Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
MISTRZ1908

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: MISTRZ1908 » 21.11.2016, 16:46

Coś co mnie najbardziej wkurwia coraz częściej przy jakiś akcjach to farmazony puszczane w obieg przez te wszystkie "kibolskie"portale i fp na facebooku. Tutaj pojawiło się info,że ktoś pocięty leży w szpitalu. Zastanawiam się jak można puścić takie info skoro nie jest pewne. To poważne zarzuty pod ekipe atakującą. Co najlepsze to kilka tych zjebanych fp nawet nie usunęłotego info. Tutaj przykład akcji ŁKS-u ale ostatnio coraz częstsze zjawisko,a ludzie siedzą i płaczą jaka to niehonorowa ekipa x czy y.

iparts.pl
stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg » 21.11.2016, 16:58

Entlicheck pisze:no i własnie tak sie zadziało jak napisałeś , Widzewiacy po prostu się rozbiegli ;)

FWC - dalej sie musisz spinac ? nie dziwi mnie to , ale na internecie sobie nie odbijesz. Moze kiedys to do was dotrze Czerwoni....

Flagi stracone w rozny sposob faktycznie, ale w takim samym - starym kibolskim stylu, który pokazuje co z Was za ekipa .
Dużo w tym wszystkim zrobiła z waszej strony głupota, megalomania i zwykłe lekceważenienie nas - i wtedy i teraz mysleliscie ze chyba naprawde jestescie ''Władcami Łodzi'' heh
Mało tego apropo podobienstw to te same osoby powtorzyły sie przy stracie '' Robotniczego...'' , i teraz... ale o tym raczej nie przeczytasz w internecie .

Te "chuliganie" przestań chłopie pisać tu swoje przemyślenia o tematach ci zupełnie obcych. Zgrywasz c*** wie kogo a w sobotę z tej podjarki pisałeś jakich to nam flag nie zajebaliscie. A się okazało ze ten zestaw jest nieco inny.

Co do sobotnich wydarzeń — dla mnie osobiście większe wkurwienie niż po stracie Robotniczego. Dobra akcja eŁkaesu.

Wojna trwa dalej
:twisted:

Cees

Post autor: Cees » 21.11.2016, 17:38

JimmyJazz w normalny sposob podsumowal nastroje ktore u nas w tej chwili panują. Akcja bardzo dobra choc bardzo łatwa do przewidzenia i to chyba budzi największą frustracje. Niby do nastepnego choc wydaje mi sie że nie szybko cos nowego równie dobrego moze sie wydarzyc. Widzew bedzie polował a ŁKS bedzie uważał aby uniknąć wtopy.

serce miasta

Post autor: serce miasta » 21.11.2016, 18:46

Mega porażka całej Widzewskiej społeczności...
bezapelacyjnie jesień jak i w sumie cały rok po tym wydarzeniu dla Łks,jestescie lepsi.

showmustgoon

Post autor: showmustgoon » 21.11.2016, 20:50

Rok się jeszcze nie skończył.

Pycha kroczy przed upadkiem.

redemptorysta bosy

Post autor: redemptorysta bosy » 21.11.2016, 21:04

showmustgoon pisze:Rok się jeszcze nie skończył.

To do Nas czy o was?

GREGORRY

Post autor: GREGORRY » 22.11.2016, 02:11

Cees pisze:Akcja bardzo dobra choc bardzo łatwa do przewidzenia i to chyba budzi największą frustracje.
Wiedzieliśmy że nas obserwują, wiedzieliśmy że kombinują z gps-ami a mimo wszystko ekipa pojechała lansować się z nożownikami w Szczecinie!!!

Zamiast zapierdalać do Moskwy, Belgradu i Krakowa trzeba pilnować swojego podwórka i co najważniejsze zawsze być tam gdzie jest drużyna i zwykli kibice!!! Tego wam ku*** nie zapomnimy. Dawne DHW nigdy by do tego nie dopuściło!!!

zgredzik

Post autor: zgredzik » 22.11.2016, 03:19

Ktoś napisał pierwszy (GREGORRY) to dopytam. Potwierdzi ktoś z ŁKS-u, że samochód miał od 4 kolejek zamontowany gps i był namierzany? Jak dla mnie czas jebnięcia flag idealnie wybrany. Koniec kolejki i do wiosny nie będzie jak się odgryźć. A do derbów flagi trzeba znaleźć...

potwierdzoneinfo

Post autor: potwierdzoneinfo » 22.11.2016, 09:38

showmustgoon pisze:Rok się jeszcze nie skończył.

to w takim razie Widzew musi być już bardzo bardzo bliski tego upadku, idąc tokiem tego co piszesz.
ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY ! ! !

Rycerze Wiosny

Post autor: Rycerze Wiosny » 22.11.2016, 12:29

Po ostatnich wydarzeniach,mam nadzieje,ze nikt juz nie bedzie porownywal frekwencji na meczach z jakoscia ekipy LKSu.
Frekwencja nie ma znaczenia,jesli sie dyskutuje o jakosci/organizacji/akcjach danej ekipy/grupy kibicow.
Widzew posiada duza liczbe kibicow,zwiazana z sukcesami sportowymi.
Czy to swiadczy o sile ekipy Widzewa?Nie.

P.S. Szacunek dla widzewiakow tutaj wypowiadajacych sie (serce miasta,ukochane miasto) ze pomimo ze sa to osoby zazwyczaj napinajace sie,potrafily przyznac sie do porazki,a nawet uzyc tekstu "wy rzadzicie w Lodzi".

internet

Post autor: internet » 22.11.2016, 12:56

Fakt skrojenia kilku flag, nawet i kultowych nie jest wyznacznikiem jakosci ekipy. Stal Gorzyce skroila flage Arce, GKS Bełchatów CSKA Moskwa, Polonia Warszawa Legii, nawet Szczakowianka Jaworzno podprowadziła barwówke ŁKS Łódź wywieszona gdzies z tylu sektora.

ŁKS jak i Widzew to bardzo solidne ekipy (choc Rts jest w widocznym dolku zwiazanym z wymiana pokoleniowa) i tyle. Nikt normalny nie kieruje sie zdaniem chulsow wypisujacych tu swoje madrosci.

Kombatant75

Post autor: Kombatant75 » 22.11.2016, 13:06

internet pisze:Fakt skrojenia kilku flag, nawet i kultowych nie jest wyznacznikiem jakosci ekipy. Stal Gorzyce skroila flage Arce, GKS Bełchatów CSKA Moskwa, Polonia Warszawa Legii, nawet Szczakowianka Jaworzno podprowadziła barwówke ŁKS Łódź wywieszona gdzies z tylu sektora.

ŁKS jak i Widzew to bardzo solidne ekipy (choc Rts jest w widocznym dolku zwiazanym z wymiana pokoleniowa) i tyle. Nikt normalny nie kieruje sie zdaniem chulsow wypisujacych tu swoje madrosci.
Okiem Warszawiaka:
Ewidentnie Ełksa jest krok przed Widzewem w aspekcie tym najważniejszym.Przez lata sobie wypracowała szacunek nawet u potencjalnie wrogich ekip.Akcja z flagami ? MISTRZOSTWO ŚWIATA
Widzew poprzez wydarzenia z Francji sporo stracił.
Sama akcja Łksu poprzedzona:
- obserwacją i dokumentacją video osób odpowiedzialnych za fany Widzewa
- GPS - namierzeniem chłopaków z Widzewa
Cholera - jak w filmach.Panowie Szacun
Pozdrawiam
Semper Fidelis

FWC

Post autor: FWC » 22.11.2016, 13:07

internet dobrze prawi.
Rycerze Wiosny - gdzie ktoś z Widzewa napisał, że ŁKS " rządzi w Łodzi" ? bo ja nic takiego nie widzę.
Żeby ŁKS rządził w Łodzi brakuje bardzo dużo, każdy normalny kibic o tym wie, strata flag tutaj akurat wyznacznikiem nie jest, a zapewniam Cię że Widzew jeszcze nie raz wam krwi napsuje :)
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ

GtWładzię

Post autor: GtWładzię » 22.11.2016, 13:10

Kod: Zaznacz cały

"...z GPSem nie jesteś dla nikogo wzorem, jeśli walczysz rób to z honorem..."

Rycerze Wiosny

Post autor: Rycerze Wiosny » 22.11.2016, 13:44

FWC pisze:internet dobrze prawi.
Rycerze Wiosny - gdzie ktoś z Widzewa napisał, że ŁKS " rządzi w Łodzi" ? bo ja nic takiego nie widzę.
Żeby ŁKS rządził w Łodzi brakuje bardzo dużo, każdy normalny kibic o tym wie, strata flag tutaj akurat wyznacznikiem nie jest, a zapewniam Cię że Widzew jeszcze nie raz wam krwi napsuje :)
1.Milczenie jest zlotem.
2.Po sromotnej klesce,moglibyscie co po niektorzy zamilczec na jakis czas.A nie wygrazac!
Wszyscy wiemy ze jestescie jeszcze wieksi i jeszcze mocniejsi i jeszcze,ale troche pokory...

P.S.Przejrzyj temat lodzki,komentarze z ostatniego weekendu i temat zgody/kosy/uklady,tam gdzies znajdziesz wypowiedzi
widzewiakow.

wedrowniki

Post autor: wedrowniki » 22.11.2016, 13:45

FWC pisze:Robotnicze stracone gdy suszyło się na boisku, natomiast w sobotę czekaliście pod domem - rzeczywiście podobieństwo w c***.
Jedyne co łączy te dwie sprawy to wasza duża przewaga liczebna. Zapytaj kolegów w jaki sposób wy crazy canibals straciliście, to dopiero się uśmiejesz. Żegnam
I to że przy obu akcjach spierdalaliscie zamiast walczyć o fany ;)

popopopopo

Post autor: popopopopo » 22.11.2016, 14:35

Brakuje jeszcze gadki o wielkim Widzewie, i tym słynnym "widzewskim charakterze" o którym to trąbi wasz mentor na fb w swoich patetycznych, wzruszających wpisach.

Strata flag, cóż co sie stało sie nie odstanie, troche sie może otrząśniecie i przestaniecie chodzić z głową w chmurach jacy to wy najlepsi nie jesteście, taki wieśniak impaweł pewnie do dzisiaj myśli, ze to fejk z tymi flagami bo koledzy opisywali, że w Łodzi "rządzą" i widział zdjęcia z fety na piotrkowskiej i czterech trybun i ŁKS przecież słaby a koalicja trzęsie kibicowską polską

masturbator12cm

Post autor: masturbator12cm » 22.11.2016, 14:54

wedrowniki,piszesz że spierdalali zamiast walczyć o fany....ile razy więcej było Łksu na Widzew w tych odbiorach flag.
Na pietrynie jakoś dali radę Widzewiacy z chyba dwu krotną przewagą Łksu.
O Marsylię chciałem zapytać bo ponoć Polacy byli bici..oprócz Śląska,Lechii,moze Łks-u to jakie kluby jeszcze dostały ze taki płacz był ?

wedrowniki

Post autor: wedrowniki » 22.11.2016, 15:18

masturbator12cm pisze:wedrowniki,piszesz że spierdalali zamiast walczyć o fany....ile razy więcej było Łksu na Widzew w tych odbiorach flag.
O Marsylię chciałem zapytać bo ponoć Polacy byli bici..oprócz Śląska,Lechii,moze Łks-u to jakie kluby jeszcze dostały ze taki płacz był ?
Ile by nie było wolał bym pożądane KO zaliczyć niż bez honoru flagi oddać i kolegę zostawić samego tyle!

opel

Post autor: opel » 22.11.2016, 15:22

masturbator12cm pisze:wedrowniki,piszesz że spierdalali zamiast walczyć o fany....ile razy więcej było Łksu na Widzew w tych odbiorach flag.
Na Piotrkowskiej nie było dwukrotnej przewagi. W Marsylii nikt z ŁKSu nie wyłapał od nikogo. Naprawdę, chcesz coś napisać, pomyśl i pisz prawdę.
Łódzki Klub Sportowy

masturbator12cm

Post autor: masturbator12cm » 22.11.2016, 16:27

pietrynę tylko daję przykład do zrozumienia.
Marsyli też dałem przykład,nie byłem,nie wiem kto dostał po ryju np nie przypadkowa rodzina z dziecimi że stała nie wt ym miejscu i napluło im się w twarz tylko jakieś ponoć pittbule ktore lamentowały płaczem.
wedrowniczek piszecie że 200 osobowy stały skład wyjazdowy...to co sie stało wtedy na Rudzie że ten 200 osobowy stały skałd wyjazdowy zostawił ze starchu samochody i spierdolił-honorowo to było ?
co do flag to gratulacje -fajny akcja,aby takich więcej było :)

PolnocnaStrona

Post autor: PolnocnaStrona » 22.11.2016, 16:33

masturbator12cm pisze:pietrynę tylko daję przykład do zrozumienia.
Marsyli też dałem przykład,nie byłem,nie wiem kto dostał po ryju np nie przypadkowa rodzina z dziecimi że stała nie wt ym miejscu i napluło im się w twarz tylko jakieś ponoć pittbule ktore lamentowały płaczem.
wedrowniczek piszecie że 200 osobowy stały skład wyjazdowy...to co sie stało wtedy na Rudzie że ten 200 osobowy stały skałd wyjazdowy zostawił ze starchu samochody i spierdolił-honorowo to było ?
może lepiej dla Nas żeby nie było bo strata jest bardzo bolesna ale trzeba będzie z tym żyć i nie ma co lamentować. Żadne Rudy, Piotrkowskie nic tego nie zmienią bo teraz cios dostał cały Widzew a przy obiciach bęcki dostaje kilka, kilkanaście osób.
Akcja dla Łksu na duży plus trzeba to otwarcie powiedzieć.

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 22.11.2016, 16:45

Flaga - '' Widzew - mój jedyny'' wisiała już na płocie , czy w sobote miał być jej debiut ??

mądrala

Post autor: mądrala » 22.11.2016, 17:02

Akcja Łksu na wysokim poziomie, bez dwóch zdań. Raz na wozie, raz pod wozem.

wedrowniki

Post autor: wedrowniki » 22.11.2016, 17:21

Masturbatorek ja mam tyle wspólnego z ŁKS co i z Widzewem.Ale te wasz komentarze jeszcze tydzień dwa temu co niby ten ŁKS robi :) To wam pokazał co robi i sprowadził was na ziemię hehe Ale wy tacy jesteście zapatrzeni w siebie ze nawet straciliście flagi i jak by nic się nie stało uśmieszek na mordach :)Drugi lis tych strat flag to że nie oglądaliśmy waszych zdjęć pleców w tym tygodniu hehe

Arogant

Post autor: Arogant » 22.11.2016, 17:53

Entlicheck pisze:Flaga - '' Widzew - mój jedyny'' wisiała już na płocie , czy w sobote miał być jej debiut ??
Tak. Takie pytanie (bez żadnej napinki, żeby nie było) czy poniższy kalendarz został już oddany do druku?

Obrazek

Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź » 22.11.2016, 17:54

Nie bierzcie na poważnie takich osób jak ten Masturbator. Nikomu z Widzewa w tej sytuacji nie jest do smiechu. Nie można mówić, że ta akcja jest na plus dla Łks-u. To jest zdecydowanie coś większego. Życie toczy się dalej.

PolnocnaStrona

Post autor: PolnocnaStrona » 22.11.2016, 18:04

Kalendarz został już oddany do druku i zapewne poszło już parę tysięcy sztuk bo ma on co roku duże powodzenie wśród kibiców Widzewa ale to akurat najmniejszy problem chodź na kartkę z lutym nie będzie się miło patrzyło. Trzeba patrzeć do przodu, czasu nie cofniemy bez prowokacji prosimy. Chodź wiadomo cieszyć się macie z czego. Zobaczymy jak się potoczy życie.

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 22.11.2016, 18:18

Arogant pisze:
Entlicheck pisze:Flaga - '' Widzew - mój jedyny'' wisiała już na płocie , czy w sobote miał być jej debiut ??
Tak.
Tak - wisiała, czy tak - miała miec debiut ??

Wolałbym jednak odpowiedz od kogoś z RTS.

Arogant

Post autor: Arogant » 22.11.2016, 18:20

PolnocnaStrona pisze:Kalendarz został już oddany do druku i zapewne poszło już parę tysięcy sztuk bo ma on co roku duże powodzenie wśród kibiców Widzewa ale to akurat najmniejszy problem chodź na kartkę z lutym nie będzie się miło patrzyło. Trzeba patrzeć do przodu, czasu nie cofniemy bez prowokacji prosimy. Chodź wiadomo cieszyć się macie z czego. Zobaczymy jak się potoczy życie.

Zero prowokacji, czysta ciekawość.
Entlicheck - Tak, w sensie debiut. Ewentualnie niech ktoś poprawi jeśli się mylę.

opel

Post autor: opel » 22.11.2016, 18:26

Ostatni raz Cię proszę, pomyśl i pisz prawdę. Na Rudzie owszem zdarzyły się gagatki, które spierdoliły, ale było też dużo wyjazdowiczów, którzy podjęli rękawicę i niestety dla nas zakończyli to na ciężkich K.O. i hospitalizacji. Z ekipy sportowej było wtedy kilka osób i dostali niezły w*******, pozostali znokautowani to tacy kibice jak TY. Pisanie, że wtedy 200 chłopa uciekło zostawiając auta raz, że umniejsza Wasz niewątpliwy sukces, dwa jest zwykłym kłamstwem.
Łódzki Klub Sportowy

Spy

Post autor: Spy » 22.11.2016, 19:45

Akcja lks-u na plus i nie ma co tutaj dyskutowac. Trzeba byc obiektywnym i to przyznac !!
Ale gdzie obiektywizm z drugiej strony -- caly czas czytam ze Widzew nie potrafi sie przyznawac do porazek -- gdzie lks sie przyznaje ??
Po drugie takie akcje musi lks podejmowac w sytuacji kiedy jest ich coraz mniej a biorac pod uwage chocby lata 90 to niemal garstka ...

Kiedys poporsilem dwoch z Was o taka wyliczanke i zapadla cisza ... pytanie czy ze wstydu czy macie po 15 lat i nei wiecie co wtedy bylo -- mysle ze bylo Was ze 2 razy wiecej niz obecnie lekko liczac ...

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 22.11.2016, 20:02

We
Spy pisze:Akcja lks-u na plus i nie ma co tutaj dyskutowac. Trzeba byc obiektywnym i to przyznac !!
Ale gdzie obiektywizm z drugiej strony -- caly czas czytam ze Widzew nie potrafi sie przyznawac do porazek -- gdzie lks sie przyznaje ??
Po drugie takie akcje musi lks podejmowac w sytuacji kiedy jest ich coraz mniej a biorac pod uwage chocby lata 90 to niemal garstka ...

Kiedys poporsilem dwoch z Was o taka wyliczanke i zapadla cisza ... pytanie czy ze wstydu czy macie po 15 lat i nei wiecie co wtedy bylo -- mysle ze bylo Was ze 2 razy wiecej niz obecnie lekko liczac ...
Jesteśmy elitą , nie tlumem....

Jesli porownujesz lata 90 do obecnych , to może powiesz ile was jako ogolu jest teraz mniej , chyba 3 4 krotnie mniej niż za czasów L.M .... .

więc nie p****** o obiektywizmie , bo każdy wie że są takie czasy a nie inne i pewnie wszystkie kluby może poza Legia mają takie problemy i spadek " liczebny " , z Łodzi wyemigrowalo za granicę najwiecej ludzi w calej PL, to tylko jedna z przyczyn takiego stanu rzeczy ....
zresztą każdy normalny przyzna mi rację - ze nie liczy się ilość sezonowcow , ani uspionych kibiców którzy przyjdą jak coś się będzie działo - bo największa robotę robią FANATYCY , a tutaj oscylujemy raczej cały czas wokół takiej samej liczby ...

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 22.11.2016, 20:16

Spy pisze:Akcja lks-u na plus i nie ma co tutaj dyskutowac. Trzeba byc obiektywnym i to przyznac !!

Pewnie by Ci nie przeszło ŁKS z dużej litery co? Kompleksiarzu. PolnocnaStrona jest coś takiego w Naszym słowniku jak choć i chodź,naucz się w odpowiednim momencie używać poprawnego. Tylko bez nerwów zaraz,szanujmy język,to podstawowe słowa,Miodkiem nikt nie musi być. Akcja dla ŁKS-u i zapewne Widzew będzie chciał się odegrać,życie pokaże jak to będzie.

PolnocnaStrona

Post autor: PolnocnaStrona » 22.11.2016, 20:42

Mistrzu postaram się nie robić takich baboli i kaleczyć naszego języka jednak zdaje sobie sprawę że czasem mi się zdarzają takie błędy jak powyżej o interpunkcji nie wspominając. Jakbyś nie napisał nawet bym o tym nie wiedział a tak może na przyszłość uniknę. Dziękuje.

Co do tematu jestem pod wrażeniem pozytywnej postawy ełkaesiaków po tym zdarzeniu wiadomo jest zadowolenie u was ale nie widać jakiegoś hurraoptymizmu i wielkiego śmiechu jakiego się spodziewałem. Widać że realnie patrzycie w przyszłość bez żadnego wywyższania przez tą akcję. Trzeba to pochwalić bez dwóch zdań.
Lepiej niech każdy patrzy na siebie i robi swoje bo jak widać wystarczy jedna dobrze zorganizowana akcja żeby całe biadolenie i wywyższanie się obalić i zaćmić. To jest miasto derbowe i takie psikusy będą się zdarzały, oczywiście skala wyjeb... 4 flag ciężka do powtórzenia ale wiadomo że obie strony dadzą sobie jeszcze we znaki.

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 22.11.2016, 20:53

PolnocnaStrona,spokopoko,można normalnie napisać i nie napisałem żeby się przyjebać,wiadoma sprawa. Sam nie uważam się zajakiegoś nauczyciela ale jak coś "widzę"to napisałem. Wiadomo akcja kozak,4flagi w tym Awanturnicy. Jest radość,euforia szczęścia bo to normalne. Ale z drugiej strony chłopaki "od flag" podnieśli całemu środowisku ŁKS-u poprzeczke. Każdy jeżdżący będzie ciut inaczej myślał przed wyjazdem. Nawet powrót na sporny teren po swoim meczu może być inny. Nie każdy jest chuliganem,ultrasem ale zwykli wyjazdowicze(np.ja)też muszą być przygotowanym na różne sytuacje,które mogą być bardziej prawdopodobne. Bardzo Wam chłopaki całe środowisko ośmieszyli i zostanie to zapamiętane u Nas i u Was na zawsze. Poprawi to tylko rywalizację,bedą pewnie oprawy z podtekstami z Naszej strony,Wy będziecie chcieli się odgryźć i tak to będzie.

PolnocnaStrona

Post autor: PolnocnaStrona » 22.11.2016, 21:18

Nic dodać nic ująć tak może być jak piszesz ale i tak mało to zmieni teraz jak trafimy od Was 10-15 osób na ośce czy Fc jakiś. Musiałby nastąpić coś wielkiego a to będzie ciężko. Rozmawiałem z koleżką po waszej akcji i doszliśmy do wniosku że nie ważne że nas jest 2-3 razy tyle mamy ok 60 fc mniejszych, większych jak i tak za sprawą waszej mocnej o którą dbacie ekipy możemy mieć duże plecy. Widać to dobrze wystarczyło was 20 i jaki psikus stał się faktem.

cobytu

Post autor: cobytu » 22.11.2016, 21:51

ŁKS po udanej akcji nie schowa sie za garda.Nie bedzie czekał na odwet Widzewa iles tam czasu.Nie jest tak ze zrobilismy swoje a teraz czas na ruch wroga.Jezeli ktos mysli ze ŁKS bedzie bierny po tym sukcesie to jest naiwny.To jest miasto derbowe.Przegrane przeplataja sie z wygranymi.Tak jest caly czas.Trzeba byc caly czas czujnym i zdeterminowanym do dzialania.Podstawa to pokora.Nigdy nie mozna lekcewazyc wroga.Nigdy
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 22.11.2016, 21:51

Masz racje. Takie trafienia po 10-15osób,raz czy drugi takiej plamy nie zakryje. Choć na bezrybiu i rak ryba. A jak sam zauważyłeś jest Nas mniej i to niezaprzeczalny fakt. Mamy kilka mocnych fc i w sumie tyle jeśli chodzi o fc. Nie mamy raczej czy to średnich(powiedzmy umownie 20-40osób regularnie na meczach) czy małych(10-20). Kilka mocnych i pojedyncze mniejsze ale bez dużej siły lecz coś tam działających. Wasze fc to natomiast spore liczby,ale często "jechane na LM". Co za tym idzie jak miasteczko opanowane przez Was w 100%(może jakieś wyjątki o których nawet nie wiecie)to i o motywacje na tre ingi,siłownie trudniej. Wiesz co mam na myśli,jak na legalu latasz po miasteczku w szaliku i mijasz kilkanaście znajomych mord w barwach to zyskujesz złudną opinie wielkości. A Nasi z tych mniejszych mają trudniej bo wy dominujecie a Nasi,żeby choć ukąsić muszą kombinować. W drugą stronę pewnie tak samo by było. Myśle,że ciężko będzie wykręcić Wam podobną akcje ale te mniejsze pewnie będą częstsze. My też nie możemy spocząć na laurach bo bitwa wygrana ale ta wojna się nie skończy nigdy i niejednokrotnie dacie się Nam we znaki. Brakło Wam troche obiektywizmu i chyba Wasza ekipa ciut odrealniona gdzieś Nas zbagatelizowała i chciała myśleć,że nie jesteśmy w stanie zaskoczyć. Banda ma się dobrze,jak widzę tych chłopaków,z kilkoma zamienie kilka słów to wiem,że idzie to w odpowiednią stronę i raczej odniesie to na nich pozytywne niż negatywne(hurraoptymizm i poczucie spełnienia w poniżeniu Was)skutki. I chyba nigdy nie powiedzieli,że jesteście słabi bo to zależy od dnia. Czasem dobrze normalnie i obiektywnie wymienić poglądy.

użytkownik forum

Post autor: użytkownik forum » 22.11.2016, 22:16

Olbrzymi szacunek dla ŁKSu za zaplanowana akcje i jej wykonanie.
Flaga AWANTURNICY , jej strata boli dwuznacznie, za brak walki przy jej oddaniu heh.
Szacunek dla Widzewa za slowa szacunku dla rywala zza miedzy.

ODPOWIEDZ