Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Kolejny nick

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Kolejny nick » 24.06.2016, 22:35

Przyznali się w koncu !! Hahaha ;)
ldzwdz1910 pisze:
Radicaal pisze:Na ostatnim Marszu Niepodległości,kiedy to ŁKS stał nieopodal dworca Centralnego,z hali wyszedł...Widzew.
Na widok stojącego ŁKSu,koledzy z Widzewa hm..lekko zbledli.A już mieli coś tam krzyknąć.Cóż spuścili głowy i ...sobie poszli.
Idąc tokiem typowego widzewiaka,ŁKS powinien zaatakować "ich",tak jak to Widzew ze swoją zgodą i nowymi kolegami,atakuje
polaków na obcym terenie czyt.Francji.Mój Boże,zostalibyście wtedy zjedzeni...

Jak tam widzewiacy,piszę gdzieś tutaj nie prawdę-do dzieła,do boju!
Mistrzu sztuk walki, którymi zjadasz przciwników. Na ostatnim MN była nas garstka, bo graliśmy tego samego dnia bardzo ważny mecz w Zgierzu.
Przecież po marszu niepodleglosci w zeszłym roku okreslaliscie się na 250-300 osób , a teraz jest już jednak garstka?? Nawet 100 osób to dla nie nie jest az tak mało - żeby używać takiego okreslenia.

Kłamstwa mają to do siebie że nawet jak nie wyjdą na jaw , to można się w tym pogubić .jesteś najlepszym przykładem. Jakoś bezpośrednio po marszu nie uwazwliscie że była was " garstka "...

ŁKSu wtedy było ze zgodami koło 4 stowek , wy oceniliscie się na stowke mniej , tylko po to żeby nie odstawac ( doskonale wiem że mieliscie wtedy mecz , i widzialem też Wasza grupę na samym marszu ) , dopiero po pół roku dowiadujemy się od kolegi prawdy...
Taka już wasza megalomanska natura , w połączeniu z dopasowywaniem się do konkretnej sytuacji jak szczury - byle łatwiej było na duszy, i dodając jeszcze wasza słaba pamiec , mamy idealny obraz kibica z Widzewa.
PATO 1908 GANG

iparts.pl
KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 24.06.2016, 22:37

Radicaal pisze:Na ostatnim Marszu Niepodległości,kiedy to ŁKS stał nieopodal dworca Centralnego,z hali wyszedł...Widzew.
Na widok stojącego ŁKSu,koledzy z Widzewa hm..lekko zbledli.A już mieli coś tam krzyknąć.Cóż spuścili głowy i ...sobie poszli.
Idąc tokiem typowego widzewiaka,ŁKS powinien zaatakować "ich",tak jak to Widzew ze swoją zgodą i nowymi kolegami,atakuje

Chyba cię pokurwiło łbie.Sam zanim na zbiórkę podbiła reszta Widzewa stałem w grupce 15-20 osobowej i wtedy jak wychodziliście z hali to jakoś nikt na wasz widok nie zbladł,jeszcze pomachaliśmy do was.No ale ty propagandzisto j***** znowu jakieś swoje wymysły masz by rozpierdolić temat.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!

ldzwdz1910

Post autor: ldzwdz1910 » 24.06.2016, 22:40

Tobie trzeba wszystko łopatologicznie tłumaczyć, jak byś miał jakąś chorobę sierocą. Garstka w porównaniu do naszych możliwości. Przecież są fotki i to nie żadna tajemnica ilu nas było, możesz teraz odpalać archiwum i zacząć stawiać kropki.

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 24.06.2016, 22:58

KlubemŁodziJestRTS pisze:

Chyba cię pokurwiło łbie.Sam zanim na zbiórkę podbiła reszta Widzewa stałem w grupce 15-20 osobowej i wtedy jak wychodziliście z hali to jakoś nikt na wasz widok nie zbladł,jeszcze pomachaliśmy do was.No ale ty propagandzisto j***** znowu jakieś swoje wymysły masz by rozpierdolić temat.
Ciekawi mnie czerwony ogarniatorze, czy w tej twojej bajce były smoki ?? Im tez może machaleś?

Tak samo jak pod koniec MN staliśmy bezpośrednio przy Was i patrzyliśmy sobie kto tam od Was się pofatygowal - przed wiaduktem kolejowym , to też nam machaliscie i tacy weseli zescie wogole nie odwracali wkurwionych facjat heheh , dobrze że w porę się wtedy żeś obudził ...
PATO 1908 GANG

Radicaal

Post autor: Radicaal » 24.06.2016, 23:02

A jak Cska wieszało imperialkę też byłeś???Jaka była Twoja reakcja???Opowiedz...:)))

ELC

Post autor: ELC » 24.06.2016, 23:05

Radicaal pisze:

A jak Cska wieszało imperialkę też byłeś???Jaka była Twoja reakcja???Opowiedz...:)))
A ty byłeś ?
Obrazek
"Przyznał, że na razie Stowarzyszeniu Kibiców ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi."
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html

Bolo85

Post autor: Bolo85 » 24.06.2016, 23:07

ciekawe co teraz powie...

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 24.06.2016, 23:08

Kolejny nick pisze:Ciekawi mnie czerwony ogarniatorze, czy w tej twojej bajce były smoki ?? Im tez może machaleś?

Tak samo jak pod koniec MN staliśmy bezpośrednio przy Was i patrzyliśmy sobie kto tam od Was się pofatygowal - przed wiaduktem kolejowym , to też nam machaliscie i tacy weseli zescie wogole nie odwracali wkurwionych facjat heheh , dobrze że w porę się wtedy żeś obudził ...
Pisałem jak było gdy Widzew schodził się na zbiórkę a my grupką już siedzieliśmy na ławkach zaraz przy budynku z którego wychodziliście.Jakoś nikt na wasz widok kupy nie zrobił ani nie spuścił facjat.Wkurwia mnie takie pierdolenie po prostu.

White1910Pride

Post autor: White1910Pride » 25.06.2016, 01:23

Kolejny nick pisze:
a gdzie byłeś ty, twój wielki Łks i wasze przydupasy z zawiszy 2 lata temu, 3 lata temu, czy wreszcie na pamiętnym marszu 4 lata temu kiedy tylko zorganizowaną, konkretną grupą autokarową było nas 3 pełne autokary i prawie zaliczyliśmy starcie z Legią i koalicją wielu klubów myśląc, że to antifa, a potem wpakowaliśmy się w sam środek zadymy z policją.

Pokazaliście się raz konkretnie z uwagi na łączone czapki i mobilizacje a sraczka taka, że hej, popytaj swoich kolegów np z Kuraka (tych pamiętam) jak reagowali jak byli spotykani na trasie jak wasz busik podjechał pod macka pełnego Widzewiaków. Włos im z głowy nie spadł choć strach ze stu metrów było widać. Nikt o tym nie wspomina, a wyście raz się pokazali a jarasz się tym jak małolacik. Rok temu było nas też sporo ale kompletnie bez organizacji, a wiele osób nie dotarło przez mecz.
[link]

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 25.06.2016, 03:06

White1910Pride pisze:
a gdzie byłeś ty, twój wielki Łks i wasze przydupasy z zawiszy 2 lata temu, 3 lata temu, czy wreszcie na pamiętnym marszu 4 lata temu kiedy tylko zorganizowaną, konkretną grupą autokarową było nas 3 pełne autokary i prawie zaliczyliśmy starcie z Legią i koalicją wielu klubów myśląc, że to antifa, a potem wpakowaliśmy się w sam środek zadymy z policją.
Nie rozsmieszaj mnie - bo piszesz tak jakbym nie jeździł na MN.

Jeśli " wpakowaliscie się w sam środek zadymy z policją" - 4 lata temu , to by wypadalo dodać kto ta zadyme rozpoczął. Wy byliście wtedy konkretną autokarowa grupa, natomiast nas ... nie było ???
Dobrze rozumiem...? byles wtedy naprawdę , czy Ci koledzy takich mądrości naopowiadali ;) ??

Czy to może ta wasza słynna obiektywność i prawdomownosc ??

White1910Pride pisze: Pokazaliście się raz konkretnie z uwagi na łączone czapki i mobilizacje a sraczka taka, że hej, popytaj swoich kolegów np z Kuraka (tych pamiętam) jak reagowali jak byli spotykani na trasie jak wasz busik podjechał pod macka pełnego Widzewiaków. Włos im z głowy nie spadł choć strach ze stu metrów było widać. Nikt o tym nie wspomina, a wyście raz się pokazali a jarasz się tym jak małolacik. Rok temu było nas też sporo ale kompletnie bez organizacji, a wiele osób nie dotarło przez mecz.
Nie Ty będziesz decydował kiedy i jak się pokazaliśmy , twoje zdanie i twoich kumpli po szalu na nasz temat każdy normalny wyśmieje , bo to każdy kto był widział lub się dowiedział ... tam gdzie jesteśmy , tam się " pokazujemy " i bynajmniej nie po to żeby nas ocenialy takie ciula jak Ty..

Rozmawialiśmy sobie o MN , bo zbliża się wielkimi krokami, i to sam twój kumpel chyba zaczął temat , a Ty musiales oczywiście spocic się, żeby się ośmieszyć w tak marny sposób...

Twoja reakcja , na fakt że było was rok temu mniej, jest taka - że sam z siebie nagle żeś zaczął nas propsowac, a z drugiej strony nas całkowicie marginalizujesz ( trudne słowo). Nie spodziewałem się zagrywek, To jakas nowa taktyka obronna czerwonoarmistow , taki wam przykaz dali z centrali ?
Dzięki ze doceniasz robote , ale i tak wiemy zes zakamuflowany hejter z pierdzewa :-D

Wg Ciebie obiektywny i kumaty Widzewiaku - zajebiście wypadliśmy w 2015, a wcześniej to wogole nic hah...
każdy wie - że Widzew zawsze się zajebiscie prezentuje , a ŁKS to wogole nigdzie nie ma , no raz się pokazali czy tam dwa jedynie , ale to i tak patologia , a oprócz to wogole się kitraja hahah... a wielki Widzew jest zawsze konkretną banda i walczą sami przeciwko antifie , Legii i policji. Jeszcze zapomniałeś dodac - że tak naprawde, 30 lat temu na pochodzie 1 majowym , to było 100 tysięcy czerwonych fanatyków , a ŁKS wtedy w garstkę osob mógł jedynie pomarzyć i popatrzeć w TV...( jak miał..) i niech pięciu twoich kumpli potwierdzi że to autentyk .

Jestes następnym zaslepionym czerwonym dzbanem, który po raz ",enty" chce kreować nasz wizerunek poprzez swoje fantazje i kompleksy... a wszystko dlatego , że nie mógł już przepalic tego co tu przeczytal ... jak zawsze .
Mimo wszystko lepiej wyszedlbys gdybyś darował sobie takie żale , ale mogę być tu subiektywny więc się nie sugeruj...

PS. Ludziu honoru jeszcze jedno - ja doskonale rozumiem twoje wkurwienie , nerwy i kompleksy , i rozumiem w sumie to, że piszesz Zawisza z małej , bo sam masz małego , ale w takim razie czemu Legia jest z dużej ... D: ?![/quote]
PATO 1908 GANG

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 25.06.2016, 10:23

Rabin bardzo sprytnie prowokujesz do dalszej napierdalanki słownej.Do każdego zdania musisz wrzucić jakiś swój wymysł z d***,więc łaskawie zakończ pierdolenie,że chcesz normalnie i merytorycznie dyskutować.

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 25.06.2016, 11:35

Antypolskie bo co?Bo ktoś dostał po łbie na kadrze?W takim razie antypolska jest Legia i Śląsk.Legia za Polonię a Śląsk za Widzew w Brukseli.Tyle że wtedy z Widzewa nikt nie płakał i się nie żalił w necie.Teraz ze Śląska czy Motoru też nikt nie płacze poza zjebami,którzy w d**** byli i gówno jedli ale najwięcej mają do powiedzenia.Fejsbukowi chuligani c*** z wami.

Radicaal

Post autor: Radicaal » 25.06.2016, 11:46

ELC-nie byłem.Wstyd i żenada że Lech nie interweniował.Ale czy to leczy Waszą kompromitację?Czy na każdy zarzut,a jest ich sporo
ostatnio,odbijacie piłeczkę?Czy chociaż raz na 200 lat potraficie się przyznać do kompromitacji,żenady,braku godności i honoru?
Chyba nie,bo wtedy ten Widzew,kreowany na wielki,już taki nie będzie...

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 25.06.2016, 12:14

Radicaal pisze:ELC-nie byłem.Wstyd i żenada że Lech nie interweniował.Ale czy to leczy Waszą kompromitację?Czy na każdy zarzut,a jest ich sporo
ostatnio,odbijacie piłeczkę?Czy chociaż raz na 200 lat potraficie się przyznać do kompromitacji,żenady,braku godności i honoru?
ja p******* Łkaesiaki zawsze będziecie się dopierdalać o wszystko do Widzewa nie ważne co by zrobił, w drugą stronę też tak to działa, gadki na forum nic nie zmienią...

na każdy argument można przytoczyć kontrargument

my robimy swoje wy róbcie swoje

Matka bnowaka

Post autor: Matka bnowaka » 25.06.2016, 12:16

zaraz synus wroci z zakonczenia i was wszystkich ustawi do pionu

EL 1910

Post autor: EL 1910 » 25.06.2016, 13:07

Padłem :)

whiskey

Post autor: whiskey » 25.06.2016, 13:22

Matka bnowaka pisze:zaraz synus wroci z zakonczenia i was wszystkich ustawi do pionu
zakończenia były chyba wczoraj, glupia c***

Matka bnowaka

Post autor: Matka bnowaka » 25.06.2016, 13:46

moze dla ciebie leszczu,bartek zakonczenie robi minimum tydzien,wodka,koks d****,ale co ty mozesz o tym wiedziec leszczyku,bartek baluje na pietrynie to wszyscy pochowani,nawet ja

widzewiak_z_gor

Post autor: widzewiak_z_gor » 25.06.2016, 15:29

Wklej tutaj te zdjęcie flagi Widzewa, gdzie pięść rozwala swastykę, wróć celtyka, kłamczuchu.
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-

Radicaal

Post autor: Radicaal » 25.06.2016, 16:59

walczzawsze pisze:
Radicaal pisze:ELC-nie byłem.Wstyd i żenada że Lech nie interweniował.Ale czy to leczy Waszą kompromitację?Czy na każdy zarzut,a jest ich sporo
ja p******* Łkaesiaki zawsze będziecie się dopierdalać o wszystko do Widzewa nie ważne co by zrobił, w drugą stronę też tak to działa, gadki na forum nic nie zmienią...

na każdy argument można przytoczyć kontrargument

my robimy swoje wy róbcie swoje
Oj nie,nie,nie.Rozumiem,że swoim postem,próbujesz umniejszyć/wymazać/zapomnieć Waszą bezsilność,brak godności i honoru.
Tak nie będzie.To na Waszych oczach Cska wywiesiło imperialkę.To Wy nic z tym nie zrobiliście.Kolejny raz się skompromitowaliście.Cska napluło Wam w twarz,a Wy co???Wklejacie zdjęcia Lecha?!
To jest Wasze tłumaczenie.Jak zwykle.
Miejcie setki FC,miejcie miliony kibiców,nawet na Burkina Faso.Wasze środowisko z honorem,godnością,jakimkolwiek
kręgosłupem moralnym ma nie wiele wspólnego.Zbieranina,bo była liga "miszczów" i na tym jedziecie...tyle.

A teraz niech ktoś od Was,wklei kilkanaście zdjęć z kilkuosobowego spotkania Widzewa gdzieś tam + flagi+vlepki...

majka_jamaica

Post autor: majka_jamaica » 25.06.2016, 17:21

Kiedy 'chrzciny u Eweliny'?
SHOW MUST GO ON!

widzewiak_z_gor

Post autor: widzewiak_z_gor » 25.06.2016, 17:32

A gdzie był twój kręgosłup moralny, honor, brak żenady, kiedy wydawane były wlepki ``Wesoła Galera adolfa hitlera``?

Multikontowiec, zarzuca tutaj, że piszemy o ŁKS a sam wylewa żółć na Widzew, podobnie jak ty w innych tematach na tym forum.
Osoba, która zamieszcza tutaj zdjęcia dotyczące RTS ma więcej wyjazdów niż wy klony razem wzięte u siebie w domciu.

My wierzymy, do boju Polska!

Radicaal

Post autor: Radicaal » 25.06.2016, 17:58

Ale to Wy robicie z siebie nie wiadomo kogo.Szczególnie tutaj od wielu lat.A my sprowadzamy Was na ziemię.
Ludzie honoru-kilka razy pokazaliście,co znaczy dla Was honor i godność.Wielkie liczby (nie są małe),ale to my udowadniamy,że te liczby są często mnożone przez dwa.Teraz,od jakiegoś roku,kilka osób z ŁKSu weryfikuje Wasze częste kłamstewka,to Wy nagle
płacz.Koniec z propagandą wielka zbieranino.
A teraz czekamy na zdjęcia z grilla,z Wolborza lub innej Łęczycy.Pokażcie jacy wielcy jesteście.Nie zapomnijcie o zdjęciach małych
flag,vlepek.I koniecznie wklejcie zdjęcia giętej oraz napojów...

P.S.Czy przed dzisiejszym meczem polaków we Francji,macie jakieś łupy?Łupy polskich kibiców...

Cazamat

Post autor: Cazamat » 25.06.2016, 18:18

widzewiak_z_gor pisze:A gdzie był twój kręgosłup moralny, honor, brak żenady, kiedy wydawane były wlepki ``Wesoła Galera adolfa hitlera``?

Multikontowiec, zarzuca tutaj, że piszemy o ŁKS a sam wylewa żółć na Widzew, podobnie jak ty w innych tematach na tym forum.
Osoba, która zamieszcza tutaj zdjęcia dotyczące RTS ma więcej wyjazdów niż wy klony razem wzięte u siebie w domciu.

My wierzymy, do boju Polska!
No tak - bo przeciez każdy ŁKSiak który pisze tutaj niewygodne dla was rzeczy , to nie jeździ na wyjazdy i nie widzial stadionu wcale ,tylko siedzi w domu, a wszystko dlatego że jakiś czerwony z gór tak twierdzi :-/

więcej internetu czerwone płaczki ,i jeśli poziom pisania wg was idzie w parze z liczba wyjazdów to akurat wasza kumpelka która spamuje co chwilę ten " żałosny i śmieszny " temat zdjęciami Widzewa i zadaje bardzo mądre i "kumate" pytania byle się do czego dojebac - to powinna być tutaj wyjątkiem negatywnym, a nie przykładem dla innych...

Polska BIAło - Czerwoni !!

widzewiak_z_gor

Post autor: widzewiak_z_gor » 25.06.2016, 18:26

To twoje twierdzenie nie moje. Multikontoooo. ;)

Cazamat

Post autor: Cazamat » 25.06.2016, 18:37

Co ty kurwisz , jak żeś sam tak napisał ?
Znowu ktoś tu manipuluje i prowokuje , tak jak tu płaczecie - czy może ty swoimi pierdami na jakieś wymyślone tematy po prostu robisz z siebie dzbana ??
O niczym normalnym się z wami nie pogada , bo a nóż widelec ktoś by wysnul niewygodne dla was wnioski po tym do sami piszecie , bądź po odpowiedzi z naszej strony ...
o dla was nr 1 do rozmowy to jest kwestia kto i co jest po drugiej stronie szybki monitora hahah i nawet w tej śmiesznej kwestii musicie posuwać się do zwykłych kłamstw i manipulacji , liczac że ktoś da wam w to wiarę , gratuluję ...

Prośba o bana już wysłana czy czekacie do ostatniej chwili ? Żeby oszczędzić sobie nerwów zróbcie to od razu ..

widzewiak_z_gor

Post autor: widzewiak_z_gor » 25.06.2016, 18:49

Piasałem do Radicala i Ciebie o MultikontoRabe. Przyznam Ci, że pomysłowe te twoje nicki.
Planujesz atak klonów, przyznaj się. :)

ImPawel

Post autor: ImPawel » 25.06.2016, 18:55

Nie piszcie z tymi debilami to nawet nie sa kibice Lksu tylko kibice antyWidzew. Wiec trzymajcie kciuki dzieciaki zeby Widzew wiecznie trwal inaczej wasze nedzne i tak zycie straci sens.

Rzezimieszek

Post autor: Rzezimieszek » 25.06.2016, 19:06

Najlepsze jest to ze ich aktywnosc, zamiast kompromitowac Widzewiakow, pokazuje jak wielka sila dysponuja.
Widzew sensem waszego nedznego zycia. Nic dodac nic ujac.

Radicaal

Post autor: Radicaal » 25.06.2016, 19:11

I to jest to.Zero,ZERO odpowiedzi na zarzuty (bo niby jaka odpowiedź na zarzut o brak honoru,miałaby się tutaj pojawić,tym bardziej,że są to fakty),ale za to teksty o antywidzewie,o multikontach i o d**** Maryny.Prawda w oczy kole.Kończy się powoli widzewska propaganda na kibice.net.Tyle lat tu przodowaliście.Był temat ŁKS najbardziej...itd.
Przyszedł czas,że środowisko widzewskie zaczęło się kompromitować i nikt już w Wasze bajeczki nie wierzy.
Pomogła technika i owszem.Zdjęcia,filmy i weryfikacja.Ostatnio z Waszych sześciu tysięcy,zrobiło się trzy,trzy i pół.

Cazamat

Post autor: Cazamat » 25.06.2016, 19:15

Rzezimieszek pisze:Najlepsze jest to ze ich aktywnosc, zamiast kompromitowac Widzewiakow, pokazuje jak wielka sila dysponuja.
Czekamy kiedy się sezon zacznie to wtedy zobaczymy kim kto żyje i co jest czyim sensem. Tak zaklamujecie obraz kompletnie wszystkiego czerwoni że tylko debil by tego nie zauważył ..
Tyle czasu się sraliscie o wszystko co nas dotyczy , a teraz płacz że ktoś pisze coś niewygodnego ?
Pisalem parę razy - zajac się sobą , ale wy z tego szydziliscie bo trwała runda i można było się dojebać do byle czego , frekwencji ,do naszych zgod , do układu z KKS, liczb na wyjeździe , tego czy ktoś do nas wchodzi jako gosc, czy nie , czy kupujemy bilety , w ile przyszliśmy na plac wolności , a że u nas to brudno , że śmieszna ta nasza trybuna , albo ze chodziliscie po naszej ulicy w 20 a my gdzie ? itd itp

Teraz to dam wam jedynie radę - zmiencie sobie pampersy , bo już się pewno przelewa :-D

Czemu żaden z Was nie napiszę swojego zdania na temat układu Wisły z Ruchem, tylko unikacie tego tematu jak ognia? Do komentowania naszych kontaktów z Lechem, wizyt na KSC , czy na Lechii byliscie zawsze pierwsi i najwięcej mieliscie do powiedzenia. Czemu teraz taka cisza? Bo wiecie że macie gowno do gadania ? Hipokryzja? No Skądże znowu...

TSW19061906

Post autor: TSW19061906 » 25.06.2016, 19:45

Tak na siłę wszyscy chcą wymusić jakieś oświadczenie Widzewa, ludzie My mieliśmy że sobą bardzo mało styczności w ostatnich latach, terenów spornych nie mamy żadnych. Jakbyś spytał Wiślaka o wymienienie Naszych kos to Widzew gdzieś przy końcu byłby wymieniony...tak bardziej z rozpędu bo silna ekipa i duże miasto ;)
WISŁA ! NOWA HUTA

obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN » 25.06.2016, 19:49

Mógłby ktoś wymienić fan cluby ŁKSu? bez napinki

Rzezimieszek

Post autor: Rzezimieszek » 25.06.2016, 20:22

Najlepsze jest to ze ich aktywnosc, zamiast kompromitowac Widzewiakow, pokazuje jak wielka sila dysponuja.
W tym poscie mialem na mysli takich ludzi jak bnkowak czy kolejny nick, ktorych aktywnosc opiera sie wylacznie na atakach na Widzew. Powinienem to wyraznie zaznaczyc. Mea culpa.

Radicaal

Post autor: Radicaal » 25.06.2016, 20:30

Szkoda,że widzisz tylko jedną stronę medalu.Wielcy i honorowi potrafili się czepiać,na kibolskim forum o poziom czystości stanowisk dla dziennikarzy,na atrapie stadionu ŁKSu.Ale spoko.Rozumiem płacz i bezradność.
Co raz to mniej i mniej loguje się tutaj kibiców z okolic Łodzi.Dlaczego?Z braku argumentów.
Dobrze.Będzie spokój-to i my odpuścimy.

majka_jamaica

Post autor: majka_jamaica » 25.06.2016, 21:02

Ważne pytanie: kiedy chrzciny u Eweliny?
SHOW MUST GO ON!

widzewiak_z_gor

Post autor: widzewiak_z_gor » 25.06.2016, 21:17

Po co pytasz, jak sam wiesz klonie.

Raiders of the storm.

patojudek

Post autor: patojudek » 25.06.2016, 21:19

Teraz to dam wam jedynie radę - zmiencie sobie pampersy , bo już się pewno przelewa :-D
Ja ci też dam rade poproś mame żeby ci pejsy przycięła bo se w końcu mleczaki wybijesz.

WWW1910

Post autor: WWW1910 » 26.06.2016, 00:43

Ehre pisze:Statystycznie tutaj jeden post ŁKS-iaka, trzy widzeiwkow - z reguły bez sensu - i tak w kółko. Nie wstyd wam? Zwłaszcza tej dorosłej części z Was? Weźcie się już ogarnijcie, daliście sie sprowokować jednej osobie i teraz udowadniacie, że nie odbiegacie poziomem od jakiegoś dzieciaka. Czyli u nas jeden ułomny, a w Widzewie dziesięciu - jak zwykle jeszcze "lepsi" i jeszcze "wieksi"...
czy ty kutasie miales kiedykolwiek do czynienia z chlopakami z DHW? jesli tak to jestem w stanie zrozumiec ze dostales ciezki w*******, ale jesli nie, to jestes typowym frajerem prowokatorem,bez pozdrowien pajacu

WWW1910

Post autor: WWW1910 » 26.06.2016, 00:47

a bym zapomnial,takie parowy jak ty nawet nie reprezentuja lksu, tylko sie osmieszasz na kazdym kroku,za te kocopoly ktore tu wypisujesz powinienes bys zajebany do wora,nara pajacu

ODPOWIEDZ