W********** bnowak!!!Zarucham ! pisze:W sumie chyba niezupelnie, bo obecni tu widzewiacy czerpia z tej stronki wszystkie swoje informacje.
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Widzew Chojny
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
ale tu jaja
Przeciez to ten caly forewer young czy pato gang czy c*** wie kto. On tak kiedys pisal ze bedzie zakladal w c*** kont i rozpierdalal to forum chociaz uwazam ze bardziej tego forum to nie da sie r*******
A Ty co sie pedale odzywasz w Łódzkim temacie? W********** na homoforum wiecej pedalskich fotek powrzucac !! Tak jak te wczoraj cwelu rozpruty !
Niestety nie mam konta na lksfans wiec niemoge tam pisac. A tam najwieksze skupisko homojebakow
-
Kolejny nick
Spierdalaj ode mnie homosiu, pisalem że będę zakładał w c*** kont dlatego że mnie pedaly zescie banowali . Konto Ene Due Rabe jest zablokowane do tej pory mimo że nawet z niego nie pisałem jak blokowali .Nigdy się nie krylem komu kibicuje, 15 lat jak tu wklejaliscie też nie mam, czasem jak mi się chciało i był spokój to napisałem cos ciekawego , czasem na napinke czerwonych odpowiedzialm w taki sam sposób ale Ze stylu pisania doskonale wiecie kiedy pisalem a kiedy się ktoś podszywał , jak tego nie rozkminiliscie to współczuję braków umysłowych .Marek21 pisze:Przeciez to ten caly forewer young czy pato gang czy c*** wie kto. On tak kiedys pisal ze bedzie zakladal w c*** kont i rozpierdalal to forum chociaz uwazam ze bardziej tego forum to nie da sie r*******
Winni rozjebania tego forum są tylko i wyłącznie moderatorzy - jeśli wyjebali mi konto pato1908gang, Ene Due Rabe itp tylko dlatego że pisalem rzeczy niewygodne dla czerwono - niebieskiej społeczności tego forum, a konta jakiś dzbanow ,co wrzucają linki do swoich stron, psów którzy celowo prowokuja żeby się czegoś dowiedzieć i innych dzbanow jakiś pojebanych co piszą wszystko o wszystkim tolerują to o co tu ku*** chodzi ??
PATO 1908 GANG
Twoich rzeczowych wypowiedzi bylo tyle ile kot naplakal. Ale spoko przepraszam za wczoraj trzymaj sie:) Homosiem nie jestem wole swoja zone:)
wyraznie napisalem swoja a nie twoja niedojebancu
-
Kolejny nick
Marek21 pisze:Twoich rzeczowych wypowiedzi bylo tyle ile kot naplakal. Ale spoko przepraszam za wczoraj trzymaj sie:) Homosiem nie jestem wole swoja zone:)
Sory ale nie Ty będziesz decydował czyje zdanie jest rzeczowe i obiektywne. Tym bardziej na tym forum gdzie może jeden promil jest obiektywny i nie w tym temacie gdzie zrobiliscie wszystko żeby rzeczowo na żaden temat nie porozmawiać. Teraz to już jest po chuju, a tyle razy apelowalem żeby zająć się sobą - to mnie zlewaliscie i wysmiewaliscie , to teraz sobie dyskutujcie z tymi powyżej , widać że to wam odpowiada , żal.pl ;)
PATO 1908 GANG
-
KlubemŁodziJestRTS
Rabe o ile dobrze pamiętam to dyskusja była na normalnym poziomie dopóki ktoś z RTSu nie zapytał bez żadnej napinki o waszą liczbę.Od razu się dojebałeś i zaczęło się od nowa.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!
Eehhh....6 tysięcy....
6 tysiecy bardziej prawdopodobny niz wasz tysiac
U Was wiele jest prawdopodobne ludziu "honoru"...Jak tam Cska-dumne???
Jak cie interesuję co u CSKA to niech wasze kobity podpytają przy najbliższym ruchanku tych z Lecha, żeby ci natomiast podpytali spartak jak tam ich CSKA j****.
Kto cie banował płaczku? Nikt z Widzewa i Ruchu nie ma moda na tym forum. Wymyślasz farmazony jak ten z banami i potem wszyscy winni tylko nie ty.Kolejny nick pisze:mnie zescie banowali
-
Czerwona Armia Widzewa
Nie dokarmiać debili niech się dalej kompromitują.
-
Michu_Łódź
20:03 konto Ene Due Rabe jest zablokowane cały czas. Chyba zapomniał że logował się o 19:52 . Zaraz jakąś bajkę wymyśli.
-
Kolejny nick
KlubemŁodziJestRTS pisze:Rabe o ile dobrze pamiętam to dyskusja była na normalnym poziomie dopóki ktoś z RTSu nie zapytał bez żadnej napinki o waszą liczbę.Od razu się dojebałeś i zaczęło się od nowa.
Źle pamiętasz, albo celowo kłamiesz - Dyskusja była o waszej fecie , od tamtej pory i poczatku euro jest tutaj taki burdel .
to ktoś was upomniał zebyscie nie odlatywali za bardzo ze swoimi szacunkami na tym pochodzie z okazji awansu... nasze mecze już pokonczylismy wcześniej.c chyba że coś przeoczylem, ale umiem czytać , a tyy??
O nasze liczby bardzo chętnie pytacie i chcecie wiedzieć o nas najchętniej wszystko - " bo to normalne w derbowym mieście " , a sami walicie w c**** od x lat , to takie normalne wg Was ?
.Myślicie że każdy wam tu będzie podawał frekwencje co do osoby, tylko po to żebyście mogli się porównywać , i wtedy to jest pytanie bez napinki - normalna rzeczowa rozmowa .
Natomiast sami swoje liczby zawyzacie cały czas , a jak ktoś nie daj BOG zwróci uwagę to już płacz i żal.
Trochę pokory , widać po prostu kto się czym DOWARTOSCIOWUJE ;) tak samo jest już od wielu lat, nic to nowego.
a koleżance która zawsze rozpytuje tutaj o naszą frekwencję ,po każdym meczu z konta SK Widzewa - życzę poczucia humoru kiedy to zrobi nastepnym razem ;)
PATO 1908 GANG
Rabe nie przesadzaj. Nikt nie oczekuje podania co do osoby. Wystarczy w przybliżeniu, ze było nas niecałe 200.
A wychodzi na to ze poprostu wstydzicie się swoich liczb i odwracacie kota ogonem, pisząc o naszych kompleksach, dowartościowaniach itp.
My podajemy że bylo nas 6 tys, wy twierdzicie ze 3 tys. Wiec jaki problem żebyś o podali ze bylo was 200? Wstyd? Inni przeczytają w jakiej dyspozycji jesteście i będzie pośmiewisko? Czy o co chodzi? Nie umiecie do tylu liczyć? Wątpię, bo kropkowanie nas idzie wam idealnie.
A wychodzi na to ze poprostu wstydzicie się swoich liczb i odwracacie kota ogonem, pisząc o naszych kompleksach, dowartościowaniach itp.
My podajemy że bylo nas 6 tys, wy twierdzicie ze 3 tys. Wiec jaki problem żebyś o podali ze bylo was 200? Wstyd? Inni przeczytają w jakiej dyspozycji jesteście i będzie pośmiewisko? Czy o co chodzi? Nie umiecie do tylu liczyć? Wątpię, bo kropkowanie nas idzie wam idealnie.
-
CzłowiekHonoru
Jakby było tysiąc lub dwa to oczywiście byłaby napinka że mało a tak to trzeba się dojebać,że zawyżona liczba.
http://www.youtube.com/watch?v=kYrcxCRZxxs widzę ze lubicie taki duże penisy trzymać to dla tego doszło co doszło w Madrycie. Zboczeńce was jakich mało i możecie następne dodać w czym jesteście najlepsi ;)
-
CzłowiekHonoru
Bnowak ty za to lubisz trzymać duże obrzezane kutasy w mordzie.To dużo tłumaczy dlaczego w każdym poście piszesz jakieś pedalskie wymysły.jazda08 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=kYrcxCRZxxs widzę ze lubicie taki duże penisy trzymać to dla tego doszło co doszło w Madrycie. Zboczeńce was jakich mało i możecie następne dodać w czym jesteście najlepsi ;)
-
Kolejny nick
EL 1910 pisze:Rabe nie przesadzaj. Nikt nie oczekuje podania co do osoby. Wystarczy w przybliżeniu, ze było nas niecałe 200.
Oczym Ty wogole piszesz ??? o ostatnim wyjeździe do Kozienic ? Przecież nasza liczba podana od razu Ok 130 sztuk . Czy o wcześniejsze jakieś ? Sprzedl ilu miesiący ?? Chodzi o liczbę na kadrze ostatnio czy jak ???
Jak już parę razy było tu pisane u kogoś widzicie ziarnko w oku, a u siebie drzazgi - nie... spojrzcie na te wasze wpisy i powiedzcie czy się one w jakikolwiek odnoszą do tego co napisałem ja ??
PATO 1908 GANG
-
CzłowiekHonoru
Temat jest na tyle wyczerpany i rozjebany że powinien zostać otwarty dopiero na deRby Łodzi.
-
PanTuNieStał
Ostatni pierwszy lepszy przykład z brzegu, jak gówno wiesz i jakim wiarygodnym źródłem jesteś, w temacie Euro podałeś waszą liczbę ok 70 głów, po czym dwa posty niżej twój koleżka po szalu określił was na 150, było nie było dwa razy więcej. Jeśli przy tak skromnej liczbie są tak duże rozbieżności to jak oczekujecie, aby podać dokładną liczbę przy kilku tysięcznym wyjeździe/pochodzie etc.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Kolejny nick
wez juz sie nie kompromituj , gowno wiem? Podalem liczbe ŁKSu ze zbiorki, pewnie ogolem było nas wiecej na meczu .
Nie wiem skad tamten mial swoje info, bo go nie znam - ale moze wez poprawke na to co tutaj wyczytasz, bo gosc pewnie wlasnie takich ciuli jak ty chcial sprowokowac...
nie wiem czemu kazdy z was musi sie spruć do mnie, co bym nie pisał , kompleksy ? jakas mania przesladowcza ?/?
Nie wiem skad tamten mial swoje info, bo go nie znam - ale moze wez poprawke na to co tutaj wyczytasz, bo gosc pewnie wlasnie takich ciuli jak ty chcial sprowokowac...
nie wiem czemu kazdy z was musi sie spruć do mnie, co bym nie pisał , kompleksy ? jakas mania przesladowcza ?/?
PATO 1908 GANG
-
Kolejny nick
gosciu okreslił nas na 150 osob, po tym ja wy sie na pochodzie po Łodzi okresliliscie na 6 tysiecy...
a Ty sie do mnie dopierdalasz , ze podałem prawdziwą liczbe ze zbiórki (70głow) , i piszesz ze jestem niewiarygodny i gówno wiem...
pierdolnij sie czasem w łeb bo obawiam sie ze nikt inny za Ciebie tego nie zrobi, ciezko wejsc do klatki dla baranów ;)
a Ty sie do mnie dopierdalasz , ze podałem prawdziwą liczbe ze zbiórki (70głow) , i piszesz ze jestem niewiarygodny i gówno wiem...
pierdolnij sie czasem w łeb bo obawiam sie ze nikt inny za Ciebie tego nie zrobi, ciezko wejsc do klatki dla baranów ;)
PATO 1908 GANG
-
CzłowiekHonoru
Łksu we Francji około 7/8 dych tak jak pisze Rabin.Widzewa około 120 osób.
Taka ogromna prośba.Nie wypowiadaj się za ŁKS.Trzy kroki w bok.Dzięki.CzłowiekHonoru pisze:Łksu we Francji około 7/8 dych tak jak pisze Rabin.Widzewa około 120 osób.
-
majka_jamaica
-
PanTuNieStał
No więc oficjalna liczba to 70 tak?tyle już miałeś potknięć i tyle razy zostałeś przyłapany na swojej nie wiedzy że nie dziw się że jesteś traktowany jak gówniane źródło, tak pytam czy ty zostałeś wytypowany do przedstawiania oficjalnych liczb łks czy piszesz we własnym imieniu?, radical czy c*** wie jeszcze jaki nick to nie jest koncert życzeń, prośbę to możesz mieć do Boga żeby ci kopsnoł trochę więcej rozumku.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
PanTuNieStał
W sumie masz racje rozpierdala nas na łopatki szkoda że wirtualnie ale jak się nie ma co się lubi.......i nie bądź taki skromny macie tu solidną ilość reprezentantów nie ważne że po jednym na trzy nicki, no ale przyrody nie oszukasz.

-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=biwDFQW9-E4[/youtube]
:)))
-
Kolejny nick
Jestes pierdolniety i nic wiecej Ci ublizac nie bede ;)PanTuNieStał pisze:No więc oficjalna liczba to 70 tak?tyle już miałeś potknięć i tyle razy zostałeś przyłapany na swojej nie wiedzy że nie dziw się że jesteś traktowany jak gówniane źródło, tak pytam czy ty zostałeś wytypowany do przedstawiania oficjalnych liczb łks czy piszesz we własnym imieniu?, radical czy c*** wie jeszcze jaki nick to nie jest koncert życzeń, prośbę to możesz mieć do Boga żeby ci kopsnoł trochę więcej rozumku.
Podalem liczbe z naszej zbiorki przed kadrą ,a Ty pytasz czy to jest oficjalna liczba heeh. Podaj moze cwaniaczku waszą oficjalną liczbe z zeszłej soboty co ??, jesli tak lubisz sie do wszystkiego dojebać to słuchamy... Wasza liczba na pochodzie to.... jest tu wogole ktos ''upowazniony'' do takich wypowiedzi, czy jak juz kazdy wam wytknął ze znowu sie mnożycie , to juz cisza prasowa i wersja ze nie da sie ocenić ile was było??
Za kazdym razem dzbanu obracasz się 10 razy w kółko i zapetlasz sie coraz bardziej w swojej głupocie, byle mnie zdyskredytowac.. ale to tylko pokazuje jaki masz problem z tym co pisze, bo prujesz sie cały czas . Piszesz ze tyle miałem potkniec i zostalem przylapany na niewiedzy, niby przez kogo przez Ciebie i innych forumowych rozkminiaczy ? nic im nie musze udowadniac ani wam, a to jak reagujecie na kazdy moj wpis swiadczy tylko o was i o tym ze to co piszecie to jedno, a to co myslicie to drugie ;)
... masz jeszcze ostatnią deske ratunku, mozesz napisać jak zawsze gdy sie argumenty koncza - ze mam 15 lat, nie chodze na mecze i koledzy po szalu sie wstydzą tego co pisze, tylko chyba juz sam ogarniasz jakie to żalosne...
PATO 1908 GANG
-
CzłowiekHonoru
Przy takich tłumach trudno o dokładną liczbę uczestników,więc można podać na oko czyli około 5 tysięcy głów.
-
ImperatorMistrz
Ja p******* serio siedzisz całe dni i przeglądasz co na jakiej stronie o Widzewie napisali? Myślisz, że Łks jest czysty?Radicaal pisze:http://futbolplus.pl/pzpn/item/7973-pol ... a-szwindle
-
PanTuNieStał
No widzisz pajacyku niby nic nikomu nie musisz udowadniać a logujesz się pod kilkoma nickami napierdalasz posty z prędkością światła, posty w których za każdym razem próbujesz obrazić oraz zdyskredytować środowisko kibiców Widzewa, wyrywkowo pytany o szczegóły okazuje się że nie uczęszczasz na mecze swojej drużyny, kreujesz się tu na opiniotwórczego lidera łksiaków a nawet twoi koledzy po szalu szydzą z ciebie i nikt nie może cię zweryfikować (nie jesteś upoważniony a podajesz liczby z wydażeń na których cie nie ma), kompromitujesz się tekstami typu jak będzie mi się chciało zejść do piwnicy to ja wam pokaże, po czym echo, dajesz się poznać jako osoba dla której internet to jedyne źródło informacji, osoba która skrzętnie notuje i przyznać trzeba umiejętnie te informacje skleja by pasowały do obranej linii ataku/obrony. Nie dziw się że rysujesz obraz małego pryszczatego chujka do ojszczania. Ja po tym co się ostatnio wyprawia na tym forum zawijam żagle bo to wręcz obciach tu być a ty mały internetowy chujku i tobie podobni prowadźcie swój internetowy dżihad. naRta.

-
CzłowiekHonoru
Co by nie mówić idiotą nie jest,ale liderzy nawet ci internetowi nie mogą być idiotami przecież.Pomijam fakt,że rozmówców próbuje różnymi sprytnymi zagrywkami zdyskredytować,ale to raczej mu się nie udaje.
O osobach pokroju bnowak czy ehre nie ma sensu pisać,bo jako że są to trolle to pisanie o nich sprawia im przyjemność.
Temat jest tak rozjebany,że najlepiej byłoby go zamknąć w pizdu do deRbów.
O osobach pokroju bnowak czy ehre nie ma sensu pisać,bo jako że są to trolle to pisanie o nich sprawia im przyjemność.
Temat jest tak rozjebany,że najlepiej byłoby go zamknąć w pizdu do deRbów.
Tak dla przypomnienia radicaal,Widzew za przekręty został zdegradowany z co spędził dodatkowy rok w pierwszej lidze i kary finansowe.Przypomnij jak został ukarany Łks za handel meczami,który został udowodniony?