Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Kolejny nick

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Kolejny nick » 10.11.2016, 20:08

Robisz z siebie dalej idiote, i chcesz ten sposob chyba rozładowac emocje :))))

Wiec tez troche zluzuje, i zupełnie bez napinki ci powiem, ze mam wyjebane na to kto was zakładal, na wasze kłamstwa, na to czy Rozenblat to był zyd czy moze gruzin... ważne że Ty MMS jestes zydem, i twoje czerwone kolezanki równiez... :D
... tak jak powiedział twoj kumpel - liczy sie to co jest teraz ...
PATO 1908 GANG

iparts.pl
Red power

Post autor: Red power » 10.11.2016, 20:09

MaorMelix pisze:Oni byli chyba z Indonezjii , albo innych Indiii - takie typowe nazwiska dla tamtego regionu :)

Wszystko się zgadza . Widzew = Żydzew , i ściemy , płacz czerwonych nic tutaj nie zmieni. Tym bardziej jak widać że z zarzutu w strone ŁKSu , że mieli cos wspolnego z żydami zrobili filar swojej propagandy - a teraz wyszło ze oni tez mieli , o czym chyba nie wiedzieli ;)
trudno zeby sie Żydzewiaki przyznali - będą brneli w swoich pierdach do konca, chocby mieli sie wpisywac tu w dziesięciu ( najwyzej Ruch im pomoże) , obrazac wszystkich jak popadnie i pisac coraz to głupsze argumenty...
A teraz potwierdź to jeszcze z kolejnego nicku i jeszcze kolejnego i jeszcze ;)

mms

Post autor: mms » 10.11.2016, 20:16

Komisarzu rex, śledztwo już zakończone? :) zrobiłeś z siebie durnie po raz kolejny, i po raz kolejny pomogłem ci to osiągnąć. Zawijam na to wasze miasto, a ty napinaj się dalej, szalom abrahamie :)

Red power

Post autor: Red power » 10.11.2016, 20:19

Kolejny nick pisze:Robisz z siebie dalej idiote, i chcesz ten sposob chyba rozładowac emocje :))))

Wiec tez troche zluzuje, i zupełnie bez napinki ci powiem, ze mam wyjebane na to kto was zakładal, na wasze kłamstwa, na to czy Rozenblat to był zyd czy moze gruzin... ważne że Ty MMS jestes zydem, i twoje czerwone kolezanki równiez... :D
... tak jak powiedział twoj kumpel - liczy sie to co jest teraz ...
A skąd wiesz czy to nie byli POLACY?Co z tego,że mieli takie nazwiska?Masz dowody na to,że byli Żydami poza nazwiskami?

Natomiast co do waszych założycieli jest na to dowód bo leżą na cmentarzu żydowskim.

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 10.11.2016, 20:19

Pamiętam jakis czas temu Blizniak płakal , że na nazywaniu was zydami tracicie wizerunkowo, bo przeciez nie macie z nimi absolutnie nic wspolnego.

Widac ze gówno wiecie o wlasnie historii, jesli czarno na białym wychodzi ze mieliscie sporo wspolnego - mało tego nie funkcjonowaliscie od początku jako Polski klub, tylko jako klub wielonarodowosciowy. F
ałszowaliscie historie wielokrotnie , dlatego juz sami nie wiecie co i jak.

Nara pejsie z ŻYDZEWA :)
PATO 1908 GANG

MaorMelix

Post autor: MaorMelix » 10.11.2016, 20:29

Ja dodam tylko, ze poraz kolejny widac w tym temacie pewną zaleznosc...

Mianowicie jak tylko pojawiają sie sensowne argumenty i rozmowa zaczyna robić się niewygodna dla Widzewa, to jego net hoolsy rozpierdalają ten temat na potęge, byle tylko nikt sie nie jorgnął co jest pisane..

Od wczoraj najebane zostały tutaj z 2 nowe strony, gdzie z ŁKS pisze tylko jeden gosc, a Widzewiacy do potęgi prują sie do niego, nie odnosząc się do tego co pisze WCALE .
Zdobywcy wielu głów.

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 10.11.2016, 21:08

Kolejny nick pisze:Ps. W miniony weekend, w kosza grał Widzew ... z Wisłą Kraków.

Zapraszam wszystkich czerwonych fotografów , wiedzących najlepiej z jakiego kąta robić zdjęcia , i mających kropkujacy automat na wtyczce, o wrzucenie tu zdjęć z meczu " zgody " :-)

Mnie na przykład ciekawi co tam się działo u sąsiadów , zważywszy na to że chodzą na kosza , Wisła też chwilę wcześniej na koszu robiła oprawę , a obydwa kluby raczej nie mają możliwości " spotkać się " w innych okolicznościach na wspólnym meczu.
na Widzewie nigdy nie było jakiejś zbytniej mobilizacji na kosza, zdarzały się za to pojedyncze mecze gdzie tłumnie zapełnialiśmy halę
na mecz sobotni nie było jakiegoś mega ciśnienia ani wielkiej mobilizacji, ale trochę osób na hali pojawiło się
wg organizatorów było ok. 400, z czego mniej więcej połowa to zorganizowana grupa kiboli (bardzo młody skład) wspierająca koszykarki przez cały mecz, do tego kilka transów i tyle

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 10.11.2016, 21:52

Fanatycy Widzewa pisze:
Kolejny nick pisze:Ps. W miniony weekend, w kosza grał Widzew ... z Wisłą Kraków.

Zapraszam wszystkich czerwonych fotografów , wiedzących najlepiej z jakiego kąta robić zdjęcia , i mających kropkujacy automat na wtyczce, o wrzucenie tu zdjęć z meczu " zgody " :-)

Mnie na przykład ciekawi co tam się działo u sąsiadów , zważywszy na to że chodzą na kosza , Wisła też chwilę wcześniej na koszu robiła oprawę , a obydwa kluby raczej nie mają możliwości " spotkać się " w innych okolicznościach na wspólnym meczu.
na Widzewie nigdy nie było jakiejś zbytniej mobilizacji na kosza, zdarzały się za to pojedyncze mecze gdzie tłumnie zapełnialiśmy halę
na mecz sobotni nie było jakiegoś mega ciśnienia ani wielkiej mobilizacji, ale trochę osób na hali pojawiło się
wg organizatorów było ok. 400, z czego mniej więcej połowa to zorganizowana grupa kiboli (bardzo młody skład) wspierająca koszykarki przez cały mecz, do tego kilka transów i tyle

Wszyscy na tym Widzewie mają tak prozaiczne problemy z CZYTANIEM ZE ZROZUMIENIEM ??

Prosiłem o zdjęcia droga koleżanko , nie o relacje , I bynajmniej nie pytalem o frekwencję.

Moje pytanie odnosiło się do tych waszych rozkminek apropo naszych meczow , i do wrzucanych ( konkretnie w tamtym momencie ) zdjęć naszej trybuny i zarzutów że oszukujemy robiąc zdjęcia w taki a nie inny sposób...

Więc jeśli już chciało Ci się odpowiadać i wynazalas sobie mój wpis sprze to laskawie WRZUC ZDJECIA z tego meczu ( TAK JAK WY CO KOLEJKE SIE TU PRUJECIE O ZDJECIA Z NASZYCH MECZOW ) , a nie mi pitolisz o " bardzo młodych składach " , i 400 kibicach ...

Dziękowka na zaś ;)
PATO 1908 GANG

Śmiałojestnasmało

Post autor: Śmiałojestnasmało » 10.11.2016, 22:20

Nie mam nic wspólnego z łódzkimi klubami, ale zaciekawił mnie wątek założycieli i skarbników dlatego chciałem się do niego odnieść.

W gazecie jest napisane o Niemcach i Anglikach, co akurat mnie nie dziwi.
Osoby te mogły podawać się za przedstawicieli różnych narodowości bo jest to normalne dla żydów i tak działają na całym świecie.
Przykładów nie trzeba daleko szukać.Przecież u nas w kraju mieszka ich dużo.Jakbyście któregoś z nich zapytali kim jest to odpowie, że jest Polakiem.Nawet nie wspominam o tych ze zmienionymi nazwiskami, którzy celowo chcą ukryć prawdziwą tożsamość.
W tym wypadku nazwiska działaczy są jawne i ewidentnie wskazują na pochodzenie tych osób.Prawda jest jedna i nie zmieni jej angielski czy nawet niemiecki paszport.Jeśli rzeczywiście wyżej wymienieni byli założycielami klubu, to na 100% byli przedstawicielami ''narodu wybranego'', a nie angielskiego czy niemieckiego.

Zgierz

Post autor: Zgierz » 10.11.2016, 22:44

Skoro nie masz nic wspólnego z łódzkimi klubami to i również nie masz nic wspólnego z Łodzią i regionem.
Geyer, Scheibler, Herbst, Meyer, Kunitzer i wielu innych to łódzcy - niemieccy - fabrykanci. Próżno szukać tam żydowskich korzeni :)
Taki Meyer - zakupił w Anglii specjalistyczne maszyny tkackie do swojej "Widzewskiej Manufaktury". Wraz z nimi do Łodzi przyjechała kadra angielskich pracowników odpowiedzialnych za w/w maszyny. To właśnie ci Anglicy, przywieźli ze sobą pasję piłki nożnej z której zrodził się Widzew, Wifama i wiele innych łódzkich klubów. Skoro jesteś taki "światowy" to doskonale zdajesz sobie sprawę, że od XII-XIII wieku żydów w Anglii jak na lekarstwo - czyli twoja gówniana teza została obalona.
Gówno wiesz, a zabierasz głos :)
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI

Śmiałojestnasmało

Post autor: Śmiałojestnasmało » 10.11.2016, 22:51

Kogo obchodzi z czyjej pasji się zrodził klub?Mowa jest o założycielach.
Wyjaśnij raz jeszcze.Twierdzisz, że to szkopy są założycielami???To chcesz napisać?
Jak tak, to dzięki za wyjaśnienie.
Chyba, że źle zrozumiałem, a w Zgierzu szalom to angielskie powitanie.

Zgierz

Post autor: Zgierz » 10.11.2016, 23:06

To ci odpisałem, że prekursorami byli angielscy robotnicy, którzy przy pomocy niemieckich i polskich kolegów stworzyli TMRF Widzew w sąsiedztwie niemieckiej fabryki. Nie ulega wątpliwości, że byli wśród nich także i żydzi (w tamtym czasie 30% populacji Łodzi było wyznania judaistycznego).

Tak samo możemy się bawić w drugą stronę: żydowscy "Polacy" oznajmiali, iż są Polakami i tak oto ŁKS dostał w artykule łatkę "Polskiego". Tylko po co? Oczywistym jest, że także i tutaj byli przedstawiciele judaizmu - taki był klimat wielkoprzemysłowej Łodzi.

Zabawa w berka.
Podsumowując: mam totalnie wywalone na temat założycieli ŁKSu. Ale na wszelkie próby ataków na Widzew będę odpowiadał samymi potwierdzonymi argumentami. Ale to już nie na tym forum, bo większa tu błazenada niż co warte. Jakby co zapraszam na pw.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 11.11.2016, 00:06

Owszem ten temat to "blazenada " , ale może kiedyś przejdzie któremuś z was przez gardło - kto za to odpowiada , i kto nie może się pogodzić z jak to napisales " potwierdzonymi argumentami "...
bardzo dużo widzicie u piszących tu ŁKSiakow , a nie widziałem nigdy złego słowa napisanego o wypowiadających się tu Rtsiakach.

Może przekonasz kiedyś takiego mmsa - do tego co napisałeś w swoim drugim zdaniu, bo jak widać rozjebal ten temat próbując udowodnic do końca - że nigdy żadnego żyda w Widzewie nie było.
Jednocześnie od dawna , dla Twoich zakłamanych kumpli po szalu, możliwość dojebania się do naszych założycieli, i wyciaganie ich nazwisk co chwile - bylo najlepszym argumentem na każdą rozmowę... teraz jak chcialem merytorycznie porozmawiać o historii waszego klubu to dostali oczywiscie wścieklizny macicy ( mnie to nie dziwi ).

Jeszcze tylko odnosząc się do tego co napisałeś o ŁKSie.
W tym artykule z 1911 roku nasz klub nie dostał łatki ,, jedynego Polskiego klubu w Łodzi , jak to napisales " po coś".
Tylko raczej przez coś. Przez to ze na początku 20 wieku był klubem który zreszal największa liczbe Polaków, i który statutowo podkreślał przywiązanie do Polskich wartości i tradycji .
Mimo że przy zakładaniu ŁKSu uczestniczyli również żydzi - to nasz klub skupiał myślę że większa liczbe Polaków niż wszystkie te wymienione w artykule kluby razem wzięte . Był też największy.
ŁKS założyli ludzie , którzy czuli się Polakami i przede wszystkim Łodzianami , i kierowały nimi pobudki patriotyczne .
Nie chcieli ugrać czegoś dla siebie , ani kogoś oszukać - tylko działać ku chwale Łódzkiej społeczności ...

W tamtym okresie nie było problemu żeby zakładać żydowskie kluby, z żydowskimi nazwami , odwolujac się do wartości judaistycznych ( i takich drużyn było naprawdę dużo w różnych miastach , a w Łodzi było ich przynajmniej kilkanaście )
- natomiast kompletnie nic takiego nie miało miejsca w przypadku ŁKSu...

I odbijając piłeczkę na drugą stronę , Wasz klub skupiał widocznie faktycznie dużo Niemców , Anglików , także żydów i Polaków ( chociaż przed wojną nie było to coś rozbieżnego ) , i pewnie dlatego zyskał łatke klubu niemieckiego, angielskiego lub wielonarodowosciowego. W artykule z 191 wyraźnie jest napisane , że Widzew skupiał głównie Anglików , i Niemców...
Waszym 1 prezesem był Włoch , a może Niemiec? A może po prostu nie wiecie nawet jakiej był narodowości ?

Ot cała tajemnica , która przez gardło jak widać większości z was przejść nie może.
PATO 1908 GANG

piąty dan

Post autor: piąty dan » 11.11.2016, 07:55

ile jeszcze razy to samo napiszesz dzbanie? Psychotropy ci się skończyły czy ki c***?

Każdy umie czytać i wie co było napisane w tej gazecie. Podobno masz wyjebane na RTS a ciągle piszesz. Weź już spierdalaj i skończ rozpierdalać ten temat.

serce miasta

Post autor: serce miasta » 11.11.2016, 09:32

Rabin co Ty tu za wycinki z jakie koszernej prasy wstawiasz :)
masz tu jasne I klarowne info
https://www.youtube.com/watch?v=46X3c1IHNfY

Karol McGregor

Post autor: Karol McGregor » 11.11.2016, 10:00

Kolejny nick pisze:Owszem ten temat to "blazenada " , ale może kiedyś przejdzie któremuś z was przez gardło - kto za to odpowiada , i kto nie może się pogodzić z jak to napisales " potwierdzonymi argumentami "...
bardzo dużo widzicie u piszących tu ŁKSiakow , a nie widziałem nigdy złego słowa napisanego o wypowiadających się tu Rtsiakach.

Gdyz jestes spierdolony na umysle. Widzisz tylko to co chcesz widziec. Sam kiedys mialem cie za kumatego ale gowno w jakie sie teraz wjebales jest przesada. Autentycznie nie zdziwie sie jak nawet ludzie czytajacy to od was maja cie za pojebanego typa. No i lekka mowiac przyznaja ze sie pogubiles w tym pierdoleniu. Kiedys to bylo nawet smieszne jak cisnales niekumatych gamoni od nas. I owszem pelno przypadkowych lbow z RTSu tu rowniez pisalo i nieraz bylo pisane zeby nie robili przypalu. Przeczytaj se temat od nowa jak tego nigdy nie widziales.

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 11.11.2016, 10:16

serce miasta pisze:Rabin co Ty tu za wycinki z jakie koszernej prasy wstawiasz :)
masz tu jasne I klarowne info
https://www.youtube.com/watch?v=46X3c1IHNfY
Myślisz gagatku że ktoś uwierzy w bajki opowiadane przez tego gościa?? Przecież to jest propagandowy bełkot , stworzony na potrzebę waszego "stulecia" istnienia .

Każdy wie ,że historię można falszowac i przklamywac do woli - tym bardziej jeśli jest niejasna i była zmieniana na przełomie stu lat wielokrotnie . Nie problem jest ulozyc wszystko tak , żeby zrobic z waszego klubu najbardziej zasłużony i historycznie - najbardziej Polski klub.
Tyle że dokumenty i materiały z tamtych czasów mówią co innego.

Ja rozumiem że Widzew miał ogromną potrzebe popracować nad swoją historią , tak zeby ja wzbogacic - bo przecież w latach 70 stał sie jednym z popularniejszych Polskich klubów i zyskał naprawdę całe rzesze kibicow ( wcześniej był klubem niszowym i mało znanym ) , tym bardziej ze patrząc na historię miał w mieście rywala który w tym aspekcie byl raczej nie do pobicia ...

Widzewiacy mam na koniec pytanie apropo tego " reportażu " , który przypomina co prawda predzej czytanie jakis bajek ns dobranoc -
Ten pseudohistoryk wyraźnie mówi - ze 1 prezesem klubu TMRF była osobą o typowo Polskim nazwisku ( Stanisław Kułakowski ), tymczasem w innych opracowaniach sami dowodziwcie ze był to Emil Piatti.
Moje pytanie trochę ironiczne , ale czy jest drugi klub gdzie nie wiadomą jest nawet kto go założył ??
Czy po tak oczywistym bledzie historycznym, ten program ma jakąkolwiek wartość merytoryczna ?? Owszem co do komuny pewnie ma , ale wcześniejsze czasy nawet dla was są jak widać niejasne...
PATO 1908 GANG

mms

Post autor: mms » 11.11.2016, 11:42

Kolejny nick pisze:myślę
To pojęcie względne u ciebie, internetowy trollu :)

Obiektywny1906

Post autor: Obiektywny1906 » 20.11.2016, 06:02

BrAWo ŁKS! WRWE co z tą waszą chciwością? ElanA Wyłapała, Wisła wyłapała, a Widzew to nawet pakiet ekstra podwójnie-poczwórnie. Czy i tym razem ktoś wam przeszkodził wyjść? A może to byli sami ultrasi? Hahaha :) Niby Rozbójnicze Towarzystwo, coś tam podobno sie AWanturują, a dają się skroić "ekipie widmo" ŁKSu :). Ojej.

podejźrzon

Post autor: podejźrzon » 20.11.2016, 12:18

Nie zesraj się pajacu, p********* jak potłuczony. Nawet nie wiesz jakie flagi RTS stracił a zgrywasz najkumatszego na świecie.

A-J/TSW

Post autor: A-J/TSW » 20.11.2016, 13:52

Obiektywny1906 pisze:BrAWo ŁKS! WRWE co z tą waszą chciwością? ElanA Wyłapała, Wisła wyłapała, a Widzew to nawet pakiet ekstra podwójnie-poczwórnie. Czy i tym razem ktoś wam przeszkodził wyjść? A może to byli sami ultrasi? Hahaha :) Niby Rozbójnicze Towarzystwo, coś tam podobno sie AWanturują, a dają się skroić "ekipie widmo" ŁKSu :). Ojej.
Że niby kiedy Wisła wyłapała ?? Jakieś marne info masz albo ktoś ci bajek naopowiadał , Elana wyłapała ?? Bandy tam nie było a Widzew się na pewno szybko zemści , kwestia czasu ...

kibol12

Post autor: kibol12 » 20.11.2016, 14:14

A-J/TSW pisze:
Obiektywny1906 pisze:BrAWo ŁKS! WRWE co z tą waszą chciwością? ElanA Wyłapała, Wisła wyłapała, a Widzew to nawet pakiet ekstra podwójnie-poczwórnie. Czy i tym razem ktoś wam przeszkodził wyjść? A może to byli sami ultrasi? Hahaha :) Niby Rozbójnicze Towarzystwo, coś tam podobno sie AWanturują, a dają się skroić "ekipie widmo" ŁKSu :). Ojej.
Że niby kiedy Wisła wyłapała ?? Jakieś marne info masz albo ktoś ci bajek naopowiadał , Elana wyłapała ?? Bandy tam nie było a Widzew się na pewno szybko zemści , kwestia czasu ...
No masz rację. Jak nie było bandy to Elana nie wyłapała. A na pewno to Lenin nie żyje,jak się zemści to daj znać.

Obiektywny1906

Post autor: Obiektywny1906 » 20.11.2016, 15:58

Chyba, jako kibic Cracovii nie powinieneś się wypowiadać na temat Wisły, bo w mieście dominacja jest mocna, oczywiście na korzyść wiślaków[/quote]
A w Łodzi rządzi Widzew i kroi flagi ważniejsze flagi eŁKaeSiaków, i ostatnio ustawił się na Lechię na trasie.
A-J/TSW pisze: Że niby kiedy Wisła wyłapała ?? Jakieś marne info masz albo ktoś ci bajek naopowiadał , Elana wyłapała ?? Bandy tam nie było a Widzew się na pewno szybko zemści , kwestia czasu ...
Ostatnie większe starcie głównych band; przed derbami Kurdwanów na korzyść JG. I gdzie jest ta dominacja wiślaków niby? Jak to się objawia? Ultraski Wisły nawet treści opraw nie umieją zachować dla siebie do czasu prezentacji oraz wzorują się na oprawach sprzed tygodnia innej ekipy która do tego im rozkminią treść i robi odpowiedź. Tak samo my przed derbami rok temu. Popatrzmy też na jakość oprav robionych przez Opravców i porównaj ile razy i gdzie odpalali piro, i porównaj ostatnie 2 lata z Wisłą. Do tego przejdź się po Pasiastych osiedlach i zobacz jak wyglądają. Na prawie każdym jest kilka mniejszych, lub większych grafów, w miarę możliwości szybko poprawiane. A jeszcze nie tak dawno WG nakurwiało wrzuty wszędzie w ilościach hurtowych, teraz już nic nie robią. A u nas jak sporadycznie było dobre graffiti, odnawiane to było dobrze. A teraz przespaceruj się po Hucie, czy po Południowej albo na starym mieście i okolicach i policz nasze grafy i znajdź jakieś wisły. Albo liczby wyjazdowe ostatni rok-półtorej. Więc nie p****** mi tu dominacji wiślaków w Krakowie, albo to uzasadnij.
WRWE miało być koalicją strachu, jak na razie to co najwyżej śmiechu.

Zync

Post autor: Zync » 20.11.2016, 16:03

Co ty p*********? Jakich głównych band na Qrdwanowie przed derbami haha? Starcie w małych liczbach. Jedynie większe starcie na Qrdwanowie "banda na bande" jest na korzyść Wisły i to jest fakt.

Chcesz się licytować? Ile osób Cracovia dojechała w ostatnich latach, a ile Wisła? No właśnie... Coś tam wam czasem wyjdzie taki klimat miasta derbowego, ale jakos dziwnym trafem w wiekszosci przypadkow włos z głowy wiślakom nie spada wtedy. Malowanie po murach jest w kategorii ultras, oprawy też.

Miasto jest podzielone i na tym mozna skonczyc napinke o dominacjach i innych pierdołach.

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 20.11.2016, 16:16

Dobra a teraz zobaczcie jaki to temat i idźcie do "swojego".

sdm

Post autor: sdm » 20.11.2016, 18:25

[link]

DK08

Post autor: DK08 » 20.11.2016, 18:51

Relacja ŁKS:

Z powodu pojawiających się w sieci różnych informacji wstawiamy relację dotyczącą wczorajszego dnia: W sobotę w godzinach przedpołudniowych Widzew traci 4 flagi - Awanturnicy, Widzew Łódź, Widzew FC Aleksandrów, Widzew mój jedyny. W zajściu bierze udział ok. 20 osób z ŁKS-u i 7/8 z Widzewa. Nieprawdą jest jakoby ktokolwiek został pocięty. Flagi oddane praktycznie bez walki, większość osób z Widzewa po prostu ucieka zostawiając samego gościa z flagami.

pikniczlodzi1

Post autor: pikniczlodzi1 » 20.11.2016, 21:52

Jak dochodzi do tego, ze np. taki jedras zaczyna sypac? Strach przed pierdlem? Co taki jedras mial do stracenia? Policja ma jakies fundusze, ktore ida na konfidentow? Jak pozniej wyglada zycie takiego jedrasa? Chyba pracowal na stacji benzynowej. Co robi teraz? Wydzial kryminalny mu zapewnil jakas lepsza przyszlosc?

staryfan

Post autor: staryfan » 21.11.2016, 07:39

No jak ma wygladac jak i wszystkich innych chodzi sobie po ulicach.

Strata fan spora.
Ciezko bedzie odrobic takie plecy.
Widac wojna na łódzkim podworku nabiera tempa

anty1908

Post autor: anty1908 » 21.11.2016, 13:02

Jaka liczba Widzewa w aleksandrowie?

jimmyjazz

Post autor: jimmyjazz » 21.11.2016, 13:15

Co do sobotnich wydarzeń okiem zwykłego kibica ŁKS, akcja mega. Normalni kibice Widzewa, z którymi gada się w pracy, czy ludzie z osiedla, są bardzo wkurwieni, niektórzy załamani, ale biorą to na klatę. Mówią, że Widzew zjebał i taką akcję trudno będzie przebić, zwłaszcza w czasach gdy flagi trzymane są pod kluczem na stadionach.
Co jeszcze bardziej cieszy, większość kibiców ŁKS i różnych ludzi z Polski mówi, że Widzew został ukarany za swoją pychę (po raz kolejny). Nikt nigdzie nie mówił, że jesteście ciency i c**** warci, ale że musicie zejść na ziemię. Ta megalomania gubi was po raz kolejny. W sumie dla nas to dobrze, że nie macie w sobie pokory i już czytając niektóre wpisy widzę, że znowu niektórzy nie umieją docenić klasy wroga.
Pewnie, że Widzew może się odgryzie za jakiś czas, to jest życie i przy wyrównanej sytuacji w Łodzi, raz jest tak, raz tak. Trzeba jednak przyznać, że w grubych akcjach ŁKS daje radę.
Swoją drogą flaga "Mój Jedyny" nawet ładna była, co u Was akurat rzadko kiedy się zdarza. Bitwa wygrana, wojna trwa.

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 21.11.2016, 13:51

Widzewiacy nie wyciągneli wniosków po Robotniczym...

z tego co pamiętam wtedy w momencie jej straty byli w Chorzowie na Ruchu.
Tym razem ich ekipa była w drodze do Szczecina, kosztem swojego meczu w Aleksandrowie.

Tym bardziej flaga '' Widzew- Mój Jedyny '', która od dawna nie była wieszana, i miała pojawić się własnie na meczu w Aleksie wydaje mi się ze miała być całkiem wymowna, i był w tym jakiś głębszy przekaz - ale to juz Widzewiacy pewnie wiedzą najlepiej ...

Moze i nie mamy 4 trybun, ale mamy 4 flagi ... :)

FWC

Post autor: FWC » 21.11.2016, 13:55

Pierdoląc że nie wyciągnęliśmy nauczki po stracie Robotniczego pokazujesz że c**** wiesz w całej sprawie, obie sytuacje diametralnie od siebie się różniące ale najważniejsze żeby popierdolić na kibice net.
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ

Red power

Post autor: Red power » 21.11.2016, 14:00

Entlicheck pisze:Widzewiacy nie wyciągneli wniosków po Robotniczym...

z tego co pamiętam wtedy w momencie jej straty byli w Chorzowie na Ruchu.
Tym razem ich ekipa była w drodze do Szczecina, kosztem swojego meczu w Aleksandrowie.

Tym bardziej flaga '' Widzew- Mój Jedyny '', która od dawna nie była wieszana, i miała pojawić się własnie na meczu w Aleksie wydaje mi się ze miała być całkiem wymowna, i był w tym jakiś głębszy przekaz - ale to juz Widzewiacy pewnie wiedzą najlepiej ...

Moze i nie mamy 4 trybun, ale mamy 4 flagi ... :)
Już nie mogłeś wytrzymać i musiałeś się znowu spruć prowokatorko.

Tak jak napisał przedmówca c**** wiesz na temat pewnych rzeczy,ale czy to jeszcze kogokolwiek tutaj dziwi??? :)

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 21.11.2016, 14:01

FWC pisze:Pierdoląc że nie wyciągnęliśmy nauczki po stracie Robotniczego pokazujesz że c**** wiesz w całej sprawie, obie sytuacje diametralnie od siebie się różniące ale najważniejsze żeby popierdolić na kibice net.
Moze i sie roznia, ale jedno je łączy - straciliscie te flagi w najbardziej honorowy i prosty sposob, jak zwykłe lamusy ;)

A to że nie jest to jedyne podobienstwo to nie jest to jedynie moja opinia, a rowniez opinia Twoich kolegów...

pozdro i nie pisz ze c**** wiem , albo p*******, bo jak wiesz wiecej to sam sie wypowiedz.

FWC

Post autor: FWC » 21.11.2016, 14:12

Robotnicze stracone gdy suszyło się na boisku, natomiast w sobotę czekaliście pod domem - rzeczywiście podobieństwo w c***.
Jedyne co łączy te dwie sprawy to wasza duża przewaga liczebna. Zapytaj kolegów w jaki sposób wy crazy canibals straciliście, to dopiero się uśmiejesz. Żegnam
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ

masturbator12cm

Post autor: masturbator12cm » 21.11.2016, 14:52

a co z flagami wojownicze czy ŁW ? tu wklejanych przez ludzi wszystko wiedzących ?
smiecie się z ludzi poległych że mieli jaja i zostali na polu walki z goscia który walczył sam za flagi ?! najlepiej rozumiejąc co po niektórych to najlepiej spierdolić kosztem zostawienia swych ałt i czuć sie bohaterem że sie nie podjęło walki i niedostało wpierdolu.

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 21.11.2016, 15:01

no i własnie tak sie zadziało jak napisałeś , Widzewiacy po prostu się rozbiegli ;)

FWC - dalej sie musisz spinac ? nie dziwi mnie to , ale na internecie sobie nie odbijesz. Moze kiedys to do was dotrze Czerwoni....

Flagi stracone w rozny sposob faktycznie, ale w takim samym - starym kibolskim stylu, który pokazuje co z Was za ekipa .
Dużo w tym wszystkim zrobiła z waszej strony głupota, megalomania i zwykłe lekceważenienie nas - i wtedy i teraz mysleliscie ze chyba naprawde jestescie ''Władcami Łodzi'' heh
Mało tego apropo podobienstw to te same osoby powtorzyły sie przy stracie '' Robotniczego...'' , i teraz... ale o tym raczej nie przeczytasz w internecie .

rzutkarny

Post autor: rzutkarny » 21.11.2016, 15:04

masturbator12cm pisze:a co z flagami wojownicze czy ŁW ? tu wklejanych przez ludzi wszystko wiedzących ?
smiecie się z ludzi poległych że mieli jaja i zostali na polu walki z goscia który walczył sam za flagi ?! najlepiej rozumiejąc co po niektórych to najlepiej spierdolić kosztem zostawienia swych ałt i czuć sie bohaterem że sie nie podjęło walki i niedostało wpierdolu.
Nie pisz więcej, bo tego się nie da czytać.

adwt

Post autor: adwt » 21.11.2016, 16:39

Jako szary kibic Widzewa jakich wielu mam wrażenie, ze powinnismy sie tu odzywac, a tym bardziej napinac.
Obrazek

ODPOWIEDZ