Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
PanTuNieStał

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: PanTuNieStał » 19.06.2016, 20:24

No ale powiedzmy sobie szczerze - co z tego, że któryś z widzewiaków by został zabity? Poza tym było już pisane, że wiatr zdmuchnął. Odpowiedzialni są organizatorzy fety, bo jak się zaprasza tysiące ludzi z niedużych miejscowości, to trzeba im trochę wcześniej wytłumaczyć, że w bardzo dużym mieście jest gęsta zabudowa, wysokie budynki zwłaszcza w centrum, z których coś może spaść itp
Tym wpisem potwierdziłeś tylko jakim jesteś baranem.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

iparts.pl
Incognito.

Post autor: Incognito. » 19.06.2016, 20:31

PanTuNieStał pisze:
No ale powiedzmy sobie szczerze - co z tego, że któryś z widzewiaków by został zabity? Poza tym było już pisane, że wiatr zdmuchnął. Odpowiedzialni są organizatorzy fety, bo jak się zaprasza tysiące ludzi z niedużych miejscowości, to trzeba im trochę wcześniej wytłumaczyć, że w bardzo dużym mieście jest gęsta zabudowa, wysokie budynki zwłaszcza w centrum, z których coś może spaść itp
Tym wpisem potwierdziłeś tylko jakim jesteś baranem.
Zazdrosc przez niego przemawia hehe :)

Wasteland

Post autor: Wasteland » 19.06.2016, 20:32

Post tego cykora powinien być na tym forum cytowany we wszystkich tematach jako dowód kogo moderatorzy milicyjni tu trzymają.I myślę ze niemal wszyscy Łksiacy się z tym zgodzą że takie leszcze niszczą tylko reputacje klubu.

357.

Post autor: 357. » 19.06.2016, 20:41

zabawa na ciemnej stronie miasta

[link]

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 19.06.2016, 20:44

zabawa na ciemnej stronie miasta
Wspomnienia z Madrytu ;-)
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

C1365O

Post autor: C1365O » 19.06.2016, 21:01

ŁKS gwiazdy sadistica. Kiedyś był typ co sie pojszczał ze strachu na bałutach, to teraz drugi się brandzluje w krzakach.
Ale lepiej puścić farmazon o madrycie i na nim zyrowac. Mefedron naprawde Wam psuje banie :-)

N1908

Post autor: N1908 » 19.06.2016, 21:19

A możecie już zamknąc dzioby? Napisze to jako kibic ŁKS. Nieźle się wczoraj pokazaliście,pochód robił wrażenie(widziałem osobiście) macie w c*** kibiców w całej Polsce a Łódź jest pół na pół ale na c*** się teraz spuszczać i to pierdolenie gdzie byliśmy,czemu nie wpadliśmy itp.do niczego nie prowadzi. Powtórzę to ostatni raz. Ten wasz pochód nic ale to ku*** NIC nie zmienił na mieście. Pokazaliście się fajnie ale czy to ma jakikolwiek wpływ na sytuację kibicowską? Jak już tak pierdolicie to niech każdy mądry od Was powie,gdzie byliście na Naszych pochodach? No biorąc pod uwagę,że Nas tam bylo tak mało to tymbardziej mieliście ułatwioną sprawę. Skończcie już ten temat.

ldzwdz1910

Post autor: ldzwdz1910 » 19.06.2016, 21:22

N1908 pisze:A możecie już zamknąc dzioby? Napisze to jako kibic ŁKS. Nieźle się wczoraj pokazaliście,pochód robił wrażenie(widziałem osobiście) macie w c*** kibiców w całej Polsce a Łódź jest pół na pół ale na c*** się teraz spuszczać i to pierdolenie gdzie byliśmy,czemu nie wpadliśmy itp.do niczego nie prowadzi. Powtórzę to ostatni raz. Ten wasz pochód nic ale to ku*** NIC nie zmienił na mieście. Pokazaliście się fajnie ale czy to ma jakikolwiek wpływ na sytuację kibicowską? Jak już tak pierdolicie to niech każdy mądry od Was powie,gdzie byliście na Naszych pochodach? No biorąc pod uwagę,że Nas tam bylo tak mało to tymbardziej mieliście ułatwioną sprawę. Skończcie już ten temat.
I całe szczęście, że nic się nie zmienia już od dłuższego czasu.

Radicaal

Post autor: Radicaal » 19.06.2016, 21:31

N1908 nie wczuwaj się i nie reaguj na głupie wpisy "honorowych inaczej".Nie zauważyłeś jeszcze tego,na konkretne pytania,nie ma żadnego chętnego do dyskusji.Teraz jeden mundry znalazł jakiś badziewny filmik i się pologowali i komentują.Szkoda nerwów.
Bnowak-są jakieś granice,a Ty tę przekroczyłeś i szczerze,nie sądzę żebyś był z Łodzi.Wydaje się że celowo piszesz takie bzdury,by przedstawić ŁKS w złym świetle.

Widzewski GóRniak

Post autor: Widzewski GóRniak » 19.06.2016, 21:59

Panowie wczoraj było zacnie i róbmy wszystko żeby utrzymać albo najlepiej podnieść jeszcze poprzeczkę, ale myśle że powinniśmy już zakończyć ten temat bo było już powiedziane o nim wszystko. Naprawdę widać że jest po obu stronach kilka normalnych osób na tym forum także trzymajmy poziom bez bezsensownej napinki z obu stron.

barcel21

Post autor: barcel21 » 19.06.2016, 22:00

Radicaal pisze:
Wantedx pisze:jakby (wam) tobie koło c**** to latało to byś nie odpisywał- nie wiem czy takich przyjezdnych...liczby osiedli były imponujące, dla was nieosiągalne :) Czas władców Łodzi nadchodzi
Ty jesteś nie poważny,zaślepiony...a może po prostu z Widzewa.Tak dla przypomnienia.Pamiętasz ostatni Wasz wyjazd do Poznania?
Listę wyjazdową,podział przedziałów w pociągu na FC itd.Pamiętasz może co wtedy wyszło?Jeśli nie to pozwolę sobie przypomnieć.
Na 2000 tysiące wyjazdowiczów,kibiców Widzewa z Łodzi było....700.Więc nie pisz bzdur.
Rozumiem,że jesteś zaślepiony jak każdy widzewiak,ale w mieście Łodzi sytuacja wygląda 50/50 i tyle.
liczba 700 to i tak taka która przerasta liczby Łksu więc w czym problem ? :)

benyRBHOpoczno

Post autor: benyRBHOpoczno » 19.06.2016, 22:00

Stadtluft macht frei mawiali Niemcy a chłopi pańszczyźniani wierząc w ich słowa uciekali do miast. Więc panie bnowak gdybym był złośliwy to napisałbym parafrazując słowa Pazury, że czasy się zmieniły a w twoich żyłach płynie dalej ta sama chamska krew. Twoje burżuazyjne wielkomiejskie ego, spycha gdzieś w podświadomości wstyd iż przodkowie twoi skłaniali karki przed „wieśniakami” potomkami polskiej szlachty, która z racji należności do stanu uprzywilejowanego uciekać nigdzie nie musiała. Została tam gdzie mieszkała od stuleci po wsiach i miasteczkach. Ba miała wręcz obowiązek, chęci i przyjemność polowania na osobników których rozcieńczona przez stulecia krew płynie i pulsuje w twoich żyłach. Zabawa ta trwać mogła tylko przez rok i jedne dzień. Po tym okresie uciekinier odetchną mógł z ulgą.
Jednak pilnowanie się na każdym kroku i zrywanie przy najmniejszym szeleście oblanym potem musiało wypalić głębokie piętno na psychice owego osobnika, co z kolei kładło się cieniem na jego potomkach ,nawet do „siódmego pokolenia” cytując Biblię. A skoro jesteśmy przy pięcioksięgu Mojżesza to wiedz, że krew twoja rozcieńczona być mogła przez osobnika pochodzenia semickiego, który sam siebie nazywał przedstawicielem narodu wybranego, gdyż prababka twoja w czasie posługi w pałacyku jednego z owych bogaczy-fabrykantów, świadczy mogła usługi wynikające nie tylko z zakresu jej obowiązków, co samo w sobie wstydem nie jest, gdyż ludzie w warunkach skrajnej nędzy dopuszczają się rzeczy różnych. Wstydem jest natomiast, że bękarta owego do rodziny przyjęto i wychowano jak swojego uciszając sumienie widokiem srebrnych brzęczących monet. Wstydem też jest, że ramach owego podarku biedną owa kobietę pozwolono chędożyć dobroczyńcy od czasu do czasu. Nie wiadomo zatem czy bękart był jeden czy było ich wielu, jak wielu jest debili w tym wątku. Poszukajcie zatem być może macie wspólne korzenie. Szukajcie a znajdziecie mówi wszak Pan Ojciec nasz jedyny. Po waszemu Adonai.
Wdzięczny jednak jej być powinieneś gdyż, jak powszechnie wiadomo każdy człowiek jest jednostką wyjątkowa i jedyną w swoim rodzaju. Więc gdyby nie jej błędy być może nie mieli byśmy możliwości poznania Cię z wielką szkodą dla nas wszystkich a już na pewno dla wnikliwych umysłów psychologów policyjnych inwigilujących te składające się z tak zacnych (jak Ty) forum person. Obraz osobowości twojej zbudowali wokół teorii mechanizmu obronnego. Jedni stawiają na acting-out inni na starego dobrego Freuda i jego perwersyjne wręcz zamiłowanie do tłumaczenia wszystkiego seksem(lub jego barkiem) i przypisują ci fiksację.
Jako potomek ludzi wolnych(ex lege nie jak w twoim wypadku zawdzięczany rączym nogom swoich przodków) czuje się zażenowany,iż muszę się zwracać do ciebie in persona mimo iż nie miałem okazji ani razu zobaczyć cię na oczy . Cóż podobno razem tworzymy jedne naród i w imię tej solidarności jestem w stanie jednym postem(bo innych nie będzie) próbował cię lekko nakierować na zachowanie charakterystyczne dla Słowian. Nie pozwól żeby domieszka obcej krwi wzięła w Tobie górę. Życzę powodzenia i trzymam kciuki.

Jako że swoje lata mam z chęcią coś bym naskrobał tutaj o swoich spotkaniach z kolegami z drugiej strony Łodzi, a jeszcze bardziej ciekawy jestem ich punktu widzenia o tych samych wydarzeniach, ale dopóki tacy idioci tutaj piszą to robić mi się tego nie chcę, jak i większości którzy mieliby co opowiadać. A szkoda bardzo szkoda........

serce miasta

Post autor: serce miasta » 19.06.2016, 22:03

N1908 pisze:A możecie już zamknąc dzioby? Napisze to jako kibic ŁKS. Nieźle się wczoraj pokazaliście,pochód robił wrażenie(widziałem osobiście) macie w c*** kibiców w całej Polsce a Łódź jest pół na pół ale na c*** się teraz spuszczać i to pierdolenie gdzie byliśmy,czemu nie wpadliśmy itp.do niczego nie prowadzi. Powtórzę to ostatni raz. Ten wasz pochód nic ale to ku*** NIC nie zmienił na mieście. Pokazaliście się fajnie ale czy to ma jakikolwiek wpływ na sytuację kibicowską? Jak już tak pierdolicie to niech każdy mądry od Was powie,gdzie byliście na Naszych pochodach? No biorąc pod uwagę,że Nas tam bylo tak mało to tymbardziej mieliście ułatwioną sprawę. Skończcie już ten temat.
odpisze ci...otóż oczywistym jest ze pochód nic nie zmieni jednak kolejny raz okazało sie że zakłamujecie rzeczywistość,przynajmniej na tym forum.Widzew pokazał wam jak sie okazuje,obserwatorzy zza pleców kobiet i policji jaka jest siłą w tym mieście i nie chodzi tylko o sam pochód w tym akurat dniu.Śmieszy mnie strasznie czytanie waszych zrównoważonych wpisów typu macie wiecej kibiców w Łodzi jest 50 na 50 itp.a ten typek co sie zapytał o gale przebił wszystkich.Wiadomym jest że wasza banda obstawia bramki na Piotrkowskiej z czym oczywiście sie afiszujecie,chyba zrozumiałym jest ze pare osób chciało sie sprawdzić przy takiej okazji...Ochronirze wzieli urlop na rządanie więc jest to powód do drwin i internetowej zaczepki.Nie komentuje pochodów i zbiorek sąsiadów bo nie bardzo jest co komentować,jak sie zbieracie to robicie szum zawsze jest policja.Jak zrobiliscie prezentacje przyznalem ze wyszła wam lepiej.Wy lepiej zaczeliście my lepiej skończyliśmy...

N1908

Post autor: N1908 » 19.06.2016, 22:14

Ale p********* gościu. Piszesz,że jak robimy pochody czy coś to robimy szum i zawsze są psy więc nic nie można wykręcić. To teraz Nam odpowiedz jaki Wy robiliście szum,że w gazetach ze dwa tyg temu pisali o tym waszym pochodzie i Ty piszesz,że chcieliście coś wykręcić z Naszymi bramkarzami skoro psów było jeszcze więcej niż na Naszych pochodach. Ochłoń trochę i przeczytaj post przed wstawieniem bo sam sobie zaprzeczasz. O ortograficznym będzie "na rządanie"już nawet nie chcę pisać. Trochę pokory bo nie jesteście panami wszechświata choć jak widać za takich się uważacie.

ldzwdz1910

Post autor: ldzwdz1910 » 19.06.2016, 22:21

N1908 pisze:Ale p********* gościu. Piszesz,że jak robimy pochody czy coś to robimy szum i zawsze są psy więc nic nie można wykręcić. To teraz Nam odpowiedz jaki Wy robiliście szum,że w gazetach ze dwa tyg temu pisali o tym waszym pochodzie i Ty piszesz,że chcieliście coś wykręcić z Naszymi bramkarzami skoro psów było jeszcze więcej niż na Naszych pochodach. Ochłoń trochę i przeczytaj post przed wstawieniem bo sam sobie zaprzeczasz. O ortograficznym będzie "na rządanie"już nawet nie chcę pisać. Trochę pokory bo nie jesteście panami wszechświata choć jak widać za takich się uważacie.
Może koledze chodziło np o to:
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/r ... rf-widzew/
Albo o Tomaszów, Madryt, czy reszcie o której nie musisz wiedzieć.

N1908

Post autor: N1908 » 19.06.2016, 22:35

ldzwdz1910 pisze:
N1908 pisze:Ale p********* gościu. Piszesz,że jak robimy pochody czy coś to robimy szum i zawsze są psy więc nic nie można wykręcić. To teraz Nam odpowiedz jaki Wy robiliście szum,że w gazetach ze dwa tyg temu pisali o tym waszym pochodzie i Ty piszesz,że chcieliście coś wykręcić z Naszymi bramkarzami skoro psów było jeszcze więcej niż na Naszych pochodach. Ochłoń trochę i przeczytaj post przed wstawieniem bo sam sobie zaprzeczasz. O ortograficznym będzie "na rządanie"już nawet nie chcę pisać. Trochę pokory bo nie jesteście panami wszechświata choć jak widać za takich się uważacie.
Może koledze chodziło np o to:
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/r ... rf-widzew/
Albo o Tomaszów, Madryt, czy reszcie o której nie musisz wiedzieć.
Najważniejsze,że ty wiesz wszystko. Ok byliście w 400osób jak to sami napisaliście bardzo silnej chuligańskiej obsady i było to po cichu. Wyszło jak wyszło na c*** to roztrząsać? Powiedz lepiej,gdzie byliście jak byłiśmy w kilkadziesiąt osób u Was pod stadionem na tym jakże dla was śmiesznym harlem shake'u? No ku*** też było po cichu i było nas tak mało,no chyba mi nie powiesz,że spośród tych waszych 400herosów nie znalazło się nawet kilkudziesięciu? Bez sensu takie pisanie,do niczego to nie prowadzi. A ja już wczoraj rano pisałem,żebyście tylko sie świrowali z tymi debilnymi pytaniami gdzie byliśmy itp. My też tak możemy ale po c***?

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 19.06.2016, 22:41

turniej kiboli Widzewa na Olechowie:

Obrazek

więcej zdjęć: [link]

oprawa na meczu Widzew - Mechanik Radomsko - "WŁADCÓW ŁODZI CZAS NADCHODZI":

Obrazek

Obrazek

przemarsz przez miasto i feta na Placu Wolności:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

więcej zdjęć: http://www.widzewtomy.net/feta-na-placu ... llery_full

fimiki:

http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/f ... osci-video

http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/f ... eo-autobus

nas wczoraj w pochodzie ok. 6 tyś

serce miasta

Post autor: serce miasta » 19.06.2016, 22:46

N1908 widze zę jesteś łeb albo standardowo palisz frana...napisze ci wprost byla w sobote grupa ktora bez psow wysypala sie na piotrkowska w celu konfrontacji z waszymi chuliganami którzy zapowiadali sie ze bedą a sie obsrali...

Radicaal

Post autor: Radicaal » 19.06.2016, 22:53

Oczywiście,będzie to bardzo subiektywna opinia,ale osoba "serce miasta" ma naprawdę nikłe pojęcie o okręcie.Tenże,sugeruje,że wczorajsze wydarzenie świadczy,kto rządzi w mieście Łodzi.Jak można pisać takie rzeczy?Co jest wyznacznikiem takiego myślenia?
Z czysto psychologicznego punktu widzenia,takie zachowania jednostki,która wciąż i ciągle podkreśla jaka to jest np. inteligentna,ładna,najlepiej ubrana,najlepiej zarabiająca itd. świadczy o...kompleksie,niedowartościowaniu.
Takie jednostki muszą wciąż robić szum wokół siebie,zwracać na siebie uwagę,podkreślać swoją wielkość,gdyż w głębi duszy czują,że w inny sposób zaistnieć nie mogą.Przykład z tego forum pokazuję jako przykład.Wszyscy wiedzą i widzieli co się wczoraj w Łodzi działo,ale nie,na drugi dzień trzeba o tym napisać,włączyć w to lokalnego rywala i skomentować postawę swojego środowiska jako coś nie bywałego.Nikt tak nie zrobił przed nami,jesteśmy najlepsi a ten ŁKS nawet do nas nie wyszedł.Ręce opadają jeszcze więksi.Taką postawą pokazujecie tylko,że w głębi duszy jesteście bardzo niedowartościowani.A same liczby,duże liczby nie powodują
że ktoś zmieni o Was zdanie tylko ze względu na te właśnie duże liczby.
Można tworzyć grupę,środowisko i żeby nawet taka grupa była mała,to co bardziej się liczy?Liczba tej grupy czy ścieżka jaką ona obiera?
Ścieżka prosta,honorowa czy byle jaka ale ważne że jest nas dużo...

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 19.06.2016, 23:08

śmiesznym harlem shake'u?
Śmiesznym to mało powiedziane, ja nie wiem co wy macie w głowach ale tam gościu rucha kukłe, Bogu dzięki że i wy i my mamy swój własny styl, komu co się podoba nie mnie to oceniać.

zdeptany trawnik

Post autor: zdeptany trawnik » 20.06.2016, 00:16

bnowak pisze:
PanTuNieStał pisze:tam gościu rucha kukłe, Bogu dzięki że i wy i my mamy swój własny styl, komu co się podoba nie mnie to oceniać.
Gościu od nas ruchał, gościu od was był ruchany, dlatego zgadzam się w 100 procentach, że każdy ma swój własny styl.
nowak ciebie to w betoniarce kołysali??

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 20.06.2016, 00:18

PanTuNieStał pisze:
śmiesznym harlem shake'u?
Śmiesznym to mało powiedziane, ja nie wiem co wy macie w głowach ale tam gościu rucha kukłe, Bogu dzięki że i wy i my mamy swój własny styl, komu co się podoba nie mnie to oceniać.
Hahaha tak to przeżywasz do tej pory ?? Sami k**** chcecie porownywac harlemshake z waszym wczorajszym pochodem ?? Hahah pojebalo was już do reszty , nie mam zamiaru z wami tu k**** dyskutować bo sami już się dosyć osmieszacie tym co piszecie.
Jesteście tak zachlapane na mordach burki że nie widzicie nawet kto icco pisze i o czym - tylko napierdalacie jak zawsze , tylko czemu jak zawsze o nas piszecie i zaczynacie prowokować w taki sposób żeby wyszło że to ktorys z ŁKS się czepia czerwonych burków.
Najsmieszniejsze w tym temacie jest to że gdyby była możliwość pisania jedynie o swoim klubie to zydzew jak zawsze by tego nie wytrzymał i dopiero wtedy by temat zniknął ;)
PATO 1908 GANG

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 20.06.2016, 01:17

Jak pisałem nie będę z wami pejsy dyskutował nawet , tylko wrzuce to czego namiastka się tutaj znalazla ;)

Możecie pisać o swoim największym pod słońcem Widzewem , jeśli natomiast może faktycznie powinniście trochę mniej uwagi przywiązywać do " tej patologii z ŁKS ;_\ "
Swoja drogą ,nie za dobrym wyborem na takie kreowanie rzeczywistości jest internet ..

Temat : "Świętowanie awansu - feta " czyli wydarzenia z wczoraj ...

[link]
youngbo pisze:ktoś jeszcze oberwał jakimś szlamem rzucanym na piotrkowskiej przez kibiców łks? zniszczyli mi kurtkę i buty, po prostu nie mam słów...
zgredzik pisze:

Gościu wyglądał, jakby zszedł od tego wiadra ze spalonym olejem. Później widziałem co najmniej kilkanaście osób ze śladami tego gówna na ciuchach i różnych częściach ciała ( w tym moja żona ). Ciekawe, bo pare(naście) ludzi od Nas wpadło do tej kamienicy, z jakim skutkiem - nie wiem.
Jednak patologia z kałesu pozostanie patologią. ŻENADA !!!!!!!!!!

PozdRo... Widzew NIGDY nie zginie !!! 1910 > 1909
vodka pisze:Tym szlamem z wiadra dostalo kilkanascie osób... Samym wiadrem również. Chłopaki co wbiegli po pejsatych szacunek, jak również chyba większość powróciła później do przemarszu mimo smutnych panów. Mimo tych incydentów to było po Widzewsku... Szkoda że koszulki jakoś raz były a raz nie...
biernak pisze:
właśnie się dowiedziałem, że mojej kumpeli syn też dostał.....Nasz piłkarz z juniorów, zniszczona koszulka Widzewa, spodenki, buty....cały zalany tym syfem....szkoda chłopaka.....1994 rocznik...j***ć łks, zero honoru...k***a nie spodziewałem się tego po nich
zabieniec pisze:Akurat przechodzilismy,ale na szczescie chodnikiem po drugiej stronie gdy polecial ten smar czy co to bylo na Piotrkowskiej z dachu..Ludzie po drugiej stronie wygladali jak by byli po kapieli blotnej...jacys wkurzeni od nas wpadli do tej bramy by znalezc delikwentow a w tym momencie do bramy dobiegla policja i uzyla gazu pieprzowego... bylo to cos naprawde mocne...
ktos majacy problemy z drogami oddechowymi mialby naprawde spore problemy.To co wydarzylo sie na stadionie jest niepojete...dla mnie dowodzca powinien poniesc konsekwencje, bo dzialania byly zupelnie nie adekwatne do sytuacji, o czym nawet powiedzial Tarot proszac policje by zaprzestala tych nie wiadomo czemu uzytych srodkow eskalujacych na obiekcie.
Ludzi na przemarszu i placu mnostwo...tak z 5-6 tys a moze wiecej, ale kto to policzy...rozciagniety tlum na Tymienieckiego i potem na Sienkiewicza robil wrazenie i w sumie byl to spokojny przemarsz, moze troche ze zbytnim je...sasiadow i Legii, ale o Widzewie tez byl pelny repertuar.Na placu Wolnosci z tarasu kawiarni na 1 pietrze wydawalo sie,ze ludzi jest bardzo duzo.Byl wielki transparent BALUTY a Srodmiescie odpalalo race na dachu.Z tym autobusem jadacym wokol placu tez to fajnie wygladalo.Ludzie pozdrawiali z balkonow a na Sienkiewicza panie zaczely spiewac z tlumem za co otrzymaly brawa, a zdjec czy filmikow to robiono mnostwo.
Nie wiem czy cos sie gdzies niepokojacego wydarzylo bo nie sposob ogarnac wszystkiego przy takiej liczbie osob...chyba ogolnie bylo nie najgorzej jak na kibicowski przemarsz.
Pamietasz pochody derbowe gdzie szło was 6 tys , wczoraj było wg was tyle samo ludzi ?? Bo policja tak powiedziała :D ??
...
...To było mocne , czyli co jakie dopaly serwował wam hks :!?
radek73 pisze:Pochód (na meczu nie byłem) przerósł moje oczekwiania, coś niesamowitego to co było za czasów "pana" Sylwka i awans do EX to parodia :buhaha:. Jesteśmy w tej chwili olbrzymią siłą i niech tak zostanie, a będzie na prawdę zajebiście.

Żydzi na Wschoddniej :buhaha:

A co do ich zachowanie i lania olejem to brak słów oni są tak żałośni że to jest żenada. Oni bez Nas są niczym.

RTS BAŁUTY ! :yahoo:
zgredzik pisze:
dykta3 pisze:Nakreśli ktoś co działo się przy Wschodniej?
Z mojej perspektywy:
akurat byłem na środku skrzyżowania Narutowicza - Wschodnia, gdy z pobliskiej "ŻABKI" wybiegło dwóch kolesi w naszych koszulkach z 4-ro pakami browarów w łapkach. Biegli w kierunku pochodu. Nic specjalnego się nie działo i raczej "nadinterpretacja" przez niektórych tego, co było widać spowodowała, że gros ludzi z pochodu spojrzała a następnie ruszyła we Wschodnią. Zadziwiająca była szybkość, z jaką ludzie z "czoła" pochodu znaleźli się przy Wschodniej a biegli właściwie już spod Pietryny :).
Wg mnie nic się tam nie zadziałało, nie było ujawnionych parchów a w poprzek jedni ul. Wschodniej stały 2 lub 3 suki. To chyba "temperatura" chwili sprawiła, że taka reakcja tłumu miała miejsce.
Tyle z tego, co widziałem.

PozdRo... Widzew NIGDY nie zginie !!! 1910 > 1909
zabieniec pisze:wedlug policji przemarsz byl w miare spokojny i obylo sie bez interwencji policji,policja podala,ze na marszu bylo ponad 6 tys ludzi, czyli moglo byc sporo wiecej..stanelismy na wysokosci zadanie mimo tego co wydarzylo sie na SMSie co bardzo cieszy.
SnikerS94 pisze:Pokazaliśmy wczoraj, że Widzew dalej jest WIELKI ! Na przemarszu mijałem Bartka Kanieckiego, który razem z Nami dopingował, brawo :Widzew

Brak słów na skomentowanie tego co zrobili żydzi z tym wiadrem.
Zachowania policji z meczu i z przemarszu też niegodne komentowania.
Żebyście k***y poginęły !
maciej pisze:Meczu nie zaliczyłem, w przeciwieństwie do pochodu 8-) . Feta oczywiście pozytywnie, były jednakże dwa zgrzyty - na rzucone przez pojebów wiadro wpływu nie mieliśmy, ale ilość bluzgów na Łks podczas przemarszu jednak nie na miejscu. Rozumiałbym na Abramce, czy po tej akcji z wiadrem, ale było tych pozdrowień o wiele więcej. Za mało odniesień do wygrania ligi, awansu, podziękowań dla piłkarzy (np. Budka czy Okachi), zarządu czy trenera. No ale nad tłumem ciężko zapanować w sprawie wznoszonych okrzyków, to inna kwestia. Liczba moim zdaniem przyzwoita, choć powinno być lepiej skoro świętowaliśmy odrodzenie klubu.
markow pisze:
kowal24 pisze: Zastanawiam sie co z gosciem ktory oberwal tym wiadrem. Bo widzialem ze kogos ono przerwrocilo.
Według relacji dziewczyn, które pomagały mu dojść do siebie, został dodatkowo potraktowany gazem i później ciągnięty za nogi po bruku przez bohaterów w mundurach.
Krzys19 pisze:Sąsiedzi upadli już bardzo nisko. Niżej się nie da.
Widzewianka_TM pisze:Wczorajsze święto jak dla mnie zostało popsute już na meczu. Cała runda spokojnie, na ostatnim milicji jak na ekstraklasie, widać - szykowali się chyba na nas :twisted: z pełną gotowością. Sam mecz nudnawy, ale atrakcje dodatkowe na stadionie to już pełne przegięcie... Widziałam,że jeden gość chciał wyjść pod koniec, nie chcieli go wypuścić to rzucił się na policjanta. Jak ten mu haka założył to zaliczył glebę i na kopie wyleciał za bramę.. a potem znowu się rzucał... I przez takich "debili" stało się co się stało... Leciały kamienie..gazowanie kobiet i dzieci i wszystkich, to już brak słów na to... Fajnie by było jakby ten mądry policjant kiedyś w gębę oberwał gazem, ciekawe jakby się poczuł... Wszystkich jak bydło traktować - taka dewiza - lać, psikać i nie patrzeć na kogo.
Przy wyjściu czekała mała ekipa policjantów z tarczami w górze - w formacji już gotowej - także zastanawiałam się czy na nas po prostu nie naskoczą , tak się zaczaili w rogu :?
my podchodzimy w 4 do nich,a oni się cofają w róg z pałkami i w gotowości do lania jak leci. :twisted: :twisted:

Co do oblewania jakimś gównem z góry, to już pato na maksa. ciekawe kto " mądry" to wymyślił... Ale nie od wczoraj wiadomo, jakie gówniane pomysły mają chłopaki z ełksy.
Z racji na to,że znowu jesteśmy na równym poziomie w 3 lidze.. uważam,że odnowią się stare konflikty i będzie większe ciśnienie dla nich też, nie tylko piłkarsko.... :roll:

Sam pochód wizualnie - miazga! TO JEST WIDZEW! i tego nam nikt nigdy nie zabierze.!
pozdro :yahoo:
s00 pisze:j***ć żydów pierdolonych. Musimy wygrać 3 ligę i na kolejny rok upierdolić białe końcówki na 4 poziomie. Zostaną tu na długie lata i dodatkowo z 1 amfiteatralną trybunką.
tofik1910 pisze:
polej pisze:Było pięknie i tyle w temacie. 8-)
To czarne gówno to normalnie schodzi? Bo szkoda mi trochę koszulki..
Nie wiem czym te k***y oblaly kibiców ale jesli plama jest tlusta to polecam taki specyfik w opakowaniu jak plyn do mycia szyb jest do tlustych plam a nazywa sie Meglio :D
szpakofski pisze:Pochowali się w zajszczanych klatkach schodowych, które są ich żywiołem i naturalnym środowiskiem i wylali olej na kibiców w pochodzie. To jedyne na co ich stać aby pokazać, że resztki pokolenia białych końcówek jeszcze kwiczą. Przecież nie zrobią tego poprzez frekwencję czy pomoc klubowi.
darkolodz pisze:Czy ktos wie czy dorwali tych fletów z kałesu co rzucili ten olej straty jak cholera dwie koszulki i dwa szale ja i Syn :(
gawell8 pisze:7KS tym wylanym smarem pokazał swoje kompleksy i brak honoru.
gawell8 pisze:
kowal24 pisze:My z zona straty wyliczylismy na dobrych kilka stow. Buty spodnie plecak wszystko do wyrzucenia w zasadzie po tym oleju. Niestety bylismy akurat bardzo blisko wiadra. Ja cale rece glowe mialem w oleju. Zastanawiam sie co z gosciem ktory oberwal tym wiadrem. Bo widzialem ze kogos ono przerwrocilo. Akcja totalnie bez honoru. Wielcy huligani - rzucic wiadrem z dachu w idacych ludzi. DNO! Tacy z nich lodzianie a zniszczyli lodz i zaatakowali rowniez postronnych ludzi na pietrynie.
zule nie Łodzianie na Łodzian to trzeba zasłużyć a psy do bram na włókienkę.
Zero honoru z dachu w ludzi...szkoda ze kamieniami nie porzucali z dachu.
gawell8 pisze:
kowal24 pisze:My z zona straty wyliczylismy na dobrych kilka stow. Buty spodnie plecak wszystko do wyrzucenia w zasadzie po tym oleju. Niestety bylismy akurat bardzo blisko wiadra. Ja cale rece glowe mialem w oleju. Zastanawiam sie co z gosciem ktory oberwal tym wiadrem. Bo widzialem ze kogos ono przerwrocilo. Akcja totalnie bez honoru. Wielcy huligani - rzucic wiadrem z dachu w idacych ludzi. DNO! Tacy z nich lodzianie a zniszczyli lodz i zaatakowali rowniez postronnych ludzi na pietrynie.
zule nie Łodzianie na Łodzian to trzeba zasłużyć a psy do bram na włókienkę.
Zero honoru z dachu w ludzi...szkoda ze kamieniami nie porzucali z dachu
.
O kim mówisz o Wiśle ?? Hahaha ludziu HOMOru
SLAW' pisze:Mam nadzieję że następnym razem grupy rzucające kamienie trochę pomyślą, byłem w tej grupie zagazowanej(pomimo ze nie dymiłem z sukami) i ciężko było uciekać jak się dostało po oczach. Tymczasem była grupa "debili" bo jak inaczej nazwać osobę próbująca dorzucić kamień chyba z połowy trybuny do policji. Połowa kamieni lądowała bezpośrednio przy zagazowanych bo do policji tylko część dolatywała zresztą i tak nie miała im szansy nic zrobić, ale własnym kibicom bez kasków i owszem.Tylko przypadek ze tam nie uszkodziliście własnych kibiców.
A ten pisze z kolei o swoich kolegach po szalu heh
tom87 pisze:Dziennikarz wybiórczej Nowocień na twiterze komentował wczorajszą fete:

"Tak głośnego "j... ŁKS" jak teraz przy Abramce jeszcze nie slyszalem"

" Dużo dziś ciekawych rzeczy. Kolejną dziewczyna (ładna) intonująca na pół Piotrkowskiej znaną widzewską pieśń o ŁKS. Słodko"

:lol:
YNWA pisze:Jak komuś uda się usunąć plamy z ubrań to bardzo chętnie wypróbuję sposób na moich spodniach bo mam kilka niewielkich plamek 8-)

PS j***ć cie szmato co lejesz olejem i nie masz odwagi stanąć twarzą w twarz, na pewno to czytasz i się teraz brandzlujesz.
1.9.1.0 pisze:nie spinajcie się panowie niepotrzebnie bo to nikomu nie służy :) będzie nowy stadion to kto nie bedzie chcial raczej dymu się nie nawdycha, przypomnijcie sobie mecz z Lechią i czarny zegar i też się nikt nie udusił więc też nie przesadzajmy ;)

przemarsz konkretny, 6 tysięcy Widzewiakow z całej Polski przyjeżdża/przychodzi na fete z okazji awansu do III lig
i więc co to będzie na kolejnych fetach pomyślcie, a później po mistrzostwie, które w końcu musi wrócić. Warto żyć dla takich wieczorów jak wczoraj, warto chodzić na tą klase rozgrywkową bo na Widzewie to wygląda naprawdę ekstraklasowo, wiadomo, że umiemy lepiej ale doszukiwanie się na siłe minusów tego sezonu jest nie na miejscu.
To co powiedział nasz prezes o sposnorach to nie sa puste słowa, dzięki nam kibicom pośrednio jak przez takie akcje jak wczoraj i bezpośrednio jak wpłaty na WOWP i do klubu to wszystko po prostu ma sens, nie widze innej możliwości jak rozjechanie również 3 ligi, a w drugiej to już będą rywale z kibicami, beda wyjazdy po calutkiej Polsce zacznie to wygladać tak jak powinno :)

AVE RTS! :Widzew
6 tysięcy was było na Pietrynce w drodze na plac?
Hahaha a czasem nie 10 ? Czekam na jakieś zdjęcia coś bo narazie cisza przed burzą , magicy w photoshopie już robia cuda...

Ktoś coś jeszcze się chciał dowiedzieć o wczorajszym dniu :-) ??? z]apraszam na forum Widzewa [link] , tam jest wszystko wyjaśniane na bieżąco przez czerwonych .. ...
PATO 1908 GANG

Incognito.

Post autor: Incognito. » 20.06.2016, 01:39

sie podnieciles co

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 20.06.2016, 02:13

Incognito - moje zdanie znasz , twoich kumpli zdanie też juz wszyscy poznali -

a teraz dociągnijcie w photoshopie na fotkach z przemarszu chociaż do 4 tysięcy + , zróbcie porządek na swoim forum , (zbanujcie tych co " lipe robili " ), i ustalcie nowa jedna wersje zdarzeń - a jutro od rana ...jazda od nowa i kolejne prowokacje , płacze i żale mimo że macie akurat okazję zająć się sobą.. :-)
PATO 1908 GANG

357.

Post autor: 357. » 20.06.2016, 02:15

a ty pisz do sadistica zeby filmik z toba zdjeli ze strony głównej.

mabo

Post autor: mabo » 20.06.2016, 09:22

Liczba 6 tysięcy podana przez policję.

Ciężko dokładnie określić liczbę przy takim wydarzeniu, myślę, że wiele osób było pozytywnie zaskoczonych frekwencją. Jest filmik kręcony przez kiboli Ruchu, gdzie widać cały marsz z góry. Możecie oglądać i kropkować.

Natomiast rozumiem ból - u Was ostatni raz taka liczba na derbach czy po mistrzostwie Polski, a w obecnym czasie potrzeba 4 weekendów na stadionie, żeby zebrać tyle szala ;)

Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź » 20.06.2016, 09:34

5-6 tysięcy było podane przez policję i kilka portali internetowych. Pochód na początku na pewno był mniejszy, ale sporo osób dołączyło po drodze czy czekali na Placu Wolności. Pato zacytowałbym posty z waszego forum gdzie pisaliście, że jest 1.5 tysiąca na waszym pochodzie albo kilka postów o naszym pochodzie. Niestety bardzo szybko znikają z waszego forum.

serce miasta

Post autor: serce miasta » 20.06.2016, 09:50

pejsy pisałem żebyście zamkneli pizdy bo sie ośmieszacie.Mieliśmy zajebistą sobote i wg.wiosne.Był dobry osiedlowy turniej,były zbiórki fanatyków na osiedlach,wspólna integracja,mega przemarsz,ekipa mocnych wrażeń,zabawa w blasku rac na Śródmieściu tj.pl.Wolności więc jest sie czym chwalić a to że wspominamy też o was jest przecież czymś oczywistym w mieście derbowym.
Co do liczby uczestników całej imprezy to na jakiej podstawie my jako kibice mamy oszacowac liczbe jej uczestników?Prezes/klub był organizatorem,podał taką liczbe jaką przedstawiły mu psy czy jest to wiarygodne czy nie interesuje mnie i podejrzewam większości moich kolegów po szalu.Nie o liczbe tu chodziło choć jest ona ważna.Najważniejsze jest to ze Widzew udowodnił że po upadku sportowym,zawirowaniami spowodowanymi rozjebaniem sie jedrasa ma sie dobrze i w Łodzi i w fc. oraz oczywiście piłkarsko co też jest mega ważne.

ts1998

Post autor: ts1998 » 20.06.2016, 09:56

Czy tylko ja mam wrażenie ze bnowiak i serce miasta to jedna i ta sama osoba identyfikująca się na zmianę raz z jednym raz z drugim klubem ??

serce miasta

Post autor: serce miasta » 20.06.2016, 09:59

przemarsz spod stadionu bez ludzi czekających na pl.Wolności na ul.Piotrkowskiej i dołączających po drodze niekiedy całych rodzin

https://www.youtube.com/watch?v=CdRelKfGQIs

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 20.06.2016, 10:10

Hehe, Widzew zawsze magicznie się rozrastał, szczególnie na wyjazdach do Poznania, gdzie określali się na prawie 2x więcej ludzi niż chodziło na ich mecze domowe :)
Nie na darmo byli kropkowani prawie za każdym razem po podaniu "oficjalnych" liczb.
Jak już p********* jak mały kazio po kwaśnym mleku to powiedz o które mecze ci chodzi dokładnie gdzie określiliśmy się na dwa razy więcej i gdzie rzekomo było nas więcej nisz na meczu u siebie,a jak nie to stul dziub bo musisz się wszędzie wpierdolić jak majty w dupe, ja wiem że liczby łksu jest łatwo oszacować ale w przypadku kilkutysięcznych pochodów/wyjazdów jest to nieco utrudnione.
Biedny rabe przechodzi ciężki okres bidula jest bliski załamania nerwowego ,zarywa nocki niczym rasowy śledczy siedzi na forum Widzewa by później swe skrupulatnie wyselekcjonowane cytaty przekazać je nam, aby prawda wyszła na jaw, zawsze swoimi wątpliwościami możesz podzielić się na tak uwielbianym przez ciebie forum Widzewa chętnie cię wysłuchamy.

nisc

Post autor: nisc » 20.06.2016, 10:59

PanTuNieStał pisze:
Hehe, Widzew zawsze magicznie się rozrastał, szczególnie na wyjazdach do Poznania, gdzie określali się na prawie 2x więcej ludzi niż chodziło na ich mecze domowe :)
Nie na darmo byli kropkowani prawie za każdym razem po podaniu "oficjalnych" liczb.
Jak już p********* jak mały kazio po kwaśnym mleku to powiedz o które mecze ci chodzi dokładnie gdzie określiliśmy się na dwa razy więcej i gdzie rzekomo było nas więcej nisz na meczu u siebie,a jak nie to stul dziub bo musisz się wszędzie wpierdolić jak majty w dupe, ja wiem że liczby łksu jest łatwo oszacować ale w przypadku kilkutysięcznych pochodów/wyjazdów jest to nieco utrudnione.
Biedny rabe przechodzi ciężki okres bidula jest bliski załamania nerwowego ,zarywa nocki niczym rasowy śledczy siedzi na forum Widzewa by później swe skrupulatnie wyselekcjonowane cytaty przekazać je nam, aby prawda wyszła na jaw, zawsze swoimi wątpliwościami możesz podzielić się na tak uwielbianym przez ciebie forum Widzewa chętnie cię wysłuchamy.
zupelnie obiektywnie z neutralnego punktu widzenia, na pochodzie Widzewa z okazji awansu do poteznej ligi ludzi od....ch**a, na bardzo waznym i w sumie ciagle prestizowym meczu LKS z Polonia Warszawa gospodarzy tworzacych jako taki mlyn na stadionie 400-500?

ja w kazdym razie licze na derby z publicznoscia z obydwu klubow,
TYBET JEST SERBSKI

lukb

Post autor: lukb » 20.06.2016, 11:05

ale żydki mają ból d*** z okazji naszej fety :) oby tak dalej , za rok będzie jeszcze większa jeszcze mocniejsza :D

White1910Pride

Post autor: White1910Pride » 20.06.2016, 11:10

Biorąc pod uwagę stopień rozgrywek, dopuszczalną pojemność SMS to pochód wypadł bardzo okazale i godnie. Widać jaki mamy potencjał i już się nie mogę doczekać nowego obiektu. Cieszy duża liczba dzieciaków i ludzi dołączających podczas pochodu, zwłaszcza grupa czekająca na Narutowicza/ Piotrkowska była bardzo bardzo liczna.

Pato masz nieźle zjebaną psychikę zatem...powyżej masz filmik wrzucony z przejścia koło abramki, z pozdrowieniami dla was, tak jak było napisane, nie ma na nim ogromnej ilości ludzi, którzy dołączyli później na praktycznie całej trasie pochodu od Piłsudskiego, ale co tam- kadruj i kropkuj. Licz chłopie.
[link]

MW10

Post autor: MW10 » 20.06.2016, 11:17

Parchate ryje najebały 2 strony postów o swoim pochodzie, w każdym z nich pisząc o bólu d***. Oj ciągnie się za wami ten pamiętny Madryt i ruchanie z ruskimi...
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

C1365O

Post autor: C1365O » 20.06.2016, 11:30

MW10 pisze:Parchate ryje najebały 2 strony postów o swoim pochodzie, w każdym z nich pisząc o bólu d***. Oj ciągnie się za wami ten pamiętny Madryt i ruchanie z ruskimi...
Skończyłes się już brandzlować w krzakach pod Madryt? :-)

ELC

Post autor: ELC » 20.06.2016, 11:35

Panowie naprawdę chce wam się zniżać do ich poziomu ?
Wracając do tematu:
Obrazek
"Przyznał, że na razie Stowarzyszeniu Kibiców ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi."
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html

Pałer

Post autor: Pałer » 20.06.2016, 11:48

Ból dupsk u Łksioków jest przeogromny. Cieszy :)

Radicaal

Post autor: Radicaal » 20.06.2016, 12:41

Śmieszne to.Napiszcie jeszcze z 10 razy o tym bólu d*** a stanie się prawdą.Który kibic z Łodzi płacze tutaj o Wasze sobotnie święto?A to że łodzianie polemizują na temat Waszej frekwencji na Waszym święcie to chyba normalne.
Nie ma drugiej takiej ekipy w Polsce,która tak bezczelnie przekłamuje,zawyża swoje liczby jak Wy.
I o tym wiedzą i piszą postronni kibice z kraju.Co nie oznacza,że było Was w sobotę,w mieście Łodzi mało.Było Was dużo.
I na koniec coś dzięki czemu możecie jeszcze i jeszcze urosnąć i jeszcze:w weekend rządziliście w mieście Łodzi,bo rozumiem,że powroty mięliście w niedzielę...

ODPOWIEDZ