do piłki Wam brakuje i to sporo.7
Kogo obchodzą wasze medale w ping ponga czy krokieta? Każdy mężczyzna dobrze wie, że liczy się tylko piłka i pieprzenie o koszykówce czy siatkówce to śmiech na sali.

redemptorysta bosy

Post autor: redemptorysta bosy » 27.11.2016, 12:52

Kogo obchodzą wasze medale w ping ponga czy krokieta? Każdy mężczyzna dobrze wie, że liczy się tylko piłka i pieprzenie o koszykówce czy siatkówce to śmiech na sali.[/quote]

"Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma"... Już zapomniałeś jak się spinaliście jak wasze koszykarki awansowały do ekstraklasy? No, chyba że dopingu i opraw nie robili prawdziwi widzewscy mężczyźni tylko jakieś wypierdki. A teraz sobie wyobraź, jakby te wasze koszykarki zdobyły MP... najlepiej kilka razy.

jimmyjazz

Post autor: jimmyjazz » 27.11.2016, 13:12

Kogo obchodzą wasze medale w ping ponga czy krokieta? Każdy mężczyzna dobrze wie, że liczy się tylko piłka i pieprzenie o koszykówce czy siatkówce to śmiech na sali.[/quote]

Ale jesteś męski, bo nie lubisz siatki i kosza. To po co chodzicie na kosza na Anilanę ? Przecież to sport dla cipek ? Chłopie, ŁKS miał reprezentantów w kilku dyscyplinach olimpijskich. Wielu naszych sportowców to ikony polskiego sportu, nie masz nawet o tym pojęcia. Drużyny ŁKS zdobywały mistrzostwo w takich "niemęskich" dyscyplinach jak boks, czy piłka ręczna. Mieliśmy olimpijczyków grających w hokeja.
My jesteśmy dumni z każdego naszego reprezentanta, takich ludzi jak Władysław Król, Artur Partyka, Walery Kosyl, Jerzy Potz, Maria Kwaśniewska (która nawiasem mówiąc zadrwiła z Hitlera, kiedy gratulował zawodniczkom medali w Berlinie w 1936 i nie heilowała jak wszyscy wokół). Nawiasem mówiąc też mieliśmy wybitnych piłkarzy jak Tomaszewski, Bulzacki, Dziuba, Wieszczu, medalistów mistrzostw świata i olimpijskich.
Was to nie musi obchodzić, szczerze to mamy to w d****. Wy mieliście wielkie sukcesy w piłkę i każdy eŁKSiak to wie, ale poza tym nic (Na dobrą sprawę nie mieliście nawet żadnych wychowanków konkretnych w piłkę). Powołaliście do życia koszykówkę i co, zaczęliście na nią chodzić, chociaż zawsze mówiliście, że to się nie liczy, że jest tylko piłka. Prawda jest taka, że jak mielibyście osiągnięcia nawet w kapsle, to krzyczałbyś o tym na wszystkie strony.

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 27.11.2016, 13:15

ku*** widać,że żyjecie cały czas LM. Przypomnę,że to było 20lat temu. Megalomania pełną gębą,tylko ta megalomania Was znowu w pizdu prowadzi. Tak wiem,macie najlepszą organizacje w klubie,piłkarze tylko sobie trenowali i na wiosnę będzie 51pkt w 17 meczach. Nawet prezes Wam kase wyprowadził a tak się podniecał ile to sponsorów i jak to nie rozjebiecie tej ligi. Widać,że prawdziwy Widzewiak. Czas się obudzić. Aaaa przepraszam,macie stadion a reszta Was j****. Cacek Was dymał i nic nie robiliście,teraz podobnie. Koniec z mojej strony.

PolnocnaStrona

Post autor: PolnocnaStrona » 27.11.2016, 13:32

Powiem szczerzę że byłem parę razy na koszykarkach Widzewa w tym derby... dziwny ten sport nudy, nudy i jeszcze raz nudy wcale mnie nie dziwi że chodzi na to mało ludzi. 2 razy była akurat mobilizacja i hala była w nadkomplecie( raz na Anilanie, potem na Małachowskiego-derby) jeszcze jakoś to wyglądało coś się działo kibicowsko, zbiórka na Bałutach, przemarsz, problemy z wejściem potem mecz z oprawą. Jakaś atmosfera była ale w większości przypadków jest słabo rzeczywiście na Widzewie jakoś nie ma ciśnienia i liczy się dla 95% osób tylko piłka.
Fakt Łks ma pewne historię jeśli chodzi o koszykówkę damską sam kojarzę czasy Sylwii Wlaźlak czy Dajvajodekaite :) stąd może większe zainteresowanie niż u nas. Druga sprawa chyba te 10 lat temu łatwiej było osiągnąć jakieś sukcesy niż w obecnych czasach pogoni za szmalem i licznych sponsorów. W mniejszych miastach ładują sporą kasę w takie sporty jak siatka czy też koszykówka miasta czy też lokalni przedsiębiorcy bo łatwiej osiągnąć sukces niż w piłce.

Wschód Czerwone po co Ci te prowokacje zobaczymy jak potoczy się życie nie prorokujmy. Liga się nie skończyła aktualnie mamy sporo do zrobienia jeśli chodzi o przygotowanie do wiosny itp. Pamiętajmy jedni i drudzy że nie jesteśmy sami w tej lidze a dochodzą sygnały że Legia chce żeby drużyna grała w wyższej lidze i w sumie mają zainwestować część kasy z LM w lepsze zaplecze i drugą drużynę resztę dodajcie sami co może być jak stwierdzą że jest o co walczyć już w tym sezonie raptem 6pkt straty.

Wschód_Czerwone

Post autor: Wschód_Czerwone » 27.11.2016, 15:12

Ja nikogo nie prowokuje mam kolegów normalnych co są za Łksem i sami mówią ze 2 lata temu mieli lepsza pake rok temu mieli Patore i się nie udało a teraz mają słabszy skład a są 1 pod względem piłkarskim są napewno lepsi ale spokojnie My mamy teraz 11 meczy u siebie 6 na wyjeździe wiec zobaczymy jak wyjdzie to wszystko a ci co liczyli ze Widzew wejdzie i wszystkich zdeklasowali to grajków jest może z 4 na poziomie a reszta to poziom bardzo słaby to oczywiście pod względem sportowym a te doczepianie a dopierdalanie się o kłopoty finansowe to nikt nie działa w klubie wiec nikt nie wie o tym a napewno plus jest taki ze nie ma Cacka i wszystko idzie w dobrym kierunku Wy mieliście Klejmanów itp itd i sami wiecie do jakiego poziomu Was doprowadzili i tak samo nas a co do flag no jesteście o 4 flagi bogatsi a życie toczy się dalej .Pozdro na normalnych !

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 27.11.2016, 15:31

To masz słabo poinformowanych tych kolegów bo rzadko kto powie,że mamy gorszy skład niż dwa lata temu. Ja jeszcze takiego nie spotkałem. Idzie ku dobremu powiadasz? Ale co idzie? Sami z grajków ściągacie koszulki bo są tacy słabi ale idzie ku dobremu? Prezes Was okradł,to też oznaka dobrego? Mieliśmy Klejmana i innych ale My się nauczyliśmy. U Was Cacek odszedł a nic się nie zmieniło. Macie cholernego pecha do ludzi w klubie.

Wschód_Czerwone

Post autor: Wschód_Czerwone » 27.11.2016, 15:40

Ale powiedz mi tak obiektywnie czemu Wy zawsze patrzycie na nas ? I skąd Ty bierzesz to wszystko ze są długi i inne rzeczy skąd to wiesz z neta czy skąd ? Bo mnie wasze sprawy nie interesują za bardzo widzę jesteście na 1 miejscu macie szansę na awans i tyle w tym temacie .

LM1

Post autor: LM1 » 27.11.2016, 15:45

Mistrz,po co wchodisz z nim w polemike. Możemy mieć slabsza ekipe niż rok czy dwa lata temu,najważniejsze zeby awansować. c*** nas to interesować co sie u nich dzieje.Zajmijmy się swoim podworkiem.
CSM

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 27.11.2016, 15:47

Wiesz dlaczego patrzymy na Was? Bo mieliście rozjebać lige a tutaj klapa póki co. A Wy nadal,że idzie wszystko w dobrą stronę. Czyli to za zasługi zdjeliście te koszulki piłkarzom? A w klubie jest dobrze? Nawet nie poszli do tv bo co mieli powiedzieć? Przed sezonem to z byle gównem latali do tv jaki to ten Widzew nie jest wyśmienity. Wy dalej tak uważacie ale w czerwcu trzeba będzie spojrzeć prawdzie w oczy. A stadion Was nie uratuje jak to wszyscy myślą. Chociaż frekwencja będzie,jestem pewien bo kiviców macie dużo. Ale jak w klubie będzie szajka nieudaczników(chyba inaczej nie nazwiesz byłego prezesa,wynoszonego nad niebiosa przez Was Ferdzyna)to nic z tego nie będzie. Koniec.

Wschód_Czerwone

Post autor: Wschód_Czerwone » 27.11.2016, 15:52

Chyba jakby wam nie szło tez byście musieli pogadać ze swoimi grajkami albo ściągali byście koszulki jak nie chce im się grać dla Waszego klubu co bylo na derbach jak bylo w dupe 2-1 ?wiec normalna sprawa a koniec rundy spierdolona wiec trzeba było pocisnąć ze grają o awans i tyle tylko interesuje Widzew ale jest czas na poprawę bo jest przerwa nie w tym sezonie to w następnym i tyle w temacie piłkarskim :)

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 27.11.2016, 16:00

Dajcie spokój nie dogadacie się z tymi megalomanami dwulicowymi . Gościu pisze o nas jaki to mamy skład i że iles tam lat temu mieliśmy mocniejszy , wcześniej też w swoich wywodach skupia się głównie na nas , a teraz jak nie ma argumentów to się pyta czemu my się patrzymy na Widzew , no śmieszne to w c*** jest ;-)

Dla twojej wiedzy gościu - który opiera swoje zdanie na rozmowie z naszymi kibicami ( podobno ) , to ta liga od reformy stała sie mocniejsza , widać to po wynikach i po tabeli i temu ten zabieg reformacyjny miał służyć żeby w 3 lidze było mniej drużyn . Na chwilę obecną stracilismy 6 goli i poszliśmy cała runde bez porażki .
Nie mówię że jesteśmy nie do pokonania albo że mamy awans w garści , ale nie osmieszaj się jeden z drugim pisząc że 2/3 lata temu mieliśmy mocniejszy skład .

To jest forum kibicowskie a nie sportowe, więc proponuje powstrzymać się już od dalszych rozkmin... rozumiem że Widzewiacy narazie na tematy kibolskie nie mają ochoty rozmawiać ale w takim razie darujcie sobie pierdolenie o czymkolwiek i zajmijcie się czyms innym , chyba w nawet w kwestii tego jaki mamy obecnie skład i kto ma większe szanse na awans wasza wyimaginowana prawda musi być jak zawsze na wierzchu .

Wschód_Czerwone

Post autor: Wschód_Czerwone » 27.11.2016, 16:13

Ty forum kibicowskie a p********* o długach Widzewa ? I znowu przyszedł właśnie taki jeden pan który mecze słucha w radiu a na meczu nie był bo żyje netem tylko i wyłącznie masakra koleszko wyjdź na ulicę i żyj swoim miastem Łodzią chyba ze jesteś rodowity z Włocławka albo przerzut z Piotrkowa Ci każdy co żyje swoją drużyna wierzy i chce żeby był awans bardzo szybko normalna sprawa :) awans awansem a co zrobisz jak na końcu rundy Twoja drużynę wyprzedzi Legia albo Drweca to wtedy podniecenie się skończy Twoje poczekaj do końca sezonu wtedy przyjdzie czas na podsumowanie i życzę Ci kolego zeby chociaż Twój klub sprzedał głupie 3000tys karnetów na wasz śmieszny amfiteatr strata flag boli ale co żyje się dalej wiec nie będę wchodził z Tobą w polemike i żyj sobie swoim kibice.net jak nawet c**** wiesz jak było co było odnośnie flag a wiedzę czerpiesz z neta albo z face taki jesteś kibic właśnie RTS !

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 27.11.2016, 16:37

Gdzie niby pisalem o długach idioto ?? Na c*** wy wymyślace jakieś rzeczy i bajki , które nawet nie mialy miejsca , łatwiej wam tak ??? ?
Zacytuj gdzie pisalem o waszych długach albo zamknij ta zaszczaną pizde.

I nie martw sie o mnie i o moje mecze, bo ja już wam coś wyjaśniłem - mam 15 lat ,mecze ogladam w TV , a na wyjazdy sie boję jeździć , i tej wersji się trzymajcie !! , i jak widać to nie ja żyje netem , ani tym forum , tylko wy od dłuższego czasu żyjecie moja osoba .... dzięki za to podmiejskie zakompleksione dziewczyny .

Nie zdyskredytujecie mnie pisząc na mój temat bajki i wymysly i jednocześnie odpowiadając na Każdy mój wpis bez wyjątków , ale jesteście k**** za głupie żeby to zrozumieć ;))))

JESTESMY CHCIWI WASZYCH FLAG !!
ZOSTAŁO wam NIEWIELE SZMAT ...

Wschód_Czerwone

Post autor: Wschód_Czerwone » 27.11.2016, 16:45

Twój kolega pisał o długach nie Ty i spokojnie bez emocji jak chcesz coś wyjaśnić to dawaj na prv i tyle a nie kozaczka zgrywasz w necie :) jesteś za głupi żebym z Tobą wchodził w polemike na temat rzeczy o których nie masz zielonego pojęcia .Pozdrawiam

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 27.11.2016, 16:53

Nauczyc gowniarza to chodzi i powtarza ...

Jak narazie to ty kozaczka strugasz, i p********* trzy po trzy - byle sobie jakieś dyrdymały napisać , a jak co do czego to palisz Jana i zgrywasz głupszego niż defacto jesteś...

Zostałeś zgaszony w każdym temacie który sam poruszyłes , więc teraz goń się stąd i zajmij czymś pożytecznym.

Wschód_Czerwone

Post autor: Wschód_Czerwone » 27.11.2016, 17:14

W czym zostałem zgaszony ? przez Ciebie niby ? Żyj tam żydku tym awansem swoim :) i masz rację znikam stąd bo nie żyje kibice.net na okrągło jak Ty :)

ban82

Post autor: ban82 » 27.11.2016, 17:23

tak patrząc na to wszystko z boku po paru dniach w miare spokojnej wymiany zdań miałem naprawde nadzieje że ten temat sie w miare ucywilizuje i bedzie mona coś w miare sensownego poczytać. Ale gdzie tam ku***, kurz opadł i na nowo zaczynają sie jazdy tych samych forumowych błaznów. Troszke pokory bym zalecał co niektórym...

podejźrzon

Post autor: podejźrzon » 27.11.2016, 17:34

Zgadzam się z w/w.

Parówa entlichek tylko prowokuje, zgrywa normalnego ale w końcu i tak pierdolnie babola, potem dołącza się do niego kolejny błazen nikodem.

Forum kibicowskie, a wy pierdolita o długach, piłkarzach, tabelach. Zjeby.

opel

Post autor: opel » 27.11.2016, 17:40

Spy pisze:

Nieśmiało chciałem zauważyć, że ostatnim mistrzem Polski w piłkę nożną z Łodzi był - Łódzki Klub Sportowy, więc z tym kamieniem łupanym to się zagalapowałeś/aś. Może będziesz tak miły/miła i pokażesz mi sukces Widzewa po tej dacie. Niestety o naszym mistrzostwie, oraz Waszych Bonikach, Smolarkach i Citkach żaden młody już nie pamięta. Nie ma mody wśród młodzieży ani na Nas, ani na Was. Jak patrzę na to co się dzieje w liceum mojej córki to żal mnie ogarnia. Jeden za Widzewem z Chojen i dwóch za nami z okolic CZMP. Reszta tylko komputer i imprezy. Chłopaki po 17 lat i NIGDY nie byli na ŻADNYM meczu. A MY się tutaj spinamy kto jest lepszy...
Łódzki Klub Sportowy

Łysy80

Post autor: Łysy80 » 27.11.2016, 19:26

Do Opel
W 99 czyli rok po Waszym majstrze zdobyliśmy vice mistrza.
Co do reszty to się z Tobą zgadzam 100%

opel

Post autor: opel » 27.11.2016, 19:36

Łysy80 pisze:Do Opel
W 99 czyli rok po Waszym majstrze zdobyliśmy vice mistrza.
Co do reszty to się z Tobą zgadzam 100%
Vice mistrz, to prawie mistrz, a jak pewnie słyszałeś PRAWIE robi wielką różnicę :-). Ale dobrze zaliczam ten sukces :-). Tak na marginesie to gdzieś mi umknęło to Wasze vicemistrzostwo i w ogóle o nim nie pamiętałem.
Łódzki Klub Sportowy

Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto » 27.11.2016, 20:28

Wschód_Czerwone pisze:Ciągle gadacie o tym Widzewie wasza nienawiść nie zna granic :) prawda jest taka ze macie najgorsza drużynę która w 3 sezonie ma szansę awansować a dopiero jest pół rundy a piłkarsko mieliście lepszych zawodników 2 lata temu i rok temu takie moja zdanie chociaż w d**** to mam :) o Widzew się nie martwcie napewno będziemy szybciej niż Wy w ekstraklasie bo w 2 lidze będziecie znowu kisieć z 3 lata i zajmijcie się swoim klubem a nie naszymi problemami finansowymi karnetami itp itd bo widać ze wyborcza i inne wynalazki czytacie bo ktoś coś napisał a Wy wszystko bierzecie z face i innych rzeczy idźcie na miasto odpocznijcie troszkę od neta albo lepiej zacznijcie jeździć na wyjazdy lub zapełnić amfiteatr swój :)

ku*** wstyd robisz kolego po szalu , bo takie wpisy to nawet nie poziom gimnazjum ,raczej przedszkole.
W czarnej piździe jesteśmy a ty tu p********* kiedy i przed kim będziemy w ekstraklasie...

Polish Power

Post autor: Polish Power » 27.11.2016, 20:39

nikodem pisze:Widzewiacy,niech lepiej szykuką aparaty,bo na derbach ostatni raz zobacza swoje flagi,min.awanturnicy,więc to jedyna okazja do zrobienia pamiętnego zdjęcia.

chyba nie wierzysz w to że Was wpuszczą na derby, tymbardziej z tymi flagami. Więcej niż pewne jest to że psy coś wymyślą byleby ŁKS nie wszedł.

podejźrzon

Post autor: podejźrzon » 27.11.2016, 21:15

dmx777 pisze: czas sporzec prawdzie w oczyWidzew jest typowym sredniakiem, niemniej wzbudzajacym postrach.
debil, no debil ku***:)

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 27.11.2016, 21:49

Na meczu Wisła - Arka , obok sztandarowej flagi Wisly - Wierność , zawisła flaga PF
Pomijam specyfikę też sytuacji , i całkowicie niejasne ( przynajmniej dla mnie ) przesłanie flagi Wierność w takiej sytuacji - ale mam pytanie , proszę o odpowiedź typa - podejrzoń czyli absolutnego wszschkumacza z ramienia czerwonej armii ...

Czemu obok flag Wisly i Ruchu zabrakło flagi Widzewa ???

Żebyś się nie wymigiwal od odpowiedzi dam ci parę opcji do wyboru .

A) Widzewiacy wiedzieli że w takim momencie wizyta na Wisle bylaby niemile widziana w ich szeregach .
B) Widzewiacy obrazili się na Wisle , bo wiedzą że ci by się z nich śmiali .
C) Wisła i Ruch obrazili się na Widzew i na fakt że ŁKS osmieszyl ten ich cały twor.
D) Widzewiacy nie chcieli drażnić swoich niedawnych kamratow - Arki Gdynia.

Dzięki za odpowiedź ! Pozdrowienia dla normalnych ;)

hWŁ

Post autor: hWŁ » 27.11.2016, 21:57

dmx pochwal się sukcesami swojej ekipy z Bełchatowa :)

podejźrzon

Post autor: podejźrzon » 27.11.2016, 22:04

dmx777 pisze: ŁKS was rozgrywa w mistrzowskim stylu a wy 120osob na bande 57 osob czekacie. kolakicja wrwe-marketingowy sukces. itd. czym sie srasz?
w komentarzach na wyborczej wyczytałeś? :)
Entlicheck pisze:Na meczu Wisła - Arka , obok sztandarowej flagi Wisly - Wierność , zawisła flaga PF
Pomijam specyfikę też sytuacji , i całkowicie niejasne ( przynajmniej dla mnie ) przesłanie flagi Wierność w takiej sytuacji - ale mam pytanie , proszę o odpowiedź typa - podejrzoń czyli absolutnego wszschkumacza z ramienia czerwonej armii ...

Czemu obok flag Wisly i Ruchu zabrakło flagi Widzewa ???

Żebyś się nie wymigiwal od odpowiedzi dam ci parę opcji do wyboru .

A) Widzewiacy wiedzieli że w takim momencie wizyta na Wisle bylaby niemile widziana w ich szeregach .
B) Widzewiacy obrazili się na Wisle , bo wiedzą że ci by się z nich śmiali .
C) Wisła i Ruch obrazili się na Widzew i na fakt że ŁKS osmieszyl ten ich cały twor.
D) Widzewiacy nie chcieli drażnić swoich niedawnych kamratow - Arki Gdynia.

Dzięki za odpowiedź ! Pozdrowienia dla normalnych ;)
E) zadając tak skonstruowane pytania, jesteś zjebem.

A ja nie jestem wszechkumaczem, i nie kreuję się na takiego w przeciwieństwie do ciebie. najebałeś od 25 sierpnia 56 postów w tym temacie, brawo. z czego 99% to pierdolenie. twoi koledzy umieją coś napisać z sensem, a ty p********* i p*********.

Pozdro dla normalnych, a Ty od A do Z spinasz się i rozkurwiasz temat.

j**** wasze dziecinne napinki.

Red power

Post autor: Red power » 27.11.2016, 22:19

Podejźrzon ogólnie ten kompleksiarz napisał z kilkunastu kont tysiące postów.Ogólnie ciężki przypadek nie do wyleczenia.Nawet koledzy po szalu wiele razy mu pisali by zamknął ryja,bo robi im przypał.Bezskutecznie.

Najlepsze jest to,że normalni kibice Łksu na tym forum w ogóle się już nie wypowiadają w temacie skrojonych flag.Ten idiota natomiast wiele razy pisał by prowadzić normalną i merytoryczną dyskusję,ale jak już nikt nic nie pisze to prowokuje w różnych tematach ciągle chełpiąc się tymi zdobytymi flagami.
Ale tak to jest gdy sam dowiaduje się wszystkiego z internetu to musi się tym szczycić.Ludzie,którzy wyjebali te flagi i ogólnie ci co znaczą coś na Łksie nie będą chwalić się na k.net.
Jako że rabin ma schizofrenię i rozdwojenie jaźni to pewnie ubzdurał sobie,że sam uczestniczył w tej akcji.

podejźrzon

Post autor: podejźrzon » 28.11.2016, 00:20

I jeszcze coś o użytkowniku dmx777 :))))

Obrazek

Wschód_Czerwone

Post autor: Wschód_Czerwone » 28.11.2016, 00:55

Kolego po szalu o czym Ty p********* ? Zaczęliśmy od zera jesteśmy w 3 lidze uczymy się tej ligi połowa sezonu mineła druga przed nami nowy stadion jest wkońcu na ryj nie będzie padać a długów nie ma chyba że wyczytałeś gdzieś nie wiadomo gdzie a raczej moja pisownia jest w miarę normalna od strony piłkarskiej się ciesz ze jesteśmy wgl w tej 3 lidze i myślałeś ze z roku na rok będzie awans ? To nie Pogoń ze udało się im awansować i nie te czasy a w klubie jest wszystko okej wiec bez stresu a to ze się zmienia Prezes czy coś rzecz normalna w niższych ligach Pozdro !

wwww1910

Post autor: wwww1910 » 28.11.2016, 08:03

1. Z tego co mi wiadomo to Stomil miał na liście jakieś 140 osób.
2. Liczylismy że pojedzie z nimi Wisłą Płock.
3. Jeśli żyjesz w świecie honorowych ustawek, w których każdy chce się sprawdzić to żyjesz w świecie fantazji. Każdy chce każdego najebac. Tak, nie lubimy Stomilu.
4. Mieli ze sobą flagi, które chodziły nam po głowie. A idąc Twoim tokiem rozumowania £ks powinien tydzień temu wyskoczyć w 6 osób do nas w tym jedna dziewczyna.
5. Takie ekipy jak Stomil czy Wisła Płock to ekipy ktore podejmują walkę w przeciwieństwie do Gks Bełchatów, więc akurat dmx nie powinien się wypowiadać..
6. Co do tego że mogliśmy dowiedzieć się ilu ich było to akurat nikt nie był chętny żeby jechać taki hektar żeby ich obciac. A uprzedzając pytania marud to nikt z obecnej ekipy DHW nie ma kontaktów z Chrobrym, i nie mamy tam żadnych znajomych

Ma.

Post autor: Ma. » 28.11.2016, 08:47

A wasz FC z Żyrardowa nie ma kontaktów z Chrobrym??
W tym FC są chłopaki z DHW.
Więc p********* głupoty

Proterian

Post autor: Proterian » 28.11.2016, 08:50

Po tym soierdalaniu i zostawieniu flad na pastwę wroga to te całe DHW powinno się rozwiązać bo honor zgubi jak cieki lotkę przed ŁKS
Można wiele przykleić innym itd ale wziąć w takiej chwili to lipsztyk wielki .
Kicha i wszystko w temacie

ODPOWIEDZ