Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Cazamat

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Cazamat » 26.06.2016, 03:11

obiektywnyFAN pisze:Mógłby ktoś wymienić fan cluby ŁKSu? bez napinki
Aleksandrów Ł. , Konstantynów Ł. , Pabianice , Lutomiersk, Poddębice&Uniejow, Piotrków Tryb, Włocławek .
Po kolei odległością ,od tych najbliżej Łodzi.

Roznych mieścin , w których są kibice ŁKSu jest dużo więcej i o nikim nie zapominam ;), ale te wymienione mniej lub bardziej odstają od reszty ...

iparts.pl
ImPawel

Post autor: ImPawel » 26.06.2016, 11:03

Cazamat pisze:
obiektywnyFAN pisze:Mógłby ktoś wymienić fan cluby ŁKSu? bez napinki
Aleksandrów Ł. , Konstantynów Ł. , Pabianice , Lutomiersk, Poddębice&Uniejow, Piotrków Tryb, Włocławek .
Po kolei odległością ,od tych najbliżej Łodzi.

Roznych mieścin , w których są kibice ŁKSu jest dużo więcej i o nikim nie zapominam ;), ale te wymienione mniej lub bardziej odstają od reszty ...
czy oni tez sa "rodowitymi Lodzianami"? bez napinki
i czy mozna gdzies zobaczyc liczy w jakich wspieraja swoj klub?

Cazamat

Post autor: Cazamat » 26.06.2016, 12:53

1 . Rodowici Łodzianie to przydomek i okreslenie klubu któremu kibicują . Wnioski wyciągnij sobie wiec sam , tak jak was okresla się przydomkiem Podmiejscy - to będzie on dotyczył zarówno waszych kibiców z np Karsznic , Zgierza, jak i z Łódzkich osiedli, bo dotyczy ogolu kibiców czerwonego klubu , i z tym twoim pytanim jest podobnie . Ile można to samo tłumaczyć a wszystko jak krew w piach ;)

2. Nie - bez napinki oczywiście...

WIDZEWSKAduma

Post autor: WIDZEWSKAduma » 26.06.2016, 12:55

Cazamat pisze:Podmiejscy - to będzie on dotyczył zarówno waszych kibiców z np Karsznic , Zgierza, jak i z Łódzkich osiedli
no debil...

Cazamat

Post autor: Cazamat » 26.06.2016, 13:02

Hahaha
sam jesteś debilem jeśli nie kumasz pewnych zależności panujących w kibicowskim świecie ,

Jak jesteście tacy głupi jak ten widzewska duma, i kolejni co tu się będą pruli to zajebiscie ! Wpisujcie się śmiało ., ośmieszanie takich kretynow najbardziej tu lubię
;-)

... bez napinki oczywiście tak jak Widzewiacy

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 26.06.2016, 13:13

Cazamat pisze:Hahaha
sam jesteś debilem jeśli nie kumasz pewnych zależności panujących w kibicowskim świecie ,

Jak jesteście tacy głupi jak ten widzewska duma, i kolejni co tu się będą pruli to zajebiscie ! Wpisujcie się śmiało ., ośmieszanie takich kretynow najbardziej tu lubię
;-)

... bez napinki oczywiście tak jak Widzewiacy
"Hahaha" też jestem nie kumaty w tym temacie możesz mi odpowiedzieć czemu Widzewiak ze Zgierza (60 tys. mieszkańców) oddalonego o 13km od Łodzi jest podmiejski a eŁKSiak z Lutomierska (7tys. mieszkańców) oddalonego od Łodzi o 23km jest rodowity? Ekip obu tych FC nawet nie będę porównywać...

Cazamat

Post autor: Cazamat » 26.06.2016, 13:20

Bo tak jest i c*** ;-)

Nie zmienisz tego pierdoleniem na forum i udawaniem głupka.
ŁKS to Rodowici, a Widzew to ze wsi żydzi ....
jeśli nie kumasz to c*** , nie musza wszyscy być Alfa i omega heheh
Bez napinki oczywiście , pozdrooo

patojudek

Post autor: patojudek » 26.06.2016, 14:00

Przepraszam czyj klub założyli żydzi i kto im palił znicze na żydowskim cmentarzu, bo się pogubić można.

Cazamat

Post autor: Cazamat » 26.06.2016, 14:16

patojudek pisze:Przepraszam czyj klub założyli żydzi i kto im palił znicze na żydowskim cmentarzu, bo się pogubić można.

Jak się gubisz w takich prostych kwestiach to jak musi być w poważniejszych ??
.proszę.

qb.

Post autor: qb. » 26.06.2016, 14:29

po co wy sie w ogole przekrzyjecie z tymi rodowitymi parówami to ja nie wiem.
wiadomo ze przezywaja ostatnio ciezkie chwile bo w Łodzi im sie nie wiedzie,
do tego skrót WRW wiekszosci kibicowskiej polski nie kojarzy sie juz z ich radosnym kółkiem plastycznym.
im zalezy tylko na reputacji/pozorach a to ze forma spada to sobie zgrabnie zatuszują jak zawsze :)

Wasteland

Post autor: Wasteland » 26.06.2016, 14:33

No tu akurat sprawa jest prosta,tylko jak widać młodzi kibice Lks nie przyjmują tego do wiadomości.Ani żydowskich założycieli ani kibiców ze świecznikami ani nawet barw jakie klub miał.

Cazamat

Post autor: Cazamat » 26.06.2016, 14:33

Hahahah

Wasteland

Post autor: Wasteland » 26.06.2016, 14:40

Genialny argument "Hahaha" prawie jak u pedałka bnowaka. Przyszywany braciszek z bidulka?

Widzewski GóRniak

Post autor: Widzewski GóRniak » 26.06.2016, 14:56

Nie, jeszcze lepszy był argument małego żydka - "tak jest i c***" hehe bo się tak w koszernym małym rozumku uroiło. Niestety szkoła się skończyła gimbaza na wakacjach i coraz więcej będzie takich kwiatków, przynajmniej będzie sie z czego pośmiać.

Strzałka

Post autor: Strzałka » 26.06.2016, 15:23

Nic nie zyskują w Łodzi to i płaczą i lamentują jaki to ten RTS zły. Nie mogą przepalić po dziś dzień, że stracili pół miasta. rodowici o żydowskich korzeniach hahahah.
W Łodzi to się już nie zmieni - Biel jest niczym przy Czerwieni!

Cazamat

Post autor: Cazamat » 26.06.2016, 15:47

temat wraca na wlasciwe tory :D

jak to bylo - '' macie kompleksy Widzewa bo ciagle o nim piszecie, a my jestesmy WIelki Widzew i wogole nikt nic nie pisze o ŁKSIe ''. Ładne z was zlamane fity zaklamane hehehe
Wrzuc jeszcze z wikipedii o naszej historii pedale jeden z drugim , pozniej z wyborczej artykul o grobach zalozycieli, a na koniec zaklamane prostytutki napiszcie , ze ktos z ŁKS ma kompleksy bo pisze o ZYDZEWIE, jak juz sie sie argumenty koncza i giniecie od wlasnej broni hahaha

Strzałka

Post autor: Strzałka » 26.06.2016, 15:56

No ale czy to że założycielami waszego klubu są żydzi jest kłamstwem? Tak samo to z szukaniem grobów swoich założycieli? To są fakty.

Rabin ty parchu tego nie zatuszujecie.

whitepride08

Post autor: whitepride08 » 26.06.2016, 16:19

qb. pisze:po co wy sie w ogole przekrzyjecie z tymi rodowitymi parówami to ja nie wiem.
wiadomo ze przezywaja ostatnio ciezkie chwile bo w Łodzi im sie nie wiedzie,
do tego skrót WRW wiekszosci kibicowskiej polski nie kojarzy sie juz z ich radosnym kółkiem plastycznym.
im zalezy tylko na reputacji/pozorach a to ze forma spada to sobie zgrabnie zatuszują jak zawsze :)
Tak tak,widzewiak jak zawsze wie wszystko najlepiej.on już wie,że skrót WRW większość kibicowskiej Polski kojarzy z tym całym śmiesznym układem,bo tak na forum jakieś gile piszą.Pewnie tak samo ta większość kibicowska kojarzy pocisk ŚŻK w Waszą stronę,mimo że tak nie udolnie przez dłuższy czas chcieliście odkręcić w druga stronę co Wam się nie udało.Pewnie zerżnięte klubem Łodzi jest...itp też wszyscy kojarzą z Wami.Daj pan spokój.
A te 'radosne kółko plastyczne' jak piszesz to Wasi malarze im do pięt nie dorastają,więc trochę pokory Widzewioczki...i te teksty,że w Łodzi nam się nie wiedzie i forma spada itd.Stara śpiewka,dobrze,że to tylko internet więc sobie jeden z drugim możecie poklepać w klawiaturę i tyle.W Łodzi raz jedni raz drudzy i nie zmieni tego Wasz lament w internecie...
I jeszcze jedno,to już jest w ogóle hit.Jak ŁKS robi układ z Lechem to na forum wylew widzewiaków i śmiechów co nie miara,ubliżania itp. ale jak Ruch układa się z Wisłą to już jest git,bo to,bo tamto no i w ogóle jest spoko bo tak można.I jeszcze macie czelność ten temat poruszać i innych pouczać.Po prostu ludzie honoru istny kabaret...
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...

TAIPAN

Post autor: TAIPAN » 26.06.2016, 16:20

Radicaal pisze:
KlubemŁodziJestRTS pisze:
Radicaal pisze:Na ostatnim Marszu Niepodległości,kiedy to ŁKS stał nieopodal dworca Centralnego,z hali wyszedł...Widzew.
Na widok stojącego ŁKSu,koledzy z Widzewa hm..lekko zbledli.A już mieli coś tam krzyknąć.Cóż spuścili głowy i ...sobie poszli.
Idąc tokiem typowego widzewiaka,ŁKS powinien zaatakować "ich",tak jak to Widzew ze swoją zgodą i nowymi kolegami,atakuje
polaków na obcym terenie czyt.Francji.Mój Boże,zostalibyście wtedy zjedzeni...

Jak tam widzewiacy,piszę gdzieś tutaj nie prawdę-do dzieła,do boju!
Chyba cię pokurwiło łbie.Sam zanim na zbiórkę podbiła reszta Widzewa stałem w grupce 15-20 osobowej i wtedy jak wychodziliście z hali to jakoś nikt na wasz widok nie zbladł,jeszcze pomachaliśmy do was.No ale ty propagandzisto j***** znowu jakieś swoje wymysły masz by rozpierdolić temat.
A jak Cska wieszało imperialkę też byłeś???Jaka była Twoja reakcja???Opowiedz...:)))
a jak Twoi koledzy wieszali taką flagę to jaka była Twoja reakcja???/ Odpowiedz....))))
[imghttp://i46.tinypic.com/mc4tvt.jpg][/img]

[link]

TAIPAN

Post autor: TAIPAN » 26.06.2016, 16:22

Obrazek

majka_jamaica

Post autor: majka_jamaica » 26.06.2016, 16:26

Kto jest ojcem dziecka Eweliny?
SHOW MUST GO ON!

whitepride08

Post autor: whitepride08 » 26.06.2016, 16:29

TAIPAN pisze:Obrazek
I znowu odwracanie kota ogonem.Jak jesteś taki kumaty,to chyba wiesz,że to były trochę inne czasy,swastami machało większość klubów w Polsce.Ale co tam,trzeba się dojebać usprawiedliwiając swój brak jaj.Ruscy Wam tą szmatę wywiesili teraz,a nie kilkanaście lat temu,nie widzisz tej małej różnicy?

TAIPAN

Post autor: TAIPAN » 26.06.2016, 16:35

Raadical - jak coś odpiszesz - to bardzo proszę patrząc na to zdjęcie z Galery ustosunkuj się do Twoich słów

Oj nie,nie,nie.Rozumiem,że swoim postem,próbujesz umniejszyć/wymazać/zapomnieć Waszą bezsilność,brak godności i honoru.
Tak nie będzie.To na Waszych oczach Cska wywiesiło imperialkę.To Wy nic z tym nie zrobiliście.Kolejny raz się skompromitowaliście.Cska napluło Wam w twarz,a Wy co???Wklejacie zdjęcia Lecha?!
To jest Wasze tłumaczenie.Jak zwykle.
Miejcie setki FC,miejcie miliony kibiców,nawet na Burkina Faso.Wasze środowisko z honorem,godnością,jakimkolwiek
kręgosłupem moralnym ma nie wiele wspólnego.Zbieranina,bo była liga "miszczów" i na tym jedziecie...tyle.

A teraz niech ktoś od Was,wklei kilkanaście zdjęć z kilkuosobowego spotkania Widzewa gdzieś tam + flagi+vlepki...

Cobytu - spoko z Ciebie gość. Ty nienawidzisz Widzewa, ja ŁKS-u. Ale tylko z Tobą mimo nienawiści można MĄDRZE porozmawiać

mimo odmiennych barw pozdrawiam

TAIPAN

Post autor: TAIPAN » 26.06.2016, 16:47

whitepride08 pisze:
I znowu odwracanie kota ogonem.Jak jesteś taki kumaty,to chyba wiesz,że to były trochę inne czasy,swastami machało większość klubów w Polsce.Ale co tam,trzeba się dojebać usprawiedliwiając swój brak jaj.Ruscy Wam tą szmatę wywiesili teraz,a nie kilkanaście lat temu,nie widzisz tej małej różnicy?
Nie wiem co Was łączy z kotem - ale ciągle odwracacie go ogonem.
Miałeś wtedy jaja, żeby podejść do Swoich?
Kumaty to ja byłem w latach 90-tych. U Nas swastyką nie machano. Inne czasy - patriotyzm ten sam.

whitepride08

Post autor: whitepride08 » 26.06.2016, 16:51

TAIPAN pisze:
whitepride08 pisze:
Nie wiem co Was łączy z kotem - ale ciągle odwracacie go ogonem.
Miałeś wtedy jaja, żeby podejść do Swoich?
Kumaty to ja byłem w latach 90-tych. U Nas swastyką nie machano. Inne czasy - patriotyzm ten sam.
No tak inne czasy,u Was na początku lat 90-tych machało się A w kółeczku i krzyczało zabić skina skurwysyna,chyba nie zaprzeczysz?

Cazamat

Post autor: Cazamat » 26.06.2016, 16:52

Strzałka pisze:No ale czy to że założycielami waszego klubu są żydzi jest kłamstwem? Tak samo to z szukaniem grobów swoich założycieli? To są fakty.

Rabin ty parchu tego nie zatuszujecie
.
nikt tu nic nie tuszuje , pierwsze zdanie delikatnie mowiac przeczy temu drugiemu, ale niewazne - sa ludzie głupi i sa jeszcze glupsi, ty jestes tym drugim.

Swoim zaklamywaniem i wmawianiem nam czegos co nie ma miejsca - nie zmienicie waszej pozycji od wielu lat , i podejscia wielu ludzi, gdzie kazdy z waszego WIELKIEGO PODMIEJSKIEGO PIERDZEWA kręci beczke, a z was samych zydzewiaki jeszcze wiekszą ;-)

patojudek

Post autor: patojudek » 26.06.2016, 16:56

.Pewnie zerżnięte klubem Łodzi jest..
U nas to się akurat śpiewa klubem żydów jest łks.

Cazamat

Post autor: Cazamat » 26.06.2016, 16:58

....

i to oczywiscie w mysl zasady że Widzew jest najwiekszy, to my mamy kompleksy a was wogole ŁKS nie obchodzi :DDDD ?
zgadłem ?

Strzałka

Post autor: Strzałka » 26.06.2016, 17:00

Źle się wyraziłem. Chodzi o to że jadąc od zawsze Widzewowi od żydów odciągacie od siebie uwagę i robicie z siebie błaznów parchu. Nie rozumiesz tego czy udajesz?

TAIPAN

Post autor: TAIPAN » 26.06.2016, 17:13

Mimo iż nie odpowiedziałeś n moje pytanie - ja odpowiem na Twoje.
Nigdy nie machano na Widzewie flagą z A w kółeczku. Była flaga A symbol pewnego FC.
U nas ruch skinheads rodził się w bólu. W tym temacie byliście pierwsi. I to Wy rządziliście w temacie SH.
Tyle, że w pewnym momencie Skini zarówno z ŁKS jak i WIDZEWA odpuścili - stali się "bezklubowi" w imię innej sprawy.

ImPawel

Post autor: ImPawel » 26.06.2016, 17:29

dzieki za odpowiedz na pytanie.
Czyli widzewiacy mimo ze z Lodzi sa podmiejscy a Lksiacy nawet ze wsi sa rodowitymi Lodzianami? Tak dla podsumowania.
To troche tak jak tvn nazywa terrorystow belgami, francuzami itd

obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN » 26.06.2016, 17:36

ile osób z Chorzowa wspierało Widzewa na fecie?

whitepride08

Post autor: whitepride08 » 26.06.2016, 17:37

TAIPAN pisze:Mimo iż nie odpowiedziałeś n moje pytanie - ja odpowiem na Twoje.
Nigdy nie machano na Widzewie flagą z A w kółeczku. Była flaga A symbol pewnego FC.
U nas ruch skinheads rodził się w bólu. W tym temacie byliście pierwsi. I to Wy rządziliście w temacie SH.
Tyle, że w pewnym momencie Skini zarówno z ŁKS jak i WIDZEWA odpuścili - stali się "bezklubowi" w imię innej sprawy.
Widzę,że można normalnie odpowiedzieć.O machanie flagą chodziło mi bardziej o jego wyznawców na Waszych trybunach.Pamiętam,że była u Was chyba flaga 'kibice Widzewa przeciwko rasizmowi' i pięść rozbijająca swaste i w tamtych czasach było to skierowane ogólnie do łysych i była chyba jakaś flaga z mettalicą,ale mogę się mylić.Rzeczywiście później poszło to u Was w dobrą stronę...
Co do Twojego pytania,w tedy mi to nie przeszkadzało,inne czasy...Jak kibicowałeś w latach 90-tych powinieneś wiedzieć jak to było ze swastą na naszych stadionach.

TAIPAN

Post autor: TAIPAN » 26.06.2016, 18:03

whitepride08 pisze:
Widzę,że można normalnie odpowiedzieć.O machanie flagą chodziło mi bardziej o jego wyznawców na Waszych trybunach.Pamiętam,że była u Was chyba flaga 'kibice Widzewa przeciwko rasizmowi' i pięść rozbijająca swaste i w tamtych czasach było to skierowane ogólnie do łysych i była chyba jakaś flaga z mettalicą,ale mogę się mylić.Rzeczywiście później poszło to u Was w dobrą stronę...
Co do Twojego pytania,w tedy mi to nie przeszkadzało,inne czasy...Jak kibicowałeś w latach 90-tych powinieneś wiedzieć jak to było ze swastą na naszych stadionach.
To była flaga gdzie pięść rozbijała swastykę. I nie było to skierowane w kierunku łysych. Łysi u Nas byli i wieszali flagi z celtykami.
Jak pamiętasz lata 90-te - to wiesz, że wszystkich " 'rajcowała" czcionka Metallica jak i inne. I one były wykorzystywane

A wracająć do CSKA
Wywiesili flagę, która nie uderzyła w NAS Polaków - ona maiła uderzyć w putinogród. I swój cel osiągnęłi. To jest ich walka z systemem a nie z NAMI - POLAKAMI.

whitepride08

Post autor: whitepride08 » 26.06.2016, 18:24

TAIPAN pisze:
whitepride08 pisze:
To była flaga gdzie pięść rozbijała swastykę. I nie było to skierowane w kierunku łysych. Łysi u Nas byli i wieszali flagi z celtykami.
Jak pamiętasz lata 90-te - to wiesz, że wszystkich " 'rajcowała" czcionka Metallica jak i inne. I one były wykorzystywane

A wracająć do CSKA
Wywiesili flagę, która nie uderzyła w NAS Polaków - ona maiła uderzyć w putinogród. I swój cel osiągnęłi. To jest ich walka z systemem a nie z NAMI - POLAKAMI.
Tyle lat minęło i mogę się mylić,ale wydaje mi się,że gdy wywieszaliście flagę z tą pięścią to celtyki jeszcze u Was nie wisiały(pierwsza połowa lat 90-tych) a flaga i jej treść była pociskiem w łysych,ponieważ trochę punków u was na stadionie można było spotkać.Natomiast z tą mettalicą nie chodziło mi o czcionkę tylko o sam napis mettalica,ale jak wspomniałem na początku,tyle lat minęło i mogło mi się coś pokręcić,nie będę się upierał.A co do drugiej Twojej wypowiedzi w sprawie flagi CSKA to ugryzę się w język,każdy ma swoje zdanie na ten temat i nikt nikogo przez internet nie przekona.

mms

Post autor: mms » 26.06.2016, 18:30

Zabawna jest ta hipokryzja żydów z kaliskiego. wszystko u nas widzicie ale u siebie tego samego to już nie. Temat żydów, wiadomo ośmieszajcie się dalej.

Temat wiosek. Naśmiewacie z naszych fc np Karsznice czy Krosniewice, ale jakby jutro powstał tam wasz fc to byście się brędzlowali przed monitorami jeszcze kilka następnych lat. Tak jak to ma miejsce z Piotrkowem. Zresztą wielkim miastowym paniczom z łksu, prowadzi doping chłop, który mieszka centralnie na wsi pod Pabianicami. Ale moralnie on jest miastowym :D

Co do brudasów spod znaku (a), to w latach 90 jedna z najbardziej znanych postaci i dobry wojownik chodził do was na galere. Nawet stoczył nie jedną solówkę z waszymi skinami, oczywiście większość do przodu. Tak się go nie mogliście pozbyć z własnej trybuny, mimo waszych wysiłków.

whitepride08 jak się czujesz gdy twoje ziomki biegają z murzynami lub ciapatymi? Jak to jest stać z nimi na jednej trybunie? Udajecie, że się nie widzicie? :)

whitepride08

Post autor: whitepride08 » 26.06.2016, 18:37

mms-z Tobą debilu nie mam zamiaru dyskutować.
PS.Nazwy klubów piszemy z dużej chulyganie .

MW10

Post autor: MW10 » 26.06.2016, 18:39

mms info z trzeciej ręki powrócił, dalej info z facebooka czerpiesz?
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

ImPawel

Post autor: ImPawel » 26.06.2016, 18:52

obiektywnyFAN pisze:ile osób z Chorzowa wspierało Widzewa na fecie?

OK 150 osob

mms

Post autor: mms » 26.06.2016, 18:53

A kiedy jakieś info czerpałem? Przykłady? To ty puszczałeś swoje bajki o tych ciągłych telefonach do nas :)

A co do fejsbuka to jest to rzeczywistość twojej koleżanki rabina, więc nie będę się wpierdalał w wasz świat.

ODPOWIEDZ