Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
CzłowiekHonoru

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: CzłowiekHonoru » 24.06.2016, 08:52

jazda08 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=kYrcxCRZxxs widzę ze lubicie taki duże penisy trzymać to dla tego doszło co doszło w Madrycie. Zboczeńce was jakich mało i możecie następne dodać w czym jesteście najlepsi ;)
Bnowak ty za to lubisz trzymać duże obrzezane kutasy w mordzie.To dużo tłumaczy dlaczego w każdym poście piszesz jakieś pedalskie wymysły.

iparts.pl
Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 24.06.2016, 08:53

EL 1910 pisze:Rabe nie przesadzaj. Nikt nie oczekuje podania co do osoby. Wystarczy w przybliżeniu, ze było nas niecałe 200.
A wychodzi na to ze poprostu wstydzicie się swoich liczb i odwracacie kota ogonem, pisząc o naszych kompleksach, dowartościowaniach itp.
My podajemy że bylo nas 6 tys, wy twierdzicie ze 3 tys. Wiec jaki problem żebyś o podali ze bylo was 200? Wstyd? Inni przeczytają w jakiej dyspozycji jesteście i będzie pośmiewisko? Czy o co chodzi? Nie umiecie do tylu liczyć? Wątpię, bo kropkowanie nas idzie wam idealnie.

Oczym Ty wogole piszesz ??? o ostatnim wyjeździe do Kozienic ? Przecież nasza liczba podana od razu Ok 130 sztuk . Czy o wcześniejsze jakieś ? Sprzedl ilu miesiący ?? Chodzi o liczbę na kadrze ostatnio czy jak ???

Jak już parę razy było tu pisane u kogoś widzicie ziarnko w oku, a u siebie drzazgi - nie... spojrzcie na te wasze wpisy i powiedzcie czy się one w jakikolwiek odnoszą do tego co napisałem ja ??
PATO 1908 GANG

CzłowiekHonoru

Post autor: CzłowiekHonoru » 24.06.2016, 09:01

Temat jest na tyle wyczerpany i rozjebany że powinien zostać otwarty dopiero na deRby Łodzi.

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 24.06.2016, 09:46

Ostatni pierwszy lepszy przykład z brzegu, jak gówno wiesz i jakim wiarygodnym źródłem jesteś, w temacie Euro podałeś waszą liczbę ok 70 głów, po czym dwa posty niżej twój koleżka po szalu określił was na 150, było nie było dwa razy więcej. Jeśli przy tak skromnej liczbie są tak duże rozbieżności to jak oczekujecie, aby podać dokładną liczbę przy kilku tysięcznym wyjeździe/pochodzie etc.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 24.06.2016, 12:31

wez juz sie nie kompromituj , gowno wiem? Podalem liczbe ŁKSu ze zbiorki, pewnie ogolem było nas wiecej na meczu .
Nie wiem skad tamten mial swoje info, bo go nie znam - ale moze wez poprawke na to co tutaj wyczytasz, bo gosc pewnie wlasnie takich ciuli jak ty chcial sprowokowac...
nie wiem czemu kazdy z was musi sie spruć do mnie, co bym nie pisał , kompleksy ? jakas mania przesladowcza ?/?
PATO 1908 GANG

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 24.06.2016, 12:33

gosciu okreslił nas na 150 osob, po tym ja wy sie na pochodzie po Łodzi okresliliscie na 6 tysiecy...
a Ty sie do mnie dopierdalasz , ze podałem prawdziwą liczbe ze zbiórki (70głow) , i piszesz ze jestem niewiarygodny i gówno wiem...

pierdolnij sie czasem w łeb bo obawiam sie ze nikt inny za Ciebie tego nie zrobi, ciezko wejsc do klatki dla baranów ;)
PATO 1908 GANG

CzłowiekHonoru

Post autor: CzłowiekHonoru » 24.06.2016, 12:39

Łksu we Francji około 7/8 dych tak jak pisze Rabin.Widzewa około 120 osób.

Radicaal

Post autor: Radicaal » 24.06.2016, 12:51

CzłowiekHonoru pisze:Łksu we Francji około 7/8 dych tak jak pisze Rabin.Widzewa około 120 osób.
Taka ogromna prośba.Nie wypowiadaj się za ŁKS.Trzy kroki w bok.Dzięki.

majka_jamaica

Post autor: majka_jamaica » 24.06.2016, 13:26

Kiedy chrzciny u Eweliny ?
SHOW MUST GO ON!

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 24.06.2016, 13:48

No więc oficjalna liczba to 70 tak?tyle już miałeś potknięć i tyle razy zostałeś przyłapany na swojej nie wiedzy że nie dziw się że jesteś traktowany jak gówniane źródło, tak pytam czy ty zostałeś wytypowany do przedstawiania oficjalnych liczb łks czy piszesz we własnym imieniu?, radical czy c*** wie jeszcze jaki nick to nie jest koncert życzeń, prośbę to możesz mieć do Boga żeby ci kopsnoł trochę więcej rozumku.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 24.06.2016, 14:26

W sumie masz racje rozpierdala nas na łopatki szkoda że wirtualnie ale jak się nie ma co się lubi.......i nie bądź taki skromny macie tu solidną ilość reprezentantów nie ważne że po jednym na trzy nicki, no ale przyrody nie oszukasz.

Radicaal

Post autor: Radicaal » 24.06.2016, 15:24

[link]
:)))

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 24.06.2016, 16:10

PanTuNieStał pisze:No więc oficjalna liczba to 70 tak?tyle już miałeś potknięć i tyle razy zostałeś przyłapany na swojej nie wiedzy że nie dziw się że jesteś traktowany jak gówniane źródło, tak pytam czy ty zostałeś wytypowany do przedstawiania oficjalnych liczb łks czy piszesz we własnym imieniu?, radical czy c*** wie jeszcze jaki nick to nie jest koncert życzeń, prośbę to możesz mieć do Boga żeby ci kopsnoł trochę więcej rozumku.
Jestes pierdolniety i nic wiecej Ci ublizac nie bede ;)

Podalem liczbe z naszej zbiorki przed kadrą ,a Ty pytasz czy to jest oficjalna liczba heeh. Podaj moze cwaniaczku waszą oficjalną liczbe z zeszłej soboty co ??, jesli tak lubisz sie do wszystkiego dojebać to słuchamy... Wasza liczba na pochodzie to.... jest tu wogole ktos ''upowazniony'' do takich wypowiedzi, czy jak juz kazdy wam wytknął ze znowu sie mnożycie , to juz cisza prasowa i wersja ze nie da sie ocenić ile was było??

Za kazdym razem dzbanu obracasz się 10 razy w kółko i zapetlasz sie coraz bardziej w swojej głupocie, byle mnie zdyskredytowac.. ale to tylko pokazuje jaki masz problem z tym co pisze, bo prujesz sie cały czas . Piszesz ze tyle miałem potkniec i zostalem przylapany na niewiedzy, niby przez kogo przez Ciebie i innych forumowych rozkminiaczy ? nic im nie musze udowadniac ani wam, a to jak reagujecie na kazdy moj wpis swiadczy tylko o was i o tym ze to co piszecie to jedno, a to co myslicie to drugie ;)

... masz jeszcze ostatnią deske ratunku, mozesz napisać jak zawsze gdy sie argumenty koncza - ze mam 15 lat, nie chodze na mecze i koledzy po szalu sie wstydzą tego co pisze, tylko chyba juz sam ogarniasz jakie to żalosne...
PATO 1908 GANG

CzłowiekHonoru

Post autor: CzłowiekHonoru » 24.06.2016, 16:35

Przy takich tłumach trudno o dokładną liczbę uczestników,więc można podać na oko czyli około 5 tysięcy głów.

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 24.06.2016, 16:45

Radicaal pisze:[link]
:)))
Ja p******* serio siedzisz całe dni i przeglądasz co na jakiej stronie o Widzewie napisali? Myślisz, że Łks jest czysty?

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 24.06.2016, 16:55

No widzisz pajacyku niby nic nikomu nie musisz udowadniać a logujesz się pod kilkoma nickami napierdalasz posty z prędkością światła, posty w których za każdym razem próbujesz obrazić oraz zdyskredytować środowisko kibiców Widzewa, wyrywkowo pytany o szczegóły okazuje się że nie uczęszczasz na mecze swojej drużyny, kreujesz się tu na opiniotwórczego lidera łksiaków a nawet twoi koledzy po szalu szydzą z ciebie i nikt nie może cię zweryfikować (nie jesteś upoważniony a podajesz liczby z wydażeń na których cie nie ma), kompromitujesz się tekstami typu jak będzie mi się chciało zejść do piwnicy to ja wam pokaże, po czym echo, dajesz się poznać jako osoba dla której internet to jedyne źródło informacji, osoba która skrzętnie notuje i przyznać trzeba umiejętnie te informacje skleja by pasowały do obranej linii ataku/obrony. Nie dziw się że rysujesz obraz małego pryszczatego chujka do ojszczania. Ja po tym co się ostatnio wyprawia na tym forum zawijam żagle bo to wręcz obciach tu być a ty mały internetowy chujku i tobie podobni prowadźcie swój internetowy dżihad. naRta.

CzłowiekHonoru

Post autor: CzłowiekHonoru » 24.06.2016, 17:10

Co by nie mówić idiotą nie jest,ale liderzy nawet ci internetowi nie mogą być idiotami przecież.Pomijam fakt,że rozmówców próbuje różnymi sprytnymi zagrywkami zdyskredytować,ale to raczej mu się nie udaje.
O osobach pokroju bnowak czy ehre nie ma sensu pisać,bo jako że są to trolle to pisanie o nich sprawia im przyjemność.

Temat jest tak rozjebany,że najlepiej byłoby go zamknąć w pizdu do deRbów.

Wasteland

Post autor: Wasteland » 24.06.2016, 17:14

Tak dla przypomnienia radicaal,Widzew za przekręty został zdegradowany z co spędził dodatkowy rok w pierwszej lidze i kary finansowe.Przypomnij jak został ukarany Łks za handel meczami,który został udowodniony?

Radicaal

Post autor: Radicaal » 24.06.2016, 17:25

K O M E D I A.
"próbujesz obrazić oraz zdyskredytować środowisko kibiców Widzewa".
Oczywiście ta osoba nie zauważyła,że to środowisko kompromituje się samo,a na tym forum jest to wypominane/przypominane by
kibice Widzewa,za bardzo nie odpłynęli ze swoją,hm "wielkością".
Chyba nie muszę po raz setny wymieniać akcji jeszcze większych i ich oznak honoru,godności,jakiegokolwiek kręgosłupa moralnego.
"kompromitujesz się tekstami typu.."
Internetowa armia ściemniaczy ze środowiska widzewskiego,od dawna się tu kompromituje.Przykład: osoba Wantedx opisywała, potwierdzała jakoby,ŁKS oberwał od tej nowej "zacnej" grupy,ba walił teksty typu "skądś smyczka Lecha musiała się wziąć".
Jak to zwykle bywa ze środowiskiem widzewskim,rzeczywistość pokazała coś zupełnie innego.
"ja po tym co się ostatnio wyprawia na tym forum zawijam żagle bo to wręcz obciach..."
NARESZCIE!!!Co tu jeszcze można pisać,wymyślać?Pod takim naporem faktów,argumentów rozumiem Was.
Z godnością,honorem macie nie wiele wspólnego,choćby były Was miliony.Giniecie na tym forum,od własnej broni...

adwokat

Post autor: adwokat » 24.06.2016, 17:47

Przepraszam czy ktoś z wielkiego fidzewa mi powie jaka jest rola fidzewa w tej koalicji ,i co o niej sądzą ,bo jakoś cicho z ich strony

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 24.06.2016, 18:09

PanTuNieStał pisze:, posty w których za każdym razem próbujesz obrazić oraz zdyskredytować środowisko kibiców Widzewa,
ja nic nie musze dyskredytowac, ani tym bardziej nie musze obrażać '' srodowiska kibiców' Widzewa'' - bo wy tu sami sie osmieszacie, ja was tylko demaskuje z tym ;)
zreszta odkad pamietam wykorzystujecie to forum do siania propagandy na nasze temat i wlasnie kreowanie naszego wizerunku przez to forum, a teraz nagle płacz ... nieładnie
PanTuNieStał pisze:
wyrywkowo pytany o szczegóły okazuje się że nie uczęszczasz na mecze swojej drużyny
to juz jest hit hahah no oczywiscie na mecze nie chodze, a wszystko dlatego ze Ty tak mowisz ;) ??
PanTuNieStał pisze: kreujesz się tu na opiniotwórczego lidera łksiaków a nawet twoi koledzy po szalu szydzą z ciebie i nikt nie może cię zweryfikować
nie kreuje sie tu na nikogo, pisze jako ŁKSiak, jako '' typowy ŁKSiak '' nawet, i wkurwa was ze w wielu roznych kwestiach przedstawiam takie zdanie, z ktorym zgodzi sie wiekszosc z nas... to was wkurwia i boli, ze pisze w wiekszosc po prostu nasze zdanie..

Apropo ''opiniotworczych liderów'' , to wy na tym forum odkad pamietam takowych mieliscie i teraz też np Wasza kumpelka pisząca z konta waszego stowarszyenia kibicow Fantycy Widzewa , robi sie na taką opiniotwórcza, tylko ze najlepiej jej wychodzi wklejanie jakis z d*** artykułów na nasz temat, wklejanie jakis zdjec z kazdego pierdnięcia z waszym udziałem ( oczywiscie wy sie nie musicie produkować na tym forum ;P ) , i dobrze tez jej wychodzi pytanie sie o nasze liczby i pojemności stadionu... jaki klub tacy ''liderzy'' ;),

PanTuNieStał pisze: (nie jesteś upoważniony a podajesz liczby z wydażeń na których cie nie ma), kompromitujesz się tekstami
mysle ze bardziej to kompromituje akurat Ciebie ;)
PanTuNieStał pisze: dajesz się poznać jako osoba dla której internet to jedyne źródło informacji, osoba która skrzętnie notuje i przyznać trzeba umiejętnie te informacje skleja by pasowały do obranej linii ataku/obrony.
jak narazie to ty tutaj wszystko skrzetnie notujesz, i atakujesz mnie. Myslisz ze wiesz o mnie duzo, natomiast jedyne zrodlo informacji, to wlasnie dla ciebie jest internet. Zapominasz o tym... mysle ze gdyby była potrzeba napisałbys sobie jakas fajną rozprawke na moj temat , zakompleksiony bałwanie, ale oczywiscie - przeciez to ja zyje tym forum i taka wersja idzie tu od was od początku...
Tak jak juz pisałem, taki wplyw na twój czerep wywoluje to co pisze , ze masz po prostu manie przesladowczą, ty i tobie podobne dzbanki z RTS. Ale jednoczesnie megalomania i powszechne zakłamanie nie pozwala wam spojrzec na sytuacje normalnie, tylko wymyslacie stek farmazonów, ze mam 15 lat, wogole nie jestem kibicem, wiedze mam tylko z tego tematu , a tak wogole to lipe robie... ŁKSIakom hahaha , radzcie sobie z tym jak wam wygodnie , ale zal mi was...
PanTuNieStał pisze: Ja po tym co się ostatnio wyprawia na tym forum zawijam żagle bo to wręcz obciach tu być a ty mały internetowy chujku i tobie podobni prowadźcie swój internetowy dżihad. naRta.
ozywiscie ze obciach, narazie w takim razie.... ale niestety nie dam wiary w to, że dasz sobie spokoj. Dalej bedziesz tu spinał dupsko do wszystkiego co napisze bo taki juz jestes internetowy chujku - z najbardziej Czerwonej Armii pod słoncem ;-)

ciao
PATO 1908 GANG

solored

Post autor: solored » 24.06.2016, 19:27

A dziewczyny z eŁksy już tydzień płaczą jak to Widzew pokazał że jednak dalej są w czarnej d****, analizy kogo ile, później repra, czarny tydzień dla zatorowych. Do zobaczenia ale nie w necie :-)

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 24.06.2016, 19:43

solored pisze:A dziewczyny z eŁksy już tydzień płaczą jak to Widzew pokazał że jednak dalej są w czarnej d****, analizy kogo ile, później repra, czarny tydzień dla zatorowych. Do zobaczenia ale nie w necie :-)
masz cos do powiedzenia to napisz o co chodzi wprost - bo swiadomie , lub nieswiadomie po raz kolejny wywolujesz tylko napinke prowokatorko... dalej forsujecie ten farmazon ze wjechaliscie nam w pochód w Marsylii ?? hahah a Lech nadal figuruje w tej bajce?? Czy moze po prostu pokazaliscie razem z Ruchem i GTSem , jak wielkimi Ludzmi Honoru jestescie ??

popytaj kumpli ktorzy spierdalali juz na stadionie jaki to był dla nas ''czarny tydzien''.
No i jak wspominasz znow po raz setny wasz mega pochod po Łodzi, to dalej przekłamujecie swoją liczbe - mam w to wyjebane, ale to okreslenie '' CZARNY tydzien" pasuje do tego pochodu idealnie;) a moze bardziej '' Czarna Sobota" ??...

Domyliscie sie juz brudasy podmiejskie :-D ??
PATO 1908 GANG

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 24.06.2016, 20:08

Kolejny nick pisze:
KlubemŁodziJestRTS pisze:Rabe o ile dobrze pamiętam to dyskusja była na normalnym poziomie dopóki ktoś z RTSu nie zapytał bez żadnej napinki o waszą liczbę.Od razu się dojebałeś i zaczęło się od nowa.
Źle pamiętasz, albo celowo kłamiesz - Dyskusja była o waszej fecie , od tamtej pory i poczatku euro jest tutaj taki burdel .
Pisałem o wcześniejszym rozpierdolu,który rozpocząłeś a pytanie padło ilu was było na jakimś wyjeździe. Doskonale pamiętam i doskonale wiem na co Cię stać i jak potrafisz dojebać się o nic.

Co do 'czarnej soboty' jak to nazwałeś to jak widać wasza bezsilność wyszła tego dnia i musieliście posunąć się do rzucania wiadrami,bo na nic innego nie było was stać.Następnym razem nasrajcie do tych wiader i wypierdolcie to sobie na puste łby.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!

cobytu

Post autor: cobytu » 24.06.2016, 20:15

Co za ludzie... Napisz Władco na co Was bylo stać przy okazji naszego marszu? Czekam.Nas garstka szła.Was tysiące.My nie robimy nic bo wiadomo że strach.Wy co robicie?! Spierdolony argument typowego hipokryty.

A tak na marginesie to temat nadaje się do zamkniecia
zamknięcia na ta chwile.Udanego % weekendu
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 24.06.2016, 20:21

A czy ja śmieję się z tego,że nic nie daliście rady zrobić?Raczej piszę o frajerskim pomyśle z rzucaniem jakimś gównem.Musieliście niezłej kurwicy dostać skoro posunęliście się do takiego zjebanego numeru.

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 24.06.2016, 20:22

KlubemŁodziJestRTS pisze:
Kolejny nick pisze:
KlubemŁodziJestRTS pisze:Rabe o ile dobrze pamiętam to dyskusja była na normalnym poziomie dopóki ktoś z RTSu nie zapytał bez żadnej napinki o waszą liczbę.Od razu się dojebałeś i zaczęło się od nowa.
Źle pamiętasz, albo celowo kłamiesz - Dyskusja była o waszej fecie , od tamtej pory i poczatku euro jest tutaj taki burdel .
Pisałem o wcześniejszym rozpierdolu,który rozpocząłeś a pytanie padło ilu was było na jakimś wyjeździe. Doskonale pamiętam i doskonale wiem na co Cię stać i jak potrafisz dojebać się o nic.

Co do 'czarnej soboty' jak to nazwałeś to jak widać wasza bezsilność wyszła tego dnia i musieliście posunąć się do rzucania wiadrami,bo na nic innego nie było was stać.Następnym razem nasrajcie do tych wiader i wypierdolcie to sobie na puste łby.
Na c*** klamiesz perfidnie parówko jechana. Jesli tak doskonale to ''pamietasz'' ( ... oczywiscie ja tu zyje internetem, a was to nie obchodzi wogole co tu jest pisane) , to powiedz o jaki wyjazd chodziło pizdzielcu . Konkretnie zacytuj ten wpis pało, albo przynajmniej napisz o co chodzilo...wiem wiem tyle napisałem juz tutaj ze teraz nie chce Ci sie szukać... zgadłem ??

jak wy macie pisać normalnie i obiektywnie o tym co sie dzieje w swiecie rzeczywistym, jesli nawet ty, co tu sie dzieje i jest pisane na tym forum manipulujecie i cały czas kłamiecie ??
Jestescie jak psy i musicie wszystko wiedzieć na nasz temat czerwoni, i owszem pare razy temperowałem was jesli pytaliscie o nasze liczby u siebie i chcieliscie sie troche ponabijac z nas, ale tylko z jednego powodu - Wy swoje liczby zakłamujecie juz od dluzszego czasu, co was wiec obchodzą nasze?? Morda w dól więc i zacznijcie sie normalnie okreslać, a nie mnożac razy dwa , albo dodając sobie kilka setek....

ludzie honoru w dupe jeża, życ liczbami rywala - ktory ponoc jest na wymarciu juz od X lat i jest daleko za wami, i nasmiewac sie ze wszystkiego co nas dotyczy ( to ze pozniej robicie tak samo, to juz jest pikuś oczywiscie), natomiast samemu oszukujecie byle sobie dodać CHOCIAZ MATEMATYCZNIE kilka tysiecy, kilka stówek, napisać że sami chuligani, że szukaliscie nas, ze czemu my was nie atakowalismy itp.... jakie to ku*** jest WIELKOWIDZEWSKIE....

najpierw czytanie, a pozniej pisanie, i to czytanie ZE ZROZUMIENIEM sie kłania...
PATO 1908 GANG

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 24.06.2016, 20:29

KlubemŁodziJestRTS pisze:A czy ja śmieję się z tego,że nic nie daliście rady zrobić?Raczej piszę o frajerskim pomyśle z rzucaniem jakimś gównem.Musieliście niezłej kurwicy dostać skoro posunęliście się do takiego zjebanego numeru.
taaa??

To powiedz jakiej wy kurwicy dostaliscie frajery, jesli zsliszmy pod urząd prosic o kase od miasta na ratowanie klubu, a wy zalozyliscie sobie "Ruch oburzonych", zrobiliscie kontrmanifestacje, spamowaliscie wszystkich urzędasów , zasłanialiscie sie ustawami i innymi kodeksami, że tak nie mozna - i j***** terrorysci policyjni, zescie wywarli w koncu takie cisnienie ze faktycznie miasto nam nie pomogło?
Oczywiscie was nie obchodzi to co dzieje sie u tej '' Patologii z Kaliskiego", was obchodzi tylko Wielki Widzew, a to ze macie frajerską tradycje i konfidencke zapędy to juz inna kwestia ?

Nadal mnie dziwi, ze tak bardzo sie oburzasz na to co sie działo w sobote. Znacie nas ponoc doskonale , wiecie na co nas stać, cisniecie nas cały czas ze jestesmy głupsi niz ustawa przewiduje ( podobno) , zjezdzacie sie do Naszego miasta, i nagle płacz ze wam ktos taki numer wyciał heheh, no zabolało was i bardzo dobrze, dużo jeszcze przed Wami, dużo sie musicie ''douczyć'' i dowiedzieć, zeby nas dobrze poznac, natomiast Waszą mentalnosc zna kazdy ŁKSiak od małolata :-)
PATO 1908 GANG

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 24.06.2016, 20:29

ku*** mniejsza o to jaki to był mecz.Rozmowa od kilku dni toczyła się wtedy na normalnym poziomie dopóki się nie dojebałeś o pytanie o waszą liczbę i zaczął się rozpierdol.Nie potrafisz ciśnienia trzymać przy zwykłym pytaniu o liczbę to twój problem.Potem nie dziwota,że temat jest rozpierdolony doszczętnie.

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 24.06.2016, 20:40

KlubemŁodziJestRTS pisze:ku*** mniejsza o to jaki to był mecz.Rozmowa od kilku dni toczyła się wtedy na normalnym poziomie dopóki się nie dojebałeś o pytanie o waszą liczbę i zaczął się rozpierdol.Nie potrafisz ciśnienia trzymać przy zwykłym pytaniu o liczbę to twój problem.Potem nie dziwota,że temat jest rozpierdolony doszczętnie.

no oczywiscie ze mniejsza o to, i c*** w to ze zes klamal manipulatorze ....

w takim razie wbij sobie do głowy baranie, ze jesli nie umiecie tutaj pisac i nie macie nic sensownego do powiedzenia to zamknijcie mordy, i nie tykajcie tematów ktore was nie dotyczą. Jesli Wasz wielki Widzew jest tak wielki, ze musicie pisac caly czas o nas, to sie w koncu przerzuccie i problem z głowy..

wy se k******* prowokujecie , dopierdalacie sie do wszystkiego i wtedy temat jest normalny i nie ma napinki - bo przeciez Widzew nie moze sie napinac, i wszyscy tam są normalni, a ci co sie wpisują to wogole ogarniacze, kazdy doping prowadziło conajmniej rok... natomiast idzie kontra z drugiej strony i jestescie zapedzeni w kozi róg, to dopiero jest rozpierdol doszczetny, bo wiekszosc osob od was nie moze po prostu przepalic co tu jest pisane... narazie juz nie kontynuuj jak mozesz
PATO 1908 GANG

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 24.06.2016, 20:43

aaaa i niech do Ciebie w koncu dotrze i do twoich ziomkow, ze od momentu jak sie tu zaczalem wpisywac to wiekszosc Waszych odpowiedzi dotyczy mnie osobiscie.... nie tego co pisze , bo gówno mieliscie i macie nadal do powiedzenia na wiekszosc tematów, tylko trzeba bylo zdyskredytowac tego bazarowca co tu pisze, bo to przeciez patologia, i debile, a noz widelec ktos by wyciagnac inne wnioski, wielki Widzew jest najwiekszy ... wszyscy co piszą z Widzewa mogą pisac o wszystkim i prowokowac cały czas... bo są z Widzewa, a kazdy ŁKSiak oprocz ''cobytu'' na tym forum ma 15 lat i boi sie jezdzic na wyjazdy. Tak wlasnie wyglada ten temat, dzieki komu jest rozjebany, oczywiscie ze dzieki mnie ;)
PATO 1908 GANG

Juras222

Post autor: Juras222 » 24.06.2016, 20:57

Nie jestem sympatykiem Łódzkich drużyn ale podziwiam ŁKS mimo braku sukcesów, kibicowsko trzymają poziom i mają się dobrze natomiast Widzew który ma bogatą historię chwali się swoimi akcjami na SO, do tego jeszcze dla jakiegoś śmiesznego portalu robi grafity.

PS Z ciekawości zadam pytanie bo byłem kilka razy w Manufakturze i pewne barwy widziałem i teraz pytanie czyje to rejony ŁKS czy Widzewa

morisson

Post autor: morisson » 24.06.2016, 21:16

Jurek powiedz możemy wpaść na Marsz Niepodległości czy dalej mamy zakaz? jak nie jesteś sympatykiem Łódzkiego podwórka to się w nie nie wtrącaj i delikatnie mówiąc idź tęsknić za starymi czasami gdzie indziej.

Juras222

Post autor: Juras222 » 24.06.2016, 21:26

I co zabolało że podziwiam ŁKS, a Wy jesteście bajkopisarzami.

cobytu

Post autor: cobytu » 24.06.2016, 21:30

Juras222 pisze:I co zabolało że podziwiam ŁKS, a Wy jesteście bajkopisarzami.

Chlopak jedz na wakacje.Nie prowokuj.Pozdr
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

MaorMelix

Post autor: MaorMelix » 24.06.2016, 21:49

morisson pisze:Jurek powiedz możemy wpaść na Marsz Niepodległości czy dalej mamy zakaz?.
Jeśli takie ciśnienie jak jest obecnie utrzyma się do Listopada,to życzę wam z całego serca żebyście wpadli na marsz

Najlepiej zrobcie sobie zbiórkę z ruchem i zwisła zeby was łatwiej było trafić :D
Zdobywcy wielu głów.

Radicaal

Post autor: Radicaal » 24.06.2016, 21:58

Na ostatnim Marszu Niepodległości,kiedy to ŁKS stał nieopodal dworca Centralnego,z hali wyszedł...Widzew.
Na widok stojącego ŁKSu,koledzy z Widzewa hm..lekko zbledli.A już mieli coś tam krzyknąć.Cóż spuścili głowy i ...sobie poszli.
Idąc tokiem typowego widzewiaka,ŁKS powinien zaatakować "ich",tak jak to Widzew ze swoją zgodą i nowymi kolegami,atakuje
polaków na obcym terenie czyt.Francji.Mój Boże,zostalibyście wtedy zjedzeni...

Jak tam widzewiacy,piszę gdzieś tutaj nie prawdę-do dzieła,do boju!

ldzwdz1910

Post autor: ldzwdz1910 » 24.06.2016, 22:19

Radicaal pisze:Na ostatnim Marszu Niepodległości,kiedy to ŁKS stał nieopodal dworca Centralnego,z hali wyszedł...Widzew.
Na widok stojącego ŁKSu,koledzy z Widzewa hm..lekko zbledli.A już mieli coś tam krzyknąć.Cóż spuścili głowy i ...sobie poszli.
Idąc tokiem typowego widzewiaka,ŁKS powinien zaatakować "ich",tak jak to Widzew ze swoją zgodą i nowymi kolegami,atakuje

Mistrzu sztuk walki, którymi zjadasz przciwników. Na ostatnim MN była nas garstka, bo graliśmy tego samego dnia bardzo ważny mecz w Zgierzu.

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 24.06.2016, 22:29

Radicaal pisze:Na ostatnim Marszu Niepodległości,kiedy to ŁKS stał nieopodal dworca Centralnego,z hali wyszedł...Widzew.
Na widok stojącego ŁKSu,koledzy z Widzewa hm..lekko zbledli.A już mieli coś tam krzyknąć.Cóż spuścili głowy i.

Chodź byście srali i tak przyjdą następni i następni bo Widzew i Łódź to jeden organizm zresztą jak wiele innych miast. Tak czy siak dobrze, że przynajmniej Ty uważasz (w przeciwieństwie do bnowaka) że śmierć kibica to przesada. Pozdrawiam i milego picia i wpierdalania paluszków przy jutrzejszym meczu na tvp1.

ODPOWIEDZ