Fighting Dragon Tokyo pisze:były to wszystkie flagi, które GieKSa wykroiła, nie pamiętam dokładnie jakie, ale były tam stare flagi Odry Opole i Zagłębia Lubin
GKS nie skroił nam nigdy żadnych flag, o flagach ZL też mi nic nie wiadomo.
Sorry za pomyłkę, miałem na myśli Polonię Bytom, napisałem Odra Opole z rozpędu. No i Zagłębie też straciło flagę na korzyść GieKSiarzy, jednak zdjęcie nie posiadam.
Fighting Dragon Tokyo pisze:były to wszystkie flagi, które GieKSa wykroiła, nie pamiętam dokładnie jakie, ale były tam stare flagi Odry Opole i Zagłębia Lubin
GKS nie skroił nam nigdy żadnych flag, o flagach ZL też mi nic nie wiadomo.
Sorry za pomyłkę, miałem na myśli Polonię Bytom, napisałem Odra Opole z rozpędu. No i Zagłębie też straciło flagę na korzyść GieKSiarzy, jednak zdjęcie nie posiadam.
dam1976 pisze:Moda na walenie magazynu przeniosła sie z północy na południe. Gorzej jak ktoś by inny Górnikowi wyje....l flagi toby dopiero lament był.
Piast w każdej chwili może odzyskać flagi.
Zrobiliśmy ten sam numer co kiedyś Ruch GieKSie. Zobaczymy czy będą mieć jaja jak kiedyś GKS i podejmą rekawice o flagi.
Mimo że akcji nie brakuje to coraz więcej nie mają one nic współnego z dawnym pojęciem Honoru Kibica
Tylko że... która ekipa czając się pod stadionem rywala na wieść że im za chwile otworzą magazyn z flagami nie skorzystała by z prezentu? Która ? (jeżeli to oczywiście prawda z ciulem z ochrony co otworzył magazyn)
Nie tak dawno Ruch w podobny sposób pozbawia flag Rybniczan pamiętam wtedy wpisy na tym forum - wrogowie Górnika piali z zachwytu a sam Górnik (i ROW) wyzywali chorzowian od niehonorowych złodziei . Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Ale też nie faworyzowałbym Górnika jakoś wybitnie bo w starciu z Piastem w podobnych liczbach wynik nie jest przesądzony! Co innego akcje osiedlowe co innego starcie grupa na grupę.
Tak, pierwszy post, specjalnie po to założyłem konto.
Przecież ta cała relacja torcy się kupy nie trzyma. Piszecie o jakimś podobno 13 sektorze pod który was zaprosił cieć, gdzie na stadionie Piasta takiego nie ma, ponieważ sektory oznaczone są literami. Druga sprawa że cieć powiedział (podobno) że otworzy jak przyjedzie reszta. To co reszta przyjechała że otworzył? Przebraliście się w barwy Piasta czy byliście dogadani z ochroniarką? Ale majstersztyk to Brosztajn, który próbuje nam pocisnąć wersję, że prawie trzydzieści flag wcisnęli do torby na siłownie. Magia. Dodatkowo coraz więcej osób potwierdza informacje o akcji w Tychach. W jednym oświadczeniu walnęliście tyle baboli logicznych, że tylko dziecko da się złapać na takie bajki.
siwy rr ty mówisz poważnie o wyniku starcia z Piastem ? nie badz śmieszny, nie porównuj nas do nich nie ta liga, bo ci powiem ze twój Radzionków to się może równać z takim Piastem :))))
Spod tego sektora 13 piszesz? Wpadłeś na internetowe forum, nawyzywałeś, stwierdziłeś że panujecie i akcja na + ale odnieść się merytorycznie do czegoś to już za trudno. I więcej tych nawiasów na koniec. Zluzuj chłopie.
Pytanie do kibiców Piasta. W swoim oświadczeniu przyznajecie się do tego, iż flagi straciliście. Czy nie wydaje wam się że w takim wypadku, wieszanie replik tych flag, jest trochę sprzeczne z duchem trybun? Czy flagi mają dla was tak znikomą wartość? Jak skroją, to sobie uszyjemy nowe?
Zaczyna się robić coraz śmieszniej jeżeli chodzi o otoczkę Piasta, co widać na powyższym screenie. Prawda jest jedna, to Piast dał pod opiekę flagi cieciowi z ochrony, świadczy nawet o tym fakt że nie mieli klucza od swojego pomieszczenia. Trochę słabo, że nawet o taką pierdołę nie zadbaliście. Rozumiem, że teraz trzeba znaleźć winych tej całej sytuacji, aczkolwiek zrzucanie winy na wszystko w około, zamiast spojrzeć sobie trochę z pokorą w oczy, to nie przystoi.
Sektor Kiboli fajnie to ujął w dwóch fragmentach:
Uważam, że bardziej „frajerskie” jest zostawianie flag na pastwę jakiegoś pasterza (czyt. stróża), któremu to powierza się odpowiedzialność pilnowania bezgranicznie wartościowych dla nas rzeczy.
Przecież zawsze można zabierać flagi ze sobą i tym samym uniknąć tego typu strat, które ostatecznie przypisywane są „ochroniarzowi”, by móc się oczyścić z niewygodnego uczucia poniesionej porażki.
Szanowni kibice Piasta, jeszcze nie wszystko stracone-możecie odzyskać swoje flagi i nie będziecie musieli bawić się w śmieszne szycie replik. Stańcie do walki z Żabolami-będziecie honorową ekipą w kibicowskim światku i nikt nie będzie z Was szydził.
Narodowi czy my jesteśmy pewni siebie w tej sytuacji jaka jest ? znając tyle lat ekipe HPG jesteśmy wręcz przekonani :) ciężko tak naprawde ich sprawdzić skoro nie są chętni na harce ( wolą ganianki w dwukrotnej przewadze po Koperniku czy Łabędach i o dziwo nie przeszkadza im ten niehonorowy Górnik ) także jedynym słowem nie wiemy na dzień dzisiejszy nic o tej ekipie jesli chodzi no tematy H wiec dla mnie temat do zamknięcia
Terromachine99 pisze:Narodowi czy my jesteśmy pewni siebie w tej sytuacji jaka jest ? znając tyle lat ekipe HPG jesteśmy wręcz przekonani :) ciężko tak naprawde ich sprawdzić skoro nie są chętni na harce ( wolą ganianki w dwukrotnej przewadze po Koperniku czy Łabędach i o dziwo nie przeszkadza im ten niehonorowy Górnik ) także jedynym słowem nie wiemy na dzień dzisiejszy nic o tej ekipie jesli chodzi no tematy H wiec dla mnie temat do zamknięcia
Nie jeden z Was się tutaj wpisywał z jasnym przekazem = zjemy ich w moment. Wybacz, ale nie chce mi się tutaj wklejać, ani cytować Waszych wpisów. Tak jak pisałem poprzednio nie jedna ekipa się przejechała na takim myśleniu. Nie krytykuje tylko stwierdzam fakt. Nie twierdzę, że poszło bym im lekko z Wami czy, że daliby radę, a porostu nie chce ferować wyroków. Jesteście faworytem, ale póki życie tego nie potwierdzi to możemy gdybać. W każdym razie chodziło mi o to, że gdyby wyszli na ubitą to obroniliby honor i wyszli z twarzą (nawet w przypadku porażki).
Plotki o tym, że koalicja KSGGKS wącha się z Cracovią były mi znane od 2 tygodni, do tej pory myślałem jednak, że są to tylko plotki. Jeśli jest to jednak prawda, to będzie to jeszcze większy hit niż nasz układ z Wisłą a i powód będzie znany. Górnika z GIeksą będzie można bez kozery nazwać wtedy koalicją strachu, bo już 2 raz skumają się z kimś tylko z powodu Ruchu.
MENTOL1 pisze:Gks z Cracovią juz od dawna z 3 lata temu kombinowali razem w Małopolsce i tak do dzisiaj co było pisane przez wielu kibiców wy sie teraz obudziliście? Sporo razy pisane było o tym w temacie Małopolskim ale oni zawsze zaprzeczali.
Przyznam obiektywnie ze i Zagłębie z Wisłą miała małe kontakty jednak pozniej sie pogorszyły i nie ma juz definitywnie nic.
skoro wy tak ochoczo wypominacie mecz Ruchowi sprzed pół roku z Wisłą to ja pragnę Ci przypomnieć jak wyglądał wasz ostatni mecz z Cracovią 2 lata temu, kiedy to wpadliście tam z dmuchanymi maczetami i jechaliście po sobie cały mecz.
oli1988 pisze: Górnika z GIeksą będzie można bez kozery nazwać wtedy koalicją strachu
Układ Ruchu z Wisłą też można interpretować jako koalicja strachu-ponieważ Górnik z Gieksą razem stali się tak mocni, że Ruch już nie dawał sobie rady, systematycznie tracił tereny, więc potrzebował czyjejś pomocy. Pomocy od ekipy, która jest bliżej od Łodzian i reaguje szybciej.
oli1988 pisze: Górnika z GIeksą będzie można bez kozery nazwać wtedy koalicją strachu
Układ Ruchu z Wisłą też można interpretować jako koalicja strachu-ponieważ Górnik z Gieksą razem stali się tak mocni, że Ruch już nie dawał sobie rady, systematycznie tracił tereny, więc potrzebował czyjejś pomocy. Pomocy od ekipy, która jest bliżej od Łodzian i reaguje szybciej.
TyskiFan19711971 pisze:Jezeli Ksc oglosi uklad z nimi wtedy oznaczac to bedzie koniec zgody pasow z tyszanami mozecie byc tego pewni puki co sa to tylko plotki
Jak nic nie wiesz to sie nie wypowiadaj.Pewnie nawet z Gks T nie jestes dzis sie zarejestrowl.