Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Ciekawe, kto ich tak wysterował? Bo mi wygląda na ewidentne podpuszczenie przez kogoś trzeciego. A może tacy pewni się zrobili po brawurowej akcji ŁKS-u sprzed kilku dni?
-
Akcja Łks-u była w sobote, a zamalowywanie grafow w Łęczycy sporo wcześniej. Odważny ruch z ich strony. Czas pokaze czy im się opłacało.
-
Może ktoś podrzucić aktualne zdjęcia stadionów ŁKS-u oraz Widzewa?
Stadion ŁKS-u, jak wynika z wątku, ma być niebawem rozbudowywany - dobrze rozumiem?
Są już jakieś umowy podpisane, jakieś konkretne terminy?
Stadion ŁKS-u, jak wynika z wątku, ma być niebawem rozbudowywany - dobrze rozumiem?
-
Beha pisze:Może ktoś podrzucić aktualne zdjęcia stadionów ŁKS-u oraz Widzewa?
Na razie jest uwarunkowana deklaracja miasta - "w przypadku awansu do drugiej ligi"
-
Jakie są 3 najmocniejsze osiedla ŁKSu / Widzewa w Łodzi ?
-
ŁKS-Stare Polesie,Teofilów,Limanka
Widzew-Stary Widzew,Radogoszcz,Stare Miasto. To tylko moje zdanie. Z tym Żabieńcem jako bastion Widzewa to sporo na wyrost według mnie. Ale to każdy inaczej ocenia.
Widzew-Stary Widzew,Radogoszcz,Stare Miasto. To tylko moje zdanie. Z tym Żabieńcem jako bastion Widzewa to sporo na wyrost według mnie. Ale to każdy inaczej ocenia.
-
BezKlubu :) pisze:Ile miejsc będzie miał sektor gości na Widzewie ?
Stadion ma być oddany już na wiosnę czy dopiero jesień ?
900, z opcją powiększenia do 1200
pierwszy mecz planowany jest na marzec
oddanie w sensie technicznym miało być dziś, ale ze względu na jakieś tam problemy z prądem oraz poprawki i udoskonalenia (np. większy dach) opóźni się i ma się odbyć na przełomie stycznia i lutego
-
Fanatycy Widzewa pisze:BezKlubu :) pisze:Ile miejsc będzie miał sektor gości na Widzewie ?
Stadion ma być oddany już na wiosnę czy dopiero jesień ?
900, z opcją powiększenia do 1200
pierwszy mecz planowany jest na marzec
oddanie w sensie technicznym miało być dziś, ale ze względu na jakieś tam problemy z prądem oraz poprawki i udoskonalenia (np. większy dach) opóźni się i ma się odbyć na przełomie stycznia i lutego
Dzięki za info :)
-
TAKI MAMY KLIMAT :)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OQyfbRc ... m5&index=9[/youtube]
-
zęby ważniejsze od flag :)
Taki macie klimat na widzewie.
-
spierdalaj stąd dziwko!mamy wass pisze:zęby ważniejsze od flag :)
to jest forum kibiców a nie tanich dziwek.
nasze problemy ,porażki i nasze wybite zęby zostaw nam .
-
niech ktoś mu da chusteczki higieniczne, bo sie chłopak całkiem rozkleił ...
-
Na c*** jeden z drugim zaczyna rozpierdalać temat? Za dużo było w miare normalnych postów jeden pod drugim?
Zobaczymy jak sobie będą dawać radę, póki co na wyjazd do Zgierza nie przyjechał od nich nikt.
Dokładnie, zaczęło się od tego że zamalowani kilka prac Widzewa.DK08 pisze:To nie jest żart. Mam znajomego który śmiga na Górnik, i z tego co wiem to jednej nocy przelecieli się po grafach Widzewa (zamalowując dwa albo trzy konkretne), a następnego dnia Widzew szukał odwetu na mieście.1925 pisze:Fwc ..... to co napisales to zart prawda ??
Zobaczymy jak sobie będą dawać radę, póki co na wyjazd do Zgierza nie przyjechał od nich nikt.
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
Nie wiem czy było czy nie ale nie sposób się tu przebić przez te wszystkie strony tych wypocin, mam pytanie o Onr Brygada Łódzka, udzielają się tam kibice dwóch łódzkich klubów czy może nie za bardzo jest to związane ze środowiskiem kibiców ? Jak to tam mniej więcej wygląda ?
-
Nie wiem czemu wypowiadasz się za nas? Ale widać, że twoja wiedza jest słaba. A co do Żabieńca to o ile jeszcze jakiś czas temu było parę osób waszych (głównie Helska), to o tyle na dzień dzisiejszy prawie nikogo już nie ma od was.MISTRZ1908 pisze:ŁKS-Stare Polesie,Teofilów,Limanka
-
Kilkukrotnie już wypomniane zostało to iż niektóre portale internetowe wypuścily błędna informacje dotyczącą tego które dokładnie flagi zostały skrojone, w dużej mierze czerpiąc informacje z naszych osiedlowych facebookow. Jednak Widzewiacy którzy byli już w Aleksandrowie sami przyznali przez telefon zaraz po akcji ze w torbie musiała być flaga Rozbojnicze i Aleksandrów. Babola wypuściły więc po części obie strony...
-
hWŁ pisze:Nie wiem czemu wypowiadasz się za nas? Ale widać, że twoja wiedza jest słaba. A co do Żabieńca to o ile jeszcze jakiś czas temu było parę osób waszych (głównie Helska), to o tyle na dzień dzisiejszy prawie nikogo już nie ma od was.MISTRZ1908 pisze:ŁKS-Stare Polesie,Teofilów,Limanka
A widziałeś te słowa "to tylko moje zdanie"? Więc niekoniecznie tak MUSI być tylko ja to tak oceniam więc zluzuj. A z Żabieńca jak były osoby tak dalej są.
-
Owszem są, tyle, że już nie mieszkają na tym osiedlu ;) ale nie będę się wdawał w szczegóły
-
że niby ja się rozkleiłem??? Chyba Cię pojebało :-))Entlicheck pisze:niech ktoś mu da chusteczki higieniczne, bo sie chłopak całkiem rozkleił ...
-
Ukochane Miasto pisze:że niby ja się rozkleiłem??? Chyba Cię pojebało :-))Entlicheck pisze:niech ktoś mu da chusteczki higieniczne, bo sie chłopak całkiem rozkleił ...
spoko weź uwagę że to entlicheck vel. masturbator...
Niestety odkąd czytam tego pejsiatego to też włącza mi się agresja i przez to bez sensu wdaję się w głupie utarczki i całkowicie tracę obiektywizm i merytorykę -- moja kulpa
-
szybko zes wrocił z wyjazdu pizdzielcu vel onanisto vel kutasiarzu..
Co to za flaga wisiała w Ząbkach mozna zdjecie jej z bliska ??
Co to za flaga wisiała w Ząbkach mozna zdjecie jej z bliska ??
-
Czyli ? Wasz prezesik już były nie wymieniał Nas jako Waszych rywali do awansu. Taki był pewny Waszego awansu. A teraz dostajecie -12 w pierwszej rundzie,organizacja jak w a-klasie i długi. Ale wiemy,idzie u Was w dobrą stronę. Nowy stadion,karnety. Starczy na te długi? Karnety są fajne dla klubu,jednorazowa spora gotówka. Tylko później może braknąć na bieżące sprawy. Szczerze to zawiodłem się na Was,nie żebym płakał za Wami,ale nic się nie nauczyliście na Nas. Ta Widzewska megalomania psuje właśnie Wasz klub,a Wasza megalomania straciła 4flagi. Nie,nie jesteście słabi ale trochę pokory Wam się przyda. My już też się cieszyliśmy po przyjściu Keniga,jak Nas przejęli,pewnie pamiętacie. My pamiętamy jak polecieliśmy po tym. U Was idzie w tym kierunku wszystko... Kolejny raz mamią was. Nawet Wasi działacze nie chcieli iść do tv na wspólne spotkanie z redaktorami i Naszymi działaczami. Strach,wstyd? O czym gadać? Piłkarsko p****,organizacyjnie p****... Stadion MAŁO pomoże przy takich władzach. Może i dobrze,że się śmialiście z Nas,że 3lata siedzimy w 3lidze. Pokora i doświadczenie owocuje. Nasz awans,Wasze zostanie i będzie pięknie. Ale jeszcze trochę drogi do tego. Po Waszych komentarzach pod artukułami o Naszej rozbudowie widać wielką srakę.
-
Myslałem że jesteś bardziej rozsądny ale ok, a który prezes nie jest pewny sukcesu ?? W Ekstraklasie co sezon przynajmniej połowa ligi walczy o mistrzostwo albo co najmniej miejsce gwarantujące miejsce w pucharach. Taki styl bycia trochę jak kiełbasa wyborcza.MISTRZ1908 pisze:Czyli ? Wasz prezesik już były nie wymieniał Nas jako Waszych rywali do awansu. Taki był pewny Waszego awansu. A teraz dostajecie -12 w pierwszej rundzie,organizacja jak w a-klasie i długi. Ale wiemy,idzie u Was w dobrą stronę. Nowy stadion,karnety. Starczy na te długi? Karnety są fajne dla klubu,jednorazowa spora gotówka. Tylko później może braknąć na bieżące sprawy. Szczerze to zawiodłem się na Was,nie żebym płakał za Wami,ale nic się nie nauczyliście na Nas. Ta Widzewska megalomania psuje właśnie Wasz klub,a Wasza megalomania straciła 4flagi. Nie,nie jesteście słabi ale trochę pokory Wam się przyda. My już też się cieszyliśmy po przyjściu Keniga,jak Nas przejęli,pewnie pamiętacie. My pamiętamy jak polecieliśmy po tym. U Was idzie w tym kierunku wszystko... Kolejny raz mamią was. Nawet Wasi działacze nie chcieli iść do tv na wspólne spotkanie z redaktorami i Naszymi działaczami. Strach,wstyd? O czym gadać? Piłkarsko p****,organizacyjnie p****... Stadion MAŁO pomoże przy takich władzach. Może i dobrze,że się śmialiście z Nas,że 3lata siedzimy w 3lidze. Pokora i doświadczenie owocuje. Nasz awans,Wasze zostanie i będzie pięknie. Ale jeszcze trochę drogi do tego. Po Waszych komentarzach pod artukułami o Naszej rozbudowie widać wielką srakę.
Piłkarsko p**** ? to fakt -- u Was też mistrzostwa świata nie widzę
Kolejny raz powtórze nie wszyscy się śmiali z siedzenia w 3 lidze...
A co do pokory to Wam się bardziej przyzna bo NIGDY w historii nic nie znaczyliście i znaczyć nie będziecie a jak masz wątpliwości popytaj tu i ówdzie za granicą czy ktoś słyszał wogole o takim tworze ?? No moze dopiero teraz za sprawą nietypowej areny piłakrskiej z budkami przystankowymi na murawie :))))))))))
-
No ja też myślałem,ze cokolwiek wiesz. Teraz widzę,że jest inaczej. Który prezes nie jest pewien sukcesu? Nasz. Nigdy w tym sezonie nie powiedział,że chce awansu,chce kolejnych zwycięstw. Do czego to prowadzi to wiadomo. Małe cele i jeden wielki w konsekwencji. No jak się okazuje i pokazuje liga to dla Was jesteśmy miatrzami bo 12pkt to sporo,a wy kolejna porażka. W historii nic powiadasz? Współzałożyciele ligi,dwukrotni mistrzowie Polski. A i jeszcze jedno,patrzycie tylko na piłkę ale jeśli chodzi o ŁKS a Widzew to Nasz klub ma i mistrzów olimpijskich i mistrzów Polski. I nie chodzi o piłkę. Także historia raczej też po Naszej stronie. Najpierw się zorientuj i później napisz te dyrdymały.Spy pisze:Myslałem że jesteś bardziej rozsądny ale ok, a który prezes nie jest pewny sukcesu ?? W Ekstraklasie co sezon przynajmniej połowa ligi walczy o mistrzostwo albo co najmniej miejsce gwarantujące miejsce w pucharach. Taki styl bycia trochę jak kiełbasa wyborcza.MISTRZ1908 pisze:Czyli ? Wasz prezesik już były nie wymieniał Nas jako Waszych rywali do awansu. Taki był pewny Waszego awansu. A teraz dostajecie -12 w pierwszej rundzie,organizacja jak w a-klasie i długi. Ale wiemy,idzie u Was w dobrą stronę. Nowy stadion,karnety. Starczy na te długi? Karnety są fajne dla klubu,jednorazowa spora gotówka. Tylko później może braknąć na bieżące sprawy. Szczerze to zawiodłem się na Was,nie żebym płakał za Wami,ale nic się nie nauczyliście na Nas. Ta Widzewska megalomania psuje właśnie Wasz klub,a Wasza megalomania straciła 4flagi. Nie,nie jesteście słabi ale trochę pokory Wam się przyda. My już też się cieszyliśmy po przyjściu Keniga,jak Nas przejęli,pewnie pamiętacie. My pamiętamy jak polecieliśmy po tym. U Was idzie w tym kierunku wszystko... Kolejny raz mamią was. Nawet Wasi działacze nie chcieli iść do tv na wspólne spotkanie z redaktorami i Naszymi działaczami. Strach,wstyd? O czym gadać? Piłkarsko p****,organizacyjnie p****... Stadion MAŁO pomoże przy takich władzach. Może i dobrze,że się śmialiście z Nas,że 3lata siedzimy w 3lidze. Pokora i doświadczenie owocuje. Nasz awans,Wasze zostanie i będzie pięknie. Ale jeszcze trochę drogi do tego. Po Waszych komentarzach pod artukułami o Naszej rozbudowie widać wielką srakę.
Piłkarsko p**** ? to fakt -- u Was też mistrzostwa świata nie widzę
Kolejny raz powtórze nie wszyscy się śmiali z siedzenia w 3 lidze...
A co do pokory to Wam się bardziej przyzna bo NIGDY w historii nic nie znaczyliście i znaczyć nie będziecie a jak masz wątpliwości popytaj tu i ówdzie za granicą czy ktoś słyszał wogole o takim tworze ?? No moze dopiero teraz za sprawą nietypowej areny piłakrskiej z budkami przystankowymi na murawie :))))))))))
-
Hhahaha i przez to sie nam przyda pokora ??Spy pisze:
Przypomne tylko ze wy moze i byliscie znani z powodu ligi mistrzów i wtedy wogole zainstnieliscie ALE OBECNIE ZNACZYCIE MNIEJ NIŻ SOKÓŁ ALEKSANDRÓW !!
Twoi kumple wracaja z ciekawego wyjazdu , weekend mamy , a ty pizdzielcu wolisz udowadniac wszystkim wielkości Widzewka w internecie , hahaha jak twoi kumple po szalu rzucali flagi na chodnik, to też żes pewnie siedział tutaj :)
znow zaczyna sie pierdolenie o niczym, odpusccie koledzy z ŁKSu rozmowe z podmiejskimi - bo mają oni na glowie inne, wazniejsze sprawy :D
-
WOW sporo :) hheheheh widzisz jak trzeba mocno szukać żeby się cokolwiek doszukać w tej żałosnej historii ...MISTRZ1908 pisze: W historii nic powiadasz? Współzałożyciele ligi,dwukrotni mistrzowie Polski. A i jeszcze jedno,patrzycie tylko na piłkę ale jeśli chodzi o ŁKS a Widzew to Nasz klub ma i mistrzów olimpijskich i mistrzów Polski. I nie chodzi o piłkę. Także historia raczej też po Naszej stronie. Najpierw się zorientuj i później napisz te dyrdymały.
-
W historii ŁKS-u i Widzewa to jest wielka przepaść. Ty patrzysz tylko na piłkę. Patrząc na cały klub to braknie Wam z 1000lat żeby zdobyć tyle tytułów we wszystkich dyscyplinach,i mówię tu tylko o randze krajowej. Olimpijskich medali i medali MŚ czy ME nigdy już tyle nie zdobędziecie. Więc na temat historii klubów już raczej nie wjeżdżaj bo marnie wyglądacie. Dla Nas ŁKS to nie tylko piłka.Spy pisze:WOW sporo :) hheheheh widzisz jak trzeba mocno szukać żeby się cokolwiek doszukać w tej żałosnej historii ...MISTRZ1908 pisze: W historii nic powiadasz? Współzałożyciele ligi,dwukrotni mistrzowie Polski. A i jeszcze jedno,patrzycie tylko na piłkę ale jeśli chodzi o ŁKS a Widzew to Nasz klub ma i mistrzów olimpijskich i mistrzów Polski. I nie chodzi o piłkę. Także historia raczej też po Naszej stronie. Najpierw się zorientuj i później napisz te dyrdymały.
-
-
Znaczymy nie mniej i nie więcej od was. I przestań zgrywać kumacza, bo jeszcze nie dawno starałeś się błyszczeć w temacie naszych flag, a chwilę później sam pytałeś jakie flagi ;)Entlicheck pisze:Przypomne tylko ze wy moze i byliscie znani z powodu ligi mistrzów i wtedy wogole zainstnieliscie ALE OBECNIE ZNACZYCIE MNIEJ NIŻ SOKÓŁ ALEKSANDRÓW !!
-
Hahaha kogo się pytalem niby bajkopisarzu ? Na początku poszło zle info do do flag i tyle , i z naszej i z waszej strony ...
-
Spy pisze:WOW sporo :) hheheheh widzisz jak trzeba mocno szukać żeby się cokolwiek doszukać w tej żałosnej historii ...MISTRZ1908 pisze: W historii nic powiadasz? Współzałożyciele ligi,dwukrotni mistrzowie Polski. A i jeszcze jedno,patrzycie tylko na piłkę ale jeśli chodzi o ŁKS a Widzew to Nasz klub ma i mistrzów olimpijskich i mistrzów Polski. I nie chodzi o piłkę. Także historia raczej też po Naszej stronie. Najpierw się zorientuj i później napisz te dyrdymały.
Rozumiem twoje kompleksy wieśku , ale czasu już nie cofniesz.
Trzeba było nie leciec na propagandę twoich podmiejskich kumpli , że jesteście najwięksi i najlepsi - i kibicować jedynemu prawdziwemu Polskiemu klubowi z Łodzi - najstarszemu , z najbogatszą historią.
Wasz widzewek zaistniał dopiero w latach 70, wcześniej mało kto w Polsce o nim słyszał . Zrodzila was liga mistrzów i sukcesy osiągane za komuny .
Gdyby nie Boniek , Smolarek i inni to byś smigał na ŁKS -jak na prawdziwego Łodzianina przystało. Gdybyś nie poleciał na propagandę w którą uwierzyć moze tylko taki ciul jak ty - szydziłbyś i wysmiewał jakiś komiczny czerwony klubik ktory się uważa za największy w świecie.....
Każdy popełnia błędy , nie każdy można naprawić .
-
Panowie zarówno z jednej jak i z drugiej strony zluzujcie majty. Czym wy się tu chwalicie jesteśmy jeszcze w d**** zarówno Łks jak
i Widzew i co tu dużo gadać. Łks 3 sezon gra w tej nędznej lidze, co pokazuje ze nie jest łatwo się stąd wydostać. Teraz rzeczywiście nabrane doświadczenie i dobrze przygotowany zespół sprawił że ligę przewyższyli zdecydowanie. Pamiętajcie jednak panowie że sezon się jeszcze nie zakończył i jest sporo pkt do ugrania a Drwęca jest za wami raptem o 5 oczek.
Widzew zawalił po całej linii co zapewne spowodowane było zupełnym brakiem doświadczenia zarówno jeśli chodzi o sprawy organizacyjne (zarzad klubu) jak i sportowe (zły sztab szkoleniowy, kadra), pewnie wydawało się że będzie sporo łatwiej. Niestety życie okazało się trudniejsze, po zwolnieniu Płuski zespół już całkowicie się rozleciał i to chyba był największy błąd bo możliwe że parę pkt w rundzie by się uratowało.
Życie toczy się dalej i trzeba wyciągnąć wiele wniosków po tej rundzie i w przyszłości nie popełniać takich błędów. Sezon raczej stracony ale można zacząć już tworzyć drużynę spokojnie na następny. Nowy stadion, daje dużo większe możliwości i z tego sie cieszymy.
i Widzew i co tu dużo gadać. Łks 3 sezon gra w tej nędznej lidze, co pokazuje ze nie jest łatwo się stąd wydostać. Teraz rzeczywiście nabrane doświadczenie i dobrze przygotowany zespół sprawił że ligę przewyższyli zdecydowanie. Pamiętajcie jednak panowie że sezon się jeszcze nie zakończył i jest sporo pkt do ugrania a Drwęca jest za wami raptem o 5 oczek.
Widzew zawalił po całej linii co zapewne spowodowane było zupełnym brakiem doświadczenia zarówno jeśli chodzi o sprawy organizacyjne (zarzad klubu) jak i sportowe (zły sztab szkoleniowy, kadra), pewnie wydawało się że będzie sporo łatwiej. Niestety życie okazało się trudniejsze, po zwolnieniu Płuski zespół już całkowicie się rozleciał i to chyba był największy błąd bo możliwe że parę pkt w rundzie by się uratowało.
Życie toczy się dalej i trzeba wyciągnąć wiele wniosków po tej rundzie i w przyszłości nie popełniać takich błędów. Sezon raczej stracony ale można zacząć już tworzyć drużynę spokojnie na następny. Nowy stadion, daje dużo większe możliwości i z tego sie cieszymy.
-
Pewny jesteś? Czy znów coś powtarzasz za kimś z tego forum? ;) Spójrz sobie 2-3 strony wcześniej na swoje postyEntlicheck pisze:Hahaha kogo się pytalem niby bajkopisarzu ? Na początku poszło zle info do do flag i tyle , i z naszej i z waszej strony ...
-
o widzisz czasami coś prawdziwego napiszesz :)Entlicheck pisze: Rozumiem twoje kompleksy wieśku , ale czasu już nie cofniesz.
Trzeba było nie leciec na propagandę twoich podmiejskich kumpli , że jesteście najwięksi i najlepsi - i kibicować jedynemu prawdziwemu Polskiemu klubowi z Łodzi - najstarszemu , z najbogatszą historią.
Wasz widzewek zaistniał dopiero w latach 70, wcześniej mało kto w Polsce o nim słyszał . Zrodzila was liga mistrzów i sukcesy osiągane za komuny .
Gdyby nie Boniek , Smolarek i inni to byś smigał na ŁKS -jak na prawdziwego Łodzianina przystało. Gdybyś nie poleciał na propagandę w którą uwierzyć moze tylko taki ciul jak ty - szydziłbyś i wysmiewał jakiś komiczny czerwony klubik ktory się uważa za największy w świecie.....
Gdyby babcia miała wąsy -- Boniek mógł grać u was ale jak to bywało zawsze mieliście pojęcie o okręcie jak do tej pory...
Pokaż mi jeden wpis w którym piszę o Naszej potędze albo że gramy kosmiczną piłkę -- JEDEN!!!
W odróznieniu od ciebie stać mnie na krytykę i uważam że gramy fatalnie teraz i organizacyjnie też nie jest kolorowo.
A teraz gdzie twoje krytyczne wpisy ?? a komiczmy klubik to jest tylko jeden -- ten ktory ma rozpierdolony stadion a nie przepraszam od tak wygląda od nowości :)))
Aha nas zrodziła LM a was ?? o kur.... co was zrodziło ?? bo idąc twoim tokiem myslenia to jeszcze takiego wydarzenia nie było heheh :)
-
Elegancko przedsatawia jak to jest w Łodzi :-)NiePekajLDZ pisze:TAKI MAMY KLIMAT :)
Pozdrawiam normalnych kibiców :-)
-
No napewno haha promujecie ten klip czerwoni bo myślicie że ktoś lyknie to jak sytuację przedstawia wasz kolega po szalu ? Naprawdę myślisz że KLIMAT Łodzi i derbowej walki ktoś może poznać z hiphopowego kawałka ;-) ??
Hwł - na przyszłość naucz sie czytać , bo owszem pytalem się - o to czy flaga Widzew mój jedyny miała już swoj debiut na płocie... odpowiedzi od was się nie doczekałem , więc może ty mi na to pytanie odpowiesz??
Hwł - na przyszłość naucz sie czytać , bo owszem pytalem się - o to czy flaga Widzew mój jedyny miała już swoj debiut na płocie... odpowiedzi od was się nie doczekałem , więc może ty mi na to pytanie odpowiesz??
-
Ale Ciebie boli ten ŁKS. Was zrodziła LM. Nas zrodziły sukcesy wszystkich dyscyplin ŁKS-u jeszcze przed wojną. Ale masz racje,jesteście historią,9:0 to trzeba pamiętać. Legenda trwa! Ostatnio Wasz wynik to 4:0.Spy pisze:o widzisz czasami coś prawdziwego napiszesz :)Entlicheck pisze: Rozumiem twoje kompleksy wieśku , ale czasu już nie cofniesz.
Gdyby babcia miała wąsy -- Boniek mógł grać u was ale jak to bywało zawsze mieliście pojęcie o okręcie jak do tej pory...
Pokaż mi jeden wpis w którym piszę o Naszej potędze albo że gramy kosmiczną piłkę -- JEDEN!!!
W odróznieniu od ciebie stać mnie na krytykę i uważam że gramy fatalnie teraz i organizacyjnie też nie jest kolorowo.
A teraz gdzie twoje krytyczne wpisy ?? a komiczmy klubik to jest tylko jeden -- ten ktory ma rozpierdolony stadion a nie przepraszam od tak wygląda od nowości :)))
Aha nas zrodziła LM a was ?? o kur.... co was zrodziło ?? bo idąc twoim tokiem myslenia to jeszcze takiego wydarzenia nie było heheh :)
-
Taki kumacz jak ty, wie wszystko najlepiej. Więc nie będę cie poprawiał :)Entlicheck pisze:Hwł - na przyszłość naucz sie czytać , bo owszem pytalem się - o to czy flaga Widzew mój jedyny miała już swoj debiut na płocie... odpowiedzi od was się nie doczekałem , więc może ty mi na to pytanie odpowiesz??
Entlicheck pisze:Tym bardziej flaga '' Widzew- Mój Jedyny '', która od dawna nie była wieszana, i miała pojawić się własnie na meczu w Aleksie wydaje mi się ze miała być całkiem wymowna, i był w tym jakiś głębszy przekaz - ale to juz Widzewiacy pewnie wiedzą najlepiej ...
-
Może cofniemy się do epoki kamienia łupanego żeby te Wasze sukcesy odnaleźć -- właśnie to was wyróżnia -- z gówna próbujecie bat ukręcić bo nie macie nic ciekawego do zaproponowania.MISTRZ1908 pisze: Ale Ciebie boli ten ŁKS. Was zrodziła LM. Nas zrodziły sukcesy wszystkich dyscyplin ŁKS-u jeszcze przed wojną. Ale masz racje,jesteście historią,9:0 to trzeba pamiętać. Legenda trwa! Ostatnio Wasz wynik to 4:0.
e tam 9:0 nie było najlepsze, lepsze było Wasze 0-5 w Derbach gdzie własnych orłów za których oddawaliście życie podejrzewaliście o nastawienie nam dupska :) to było dopiero coś ... danie d*** największemu wrogowi :))) hehe
-
ja tylko pragnalbym przypomniec napinaczom, ktorzy sa (albo i nie sa) za Łódzkim KS, że mamy tylko 5 punktow przewagi nad Drweca i prawdopodnie 6 punktow nad Legia. W tamtym sezonie Sokol mial az 10 punktow przewagi nad Polonia Warszawa i pod koniec sezonu sedziowie zaczeli robic cyrki w meczach ŁKS, Sokoła i Polonii. Pamietacie ile bramek nie uznano ŁKS, ile karnych, ile szkolnych bledow popelnili sedziowie? ŁKS przegrywał wygrane mecze. Dwa lata temu Radomiak był poza wszystkim i nie probowano robic wałkow. Tu jeszcze nic nie jest przesadzone. Na te chwile nic nie jest przesadzone. Fakt, Widzew organizacyjnie jest w d**** i d*** ta z kazdym dniem robi sie coraz wieksza, ale jestem pewien ze w przerwie ogarna temat.
Bedzie co ma byc. Dla ŁKS jest to jeden z najwazniejszych sezonow, bo miasto obiecało, po awansie bedzie pełny stadion - 4 trybuny. Stawka jest ogromna. Presja tez.
Bedzie co ma byc. Dla ŁKS jest to jeden z najwazniejszych sezonow, bo miasto obiecało, po awansie bedzie pełny stadion - 4 trybuny. Stawka jest ogromna. Presja tez.