Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Kolejny nick

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Kolejny nick » 20.06.2016, 12:50

nisc pisze:
zupelnie obiektywnie z neutralnego punktu widzenia, na pochodzie Widzewa z okazji awansu do poteznej ligi ludzi od....ch**a, na bardzo waznym i w sumie ciagle prestizowym meczu LKS z Polonia Warszawa gospodarzy tworzacych jako taki mlyn na stadionie 400-500?

ja w kazdym razie licze na derby z publicznoscia z obydwu klubow,
400-500 to nas bylo przed meczem na zbiorce na placu . Zbiorke oglosilismy bodajze 3 dni wczesniej, bo taki pochod był uzupełnieniem oprawy na stadionie i na szybko taki pomysł został ogarniety...
Zbiorka była bodajze o 13 i ciezko to porownywac z fetą gdzie wszyscy idą ze stadionu , i gdzie jest to ogłoszone na pare tygodni wczesniej.
Piszesz o naszym młynie, nie wiem w jakim celu - ale młyn 500 osob jak to piszesz, to w dzisiejszych realiach nie jest mało. Na stadionie było nas mysle koło 4-5 tysiecy i czesto w dopingu brał udział caly stadion.

Oczywiscie my mamy bół d*** z powodu fety Widzewa mimo ze to widzewiaki tutaj najbardziej płaczą i chcą zaklnąc rzeczywistosc zeby faktycznie kazdy tak myślał. Smieszne to , bo porownywanie sie do nas, porwonywanie przez samych Widzewiaków tych naszych pochodów ostatnich , pisanie i nasmiewanie sie z harlem shake i płącze o tym kto wiadrem na łeb wyłapał przy wejsciu na plac wolnosci to oczywiscie najlepszy dowód na nasz ból d*** , zalosne to jest...
mabo pisze:Liczba 6 tysięcy podana przez policję.

Ciężko dokładnie określić liczbę przy takim wydarzeniu, myślę, że wiele osób było pozytywnie zaskoczonych frekwencją. Jest filmik kręcony przez kiboli Ruchu, gdzie widać cały marsz z góry. Możecie oglądać i kropkować.

Natomiast rozumiem ból - u Was ostatni raz taka liczba na derbach czy po mistrzostwie Polski, a w obecnym czasie potrzeba 4 weekendów na stadionie, żeby zebrać tyle szala ;)
widziałem jak Was szło 6 tysiecy na derby, i widziałem dokladnie wasz pochód w sobote. To ze twierdzicie ze było was 6 koła to wasza sprawa, ale nie myslcie ze naprawe wszyscy byli poktrani po bramach, bo sporo osob było na pietrynce i kazdy sobie mogl ocenic ile was faktycznie było...

Natomiast apropo bólu d*** znowu kolejny as - zajrzyj na swoje forum, i na te wpisy powyzej co cytowałem waszego autorstwa to tam znajdziesz idealne przykłady na BÓL d***. To co piszesz o naszych frekwencjach to tez niezla prowokacja i napinka ze strony tych co ich oczywiscie nic nie boli 0- dla twojej swiadomosci na meczu z Polonią było nas wiecej niz was w sobote, ale co mi tam zyj sobie dalej w swoim czerwonym swiecie....
PATO 1908 GANG

iparts.pl
Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 20.06.2016, 12:59

zrobicie wszystko zeby zwrócic uwage na siebie...

wroccie do stron gdzie było pisane o meczu z Polonią i zobaczcie czerwone łaki jaki wtedy bol d*** zescie pokazali. I jak zescie przezywali ten nasz pochód na swoim forum gdzie niemalze kropkowaliscie nas z kamer miejskich..

Z mojej strony byla wtedy relacja i pare komentarzy na najsmieszniejsze wasze wymysły, a wy lamento jak zawsze na kilkadziesiat wpisów, umniejszanie nasmiewanie i powszechna megalomania.
A teraz ktos wytyka ze przesadzacie z tą liczbą6 tysiecy, o reszcie nawet nikt nic nie pisze, a wy dalej bol d*** i porownujecie sie do nas, do naszych frekwencji, do naszych akcji na miescie gdzie mozliwosci i realia sa zupelnie inne i oczywiscie to my mamy ból d*** hahah zalosne to jest w c*** zydzewiaki...

Gdyby nikt z ŁKSu w sumie sie tu nie wpisywal to dopiero by wyszlo wasze oblicze, ale wtedy wy byscie sie porejestrowali jako ŁKSiacy co juz robiliscie i byscie prowokowali byle zwrocic na siebie uwage - brawo wielki i najwiekszy Widzew...
PATO 1908 GANG

Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź » 20.06.2016, 13:07

Na meczu z Polonią było was 4-5 tysięcy? Wasza trybuna ma dopuszczalną pojemność 4900 w tym sektor gości 700 i do tego spory bufor.

podejźrzon

Post autor: podejźrzon » 20.06.2016, 13:16

Kolejny nick pisze: Piszesz o naszym młynie, nie wiem w jakim celu - ale młyn 500 osob jak to piszesz, to w dzisiejszych realiach nie jest mało. Na stadionie było nas mysle koło 4-5 tysiecy i czesto w dopingu brał udział caly stadion.
2969 widzów. I kto tu zawyża? :D:D:D

wid08

Post autor: wid08 » 20.06.2016, 13:18

Pojemność to 5700 .
A tutaj wasze zdjęcie bez rac
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 7983349360
6 tysięcy jak nic :D
Klasyka gatunku widzewskiej propagandy
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie

Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź » 20.06.2016, 13:21

Pojemność to 5100 a dopuszczone 4900( te 200 na górze po środku jest wyłączone). Zapytajcie swoich kolegów, że nie ma żadnego 5700

Radicaal

Post autor: Radicaal » 20.06.2016, 13:27

wid08 pisze:Pojemność to 5700 .
O kurczę,tych zdjęć nie widziałem.Rzekł bym że jest tam dycha.Zaraz,zaraz,mowa o wielkim i jeszcze większym Widzewie i jeszcze,więc napiszę 15 koła tam było.A co tam-niech idzie w Polskę jaki to ten Widzew jest "wielki".

P.S.Ciekawe ilu z Łodzi....?

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 20.06.2016, 13:31

O już doszedłeś, ile by nie było,będzie nas zawsze więcej niż was, podłoga sufit kojarzysz.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

White1910Pride

Post autor: White1910Pride » 20.06.2016, 13:33

wid08 pisze:Pojemność to 5700 .
oooo to jest dobre !!! :) zdjęcie nr 1 sprzed fety na placu jak ludzie dopiero wchodzą, zdjęcia numer 2 i 3 już po fecie kiedy to Bałuty zrobiły swoją prezentacje i autobus zrobił rundkę pożegnalną, a gdzie są zrzuty z samej fety jak były np. racowiska? i wy piszecie o naszej propagandzie? i jeszcze te wasze komentarze na tym profilu pod zdjęciami :) dzięki za poprawienie humoru :))) a już hitem jest ten leszcz co pisze o jakiś małych grupkach, komedia

https://www.facebook.com/APGladkowscy/p ... 8956780539

kolejna galeria z naszego święta
[link]

Radicaal

Post autor: Radicaal » 20.06.2016, 13:40

Nie,nie.To my dziękujemy za poprawienie humoru,o wielcy ludzie...humoru...

Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź » 20.06.2016, 13:43

Niedługo minie rok od meczu otwarcia, a wy ludziom nadal wciskacie kit, ze ta trybuna ma 5700. Podajecie frekwencje z każdego meczu z dokładnością do jednej osoby, pewnie tyle ile przejdzie przez bramki. Dlaczego niektórzy próbują wmówić, że było was więcej niż jest podane, albo że na meczu z Polonią był komplet?( Były takie posty od kilku osób na tym forum)

White1910Pride

Post autor: White1910Pride » 20.06.2016, 13:44

Radicaal pisze:Nie,nie.To my dziękujemy za poprawienie humoru,o wielcy ludzie...humoru...
wykadrowaliście już film spod abramki ? ;)
[link]

stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg » 20.06.2016, 13:44

Panowie na c*** się tak spinacie. Według mnie liczba 6 tys podana przez psy jest przesadzona. Ciężko będzie określić ilu Nas dokładnie było bo jest to technicznie niemożliwe. Było Nas sporo i to jest najważniejsze. Chuliganom z Polesia jest to nie w smak bo dla nich taka liczba jest nieosiagalna
:twisted:

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 20.06.2016, 13:46

Radical masz na poprawe humoru

Obrazek

P.S Ciekawe ilu z Włocławka i Piotrkowa
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

White1910Pride

Post autor: White1910Pride » 20.06.2016, 13:49

stachuzrdg pisze:Panowie na c*** się tak spinacie. Według mnie liczba 6 tys podana przez psy jest przesadzona. Ciężko będzie określić ilu Nas dokładnie było bo jest to technicznie niemożliwe. Było Nas sporo i to jest najważniejsze. Chuliganom z Polesia jest to nie w smak bo dla nich taka liczba jest nieosiagalna
według mnie również ale miło patrzeć jak naszych sąsiadów boli to, że dla nich taka feta jest na dziś nieosiągalna
[link]

ZamknijDrzwi

Post autor: ZamknijDrzwi » 20.06.2016, 14:15

Po pierwsze przemarsz Wam się udał,ale 6 tysięcy tam nie było.
Po drugie pierdolicie o smarze,ze patologia,gdybyście Wy,wpadli na takie coś,było,by wszystko okey,kto zna łódzkie realia wie,co może znajdywać się na dachach kamienic,gdy wpada wróg.
Po trzecie widać i słychać na jednym z filmików "klubem Łodzi jest",i znów pokazujemy,ze gdy jesteście,My się nie chowamy po kanałach,a gdzie Wy jesteście,gdy My chodzimy pietryną? Może raz byście się pokazali,ze jesteście? Chyba,ze śmieszny transparent na Placu Wolności namalowany przez jakiegoś dysgrafa to szczyt możliwości?

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 20.06.2016, 14:34

CAŁA POLSKA SIE ZJECHAŁA
NA TEN NAS NASZ WYŚNIONY AWANS...

SĄ KOLUSZKI i BRZEZINY
DZISIAJ W ŁODZI PORZĄDZIMY

CHOC NA MECZU OSTRE SPIĘCIE
PSY NAM URZĄDZIŁY DĘCIE.

WESZLI SOBIE JAK DO SIEBIE
KLUB ICH WPUSCIŁ - PIES ICH j****...

WSZYSCY MYSLA JUZ O FECIE
KAZDY MYSLI CO TO BĘDZIE...

PATRZE SOBIE DOOKOŁA
JEST NAS JUZ Z 50 KOŁA

ZYDKI WSZYSTKIE POKITRANI
WIELKI WIDZEW IDZIE NA NICH !

MAPKI JUZ PRZYGOTOWANE
BY NIE ZGUBIĆ SIE NA AMEN.

NA PIETRYNIE NIEZŁE ŚCISKI
ZACZEPIAMY SOBIE WSZYSTKICH.

JAKIE ŁADNE KAMIENICE
PIĘKNE MUSI BYĆ TU ŻYCIE...

PATRZE W GÓRE, WSZEDZIE GRAFY
ALE CZEMU NIE MA NASZYCH ??

KUMPEL SZYBKO MI TŁUMACZY -
OPŁACILI GRAFFICIARZY !

PLAC WOLNOŚCI WIDAĆ Z DALI...
A TU COŚ SIĘ Z GÓRY WALI !!

LECI CZARNA PLAMA NA NAS...
KTOŚ TAM Z GÓRY KRZYCZY - '' HAMAS "

WSZYSCY W KOŁO UJEBANI
NAWET NASI CHULIGANI !

GOSCIU DOSTAŁ WIADREM W GŁOWĘ !
JEMU NIC JUZ NIE POMOŻE ...

OD NAS CHŁOPCY CHCĄ GO CUCIĆ
LECZ ICH PSY WZIELY NA BUTY !

PYTAM WSZYSTKICH - O CO CHODZI !?
GOSCIU PIERWSZY BYŁ W ŁODZI !

WSZYSCY NARAZ POSMUTNIELI
CZEGOŚ TAKIEGO NIE PRZEWIDZIELI...

CIUCHY WSZYSTKIE UJEBANE
MORDY CAŁKIEM UCHLAPANE.

DO LOKALI NIE CHCA WPUSCIC
KAŻA SCHODY NAM OPUŚCIC.

KTOŚ TAM PYTA - CZY Z CHORZOWA ?
BO TAM TAKA BRUDNA MODA.

CHCE SIE UMYĆ , MÓWIE SZCZERZE
WIELU Z NAS JEST W TEJ POTRZEBIE.

LECZ NIKT NIE CHCE TEGO SŁUCHAC
KARZĄ NAM SIE LEPIEJ UBRAĆ..

LUDZIE SMIEJĄ SIE Z NAS W KOŁO
A NAM WCALE NIE WESOŁO...

MAM JUZ DOSC TYCH DZIWNYCH SPOJRZEN
PRZECIEZ TO NIE NASZA WINA..

BY ZAPOMNIEC O TYM WSZYSTKIM
WALE SAM ZE 4 WINA...

GUBIE DROGE NA PKS
MAPKE ZLAŁ MI TEŻ - ŁKS .

----------
PYTAM DZISIAJ KUMPLA Z RANA

O CO TUTAJ WOGOLE CHODZI
PRZECIEŻ ŁKSY NIE MA W ŁODZI ?!

KUMPEL MOWI MI OD RAZU:
''NIE ROZKMINIAJ TU ZA WIELE
PRAWDĄ Z TOBĄ SIĘ PODZIELE...

ŁKS TO c*** A NIE KIBICE.
WIDZEW TO DLA NICH CAŁE JEST ZYCIE.

ZAWSZE SĄ POKITRANI
LUB POD ŻABKĄ NAJEBANI.

PATOLOGIA I NIC WIECEJ
JA DO DZIŚ MAM CZARNE RĘCE... "

autorstwo << kibic Widzewa>> wierszyk ''feta 2016''
PATO 1908 GANG

White1910Pride

Post autor: White1910Pride » 20.06.2016, 14:38

ZamknijDrzwi pisze:Po pierwsze przemarsz Wam się udał,ale 6 tysięcy tam nie było.
Po drugie pierdolicie o smarze,ze patologia,gdybyście Wy,wpadli na takie coś,było,by wszystko okey,kto zna łódzkie realia wie,co może znajdywać się na dachach kamienic,gdy wpada wróg.
Po trzecie widać i słychać na jednym z filmików "klubem Łodzi jest",i znów pokazujemy,ze gdy jesteście,My się nie chowamy po kanałach,a gdzie Wy jesteście,gdy My chodzimy pietryną? Może raz byście się pokazali,ze jesteście? Chyba,ze śmieszny transparent na Placu Wolności namalowany przez jakiegoś dysgrafa to szczyt możliwości?
przechodziliśmy koło Abramowskiego gdzie stała jakaś tam grupa waszych plus zwykli mieszkańcy, oczywiście ulica była szczelnie obstawiona przez policję, dosyć dziwne by było gdybyście w ogóle nic nie krzyknęli, a tak okrzyk jak pochód już praktycznie przeszedł ;)

jeśli dla ciebie zrzucenie ciężkiego wiadra wypełnionego jakimś tam smarem na głowę ludzi jest ok to nie mam pytań, tutaj zresztą tych śmiałków kryjących się na dachu uratowała policja, mnie osobiście ta akcja nie dziwi bo to adekwatnie do waszego poziomu, w końcu robicie tam sobie jakieś "rzuty w żyda" i inne świetne zabawy na waszych festynach, taki macie medialny styl i taki idiota jak bnowak idealnie to obrazuje
[link]

Radicaal

Post autor: Radicaal » 20.06.2016, 14:41

White1910Pride pisze:
ZamknijDrzwi pisze:Po pierwsze przemarsz Wam się udał,ale 6 tysięcy tam nie było.
przechodziliśmy koło Abramowskiego gdzie stała jakaś tam grupa waszych plus zwykli mieszkańcy, oczywiście ulica była szczelnie obstawiona przez policję, dosyć dziwne by było gdybyście w ogóle nic nie krzyknęli, a tak okrzyk jak pochód już praktycznie przeszedł ;)

jeśli dla ciebie zrzucenie ciężkiego wiadra wypełnionego jakimś tam smarem na głowę ludzi jest ok to nie mam pytań, tutaj zresztą tych śmiałków kryjących się na dachu uratowała policja, mnie osobiście ta akcja nie dziwi bo to adekwatnie do waszego poziomu, w końcu robicie tam sobie jakieś "rzuty w żyda" i inne świetne zabawy na waszych festynach, taki macie medialny styl i taki idiota jak bnowak idealnie to obrazuje
Jak dla Was jest normalne stać na flagą CSKA,która obraża naród Polski,a którą to przywieźli do Łodzi na Wasze zaproszenie-to ja nie mam pytań o wielcy ludzie "honoru".

White1910Pride

Post autor: White1910Pride » 20.06.2016, 14:45

temat tej flagi już tutaj wyjaśniłem dosyć dokładnie, nie będę się powtarzał
[link]

Radicaal

Post autor: Radicaal » 20.06.2016, 14:49

No co Ty?Gdzie żeś wyjaśniał?Gdzie ta historyjka?Co tam za strategię obraliście,by wyszło na Wasze?
Słońce raziło i nie zauważyliście?Deszcz padał?Czy inne nie sprzyjające warunki?
Ludzie honoru?No proszę Was...

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 20.06.2016, 14:57

Już pomijając liczbę pochód był w c*** konkretny a liczba nieosiągalna dla kibiców Łksu. Dziękuję dobranoc.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!

ZamknijDrzwi

Post autor: ZamknijDrzwi » 20.06.2016, 14:58

Trudno,by było "jakaś tam grupa waszych plus zwykli mieszkańcy" było ich słychać przy waszych śpiewach.
I wiem,ze stały psy i widziałem,ze ktoś tam chciał konfrontacji od Was,ale nie zmienia to faktu,ze się pokazali,czemu przy naszych przemraszach nie ma nic podobnego z waszej strony? Nie szukam spiny,ale chodzi mi o obiektywizm z waszej strony,ze zazwyczaj jak coś zrobimy to jest patologia,najebańce spod żabki.

PS. Kiedy kończą budowę waszego stadionu? Będzie otwarty na nowy sezon?

White1910Pride

Post autor: White1910Pride » 20.06.2016, 15:10

ZamknijDrzwi pisze:Trudno,by było "jakaś tam grupa waszych plus zwykli mieszkańcy" było ich słychać przy waszych śpiewach.
I wiem,ze stały psy i widziałem,ze ktoś tam chciał konfrontacji od Was,ale nie zmienia to faktu,ze się pokazali,czemu przy naszych przemraszach nie ma nic podobnego z waszej strony? Nie szukam spiny,ale chodzi mi o obiektywizm z waszej strony,ze zazwyczaj jak coś zrobimy to jest patologia,najebańce spod żabki.

PS. Kiedy kończą budowę waszego stadionu? Będzie otwarty na nowy sezon?
Ale ja tego nie kwestionuje i chyba nikt nie zaprzecza, że na Abramce ludzie wyszli z domów. Odpowiadając na twoje pytanie - może dlatego, że wasze przemarsze raczej rzadko idą po typowo naszych rejonach - kojarzę jedynie jakiś przemarsz Limanki po Starym Mieście przez Park Śledzia w kierunku Placu Wolności, ale jak dokładnie oni szli to nie wiem i był to raczej wjazd z zaskoczenia. Nie chce odbijać piłeczki, ale gdyby nie policja to oczywiste jest, że i w sobotę na Abramce byłoby pusto tak jak pusto było przy okazji zwykłych meczy, kiedy to przechodziły przez nią nasze Bałuty czy Śródmieście szukając wrażeń. Takie są realia.

Stadion ma być ukończony w listopadzie, jak wyjdzie to się okaże, ale jakiś specjalnych poślizgów w realizacji nie ma.

Radicaal poszukaj sobie ;)
[link]

mms

Post autor: mms » 20.06.2016, 15:30

Kolejny nick pisze:nie myslcie ze naprawe wszyscy byli poktrani po bramach, bo sporo osob było na pietrynce i kazdy sobie mogl ocenic ile was faktycznie było...
Chyba jakieś justiny bibery co najwyżej :) Przed i po kręciły się grupki szukające was, wy jedynie ograniczyliście się do napinki za pleców policji czy akcją na dachu. Z bezpiecznej odległości to każdy kozak, ale nie każdy z was miał szczęście i ktoś tam w garbatego nosa dostał. Ponoć jeden nawet skończył z połamanymi nogami :) teraz będzie miał przynajmniej sporo wolnego i będzie mógł dołączyć do elity internetowych hools z amfiteatru :)
Kolejny nick pisze:Zbiorka była bodajze o 13 i ciezko to porownywac z fetą gdzie wszyscy idą ze stadionu , i gdzie jest to ogłoszone na pare tygodni wczesniej.
Jak ciężko porównać? Przecież mieliście w ten dzień mecz, i to nie ma różnicy czy ludzie idą na stadion czy ze stadionu. Jak jesteście pizdy i nie potraficie się zebrać to wasz problem. Ale żeby nie było, dostaniesz lepsze porównanie. Całkiem nie tak dawno ze stadionu mieliście przemarsz w sprawie stadionu pod UMŁ, i ilu was wtedy było? 2 tysiące jak dobrze pamiętam, może lekko ponad :)

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 20.06.2016, 16:08

bol d*** ze strony ŁKSu jest nader dobrze widoczny, szczegolnie po takich wpisach jak ten powyzej MMS hahaha

oczywiscie nie ma zadnej roznicy w tym czy sie oglasza pare dni wczesniej zbiorke i sie idzie w 500 osob przed meczem o godz 13, a w fecie ogloszonej kilka tygodni wczesniej gdzie ida wszyscy ze stadionu. Zadnej roznicy nie ma napoewno kazdy ci przyzna racje, czy my sie mozemy tak zebrac czy nie to nasza sprawa - a ciebie boli dupsko wg twoich kolegow chyba najbardzie tutaj, i aprop tego pochodu gdzie my szlismy z kolei po naszym meczu i mowisz ze było nas 2 tysiacy - TO WRZUC ZDJECIE GDZIE JESTESCIE DOBRZE WIDOCZNI TO WTEDY TO POROWNAMY naszą liczbe , i to wasze 6 tysiecy, ale chyba nadal nie macie takiego zdjecia i nie mozecie tego zrobic...
PATO 1908 GANG

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 20.06.2016, 16:14

To niech będzie 5 tysięcy ale ta liczba jest nadal dla was nieosiągalna.

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 20.06.2016, 16:16

tak sie wszyscy pokitrali ze na waszym filmie slychac nasz doping na Abramce, na pietrynie tez sporo osob od nas widzianych , ale c*** tam napisac sobie mozesz tutaj wszystko, sam wiesz ze bylo od c**** ludzi na pietrynie i chyba nie sadzisz ze wszyscy byli od was ?? tak samo farmazony pisane ze lataliscie bez psow przed pochodem to tez dobra sciema - bo psow bylo od c**** przez caly dzien a bylem na pietrynie od godziny 18 do ciezkiej nocy i od poczatku byly jakies festiwale , o godz 19 szedl jakis pochod z okazji rewolucji 1905 tez obstawiany przez psiarnie itp, gabaryty czekajace na was staly praktycznie wszedzie, tak samo jak tajniaki obstawiajace wiekszosc lokali gdzie do czegos moglo dojsc... ale c*** przeciez wg ciebie musze byc bieberem i nie wiem o czym pisze, a wielcy widzewscy hools z ruchem w 200 osob zgubili psy i siali terror, kabaret... rozumiem ze raz do roku mozecie sie pokazac na miescie ale az tak nie odlatujcie...
PATO 1908 GANG

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 20.06.2016, 16:17

no to wrzuccie fotke jakas - gdzie faktycznie widac te chociaz na oko 5 tysiecy ludzi, to ja wrzuce dla porownania nasze 3,5 tys z pochodu na derby i 2 koła z pochodu w sprawie stadionu, wtedy porownamy co i jak...
PATO 1908 GANG

Radicaal

Post autor: Radicaal » 20.06.2016, 16:24

1.Na pochodzie,w sprawie stadionu,łodzian szło ponad trzy klocki.W przeciwieństwie do pozamiejskich podajemy realne liczby.
2.Gdyby nie reakcja na farmazony o 6 tysiącach,taka liczba dalej by obowiązywała.Ale cóż,bajkopisarzy trzeba na ziemie sprowadzić.
3.Już schodzą do pięciu...czekamy na kolejne zdjęcia,a wtedy "kolejny nick" dawaj swoje zdjęcia,i znów będą mieli wstyd,jak po wyjeździe do Płocka,czyt. rzekome 2300,hehehehe

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 20.06.2016, 16:27

6 czy 5 jest to liczba nieosiągalna dla was i na tym zakończmy temat. Dopiero się zaczną porównania jak będzie nowy stadion. Wtedy nie piśniecie nawet ;)

jazda08

Post autor: jazda08 » 20.06.2016, 16:34

ale jak na wszystkie fc i zgody to szału nie ma z tą ilościom

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 20.06.2016, 16:41

bnowak pastuchu nieźle musisz mieć z****** i smutne życie że jedyne co robisz to siedzisz w internecie i prowokujesz.Psycha ci siadła po tym jak dałeś do ruchania poznaniakom swoją kobietę?

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 20.06.2016, 16:53

bnowak pisze:...a ty ruskim swojego chłopaka?
Macie kontakt jeszcze?Jeździsz w odwiedziny do Poznania?

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 20.06.2016, 17:24

a na ezydzewie nadal lamento i wylewanie żali do komputra, chyba jakis tomik poezji bedzie trzeba wydac na temat wydarzen z soboty - bo tak smiesznie to u was dawno nie było ;)

klubem Łodzi jest... zjawiles sie tu po cos konkretnego?
PATO 1908 GANG

Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto » 20.06.2016, 17:26

Kolejny Nick muszę przyznać że jestem pod wrażeniem :-) fajne ,sensowne ..nooo szacun!
ja nie mam takiego talentu lingwistycznego a do tego nie piszę wierszy..ale tak krótko po częstochowsku

zajebał Ene w szkole dwie stówki
poszedł i kupił z chin tenisówki
zostało mu jeszcze w kieszeni w c*** kasy ,
to kupił dresy i kilo kiełbasy..
hmm, mruknął sobie po nosem
dokupił wiadro z czosnkowym sosem
a na sam koniec dwa proste wina
Nooo! myśli sobie ,teraz dziewczyna!

wyciągnął cegłę czy motorolę ,jakiż telefon!
o ja pierdolę! Wybrał z kontaktów numer jedyny,
do BNOWAKA..do swej dziewczyny!
długo by tu pisać co tam się działo ..

...BNOWAKOWI pękło kakao...

the end

Aptekarz

Post autor: Aptekarz » 20.06.2016, 17:27

[link]

5 tysiecy jak nic :)

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 20.06.2016, 17:28

KlubemŁodziJestRTS pisze:dzisiaj o 13:56
Już pomijając liczbę pochód był w c*** konkretny a liczba nieosiągalna dla kibiców Łksu. Dziękuję dobranoc.
Czyli jednak to ty zes dostał wiadrem na łeb i dopiero teraz sie ocknąłes ?? Zmartwie Cie ale do wieczorka troche jeszcze zostało, idz spac sie regenerować.

PS. liczbe pomijasz z powodu ?? Waszego kolejnego klamstwa i naciagactwa czy jakies inne są przesłanki >?? :D mogliscie zacząc od 10 tysiecy, to moze byscie zjechali z twarzą do tych 5 tys, a tak to musicie kombinować dalej..
PATO 1908 GANG

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 20.06.2016, 17:36

aptekarz, tam ponoć przecznice dalej dolączylo sie około 4 tysiecy Ruchu, CSKA, ELANY, i innych , wiec nie sugeruje sie tym zdjecie....

;)

Ukochane Miasto -
Widzisz ja wierszem opisałem wczorajsze wydarzenia, glownie opierając sie na relacjach was samych i na tym co sam widziałem, zreszta wroce do domu to napisze ostateczna wersje, bo ta była na szybko z glowy trzaskana i o paru rzeczach zapomnialem -

natomiast ty piszesz jakies swoje sex fantazje, nieładnie nieładnie nie na tym polega poezja , ty zes poszedł w opowiesci erotyczne, ,są na necie blogi spróbuj tam swojego talentu bo widac masz duzo do powiedzenia w kwestii pekających dup ...
PATO 1908 GANG

stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg » 20.06.2016, 17:43

Patoterorysto Masz tu filmik i licz https://www.youtube.com/watch?v=7NwPIi8Tm2w
:twisted:

ODPOWIEDZ