Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Cazamat

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Cazamat » 26.06.2016, 19:12

twoja rzeczywistosc balasie, to jest udowadnianie tutaj ze nie jestescie wiesniakami, ze jestescie tak bardzo honorowi, i nieustanne zdziwienie, ze wogole ktos ma czelnośc beke z was kręcic podmiejskie megalomany ,
i tak nic tym nie zmienisz a przynajmniej masz zajecie, natomiast o mnie sie nie martw ;)

iparts.pl
mms

Post autor: mms » 26.06.2016, 19:26

Ja nic nie udowadniam, tylko śmieszy mnie wasza hipokryzja, że coś widzicie u nas a to tego samego u siebie już nie. Tak samo tyczy się to układu Wisła Ruch, albo układu lub fan clubowania czy c*** wie co na linii Resovia Wisła to już żaden z was grzybiarzy się nie zająknie. A przecież można by przytoczyć info o przerzucaniu się LL na WSH i zamazywaniu dziar zgodowych z wami. Ale pewnie obszczymurki o tym nie wiecie? :)

MW10

Post autor: MW10 » 26.06.2016, 19:27

mms pisze:A kiedy jakieś info czerpałem? Przykłady? To ty puszczałeś swoje bajki o tych ciągłych telefonach do nas :)

A co do fejsbuka to jest to rzeczywistość twojej koleżanki rabina, więc nie będę się wpierdalał w wasz świat.
A to już zapomniałeś jak po wpierdolu na Górniaku jakiś parchaty gil napisał na Waszym profilu że wygraliście i od razu wjebałeś tutaj info jak szpak w pizde?

Beka z ciebie farmazonie jest do dzisiaj, cała twoja kumatość poszła się j****, a taki wyszczekany byłeś.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

mms

Post autor: mms » 26.06.2016, 19:42

Hehehe wymyślaj dalej :) za to ty do tej pory nie odpowiedziałeś jak to było z tymi telefonami do nas? I kto tu robi za farmazona :)

Strzałka

Post autor: Strzałka » 26.06.2016, 19:49

MW10 komuś ciśnie od farmazonów. Co za hipokrytka jebana hhahahah. Jak sam został złapany na farmazonie to do dziś się nie odniósł do tego. To samo rabinowa jak nie wiedział co się na meczu działo zapytany o to jaki fc najlepiej się zaprezentował.
W Łodzi to się już nie zmieni - Biel jest niczym przy Czerwieni!

patojudek

Post autor: patojudek » 26.06.2016, 19:53

A to już zapomniałeś jak po wpierdolu na Górniaku jakiś parchaty gil napisał na Waszym profilu że wygraliście i od razu wjebałeś tutaj info jak szpak w pizde?

Beka z ciebie farmazonie jest do dzisiaj, cała twoja kumatość poszła się j****, a taki wyszczekany byłeś.
Te chojrak nie tak dawno rozmnożyłeś poprzez pączkowanie swoich ziomków w Marsylii określjąc ich na 150 kiedy oficjalna liczba to 70 a rżniesz tu kumacza nad kumaczami.

Abr1908

Post autor: Abr1908 » 26.06.2016, 19:59

mms pisze:Ja nic nie udowadniam, tylko śmieszy mnie wasza hipokryzja, że coś widzicie u nas a to tego samego u siebie już nie. Tak samo tyczy się to układu Wisła Ruch, albo układu lub fan clubowania czy c*** wie co na linii Resovia Wisła to już żaden z was grzybiarzy się nie zająknie. A przecież można by przytoczyć info o przerzucaniu się LL na WSH i zamazywaniu dziar zgodowych z wami. Ale pewnie obszczymurki o tym nie wiecie? :)
Leśne Ludki były obecne na naszym meczu z Polonią nie tak dawno.W ostatnim czasie ta zgoda jakby nieco odzyla.Tak mi się wydaję.Jak będzie dalej to zobaczymy.Nie mam pojęcia czy sa jakieś zgrzyty na lini Łódź-Rzeszów.Ktoś kumatszy musiałby sie wypowiedzieć.Chociaż nie sądzę ze to dobre miejsce.Starszyzna na Resovi i np.Ekipa Butelka patrzy bardzo krytycznie na kontakty z Wisłą.Tylko wiadomo kto w obecnych czasach rozdaje karty w danej grupie
ŁKS Łódź Polska

United Fan Club ŁKS

Post autor: United Fan Club ŁKS » 26.06.2016, 20:00

mms pisze:Ja nic nie udowadniam, tylko śmieszy mnie wasza hipokryzja, że coś widzicie u nas a to tego samego u siebie już nie. Tak samo tyczy się to układu Wisła Ruch, albo układu lub fan clubowania czy c*** wie co na linii Resovia Wisła to już żaden z was grzybiarzy się nie zająknie. A przecież można by przytoczyć info o przerzucaniu się LL na WSH i zamazywaniu dziar zgodowych z wami. Ale pewnie obszczymurki o tym nie wiecie? :)
Widzisz kurwiszczaku , bo jesteś tu właśnie pionierem w dawaniu info które na to forum trafić nie powinno. Nas to nie dotyczy tylko Resy i Wisły a ty pucujesz co żeś usłyszał żeby nam dojebac ? Jesteś k**** bezsilna i doskonale to widać...

Jedyne twoje działanie tutaj to puszczanie info które zes usłyszał , walenie jednozdaniowych prowokacji i udowadnianie wszem i wobec że wasz Widzewek jest największy , bijecie nas we wszystkim na głowę i jesteście arcyhonorowi.
Normalne zachowanie bezradnego chłopca , który widzi jak złego wyboru dokonał i ma świadomość - jak każdy w Polsce , że bycie kibicem Widzewa to po prostu obelga i każdy ma z was beke , czy to pisze ŁKSiak , czy ktoś inny czy wy sami o sobie piszecie efekt jest ten sam - wszystko świadczy przeciwko wam ;)
A najbardziej was wkurwia jak my sami piszemy o ŁKSie i jak różne rzeczy wyglądają u nas , to wtedy przepalic nie mozecie sobie porównując w głowie , że już samo to co tam wyczytacie , źle o was świadczy....
Ostatnio zmieniony 26.06.2016, 20:11 przez United Fan Club ŁKS, łącznie zmieniany 1 raz.

United Fan Club ŁKS

Post autor: United Fan Club ŁKS » 26.06.2016, 20:06

Radzicie sobie Podmiejscy tak jak umiecie , nawet tutaj widać jaka macie frajerska naturę. Mms wrócił więc to pewnie sprawka tej rury.

Konto Cazamat zostało dożywotnio zablokowane za niewygodne rzeczy i parę rymowanek które was osmieszaly. Kilka postów , w 1 dzień wystarczyły żeby tak zryc podmiejskie glowy żeby musieli płakać moderatorom. Bo już nie mogli tego czytać...

Inne konta moje np Ene Due Rabe też są zbanowane, ale czasowo , parę ndi jeszcze ,zostało banicji hahah
Takie frajery jak mms albo wasteland widzewskaduma, czy inne bezmozgi mogą se tu napierdalac ile wlezie , bo są z Widzewa i wszystko co pisza to prawda , natomiast osobę co ich kasuje merytorycznie i zamiata pod dywan dopasowując się do ich poziomu trzeba usunąć , bo niewygodny ...

Ktoś może sprawdzić kto za tym stoi ? Ponoć są takie możliwości ...

Pedaly jakieś mogą prowokować cały czas , zydzewiaki mogą cały czas lecieć na farmazonie , i pierdziec na nasz temat i wszystkich innych ekip z którymi im nie po drodze, natomiast ŁKSiakow banujemy bo "zaniżają poziom forum " i wprowadzają napinke??
Jak mnie cieszy to wasze zachowanie , takie typowo mega zydzewskie, i wogole nie kompleksiarskie....

widzewiak_z_gor

Post autor: widzewiak_z_gor » 26.06.2016, 20:14

Rodowity z FC ŁKS, nie płacz już, wytrzyj łzy i szykuj się na wyjazd na wakacje do Zgierza. ;)
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-

Widzewski GóRniak

Post autor: Widzewski GóRniak » 26.06.2016, 20:19

Hehehe biedny ŁKS-ik znowu płacze w internecie

Strzałka

Post autor: Strzałka » 26.06.2016, 20:20

United Fan Club ŁKS pisze:Konto Cazamat zostało dożywotnio zablokowane za niewygodne rzeczy i parę rymowanek które was osmieszaly. Kilka postów , w 1 dzień wystarczyły żeby tak zryc podmiejskie glowy żeby musieli płakać moderatorom. Bo już nie mogli tego czytać...

Inne konta moje np Ene Due Rabe też są zbanowane, ale czasowo , parę ndi jeszcze ,zostało banicji hahah
Takie frajery jak mms albo wasteland widzewskaduma, czy inne bezmozgi mogą se tu napierdalac ile wlezie , bo są z Widzewa i wszystko co pisza to prawda , natomiast osobę co ich kasuje merytorycznie i zamiata pod dywan dopasowując się do ich poziomu trzeba usunąć , bo niewygodny ...
Hahhahahahhha ty zakłamańcu j***** ostatnio pierdziałeś, że masz zablokowane konto ene due a kilkanaście minut wcześniej byłeś na nim zalogowany. Nikt nikogo nie banuje, a piszesz to wyłącznie po to by zrobić z Widzewiaków płaczków, którzy zgłaszają moderacji twoje wypociny, że niby jesteś taki niewygodny. Jesteś jebanym prowokatorem i kłamcą także c*** ci w ryj garbaty nosie.

patojudek

Post autor: patojudek » 26.06.2016, 20:48

On na prawdę ma psychozę ile to już kont, dojazd był na bank.

mms

Post autor: mms » 26.06.2016, 20:54

United Fan Club ŁKS pisze:Widzisz kurwiszczaku , bo jesteś tu właśnie pionierem w dawaniu info które na to forum trafić nie powinno. Nas to nie dotyczy tylko Resy i Wisły a ty pucujesz co żeś usłyszał żeby nam dojebac ? Jesteś k**** bezsilna i doskonale to widać...
hahahaha śmieszna jesteś, wyszło szydło z worka i teraz, że to nie wasza sprawa tylko ich. Ale jak się prujecie wy o układ Ruchu i Wisły do nas to już nie ma, że nas to nie dotyczy? Kto mieczem wojuje....

majka_jamaica

Post autor: majka_jamaica » 26.06.2016, 21:03

Kto mieczem wojuje ma dzieciaka z Eweliną.
SHOW MUST GO ON!

adwokat

Post autor: adwokat » 26.06.2016, 21:36

Mmesik a czemu nic nie piszesz o ukladzik waszej zgody ,a może nie możecie się dziewczynki wpierdalac !!!!

TAIPAN

Post autor: TAIPAN » 26.06.2016, 21:38

Tyle lat minęło i mogę się mylić,ale wydaje mi się,że gdy wywieszaliście flagę z tą pięścią to celtyki jeszcze u Was nie wisiały(pierwsza połowa lat 90-tych) a flaga i jej treść była pociskiem w łysych,ponieważ trochę punków u was na stadionie można było spotkać.Natomiast z tą mettalicą nie chodziło mi o czcionkę tylko o sam napis mettalica,ale jak wspomniałem na początku,tyle lat minęło i mogło mi się coś pokręcić,nie będę się upierał.A co do drugiej Twojej wypowiedzi w sprawie flagi CSKA to ugryzę się w język,każdy ma swoje zdanie na ten temat i nikt nikogo przez internet nie przekona
.

Wisiały, wisiały :)
W latach 90-91 wieszałem flagę Polski z czerwono białym celtykiem. 91-93 - flaga Polski z dużym, czarnym celtykiem. Została ona zajebana przez policję. W 94 powstała nowa. Do tego była barwówka z konturami Naszego Kraju na białym pasie. Obie zostały w Płocku ( wymiana na flagę WISŁA PŁOCK). Bodajże od 95 roku było wieszane czerwone płótno z dużym biały celtykiem. ( gość od flagi wydawał pismo dla SKINHEDÓW z całej Polski - Teraz My!)
Co do końca Twojej wiadomości - masz rację - każdy ma swoje zdanie.
Dlatego nie potrafię zrozumieć pocisków w Naszą stronę, przez kibiców, którzy wywieszali flagę ze swastyką, robili vlepki o A.H i jego wesołej Galerze, czy też wykorzystywali faszystowskie pocztówki o mieście Łodzi z dopiskiem "Białe Śródmieście"

EL 1910

Post autor: EL 1910 » 26.06.2016, 22:10

adwokat - Ruch wiadomo jest ekipą numer jeden na ten moment w tym kraju, ale jest też ekipą która szanuje swoje zgody i liczy się z ich zdaniem. Na czym ten szacunek polega możesz przeczytać w oświadczeniu PF, które hula po sieci. Was LL o nic nie pytały, zatem z laski swojej nie bądź bezczelny i zajmij się lepiej jak to było u was, a nie siejesz ferment jak to niby było u nas. Kolejna sprawa dla osób które chciałyby żeby było odwrotnie - to WSH wyszło z propozycją do PF.

cobytu

Post autor: cobytu » 26.06.2016, 22:35

Był już ten temat przerabiany na forum

sysysy pisze:
96-97( chyba w tych latach, moze obsuwa o rok)- czesto na Widzewie wisiala flaga w barwach z piescia rozbijajaca swastyke( ladnie wygladajaca)...ale jednoczesnie zdarzaly sie ganianki za kolczyki...

Tak na marginesie ... tą flage widziałem poraz pierwszy na Retkini osiedlu totalnie eŁkaeSiackim konkretnie na ul. Hufcowej . Słynna Ania "Familiada" z grupą kilku brudów, rozwineli ją pod blokiem jednego brudasa wszyscy mało sie nie spuścili i nie chodziło tu wcale ze to flaga widzewa chodziło bradziej o to ze była sfastyka przebita pięścią. ŁKS chodzili sami SKini a na Widzew punki, a w poczatkowych latach 90 w Łodzi był duzy boom na bycie Łysym, a punków też nie brakowało wiec punki zasiliły szeregi armii czerwonej. I tak do konfliku na lini Widzew - ŁKS doszedł aspekt polityczny. Swoją drogą kilka następnych lat mineło i na Widzewie nastał White Pride klimat i juz nie było flagi z przebitą sfastyką a pojawiły sie celtyki , i pewnie juz nikt nie pamięta albo zapewne nie chce pamiętać ze Widzew miał silne kontakty z Punkami.

Kiedyś Próchnika 1 to było miejsce spotkań skinheadów z całej Łodzi i okolic, co do podejścia ideowego bywało z tym różnie (fascynacja NS :/ ),a konflikt ŁKS vs. Widzew przyczynił się do rozpadu organizacji.

Łódź

Wysłany: 2007-07-22, 17:57
Imperial Wizard napisał/a:

Z tymi proporcjami to moim zdaniem troche przesadziłeś zwłaszcza w latach 93-96....bo ja przynajmniej z okolic 94-96 kojarze około 10 - 15 z Widzewa, których cześć później "zakładało" DHWa udzielało się w Nopie, była tez ekipa z Dąbrowy (L, W...itd) która była dosyć liczna w pełni Widzewska...plus legenda Nopu słynny więzień sumienia (O), który swojego czasu tez rozkrecał skinowanie na Widzewie, udzielając się w awanturach kibicowskich. Podobnie zamordowany przez lewaków w Radomsku Śp. Daniel Świtoń - kibic Widzewa.
Pamietam także że po pierwszej "oficialnej" manify NOP w Łodzi (ok 92-93) na 11 listopada rozmawiałem z pewnym skinko-kibicem ŁKSu który min stwierdził ze podczas marszu byli wszyscy i Widzew i ŁKS.
Ale prawdą jest to że na Łksie w latach 90 łysych było więcej niż na Widzewie i byli znacznie lepiej zorganizowani (widoczni), jednak uważam że az takiej dużej przewagi nie było. Bo na Widzewie nikt nie potrafił/chciał tego zorganizować, w przeciwieństwie do ŁKS gdzie było kilku "społeczniaków", potrafiących zebrać wszystko do kupy. No i było tez coś takiego na Widzewie (a czego nie było w takim stopniu na Łksie) jak silna opozycja...która choć miała kilka porażek ( min sparing Widzewa z Ceramika Opoczną w 1996, podczas którego brudni dostali ręczne wymówienia i musieli się ewakuowac) nadal trwa aż do dzisiaj.

a co do reszty to masz racje lata 90 to skinowska amatorka a nie partia polityczna, klimat ns...awantury i chlanie...gdy się klimat kibicowski w Łodzi radykalizował wtedy skończyła się "oficialna" wspólpraca na tym szczeblu..i zamiast ganiać brudów towarzystwo wolało się napierd...miedzy sobą...i tak jest do dzisiaj...stajać się nie jako przekleństwem podczas masowych akcji....

Imperial Wizard

Wysłany: 2007-07-22, 19:27
Wiesz pokręciłem z latami bo jak ekipa z Widzewa (ta od DHW) i z Dąbrowy udzielała się to był tzw drugi NOP ;) i wtedy tak było jak piszesz, w "pierwszym" NOPie kilka lat wcześniej rodzynków z Widzewa było z 3-4 osoby ( w tym O.) Na tym marszu co piszesz w gazecie było pewne zdjęcie które trochę zaogniło sytuacje w kibicowskich klimatach, koło siebie szli goście w terrorystkach "biało-czerwono-białych" i "czerwono-biało-czerwonych", jeszcze później po jakimś meczu kosza w zimę młody (wtedy ;) :) ) skin z ŁKS został dziabnięty nożem przez DHW (a na akcji byli skins z DHW), po tym część ekipy min. N. z Teo stwierdziła że nie będzie wspólnych akcji z kibicami Widzewa. I z perspektywy czasu to dobrze dla organizacji że takich klimatów już nie ma.

Ciekawe były próby ustaleń w tzw" pierwszym" NOPie, pewnie dla dzisiejszych kibiców to science-ficton :)

- łysych z innych klubów nie ruszamy - idea ekstra tylko rozmyło się w życiu. ale prawda jest że często gęsto na awanturach ktoś kogoś ratował
- po debiucie flagi na Widzewie "pieść rozbijająca swastę" i jakiś poważnych ciśnieniach anty-skins w RTSie, skins z Widzewa oficjalnie gadali z skins ŁKS o przerzuceniu się masowo na ŁKS, czy da rade itd. z perspektywy czasu to dobry szok :)

dobrze że takich klimatów już nie ma ...

Łódź

Wysłany: 2007-07-22, 19:57
Imperial Wizard napisał/a:
Wiesz pokręciłem z latami bo jak ekipa z Widzewa (ta od DHW) i z Dąbrowy udzielała się to był tzw drugi NOP ;) i wtedy tak było jak piszesz, w "pierwszym" NOPie kilka lat wcześniej rodzynków z Widzewa było z 3-4 osoby ( w tym O.) Na tym marszu co piszesz w gazecie było pewne zdjęcie które trochę zaogniło sytuacje w kibicowskich klimatach, koło siebie szli goście w terrorystkach "biało-czerwono-białych" i "czerwono-biało-czerwonych", jeszcze później po jakimś meczu kosza w zimę młody (wtedy ;) :) ) skin z ŁKS został dziabnięty nożem przez DHW (a na akcji byli skins z DHW), po tym część ekipy min. N. z Teo stwierdziła że nie będzie wspólnych akcji z kibicami Widzewa. I z perspektywy czasu to dobrze dla organizacji że takich klimatów już nie ma.

Ciekawe były próby ustaleń w tzw" pierwszym" NOPie, pewnie dla dzisiejszych kibiców to science-ficton :)

- łysych z innych klubów nie ruszamy - idea ekstra tylko rozmyło się w życiu. ale prawda jest że często gęsto na awanturach ktoś kogoś ratował
- po debiucie flagi na Widzewie "pieść rozbijająca swastę" i jakiś poważnych ciśnieniach anty-skins w RTSie, skins z Widzewa oficjalnie gadali z skins ŁKS o przerzuceniu się masowo na ŁKS, czy da rade itd. z perspektywy czasu to dobry szok :)

dobrze że takich klimatów już nie ma ...

wiesz ja jakiś super "kumaty" nie jestem (choć w latach 90 trochę się wiedziało)...ale akcji z nożami w Łodzi były 3 dwie ze strony Łksu jedna ze strony Widzewa...pierwsza to koles z Łksu chce skroić szalik jakiemuś Widzewiakowi ten próbuje się bronić szalik ma w plecaku i dostaje tasakiem w ręke, druga to po sparingu Łksu z Petro (z którą Widzew miał wtedy zgodę) podczas starcia na Retkini dwóch Widzewiaków ląduje w szpitalu z ranami kłutymi w tym jeden dosyć poważnie, w odwecie na Chojnach koleś z Łksu zostaje pokłuty nożem przez jednego znanego wtedy dosyć kolesia (choć wcale nie z DHW)...i wtedy zapada porozumienie o nie używanie "ostrego" sprzętu.... sa to czasy 95- 98 wcześniej taki klimat był w ogóle obcy, DHW powstaje ok 95 roku więc też to nie mogło być wcześniej...a póxniej już napewno nie...
w 99 wspomniany przez Ciebie N oraz K, jechał wspólnie ze swoimi z ŁKSy oraz..... Widzewem, Gks Bełchatów, Włokniarzem Pabianice jednym autokarem na manife NOPu do Warszawy, ciśnień kibicowskich zero....choć z drugiej strony nikt się za bardzo wtedy nie afiszował

kto tak gadał o tym przerzuceniu !!!!! flaga była zrobiona przez jedną osobe i dlatego wisiała bo Bliźniak (znany stary Widzewiak) oraz kilku innych starych uparło się zeby jej nie sciagać (gdy wisi) i nie najebać mu...koleś ni miał żadnych pleców a ówczesne DHW czyli osoby rządzace na Widzewie właśnie przerzywali swoje złote lata fasynacji NS...czasami nawet było tak że fana wisiała i kilka metrów obok niej celty....
Sharpi niby się pojawiali ...choć naprawdę mówili o tym najgłosniej Ełkaesiacy bo na Widzewie ich raczej nie było widać...drugą sprawa było to że na Widzewie było zbyt duża róznorodnosć subkulturowa, a Ci najkonkretniejsi mieli głeboko na polityke wyjebane...co nie pozwalała żadnej frakcji zdobyć jakiś przewagi..choc od 94 do lat 2000 to łysi byli górą...a że nic nie zrobili to juz inna sprawa...
nie to żebym się jakoś Ciebie czepiał...ale ja jakoś część poruszanych przez Ciebie spraw zapamiętałem zupełnie inaczej....
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

cobytu

Post autor: cobytu » 26.06.2016, 22:57

"Jeśli chodzi o ŁKS, to w latach 80-tych tolerowany był tylko 1 punk. Notabene o ksywie "Panku". Zresztą jedna z legend trybun w latach 80-tych. W sumie nie ma co więcej dodawać o sytuacji w Łodzi, bo zostało to dobrze opisane w postach na 1, czy 2 stronie. Pamiętam sytuację, jak na finale pucharu Polski w 1990 roku na Widzewie pomiędzy Legią a GKS-em Katowice do wchodzącej na początku meczu grupki ŁKS-iaków (jakieś 20 osób) Widzewiacy krzyczeli "zabić skina skurwysyna". Widzewiacy mieli też płótno z "anarchią". Wisiała na jednym z wyjazdów Widzewa do Dębicy. Podobno należące do kibiców ze Skarżyska. "

mcmlxv

Post autor: mcmlxv » 26.06.2016, 23:23

Nie do końca. Niemal cała załoga spotykająca się na Karolewie to byli eŁKSiacy. Panku zaś, po swoim spektakularnym debiucie na Galerze w zasadzie pokazywał się już w stroju "normalnym". Gdzieś tak do 82 gdy na Galerze rządziła jeszcze stara ekipa z Bykiem na czele, faktycznie nie było dla punków miejsca. Potem były już luźniejsze klimaty.

TAIPAN

Post autor: TAIPAN » 26.06.2016, 23:46

Ciekawe spojrzenie na pewne sprawy.
Odpowiem tylko na sprawy, które znam.
Tak na marginesie ... tą flage widziałem poraz pierwszy na Retkini osiedlu totalnie eŁkaeSiackim konkretnie na ul. Hufcowej . Słynna Ania "Familiada" z grupą kilku brudów, rozwineli ją pod blokiem jednego brudasa wszyscy mało sie nie spuścili i nie chodziło tu wcale ze to flaga widzewa chodziło bradziej o to ze była sfastyka przebita pięścią
Osiedle nie było totalnie EŁKaesieckie - było tam sporo osób kibicujących Widzewowi. Nie przypominam sobie, aby w okolicach ulicy Hufcowej mieszkały jakieś "brudasy".
Z tego co wiem kilka spotkań było na ulicy Hufcowej - pod szkołą podstawową nr 11.
. ŁKS chodzili sami SKini a na Widzew punki, a w poczatkowych latach 90 w Łodzi był duzy boom na bycie Łysym, a punków też nie brakowało wiec punki zasiliły szeregi armii czerwonej.
Bardzo ciekawe - sporo osób przerabiało napisy "krytykujące" właśnie na celtyki + chwalenie Widzewa a już stwierdzenie, że na Widzew chodziły punki - to jakiś dramat. Już szybciej się zgodzę na metali - którzy po różnych perypetiach na matalmamii i "SZCZECIN WPADA" zasilali szeregi kibiców Widzewa
Ale prawdą jest to że na Łksie w latach 90 łysych było więcej niż na Widzewie i byli znacznie lepiej zorganizowani (widoczni), jednak uważam że az takiej dużej przewagi nie było
Jako kibic Widzewa uważam, że ta przewaga była spora. Lepiej zorganizowani, bardziej widoczni i co tu ukrywać - starsi. Dla Nas polityka była na drugim miejscu - liczył się Widzew.
No i byliśmy za młodzi aby się stawiać - ale to moje ( i tylko moje ) spojrzenie

NOP - zajebiście Nas zraziła do tego ugrupowania flaga ŁKS-u na derbach z zajebiaszczym napisem NOP. Wiele osób po prostu wtedy odpuściła sympatyzowanie z tym "ugrupowaniem".
druga to po sparingu Łksu z Petro (z którą Widzew miał wtedy zgodę) podczas starcia na Retkini dwóch Widzewiaków ląduje w szpitalu z ranami kłutymi w tym jeden dosyć poważnie
I pomyśleć, że był to przerzut z Widzewa - K. Gość, który w pewnym momencie stwierdził, że wkurza go fakt, że po Retkinii nie może chodzić w barwach Widzewa. Tak bardzo chciał aby go ŁKS zaakceptował - i mu się udało. Co ciekawe gość był o tyle w porządku, że nigdy nie sprzedał swoich byłych ziomali z osiedla.

To co napisałem to tylko widziane moimi oczami.

United Fan Club ŁKS

Post autor: United Fan Club ŁKS » 27.06.2016, 01:54

Strzałka pisze:
United Fan Club ŁKS pisze:Konto Cazamat zostało dożywotnio zablokowane za niewygodne rzeczy i parę rymowanek które was osmieszaly. Kilka postów , w 1 dzień wystarczyły żeby tak zryc podmiejskie glowy żeby musieli płakać moderatorom. Bo już nie mogli tego czytać...

Hahhahahahhha ty zakłamańcu j***** ostatnio pierdziałeś, że masz zablokowane konto ene due a kilkanaście minut wcześniej byłeś na nim zalogowany. Nikt nikogo nie banuje, a piszesz to wyłącznie po to by zrobić z Widzewiaków płaczków, którzy zgłaszają moderacji twoje wypociny, że niby jesteś taki niewygodny. Jesteś jebanym prowokatorem i kłamcą także c*** ci w ryj garbaty nosie.
Ale żeś się zagrzal pecie hah

Nie chciałem juz robić takiej szopki, ale jeśli idziecie w zaparte i tak perfidnie już k******* kłamiecie, to proszę bardzo..

[link]

[link]

[link]

Jeśli wejdziesz na każde z tych kont to data logowania pokryje się z ta z printscreena . Nicki to Pato1908Gang, ene due rabe , Cazamat...
Mogę się zalogowac , ale niestety zaklamane wcale nie zakompleksione czerwone komuchy nie dają możliwości nic napisać ...

Taki to już jest wielki Widzew, że z braku argumentów wprowadzać musza pedaly cenzurę . Mms naczelna ku*** tego forum musi płakać moderatorom - bo sam razem ze zgraja czerwonych propagandystow prezentują poziom gowna pod sniegiem....
:-D
Teraz już nikt nic nie moze powiedzieć, co dla widzewiakow nie wygodne , chociaż ci sami Widzewiacy nadają się jedynie do prucia d*** na nasz temat i do prowokowania. Czego najlepszym dowodem jest ten temat i choćby aktualna strona .

Ja nie płacze - bo moim celem jest was jedynie osmieszyc w tym momencie , wyjebane mam w to co kto o mnie sądzi. Jak pewnie już zauważyliście bardziej chodzi o to - co kto sądzi o was ;-) a że jesteście debilami , zaslepionymi do resztek wizją najbardziej pod słońcem czerwonego Widzewa - to sami zapetlacie się w swoje fantazje , ja jedynie staram się ukazać was w prawdziwym świetle , może będę skromny ale akurat za dużo w tym celu nie muszę robić ;-)

Jeśli nawet w internecie, na jak to sami mowicie" żałosnym forum" , stosujecie takie zagrywki , i idziecie w zaparte dalej oficjalnie robiąc ze wszystkich idiotow, to jaka wartość ma to co tu probujecie wszystkim wmawiac??
Nie ma to żadnej wartości , tak jak żadnej wartości nie mają wasze zapewnienia że ktoś kłamie , albo że jesteście honorowi.

Te wasze zapewnienia na każdy temat , porównania się do nas z d*** wzięte, wszystkie prowokacje , byle zwrócić na siebie uwagę ... ale oczywiście nic takiego nie ma miejsca , słowo harcerza z widzewa , że tylko my Widzewiacy mamy monopol na prawdę i piszemy obiektywnie, a wszyscy inni to są oszolomy , żyją tylko internetem i wogole nic się nie znają... hahaha

Piszcie dalej k******* co się wam podoba , bo to świadczy tylko przeciwko wam i doskonale o tym wiecie . Ktoś tu "ginie od właśnej broni" ? , właśnie macie świadomość że dzieje się to z wami...

....A wystarczyło pisać o swoich klubach , nie prowokować i nie wywyzszac się - jak to macie Podmiejscy w zwyczaju, więc teraz już jesteście zmuszeni pokazac jacy z was naprawdę ludzie honoru...
Ostatnio zmieniony 27.06.2016, 02:29 przez United Fan Club ŁKS, łącznie zmieniany 1 raz.

Strzałka

Post autor: Strzałka » 27.06.2016, 02:27

Jeśli już cię banują to nie pomyślałeś że robi się to na prośbę kibiców twojego klubu? Skoro kumaci od was piszą, że jesteś zjebem to ku*** nie dziw się, że każą cię banować. Przecież robisz przypał swojemu klubowi jak nikt inny z żadnego innego klubu.

Dziwne, że nikogo nie banują poza tobą. Pomyśl nad tym bo mi się to wszystko układa w jedną całość - jesteś banowany na prośbę ludzi z ŁKSu. Ogólnie to nikt z Widzewa nie ma moda na tym forum parówczaku.

United Fan Club ŁKS

Post autor: United Fan Club ŁKS » 27.06.2016, 02:41

No tak z pewnością tak jest :-D hahaha, tyle że mnie mało akurat obchodzi co ty masz do powiedzenia i twoje sądy kto tu komu robi lipe to wrażenie mogą zrobić chyba jedynie na twoich kumpekach po szalu..

Widać w drugą stronę tak to nie działa, mimo że wybitnie się staracie żeby ludzie naprawdę dawali wiarę w te wasze wymysly i "zapewnienia"...

Strzałka

Post autor: Strzałka » 27.06.2016, 02:51

Oczywiście, że tak jest a ty jesteś za głupi by to zrozumieć. Albo za głupi albo po prostu za wszelką cenę chcesz ośmieszyć RTS i piszesz takie chujostwa o tym, że banują cię na prośbę kibiców Widzewa. Na tym forum moda nie ma Widzewiak, więc skończ waść pierdolić.
Jakoś nikogo poza Tobą nie banują i to o czymś chyba świadczy. A wszystko się układa w całość gdy jeszcze dodać do tego, że twoi ziomale po szalu ci pojechali. Jako, że nie dali radę cię zweryfikować to po prostu skontaktowali się z moderacją i kazali cię wyjebać stąd.

patojudek

Post autor: patojudek » 27.06.2016, 06:51

Ale żeś się zagrzal pecie hah

Nie chciałem juz robić takiej szopki, ale jeśli idziecie w zaparte i tak perfidnie już k******* kłamiecie, to proszę bardzo..

[link]

[link]

[link]
Wiemy że przeżywasz osobisty dramat ale wyjdź już stąd, nawiązała się ciekawa dyskusja z której można się dowiedzieć ciekawych rzeczy to ta ku*** musi tu lamentować i jątrzyć, won.

Strzałka

Post autor: Strzałka » 27.06.2016, 08:42

Że mu się tak chciało w środku nocy screeny robić i wrzucać na forum.

United Fan Club ŁKS

Post autor: United Fan Club ŁKS » 27.06.2016, 08:58

Jebane kłamczuchy , zrobią wszystko żeby wyszło na ich , ku*** jedna z drugą mogą pisać po nocach i czekać tylko z łapa w gaciach na to - co im odpowiem , ale jak ja coś napisze to jest lipa i wstyd, natomiast banuje się tu sam lub robią to moi kumple po szalu, bo przecież wiadomo , że ośmieszając Widzew i reagując - wtedy kiedy banda internetowych k**** wyciera sobie nami czerwone geby - to największa lipe robię nam hahahah. To takie typowe dla zydzewiakow ze moga tutaj pierdolic wszystko o wszystkim i zawsze mają racje, natomoast wszyscy inni sto się c**** znają i tej racji nie maja napewno, a tak wogole to są napinaczami i wogole- a to dlatego nie są z Widzewa , więc trzeba ich usunąć z tego forum, bo argumentów nie mamy żadnych , a jeszcze ktoś by coś źle o żydzewie pomyślał ;)

Wszystko się zgadza pedaly czerwone kłamczuchy ??

Za bardzo się przywiazaliscie do Internetu i do prania głów za jego pomocą . Wiem że to forum od wielu lat służy wam za tubę propagandową , bo sie z tym nigdy nie kryliscie, ale czas kiedy mieliscie tu hegemonie i mogliscie tworzyć co się wam podoba kończy się już, i do przewidzenia było - że ciężko wam się będzie z tym pogodzić . Tak samo do przewidzenia jest to co robicie , jedno to jest to co tu robicie , gdzie za pisanie o was wypierdalacie ludzi z tego forum, a drugie to co probujecie wmówic podmiejskie , byle tylko zdyskredytować , ośmieszyć , i już końca r******* temat - bo wiecie że internet wszystko przyjmie, tylko mało kto już na te wasze tłumaczenia i zaklamywania da się nabrać...

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 27.06.2016, 09:27

Daj już chłopie spokój piszesz w kółko to samo z c*** wie już ilu kont i już Cię tu nikt czytać nie umie. Tak tylko Ciebie banują oczywiście admini Widzewiaki za to że piszesz prawdę i tylko prawdę bez napinki bo Ty taki nie jesteś Ty tylko odbijasz piłeczkę. Nie siedzisz też tu dniami i nocami tylko wpadasz żeby prostować herezje które wypisują tu Widzewiaki na temat wielkiego ŁKSu. Układ PF - WSH oczywiście też masz w chuju tylko się prujesz do niego bo Widzewiaki kiedyś też się pruły do układu ŁKS - Lech. Sztywniutko bez lipy. I jakżeby inaczej United Fan Club ŁKS > Fan Cluby Dumą Widzewa ;)

United Fan Club ŁKS

Post autor: United Fan Club ŁKS » 27.06.2016, 09:38

W większość jest tak jak napisałems a to że z wielu kont muszę napierdalac to już wasza sprawka , najchętniej pisalbym z mojego pierwszego pato1908gang , tylko twoje koleżanki tego konta to nie mogły już przepalic za samą nazwę ;)
Fajnie że znowu Siostry z Ruchu muszą się tu wpisywać żeby ratować zydzewiakow , to tylko pokazuje jak jedni i drudzy traktujecie to forum ..

United Fan Club ŁKS

Post autor: United Fan Club ŁKS » 27.06.2016, 09:46

Albo zydzewiaki się zajmiecie w końcu sobą , i przestaniecie robić to ,co tu wszystkim min. mi zarzucacie hipokrytki , albo zawsze tutaj tak będzie, że normalnie będzie można porozmawiać o czasach 20 lat i więcej w tył...
Bo na Temat sytuacji obecnej i różnych bieżących wydarzeń - wywala bezpiecznik w głowach czerwonych , piana na mordzie , rozjebka tematu , i zaklamywanie wszystkiego po kolei - a na koniec " a bo to ci z ŁKSu prowokują, piszą tylko o nas i wogole zbanowac ich wszystkich " hahah

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 27.06.2016, 09:55

Ale kogo to niby sprawka? Masz już urojenia na punkcie tego forum i to Ty je traktujesz jak jakąś wyrocznie a to co tu jest pisane to bełkot małolatów nie odzwierciedlający tego co się dzieje w realu bo "kumatych" ludzi, "z ekipy", KMWTW itd to jest tyle co kot napłakał. 11 minut Ci zajęła odpowiedź, bravo!
United Fan Club ŁKS pisze:Albo zydzewiaki się zajmiecie w końcu sobą , i przestaniecie robić to ,co tu wszystkim min. mi zarzucacie hipokrytki , albo zawsze tutaj tak będzie, że normalnie będzie można porozmawiać o czasach 20 lat i więcej w tył...
Bo na Temat sytuacji obecnej i różnych bieżących wydarzeń - wywala bezpiecznik w głowach czerwonych , piana na mordzie , rozjebka tematu , i zaklamywanie wszystkiego po kolei - a na koniec " a bo to ci z ŁKSu prowokują, piszą tylko o nas i wogole zbanowac ich wszystkich " hahah
Lecz się!

EL 1910

Post autor: EL 1910 » 27.06.2016, 09:55

Pato gamoniu odpowiedz tylko na jedno pytanie. Skoro za cel życia obrałeś sobie obronę dobrego imienia Łks-u na forum, to wnioskuję, że faktycznie zależy Ci na ełkaesie. Dlaczego zatem nie dałeś się zweryfikować w realu na meczu Łks-u, nie nam tylko swoim ziomalom po szalu? Pewnie w twojej wyimaginowanej teorii spiskowej osoby cię weryfikujące były by z Widzewa, ale bez przesady. Zatem nie zmieniając tematu, najzwyczajniej w świecie odpowiedz na to proste pytanie.

cwaniaKKK

Post autor: cwaniaKKK » 27.06.2016, 09:58

United Fan Club ŁKS pisze:z wielu kont muszę napierdalac
Nie poddawaj się i walcz do ostatniego wyłamanego klawisza w klawiaturze ;)
1910

cobytu

Post autor: cobytu » 27.06.2016, 10:27

TAIPAN pisze:Ciekawe spojrzenie na pewne sprawy.
Odpowiem tylko na sprawy, które znam.
Tak na marginesie ... tą flage widziałem poraz pierwszy na Retkini osiedlu totalnie eŁkaeSiackim konkretnie na ul. Hufcowej . Słynna Ania "Familiada" z grupą kilku brudów, rozwineli ją pod blokiem jednego brudasa wszyscy mało sie nie spuścili i nie chodziło tu wcale ze to flaga widzewa chodziło bradziej o to ze była sfastyka przebita pięścią
Osiedle nie było totalnie EŁKaesieckie - było tam sporo osób kibicujących Widzewowi. Nie przypominam sobie, aby w okolicach ulicy Hufcowej mieszkały jakieś "brudasy".
Z tego co wiem kilka spotkań było na ulicy Hufcowej - pod szkołą podstawową nr 11.
. ŁKS chodzili sami SKini a na Widzew punki, a w poczatkowych latach 90 w Łodzi był duzy boom na bycie Łysym, a punków też nie brakowało wiec punki zasiliły szeregi armii czerwonej.
Bardzo ciekawe - sporo osób przerabiało napisy "krytykujące" właśnie na celtyki + chwalenie Widzewa a już stwierdzenie, że na Widzew chodziły punki - to jakiś dramat. Już szybciej się zgodzę na metali - którzy po różnych perypetiach na matalmamii i "SZCZECIN WPADA" zasilali szeregi kibiców Widzewa
Ale prawdą jest to że na Łksie w latach 90 łysych było więcej niż na Widzewie i byli znacznie lepiej zorganizowani (widoczni), jednak uważam że az takiej dużej przewagi nie było
Jako kibic Widzewa uważam, że ta przewaga była spora. Lepiej zorganizowani, bardziej widoczni i co tu ukrywać - starsi. Dla Nas polityka była na drugim miejscu - liczył się Widzew.
No i byliśmy za młodzi aby się stawiać - ale to moje ( i tylko moje ) spojrzenie

NOP - zajebiście Nas zraziła do tego ugrupowania flaga ŁKS-u na derbach z zajebiaszczym napisem NOP. Wiele osób po prostu wtedy odpuściła sympatyzowanie z tym "ugrupowaniem".
druga to po sparingu Łksu z Petro (z którą Widzew miał wtedy zgodę) podczas starcia na Retkini dwóch Widzewiaków ląduje w szpitalu z ranami kłutymi w tym jeden dosyć poważnie
I pomyśleć, że był to przerzut z Widzewa - K. Gość, który w pewnym momencie stwierdził, że wkurza go fakt, że po Retkinii nie może chodzić w barwach Widzewa. Tak bardzo chciał aby go ŁKS zaakceptował - i mu się udało. Co ciekawe gość był o tyle w porządku, że nigdy nie sprzedał swoich byłych ziomali z osiedla.

To co napisałem to tylko widziane moimi oczami.

Nie co się asekurowac bo tu każdy pisze tylko i wyłącznie w swoim imieni.Ty widziałeś to tak a nie unaczej i ok.Pozdr.

Strzałka

Post autor: Strzałka » 27.06.2016, 11:15

United Fan Club ŁKS pisze:Jebane kłamczuchy , zrobią wszystko żeby wyszło na ich , ku*** jedna z drugą mogą pisać po nocach i czekać tylko z łapa w gaciach na to - co im odpowiem , ale jak ja coś napisze to jest lipa i wstyd, natomiast banuje się tu sam lub robią to moi kumple po szalu, bo przecież wiadomo , że ośmieszając Widzew i reagując - wtedy kiedy banda internetowych k**** wyciera sobie nami czerwone geby - to największa lipe robię nam hahahah. To takie typowe dla zydzewiakow ze moga tutaj pierdolic wszystko o wszystkim i zawsze mają racje, natomoast wszyscy inni sto się c**** znają i tej racji nie maja napewno, a tak wogole to są napinaczami i wogole- a to dlatego nie są z Widzewa , więc trzeba ich usunąć z tego forum, bo argumentów nie mamy żadnych , a jeszcze ktoś by coś źle o żydzewie pomyślał ;)

Wszystko się zgadza pedaly czerwone kłamczuchy ??

Za bardzo się przywiazaliscie do Internetu i do prania głów za jego pomocą . Wiem że to forum od wielu lat służy wam za tubę propagandową , bo sie z tym nigdy nie kryliscie, ale czas kiedy mieliscie tu hegemonie i mogliscie tworzyć co się wam podoba kończy się już, i do przewidzenia było - że ciężko wam się będzie z tym pogodzić . Tak samo do przewidzenia jest to co robicie , jedno to jest to co tu robicie , gdzie za pisanie o was wypierdalacie ludzi z tego forum, a drugie to co probujecie wmówic podmiejskie , byle tylko zdyskredytować , ośmieszyć , i już końca r******* temat - bo wiecie że internet wszystko przyjmie, tylko mało kto już na te wasze tłumaczenia i zaklamywania da się nabrać...
Ale żeś się zagrzał pecie;)

Przyjmijmy twoją wersję choć jest tak mało prawdopodobna jak to, że Islandia zostanie mistrzem Europy. Piszesz, że jesteś bardzo niewygodny i banują cię na polecenie kogoś z Widzewa. Jaki więc jest sens tego banowania skoro zaraz po banie zakładasz nowe konto i napierdalasz te swoje bzdury od początku? Pomyślałeś o tym mózgu? Jeszcze rozumiem przy zamkniętej rejestracji ale przy otwartej? Jebnij się więc porządnie w łeb i nie siej teorii spiskowych o tym jak Widzewiacy utrudniają ci życie i nie pozwalają prowadzić walki na k.net. Coś się tam orientujesz ale nikt nie wie skąd ta wiedza. Nie wiem może masz kumatego brata, wujka czy ojca i opowiadają Ci w domu a ty potem piszesz na k.net.

Jestem na 99% przekonany, że jesteś banowany na polecenie kogoś z ŁKSu. Już nie raz nie dwa pisali, że robisz im lipę.

Radicaal

Post autor: Radicaal » 27.06.2016, 11:47

No pewnie! ŁKS też miał zapędy konfidenckie,i pisał donosy wszędzie,by temu ŁKSowi stadionu nie wybudowali.
Zawsze,ale to zawsze,kiedy widzicie,że nie dajecie rady,posuwacie się do ciosów poniżej pasa.
Dlatego dla środowiska łódzkiego,jesteście grupą pozbawioną honoru,godności i jakiegokolwiek kręgosłupa moralnego.
Zero zasad,duża zbieranina ludzi,którzy mówią o sobie samych "ludzie honoru" i jeszcze więksi.
Nie macie z honorem nic wspólnego.

Żeby były Was miliony i mięli tysiące fc-jesteście jedną,wielką frajernią ! ! !
Wystarczy prześledzić Wasze akcje podejmowane na wrogu nr jeden,lub to,jak pogardziło Wami Cska ostatnio,kiedy napluli Wam
w twarze,kiedy ich gościliście.Nie mogliście zrobić nic,NIC.

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 27.06.2016, 12:12

Radicaal pisze:Wasze akcje podejmowane na wrogu nr jeden
Już tak sobie nie pochlebiaj, twierdzisz, że większość z nas to fc więc wychodzi na to, że naszym wrogiem nr 1 jest Legia.

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 27.06.2016, 12:25

Radicaal pisze:No pewnie! ŁKS też miał zapędy konfidenckie,i pisał donosy wszędzie,by temu ŁKSowi stadionu nie wybudowali.
Zawsze,ale to zawsze,kiedy widzicie,że nie dajecie rady,posuwacie się do ciosów poniżej pasa.
Dlatego dla środowiska łódzkiego,jesteście grupą pozbawioną honoru,godności i jakiegokolwiek kręgosłupa moralnego.
Zero zasad,duża zbieranina ludzi,którzy mówią o sobie samych "ludzie honoru" i jeszcze więksi.
Nie macie z honorem nic wspólnego.

Żeby były Was miliony i mięli tysiące fc-jesteście jedną,wielką frajernią ! ! !
Wystarczy prześledzić Wasze akcje podejmowane na wrogu nr jeden,lub to,jak pogardziło Wami Cska ostatnio,kiedy napluli Wam
w twarze,kiedy ich gościliście.Nie mogliście zrobić nic,NIC.
Co Twój post wnosi w tej chwili do tematu? Do czego on się odnosi? Czy może nie rozkminiłeś jeszcze jak się cytuje innych użytkowników internetowy wojowniku? Piszesz tak samo chaotycznie jak Twój kolega o wielu kontach byle żeby coś napisać, byle żeby się dojebać do Widzewa.

ODPOWIEDZ