Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Może traktuje je tak jakby zginęły w pożarze. :D Nie stracono ich na pewno z duchem trybun.
-
FLAGI TO FLAGI A KRZYZ TO KRZYZ...kivloff pisze:Może traktuje je tak jakby zginęły w pożarze. :D Nie stracono ich na pewno z duchem trybun.
-
welnoak dzbanie W********** na rozpoczęcie roku do podstawówkiwelnoak pisze:Ukrasc jest wlasciwym okresleniem TG 99 zrobila skok na bank wiec nie przeinaczajcie znaczenia slow :)Typowy Kibic pisze:Jak skroją, to sobie uszyjemy nowe?
welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala
-
ten idiota nie wie Ruch włamał się do magazynu GieKSy i zwinął oprawy Zagłębia Sosnowiec które uprzednio zawinęła GieKSa ,
a zawinięcie flag ROW-u to oczywiście nie była kradzież bo zdobyli to po zaciętej walce z panią sekretarką.Co za j***** hipokryci.
a zawinięcie flag ROW-u to oczywiście nie była kradzież bo zdobyli to po zaciętej walce z panią sekretarką.Co za j***** hipokryci.
-
-
Oj fajnie by było cofnąć się tyle do tyłu.Napisałem,że nie widziałem,a nie,że to jakaś ściema.biohazard pisze:Czyli można sugerować, że jutro rozpoczynasz rok szkolny co najwyżej w pedałówie.pangrzegorz1975 pisze:
Flaga Polonii:
Tej fany PB w życiu moim nie widziałem
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego
-
Sztygar ty cepie bez szkoły ja jestem napinaczem ? mogę nim być skoro tak twierdzisz natomiast twój post skierowany do mnie jakbyś go nazwał napinaczu ? a co do atakowania 40 na 8 hmmm powiem ci tak każdy używa sprzętu na Górnym Śląsku w mniejszym lub większym stopniu , myślisz ze taki Ruch go nie używa ? a używa i to bardzo często ale skąd ty to możesz wiedzieć szczurze nie ważne co będziesz pierdolił i tak masz wbite w głowie swoje racje i nie płacz sztygar za flagami bo zachowujecie się jak typowe baby macie okazje je odzyskać w bardzo prosty sposób :))) a co do frajerstwa to powiedz ty nam tu wszystkim jak mogą chodzić osoby z Ruchu po waszych sektorach na meczu z nami ? jakbyś to nazwał w końcu nie ma zgody ani układu ? wazeliniarstwo ale h** tam z wami bardziej mnie śmieszy Ruch dupni władcy a robią ciche ku*** układy z wami z PB,Jastrzębiem itp beke mamy z was :))))
-
...
Ostatnio zmieniony 01.09.2016, 17:02 przez artur panecki, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Zaczyna się robić coraz śmieszniej jeżeli chodzi o otoczkę Piasta, co widać na powyższym screenie. Prawda jest jedna, to Piast dał pod opiekę flagi cieciowi z ochrony, świadczy nawet o tym fakt że nie mieli klucza od swojego pomieszczenia. Trochę słabo, że nawet o taką pierdołę nie zadbaliście. Rozumiem, że teraz trzeba znaleźć winych tej całej sytuacji, aczkolwiek zrzucanie winy na wszystko w około, zamiast spojrzeć sobie trochę z pokorą w oczy, to nie przystoi.
Sektor Kiboli fajnie to ujął w dwóch fragmentach:
Sektor Kiboli fajnie to ujął w dwóch fragmentach:
Uważam, że bardziej „frajerskie” jest zostawianie flag na pastwę jakiegoś pasterza (czyt. stróża), któremu to powierza się odpowiedzialność pilnowania bezgranicznie wartościowych dla nas rzeczy.
Przecież zawsze można zabierać flagi ze sobą i tym samym uniknąć tego typu strat, które ostatecznie przypisywane są „ochroniarzowi”, by móc się oczyścić z niewygodnego uczucia poniesionej porażki.
-
długo to będziecie przeżywać wyjebane flagi to wyjebane po c*** drążyć temat.
-
Skoro nie chcesz dyskusji o tym, co się dzieje w kibicowskim światku to na c*** tu wchodzisz? Chyba od tego jest forum, żeby drążyć temat.
Przynajmniej jakaś odskocznia od koalicji Ruchu z tą skurwiałą Wisłą.
Swoją drogą, nie potrafię sobie wyobrazić tego, jakim trzeba być tchórzem i żyć ze świadomością, że nie stanęło się do walki o swoje flagi. Zajebane w taki czy inny sposób, ale życie z opinią tchórza....nikt, ale to nikt już na poważnie nie może brać ekipy Piasta.
Swoją drogą, nie potrafię sobie wyobrazić tego, jakim trzeba być tchórzem i żyć ze świadomością, że nie stanęło się do walki o swoje flagi. Zajebane w taki czy inny sposób, ale życie z opinią tchórza....nikt, ale to nikt już na poważnie nie może brać ekipy Piasta.
-
Szanowni kibice Piasta, jeszcze nie wszystko stracone-możecie odzyskać swoje flagi i nie będziecie musieli bawić się w śmieszne szycie replik. Stańcie do walki z Żabolami-będziecie honorową ekipą w kibicowskim światku i nikt nie będzie z Was szydził.
-
Przecież tylko wy nami szydzicie wasze zgody i fc, a szacunku w waszym towarzystwie nie znaczą nic dla żadnej ekipy Po waszych frajerskiej ustawcedoswiadczonyMMA pisze:Szanowni kibice Piasta, jeszcze nie wszystko stracone-możecie odzyskać swoje flagi i nie będziecie musieli bawić się w śmieszne szycie replik. Stańcie do walki z Żabolami-będziecie honorową ekipą w kibicowskim światku i nikt nie będzie z Was szydził.
Polonia Bytom 25x25 - Górnik dostawał grube baty i żeby nie najeść się wstydu w młodą Polonię wbija się obserwująca w krzakach starsza Torcida
została podnieta decyzja że nie macie honoru i już nikt z wami się nie ustawia przynajmniej na ubitej ziemi. Spontan i ulica oczywiście.
Całe życie Piast Gliwice
-
Przecież to z was już szydzą, że równie dobrze to wy mogliście sobie uszyć repliki ich flag zamiast meczyć biednego ciecia.doswiadczonyMMA pisze:Szanowni kibice Piasta, jeszcze nie wszystko stracone-możecie odzyskać swoje flagi i nie będziecie musieli bawić się w śmieszne szycie replik. Stańcie do walki z Żabolami-będziecie honorową ekipą w kibicowskim światku i nikt nie będzie z Was szydził.
-
apropo ostatniego zdania, był spontan wiec nie ma flag, wiec po co gadki o frajerskiej akcji?PIASTOL_ pisze:Przecież tylko wy nami szydzicie wasze zgody i fc, a szacunku w waszym towarzystwie nie znaczą nic dla żadnej ekipy Po waszych frajerskiej ustawcedoswiadczonyMMA pisze:Szanowni kibice Piasta, jeszcze nie wszystko stracone-możecie odzyskać swoje flagi i nie będziecie musieli bawić się w śmieszne szycie replik. Stańcie do walki z Żabolami-będziecie honorową ekipą w kibicowskim światku i nikt nie będzie z Was szydził.
Polonia Bytom 25x25 - Górnik dostawał grube baty i żeby nie najeść się wstydu w młodą Polonię wbija się obserwująca w krzakach starsza Torcida
została podnieta decyzja że nie macie honoru i już nikt z wami się nie ustawia przynajmniej na ubitej ziemi. Spontan i ulica oczywiście.
-
No popatrz wypisz wymaluj akcja na grzybobraniu GieKSy z Ruchem kilka lat temu. Gdzie Ruch dokopsował starszych. Nawet kaseta vhs z tego jest gdzieś hehe I od tego momentu szlus we wspólnym zbieraniu grzybów z Ruchem...PIASTOL_ pisze:Przecież tylko wy nami szydzicie wasze zgody i fc, a szacunku w waszym towarzystwie nie znaczą nic dla żadnej ekipy Po waszych frajerskiej ustawce
p.s. ale co ma spotkanie Polonii z Górnikiem do waszych skrojonych flag to nie mam pojęcia. Tym bardziej, że taka Polonia też was łyka jak maliny w lecie...
-
DO UKŁADU SIE PRZYPIERDALASZ A CO ODPIERDALA KOALICJA ? CICHE UKŁADZIKI ? LINK PONIŻEJNa_lajcie pisze:Przynajmniej jakaś odskocznia od koalicji Ruchu z tą skurwiałą Wisłą.
https://www.facebook.com/BandyckiKaFauZ ... 2711676579
-
spokojnie, jeszcze nawet nie cisneli sobie od c**** i płotu nie szarpali, wiec daleko do układziku ;)
-
DRAZYC TEMAT TO DRAZYC TEMAT A KRZYZ TO KRZYZ..kivloff pisze:Skoro nie chcesz dyskusji o tym, co się dzieje w kibicowskim światku to na c*** tu wchodzisz? Chyba od tego jest forum, żeby drążyć temat.
-
PIASTOL_ pisze:Przecież tylko wy nami szydzicie wasze zgody i fc, a szacunku w waszym towarzystwie nie znaczą nic dla żadnej ekipy Po waszych frajerskiej ustawcedoswiadczonyMMA pisze:Szanowni kibice Piasta, jeszcze nie wszystko stracone-możecie odzyskać swoje flagi i nie będziecie musieli bawić się w śmieszne szycie replik. Stańcie do walki z Żabolami-będziecie honorową ekipą w kibicowskim światku i nikt nie będzie z Was szydził.
Piastol,w pełni się zgadzam z tym że jeżeli byście wyszli na ubitą ziemię to ucięlibyście wszelkiego rodzaju spekulacje i gadanie. A co do wyniku starcia to nie wypowiem się bo starcia nie było. Tylko pamiętaj póki walczysz jesteś zwycięzcą. Nie raz nie dwa nie trzy było tak, że ktoś z góry skazywany na porażkę wygrywał. Widzę, że panowie z Górnika są bardzo pewni siebie, a to niestety gubi.
-
Narodowi czy my jesteśmy pewni siebie w tej sytuacji jaka jest ? znając tyle lat ekipe HPG jesteśmy wręcz przekonani :) ciężko tak naprawde ich sprawdzić skoro nie są chętni na harce ( wolą ganianki w dwukrotnej przewadze po Koperniku czy Łabędach i o dziwo nie przeszkadza im ten niehonorowy Górnik ) także jedynym słowem nie wiemy na dzień dzisiejszy nic o tej ekipie jesli chodzi no tematy H wiec dla mnie temat do zamknięcia
-
Terromachine99 pisze:Narodowi czy my jesteśmy pewni siebie w tej sytuacji jaka jest ? znając tyle lat ekipe HPG jesteśmy wręcz przekonani :) ciężko tak naprawde ich sprawdzić skoro nie są chętni na harce ( wolą ganianki w dwukrotnej przewadze po Koperniku czy Łabędach i o dziwo nie przeszkadza im ten niehonorowy Górnik ) także jedynym słowem nie wiemy na dzień dzisiejszy nic o tej ekipie jesli chodzi no tematy H wiec dla mnie temat do zamknięcia
Nie jeden z Was się tutaj wpisywał z jasnym przekazem = zjemy ich w moment. Wybacz, ale nie chce mi się tutaj wklejać, ani cytować Waszych wpisów. Tak jak pisałem poprzednio nie jedna ekipa się przejechała na takim myśleniu. Nie krytykuje tylko stwierdzam fakt. Nie twierdzę, że poszło bym im lekko z Wami czy, że daliby radę, a porostu nie chce ferować wyroków. Jesteście faworytem, ale póki życie tego nie potwierdzi to możemy gdybać. W każdym razie chodziło mi o to, że gdyby wyszli na ubitą to obroniliby honor i wyszli z twarzą (nawet w przypadku porażki).
-
ZJEMY ICH W MOMENT TO ZJEMY ICH W MOMENT A KRZYŻ TO KRZYŻNarodowi pisze:Terromachine99 pisze:Narodowi czy my jesteśmy pewni siebie w tej sytuacji jaka jest ? znając tyle lat ekipe HPG jesteśmy wręcz przekonani :) ciężko tak naprawde ich sprawdzić skoro nie są chętni na harce ( wolą ganianki w dwukrotnej przewadze po Koperniku czy Łabędach i o dziwo nie przeszkadza im ten niehonorowy Górnik ) także jedynym słowem nie wiemy na dzień dzisiejszy nic o tej ekipie jesli chodzi no tematy H wiec dla mnie temat do zamknięcia
Nie jeden z Was się tutaj wpisywał z jasnym przekazem = zjemy ich w moment. Wybacz, ale nie chce mi się tutaj wklejać, ani cytować Waszych wpisów. Tak jak pisałem poprzednio nie jedna ekipa się przejechała na takim myśleniu. Nie krytykuje tylko stwierdzam fakt. Nie twierdzę, że poszło bym im lekko z Wami czy, że daliby radę, a porostu nie chce ferować wyroków. Jesteście faworytem, ale póki życie tego nie potwierdzi to możemy gdybać. W każdym razie chodziło mi o to, że gdyby wyszli na ubitą to obroniliby honor i wyszli z twarzą (nawet w przypadku porażki).
https://www.youtube.com/watch?v=TGhT7D6JkeU
-
O tym układzie pisałem już miesiąc temu że będzie to kwestią czasu. Dla zorientowanych był on oczywistością.dzielnymarian pisze:haha szczewskie d**** co nowe układy ?
https://www.facebook.com/BandyckiKaFauZ ... 2711676579
Quis ut Deus!
-
Nie ma to jak cisnąć Ruchowi, że się wącha z nożownikami a samemu układy z Cracovią robić. Trolom z facebooka pękną klawiatury z czerwoności.
Czy Gieksie nie przeszkadza, to że Cracovia ma zgodę z Tychami. No i czy pamiętają jak pięknie pozdrawiali się 3 lata temu na meczu w Krakowie i jak z gumowymi maczetami im wymachiwali?
Czy Gieksie nie przeszkadza, to że Cracovia ma zgodę z Tychami. No i czy pamiętają jak pięknie pozdrawiali się 3 lata temu na meczu w Krakowie i jak z gumowymi maczetami im wymachiwali?
-
Plotki o tym, że koalicja KSGGKS wącha się z Cracovią były mi znane od 2 tygodni, do tej pory myślałem jednak, że są to tylko plotki. Jeśli jest to jednak prawda, to będzie to jeszcze większy hit niż nasz układ z Wisłą a i powód będzie znany. Górnika z GIeksą będzie można bez kozery nazwać wtedy koalicją strachu, bo już 2 raz skumają się z kimś tylko z powodu Ruchu.
-
lej pisze:ZJEMY ICH W MOMENT TO ZJEMY ICH W MOMENT A KRZYŻ TO KRZYŻNarodowi pisze:Terromachine99 pisze:Narodowi czy my jesteśmy pewni siebie w tej sytuacji jaka jest ? znając tyle lat ekipe HPG jesteśmy wręcz przekonani :) ciężko tak naprawde ich sprawdzić skoro nie są chętni na harce ( wolą ganianki w dwukrotnej przewadze po Koperniku czy Łabędach i o dziwo nie przeszkadza im ten niehonorowy Górnik ) także jedynym słowem nie wiemy na dzień dzisiejszy nic o tej ekipie jesli chodzi no tematy H wiec dla mnie temat do zamknięcia
https://www.youtube.com/watch?v=TGhT7D6JkeU
MOCNO merytoryczna wypowiedź...
-
Jezeli Ksc oglosi uklad z nimi wtedy oznaczac to bedzie koniec zgody pasow z tyszanami mozecie byc tego pewni puki co sa to tylko plotki
-
skoro wy tak ochoczo wypominacie mecz Ruchowi sprzed pół roku z Wisłą to ja pragnę Ci przypomnieć jak wyglądał wasz ostatni mecz z Cracovią 2 lata temu, kiedy to wpadliście tam z dmuchanymi maczetami i jechaliście po sobie cały mecz.MENTOL1 pisze:Gks z Cracovią juz od dawna z 3 lata temu kombinowali razem w Małopolsce i tak do dzisiaj co było pisane przez wielu kibiców wy sie teraz obudziliście? Sporo razy pisane było o tym w temacie Małopolskim ale oni zawsze zaprzeczali.
Przyznam obiektywnie ze i Zagłębie z Wisłą miała małe kontakty jednak pozniej sie pogorszyły i nie ma juz definitywnie nic.
-
Układ Ruchu z Wisłą też można interpretować jako koalicja strachu-ponieważ Górnik z Gieksą razem stali się tak mocni, że Ruch już nie dawał sobie rady, systematycznie tracił tereny, więc potrzebował czyjejś pomocy. Pomocy od ekipy, która jest bliżej od Łodzian i reaguje szybciej.oli1988 pisze: Górnika z GIeksą będzie można bez kozery nazwać wtedy koalicją strachu
-
Bredzisz.. Systematycznie tracil tereny??doswiadczonyMMA pisze:Układ Ruchu z Wisłą też można interpretować jako koalicja strachu-ponieważ Górnik z Gieksą razem stali się tak mocni, że Ruch już nie dawał sobie rady, systematycznie tracił tereny, więc potrzebował czyjejś pomocy. Pomocy od ekipy, która jest bliżej od Łodzian i reaguje szybciej.oli1988 pisze: Górnika z GIeksą będzie można bez kozery nazwać wtedy koalicją strachu
Ni9dy nie dyskutuj z idiota bo sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem...
-
No Święty Chlewiku Ruch traci tereny conajmniej od poczatku lat 90-tych.
-
Jak nic nie wiesz to sie nie wypowiadaj.Pewnie nawet z Gks T nie jestes dzis sie zarejestrowl.TyskiFan19711971 pisze:Jezeli Ksc oglosi uklad z nimi wtedy oznaczac to bedzie koniec zgody pasow z tyszanami mozecie byc tego pewni puki co sa to tylko plotki
-
Fakt 'tracenia' jest niepodwazalny ale po pierwsze: wczesniej sie zaczal i wczesniej skonczyl niz tu sugerujesz a dwa, twierdzenie, ze obecnie traci systematycznie to wyjatkowe bredzenie.Amer pisze:No Święty Chlewiku Ruch traci tereny conajmniej od poczatku lat 90-tych.
Ni9dy nie dyskutuj z idiota bo sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem...
-
Trochę cię poniosło mówiąc o traceniu terenów przez niebieskich. To górnik stracił w ciut ciut terenów na rzecz niebieskich
-
Koalicja strachu dwoch regionalnych kos traci grunt pod nogami i wacha sie z kim popadnie jednoczesnie wystawiajac sie na szyderczy usmiech calej Polski :)
Ruch ma bolec i bedzie bolal, a na grobie wyryjesz sobie erke odwrocona do gory nogami na znak wiecznych kompleksowUmoumsxxl pisze:...

Kibicow na Slasku dzielimy na fanow Ruchu i antyruchu

-
jebnij sie w ten pusty łeb idioto
-
[quote="welnoak"]Koalicja strachu dwoch regionalnych kos traci grunt pod nogami i wacha sie z kim popadnie jednoczesnie wystawiajac sie na szyderczy usmiech calej Polski :
DWÓCH REGIONALNYCH TO DWÓCH REGIONALNYCH A KRZYŻ TO KRZYŻ
DWÓCH REGIONALNYCH TO DWÓCH REGIONALNYCH A KRZYŻ TO KRZYŻ
-
Z kim popadnie to w ostatniej dekadzie przyjebie to wąchacie się wy , wchodzicie w dupe połowie Polski. Może ci przypomne : Widzew, Elana, Wisła, Jastrzębie, Iglopol, Athletico, Slovan, Apator, Zagłębie Lubin, Lech, . Do tego dochodzą ciche układy Z Piastem, Polonią Bytom, Stalą Rzeszów, Chrobry Głogów a jeszcze na pewno o kims zapomniałem.welnoak pisze:Koalicja strachu dwoch regionalnych kos traci grunt pod nogami i wacha sie z kim popadnie jednoczesnie wystawiajac sie na szyderczy usmiech calej Polski :)
To wy tracicie grunt pod nogami i w panice szukacie wsparcia. Tylko ze już połowa Polski sie na was poznała złodzieje bułek i węgla