400-500 to nas bylo przed meczem na zbiorce na placu . Zbiorke oglosilismy bodajze 3 dni wczesniej, bo taki pochod był uzupełnieniem oprawy na stadionie i na szybko taki pomysł został ogarniety...nisc pisze:
zupelnie obiektywnie z neutralnego punktu widzenia, na pochodzie Widzewa z okazji awansu do poteznej ligi ludzi od....ch**a, na bardzo waznym i w sumie ciagle prestizowym meczu LKS z Polonia Warszawa gospodarzy tworzacych jako taki mlyn na stadionie 400-500?
ja w kazdym razie licze na derby z publicznoscia z obydwu klubow,
Zbiorka była bodajze o 13 i ciezko to porownywac z fetą gdzie wszyscy idą ze stadionu , i gdzie jest to ogłoszone na pare tygodni wczesniej.
Piszesz o naszym młynie, nie wiem w jakim celu - ale młyn 500 osob jak to piszesz, to w dzisiejszych realiach nie jest mało. Na stadionie było nas mysle koło 4-5 tysiecy i czesto w dopingu brał udział caly stadion.
Oczywiscie my mamy bół d*** z powodu fety Widzewa mimo ze to widzewiaki tutaj najbardziej płaczą i chcą zaklnąc rzeczywistosc zeby faktycznie kazdy tak myślał. Smieszne to , bo porownywanie sie do nas, porwonywanie przez samych Widzewiaków tych naszych pochodów ostatnich , pisanie i nasmiewanie sie z harlem shake i płącze o tym kto wiadrem na łeb wyłapał przy wejsciu na plac wolnosci to oczywiscie najlepszy dowód na nasz ból d*** , zalosne to jest...
widziałem jak Was szło 6 tysiecy na derby, i widziałem dokladnie wasz pochód w sobote. To ze twierdzicie ze było was 6 koła to wasza sprawa, ale nie myslcie ze naprawe wszyscy byli poktrani po bramach, bo sporo osob było na pietrynce i kazdy sobie mogl ocenic ile was faktycznie było...mabo pisze:Liczba 6 tysięcy podana przez policję.
Ciężko dokładnie określić liczbę przy takim wydarzeniu, myślę, że wiele osób było pozytywnie zaskoczonych frekwencją. Jest filmik kręcony przez kiboli Ruchu, gdzie widać cały marsz z góry. Możecie oglądać i kropkować.
Natomiast rozumiem ból - u Was ostatni raz taka liczba na derbach czy po mistrzostwie Polski, a w obecnym czasie potrzeba 4 weekendów na stadionie, żeby zebrać tyle szala ;)
Natomiast apropo bólu d*** znowu kolejny as - zajrzyj na swoje forum, i na te wpisy powyzej co cytowałem waszego autorstwa to tam znajdziesz idealne przykłady na BÓL d***. To co piszesz o naszych frekwencjach to tez niezla prowokacja i napinka ze strony tych co ich oczywiscie nic nie boli 0- dla twojej swiadomosci na meczu z Polonią było nas wiecej niz was w sobote, ale co mi tam zyj sobie dalej w swoim czerwonym swiecie....