Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
AKRN

Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

Post autor: AKRN » 23.06.2016, 23:57

Rookie pisze:
AKRN pisze:Układ chuligański R z WSH ?? Wisła to obecnie 2 liga pod wzgledem h bądz gruby średniak .Dla Ruchu to są dzieci do bicia . To oco w tym chodzi w tym wszystkim?? jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o... Wisła swoje interesy mogła pchac tylko na wschód (Polonia przemyśl , Resovia) i niemiała jak wejść na teren górnegośląska. No ale teraz już praktycznie całapołudniowa Polska jest zaopatrywana przez TSW. I jeszcze układy z Widzewem , najwieksza kosa swojej zgody... To tak jakby Śląsk przybił układ chuligański z Ccracovią .
hajs

Po czym oceniasz siłe chuligańską Wisły? Trafiłeś ich na trasie, sprawdziłeś, jakaś ekipa sprawdziła?

Można powiedzieć że jedna taka ekipa ich sprawdza bardzo często. I po tym to wniskuje (dla napalenców nie jest to Cracovia )

iparts.pl
WODA GAZOWANA

Post autor: WODA GAZOWANA » 24.06.2016, 00:00

kosacki pisze:
WODA GAZOWANA pisze:Najpierw na stronie Wisła Dobczyce pojawiło się to :

Obrazek

Później taki tekst :

"Napisane zostało pare słów prawdy. Niestety niewygodne informacje zostały usunięte przez profil Gra. Ludzie za nim stojący bawią się w internetowych chuliganów i straszą kibiców Wisły jeśli padnie coś w ich kierunku. Ciśniecie prawdziwym kibicom Wisły, poniżacie nas, traktujecie nas jakbyśmy nie byli godni bycia kibicami Wisły, bo tylko wy nimi jesteście ? Nie macie dla nas szacunku, gdy mamy inne zdanie. Kto wam dał prawo ? Nie jesteście jedynymi wiarygodnymi. Nie musimy ślepo was słuchać. Piszecie bajki by przykryć swoje ciemne zagrywki. Nieraz już wykneło się wam to spod kontroli ale teraz już konkretnie. Runęła zgoda z Lechią i Śląskiem a wy szukacie kozła ofiarnego jebiąc po swoich kibicach.
Tak naprawdę wy ponosicie całą odpowiedzialność za ostatnie wydarzenia i muszą was spotkać konsekwencje.
Czas zmian, musicie odejść, wybrani zostaną nowi KUMACI.
Pozdro."

Chłopaki z Dobczyc już się wypowiedzieli w sprawie tego fanpage'u - nie należy do nich i nie jest prowadzony przez nikogo z nich. Jakiś łeb założył stronkę i pierdoli smuty. Fan Club Dobczyc nie posiada na facebook'u swojego profilu.

Już pomijam fakt łykania takich bzdur, tak, Sharksi napisali do 6-tysięcznego miasteczko spod Krakowa by wystosowali oświadczenie. Aż taki naiwny chyba nie jesteś. Dobczyce - miasto zabijaków i wielkiej wyroczni. Bez ich oświadczenia Sharksi nie istnieją.

Strona Wisła Dobczyce z tego co widać istnieje od co najmniej 2013 roku.Publikowane tam były ,grafy ,vlepki i info o wydarzeniach związanych z tym FC i nie wygląda na fb prowadzony przez jakiegoś leszcza ,ponadto ma ponad 1600 fanów .

Jaka jest prawda nie wiem, na pierwszy rzut oka wszystko wygląda wiarygodnie ;)

kosacki

Post autor: kosacki » 24.06.2016, 00:00

AKRN -

Dobra, to żyj w świecie iluzji dalej.
Ruch trzyma z Wisłą bo Wisła jest pionkiem, nie umie się bić, jest słaba chuligańsko i sprzedaje na komendzie - Twoja logika.
No i obowiązkowo trzyma z Wisłą dla prochów i przemytu alkoholowego - argumenty legenda : )))

kosacki

Post autor: kosacki » 24.06.2016, 00:04

WODA GAZOWANA pisze:
kosacki pisze:
WODA GAZOWANA pisze:Najpierw na stronie Wisła Dobczyce pojawiło się to :

Obrazek

Później taki tekst :

"Napisane zostało pare słów prawdy. Niestety niewygodne informacje zostały usunięte przez profil Gra. Ludzie za nim stojący bawią się w internetowych chuliganów i straszą kibiców Wisły jeśli padnie coś w ich kierunku. Ciśniecie prawdziwym kibicom Wisły, poniżacie nas, traktujecie nas jakbyśmy nie byli godni bycia kibicami Wisły, bo tylko wy nimi jesteście ? Nie macie dla nas szacunku, gdy mamy inne zdanie. Kto wam dał prawo ? Nie jesteście jedynymi wiarygodnymi. Nie musimy ślepo was słuchać. Piszecie bajki by przykryć swoje ciemne zagrywki. Nieraz już wykneło się wam to spod kontroli ale teraz już konkretnie. Runęła zgoda z Lechią i Śląskiem a wy szukacie kozła ofiarnego jebiąc po swoich kibicach.
Tak naprawdę wy ponosicie całą odpowiedzialność za ostatnie wydarzenia i muszą was spotkać konsekwencje.
Czas zmian, musicie odejść, wybrani zostaną nowi KUMACI.
Pozdro."

Chłopaki z Dobczyc już się wypowiedzieli w sprawie tego fanpage'u - nie należy do nich i nie jest prowadzony przez nikogo z nich. Jakiś łeb założył stronkę i pierdoli smuty. Fan Club Dobczyc nie posiada na facebook'u swojego profilu.

Już pomijam fakt łykania takich bzdur, tak, Sharksi napisali do 6-tysięcznego miasteczko spod Krakowa by wystosowali oświadczenie. Aż taki naiwny chyba nie jesteś. Dobczyce - miasto zabijaków i wielkiej wyroczni. Bez ich oświadczenia Sharksi nie istnieją.

Strona Wisła Dobczyce z tego co widać istnieje od co najmniej 2013 roku.Publikowane tam były ,grafy ,vlepki i info o wydarzeniach związanych z tym FC i nie wygląda na fb prowadzony przez jakiegoś leszcza ,ponadto ma ponad 1600 fanów .

Jaka jest prawda nie wiem, na pierwszy rzut oka wszystko wygląda wiarygodnie ;)

No i co z tego od kiedy istnieje i ilu ma fanów? Vlepki i grafy wklejone? Żaden problem zajrzeć na forum Wisły z vlepkami i grafami i skopiować zdjęcia. Chłopy z Dobczyc nawet nie wiedzieli o istnieniu takiego profilu. Przecież takich profili na facebook'u masz miliony.

Komunikat GTW z Dobczyc:
UWAGA!!! Obecnie FC DOBCZYCE nie posiadają zadnej strony na FB w związku z czym prosimy o nie lajkowanie żadnych stron FC Dobczyce i tym podobnych!!!! Osoba która założyła tą stronę wypisując podobne farmazony niech liczy się z tym ze spotka ją kara!
FC Dobczyce

Post autor: *** » 24.06.2016, 00:08

,Uwaga, dostaliśmy polecenie od WSH,
na głównej zdjęcie flagi WS, co trzecia fota z rekinem, faktycznie wiarygodne po chuju:)

AKRN

Post autor: AKRN » 24.06.2016, 00:09

*** pisze:,to tak jakby przybili zgodę z Cracovią, hehe dobre sobie, ja sobie jakoś nie wyobrażam Lecha na sektory Wisły czy nawet Motoru, ale jak Ruch wchodził na mecz we Wrocławiu to chyba ci się coś popierdoliło z tym porównaniem
chyba to było do mnie
ja pisałem o widzewie a ty nawiązujesz do ruchu. Śląsk nie wpuszczał na swoje sektory cracovii. Ruch wchodził (kontakty z PF) i jaga... ale nie słyszałem zeby ktoś wchodził z acl.
Pozatym też sobie wielu żeczy niewyobrażałem ąż do ostatnich paru dni :)

pomidor_

Post autor: pomidor_ » 24.06.2016, 00:10

Piszecie, że Wisła się ośmieszyła, ponieważ zawsze identyfikowała się ze słowem i flagą "Wierność" a teraz zrobiła coś takiego.....
Zwróćcie uwagę jakie hasło znajduje się na fladze:

Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie
Dzisiaj Wrogu, Wczoraj Bracie

Nie sądzicie, że to hasło idealnie ukazuje ich charakter i podejście?

Cechuje ICH pojęcie, którego MY NIE ZNAMY (Nie możemy zrozumieć) ... wczoraj ktoś był bratem, dzisiaj jest wrogiem...

ta flaga i to hasło jest definicją WSH.
Załączniki
wiernosc flaga.jpg
wiernosc flaga.jpg (21.01 KiB) Przejrzano 13727 razy
wiernosc flaga.jpg
wiernosc flaga.jpg (21.01 KiB) Przejrzano 13727 razy

Rookie

Post autor: Rookie » 24.06.2016, 00:12

Ponoć coś jest na rzeczy pomiędzy Lech - ŁKS - Lechia / ktoś, coś?

JAJA JAK c*** JAK SIĘ OKAŻE TO PRAWDĄ.

TO JEST ODRODZENIE SCENY KIBICOWSKIEJ W POLSCE - RUSKIE BĘDĄ ŁAMANE!!!!!!

AKRN

Post autor: AKRN » 24.06.2016, 00:25

kosacki pisze:AKRN -

Dobra, to żyj w świecie iluzji dalej.
Ruch trzyma z Wisłą bo Wisła jest pionkiem, nie umie się bić, jest słaba chuligańsko i sprzedaje na komendzie - Twoja logika.
No i obowiązkowo trzyma z Wisłą dla prochów i przemytu alkoholowego - argumenty legenda : )))
bić sie umie a o komendzie to twoje słowa, czytaj ze zrozumieniem

Post autor: *** » 24.06.2016, 00:34

AKRN pisze:
*** pisze:,to tak jakby przybili zgodę z Cracovią, hehe dobre sobie, ja sobie jakoś nie wyobrażam Lecha na sektory Wisły czy nawet Motoru, ale jak Ruch wchodził na mecz we Wrocławiu to chyba ci się coś popierdoliło z tym porównaniem
chyba to było do mnie
ja pisałem o widzewie a ty nawiązujesz do ruchu. Śląsk nie wpuszczał na swoje sektory cracovii. Ruch wchodził (kontakty z PF) i jaga... ale nie słyszałem zeby ktoś wchodził z acl.
Pozatym też sobie wielu żeczy niewyobrażałem ąż do ostatnich paru dni :)
No ale ten Ruch ma chyba zgodę z Widzewem i to już nie przeszkadzało iść sobie dobrowolnie na rękę w wielu sprawach, natomiast z Wisłą dajesz tu inną bajkę i porównujesz ich kontakty z Widzewem do wąchania przykładowo Śląska z Cracovią że to podobny pułap.Myślę nawet jakbyś porównał ich zgodę z Lublina to na chwile obecną i i przestrzeni lat to wchuj większa kosa niż obecna Śląska z Widzewem

Post autor: *** » 24.06.2016, 00:55

Cracovia zawsze może liczyć na majonezowy układ w Kielcach

The Pozer City

Post autor: The Pozer City » 24.06.2016, 01:00

Zolpidem pisze:Pod hasłem źródełka mówią o bandzie ŁKS Lech Lechia kryje się to co mówione jest w klimatach krakowskich
Nie tylko w krakowskich :)

Pitupitu

Post autor: Pitupitu » 24.06.2016, 01:19

Chyba pora to usunąć i zamalować ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Post autor: *** » 24.06.2016, 01:29

przy takich układach jeśli by doszły do skutku to takie zgody Arka-Zagłębie to raczej prawa bytu nie mają na dłuższą metę, raczej wędka na kutrach i sztama gdzieś w szwecjii hehe

ps:tych grafów to to z rok nie ma pajacu

kosacki

Post autor: kosacki » 24.06.2016, 01:31

pomidor_ pisze:Piszecie, że Wisła się ośmieszyła, ponieważ zawsze identyfikowała się ze słowem i flagą "Wierność" a teraz zrobiła coś takiego.....
Zwróćcie uwagę jakie hasło znajduje się na fladze:

Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie
Dzisiaj Wrogu, Wczoraj Bracie

Nie sądzicie, że to hasło idealnie ukazuje ich charakter i podejście?

Cechuje ICH pojęcie, którego MY NIE ZNAMY (Nie możemy zrozumieć) ... wczoraj ktoś był bratem, dzisiaj jest wrogiem...

ta flaga i to hasło jest definicją WSH.
Flaga WIERNOŚĆ jest skierowana do przerzutów, którzy znalezli schronienie na Cracovii więc jak nie rozumiesz jej przesłania to się nie udzielaj.

I nie rób afery jakby to pierwsza zgoda w historii kibicowskiej Polski padła.
Gdyby tak było to by nie było 69 stron tematu w którym się właśnie udzieliłeś.
Padały i padać będą. Życie toczy się dalej.

PS. do mądrali wyżej - nie ma co zamazywać bo te grafy nie istnieją już od w c*** czasu.

Pitupitu

Post autor: Pitupitu » 24.06.2016, 02:02

W październiku 2015 były wstawiane na ten cały internet, czy to rok czy to w c*** czasu to już niech każdy sam oceni.
Nie mój cyrk nie moje małpy... Wyjebane mam na te wszystkie układy robione na sile... Możecie nawet z lewakami z Sankt Pauli sie wąchać ;] pozdrowko i bez spiny, co ma być to bedzie ;)

ponadwami

Post autor: ponadwami » 24.06.2016, 02:38

*** pisze:przy takich układach jeśli by doszły do skutku to takie zgody Arka-Zagłębie to raczej prawa bytu nie mają na dłuższą metę, raczej wędka na kutrach i sztama gdzieś w szwecjii hehe

ps:tych grafów to to z rok nie ma pajacu
Jakiś papeć z inernetu wyrokuje jakie zgody będą miały rację bytu, ja p******* myślałem, że to forum niżej nie upadnie :D...
Niektórym to chyba już do końca styki powypierdalało od różnych specyfików, bo przecież nigdy nie zdarzyło się, że "faworyci" dostali w*******. Wy na poważnie myślicie, że ten układ wstrząsnął całą Polską? Nagle psy nie będą eskortować przez cały kraj, a tajniaki stać w co bardziej ustronnych miejscach? Ja nie wiem w ogóle jakimi kryteriami wy pajace się kierujecie przy ocenianiu siły danej ekipy, fotki, fejsbuczki? Przecież ku*** na dobrą sprawę to większość tu obecnych widziało jakąś inną ekipę co najwyżej jak zgoda przyjechała.

R.E. Bells

Post autor: R.E. Bells » 24.06.2016, 02:38

Zolpidem pisze:Nie odpowiadam na dalsze wiadomości przesyłane do mnie w tej sprawie
Nie będe pisać w czyimś imieniu i za kogoś.
O ku... :) Zolpizdowi intorowi znowu kończą się psychotropy. Zjeb siedzi całymi dniami na forum/fb skleja komenty/lajki/zdjęcia a potem robi dla jakichś pazi za szarą eminencję ruchu hools. Chociaż znając jego niedojebanie mozgowe pewnie nie kojarzy ze pisze sam do siebie privy:)
Szkoda ze nikomu nie chce sie wykasowac tego zjeba.

tetteh

Post autor: tetteh » 24.06.2016, 06:41

Ty xxx 20 lat temu to Lechia z Wisla zgodowala gdzies na Biezanowie czy Pradniku bo przeciez nie na rynku.

Co za dzban.

nieogar_nieogar

Post autor: nieogar_nieogar » 24.06.2016, 06:43

NoMercybro pisze:Arka w razie odrzucenia ma i tak Zaglebie itp. Dla Lecha czy wielka strata ? Nie sadze Lech dobrze wie.jaka.sytuacja panuje w tròjmiescie i ,że Arka dostaje po piździe.
gdzie niby Arka tak dostaje po pizdzie w 3m?

z triadą Lech-Lechia-Łks byłoby bardzo ciekawie ale w to akurat nie wierzę. Po pierwsze Lechia jest charakterną ekipą i nie po to zrywała zgodę z Wisłą z wiadomych przyczyn, tylko po to żeby teraz trzymać z odwieczną kosą. Jednak zgoda Poznaniaków z Łksem jest już bardzo prawdopodobna.

ogólnie gdyby jednak doszłoby do tej triady to byłby istrny paradoks - Bałtyk rzucony przez Lecha dla ich największej kosy czyli Arki, potem Arka rzucona przez Lecha dla ich największej kosy czyli Lechii i żeby kiedyś BKS na tym się nie przejechał ;)

otto.magico

Post autor: otto.magico » 24.06.2016, 07:59

"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma od
was prawo żądać ambitnej i nie ustepliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za Nie godnych... Podania ręki".
Henryk Reyman.

wurda1ak

Post autor: wurda1ak » 24.06.2016, 08:06

nieogar_nieogar pisze:
NoMercybro pisze:Arka w razie odrzucenia ma i tak Zaglebie itp. Dla Lecha czy wielka strata ? Nie sadze Lech dobrze wie.jaka.sytuacja panuje w tròjmiescie i ,że Arka dostaje po piździe.
gdzie niby Arka tak dostaje po pizdzie w 3m?
Wg kibice.net dostaje , wiec jak smiesz watpić :P

Pytanie do wszechwiedzącego komisarza ***
przy takich układach jeśli by doszły do skutku to takie zgody Arka-Zagłębie to raczej prawa bytu nie mają na dłuższą metę, raczej wędka na kutrach i sztama gdzieś w szwecjii hehe
Wyjasnij dlaczego nie ma racji bytu , jest cały czas i ma sie dobrze

A co do ewentualnych rozkminek w temacie Lech-ŁKS-Lechia , zadne wielkie halo . Klucz do ewentualnego porozumienia jest w Gdańsku i pozostaje jedynie pytanie czy blado-zieloni na taki układ pojda .
ARKA GDYNIA ᛉ WHITE BROTHERS

CzłowiekHonoru

Post autor: CzłowiekHonoru » 24.06.2016, 08:27

Mnie tam osobiście nie interesuje co zrobi Lechia.Ciekawi mnie tylko reakcja tych co pisali że Lechia to charakterna ekipa,bo nie będą bratać się z tymi co zawierają sojusze z kosą.Szczurki z k.net chyba tego nie przepalą,bo już nie będzie się można dopierdalać do Widzewa,Wisły i Ruchu ;)

Także Lechia niech się dobrze zastanowi,bo może sporo stracić w oczach net hoolsów z k.net ;)

Jedno jest pewne - nadchodzący sezon zapowiada się bardzo ciekawie :)

zylak

Post autor: zylak » 24.06.2016, 08:29

Skoro twierdzisz, że klucz jak to nazwales jest po stronie Lechii, to czemu Wy jeszcze trzymacie z Lechem ?

Co do układu Ruch & Wisla to swietne moim zdaniem posuniecie strategiczne obu ekip. Poludnie Polski bedzie zdominowane przez te ekipy. Nie maja do siebie daleko, wrecz bardzo blisko i szybko moga sie zebrac.

wurda1ak

Post autor: wurda1ak » 24.06.2016, 08:38

i naprawde sadzisz ze dostaniesz tu taka odpowiedz :D
ARKA GDYNIA ᛉ WHITE BROTHERS

ottco

Post autor: ottco » 24.06.2016, 08:41

ja mysle ze zadnej zgody L-L-L nie bedzie. Nie sadze ze ktokolwiek w Gdansku zaakaceptowal by ukladanie z kims kto trzyma z Arka. Moze jakis uklad na kadre i to wszystko.
Nie czytam wszystkiego co pisza na kibice .net ale w 3miescie niepodzielnie rzadzi Lechia. Oczywiscie nie chodzi mi o to ze na przyklad na Cisowej jest wiecej biało-zielonych bo oczywiscie tak nie jest. Chodzi o aktywnosc , wyniki potyczek a te raczej dla Arki pomyslne w ostatnich latach nie sa. OK, Arka ostatnio sie troche uaktywnila :)

Wczesniej ktos pisal o zbieraniu chlopakow z miasta na ustawiane walki. Tak bylo jest i bedzie zawsze. to nic nowego.
Inna sprawa jak to sie czasmai konczy. W razie prawdopodobienstwa wpierdolu w tyl zwrot i szybkie nogi coby w buzke nie dostac bo jak to bedzie na bramce wygladac :)

CzłowiekHonoru

Post autor: CzłowiekHonoru » 24.06.2016, 08:45

Pewnie że tak było jest i będzie.I nie pierdolcie,że tylko w Polsce są zbierani ludzie z miasta.Pamiętacie kogo swego czasu pozbierało Dynamo Berlin na grzybobranie z Lechem?

htsk4

Post autor: htsk4 » 24.06.2016, 08:52

Rozmawiałem w nocy z zaprzyjaźnionymi Wiślakami-nie ma co ukrywać ludzie w Krakowie są wkurwieni i rozżaleni.Zgoda w nami i Śląskiem to dla wielu całe życie kibicowskie i chuligańskie,tak jak dla wielu z TKWM.Moi znajomi normalnie przyjeżdzają do Gdańska na mecz z Lechią,spanie mają zarezerwowane.Pytanie czy przyjadą w barwach...Nie wiem w jakim kierunku to wszystko pójdzie,ja wiem ze nigdy np nie zaśpiewam WTSK,nawet jak to zostaniemy kosami,za dużo świetnych wspomnień związanych z Wisłą i Krakowem,melanży ganianek,wspólnych wypadów do Wrocka,by nagle to wszystko zapomnieć i wyrzucić do kosza.Są przecież nawet małżenstwa gdańsko-krakowskie.Tak się po prostu nie da.W Gdańsku wszyscy spokojnie podchodzą do tematu,olbrzymie zaufanie do naszych decyzyjnych.Po prostu żal,ale nie można było inaczej postąpić i tyle.A co do zgody Lech-Lechia-to nawet nie ma co komentować.
Good Night Left Side

wichrowe wzgorze

Post autor: wichrowe wzgorze » 24.06.2016, 08:54

Lech-ŁKS-Lechia jest coś na rzeczy

Lech na rzecz ŁKS i Lechii rozstanie się z Arką i z cracovią, która niezaakceptuje takiej koalicji.

a wtedy cracovia zostanie z Arką i z Tychami.

a tak w ogóle.

cracovia zaczyna rozszerzać działalność. na meczach zamiast konfetti i serpentyn będą rzucane majonezy. Plus przejmują biznes w Katowickich lokalach.

CzłowiekHonoru

Post autor: CzłowiekHonoru » 24.06.2016, 08:58

Przecież oczywiste że nikt nikogo nie będzie jebał na trybunach ze względu na te wspólne lata.Neutral pozostanie i tyle,nikt przecież nie będzie robił problemu tym co mają kontakty ze sobą.To jest oczywista oczywistość.

coglin

Post autor: coglin » 24.06.2016, 09:01

CzłowiekHonoru pisze:Przecież oczywiste że nikt nikogo nie będzie jebał na trybunach ze względu na te wspólne lata.Neutral pozostanie i tyle,nikt przecież nie będzie robił problemu tym co mają kontakty ze sobą.To jest oczywista oczywistość.
Do czasu. Prawie identyczna sytuacja była z Jagą - wkurwienie, barwy na meczach i skandowanie, potem zakaz barw i śpiewania, a teraz już każdy wie jak jest.
Wisła Kraków

CzłowiekHonoru

Post autor: CzłowiekHonoru » 24.06.2016, 09:02

Z Jagą to jest trochę inna sytuacja,nie ta skala.Ja nie widzę żeby przez najbliższe kilka lat TKWM nawzajem na siebie wrzucali.

ottco

Post autor: ottco » 24.06.2016, 09:05

CzłowiekHonoru pisze:Z Jagą to jest trochę inna sytuacja,nie ta skala.Ja nie widzę żeby przez najbliższe kilka lat TKWM nawzajem na siebie wrzucali.
poczekajmy do pierwszych meczow .

martex.44

Post autor: martex.44 » 24.06.2016, 09:30

Wy naprawdę jesteście tacy głupi ?? Po wydarzeniach w Marsylii, gdzie chłopak z Lechii znalazł się w szpitalu, a od nas (Śląsk) też osoby brały czynny udział w bójce z Widzewem&Ruchem i Wisłą, uważacie, że na meczach z Wisłą nie dojdzie do bluzg ??? Przekonacie się już w lipcu/sierpniu w Gdańsku, a w szczególności w Krakowie na Wisłą-Śląsk.

I właśnie z w/w przyczyn bojkot na Wiśle nie będzie możliwy. Po pierwsze nie ma kto przejąć władzy, a wiadomo jakimi prawami rządzą się trybuny. Po drugie, gdy polecą bluzgi to ci tzw. ,,zwykli" kibice będą wkurwieni, że ich klub jest bluzgany i również zareagują odkładając sentymenty na bok.

Historia zna już takie przypadki i proszę Was nie rozkminiajcie tematu, bo większość osób nie wie o czym pisze. Czytam, że w Marsylii się nic nie działo, że będzie neutral w TKWM etc... Śmiać się czy płakać ??

Ps. Hit to przewidywanie zgody Lecha z Lechią :-)
Ludzie Zasad Chuligani Śląsk Wrocław!!!!

kivloff

Post autor: kivloff » 24.06.2016, 09:47

Zolpidem pisze:Wyraźne masz własne problemy z używkami różnej kategorii, skoro sam wyjeżdżałeś z jakimś prozakiem i wmawiasz ludziom przez internet problemy z psychą i to od kilku lat.
Diagnozowanie schizofrenii (leczysz się?) na podstawie treści pisanych na forum, doświadczenia z żarciem przeterminowanych tablet - poważnie tolerują Cię na tej Żylecie cały czas?

Jak zwykle 100% napinki i zero merytoryki. Wąchanie się Widzewa z Wisłą też sobie sam wymyśliłem, zanim nastąpiły powszechnie znane już wydarzenia?
Raz bierzesz mnie za jakiegoś intora, a raz ciśniesz mi przez internety, wymieniając obok niego jako debila :)
Z ciekawości sprawdziłem - inaczej formułowane zdania, zupełnie inne postrzeganie zasad interpunkcji, po samym stylu pudło.
Widocznie coś tam w nocy podjadłeś, że sam rozpierdalasz tematy kibicowskie.
To napisz skąd jesteś.

remikalwi

Post autor: remikalwi » 24.06.2016, 10:34

kivloff pisze:
To napisz skąd jesteś.
Jak skąd? z odpowiedniego wydziału milicji.
Pedał rzucał ksywami chłopaków z Legii, Lecha, wyciągał brudy w/w, innych ekip również i co? A nic, nadal sobie napierdala w klawiaturę. Co robi taki np. Fox co kiedyś robił za ostoję prawilności? Niech zgadnę, trzepie kasę z wejść i ma wyjebane, że jakiś farfocel sypie ksywami jego kolegów? Innego wytłumaczenia nie mam do sytuacji z tym zolipedałem.

zab

Post autor: zab » 24.06.2016, 10:51

mexx80 pisze:A kiedy według Ciebie Czuwaj był w Lublinie? Bo ja osobiście widziałem ich ostatnio na Legia - Polonia na Lubliniance. Zapomniałeś jeszcze wplątać w to Jagę.
Osobiście chłopaków z Czuwaju, w barwach, bo koszulki to jednak barwy, na poczatku kwietnia. Szli spokojnie z kilkoma Motorowcami niedaleko Plazy. Potem byli na Motor-Polonia P co chyba logiczne.

Jaga to inna bajka i niewiele ma tu wspólnego.

Na_lajcie

Post autor: Na_lajcie » 24.06.2016, 12:47

Kuuuurwa, rozkmina tu jak w Na dobre i na złe, czy innych Klanach :)

Quorth

Post autor: Quorth » 24.06.2016, 13:50

Poziom dyskusji sprowadził się do zgadywanek w stylu "gdyby babcia miała wąsy". Wszyscy niezwykle podniecają się sytuacją na Wiśle a najbardziej koleżanki z drugiej strony Błoń. Spokojnie. Wisła byłą i jest jedna. Kwestia czasu i wszyscy zaakceptują nowy porządek. Janusze nie mają nic do gadania. Faktem jest , że sporo chłopaków ma przyjaciół we Wrocławiu i Gdańsku ale analogicznie było z Jagą. Spokojnie to można porównać. Tamta zgoda byłą na prawdę kultowa

Post autor: *** » 24.06.2016, 14:19

najlepsze w tym temacie ta spinka, a zarazem jej zaprzestanie po famie o kolejnych koalicjach.

ODPOWIEDZ