To macie najwyższą średnią w Europie. Borussia Dortmund z 50 tys sprzedanych karnetów sie chowa.radzionnu pisze: indziej,poza tym jeszcze 2 lata temu u nas srednia oscylowala wokol 3 tysiecy ludzi, teraz juz kolo 78 tysiecy
tyle w temacie
Komentarze 10-11 sierpnia + 14sierpnia Wisła - Górnik
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Jedynie jako obserwator na meczu Odra - Widzew
Siedziałem w mniej-więcej równych odległościach między młynem Odry a Widzewem powiem szczerze w pierwszej połowie wogle nie słyszałem Odry choc dopingowali . W drugiej połowie Widzew prawie wogle nie dopingowam czasami coś tam krzyknął . Niby cos tam zawrzało powiędzy sektorem na łuku koło klatki widzewa gdy paru gości troche sie ponapinało w strone Widzewa więcej nie powiem nie widziałem to chyba na tyle Odra z oprawą ze sreberkami i sektorówka . To chyba na Tyle
Siedziałem w mniej-więcej równych odległościach między młynem Odry a Widzewem powiem szczerze w pierwszej połowie wogle nie słyszałem Odry choc dopingowali . W drugiej połowie Widzew prawie wogle nie dopingowam czasami coś tam krzyknął . Niby cos tam zawrzało powiędzy sektorem na łuku koło klatki widzewa gdy paru gości troche sie ponapinało w strone Widzewa więcej nie powiem nie widziałem to chyba na tyle Odra z oprawą ze sreberkami i sektorówka . To chyba na Tyle
Re: .
Jakbyś nie miał 14 lat to byś pewnie pojechał...Alien_ZL pisze:Od kilkunastu minut słychać w TV wyłącznie: "Oooo Zagłębie Lubin, Oooo MKS !"
Achh jak chciałbym tam teraz być![]()
Bełchatowianie chyba poszli już do domu
A może wcale ich nie było ...
Nas w młynie 750-800. Bardzo dobry doping praktycznie przez cały mecz. Doping Zagłebia dochodził do nas baaardzo rzadko. Na meczu dwie prezentacje ultras (za jakis czas beda fotki)
Ostatnio zmieniony 11.08.2007, 22:23 przez BSE, łącznie zmieniany 1 raz.
Sladak ale mu pojechales, zaraz bedzie "ty tez nie pojechales bo masz 14 latSkladak pisze:Jakbyś nie miał 14 lat to byś pewnie pojechał...Alien_ZL pisze:Od kilkunastu minut słychać w TV wyłącznie: "Oooo Zagłębie Lubin, Oooo MKS !"
Nasz doping slyszalny. GKS-u az do naszej bramki tez, ale pozniej juz zdecydowanie ciszej.
-
Legioholic
jesli uwazasz ze Zaglebie zaprezentowalo sie srednio to zapraszam do zobaczenia fotek na tej stronie z meczu... tak wiem jestem z Legii i teraz bedzie ze bede chwalil itd... lecz juz dawno nie widzialem tak dobrej prezentacji na meczu wyjazdowym 2 prezentacje i do tego sektorowki z transparentami na plot i na dodatek starannie wykonane do tego na meczu wyjazdowym dla mnie naprawde swietnie... jesli chodzi o Ruch to brak oprawy na takim meczu to naprawde wpadka... pozdrawiamkass pisze:Dobra, skończcie już te luźne gatki - wszystko na temat meczu Ruch-Zagłębie zostało już napisane. Obie strony pokazały się średnio, bo dla obu ulewa pokrzyżowała plany. O czym tu więcej gadać?
Jak nie byłeś na meczu to sie nie wypowiadaj kolego. Doping w TV zależy od ustawienia mikrofonów, i od gościa który zajmuje sie dźwiękiem w TVAlien_ZL pisze:Od kilkunastu minut słychać w TV wyłącznie: "Oooo Zagłębie Lubin, Oooo MKS !"
spokojnie to dopiero poczatek a wy juz sie podpalacie.....troche pokory.....Jankes_KSP pisze:Polonia Warszawa - Odra Opole
Nas 1500... Moze troche wiecej... Nie wieszamy zadnej flagi z powodu ulewy. Wiekszosc sezonowcow odpuscila sobie mecz, wiec doping dobry. Gosci brak z wiadomo jakiego powodu. Wygrywamy 2:0 i pewnie zmierzamy do pierwszej ligi.
No prosze osttanio to Zaglebie sie napinalo vo to za kibice z was jak oceniacie doping na podstawie tv, a teraz sami to robicie brawo dla kibicow w kapciachAlien_ZL pisze:Od kilkunastu minut słychać w TV wyłącznie: "Oooo Zagłębie Lubin, Oooo MKS !"
-
piotrowicefan
-
Wielka Polska
-
tomekbar24
Jak dla mnie, jeżeli chodzi o frekwencję:
Lech - Górnik ---takiej frekwencji może pozazdrościć cała Polska
Ruch - Zagłębie ---wszystko zepsuła pogoda, jednak frekwencja dobra
Odra - Widzew ---słabiutko
Wisła - Korona ---tradycyjnie dobrze, jednak zobaczymy jak będzie wyglądał stadion jak dopuszczą do użytkowania nową trybunę
Polonia - Cracovia --- słabiutko
Jaga - ŁkS --- po raz kolejny z dobrej strony pokazała się Jaga
GKS - Zagłębie --- no cóż, biorąc pod uwagę wielkość miasta liczba kibiców może być, choć niby był to mecz na szczycie a na fotkach widać dużo wolnych miejsc
Wisła - Korona ---tradycyjnie dobrze, jednak zobaczymy jak będzie wyglądał stadion jak dopuszczą do użytkowania nową trybunę
GKS - Zagłębie --- no cóż, biorąc pod uwagę wielkość miasta liczba kibiców może być, choć niby był to mecz na szczycie a na fotkach widać dużo wolnych miejsc
-
mks-korona-kielce.prv.pl
liczba biletów jest ograniczona, a to, że ktos woli stać gdzies niz siedzieć na niskich miejscach to trudno, tak jest niemal wszędzietomekbar24 pisze: GKS - Zagłębie --- no cóż, biorąc pod uwagę wielkość miasta liczba kibiców może być, choć niby był to mecz na szczycie a na fotkach widać dużo wolnych miejsc
-
tomekbar24
tomekbar24 napisał:
a to podrozowanie po tylu stadionach to Twoja pasja ? Masz wlasny helikopter?
tak nawet 2 i jeden statek kosmiczny. Co się czepiasz. Po to jest ten temat aby wyrazić swój komentarz.
a to podrozowanie po tylu stadionach to Twoja pasja ? Masz wlasny helikopter?
tak nawet 2 i jeden statek kosmiczny. Co się czepiasz. Po to jest ten temat aby wyrazić swój komentarz.
Nie poprostu lubi onet.plmks-korona-kielce.prv.pl pisze:a to podrozowanie po tylu stadionach to Twoja pasja ? Masz wlasny helikopter?tomekbar24 pisze:Jak dla mnie, jeżeli chodzi o frekwencję:
-
Michał_Płock
- Kontakt:
-
Marcin1947
S.J. pisze:Jestem w małym szoku jak zobaczyłem liczbe ludzi na meczu w Płocku 6 tys .Wiadomość zaczerpałem z onetu mam nadzieje ,że sie bardzo nie pomyliliPije do tego ,że nawet na meczach w 1 lidze z Legią nie było tam tyle ludzi .Jednak spadek jakoś ludzi dziwnie mobilizuje co pokazało już kilka ekip
Onet.pl i wszystko jasne
-
Derles(RTS)
ciezko dokladnie policzyc bo czesc biletow byla kupiona w Łodzi czesc w kasie pod klatka
okolo 420 fanatykow Widzewa w Wodzislawiu z dwoma flagami w tym 120 przyjaciol z Ruch - dziekujemy za wsparcie
generalnie jedne wielki piknik, doping tragiczny jak na nas dopiero po bramce sie cos ozywilo ale dodam ze bramka dla RTSu padla w 93 minucie:)
genralnie mamy do Odry wielkiego pecha nie wygralismy z nimi w lidze z 10 lat(ani u siebie ani u nich) chyba, stadion i sektor gosci tez tragiczny dobrze ze ten wyjazd juz za nami jedyny plus tej wycieczki pod Czeska granice to dobra frekfecja z naszej strony
okolo 420 fanatykow Widzewa w Wodzislawiu z dwoma flagami w tym 120 przyjaciol z Ruch - dziekujemy za wsparcie
generalnie jedne wielki piknik, doping tragiczny jak na nas dopiero po bramce sie cos ozywilo ale dodam ze bramka dla RTSu padla w 93 minucie:)
genralnie mamy do Odry wielkiego pecha nie wygralismy z nimi w lidze z 10 lat(ani u siebie ani u nich) chyba, stadion i sektor gosci tez tragiczny dobrze ze ten wyjazd juz za nami jedyny plus tej wycieczki pod Czeska granice to dobra frekfecja z naszej strony
tomekbar24 pisze:Jak dla mnie, jeżeli chodzi o frekwencję:
Jaga tak super wg Ciebie? Wrócilem z tego wyjazdu i powiem szczerze ze bez rewelacji! Dla mnie osobiscie przereklamowani, mialbyc taki ekstra kociol,a na dobra sprawe to tak super o spiewali ostatnie 20 minut! Odpowiedni osoby wypowiedza si pewnie co do liczny i co i jak bylo.
LASZLO1908 pisze:tomekbar24 pisze:Jak dla mnie, jeżeli chodzi o frekwencję:
Jaga tak super wg Ciebie? Wrócilem z tego wyjazdu i powiem szczerze ze bez rewelacji! Dla mnie osobiscie przereklamowani, mialbyc taki ekstra kociol,a na dobra sprawe to tak super o spiewali ostatnie 20 minut! Odpowiedni osoby wypowiedza si pewnie co do liczny i co i jak bylo.
To mało? Jeśli przez 20 minut was niszczyli - bo tak rozumiem wypowiedź - to znaczy że z perspektywy sektora gości musieli być naprawdę dobrzy.
Co tu dużo pisać dla większości tu obecnych- Zagłebia Sosnowiec za mało było bo mieli 2tys do wykorzystania a było ich o połowe mniej. To że śpiewali (prawie) cały mecz oczywiście było nie słyszalne. Że mieli oprawy Ultras też mało ważne (przecież mogli lepiej)! Nie tłumacze się deszczem ale wg. Was to każdy wypadłby lepiej tylko nie My. Trudno! Postaramy się robić wszystko jak najsłabsze żeby tylko miał nas kto przebić! W końcu kupiliśmy tą ekstraklase.! Top 100 w TMK też kupujemy! Co mamy jeszcze kupić? Macie jakis pomysł? Jesteśmy pochytani jak żaden inny klub w Polsce!!! Co Ty o tym nie wiesz? Czekam na propo!(Cena nie gra roli) Tak miało być! Do zobaczenia!
TakBSE pisze:Nas w młynie 750-800. Bardzo dobry doping praktycznie przez cały mecz. Doping Zagłebia dochodził do nas baaardzo rzadko. Na meczu dwie prezentacje ultras (za jakis czas beda fotki)
Na początku meczu bardzo ładna i pomysłowa wasza oprawa. Z tą koszulką w drugiej polowie to tylko się ośmieszyliście, na powtórkach wyraźnie widać, że Roger faulował. Wiem, że oddanie mistrzostwa na dwie kolejki przed końcem musi boleć, ale trochę pokory.
Nas na liście 150 (nie wiem czy były osoby z poza listy), z dwiema flagami "Zagłębie Lubin" i "OCB '03". Nie ultrasujemy.