Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Kolejny nick

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Kolejny nick » 22.06.2016, 16:40

mms pisze:To pierwsze zdanie powinieneś sobie wydrukować i przykleić nad ekranem. Bo wszędzie tam gdzie mowa o Widzewie, tam musisz być i ty bambusie :) zostawiam cie w spokoju na jakiś czas, więc możesz śmiało pochuliganić na forum :)
jakbys nie zauwazyla slepa k****, to wszedzie tam gdzie napiszecie cos o nas - tam pojawiam sie ja, nie na odwrót ;) i doskonale o tym wiesz , ze szanse na sianie tutaj waszej propagandy od jakiegos czasu znacznie zmalały.

Gosciu z Wisły cos tam prowokował, wiec w taki sam sposob mu odpisałem - ty sie wciales w ta ''rozmowe'' i palisz teraz jana ze pisze tylko o Widzewie....
Spojrz na gore poprzedniej strony i zobacz kto o kim pisał jakies wymysły, i co pierdolicie w temacie o Euro , bo w wiekszosci to chyba opisujecie wasze sny...

a jak juz to zrobisz to spierdalaj, narazie.
PATO 1908 GANG

iparts.pl
rafalinho007

Post autor: rafalinho007 » 22.06.2016, 16:51

Czytając posty takich ludzi jak bnowak, jak na dłoni widać że Widzew to dla nich całe życie. Każdym postem pokazują jaki wielki jest ten klub.

Ten temat jest o całym kibicowskim województwie, ale 70% postów lub więcej jest o Widzewie. Na dodatek jest to jeden z najdłuższych wątków na całym forum.

Wnioski wyciągnijcie sami ;)

Ave Widzew!

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 22.06.2016, 17:02

rafalinho007 pisze:Czytając posty takich ludzi jak bnowak, jak na dłoni widać że Widzew to dla nich całe życie. Każdym postem pokazują jaki wielki jest ten klub.

Ten temat jest o całym kibicowskim województwie, ale 70% postów lub więcej jest o Widzewie. Na dodatek jest to jeden z najdłuższych wątków na całym forum.

Wnioski wyciągnijcie sami ;)

Ave Widzew!
hahah wniosek jest jeden - jestes hipokrytą, nie umiesz liczyc ani nawet czytać ....

stosując twoje kryteria to wiekszosc twoich kumpli zyje ŁKSem, wiec wg Ciebie jak wielkim klubem musimy być ?? Temat waszej fety to glownie wpisy o nas, o tym ze jestesmy tacy i owacy ze wam wiadro na łeb poszło, ze my to wogole bysmy sie tak nie zebrali, ze my to patologia a tak wogole to ze sprzętem jezdzilismy po meczu hahaha jajca

na waszym kibolskim forum najbardziej popularnym tematem ever, był ten o ŁKSie, o czym to wg ciebie swiadczy ??
PATO 1908 GANG

Rzezimieszek

Post autor: Rzezimieszek » 22.06.2016, 17:25

Kolejny nick, nawet patrząc na mury w wielu częściach Łodzi, można odnieść wrażenie że są tutaj kibice Widzewa i "kibice" anty-Widzew.

Rzezimieszek

Post autor: Rzezimieszek » 22.06.2016, 17:49

"Zero zasad i honoru tylko pieniądz się liczy"

Napisał koleś który kurwi się za wyświetlenia z reklam.

Radicaal

Post autor: Radicaal » 22.06.2016, 18:02

Osobo Wantedx skompromitowałeś się ,jak całe Twoje środowisko.Wczoraj w innym temacie potwierdzałeś,że to ŁKS z Lechem oberwali od Ruchu,Wisły i Widzewa.Dzisiaj piszesz że skądś smyczka Lecha musiała się wziąć.
Nikt z ŁKSu nie oberwał,tym bardziej z Lecha.Jesteś pionkiem.I tak jak Wy wszyscy,już dawno straciłeś/straciliście wiarygodność.

Żeby na następnym pochodzie było Was 6 kafli,z honorem,jakimkolwiek kręgosłupem moralnym,nie macie nic wspólnego.
Zwykła zbieranina ludzi bez zasad.Byleby było o Was głośno i jak to Was dużo.Ilość nic nie znaczy przy braku godności,honoru.
Żenada,wstyd,kolejna kompromitacja środowiska widzewskiego.

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 22.06.2016, 18:11

Rzezimieszek pisze:Kolejny nick, nawet patrząc na mury w wielu częściach Łodzi, można odnieść wrażenie że są tutaj kibice Widzewa i "kibice" anty-Widzew.
mowisz o rozwalonych grafach czy niby o czym? Widzewiacy nie robią pracek anty ?? oj mylisz sie kolego , widac za mało zes widział...

Owszem do niedawna takie nastawienie to była nasza domena, i Widzewiacy bardzo chetnie zawsze sie dopierdalali ze to są kompleksy, głupota i wlasnie ze jestesmy bardziej anty i wogole wszystko co najgorsze, tyle ze juz od jakiegos czasu robią bardzo wiele zeby nie tracic dystansu do swoich znienawidzonych wzorców....

Jeszcze do niedawno przytykiem nr 1 Widzewiaków było dojebanie sie do układu ŁKS & KKS, i robili to cały czas mimo ze raczej nikt nie dawal sie prowokowac i sam ukłąd byl faktem juz pare dobrych lat. Natomiast teraz dzieje sie duzo i juz o nic Widzewiaków nie mozna sie pytać ? Widzew moze wpierdalac wszedzie jakies prowokacje z d*** wziete w nasza strone, nasmiewać sie od X lat z naszych frekwencji , nasmiewac sie z naszych wyjazdow i z wielu innych rzeczy, na swoim forum mogli najebac pincet stron na nasz temat gdzie tasowali sie grupowo pod wszystkie artykuły które nas dotyczą , natomiast my mamy siedziec cicho ?
Nie mozna sie posmiac z wiesniaków z pierdzewa, nie można im wytknąć że walą po raz enty w c**** na liczbach, nie mozna napisac nic o ich kontaktach z Wisłą natomiast oni mogą pisac wszystko, tak ?? Ile razy tu pisałem ze jak Widzewiacy sie zajmą w koncu sobą to bedzie tu spokoj ? W chuju to mieli i sie z tym nie kryli, wiec o to teraz te żale?
Widzewiacy mogą komentować i oceniać ŁKS, i wszystkie ekipy z którymi im nie po drodze, natomiast wszyscy inni wara od wielkiego czerwonego RTSU ?? Bo niby co , bo Widzew jest najwiekszy we wszechświecie, a ŁKS to jakas patologia z kilku bram na Limance ?? Dobrze rozumuje ?? Stary ja to doskonale rozumiem, jest tak juz od wielu lat...
PATO 1908 GANG

mms

Post autor: mms » 22.06.2016, 18:24

Kolejny nick pisze:jakbys nie zauwazyla slepa k****, to wszedzie tam gdzie napiszecie cos o nas - tam pojawiam sie ja, nie na odwrót ;) i doskonale o tym wiesz , ze szanse na sianie tutaj waszej propagandy od jakiegos czasu znacznie zmalały.

Gosciu z Wisły cos tam prowokował, wiec w taki sam sposob mu odpisałem - ty sie wciales w ta ''rozmowe'' i palisz teraz jana ze pisze tylko o Widzewie....
Spojrz na gore poprzedniej strony i zobacz kto o kim pisał jakies wymysły, i co pierdolicie w temacie o Euro , bo w wiekszosci to chyba opisujecie wasze sny...

Nie tak dawno wpierdoliłeś się w wątek Kwidzyna, i gdzie tam była mowa o was kłamliwy kurwiszonku? :)

Co mnie interesuje gość z Wisły? Na dzień dzisiejszy nie mamy z Wisłą żadnego układu czy zgody, a tu już tworzone są koalicję itp. A temat euro to w ogóle inna bajka, pełno tam bzdur i farmazonów, które łykasz jak dziwka sperme. Więc przestań pierdolić jak potłuczony i się zasłaniać kim tylko się da.

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 22.06.2016, 18:25

Wracając jeszcze do soboty, w Dublinie odbył się kolejny Turniej Rodzinny „Criminal Family”.
W imprezie wystąpiło sześć drużyn piłkarskich: Widzew, Ruch I i Ruch II, Widzewska Emigracja, WFCH oraz Zgierz & Grudziądz.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 22.06.2016, 18:30

mms pisze:
Kolejny nick pisze:jakbys nie zauwazyla slepa k****, to wszedzie tam gdzie napiszecie cos o nas - tam pojawiam sie ja, nie na odwrót ;) i doskonale o tym wiesz , ze szanse na sianie tutaj waszej propagandy od jakiegos czasu znacznie zmalały.

Nie tak dawno wpierdoliłeś się w wątek Kwidzyna, i gdzie tam była mowa o was kłamliwy kurwiszonku? :)

Co mnie interesuje gość z Wisły? Na dzień dzisiejszy nie mamy z Wisłą żadnego układu czy zgody, a tu już tworzone są koalicję itp. A temat euro to w ogóle inna bajka, pełno tam bzdur i farmazonów, które łykasz jak dziwka sperme. Więc przestań pierdolić jak potłuczony i się zasłaniać kim tylko się da.
hahaha jesli cie ''nie interesuje gosc z Wisły'' i to co pisze to c*** cie interesuje gosc z eŁKSy ??? Kto tu sie kim zasłania? Łykasz sperme, twoja sprawa ale mnie w to nie mieszaj...

FanatycyWidzewa - dawaj wiecej, za mało zdjec ! - moze jakimis fotkami vlepek i innymi takimi sie pochwalą kibice wielkiego Widzewa na tym ''smiesznym forum '' ?? ;)
PATO 1908 GANG

internet

Post autor: internet » 22.06.2016, 18:48

Wantedx pisze:
internet pisze:
Wantedx pisze:BOLAŁO ?
odpowiedzcie po powrocie z Francji
a czy ty chociaz byles wczoraj we Francji, ze tak sie spinasz? Czy przypisujesz sobie cudze zaslugi nie wiedzac nawet co tak naprawde sie stalo?
bylem wrocilem jestem
dlatego wczoraj wieczorem waliles teksty na kibicach.net, zamiast bawic sie z ekipa ;). Dowiedz sie moze wsrod swoich kumatych kumpli, z ktorymi wczoraj "byles" we Francji, czemu sie tutaj od wielu lat nie wypowiadaja.

popopopo

Post autor: popopopo » 22.06.2016, 19:17

Fanatycy Widzewa pisze:....]
Super. Tylko, że c*** kogo obchodzą te widzewskie festyny/ dożynki a sami zainteresowani chyba o nich wiedzą.

Radicaal

Post autor: Radicaal » 22.06.2016, 19:42

popopopo pisze:
Fanatycy Widzewa pisze:....]
Super. Tylko, że c*** kogo obchodzą te widzewskie festyny/ dożynki a sami zainteresowani chyba o nich wiedzą.
Nadrabia....

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 22.06.2016, 19:48

bnowak pisze:i tak beda wisialy na stodolach i remizach poki nie zgnija.
To tak jak Twoja matka żydówka :)

esencjale

Post autor: esencjale » 22.06.2016, 20:12

widać że w widzewie chuliganka nie idzie w parze
z inteligencjią,to dla was komplement chłopki

cwaniaKKK

Post autor: cwaniaKKK » 22.06.2016, 20:59

esencjale pisze: z inteligencjią
Jak już zgrywasz takiego prymusa i piszesz o inteligencji to naucz się pisać poprawnie chociaż to słowo.
1910

esencjale

Post autor: esencjale » 22.06.2016, 21:46

Nie peniaj starałem dostosować się do twojego poziomu,nazwy klubu piszemy z dużej litery,ale sarkastyczny ze mnie skurwiel i nie należysz do inteligencjiii widzewskiej żeby to skminić(jeżeli taka istnieje)...

C1365O

Post autor: C1365O » 23.06.2016, 17:59

Twoj stary powinien zbojkotowac Twoja stara kilkanaście lat temu.

tuwimianin.

Post autor: tuwimianin. » 23.06.2016, 19:12

piter7196 pisze:Czy to prawda, że przez to, że Widzew z Ruchem zaczął się wąchać z Wisłą to część sympatyków bojkotuje czyny grupy decyzyjnej ? Oj, ale się będzie teraz działo !

Dokładne info znalazłem tutaj: [link]
W********** z tego forum skurwiały baranie i tak nikt ci hajsu nie nabije na tę zjebaną stronę.
IGLOOPOL DĘBICA

Widzew Chojny

Post autor: Widzew Chojny » 23.06.2016, 19:23

Zarucham ! pisze:W sumie chyba niezupelnie, bo obecni tu widzewiacy czerpia z tej stronki wszystkie swoje informacje.
W********** bnowak!!!

saker_wrw

Post autor: saker_wrw » 23.06.2016, 19:58

ale tu jaja

Marek21

Post autor: Marek21 » 23.06.2016, 20:16

Przeciez to ten caly forewer young czy pato gang czy c*** wie kto. On tak kiedys pisal ze bedzie zakladal w c*** kont i rozpierdalal to forum chociaz uwazam ze bardziej tego forum to nie da sie r*******

ts1998

Post autor: ts1998 » 23.06.2016, 20:22

A Ty co sie pedale odzywasz w Łódzkim temacie? W********** na homoforum wiecej pedalskich fotek powrzucac !! Tak jak te wczoraj cwelu rozpruty !

Marek21

Post autor: Marek21 » 23.06.2016, 20:25

Niestety nie mam konta na lksfans wiec niemoge tam pisac. A tam najwieksze skupisko homojebakow

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 23.06.2016, 21:03

Marek21 pisze:Przeciez to ten caly forewer young czy pato gang czy c*** wie kto. On tak kiedys pisal ze bedzie zakladal w c*** kont i rozpierdalal to forum chociaz uwazam ze bardziej tego forum to nie da sie r*******
Spierdalaj ode mnie homosiu, pisalem że będę zakładał w c*** kont dlatego że mnie pedaly zescie banowali . Konto Ene Due Rabe jest zablokowane do tej pory mimo że nawet z niego nie pisałem jak blokowali .Nigdy się nie krylem komu kibicuje, 15 lat jak tu wklejaliscie też nie mam, czasem jak mi się chciało i był spokój to napisałem cos ciekawego , czasem na napinke czerwonych odpowiedzialm w taki sam sposób ale Ze stylu pisania doskonale wiecie kiedy pisalem a kiedy się ktoś podszywał , jak tego nie rozkminiliscie to współczuję braków umysłowych .

Winni rozjebania tego forum są tylko i wyłącznie moderatorzy - jeśli wyjebali mi konto pato1908gang, Ene Due Rabe itp tylko dlatego że pisalem rzeczy niewygodne dla czerwono - niebieskiej społeczności tego forum, a konta jakiś dzbanow ,co wrzucają linki do swoich stron, psów którzy celowo prowokuja żeby się czegoś dowiedzieć i innych dzbanow jakiś pojebanych co piszą wszystko o wszystkim tolerują to o co tu ku*** chodzi ??
PATO 1908 GANG

Marek21

Post autor: Marek21 » 23.06.2016, 21:09

Twoich rzeczowych wypowiedzi bylo tyle ile kot naplakal. Ale spoko przepraszam za wczoraj trzymaj sie:) Homosiem nie jestem wole swoja zone:)

Marek21

Post autor: Marek21 » 23.06.2016, 21:15

wyraznie napisalem swoja a nie twoja niedojebancu

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 23.06.2016, 21:20

Marek21 pisze:Twoich rzeczowych wypowiedzi bylo tyle ile kot naplakal. Ale spoko przepraszam za wczoraj trzymaj sie:) Homosiem nie jestem wole swoja zone:)

Sory ale nie Ty będziesz decydował czyje zdanie jest rzeczowe i obiektywne. Tym bardziej na tym forum gdzie może jeden promil jest obiektywny i nie w tym temacie gdzie zrobiliscie wszystko żeby rzeczowo na żaden temat nie porozmawiać. Teraz to już jest po chuju, a tyle razy apelowalem żeby zająć się sobą - to mnie zlewaliscie i wysmiewaliscie , to teraz sobie dyskutujcie z tymi powyżej , widać że to wam odpowiada , żal.pl ;)
PATO 1908 GANG

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 23.06.2016, 21:26

Rabe o ile dobrze pamiętam to dyskusja była na normalnym poziomie dopóki ktoś z RTSu nie zapytał bez żadnej napinki o waszą liczbę.Od razu się dojebałeś i zaczęło się od nowa.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!

Radicaal

Post autor: Radicaal » 23.06.2016, 21:34

Eehhh....6 tysięcy....

Marek21

Post autor: Marek21 » 23.06.2016, 21:37

6 tysiecy bardziej prawdopodobny niz wasz tysiac

Radicaal

Post autor: Radicaal » 23.06.2016, 21:41

U Was wiele jest prawdopodobne ludziu "honoru"...Jak tam Cska-dumne???

EL 1910

Post autor: EL 1910 » 23.06.2016, 21:54

Jak cie interesuję co u CSKA to niech wasze kobity podpytają przy najbliższym ruchanku tych z Lecha, żeby ci natomiast podpytali spartak jak tam ich CSKA j****.

mms

Post autor: mms » 23.06.2016, 21:57

Kolejny nick pisze:mnie zescie banowali
Kto cie banował płaczku? Nikt z Widzewa i Ruchu nie ma moda na tym forum. Wymyślasz farmazony jak ten z banami i potem wszyscy winni tylko nie ty.

Czerwona Armia Widzewa

Post autor: Czerwona Armia Widzewa » 23.06.2016, 22:02

Nie dokarmiać debili niech się dalej kompromitują.

Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź » 23.06.2016, 23:05

20:03 konto Ene Due Rabe jest zablokowane cały czas. Chyba zapomniał że logował się o 19:52 . Zaraz jakąś bajkę wymyśli.

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 24.06.2016, 02:57

KlubemŁodziJestRTS pisze:Rabe o ile dobrze pamiętam to dyskusja była na normalnym poziomie dopóki ktoś z RTSu nie zapytał bez żadnej napinki o waszą liczbę.Od razu się dojebałeś i zaczęło się od nowa.

Źle pamiętasz, albo celowo kłamiesz - Dyskusja była o waszej fecie , od tamtej pory i poczatku euro jest tutaj taki burdel .

to ktoś was upomniał zebyscie nie odlatywali za bardzo ze swoimi szacunkami na tym pochodzie z okazji awansu... nasze mecze już pokonczylismy wcześniej.c chyba że coś przeoczylem, ale umiem czytać , a tyy??

O nasze liczby bardzo chętnie pytacie i chcecie wiedzieć o nas najchętniej wszystko - " bo to normalne w derbowym mieście " , a sami walicie w c**** od x lat , to takie normalne wg Was ?

.Myślicie że każdy wam tu będzie podawał frekwencje co do osoby, tylko po to żebyście mogli się porównywać , i wtedy to jest pytanie bez napinki - normalna rzeczowa rozmowa .
Natomiast sami swoje liczby zawyzacie cały czas , a jak ktoś nie daj BOG zwróci uwagę to już płacz i żal.

Trochę pokory , widać po prostu kto się czym DOWARTOSCIOWUJE ;) tak samo jest już od wielu lat, nic to nowego.

a koleżance która zawsze rozpytuje tutaj o naszą frekwencję ,po każdym meczu z konta SK Widzewa - życzę poczucia humoru kiedy to zrobi nastepnym razem ;)
PATO 1908 GANG

EL 1910

Post autor: EL 1910 » 24.06.2016, 07:31

Rabe nie przesadzaj. Nikt nie oczekuje podania co do osoby. Wystarczy w przybliżeniu, ze było nas niecałe 200.
A wychodzi na to ze poprostu wstydzicie się swoich liczb i odwracacie kota ogonem, pisząc o naszych kompleksach, dowartościowaniach itp.
My podajemy że bylo nas 6 tys, wy twierdzicie ze 3 tys. Wiec jaki problem żebyś o podali ze bylo was 200? Wstyd? Inni przeczytają w jakiej dyspozycji jesteście i będzie pośmiewisko? Czy o co chodzi? Nie umiecie do tylu liczyć? Wątpię, bo kropkowanie nas idzie wam idealnie.

CzłowiekHonoru

Post autor: CzłowiekHonoru » 24.06.2016, 07:36

Jakby było tysiąc lub dwa to oczywiście byłaby napinka że mało a tak to trzeba się dojebać,że zawyżona liczba.

jazda08

Post autor: jazda08 » 24.06.2016, 08:45

http://www.youtube.com/watch?v=kYrcxCRZxxs widzę ze lubicie taki duże penisy trzymać to dla tego doszło co doszło w Madrycie. Zboczeńce was jakich mało i możecie następne dodać w czym jesteście najlepsi ;)

ODPOWIEDZ