Komentarze 10-11 sierpnia + 14sierpnia Wisła - Górnik
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
GórnikLibiąż
No tak Polonia Bytom nie przyjechała bo się strykała
, zapomniał że sektor gości był w remoncie a sobie na nim usiedli sami , my w 150 poziom trzecioligowy, jak poszły bluzgi to wpadliśmy w panikę i pełna mobilizacja z naszej strony
, bluzgi typu - "Ch.. w Dupe Łodzi" rzeczywiście były tylko do nas, bo nawet Jaga wie że W Łodzi only ŁKS
. Pobili się znowu między sobą, jednego przekopali i podarłi pszczółkę a ten i tak sobie kupił nową. Ale klimaty normalnie jak u ruskich

Po co takie bezsensowne rozkminki, nikt nie pisze że zaprezentowaliście się źle, że był chujowy doping czy niska frekwencja, już od dłuszego czasu prezentujecie się znakomicie i to nie ulega żadnej wątpliwości. Tyle w tym temacie z mojej strony GAME OVER.
Po co takie bezsensowne rozkminki, nikt nie pisze że zaprezentowaliście się źle, że był chujowy doping czy niska frekwencja, już od dłuszego czasu prezentujecie się znakomicie i to nie ulega żadnej wątpliwości. Tyle w tym temacie z mojej strony GAME OVER.
Nie patrząc na to, jak to forum się stoczyło strasznie.. dla mnie powinien istnieć tylko temat relacje , jeśli chodzi o nowe cotygpodniowe tematy . Bez żadnych komentarzy przedmeczowych i pomeczowych. Innego wyjścia już nie ma.
Szczerze mówiąc to wchodze tu poczytać TYLKO RELACJE, reszta mnie gówno obchodzi
Szczerze mówiąc to wchodze tu poczytać TYLKO RELACJE, reszta mnie gówno obchodzi
-
americanboy
naprawde fantastycznaAdams<R> pisze:super orkiestra na Legii
Rodowicz albo "jedzie pociag z daleka" Rynkowskiego....
albo "Cala sala spiewa z nami" Polomskiego...
Ostatnio zmieniony 12.08.2007, 20:18 przez mosze, łącznie zmieniany 1 raz.
Sam temat można poczytać. Czasem nieźle można sie uśmiechnąć. Jednak ja nie widzę potrzeby wchodzenia w polemikę z osobami co próbują dowartościować siebie i swoją ekipę na necie zamiast pokazać się w rzeczywistości._A_ pisze:Nie patrząc na to, jak to forum się stoczyło strasznie.. dla mnie powinien istnieć tylko temat relacje , jeśli chodzi o nowe cotygpodniowe tematy . Bez żadnych komentarzy przedmeczowych i pomeczowych. Innego wyjścia już nie ma.
Pozatym czytając trochę te forum mozna znaleźć kilka osób kumatych ze różnych ekip którzy piszą w miarę obiektywnie i na podstawie ich wypowiedzi ogarniac biezace sprawy kibicowskie.
-
kiwa jako tako
-
Tropiciel z lasu
-
WHITE POWER_
na meczu u nas wspaniała atmosfera,mieliśmy na krytej orkiestre-Brawo!!! widac ,że Klub Kibica ITI rozkręca się.Żyleta nie dopingowała bo młyn przeniosl sie na krytą ,a na żylecie siedzą pikniki.Flag nie było bo nam wszystkie ukradli,ale zarząd pewnie nam uszyje nowe (oczywiście z logo ITI).Była również oprawa na Żylecie, chyba jedyna taka w Polsce.Wszyscy w pewnym momencie podnieśli niewidzialne ale przede wszystkim bezpieczne race..Mamy nadzieje ,że mecz oglądało sie podobnie do słynego "teatru marzeń" na old traford bo staraliśmy sie po każdej akcji krzyczec "ooooo" i głośno bic brawo.
A tak poważnie to każdy kto zna naszą sytuację wie dlaczego nie było flag i dopingu na Żylecie.
Co do gosci to 0.
A tak poważnie to każdy kto zna naszą sytuację wie dlaczego nie było flag i dopingu na Żylecie.
Co do gosci to 0.
Na stadionie Ruchu bedziemy grac cala runde jesienna . Na wiosne mamy juz grac na naszym stadionie . Chyba to wyjasnia ci rowniez twoje 2 pytanie .Bizard pisze:mam pytanie, Polonia Bytom caly sezon bedzie grala na stadionie Ruchu? aha i orientuje sie ktos kiedy odbedzie sie mecz Polonia Bytom - Ruch?
Ciekawie beda wygladac kibice Ruchu bedący na swoim stadionie ''goścmi'', siedząc w klatce dla gosci
Bo nie wszystkie fotki są jeszcze wrzucone na stronę. Są tylko te, które były umieszczane na stronce w relacji na żywo.Bydgoski Piknik pisze:
czemu w galerii na stronie kibiców Jagi nie bylo foty z prawdziwą ilością kibiców z Łodzi ?? To bylo zaplanowane działanie, aby potem siac napinke na forum ??
Śląsk Wrocław - GKS Katowice
Nas ponad 500 osób (coś koło 510) pare osob dojechalo na wlasna reke i kupili bilety w kasie w tym około 22 kibiców Banika z flagą Opavy.
Mamy ze soba 2 flagi GieKSa On Tour,Persona Non Grata.
Z elementów ultras prezentujemy:
1 połowa:
-Baloniade w barwach Górnego Śląska i transparent (Cało Polska W Cieniu Śląska)
Doping w 1 połowie całkiem całkiem ale tylko do około 25-30 minuty potem długi przestuj
2 połowa:
-Sreberka złote oraz zielone a na nich sekto-proporczyk GKSy
doping w 2 połowie mizerny tylko pod koniec meczu coś sie ożywił
mieliśmy jeszcze jeden element do zaprezentowania ale
(Banik zaczyna palić flage Opavy i sie zaczyna)
Napinka przez płoty wpadają biełek kasi i spokuj my ściągamy flagi,Śląsk ściąga flagi Motoru oraz Lechii.
Co do Śląska doping (dzięki nagłośnieniu) Mieli przyzwoity co do ich horeo to takie proste
napewno ich stać na więcej majaą potencjał.
Do zobaczenia na wiosne na Bukowej !!
Nas ponad 500 osób (coś koło 510) pare osob dojechalo na wlasna reke i kupili bilety w kasie w tym około 22 kibiców Banika z flagą Opavy.
Mamy ze soba 2 flagi GieKSa On Tour,Persona Non Grata.
Z elementów ultras prezentujemy:
1 połowa:
-Baloniade w barwach Górnego Śląska i transparent (Cało Polska W Cieniu Śląska)
Doping w 1 połowie całkiem całkiem ale tylko do około 25-30 minuty potem długi przestuj
2 połowa:
-Sreberka złote oraz zielone a na nich sekto-proporczyk GKSy
doping w 2 połowie mizerny tylko pod koniec meczu coś sie ożywił
mieliśmy jeszcze jeden element do zaprezentowania ale
(Banik zaczyna palić flage Opavy i sie zaczyna)
Napinka przez płoty wpadają biełek kasi i spokuj my ściągamy flagi,Śląsk ściąga flagi Motoru oraz Lechii.
Co do Śląska doping (dzięki nagłośnieniu) Mieli przyzwoity co do ich horeo to takie proste
napewno ich stać na więcej majaą potencjał.
Do zobaczenia na wiosne na Bukowej !!
Bo mi się wydaje, że to jest ŁKS ale Łomża i zdjęcie z tamtej rundyBydgoski Piknik pisze:czemu w galerii na stronie kibiców Jagi nie bylo foty z prawdziwą ilością kibiców z Łodzi ?? To bylo zaplanowane działanie, aby potem siac napinke na forum ??americanboy pisze:
ŁKS na Jadze!
PS. sorki musiałem wstawic sie za ŁKSem
A dokladniej"Cało Polska w Ciyniu Ślonska"BzL pisze:Po Śląsku napisaneSlawekPLH pisze:We Wrocławiu mała awanturka ale szybko ją zakończył wjazd duuuuuuużej ilości psów.
mam pytanie do GKS co było na transparencie podczas baloniady? bo ja tylko polski znam
"Cała Polska w Cieniu Śląska"![]()
+ balony w barwach órnego Śląska