Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
widzewiak_z_gor
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Po co pytasz, jak sam wiesz klonie.
Raiders of the storm.
Raiders of the storm.
Ja ci też dam rade poproś mame żeby ci pejsy przycięła bo se w końcu mleczaki wybijesz.Teraz to dam wam jedynie radę - zmiencie sobie pampersy , bo już się pewno przelewa :-D
Aleksandrów Ł. , Konstantynów Ł. , Pabianice , Lutomiersk, Poddębice&Uniejow, Piotrków Tryb, Włocławek .obiektywnyFAN pisze:Mógłby ktoś wymienić fan cluby ŁKSu? bez napinki
Po kolei odległością ,od tych najbliżej Łodzi.
Roznych mieścin , w których są kibice ŁKSu jest dużo więcej i o nikim nie zapominam ;), ale te wymienione mniej lub bardziej odstają od reszty ...
czy oni tez sa "rodowitymi Lodzianami"? bez napinkiCazamat pisze:Aleksandrów Ł. , Konstantynów Ł. , Pabianice , Lutomiersk, Poddębice&Uniejow, Piotrków Tryb, Włocławek .obiektywnyFAN pisze:Mógłby ktoś wymienić fan cluby ŁKSu? bez napinki
Po kolei odległością ,od tych najbliżej Łodzi.
Roznych mieścin , w których są kibice ŁKSu jest dużo więcej i o nikim nie zapominam ;), ale te wymienione mniej lub bardziej odstają od reszty ...
i czy mozna gdzies zobaczyc liczy w jakich wspieraja swoj klub?
1 . Rodowici Łodzianie to przydomek i okreslenie klubu któremu kibicują . Wnioski wyciągnij sobie wiec sam , tak jak was okresla się przydomkiem Podmiejscy - to będzie on dotyczył zarówno waszych kibiców z np Karsznic , Zgierza, jak i z Łódzkich osiedli, bo dotyczy ogolu kibiców czerwonego klubu , i z tym twoim pytanim jest podobnie . Ile można to samo tłumaczyć a wszystko jak krew w piach ;)
2. Nie - bez napinki oczywiście...
2. Nie - bez napinki oczywiście...
po co wy sie w ogole przekrzyjecie z tymi rodowitymi parówami to ja nie wiem.
wiadomo ze przezywaja ostatnio ciezkie chwile bo w Łodzi im sie nie wiedzie,
do tego skrót WRW wiekszosci kibicowskiej polski nie kojarzy sie juz z ich radosnym kółkiem plastycznym.
im zalezy tylko na reputacji/pozorach a to ze forma spada to sobie zgrabnie zatuszują jak zawsze :)
wiadomo ze przezywaja ostatnio ciezkie chwile bo w Łodzi im sie nie wiedzie,
do tego skrót WRW wiekszosci kibicowskiej polski nie kojarzy sie juz z ich radosnym kółkiem plastycznym.
im zalezy tylko na reputacji/pozorach a to ze forma spada to sobie zgrabnie zatuszują jak zawsze :)
-
majka_jamaica
Kto jest ojcem dziecka Eweliny?
....
i to oczywiscie w mysl zasady że Widzew jest najwiekszy, to my mamy kompleksy a was wogole ŁKS nie obchodzi :DDDD ?
zgadłem ?
i to oczywiscie w mysl zasady że Widzew jest najwiekszy, to my mamy kompleksy a was wogole ŁKS nie obchodzi :DDDD ?
zgadłem ?
dzieki za odpowiedz na pytanie.
Czyli widzewiacy mimo ze z Lodzi sa podmiejscy a Lksiacy nawet ze wsi sa rodowitymi Lodzianami? Tak dla podsumowania.
To troche tak jak tvn nazywa terrorystow belgami, francuzami itd
Czyli widzewiacy mimo ze z Lodzi sa podmiejscy a Lksiacy nawet ze wsi sa rodowitymi Lodzianami? Tak dla podsumowania.
To troche tak jak tvn nazywa terrorystow belgami, francuzami itd
-
obiektywnyFAN
ile osób z Chorzowa wspierało Widzewa na fecie?
mms info z trzeciej ręki powrócił, dalej info z facebooka czerpiesz?
obiektywnyFAN pisze:ile osób z Chorzowa wspierało Widzewa na fecie?
OK 150 osob
Hehehe wymyślaj dalej :) za to ty do tej pory nie odpowiedziałeś jak to było z tymi telefonami do nas? I kto tu robi za farmazona :)
Leśne Ludki były obecne na naszym meczu z Polonią nie tak dawno.W ostatnim czasie ta zgoda jakby nieco odzyla.Tak mi się wydaję.Jak będzie dalej to zobaczymy.Nie mam pojęcia czy sa jakieś zgrzyty na lini Łódź-Rzeszów.Ktoś kumatszy musiałby sie wypowiedzieć.Chociaż nie sądzę ze to dobre miejsce.Starszyzna na Resovi i np.Ekipa Butelka patrzy bardzo krytycznie na kontakty z Wisłą.Tylko wiadomo kto w obecnych czasach rozdaje karty w danej grupiemms pisze:Ja nic nie udowadniam, tylko śmieszy mnie wasza hipokryzja, że coś widzicie u nas a to tego samego u siebie już nie. Tak samo tyczy się to układu Wisła Ruch, albo układu lub fan clubowania czy c*** wie co na linii Resovia Wisła to już żaden z was grzybiarzy się nie zająknie. A przecież można by przytoczyć info o przerzucaniu się LL na WSH i zamazywaniu dziar zgodowych z wami. Ale pewnie obszczymurki o tym nie wiecie? :)
-
widzewiak_z_gor
Rodowity z FC ŁKS, nie płacz już, wytrzyj łzy i szykuj się na wyjazd na wakacje do Zgierza. ;)
-
Widzewski GóRniak
Hehehe biedny ŁKS-ik znowu płacze w internecie
On na prawdę ma psychozę ile to już kont, dojazd był na bank.
-
majka_jamaica
Kto mieczem wojuje ma dzieciaka z Eweliną.
.Tyle lat minęło i mogę się mylić,ale wydaje mi się,że gdy wywieszaliście flagę z tą pięścią to celtyki jeszcze u Was nie wisiały(pierwsza połowa lat 90-tych) a flaga i jej treść była pociskiem w łysych,ponieważ trochę punków u was na stadionie można było spotkać.Natomiast z tą mettalicą nie chodziło mi o czcionkę tylko o sam napis mettalica,ale jak wspomniałem na początku,tyle lat minęło i mogło mi się coś pokręcić,nie będę się upierał.A co do drugiej Twojej wypowiedzi w sprawie flagi CSKA to ugryzę się w język,każdy ma swoje zdanie na ten temat i nikt nikogo przez internet nie przekona
Wisiały, wisiały :)
W latach 90-91 wieszałem flagę Polski z czerwono białym celtykiem. 91-93 - flaga Polski z dużym, czarnym celtykiem. Została ona zajebana przez policję. W 94 powstała nowa. Do tego była barwówka z konturami Naszego Kraju na białym pasie. Obie zostały w Płocku ( wymiana na flagę WISŁA PŁOCK). Bodajże od 95 roku było wieszane czerwone płótno z dużym biały celtykiem. ( gość od flagi wydawał pismo dla SKINHEDÓW z całej Polski - Teraz My!)
Co do końca Twojej wiadomości - masz rację - każdy ma swoje zdanie.
Dlatego nie potrafię zrozumieć pocisków w Naszą stronę, przez kibiców, którzy wywieszali flagę ze swastyką, robili vlepki o A.H i jego wesołej Galerze, czy też wykorzystywali faszystowskie pocztówki o mieście Łodzi z dopiskiem "Białe Śródmieście"
adwokat - Ruch wiadomo jest ekipą numer jeden na ten moment w tym kraju, ale jest też ekipą która szanuje swoje zgody i liczy się z ich zdaniem. Na czym ten szacunek polega możesz przeczytać w oświadczeniu PF, które hula po sieci. Was LL o nic nie pytały, zatem z laski swojej nie bądź bezczelny i zajmij się lepiej jak to było u was, a nie siejesz ferment jak to niby było u nas. Kolejna sprawa dla osób które chciałyby żeby było odwrotnie - to WSH wyszło z propozycją do PF.
Nie do końca. Niemal cała załoga spotykająca się na Karolewie to byli eŁKSiacy. Panku zaś, po swoim spektakularnym debiucie na Galerze w zasadzie pokazywał się już w stroju "normalnym". Gdzieś tak do 82 gdy na Galerze rządziła jeszcze stara ekipa z Bykiem na czele, faktycznie nie było dla punków miejsca. Potem były już luźniejsze klimaty.
Że mu się tak chciało w środku nocy screeny robić i wrzucać na forum.
Pato gamoniu odpowiedz tylko na jedno pytanie. Skoro za cel życia obrałeś sobie obronę dobrego imienia Łks-u na forum, to wnioskuję, że faktycznie zależy Ci na ełkaesie. Dlaczego zatem nie dałeś się zweryfikować w realu na meczu Łks-u, nie nam tylko swoim ziomalom po szalu? Pewnie w twojej wyimaginowanej teorii spiskowej osoby cię weryfikujące były by z Widzewa, ale bez przesady. Zatem nie zmieniając tematu, najzwyczajniej w świecie odpowiedz na to proste pytanie.
Nie poddawaj się i walcz do ostatniego wyłamanego klawisza w klawiaturze ;)United Fan Club ŁKS pisze:z wielu kont muszę napierdalac
-
ImperatorMistrz
Już tak sobie nie pochlebiaj, twierdzisz, że większość z nas to fc więc wychodzi na to, że naszym wrogiem nr 1 jest Legia.Radicaal pisze:Wasze akcje podejmowane na wrogu nr jeden
-
NoMatterWhat
Sorry, ze przerwe ten donikad prowadzacy belkot.
Kilka faktow z ostatniego czasu w skrocie:
W ostatnia sobote Widzewiacy organizuja turniej w Zelowie. W srode zorganizowane swieto w Zgierzu.
Przed ostatnim meczem Widzewa, turniej na Olechowie i wczesniej tez turniej w Zyrardowie.
Jako ze miasto derbowe, chcialem sie zapytac kiedy i gdzie zorganizowal turniej LKS, zarowno osiedlowy i fanclubowy?
Kilka faktow z ostatniego czasu w skrocie:
W ostatnia sobote Widzewiacy organizuja turniej w Zelowie. W srode zorganizowane swieto w Zgierzu.
Przed ostatnim meczem Widzewa, turniej na Olechowie i wczesniej tez turniej w Zyrardowie.
Jako ze miasto derbowe, chcialem sie zapytac kiedy i gdzie zorganizowal turniej LKS, zarowno osiedlowy i fanclubowy?
Jesteście jeszcze więksi...
Ciekawi mnie czy ktoś odpowie na post z zapytaniem o turnieje ŁKSu. Niewygodne pytanie chyba padło.
Tak wygląda dyskusja z rodowitymi. Padło niewygodne pytanie i zaczynają się prowokacje.
-
CapoDituDiCapi
młoda galera w końcu ma pole do popisu i znalazła swoje miejsce w świecie patrząc na poziom wpisów w tym wątku, a ten united fan club łks to nie tylko w wirtualnym, ale i realnym świecie musi być ciężkim zjebem
cóż wakacje się zaczęły to ten nic nie wnoszący w łódzkie podwórko temat dopiero będzie kwitł :)
cóż wakacje się zaczęły to ten nic nie wnoszący w łódzkie podwórko temat dopiero będzie kwitł :)
Odpowiedź rabina jak zwykle na poziomie i merytoryczna. Tego można było się spodziewać, zresztą zawsze jest tak samo gdy padają niewygodne pytania. Taktyka celowa i praktykowana od bardzo dawna. jeden zarzuci jakieś jedno zdaniowe prowokacje, drugi zapyta o Madryt a trzeci rozdupca temat swoimi wywodami a potem odpowiada w stylu jak wyżej.
A brak odpowiedzi na pytanie o ŁKSiackie turnieje jest najlepszą odpowiedzią i pokazuje co pokazuje ;)
A brak odpowiedzi na pytanie o ŁKSiackie turnieje jest najlepszą odpowiedzią i pokazuje co pokazuje ;)
No ale są mistrzami streetartu :)
i street run....
-
United Fan Club ŁKS
Owszem - pokazuje to co widać już od dawna - ze dla was to forum to jedyna tuba propagandowa i jedynie tutaj możecie próbować zaistnieć...Strzałka pisze:
pokazuje też , że kompleksy są jedynie po Waszej stronie czerwoni . Wg schematu który tu pchacie całe czas - to jak ktoś (nie daj Bóg z ŁKSu ) pisze o Wielkim Widzewie , to ma kompleksy i powinien się leczyć , a większość wątków , prowokacji i pytań które zadajecie - dotyczą nas . Gubicie się już picki w tych waszych pozach i sami zapominacie co tu wklajaliscie godzinę temu , dzień dwa itp... i każdy kto to przegląda doskonale to wie ..
A kogo mają dotyczyć pytania Widzewiaków? Widzewa? Po to jest temat derbowy by pytać rywala o różne kwestie.
Pytanie o turnieje bez odpowiedzi. Ja zadałem pytanie jakie nazwisko nosił twój pradziadek i również pozostało bez odpowiedzi. Miałem jeszcze kilka dotyczących ŁKSu ale szkoda klawiatury jak na razie. Może wróci ktoś normalny z ŁKSu to będzie można normalnie podyskutować na jakieś ciekawe tematy.
Pytanie o turnieje bez odpowiedzi. Ja zadałem pytanie jakie nazwisko nosił twój pradziadek i również pozostało bez odpowiedzi. Miałem jeszcze kilka dotyczących ŁKSu ale szkoda klawiatury jak na razie. Może wróci ktoś normalny z ŁKSu to będzie można normalnie podyskutować na jakieś ciekawe tematy.
Szczerze to liczyłem na odpowiedź właśnie od Ciebie, że ukrócisz bełkot swoich kolegów. Doceniam szczerość, a nie popieram niepotrzebnego ironizowania.
-
NoMatterWhat
Do czego Ci ta mapka potrzebna?
Barwy możesz stracic ma kazdej ulicy.
Widać, że warto bylo zadać proste, beznapinkowe pytanie, by zobaczyć jak piana się u Was zbiła.
Taki Rabin i jego pokroju przyjaciele, to chyba mają za zadanie piętrzyć się tu na forum, by przykryć słabą, bo słabą działalność ŁKSu.
cobytu - dzien dziecka to 1 akcja, na której My też się skupiliśmy, także nie tylko, jak to nazwałeś, na doroslych imprezach.
Rzeczywistosć póki co, pokazuje, że nie zorganizowaliście. I to jest fakt.
Barwy możesz stracic ma kazdej ulicy.
Widać, że warto bylo zadać proste, beznapinkowe pytanie, by zobaczyć jak piana się u Was zbiła.
Taki Rabin i jego pokroju przyjaciele, to chyba mają za zadanie piętrzyć się tu na forum, by przykryć słabą, bo słabą działalność ŁKSu.
cobytu - dzien dziecka to 1 akcja, na której My też się skupiliśmy, także nie tylko, jak to nazwałeś, na doroslych imprezach.
Rzeczywistosć póki co, pokazuje, że nie zorganizowaliście. I to jest fakt.
-
majka_jamaica
UWAGA!
Będzie organizowana zbiórka $$$ na wyprawkę dla dziecka Eweliny oraz pochodzącego z Pozniania ojca dziecka. Okoliczności poczęcia wszyscy znamy. Rodzicie nie chcieli poznać płci przed porodem, jednak wybrali już imiona: Menachem bądź Szalhewet.

Kto pomoże? dajdajdajdajdajdajdajdajdajdajdajdajdajdajdaj..
Będzie organizowana zbiórka $$$ na wyprawkę dla dziecka Eweliny oraz pochodzącego z Pozniania ojca dziecka. Okoliczności poczęcia wszyscy znamy. Rodzicie nie chcieli poznać płci przed porodem, jednak wybrali już imiona: Menachem bądź Szalhewet.

Kto pomoże? dajdajdajdajdajdajdajdajdajdajdajdajdajdajdaj..