Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
kivloff

Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

Post autor: kivloff » 01.09.2016, 07:10

Może traktuje je tak jakby zginęły w pożarze. :D Nie stracono ich na pewno z duchem trybun.

iparts.pl
lej

Post autor: lej » 01.09.2016, 09:54

kivloff pisze:Może traktuje je tak jakby zginęły w pożarze. :D Nie stracono ich na pewno z duchem trybun.
FLAGI TO FLAGI A KRZYZ TO KRZYZ...

wypityjanusz

Post autor: wypityjanusz » 01.09.2016, 10:15

welnoak pisze:
Typowy Kibic pisze:Jak skroją, to sobie uszyjemy nowe?
Ukrasc jest wlasciwym okresleniem TG 99 zrobila skok na bank wiec nie przeinaczajcie znaczenia slow :)
welnoak dzbanie W********** na rozpoczęcie roku do podstawówki
welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala :)

Dex Dexter

Post autor: Dex Dexter » 01.09.2016, 10:46

ten idiota nie wie Ruch włamał się do magazynu GieKSy i zwinął oprawy Zagłębia Sosnowiec które uprzednio zawinęła GieKSa ,
a zawinięcie flag ROW-u to oczywiście nie była kradzież bo zdobyli to po zaciętej walce z panią sekretarką.Co za j***** hipokryci.

dzielnymarian

Post autor: dzielnymarian » 01.09.2016, 11:16

haha szczewskie d**** co nowe układy ?

https://www.facebook.com/BandyckiKaFauZ ... 2711676579

pangrzegorz1975

Post autor: pangrzegorz1975 » 01.09.2016, 12:11

biohazard pisze:
pangrzegorz1975 pisze:
Flaga Polonii:

Obrazek
Tej fany PB w życiu moim nie widziałem
Czyli można sugerować, że jutro rozpoczynasz rok szkolny co najwyżej w pedałówie.
Oj fajnie by było cofnąć się tyle do tyłu.Napisałem,że nie widziałem,a nie,że to jakaś ściema.
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego

Terromachine99

Post autor: Terromachine99 » 01.09.2016, 12:18

Sztygar ty cepie bez szkoły ja jestem napinaczem ? mogę nim być skoro tak twierdzisz natomiast twój post skierowany do mnie jakbyś go nazwał napinaczu ? a co do atakowania 40 na 8 hmmm powiem ci tak każdy używa sprzętu na Górnym Śląsku w mniejszym lub większym stopniu , myślisz ze taki Ruch go nie używa ? a używa i to bardzo często ale skąd ty to możesz wiedzieć szczurze nie ważne co będziesz pierdolił i tak masz wbite w głowie swoje racje i nie płacz sztygar za flagami bo zachowujecie się jak typowe baby macie okazje je odzyskać w bardzo prosty sposób :))) a co do frajerstwa to powiedz ty nam tu wszystkim jak mogą chodzić osoby z Ruchu po waszych sektorach na meczu z nami ? jakbyś to nazwał w końcu nie ma zgody ani układu ? wazeliniarstwo ale h** tam z wami bardziej mnie śmieszy Ruch dupni władcy a robią ciche ku*** układy z wami z PB,Jastrzębiem itp beke mamy z was :))))

artur panecki

Post autor: artur panecki » 01.09.2016, 14:17

...
Ostatnio zmieniony 01.09.2016, 17:02 przez artur panecki, łącznie zmieniany 1 raz.

Typowy Kibic

Post autor: Typowy Kibic » 01.09.2016, 15:06

Zaczyna się robić coraz śmieszniej jeżeli chodzi o otoczkę Piasta, co widać na powyższym screenie. Prawda jest jedna, to Piast dał pod opiekę flagi cieciowi z ochrony, świadczy nawet o tym fakt że nie mieli klucza od swojego pomieszczenia. Trochę słabo, że nawet o taką pierdołę nie zadbaliście. Rozumiem, że teraz trzeba znaleźć winych tej całej sytuacji, aczkolwiek zrzucanie winy na wszystko w około, zamiast spojrzeć sobie trochę z pokorą w oczy, to nie przystoi.

Sektor Kiboli fajnie to ujął w dwóch fragmentach:
Uważam, że bardziej „frajerskie” jest zostawianie flag na pastwę jakiegoś pasterza (czyt. stróża), któremu to powierza się odpowiedzialność pilnowania bezgranicznie wartościowych dla nas rzeczy.
Przecież zawsze można zabierać flagi ze sobą i tym samym uniknąć tego typu strat, które ostatecznie przypisywane są „ochroniarzowi”, by móc się oczyścić z niewygodnego uczucia poniesionej porażki.

dzielnymarian

Post autor: dzielnymarian » 01.09.2016, 15:19

długo to będziecie przeżywać wyjebane flagi to wyjebane po c*** drążyć temat.

kivloff

Post autor: kivloff » 01.09.2016, 15:28

Skoro nie chcesz dyskusji o tym, co się dzieje w kibicowskim światku to na c*** tu wchodzisz? Chyba od tego jest forum, żeby drążyć temat.

Na_lajcie

Post autor: Na_lajcie » 01.09.2016, 15:40

Przynajmniej jakaś odskocznia od koalicji Ruchu z tą skurwiałą Wisłą.
Swoją drogą, nie potrafię sobie wyobrazić tego, jakim trzeba być tchórzem i żyć ze świadomością, że nie stanęło się do walki o swoje flagi. Zajebane w taki czy inny sposób, ale życie z opinią tchórza....nikt, ale to nikt już na poważnie nie może brać ekipy Piasta.

doswiadczonyMMA

Post autor: doswiadczonyMMA » 01.09.2016, 16:05

Szanowni kibice Piasta, jeszcze nie wszystko stracone-możecie odzyskać swoje flagi i nie będziecie musieli bawić się w śmieszne szycie replik. Stańcie do walki z Żabolami-będziecie honorową ekipą w kibicowskim światku i nikt nie będzie z Was szydził.

PIASTOL_

Post autor: PIASTOL_ » 01.09.2016, 16:23

doswiadczonyMMA pisze:Szanowni kibice Piasta, jeszcze nie wszystko stracone-możecie odzyskać swoje flagi i nie będziecie musieli bawić się w śmieszne szycie replik. Stańcie do walki z Żabolami-będziecie honorową ekipą w kibicowskim światku i nikt nie będzie z Was szydził.
Przecież tylko wy nami szydzicie wasze zgody i fc, a szacunku w waszym towarzystwie nie znaczą nic dla żadnej ekipy Po waszych frajerskiej ustawce
Polonia Bytom 25x25 - Górnik dostawał grube baty i żeby nie najeść się wstydu w młodą Polonię wbija się obserwująca w krzakach starsza Torcida
została podnieta decyzja że nie macie honoru i już nikt z wami się nie ustawia przynajmniej na ubitej ziemi. Spontan i ulica oczywiście.
Całe życie Piast Gliwice

kivloff

Post autor: kivloff » 01.09.2016, 16:26

doswiadczonyMMA pisze:Szanowni kibice Piasta, jeszcze nie wszystko stracone-możecie odzyskać swoje flagi i nie będziecie musieli bawić się w śmieszne szycie replik. Stańcie do walki z Żabolami-będziecie honorową ekipą w kibicowskim światku i nikt nie będzie z Was szydził.
Przecież to z was już szydzą, że równie dobrze to wy mogliście sobie uszyć repliki ich flag zamiast meczyć biednego ciecia.

Kuzyn Burmistrza

Post autor: Kuzyn Burmistrza » 01.09.2016, 16:30

PIASTOL_ pisze:
Przecież tylko wy nami szydzicie wasze zgody i fc, a szacunku w waszym towarzystwie nie znaczą nic dla żadnej ekipy Po waszych frajerskiej ustawce
Polonia Bytom 25x25 - Górnik dostawał grube baty i żeby nie najeść się wstydu w młodą Polonię wbija się obserwująca w krzakach starsza Torcida
została podnieta decyzja że nie macie honoru i już nikt z wami się nie ustawia przynajmniej na ubitej ziemi. Spontan i ulica oczywiście.
apropo ostatniego zdania, był spontan wiec nie ma flag, wiec po co gadki o frajerskiej akcji?

Amer

Post autor: Amer » 01.09.2016, 16:55

PIASTOL_ pisze:Przecież tylko wy nami szydzicie wasze zgody i fc, a szacunku w waszym towarzystwie nie znaczą nic dla żadnej ekipy Po waszych frajerskiej ustawce
No popatrz wypisz wymaluj akcja na grzybobraniu GieKSy z Ruchem kilka lat temu. Gdzie Ruch dokopsował starszych. Nawet kaseta vhs z tego jest gdzieś hehe I od tego momentu szlus we wspólnym zbieraniu grzybów z Ruchem...

p.s. ale co ma spotkanie Polonii z Górnikiem do waszych skrojonych flag to nie mam pojęcia. Tym bardziej, że taka Polonia też was łyka jak maliny w lecie...

dzielnymarian

Post autor: dzielnymarian » 01.09.2016, 16:59

Na_lajcie pisze:Przynajmniej jakaś odskocznia od koalicji Ruchu z tą skurwiałą Wisłą.
Swoją drogą, nie potrafię sobie wyobrazić tego, jakim trzeba być tchórzem i żyć ze świadomością, że nie stanęło się do walki o swoje flagi. Zajebane w taki czy inny sposób, ale życie z opinią tchórza....nikt, ale to nikt już na poważnie nie może brać ekipy Piasta.
DO UKŁADU SIE PRZYPIERDALASZ A CO ODPIERDALA KOALICJA ? CICHE UKŁADZIKI ? LINK PONIŻEJ

Kuzyn Burmistrza

Post autor: Kuzyn Burmistrza » 01.09.2016, 17:08

spokojnie, jeszcze nawet nie cisneli sobie od c**** i płotu nie szarpali, wiec daleko do układziku ;)

lej

Post autor: lej » 01.09.2016, 23:18

kivloff pisze:Skoro nie chcesz dyskusji o tym, co się dzieje w kibicowskim światku to na c*** tu wchodzisz? Chyba od tego jest forum, żeby drążyć temat.
DRAZYC TEMAT TO DRAZYC TEMAT A KRZYZ TO KRZYZ..

Narodowi

Post autor: Narodowi » 02.09.2016, 09:11

PIASTOL_ pisze:

Piastol,w pełni się zgadzam z tym że jeżeli byście wyszli na ubitą ziemię to ucięlibyście wszelkiego rodzaju spekulacje i gadanie. A co do wyniku starcia to nie wypowiem się bo starcia nie było. Tylko pamiętaj póki walczysz jesteś zwycięzcą. Nie raz nie dwa nie trzy było tak, że ktoś z góry skazywany na porażkę wygrywał. Widzę, że panowie z Górnika są bardzo pewni siebie, a to niestety gubi.

Terromachine99

Post autor: Terromachine99 » 02.09.2016, 09:55

Narodowi czy my jesteśmy pewni siebie w tej sytuacji jaka jest ? znając tyle lat ekipe HPG jesteśmy wręcz przekonani :) ciężko tak naprawde ich sprawdzić skoro nie są chętni na harce ( wolą ganianki w dwukrotnej przewadze po Koperniku czy Łabędach i o dziwo nie przeszkadza im ten niehonorowy Górnik ) także jedynym słowem nie wiemy na dzień dzisiejszy nic o tej ekipie jesli chodzi no tematy H wiec dla mnie temat do zamknięcia

Narodowi

Post autor: Narodowi » 02.09.2016, 10:39

Terromachine99 pisze:Narodowi czy my jesteśmy pewni siebie w tej sytuacji jaka jest ? znając tyle lat ekipe HPG jesteśmy wręcz przekonani :) ciężko tak naprawde ich sprawdzić skoro nie są chętni na harce ( wolą ganianki w dwukrotnej przewadze po Koperniku czy Łabędach i o dziwo nie przeszkadza im ten niehonorowy Górnik ) także jedynym słowem nie wiemy na dzień dzisiejszy nic o tej ekipie jesli chodzi no tematy H wiec dla mnie temat do zamknięcia

Nie jeden z Was się tutaj wpisywał z jasnym przekazem = zjemy ich w moment. Wybacz, ale nie chce mi się tutaj wklejać, ani cytować Waszych wpisów. Tak jak pisałem poprzednio nie jedna ekipa się przejechała na takim myśleniu. Nie krytykuje tylko stwierdzam fakt. Nie twierdzę, że poszło bym im lekko z Wami czy, że daliby radę, a porostu nie chce ferować wyroków. Jesteście faworytem, ale póki życie tego nie potwierdzi to możemy gdybać. W każdym razie chodziło mi o to, że gdyby wyszli na ubitą to obroniliby honor i wyszli z twarzą (nawet w przypadku porażki).

lej

Post autor: lej » 02.09.2016, 10:51

Narodowi pisze:
Terromachine99 pisze:Narodowi czy my jesteśmy pewni siebie w tej sytuacji jaka jest ? znając tyle lat ekipe HPG jesteśmy wręcz przekonani :) ciężko tak naprawde ich sprawdzić skoro nie są chętni na harce ( wolą ganianki w dwukrotnej przewadze po Koperniku czy Łabędach i o dziwo nie przeszkadza im ten niehonorowy Górnik ) także jedynym słowem nie wiemy na dzień dzisiejszy nic o tej ekipie jesli chodzi no tematy H wiec dla mnie temat do zamknięcia

Nie jeden z Was się tutaj wpisywał z jasnym przekazem = zjemy ich w moment. Wybacz, ale nie chce mi się tutaj wklejać, ani cytować Waszych wpisów. Tak jak pisałem poprzednio nie jedna ekipa się przejechała na takim myśleniu. Nie krytykuje tylko stwierdzam fakt. Nie twierdzę, że poszło bym im lekko z Wami czy, że daliby radę, a porostu nie chce ferować wyroków. Jesteście faworytem, ale póki życie tego nie potwierdzi to możemy gdybać. W każdym razie chodziło mi o to, że gdyby wyszli na ubitą to obroniliby honor i wyszli z twarzą (nawet w przypadku porażki).
ZJEMY ICH W MOMENT TO ZJEMY ICH W MOMENT A KRZYŻ TO KRZYŻ
https://www.youtube.com/watch?v=TGhT7D6JkeU

Inzaghi

Post autor: Inzaghi » 02.09.2016, 12:47

dzielnymarian pisze:haha szczewskie d**** co nowe układy ?

O tym układzie pisałem już miesiąc temu że będzie to kwestią czasu. Dla zorientowanych był on oczywistością.
Quis ut Deus!

puder1

Post autor: puder1 » 02.09.2016, 13:16

Nie ma to jak cisnąć Ruchowi, że się wącha z nożownikami a samemu układy z Cracovią robić. Trolom z facebooka pękną klawiatury z czerwoności.

Czy Gieksie nie przeszkadza, to że Cracovia ma zgodę z Tychami. No i czy pamiętają jak pięknie pozdrawiali się 3 lata temu na meczu w Krakowie i jak z gumowymi maczetami im wymachiwali?

oli1988

Post autor: oli1988 » 02.09.2016, 14:11

Plotki o tym, że koalicja KSGGKS wącha się z Cracovią były mi znane od 2 tygodni, do tej pory myślałem jednak, że są to tylko plotki. Jeśli jest to jednak prawda, to będzie to jeszcze większy hit niż nasz układ z Wisłą a i powód będzie znany. Górnika z GIeksą będzie można bez kozery nazwać wtedy koalicją strachu, bo już 2 raz skumają się z kimś tylko z powodu Ruchu.

Narodowi

Post autor: Narodowi » 02.09.2016, 14:21

lej pisze:
Narodowi pisze:

ZJEMY ICH W MOMENT TO ZJEMY ICH W MOMENT A KRZYŻ TO KRZYŻ
https://www.youtube.com/watch?v=TGhT7D6JkeU

MOCNO merytoryczna wypowiedź...

TyskiFan19711971

Post autor: TyskiFan19711971 » 02.09.2016, 14:24

Jezeli Ksc oglosi uklad z nimi wtedy oznaczac to bedzie koniec zgody pasow z tyszanami mozecie byc tego pewni puki co sa to tylko plotki

oli1988

Post autor: oli1988 » 02.09.2016, 14:31

MENTOL1 pisze:Gks z Cracovią juz od dawna z 3 lata temu kombinowali razem w Małopolsce i tak do dzisiaj co było pisane przez wielu kibiców wy sie teraz obudziliście? Sporo razy pisane było o tym w temacie Małopolskim ale oni zawsze zaprzeczali.
Przyznam obiektywnie ze i Zagłębie z Wisłą miała małe kontakty jednak pozniej sie pogorszyły i nie ma juz definitywnie nic.
skoro wy tak ochoczo wypominacie mecz Ruchowi sprzed pół roku z Wisłą to ja pragnę Ci przypomnieć jak wyglądał wasz ostatni mecz z Cracovią 2 lata temu, kiedy to wpadliście tam z dmuchanymi maczetami i jechaliście po sobie cały mecz.

doswiadczonyMMA

Post autor: doswiadczonyMMA » 02.09.2016, 15:21

oli1988 pisze: Górnika z GIeksą będzie można bez kozery nazwać wtedy koalicją strachu
Układ Ruchu z Wisłą też można interpretować jako koalicja strachu-ponieważ Górnik z Gieksą razem stali się tak mocni, że Ruch już nie dawał sobie rady, systematycznie tracił tereny, więc potrzebował czyjejś pomocy. Pomocy od ekipy, która jest bliżej od Łodzian i reaguje szybciej.

Schwientochlowitz

Post autor: Schwientochlowitz » 02.09.2016, 16:34

doswiadczonyMMA pisze:
oli1988 pisze: Górnika z GIeksą będzie można bez kozery nazwać wtedy koalicją strachu
Układ Ruchu z Wisłą też można interpretować jako koalicja strachu-ponieważ Górnik z Gieksą razem stali się tak mocni, że Ruch już nie dawał sobie rady, systematycznie tracił tereny, więc potrzebował czyjejś pomocy. Pomocy od ekipy, która jest bliżej od Łodzian i reaguje szybciej.
Bredzisz.. Systematycznie tracil tereny??
Ni9dy nie dyskutuj z idiota bo sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem...

Amer

Post autor: Amer » 02.09.2016, 17:40

No Święty Chlewiku Ruch traci tereny conajmniej od poczatku lat 90-tych.

Sebastian75

Post autor: Sebastian75 » 02.09.2016, 18:00

TyskiFan19711971 pisze:Jezeli Ksc oglosi uklad z nimi wtedy oznaczac to bedzie koniec zgody pasow z tyszanami mozecie byc tego pewni puki co sa to tylko plotki
Jak nic nie wiesz to sie nie wypowiadaj.Pewnie nawet z Gks T nie jestes dzis sie zarejestrowl.

Schwientochlowitz

Post autor: Schwientochlowitz » 02.09.2016, 18:16

Amer pisze:No Święty Chlewiku Ruch traci tereny conajmniej od poczatku lat 90-tych.
Fakt 'tracenia' jest niepodwazalny ale po pierwsze: wczesniej sie zaczal i wczesniej skonczyl niz tu sugerujesz a dwa, twierdzenie, ze obecnie traci systematycznie to wyjatkowe bredzenie.
Ni9dy nie dyskutuj z idiota bo sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem...

leszcz

Post autor: leszcz » 02.09.2016, 19:17

Trochę cię poniosło mówiąc o traceniu terenów przez niebieskich. To górnik stracił w ciut ciut terenów na rzecz niebieskich

welnoak

Post autor: welnoak » 03.09.2016, 00:10

Koalicja strachu dwoch regionalnych kos traci grunt pod nogami i wacha sie z kim popadnie jednoczesnie wystawiajac sie na szyderczy usmiech calej Polski :)
Umoumsxxl pisze:...
Ruch ma bolec i bedzie bolal, a na grobie wyryjesz sobie erke odwrocona do gory nogami na znak wiecznych kompleksow :)
Kibicow na Slasku dzielimy na fanow Ruchu i antyruchu :)

Górne64

Post autor: Górne64 » 03.09.2016, 06:53

jebnij sie w ten pusty łeb idioto

lej

Post autor: lej » 03.09.2016, 07:32

[quote="welnoak"]Koalicja strachu dwoch regionalnych kos traci grunt pod nogami i wacha sie z kim popadnie jednoczesnie wystawiajac sie na szyderczy usmiech calej Polski :

DWÓCH REGIONALNYCH TO DWÓCH REGIONALNYCH A KRZYŻ TO KRZYŻ

nowy_123

Post autor: nowy_123 » 03.09.2016, 07:59

welnoak pisze:Koalicja strachu dwoch regionalnych kos traci grunt pod nogami i wacha sie z kim popadnie jednoczesnie wystawiajac sie na szyderczy usmiech calej Polski :)
Z kim popadnie to w ostatniej dekadzie przyjebie to wąchacie się wy , wchodzicie w dupe połowie Polski. Może ci przypomne : Widzew, Elana, Wisła, Jastrzębie, Iglopol, Athletico, Slovan, Apator, Zagłębie Lubin, Lech, . Do tego dochodzą ciche układy Z Piastem, Polonią Bytom, Stalą Rzeszów, Chrobry Głogów a jeszcze na pewno o kims zapomniałem.
To wy tracicie grunt pod nogami i w panice szukacie wsparcia. Tylko ze już połowa Polski sie na was poznała złodzieje bułek i węgla

ODPOWIEDZ