Komentarze 10-11 sierpnia + 14sierpnia Wisła - Górnik

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

cfw201

Post autor: cfw201 »

radzionnu pisze: indziej,poza tym jeszcze 2 lata temu u nas srednia oscylowala wokol 3 tysiecy ludzi, teraz juz kolo 78 tysiecy

tyle w temacie
To macie najwyższą średnią w Europie. Borussia Dortmund z 50 tys sprzedanych karnetów sie chowa.
iparts.pl
Alien_ZL
ban

.

Post autor: Alien_ZL »

Od kilkunastu minut słychać w TV wyłącznie: "Oooo Zagłębie Lubin, Oooo MKS !"
Achh jak chciałbym tam teraz być :cry:

Bełchatowianie chyba poszli już do domu
A może wcale ich nie było ...
:wink:
wujek

Post autor: wujek »

Widzewa mysle że ko 300- 400 u nas
BiVB
ban

Post autor: BiVB »

Jedynie jako obserwator na meczu Odra - Widzew

Siedziałem w mniej-więcej równych odległościach między młynem Odry a Widzewem powiem szczerze w pierwszej połowie wogle nie słyszałem Odry choc dopingowali . W drugiej połowie Widzew prawie wogle nie dopingowam czasami coś tam krzyknął . Niby cos tam zawrzało powiędzy sektorem na łuku koło klatki widzewa gdy paru gości troche sie ponapinało w strone Widzewa więcej nie powiem nie widziałem to chyba na tyle Odra z oprawą ze sreberkami i sektorówka . To chyba na Tyle
Skladak

Re: .

Post autor: Skladak »

Alien_ZL pisze:Od kilkunastu minut słychać w TV wyłącznie: "Oooo Zagłębie Lubin, Oooo MKS !"

Jakbyś nie miał 14 lat to byś pewnie pojechał... :roll:
BSE

Post autor: BSE »

Nas w młynie 750-800. Bardzo dobry doping praktycznie przez cały mecz. Doping Zagłebia dochodził do nas baaardzo rzadko. Na meczu dwie prezentacje ultras (za jakis czas beda fotki)
Ostatnio zmieniony 11.08.2007, 22:23 przez BSE, łącznie zmieniany 1 raz.
drazen

Post autor: drazen »

Skladak pisze:
Alien_ZL pisze:Od kilkunastu minut słychać w TV wyłącznie: "Oooo Zagłębie Lubin, Oooo MKS !"

Jakbyś nie miał 14 lat to byś pewnie pojechał... :roll:
Sladak ale mu pojechales, zaraz bedzie "ty tez nie pojechales bo masz 14 lat :roll:

Nasz doping slyszalny. GKS-u az do naszej bramki tez, ale pozniej juz zdecydowanie ciszej.
Legioholic

Post autor: Legioholic »

kass pisze:Dobra, skończcie już te luźne gatki - wszystko na temat meczu Ruch-Zagłębie zostało już napisane. Obie strony pokazały się średnio, bo dla obu ulewa pokrzyżowała plany. O czym tu więcej gadać?
jesli uwazasz ze Zaglebie zaprezentowalo sie srednio to zapraszam do zobaczenia fotek na tej stronie z meczu... tak wiem jestem z Legii i teraz bedzie ze bede chwalil itd... lecz juz dawno nie widzialem tak dobrej prezentacji na meczu wyjazdowym 2 prezentacje i do tego sektorowki z transparentami na plot i na dodatek starannie wykonane do tego na meczu wyjazdowym dla mnie naprawde swietnie... jesli chodzi o Ruch to brak oprawy na takim meczu to naprawde wpadka... pozdrawiam
AVEGB

Post autor: AVEGB »

Jak nie byłeś na meczu to sie nie wypowiadaj kolego. Doping w TV zależy od ustawienia mikrofonów, i od gościa który zajmuje sie dźwiękiem w TV :wink: Na początku meczu mieliśmy niezłe pierdolnięcie i Zagłębia nie było słychać wogóle, a po stracie przez nas bramki faktycznie nasz doping na chwile padł i kilka razy słyszeliśmy Lubinian, ale po chwili wszystko wróciło do normy. :wink: POZDRO
drazen

Post autor: drazen »

counteer pisze:ile Zagłebia w Bełchatowie ?
Przyjada to sie opisza ile dokladnie. Chyba ze ktos ma pewne info...

O tych mikrofonach i ludziach od dzwiekow to juz nie piszmy bo zawsze jest to samo 8) Pozdro
NOWY(L)

Post autor: NOWY(L) »

Jankes_KSP pisze:Polonia Warszawa - Odra Opole

Nas 1500... Moze troche wiecej... Nie wieszamy zadnej flagi z powodu ulewy. Wiekszosc sezonowcow odpuscila sobie mecz, wiec doping dobry. Gosci brak z wiadomo jakiego powodu. Wygrywamy 2:0 i pewnie zmierzamy do pierwszej ligi.
spokojnie to dopiero poczatek a wy juz sie podpalacie.....troche pokory..... :twisted:
defens

Post autor: defens »

ja bym tylko chcial napisac ze Gornicy ladna liczba do nas przyjechali....niebede ich ocenial bo jak worca sami napisza,ale cos tam krzykneli:) na meczu z jakies 20-22 tys.
ruch1920
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: ruch1920 »

jaka ekipa ok. 22 jechala autobusami na dworzec do Katowic?

NIEBIESKIE KATOWICE
djh30

Post autor: djh30 »

No prosze osttanio to Zaglebie sie napinalo vo to za kibice z was jak oceniacie doping na podstawie tv, a teraz sami to robicie brawo dla kibicow w kapciach :)
piotrowicefan

Post autor: piotrowicefan »

ruch1920 pisze:jaka ekipa ok. 22 jechala autobusami na dworzec do Katowic?

NIEBIESKIE KATOWICE
kaj zes ich widzioł??

NIEBIESKIE PIOTROWICE
marek1

Post autor: marek1 »

zajebisty meczyk w Plocku, ludzi okolo 6,5 tys Super doping i atmosfera na meczu.Lechia slabo slyszalna ,ponizej swojego poziomu.
Wielka Polska

Post autor: Wielka Polska »

ruch1920 pisze:jaka ekipa ok. 22 jechala autobusami na dworzec do Katowic?

NIEBIESKIE KATOWICE
Może Motor Lublin z Jastrzebia wracał?
tomekbar24

Post autor: tomekbar24 »

Jak dla mnie, jeżeli chodzi o frekwencję:
Lech - Górnik ---takiej frekwencji może pozazdrościć cała Polska
Ruch - Zagłębie ---wszystko zepsuła pogoda, jednak frekwencja dobra
Odra - Widzew ---słabiutko
Wisła - Korona ---tradycyjnie dobrze, jednak zobaczymy jak będzie wyglądał stadion jak dopuszczą do użytkowania nową trybunę
Polonia - Cracovia --- słabiutko
Jaga - ŁkS --- po raz kolejny z dobrej strony pokazała się Jaga
GKS - Zagłębie --- no cóż, biorąc pod uwagę wielkość miasta liczba kibiców może być, choć niby był to mecz na szczycie a na fotkach widać dużo wolnych miejsc
mks-korona-kielce.prv.pl

Post autor: mks-korona-kielce.prv.pl »

...
Ostatnio zmieniony 12.08.2007, 09:22 przez mks-korona-kielce.prv.pl, łącznie zmieniany 2 razy.
Altruista

Post autor: Altruista »

tomekbar24 pisze: GKS - Zagłębie --- no cóż, biorąc pod uwagę wielkość miasta liczba kibiców może być, choć niby był to mecz na szczycie a na fotkach widać dużo wolnych miejsc
liczba biletów jest ograniczona, a to, że ktos woli stać gdzies niz siedzieć na niskich miejscach to trudno, tak jest niemal wszędzie
tomekbar24

Post autor: tomekbar24 »

tomekbar24 napisał:
Jak dla mnie, jeżeli chodzi o frekwencję:
Wisła - Korona ---tradycyjnie dobrze, jednak zobaczymy jak będzie wyglądał stadion jak dopuszczą do użytkowania nową trybunę
GKS - Zagłębie --- no cóż, biorąc pod uwagę wielkość miasta liczba kibiców może być, choć niby był to mecz na szczycie a na fotkach widać dużo wolnych miejsc

a to podrozowanie po tylu stadionach to Twoja pasja ? Masz wlasny helikopter?

tak nawet 2 i jeden statek kosmiczny. Co się czepiasz. Po to jest ten temat aby wyrazić swój komentarz.
Tomi PB
Kontakt:

Post autor: Tomi PB »

mks-korona-kielce.prv.pl pisze:
tomekbar24 pisze:Jak dla mnie, jeżeli chodzi o frekwencję:
a to podrozowanie po tylu stadionach to Twoja pasja ? Masz wlasny helikopter?
Nie poprostu lubi onet.pl
S.J.

Post autor: S.J. »

Jestem w małym szoku jak zobaczyłem liczbe ludzi na meczu w Płocku 6 tys .Wiadomość zaczerpałem z onetu mam nadzieje ,że sie bardzo nie pomylili :) Pije do tego ,że nawet na meczach w 1 lidze z Legią nie było tam tyle ludzi .Jednak spadek jakoś ludzi dziwnie mobilizuje co pokazało już kilka ekip :wink:
ZKS

Post autor: ZKS »

:)
Ostatnio zmieniony 12.08.2007, 01:41 przez ZKS, łącznie zmieniany 1 raz.
kalashnikov

Post autor: kalashnikov »

Elany 160 w Wągrowcu
Michał_Płock
Kontakt:

Post autor: Michał_Płock »

Prosiłbym kibiców z Płocka o nie komentowanie Lechii przed ich oficjalną relacją.

Pozdrawiam
Marcin1947

Post autor: Marcin1947 »

S.J. pisze:Jestem w małym szoku jak zobaczyłem liczbe ludzi na meczu w Płocku 6 tys .Wiadomość zaczerpałem z onetu mam nadzieje ,że sie bardzo nie pomylili :) Pije do tego ,że nawet na meczach w 1 lidze z Legią nie było tam tyle ludzi .Jednak spadek jakoś ludzi dziwnie mobilizuje co pokazało już kilka ekip :wink:

Onet.pl i wszystko jasne :lol: Jezeli tam podali 6 tys. to jestem pewny ze bło z 7,5 8) A co do Legii to mylisz się bo było ponad 8 tys osób jak nie więcej. Ale co tam... przecież w Płocku nie ma kibiców :lol:
Derles(RTS)

Post autor: Derles(RTS) »

ciezko dokladnie policzyc bo czesc biletow byla kupiona w Łodzi czesc w kasie pod klatka

okolo 420 fanatykow Widzewa w Wodzislawiu z dwoma flagami w tym 120 przyjaciol z Ruch - dziekujemy za wsparcie

generalnie jedne wielki piknik, doping tragiczny jak na nas dopiero po bramce sie cos ozywilo ale dodam ze bramka dla RTSu padla w 93 minucie:)

genralnie mamy do Odry wielkiego pecha nie wygralismy z nimi w lidze z 10 lat(ani u siebie ani u nich) chyba, stadion i sektor gosci tez tragiczny dobrze ze ten wyjazd juz za nami jedyny plus tej wycieczki pod Czeska granice to dobra frekfecja z naszej strony
corintian

Post autor: corintian »

jak już było napisane nas w Wodzisławiu ponad 400. wyjazd bardzo piknikowy, dopingu z naszej strony brak a co do tych plusów to pojechało nas sporo ale najwiekszy plus to wyprawa do czech i w c*** piwek zakupionych właśnie tam :lol: :lol: :lol: i to by było na tyle odnośnie tego wyjazdu.
GTW1908

Post autor: GTW1908 »

Jaga tak super wg Ciebie? Wrócilem z tego wyjazdu i powiem szczerze ze bez rewelacji! Dla mnie osobiscie przereklamowani, mialbyc taki ekstra kociol,a na dobra sprawe to tak super o spiewali ostatnie 20 minut! Odpowiedni osoby wypowiedza si pewnie co do liczny i co i jak bylo.
tss

Post autor: tss »

LASZLO1908 pisze:

Jaga tak super wg Ciebie? Wrócilem z tego wyjazdu i powiem szczerze ze bez rewelacji! Dla mnie osobiscie przereklamowani, mialbyc taki ekstra kociol,a na dobra sprawe to tak super o spiewali ostatnie 20 minut! Odpowiedni osoby wypowiedza si pewnie co do liczny i co i jak bylo.

To mało? Jeśli przez 20 minut was niszczyli - bo tak rozumiem wypowiedź - to znaczy że z perspektywy sektora gości musieli być naprawdę dobrzy.
mck82bn

Post autor: mck82bn »

Co tu dużo pisać dla większości tu obecnych- Zagłebia Sosnowiec za mało było bo mieli 2tys do wykorzystania a było ich o połowe mniej. To że śpiewali (prawie) cały mecz oczywiście było nie słyszalne. Że mieli oprawy Ultras też mało ważne (przecież mogli lepiej)! Nie tłumacze się deszczem ale wg. Was to każdy wypadłby lepiej tylko nie My. Trudno! Postaramy się robić wszystko jak najsłabsze żeby tylko miał nas kto przebić! W końcu kupiliśmy tą ekstraklase.! Top 100 w TMK też kupujemy! Co mamy jeszcze kupić? Macie jakis pomysł? Jesteśmy pochytani jak żaden inny klub w Polsce!!! Co Ty o tym nie wiesz? Czekam na propo!(Cena nie gra roli) Tak miało być! Do zobaczenia!
miko

Post autor: miko »

BSE pisze:Nas w młynie 750-800. Bardzo dobry doping praktycznie przez cały mecz. Doping Zagłebia dochodził do nas baaardzo rzadko. Na meczu dwie prezentacje ultras (za jakis czas beda fotki)
Tak :?: Dziwne, bo zawsze jak coś krzyczeliśmy głośniej, to albo gwizdaliście, a w przypadku "mistrz, mistrz Zagłębie" kwitowaliście to jeszcze okrzykiem "złodzieje". Oczywiście, na pewno byliście głośniejsi w pierwszej połowie, bo nasz doping nie powalał, ale myślę, że ostatnie 10 minut należało do nas, choć mogę się mylić, nie wiem jak było słychać po drugiej stronie.
Na początku meczu bardzo ładna i pomysłowa wasza oprawa. Z tą koszulką w drugiej polowie to tylko się ośmieszyliście, na powtórkach wyraźnie widać, że Roger faulował. Wiem, że oddanie mistrzostwa na dwie kolejki przed końcem musi boleć, ale trochę pokory.
Nas na liście 150 (nie wiem czy były osoby z poza listy), z dwiema flagami "Zagłębie Lubin" i "OCB '03". Nie ultrasujemy.
tosh

Post autor: tosh »

panowie z gdanska troche obiektywizmu
dzisiaj to my panowalismy na trybunach doping super przez caly mecz brawo dla naszyh grajkow za walke do konca

PANOWIE L. G. CO ROBILISCIE NA TRYBUNIE DLA VIPOW I JAK SIE ZACHOWALISCIE PO MECZU
VIVA ZKS
ODPOWIEDZ