Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

adwokat

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: adwokat »

Dziewczynki jakie humorki mają ,między sobą bajera ,Korwa wasze forum hehe
iparts.pl
ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS »

chojenki pisze:
ŁKS1908ŁKS pisze:czy ktoś kto nie był nigdy na meczu Widzewa
Pewien jesteś. Bo ja jestem pewien, że prawda jest inna.No ale bajki u was są bardzo popularne i wszystkie je łykacie lub chcecie łykać nawet ich nie przełykając.

tak jestem pewien, a jedna Waszą bajkę na jego temat już obalilem, też byliście pewni że to jego piosenka.
WIDZEWSKAduma

Post autor: WIDZEWSKAduma »

ŁKS1908ŁKS pisze:szczerze to nie wiem co Ci odpowiedzieć , czy ktoś kto nie był nigdy na meczu Widzewa , nie był zaangażowany w jakąkolwiek działalność kibicowską na Widzewie może być przerzutem ? wychował się na Widzewskim osiedlu ,ale pierwszy i ostatni mecz na jakim był to ŁKS i dlatego jest tak nazywany przez Was, na pewno nie wybrał sobie łatwiejszego życia , niech każdy oceni sobie sam i wyciągnie wnioski
gdyby u nas jakiś typek cos robiący miał taka przeszłość zaraz byście dorobili do tego całą historie, wiec nie bądź hipokryta
ŁKS1908ŁKS

Ja hipokryta? Właśnie napisałeś że dorobiliscie mu historię bo 'coś robił '' a jak pisałem o Waszych kumplach którzy na 200procent jeździli na oba Łódzkie kluby zero reakcji z Waszej strony. To kolejna hipokryzja drzazge w naszym oku widzicie ale belki w swoim już nie.
WIDZEWSKAduma

Nie, nie, my tylko mówimy jak jest, wy byscie zrobili z niego głownego na dzielnicy, chuligana z wieloma akcjami na koncie, itd
ŁKS1908ŁKS

Może jakiś konkretny przykład oparty na wcześniejszych doświadczeniach czy po prostu takie masz luźne przemyślenia co ŁKS by zrobił? Konkretnie są u Was przerzuty które dowodzą Bałutami? Tak czy nie?
Super_Mario

Post autor: Super_Mario »

przerzut to przerzut, o zasadach nawijać nie powinien
Radicaal

Post autor: Radicaal »

ŁKS1908ŁKS pisze:Może jakiś konkretny przykład oparty na wcześniejszych doświadczeniach czy po prostu takie masz luźne przemyślenia co ŁKS by zrobił? Konkretnie są u Was przerzuty które dowodzą Bałutami? Tak czy nie?
Czekałem czy odpowiedzą,ale chyba Większość Ich Dojeżdża ZE Wsi...yyyy większość Ich poszła spać...a może pytanie za cinżkie.
No cóż,po raz kolejny giną od własnej broni.
OleOle

Post autor: OleOle »

Najpierw odpowiedzcie na pytanie które wcześniej ktoś zadał a dotyczyło przerzutów z Piotrkowa.
Śląscy Ekstremiści
kkk78

Post autor: kkk78 »

PanTuNieStał pisze:Dzisiejszy mecz po raz kolejny potwierdza jaką to potęgą jesteście, śmiać się czy płakać,
A co ma dzisiejszy mecz,do "potwierdzania potęgi" na linii ŁKS-Rts?Coś się zmieniło,bo nie kumam?Chyba,że chodzi o wynik meczu,to faktycznie,lipa..
wielkipigmej

Post autor: wielkipigmej »

Odkąd wybudowano autostradę i szybciej oraz sprawniej można dostać się do Łodzi zaczeły się jakieś wycieczki z miast gdzie macie swoich antaganistów, aby na was zapolować, czy też nie ma odważnych?
ZamknijDrzwi

Post autor: ZamknijDrzwi »

Już nie odpowiedzą na temat Panów z Bałut,zaraz zacznie się zmienianie tematu o naszej dzisiejszej frekwencji.
Prawda jest taka,ze obaj jeździli na mecze na Al. Unii i nie pierdolcie głupot ze nie.
Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe »

Wantedx pisze:
temat został rozwalony kilkanascie stron wczesniej po pytaniu ile was było na meczu...
dalej poszła napinka rabina. j**** ten temat.
Odpowiedziałem przecież od razu , ze gowno was to obchodzi ...

To że musialyscie się spłakac dziewczynki jak zawsze to akurat wasza natura , ale że się same pogubicie w tych knuciach to bym się nie spodziewał ..

Ps.

Na przyszłość mamy już specjalistę od liczb ŁKSu.

Czerwony Wacek od teraz zawsze - po naszym meczu będzie wrzucal liczbę kibiców .
Wilk syty i owca cała , Wacus będzie oficjalnym sprawozdawcą liczb i frekwencji ŁKSu z ramienia czerwonej armii, a czerwone propagandzistki nie będa zmuszone już zadawać takich głupich pytań i samemu wpadać we własne prowokacje hahah

Jak to było ?? j**** ten temat..
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Ene due rabe

OleOle pisze:Najpierw odpowiedzcie na pytanie które wcześniej ktoś zadał a dotyczyło przerzutów z Piotrkowa.
OleOle - to ponoć Ty jesteś ten wujek dobra rada , po ip było sprawdzane i lokalizacja tez się zgadza..
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57D24288

od lat nic nie zmienia - to nie propaganda , Wy po prostu tacy jesteście hahahah
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
OleOle

Post autor: OleOle »

Ene due rabe pisze:
OleOle pisze:Najpierw odpowiedzcie na pytanie które wcześniej ktoś zadał a dotyczyło przerzutów z Piotrkowa.
OleOle - to ponoć Ty jesteś ten wujek dobra rada , po ip było sprawdzane i lokalizacja tez się zgadza..

od lat nic nie zmienia - to nie propaganda , Wy po prostu tacy jesteście hahahah
Teraz to dojebałeś hehe.

Cóż możesz się śmiać szydzić ile chcesz. Nie zapominaj że to ten Widzew przeskoczył was w wielu kwestiach :)
Śląscy Ekstremiści
ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz »

Ene due rabe pisze:

Teraz widać, że całą swoją wiedzę bierzesz z internetu i wertujesz wszystkie nasze i wasze strony aby ułożyć według siebie idealny obraz. Swoją drogą pewnie masz cały zajebany komputer screenami z naszego forum:) a nawet kilka bo z tego co pamiętam te najcenniejsze dyski twarde masz gdzieś schowane i do tej pory się nie odnalazły. Równie dobrze można by zaraz znaleźć wpis na waszym forum gdzie padł pomysł aby opłacić czynsz i przeprowadzić jakiegoś kibola na retkinie aby lepiej zorganizował to osiedle.
Mr.KKK

Post autor: Mr.KKK »

OleOle pisze:
Ene due rabe pisze:

Teraz to dojebałeś hehe.

Cóż możesz się śmiać szydzić ile chcesz. Nie zapominaj że to ten Widzew przeskoczył was w wielu kwestiach :)

Fakt w kwestii napinania przez net przeskoczyliście Nas o lata świetlne :)
ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIE ǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇ ǝzɔıuloɹ
alepompazzyda

Post autor: alepompazzyda »

Chciałbym sie spytać kibiców łksu jak u Was wygląda traktowanie kibiców z Policji i ochrony? sam pracuje w policji i u nas nigdy nie spotkałem się ze złą opinią czy to na wyjazdach czy pod zegarem
Widzewski GóRniak

Post autor: Widzewski GóRniak »

Nie karmić trolla!
chojenki

Post autor: chojenki »

ŁKS1908ŁKS pisze:
chojenki pisze:
ŁKS1908ŁKS pisze:czy ktoś kto nie był nigdy na meczu Widzewa
tak jestem pewien
Wiec napisze ze byl ze mna i to nie na jednym meczu. I napisze wiecej, krzyczl j**** lks. No ale teraz spoko ziomek bo co tam wtedy byl w gimnazjum wiec nie widzial co robi.
torf91

Post autor: torf91 »

nikodem pisze:Mnie najbardziej śmieszy wypominanie układu ŁKS-Lech,a kilka lat wczesniej byliście na turnieju Lecha,gdzie gwizdano gdy pozdrawialiście zgode,udawaliście ze nic się nie dzieje,u nas raczej nie do pomyślenia,pózniej na meczu,Lech co chwila wrzuca na Ruch,Wy nic,dopiero pózniej zaczeliscie wrzucać na Cracovie,generlanie dalej nic,dopiero pózniej Lech zacżął was ,,pozdrawiać''i koniec układu...tymbardziej mnie to śmiesy iż układ ŁKS-KKS,jest typowo ,,H'' i już kilkukrotnie(oczywisie wiecej)sie konkretnie pokazali,a w walce znimi szanse maja max 2 bandy.
Najbardziej śmieszą mnie takie wpisy bo kolejny kumacz co nie ma pojęcia a się tu wpisuje. Albo jesteś głupi albo celowo piszesz nieprawdę.
Wypominacie nam rzekomy brak reakcji na gwizdy gdy pozdrawialiśmy zgodę, twierdzisz, że "u was" takie rzeczy się nie dzieją, a kto jak nie Lech zajebał flagi Zawiszy? I jaka była wasza reakcja? Kabaret te niektóre wpisy na prawdę.
Ene due rabe

a g.. Cie to obchodzi pajacu jaka była czyja reakcja, mozesz se jedynie popierdolic na forum ...

jeszcze jakis kapucyn czerwony bedzie pisał, ze ja tu napierdalam w kolko to samo?? Napiszcie se jeszcze sto razy o Lechu, Zawiszy, o naszych zalozycielach, o tym ze fan cluby dumą Widzewa, a ŁKS to przerzuty, i że Widzew był jest i będzie wielki, a na koniec pierdolnijcie jak zawsze - ze to ja zyje internetem a Wy to byscie zlali wogole to smieszne forum najchetniej hahaha...
wezcie se wydrukujcie gotowe sciagawki, bo zakres waszych pierdow jest taki sam od X lat, wtedy latwiej wam bedzie to ogarnac i nie bedziecie sie powtarzac co chwile...

Torf91- misiu rózowy , a przypomnij nam wszystkim JAKA BYŁA WASZA REAKCJA JAK WAM RUCH WYJEBAŁ FLAGI ? - JA ODPOWIEM ZA CIEBIE - PO KILKU DOSŁOWNIE LATACH PRZYBILISCIE Z NIMI ZGODE. Wiec szczekaczka w dół pajacyku, bo osmieszasz tylko znowu ten najwiekszy Widzew, i pokazujesz ze z rzeczywitoscia to wy sie nigdy nie pogodzicie...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Widzewski GóRniak

Spokojnie Rabin oddychaj
Widzewski GóRniak

nikodem pisze:Mnie najbardziej śmieszy wypominanie układu ŁKS-Lech,a kilka lat wczesniej byliście na turnieju Lecha,gdzie gwizdano gdy pozdrawialiście zgode,udawaliście ze nic się nie dzieje,u nas raczej nie do pomyślenia,pózniej na meczu,Lech co chwila wrzuca na Ruch,Wy nic,dopiero pózniej zaczeliscie wrzucać na Cracovie,generlanie dalej nic,dopiero pózniej Lech zacżął was ,,pozdrawiać''i koniec układu...tymbardziej mnie to śmiesy iż układ ŁKS-KKS,jest typowo ,,H'' i już kilkukrotnie(oczywisie wiecej)sie konkretnie pokazali,a w walce znimi szanse maja max 2 bandy.
hehe bo ty akurat wiesz kto pierwszy na meczu Widzew-Lech zaczął "pozdrawiać"
nisc

Post autor: nisc »

ja za to pamietam z autopsji cala Lodz...w wykonaniu Banitów na Polska-Slowenia na Widzewie...o ile mnie pamiec nie myli to miedzy wywaleniem Widzewowi flagi przez Ruch i zawarciem zgody minelo mniej czasu niz pomiedzy takimi trikami jak Lech-Baltyk, Lech-Arka, flaga Kolejorz na Ruch-Inter, Lech-Widzew nieformalny uklad i l. z Banitow krzyczacy Widzew Widzew tej przyjazni sie nie wstydze...a potem uklad Lech - LKS...

takze EDR obie strony miasta Lodzi maja tendencje do zawierania ukladow/zgod z wrogami w krotkim odstepie czasu
TYBET JEST SERBSKI
torf91

Post autor: torf91 »

Ene due rabe pisze:a g.. Cie to obchodzi pajacu jaka była czyja reakcja, mozesz se jedynie popierdolic na forum ...

jeszcze jakis kapucyn czerwony bedzie pisał, ze ja tu napierdalam w kolko to samo?? Napiszcie se jeszcze sto razy o Lechu, Zawiszy, o naszych zalozycielach, o tym ze fan cluby dumą Widzewa, a ŁKS to przerzuty, i że Widzew był jest i będzie wielki, a na koniec pierdolnijcie jak zawsze - ze to ja zyje internetem a Wy to byscie zlali wogole to smieszne forum najchetniej hahaha...
wezcie se wydrukujcie gotowe sciagawki, bo zakres waszych pierdow jest taki sam od X lat, wtedy latwiej wam bedzie to ogarnac i nie bedziecie sie powtarzac co chwile...

Torf91- misiu rózowy , a przypomnij nam wszystkim JAKA BYŁA WASZA REAKCJA JAK WAM RUCH WYJEBAŁ FLAGI ? - JA ODPOWIEM ZA CIEBIE - PO KILKU DOSŁOWNIE LATACH PRZYBILISCIE Z NIMI ZGODE. Wiec szczekaczka w dół pajacyku, bo osmieszasz tylko znowu ten najwiekszy Widzew, i pokazujesz ze z rzeczywitoscia to wy sie nigdy nie pogodzicie...
Gościu twój kolega po szalu zarzucał nam olewkę na zgodę i brak reakcji na wrzuty po czym napisał, że u was takie rzeczy się nie dzieją to mu powiedziałem jaka jest prawda, nie wiem co się gotujesz, nie ja poruszyłem ten temat.
Co do zgody z Ruchem to ja Ci zgodnie z twoją prośbą przyponmę jej historie pokrótce bo mam wrażenie, że nie wiesz o czym piszesz.
Już w latach 70 gdy tak na prawdę ruch kibicowski na Widzewie raczkował (W sumie w całej Polsce, zupełnie inne czasy, inne podejście do wyjazdów itd. no ale Widzew wtedy raczkował na tle innych ekip) mieliśmy dobre stosunki z Ruchem i trwało to do połowy lat 80. Później ochłodzenie relacji, zerwanie zgody, próba jej wznowienia o czym nie wszyscy wiedzieli przez co doszło do awantury i przez to powstała kosa. Flaga o której mówisz została skrojona w 1998 roku. Co istotne w relacji ze strony Ruchu jest napisane, że w czasach kosy istniała grupa ludzi na Ruchu, która miała dobry stosunek do Widzewa. Potwierdzeniem tego jest chociażby to, że kibice Widzewa jako jedni z nielicznych byli w tamtym czasie wpuszczani na stadion Ruchu, bowiem obiekt przy ul. Cichej ze względów bezpieczeństwa – remont drogi przyległej do stadionu, był przez dłuższy czas zamknięty dla kibiców gości. Problemem było to, jak sam Ruch pisał, że "Podczas meczów w Chorzowie bywały takie sytuacje, że młyn śpiewał piosenki prowidzewskie, natomiast słynna Dziesiona zdecydowanie sprzeciwiała się układom z łodzianami bluzgając ich. Z tego też powodu o zgodzie nie było mowy". Jak wszędzie doszło do wymiany pokoleń i w 2002 roku zaczęło się to jeszcze bardziej zazębiać. Jak każdy wie w 2005 roku zgoda oficjalnie przybita. I ma się bardzo dobrze do dziś.
Napisałbym też historie z ostatnich 40 lat waszego układu z Lechem ale nie mam czasu się w to zagłębiać żeby napisać to rzetelnie.
ŁKS1908ŁKS

Wiec napisze ze byl ze mna i to nie na jednym meczu. I napisze wiecej, krzyczl j**** lks. No ale teraz spoko ziomek bo co tam wtedy byl w gimnazjum wiec nie widzial co robi.[/quote]

Za kłamstwo masz c**** w d**** , internet z anonima wszystko przyjmie a Twoi kumple z osiedla nie raz potwierdzili mi moją wersję, za wymyślone kłamstwa dożywotni c*** Ci w d****.
Mr.KKK

Skoro już o zgodach mowa, jak to jest uważać się za patriotę i bratać z kimś kto gwiżdże podczas hymnu Polski?

Pytanie serio bez napinki, pytam jak wy to widzicie?
Radicaal

ATM1920 pisze:A jak to jest ze niektóre ekipy bez powodu w celu prowokacyjnym odspiewywali hymn tylko i wyłacznie zeby sprowokowac Ruch??Z tego co wiem to hymn spiewa sie w innych momentach, a nie bez powodu.Zaśpiewać na szypciora i czekać na reakcje nie?
H I T ! Wygrałeś !
wielkipigmej

Post autor: wielkipigmej »

atm ma rację, obrzydliwe jest śpiewanie Hymnu w celach prowokacji. Jednak gwizdy w czasie Mazurka są sprawą haniebną i HKS mógłby inaczej odpowiedzieć na takie żałosne zachowanie. Np zaśpiewać hymn Niemiec ;)
Mr.KKK

Prowokacja?
A co prowokującego jest w hymnie Polski? Czyli coś jednak Wam nie pasuje.
Zresztą pytałem jak Rolnicze na to patrzy a nie Ruch.
chojenki

ŁKS1908ŁKS pisze:Za kłamstwo
Kłamcą to ty jesteś i masz na dodatek c**** w gębie.Nic tego nie zmieni że był, jest i będzie przerzutem.

Możesz opowiadać bajki ale

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZjT5omORWPk[/youtube]

Przeszłości tak łatwo nie można wymazać.

Co sam siebie bronisz? Jesteś jednym z rodowitych z chojen.

Może chcesz historie pozostałych rodowitych izraelczyków z chojen? Tu też będziesz opowiadał że kłamię?
ts1998

Post autor: ts1998 »

Chojenki - slowo przeciw slowu ? Jaki masz dowod na to ze jest on przerzutem?
chojenki

ts1998 pisze:Chojenki - slowo przeciw slowu ? Jaki masz dowód na to ze jest on przerzutem?
Pamięć. Wystarczy?

Czy może chcesz jego własnoręczny podpis na przyznaniu się?
ts1998

Post autor: ts1998 »

Nie spinaj sie ..... ! Bardziej chodzi mi o to ze latwo kogos oczernic nie majac zadnych dowodow. Spytalem o dowody ktorych na obecna chwile brak ! Po co wiec pisac ze ten to a tamten tamto ...... bez dowodow nie ma tematu
chojenki

ts1998 pisze:Nie spinaj sie ..... ! Bardziej chodzi mi o to ze latwo kogos oczernic nie majac zadnych dowodow. Spytalem o dowody ktorych na obecna chwile brak ! Po co wiec pisac ze ten to a tamten tamto ...... bez dowodow nie ma tematu
Jak nie ma tematu? Jakich dowodów oczekujesz?

To że ten wrzut na chojnach powstał dużo wcześniej niż ktokolwiek usłyszał o nim?

I uprzedzę twoje pytanie nie zaszli nam za skórę, to miało im przypomnieć i utrwalić kim są.

A teraz ktoś próbuje o tym zapomnieć? Tak to nie działa. Kreuje się na na nie wiadomo kogo a jest zwykłym przerzutem i nic i nikt tego nie zmieni.
Radicaal

Zwykłe przerzuty szefują widzewskiej części Bałut.Co Ty na to?
Pewnie już się dzisiaj nie zalogujesz co ludziu "honoru"....
Ene due rabe

Chojenki :

Haha pamięć niestety tutaj nie wystarczy. Ja też sporo rzeczy z pamięci pisalem, i tutaj wrzucalem , nawet własne słowa Widzewiakow gdzieś tam kiedyś wypowiedziane i ich tok rozumowania niektórych rzeczy - , ale dla twoich kumpli to był c***, i się zarzekali że tak nie jest, i kłamie... bo nie mogę tego udowodnić.

twój kolezka (ten z napinkowym nickiem) pisał , że jak ktoś nie ma dowodow, to niech się nie spina , co było odpowiedzią na niewygodne fakty jakie tu wrzucalem i wynikało z tego że każdy wiedział że udowodnić to będzie ciężko...

Więc twój słowo "chojenki" , i to co niby tam pamiętasz z gimnazjum - to sobie możesz wsadzić jedynie w sandały ;)

Tak jak i ten graf , stworzony na potrzeby waszej propagandy ...
Zróbcie taki sam gryzmoł, ale skierowany do swoich czerwonych kumpli z Balut ..
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
WIDZEWSKAduma

Mr.KKK pisze:Skoro już o zgodach mowa, jak to jest uważać się za patriotę i bratać z kimś kto gwiżdże podczas hymnu Polski?

Pytanie serio bez napinki, pytam jak wy to widzicie?
O którym meczu mówisz? Jesli o finale z Lechem to zostało to sztucznie rozmuchane, bo ja gwizdów niesłyszałem a byłem na meczu
Co do meczów w których rywal spiewa hymn , to oni niekoniecznie gwizdali na hymn tylko na tych którzy uzywają go do prowokacji, na sam fakt bycia takim prowokantem.
Znam wiele osob na Ruchu, jedni uwazają się za Polaków, inni za Ślązaków, ale jeden mi to fajnie wyjaśnił że kultura sląska to niejako zlepek kultury polskiej niemieckiej i troche czeskiej, więc śląskość nie musi oznaczać antypolskości.
Wiadomo że wszedzie znajdą się jacys nie rozumiejący tego, ale wśród patriotów też są takie perełki
chojenki

Radicaal pisze:
Zdziwiony?

Gaz już nowy kupiłeś? Czy hurtowo je dostaliście?
Haha pamięć niestety tutaj nie wystarczy.
A pamięta jak podpisywał się nad herbem Widzewa w szkole? Czy tego też nie było?

U was to standard wybaczanie, zapominanie. Co w interesach to się nie liczy.
ODPOWIEDZ