Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
The adicts u nich to raczej symbol muzyki buntowniczej, a do tego dochodzi powiązanie z francuskim "addiction" czyli uzależnienie. I gwoli ścisłości to grupa Lyon 1950, która zasiada na Virage Sud ma w logo twarz the adicts.
Wykorzystywanie tej podobizny nie ma żadnego podłoża politycznego. Jak wspomniałeś ta ekipa jest mocno na prawo.
Wykorzystywanie tej podobizny nie ma żadnego podłoża politycznego. Jak wspomniałeś ta ekipa jest mocno na prawo.
-
Ciekawostka -informacja z jednego z fp Wisły Kraków ;)
Paweł Hadaś (Ruch Chorzów) i Tomasz Sarara (Wisła Kraków) stoczą swoje pojedynki na najbliższej gali FEN, która odbędzie się 15 października w Katowickim Spodku. Transmisja w Polsacie.
[link]
Bilety na galę do kupienia na portalach
[link] i [link]
Czyli może być ciekawie w Spodku ,jak za dawnych lat ,bo nowa koalicja pewnie pojawi się dobrym składem ;)Może ktoś powie "sprawdzam " ?
Paweł Hadaś (Ruch Chorzów) i Tomasz Sarara (Wisła Kraków) stoczą swoje pojedynki na najbliższej gali FEN, która odbędzie się 15 października w Katowickim Spodku. Transmisja w Polsacie.
[link]
[link] i [link]
Czyli może być ciekawie w Spodku ,jak za dawnych lat ,bo nowa koalicja pewnie pojawi się dobrym składem ;)Może ktoś powie "sprawdzam " ?
-
Podejrzewam, że przy okazji tej gali na nogi będzie postawione więcej psów niż na niektóre mecze derbowe...WODA GAZOWANA pisze:Ciekawostka -informacja z jednego z fp Wisły Kraków ;)
[link]
[link] i [link]
-
Nawiązując do dużego prawdopodobieństwa zapełnienia sektora gości na Legii przez Borussię zadam takie pytanie. Czy któraś z europejskich ekip wypelnila sektor gosci w Polsce? Coś kojarzę Tottenham na Wiśle Kraków, ale nie jestem pewien.
"Papieros parzy dłoń i budzi żal
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
-
Hannover we Wrocławiu?

-
Tak Hannover.omiec pisze:Hannover we Wrocławiu?
-
Jeżeli już kombinujecie w ten sposób to wystąpi też Adrian Błeszyński który ma swoją, jeżdżącą z nim grupę kibiców.KaczyP pisze:Podejrzewam, że przy okazji tej gali na nogi będzie postawione więcej psów niż na niektóre mecze derbowe...WODA GAZOWANA pisze:Ciekawostka -informacja z jednego z fp Wisły Kraków ;)
-
i po co sie spiołes? R mosz w nicku to trzymaj poziom
3ost posty offtop , moj zreszta tez
3ost posty offtop , moj zreszta tez
-
O ku.wa :). Typa jeszcze trzyma power po tych kanapkach z wędlinami zajebanych Legii z pociągu. Takiej porcji energii dawno nie miał, jak dojedzie następna paczka ze zbiórki Legii, wjedzie na pełnej ku.wie całą rodziną do oktagonu.PeRkun pisze:To zostanie dobrze przywitany gorol zafajdany.Nie zapomnijcie sobie zabrać ochrony żeby ta grupa kibicow dojechała zdrowo do domu.
-
Przewijała się w tym temacie niedawno kwestia Gedanii, ciekawy wywiad ze znawcą tematu: [link]
-
Niech ktos zbanuje tego idiote. To ten sam debil pisze pod 5 nickami i ciagle o ruchaniu factów. Ilez mozna.
-
Nie Lepiej sobie zalozyc wiele kont: enthlicek, adames, low kick na kolano, remi kalwi, zasadypany ip. i codziennie napierdalac w kazdym mozliwym temacie o Widzewie. ku*** czlowieku ty nie widzisz ze jestes powaznie CHORY??Low kick na kolano pisze:...odpisal zbulwersowany kibic RTS zarejestrowany 8 minut temu specjalnie w tym celu. Prawda czasem jest niewygodna, rozumiem.
-
Chcesz numer do psychiatry czy do seksuologa? Pedalstwo sie leczy.Low kick na kolano pisze:Wydaje mi sie, ze to raczej ty masz problem z jakims syndromem osaczenia. Nie mam z tymi wymienionymi nic wspolnego, a jak o sprawie nie masz pojecia i nie chcesz odp. na zwykle pytanie, to sie nie odzywaj i nie rozwalaj tematu jednopostowcu.
-
Przeciez ta sprawa poszkodowanego Widzewiaka jest stara i wszystkim znana w Łodzi, z czego tu robic tajemnice? No ale oczywiscie najlepiej zajebac wątek kilkunastoma wpisami zeby zaslonic pytania i dowody, przez napinke sprowokowac nastepne kilkanascie wpisow wroga i tym samym doprowadzic do usuniecia calego niemilego dla Rts tematu przez modow.
-
Ja p******* czlowieku. Kolejne Twoje konto? Ty piszesz z psychiatryka czy jak? Sprawa znana to jest, ale w Twojej glowie:)Thrudgelmir pisze:Przeciez ta sprawa poszkodowanego Widzewiaka jest stara i wszystkim znana w Łodzi, z czego tu robic tajemnice? No ale oczywiscie najlepiej zajebac wątek kilkunastoma wpisami zeby zaslonic pytania i dowody, przez napinke sprowokowac nastepne kilkanascie wpisow wroga i tym samym doprowadzic do usuniecia calego niemilego dla Rts tematu przez modow.
Jaka trzeba mie sieczke zamiast mozgu zeby cos takiego w ogole ku*** wymyslic. A jakim debiem byc zeby rozpowszechniac.
-
po artykule o aktywnym weekendzie na skwk.pl trapi mnie kwestia najbardziej "podróżniczych" flag - ktoś może napisze coś o najbardziej "zapracowanych" flagach które podczas jednego tygodnia pojawiały się na kilku meczach podczas wsparcia zgody/układu?
Z dawnej koalicji TKWM na pewno dużo podróżowała "Wisła Sharks" oraz "Pruszcz Gdański"
Z dawnej koalicji TKWM na pewno dużo podróżowała "Wisła Sharks" oraz "Pruszcz Gdański"
-
Flaga kibiców Lechii Gdańsk WISŁA-GDYNIA wisiała do pewnego czasu dość często na różnych stadionach w Polsce
-
Kiedyś GieKSa z Katowic miała flage Bełchatów? czy pamięc mi płata figle? jeśli tak to można coś wiecej ile osob jezdziło i kiedy przestali?
-
Szacunek dla tego pana ktorego każdy zna.Ale nie gadaj wiecej chłopie bo wyjdziesz na idiote.
https://www.youtube.com/watch?v=MxOOPwOi-aw
https://www.youtube.com/watch?v=MxOOPwOi-aw
-
-
Pytanie do Elany w związku z tym oświadczeniem: http://www.stadionowioprawcy.net/news/3 ... _2016.html
Co to znaczy że "wyciągniecie wnioski i odpowiednie konsekwencje"? Nie będzie żadnych wyjazdów bez ME (wyciągnięcie wniosków) a z tymi zwykłymi wyjazdowiczami przeprowadzicie "rozmowy wychowawcze" czy pogonicie ich w pizdziec?
Co to znaczy że "wyciągniecie wnioski i odpowiednie konsekwencje"? Nie będzie żadnych wyjazdów bez ME (wyciągnięcie wniosków) a z tymi zwykłymi wyjazdowiczami przeprowadzicie "rozmowy wychowawcze" czy pogonicie ich w pizdziec?
-
Macie jakieś dowody? o ku*** grubo, chodzi o kwity z wymazów z d***, DNA i próbki spermy? Ludzie dajcie spokój. Aż chciałoby się napisać po staropolsku "ja p*******" ale raczej nie wypada przy tym wątku.Thrudgelmir pisze:Przeciez ta sprawa poszkodowanego Widzewiaka jest stara i wszystkim znana w Łodzi, z czego tu robic tajemnice? No ale oczywiscie najlepiej zajebac wątek kilkunastoma wpisami zeby zaslonic pytania i dowody, przez napinke sprowokowac nastepne kilkanascie wpisow wroga i tym samym doprowadzic do usuniecia calego niemilego dla Rts tematu przez modow.
-
Polskie magazyny kibicowskie... no właśnie, jakże często popadamy w samozachwyt, uwielbiając nasze lokalne podwórko, tylko niech może mi ktoś odpowie, jak wygląda sprawa z rynkiem wydawniczym na naszej polskiej scenie? TMK, TMK+ i... no właśnie.
Ostatnio ukazało się pisemko o wdzięcznej nazwie Oldschool Fanatics i z tego, co wiem od jego wydawcy, zachłyśnięcie tytułem było tylko chwilowe. Link: [link]
Nie wiem, z czego wynika brak zainteresowania? Staliśmy się dziećmi Internetu, którzy potrafią tylko odznaczyć w jakiś sposób obrazek albo tekst w social-mediach, czy też jest nam na bakier z czytaniem? No ale przecież jesteśmy zrzeszeni na forum, którego ideą jest przecież czytanie i pisanie... nie wiem, czym to jest spowodowane. Może ktoś w racjonalny sposób wytłumaczy mi ten obrót sprawy?
Ostatnio ukazało się pisemko o wdzięcznej nazwie Oldschool Fanatics i z tego, co wiem od jego wydawcy, zachłyśnięcie tytułem było tylko chwilowe. Link: [link]
Nie wiem, z czego wynika brak zainteresowania? Staliśmy się dziećmi Internetu, którzy potrafią tylko odznaczyć w jakiś sposób obrazek albo tekst w social-mediach, czy też jest nam na bakier z czytaniem? No ale przecież jesteśmy zrzeszeni na forum, którego ideą jest przecież czytanie i pisanie... nie wiem, czym to jest spowodowane. Może ktoś w racjonalny sposób wytłumaczy mi ten obrót sprawy?

www.sektorkiboli.pl - Strona z Kibicowską Publicystyką
-
Mam pytanko. Czy są poza Górnym Śląskiem (moje podwórko) nagłego "wyginięcia" kibiców jednej drużyny (vide Katowice)?
welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala
-
Janek też właśnie pije piwo,ale jak jesteś pojany to poczekaj chwilę i napisz to po polsku.
-
Jaka ekipa wywarła w Katowicach? Ruch tam mi.o wszystko dalej jest,i wcale okres wymierania nie byl gwałtowny.
Już nieaktywny.
-
Masz 33 lata (patrząc na twój nick) i naprawdę wierzysz w gwałt w Madrycie wymyślony przez jakiegoś pedała z łksu? Łykacie jak dziwka spermę propagandę, którą karmią swoją młodzież ale starsi goście powinni mieć iloraz inteligencji większy od osła i ogarniać, że to ściema.Egon1983 pisze: A to nie ten zerżnięty widzewiak wypinał d*** w Krakowie chwaląc się przy tym, że już zagojona ?
1910
-
Jedne z bardziej znanych "kolorowych" osób, to między innymi brudny Widzewiak na słynnych już fotkach latający po koronie pewnego stadionu w czasie zadymy, ale także np. jeden z kolegów Uszola w latach 90tych.
A mnie ciekawi, która z polskich ekip jako pierwsza nie wstydziła się przygarnąć w swoje szeregi kolorowego i mieć go w hierarchii na równi ze swoją bandą? A może GKS Katowice, który bez cyganów pewnie dziś by nie istniał, a kiedyś mógłby chodzić po mieście, ale tylko kanałami?
A mnie ciekawi, która z polskich ekip jako pierwsza nie wstydziła się przygarnąć w swoje szeregi kolorowego i mieć go w hierarchii na równi ze swoją bandą? A może GKS Katowice, który bez cyganów pewnie dziś by nie istniał, a kiedyś mógłby chodzić po mieście, ale tylko kanałami?
-
No i masz następny idiota.Idź lepiej w góry razem ze swoim kolegą.A może to Ty nim jesteś pod innym nickiem?
-
Pytanie jest dobre, kto pierwszy latał nie patrząc na multi kulti.
Czy Tasman (Kalisz), Filip (Suwałki), Maro (Bełchatów) szyją jeszcze flagi na zamówienie?
-
HZL ma w swoich szeregach cygana.Xiaomi pisze:Jedne z bardziej znanych "kolorowych" osób, to między innymi brudny Widzewiak na słynnych już fotkach latający po koronie pewnego stadionu w czasie zadymy, ale także np. jeden z kolegów Uszola w latach 90tych.
-
Krótkie pytanie napletku. Skąd jesteś?Xiaomi pisze:Jedne z bardziej znanych "kolorowych" osób, to między innymi brudny Widzewiak na słynnych już fotkach latający po koronie pewnego stadionu w czasie zadymy, ale także np. jeden z kolegów Uszola w latach 90tych.
massa pisze:ino teraz to boli Gieksiarzy bo akurat było otwarcie dworca i są o naszych wzmianki na stronach internetowych,a nie o nich.
szalikowiec70 pisze:co do mojej ortografii to powiem , ze juz dawno niechodze do szkolyi moze cos mi sie tam nieuda
fjodor1978vborys1978 pisze: Niedoczytany osle po podstawowce za Buga
-
pytanie do Legionistów, dlaczego Kowalczyk tak ujezdza po Legii jak po łysej kobyle? o co w tym chodzi? od paru lat juz słysze jak negatywnie mowi o swoim klubie a w ostanim cafe futbol nawet o kibolach
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
-
alkohol. dużo alkoholu.yeyo pisze:pytanie do Legionistów, dlaczego Kowalczyk tak ujezdza po Legii jak po łysej kobyle? o co w tym chodzi? od paru lat juz słysze jak negatywnie mowi o swoim klubie a w ostanim cafe futbol nawet o kibolach
-
podzielisz sie linkami do tych rosyjskich forow kibicowskich gdzie to tak pisza?
-
Dziwne to ze Widzew ukrywa to ze gwałcili im chłopa z dhw.Nacpany typ z wsh tez dobierał sie do goscia z wisla skawina z broda pedał maly co ma profil na fb.
Hej Hej.
-
Oj potomkowie Wasserzuga :) Że waszemu Sz. z Teo przeorali tyłek chłopaki z Realu, byście chociaż zamilkli z szacunku dla waszego ziomka, który po tym jeszcze śmigał na galerę.
ps. A teraz klawiatura w dłoń i do walki :)
ps. A teraz klawiatura w dłoń i do walki :)
"Przyznał, że na razie Stowarzyszeniu Kibiców ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi."
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html
-
No i gdzie te linki do rosyjskich forów kibicowskich, o których piszesz?Low kick na kolano pisze:Polecam rosyjskie fora kibicowskie i lepiej tam zacznijcie prostowanie, bo juz farmazony leca ze Widzewiakow grupowo w tym Madrycie ruchali (nie dwoch a nawet trzech sprawcow). Jeden wielki wstyd za was.
Siedzisz cały dzień przed kompem, to chyba znajdziesz 2 minuty żeby tu wkleić te linki?
Tylko nie pisz o google jak jakiś baran powyżej, bo każdy wie jak to działa.
No więc czekam na linki do tych rosyjskich forów kibicowskich...
-
Byle były równie kumate jak kibice.net.
A tak w ogóle w Rosji netchuliganka też ma się dobrze i już różne krzywe farmazony puszczali w świat, więc nie zdziwiłbym się gdyby jakieś barany z wrogiej CSKA ekipy podchwyciły temat.
A tak w ogóle w Rosji netchuliganka też ma się dobrze i już różne krzywe farmazony puszczali w świat, więc nie zdziwiłbym się gdyby jakieś barany z wrogiej CSKA ekipy podchwyciły temat.