ŁKS na Jadze
PS. sorki musiałem wstawic sie za ŁKSem
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
naprawde fantastycznaAdams<R> pisze:super orkiestra na Legii
Sam temat można poczytać. Czasem nieźle można sie uśmiechnąć. Jednak ja nie widzę potrzeby wchodzenia w polemikę z osobami co próbują dowartościować siebie i swoją ekipę na necie zamiast pokazać się w rzeczywistości._A_ pisze:Nie patrząc na to, jak to forum się stoczyło strasznie.. dla mnie powinien istnieć tylko temat relacje , jeśli chodzi o nowe cotygpodniowe tematy . Bez żadnych komentarzy przedmeczowych i pomeczowych. Innego wyjścia już nie ma.
Szczerze mówiąc to wchodze tu poczytać TYLKO RELACJE, reszta mnie gówno obchodzi
A tobie wystarczaja oczywiscie wpisy malolatow z kibice.net do oceny mentalnosci ekipy i jaka to ona jest. Zeby tego byll malo - kazdy o tym wie i juzpasikonik pisze:a ja nie rozumiem po co ta napinka ze strony ŁKSu. Jaga jaka jest kazdy wie i juz. Jak nie lubia jakies druzyny to pozniej z piana na ustach bialostockie dzieciaki pisza ostre posty na kibice.net byle osmieszyc i tyle. Taka mentalnosc. Nie ma sensu zasmiecac forum.
Z kibicowskim pozdrowieniem - Pasikonik.
To zle odnosisz wrazenie,kibicow sukcesu na Jadze jest malo,a jezeli sa,to na LKS za duzo ich nie bylo,srednia frekwencja Jagi to 7 000,wiec?...Dlaczego Jaga nie zasluguje na grupe A?Mozesz rozwinac19(W)47 pisze:ku***,co tydzien neo dzieci pierdola glupoty i tyle..Wezcie skonczcie juz ta bezsensowna polemike,bo zal dupe sciska..Co tydzien,jakies glupie licytacje o c*** wie o co..Wezcie dzieci idzcie na czat na onet i tam sobie przytaczajcie wasze argumenty,bo juz sie nie da tego czytac..
PS.Obiektywnie powiem,ze wyglada to tak,ze Jaga 'jedzie' na awansie sportowym,ciekawe tylko jak dlugo utrzymaja taka forme,bo odnosze wrazenie,ze wielu tam kibicow sukcesu.Rodowici jak widac potwierdzaja,ze sa w cieniu lokalnego rywala.Wedlug mnie ani Jaga,ani Lodzki KS nie zasluguja na grupe A(mam na mysli ranking TMK).
Radog78 pisze:Pobili się znowu między sobą, jednego przekopali i podarłi pszczółkę a ten i tak sobie kupił nową. Ale klimaty normalnie jak u ruskich![]()
Na stadionie Ruchu bedziemy grac cala runde jesienna . Na wiosne mamy juz grac na naszym stadionie . Chyba to wyjasnia ci rowniez twoje 2 pytanie .Bizard pisze:mam pytanie, Polonia Bytom caly sezon bedzie grala na stadionie Ruchu? aha i orientuje sie ktos kiedy odbedzie sie mecz Polonia Bytom - Ruch?
Ciekawie beda wygladac kibice Ruchu bedący na swoim stadionie ''goścmi'', siedząc w klatce dla gosci

czemu w galerii na stronie kibiców Jagi nie bylo foty z prawdziwą ilością kibiców z Łodzi ?? To bylo zaplanowane działanie, aby potem siac napinke na forum ??americanboy pisze:
ŁKS na Jadze!
Fajnie od czasu do czasu poczytac komentarze normalnych ludziKubal pisze:Czytając Wasze komentarze,jaja opadają.
Frekwencja,ilu gości,jeden pisze,że 80,drugi że 83.Nas słyszano w 70 minucie,Wy gwizdneliście na nas z 87,ale za to my mieliśmy pięć flag a Wy jedną.W Płocku było super bo mieli niebieskie koszulki,Zagłebie Sosnowiec chujowe,bo tylko 1000 osób,ŁKS cieńki,bo poniżej 100,ale strone na ich temat trzeba było napisać z tekstami,że kiełbaski jedli itd.Gość z Korony pisze relacje,ale drugi musi jeszcze napisać oficjalną
Jakiś oszołom pyta się dlaczego Legia bez dopingu w podpisie mając zdjęcie jednej z opraw![]()
No ku*** mać,ile Wy lat macie,no śmiać się chce,ale zarazem wstyd i żenada.
OGARNIJCIE SIĘ LUDZIE
Tak właśnieKubal pisze:Czytając Wasze komentarze,jaja opadają.
Frekwencja,ilu gości,jeden pisze,że 80,drugi że 83.Nas słyszano w 70 minucie,Wy gwizdneliście na nas z 87,ale za to my mieliśmy pięć flag a Wy jedną.W Płocku było super bo mieli niebieskie koszulki,Zagłebie Sosnowiec chujowe,bo tylko 1000 osób,ŁKS cieńki,bo poniżej 100,ale strone na ich temat trzeba było napisać z tekstami,że kiełbaski jedli itd.Gość z Korony pisze relacje,ale drugi musi jeszcze napisać oficjalną
Jakiś oszołom pyta się dlaczego Legia bez dopingu w podpisie mając zdjęcie jednej z opraw![]()
No ku*** mać,ile Wy lat macie,no śmiać się chce,ale zarazem wstyd i żenada.
OGARNIJCIE SIĘ LUDZIE
Bo nie wszystkie fotki są jeszcze wrzucone na stronę. Są tylko te, które były umieszczane na stronce w relacji na żywo.Bydgoski Piknik pisze:
czemu w galerii na stronie kibiców Jagi nie bylo foty z prawdziwą ilością kibiców z Łodzi ?? To bylo zaplanowane działanie, aby potem siac napinke na forum ??
Bo mi się wydaje, że to jest ŁKS ale Łomża i zdjęcie z tamtej rundyBydgoski Piknik pisze:czemu w galerii na stronie kibiców Jagi nie bylo foty z prawdziwą ilością kibiców z Łodzi ?? To bylo zaplanowane działanie, aby potem siac napinke na forum ??americanboy pisze:
ŁKS na Jadze!
A dokladniej"Cało Polska w Ciyniu Ślonska"BzL pisze:Po Śląsku napisaneSlawekPLH pisze:We Wrocławiu mała awanturka ale szybko ją zakończył wjazd duuuuuuużej ilości psów.
mam pytanie do GKS co było na transparencie podczas baloniady? bo ja tylko polski znam
"Cała Polska w Cieniu Śląska"![]()
+ balony w barwach órnego Śląska
To se smiej , o ku*** szyderca podwaza nasza liczba , chyba se damy spokoj w ogole z kibicowaniem.szyderca pisze:"Beryl trzymaj się".lukacz pisze:Kto według trasnparentu kibiców Cracovii ma się trzymać? Na zdjęciach nie widać ksywy, w tv też nie...
Można prosić o foto ŁKS-u z 160 osobami z Białegostoku, jeśli nikt takowej fotki nie wklei to śmiem podważyć ich liczbe i stwierdzić iż widzę osób 79.
ups wtopa przepraszam kibiców Jagi glupi ja glupidisnemar pisze:Bydgoski Piknik pisze:
A ty tak na poważnie czy naprawde nie wiesz kto jest na zdjęciu?????![]()