Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Ene due,jak to z Tobą jest?Najpierw rozpieprzasz temat swoim postem odnosząc się do Widzewa,później jak zawsze nawołujesz do pisania o swoich klubach....Patrząc na Twoje wpisy,inteligentny jesteś,nie wiem tylko czemu najczęściej udajesz patusa i prowadzisz ukrytą napinkę,czy myślisz,że tego nie widać?Na napinkę z Naszej strony odpowiadasz podwójną napinką,patologiczną wręcz napinką,innym razem potrafisz świetnie wejść w dyskusję,na dobrym poziomie.Dopieprzyłeś się do wstawiania zdjęć przez Naszą koleżankę,a sam za chwilę to samo zrobiłeś.....Dziwne masz podejście,piszmy o swoich klubach,ale na eWidzew było to,było tamto,a na ukrytych forach Widzewa to i tamto.....Twoimi manipulacjami to i Goebels był by zachwycony....Dla mnie najlepsze jest to,że Ty w tej swojej całej inteligencji nie widzisz jednego,robisz totalną bekę swojej ekipie,bo więcej razy zamiast wkurwić,po prostu śmieszysz,będąc jakimś wielkim kibolskim patusem,ale jak dla mnie masz na to podwójne zielone światło.Rob tak dalej,strofuj swoich braci po szalu typu bnowak,zakazuj im wypowiadania się,pod egidą swojego klubu walcz i nie umieraj,a po częstotliwości Twoich tu wpisów widać,że jednego wroga na ulicy mniej,bo internet się ma.....I wybacz,że ze dwa razy Ci nie odpowiedziałem,zanim przeczytałem,inni Ci odpowiedzieli,a pewnie jednak przed netem czekałeś....Zawiodłem Ciebie....
-
Zaraz otrzymasz odpowiedz typu eheheheh hahhha jak na tego białego placka przystało/ koledzy [po szalu mu cisna ale on ma swoją misje hehe i dobrze jak ktoś ośmiesza swoimi wypowiedziami ŁKS to przyjemnie się pośmiać.
-
Winkler to co o mnie sądzicie to jak widzisz mnie gowno obchodzi, dziwi mnie tylko po c*** wmawiacie cały czas pierdoly i zajmujecie się mną zamiast to olač i pisać o sytuacji w Łodzi . Czyzby dlatego że nie dałbym wam na temat tej sytuacji tworzyć waszej propagandy ?? Myślisz że komuś od nas robię lipe ? Że kogoś to wkurwia , i wolałby czytać prowokatorow typu ten "klubem Łodzijest" , jakieś wasteland y , mmsy itp ?? Hahahah no z pewnością tak jest. Większość ludzi od nas którzy tu się wpisywali przestali to robić bo jesteście tak wkurwiający że nie mieli na to nerwów ...
Jeszcze jedna sprawa co mnie też dziwi i wręcz smieszy - po co wmawiacie wszystkim ze aktywność na tym forum to wstyd skoro sami tutaj jesteście najbardziej aktywną ekipą ?? Jakieś nicki od was mogą non stop w kilku odpowiadać na każdy mój wpis i każde zdanie , spamowac ten temat , temat śląski i walic setki jednozdaniowych prowokacji , natomiast ja nie mogę bo rzekomo to wstyd ? Bo nie jestem z wielkiego Widzewa ? Gdybym był to byście pod sufit skakali pewnie ;)
Dajcie się na wstrzymanie sobie bo nie jesteście aż tacy dobroduszni i nie wierzę żebyście aż tak się martwili o to co się nas myśli i kto , co robi dla nas wstyd . Ja wiem że was to po prostu wkurwia , ale sory macie to na własne życzenie , a placze na PW do mnie że ten temat wygląda jak wygląda to już wogole jest ku*** jakiś żart.
Jeszcze jedna sprawa co mnie też dziwi i wręcz smieszy - po co wmawiacie wszystkim ze aktywność na tym forum to wstyd skoro sami tutaj jesteście najbardziej aktywną ekipą ?? Jakieś nicki od was mogą non stop w kilku odpowiadać na każdy mój wpis i każde zdanie , spamowac ten temat , temat śląski i walic setki jednozdaniowych prowokacji , natomiast ja nie mogę bo rzekomo to wstyd ? Bo nie jestem z wielkiego Widzewa ? Gdybym był to byście pod sufit skakali pewnie ;)
Dajcie się na wstrzymanie sobie bo nie jesteście aż tacy dobroduszni i nie wierzę żebyście aż tak się martwili o to co się nas myśli i kto , co robi dla nas wstyd . Ja wiem że was to po prostu wkurwia , ale sory macie to na własne życzenie , a placze na PW do mnie że ten temat wygląda jak wygląda to już wogole jest ku*** jakiś żart.
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Odpowiadać nie musiałeś....Cieszę się i to bardzo,że nie jesteś z Widzewa....Ene due rabe pisze:Winkler to co o mnie sądzicie to jak widzisz mnie gowno obchodzi, dziwi mnie tylko po c*** wmawiacie cały czas pierdoly i zajmujecie się mną zamiast to olač i pisać o sytuacji w Łodzi . Czyzby dlatego że nie dałbym wam na temat tej sytuacji tworzyć waszej propagandy ?? Myślisz że komuś od nas robię lipe ? Że kogoś to wkurwia , i wolałby czytać prowokatorow typu ten "klubem Łodzijest" , jakieś wasteland y , mmsy itp ?? Hahahah no z pewnością tak jest. Większość ludzi od nas którzy tu się wpisywali przestali to robić bo jesteście tak wkurwiający że nie mieli na to nerwów ...
-
Rzadko albo w ogóle sie tu wpisuje ale ku*** szedlem od 10-12 po Piotrkowskiej w koszulce i zadnego nie bylo Żadnego który by wyskoczł wiec przestancien pierdolic bo wywiesliscie transparent który szybko zniknoł a typ z tej bramy ktory uczestniczyl w wywieszaniu prawdopodobnie zapytany nawet sie nie przyznał że kibicuje takie z was kibice
-
Jak rzadko sie wypisujesz, to nie wpisuj się wcale.
Kto Cie miał zaatakować o 10 w niedziele rano? Sklepikarze? Turyści? Gdzie kamera obserwuje kamerę i SM z policją na każdym skrzyżowaniu, bo wiedzieli, że będziecie mieć tam zbiórkę..
Ja kiedys szedlem w czapce Widzewa nocna pora w weekend (godziny nie pamiętam) nie w dniu meczu i żaden ale to żaden nie wyskoczył, "takie" z was kibice.
I co to zmienia?
Kolejny jełop, który chce się przypierdolić na siłę
Kto Cie miał zaatakować o 10 w niedziele rano? Sklepikarze? Turyści? Gdzie kamera obserwuje kamerę i SM z policją na każdym skrzyżowaniu, bo wiedzieli, że będziecie mieć tam zbiórkę..
Ja kiedys szedlem w czapce Widzewa nocna pora w weekend (godziny nie pamiętam) nie w dniu meczu i żaden ale to żaden nie wyskoczył, "takie" z was kibice.
I co to zmienia?
Kolejny jełop, który chce się przypierdolić na siłę
-
Pikników raczej się nie atakuje pod okiem kamer,bo potem nie wiadomo czy taki ktoś od razu nie wykręci na 112 się poskarżyć.esencjale pisze:Rzadko albo w ogóle sie tu wpisuje ale ku*** szedlem od 10-12 po Piotrkowskiej w koszulce i zadnego nie bylo Żadnego który by wyskoczł wiec przestancien pierdolic bo wywiesliscie transparent który szybko zniknoł a typ z tej bramy ktory uczestniczyl w wywieszaniu prawdopodobnie zapytany nawet sie nie przyznał że kibicuje takie z was kibice
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!
-
fuj. flejtuchy. wklejam jako ciekawostkę :)Łódź kreuje. Brudno na obiekcie przy al. Unii. Zabrakło na proszek, wodę i szmatę Dożyliśmy czasów, że Łódź potrafi zadziwić Warszawę. Niestety, nie chodzi o pozytywne emocje.
Spotkanie piłkarzy ŁKS i Polonii obejrzało wielu dziennikarzy ze stolicy. Goście nie mogli się nadziwić, kto w Łodzi wpadł na szatański pomysł wybudowania boiska z jedną trybuną i to za blisko 100 milionów złotych. Bywali w świecie warszawiacy uznali to za rozrzutność miejskiej władzy godną bizantyjskich czasów, a samą budowlę przy al. Unii określili mianem karykatury sportowego obiektu. Dziwili się także, że nikt nie utrzymuje w czystości tak drogiej inwestycji. Pulpity przeznaczone dla dziennikarzy były brudne, a każdy kto spróbował z nich skorzystać, po chwili wyglądał niczym po wyjściu z piaskownicy. Wkrótce Łódź gościć będzie kobiece reprezentacje Polski i Szwecji i chyba już teraz trzeba zrobić zrzutkę na środki czystości, abyśmy nie musieli się wstydzić!
Czytaj więcej: [link]
-
NoMatterWhat ;;; Ty nie bedziesz mi mowił czy mam i gdzie pisac skitraj sie w tym swoim internetowym swiecie dzieciaku
-
KlubemŁodziJestRTS ;;;; pikniow sie nie atakuje ale jakby szedł małolat to po koszulke byś leciał a jak ''piknik'' to juz nie?
-
Fanatycy Widzewa - mozesz przyjsc kiedyś pomóc w porządkach, załatwie Ci lajtową robote i dorobisz sobie na wakacje, i juz Warszawiak nie bedzie sie nabijał z Łodziaków ;)
a tak na powaznie to naprawde nie przestaniesz mnie chyba nigdy zadziwiać w tych głupotach jakie wyszukujesz na nasz temat i debilnych pytaniach jakie zadajesz - jesli jestes tą osobą o ktorej mysle i wszyscy w tym waszym SK są tacy ''mądrzy" to moje gratulacje :D .....
a tak na powaznie to naprawde nie przestaniesz mnie chyba nigdy zadziwiać w tych głupotach jakie wyszukujesz na nasz temat i debilnych pytaniach jakie zadajesz - jesli jestes tą osobą o ktorej mysle i wszyscy w tym waszym SK są tacy ''mądrzy" to moje gratulacje :D .....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Oj rabe rabe... Prawda w oczy kole. Macie piękny stadion a juz robicie na nim syf. Personalnie ciśniesz, nie mam pytan.
Pytania o ilość waszych karnetów czy frekwencje nazywasz głupimi, a to normalne pytania jakich wiele.
Na szczescie swoją ciekawość zaspokoiłam bo ktos w sposób normalny i merytoryczny potrafił odpowiedzieć.
Kończę jałową dyskusję z tobą, bo nic do tego wątku nie wnosisz, co pokazało ostatnie kilkadziesiąt stron :)
Pytania o ilość waszych karnetów czy frekwencje nazywasz głupimi, a to normalne pytania jakich wiele.
Na szczescie swoją ciekawość zaspokoiłam bo ktos w sposób normalny i merytoryczny potrafił odpowiedzieć.
Kończę jałową dyskusję z tobą, bo nic do tego wątku nie wnosisz, co pokazało ostatnie kilkadziesiąt stron :)
-
Jak ty na każdą informację będziesz w ten sposób reagował to ten temat będzie ciągle rozjebany.Został wklejony cytat co sądzą inni o waszym stadionie.Ene due rabe pisze:Fanatycy Widzewa - mozesz przyjsc kiedyś pomóc w porządkach, załatwie Ci lajtową robote i dorobisz sobie na wakacje, i juz Warszawiak nie bedzie sie nabijał z Łodziaków ;)
-
No i fason , tyle mnie to obchodzi co nic. Natomiast jeśli wg ciebie takie artykuły tego tematu nie rozpierdalają to mamy inne podejście jak widać ...
Odpowiedziałem żartem bez napinki ale za głupi na to jesteście więc również kończę bo nic dobrego z tego nie będzie ;))
Odpowiedziałem żartem bez napinki ale za głupi na to jesteście więc również kończę bo nic dobrego z tego nie będzie ;))
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Jesteś przewrażliwiony i dlatego reagujesz na każdy post.
-
Tak jak Wy reagujecie na cokolwiek związanego z Łódzkim Klubem Sportowym...
-
może i jestem przewrażliwiony , ale reaguje na wpisy dotyczące ŁKSu , ,natomias ty odpisujesz na każdy mój - obojętnie o czym by nie był , większość twoich wpisów nie jest o tym co ja mówię tylko konkretnie o mojej osobie .... jak więc to nazwać ? Jakies propozycje ?? Ból d***, zapatrzenie , kompleksy ??KlubemŁodziJestRTS pisze:Jesteś przewrażliwiony i dlatego reagujesz na każdy post.
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Co do dzisiejszego dnia żeby już skończyć to pierdolenie o niczym...
Wasz ostatni argument na prosty fakt , że zachowaliscie sie w konflikcie z CACKIEM jak zwykle kibicowskie prostytutki - właśnie poszedł się j****...
Nie wiem czy jest druga tak charakterna ekipa w Polsce jak Zawisza, gdzie kibolski honor przedkładają nad wszystko inne.
WKS!! WKS !!
Wasz ostatni argument na prosty fakt , że zachowaliscie sie w konflikcie z CACKIEM jak zwykle kibicowskie prostytutki - właśnie poszedł się j****...
Nie wiem czy jest druga tak charakterna ekipa w Polsce jak Zawisza, gdzie kibolski honor przedkładają nad wszystko inne.
WKS!! WKS !!
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Skończ pierdolić swoje banialuki. Coś o nas zobaczysz to od razu swoje też musisz dorzucić trollu internetowy, tak jak na temat Kwidzyna między nami i Legią/Lechią.Ene due rabe pisze: reaguje na wpisy dotyczące ŁKSu
Nic cię to nie obchodzi, a i tak wszystko skomentujesz :-) z 4 kont już najebałeś ok 700 postów, no ale wiemy wszystko masz w d**** :D odpisz sobie, że personalnie ci pojechałem i tylko tobą wszyscy żyjemy :-)Ene due rabe pisze:No i fason , tyle mnie to obchodzi co nic.
-
Widzę że przyszły czasy że ekipe poznaje się z charakteru za walkę z właścicielem a nie z wrogiem. Niestety szczerze już nie ma ekipy która by nie kalkulowała i była od A do Z charakterna. Jakby przekładali kibolski honor nad wszystko inne to by nie odmawiali ostatnio. Nie czepiam się odmówienia tylko tego co piszesz bo sie czytać nie da tych Twoich wypocin. Jedni i drudzy zachowują się jak dzieci ale Ty przebijasz wszystkich i to głównie przez Ciebie jest rozjebany ten temat. A co do prostytutek to zapytaj swoich ziomków z ekipy komu oddają swoje laski do bzykania... taki pstryczek w nos dla Ciebie pajacu.Ene due rabe pisze:Co do dzisiejszego dnia żeby już skończyć to pierdolenie o niczym...
WKS!! WKS !!
-
Tym samym co wam zajebali typa ,a wy potem z nimi ukladzik zrobiliście , pajacu zajebany
-
leszczu wam Legia zajebała typa a później ich wpuszczacie na sektor i szlajacie się po mieście...adwokat pisze:Tym samym co wam zajebali typa ,a wy potem z nimi ukladzik zrobiliście , pajacu zajebany
Widzę że bardzo boli was ten Widzew, co mnie osobiście cieszy :)
uwielbiam jak skomlecie jak d**** jak tylko pojawia się słowo WIDZEW :)))
-
DDD:
Nie mogłeś wiedzieć kretynie , że przy wysyłaniu posta na k.net od dłuższego czasu komputer robi ci zdjęcie ...

hahahah fajne vlepki "walczzawsze" , zbierasz je nadal ?
Nie mogłeś wiedzieć kretynie , że przy wysyłaniu posta na k.net od dłuższego czasu komputer robi ci zdjęcie ...

hahahah fajne vlepki "walczzawsze" , zbierasz je nadal ?
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
ale jesteś dowcipny, szkoda że taki mądry nie byłeś jak proponowałem ci spotkanie w cztery oczy...
-
Swoją drogą zajebiście oblepił ktoś drzwi, Ruch, Rts i Legion Piła :D.
Co na to ŁKS?
;)))))
Co na to ŁKS?
;)))))
-
Temat tabu,więc nawet gdyby zapytał to i tak mu nikt nic nie powie.SiBer pisze: zapytaj swoich ziomków z ekipy komu oddają swoje laski do bzykania... taki pstryczek w nos dla Ciebie pajacu.
-
ku*** to jest forum erotyczne???! Czy forum kibiców!?
nie chce mi się czytać kto kogo i dlaczego ruchał!
to są prywatne sprawy a wywlekanie tego jest wkurwiające i płytkie i z obu stron :-/
nie chce mi się czytać kto kogo i dlaczego ruchał!
to są prywatne sprawy a wywlekanie tego jest wkurwiające i płytkie i z obu stron :-/
-
widzisz, twoje kumpelki bardzo sie głowią zeby z forum kibiców miało to niewiele wspolnego , byle tylko ktos nie przeczytał czegoś dla nich niewygodnego, byle kazdy nawet malutki zalązek merytorycznej dyskusji rozjebać od razu, byle wasze zawsze bylo na wierzchu chocbyscie sie mieli pruć w 10 to wpisów jednej osoby...
ja sam bym sobie popisał na normalne tematy bez napinki, bo lubie to robic , tylko ze wy nie mozecie frajerki przepalic nawet 1 zdania które tu wyczytacie, i to jest wasz problem najwiekszy, ze konczy sie to zawsze tak jak kończy. Wasz poziom to jedno zdaniowe prowokacje, zadawanie glupich pytan byle tylko wywołac napinke, a pozniej grupowa napinka i obracanie kompletnie wszystkiego dupą do przodu, jesli ktos tu napisze ''A'', a jest to dla was niewygodne, to jestescie w stanie ostatecznie wmawiac wszystkim że tak naprawde to mu chdoziło o to żeby napisał ''B'', i c*** taka jest z wami rozmowa.
spotkanie w grze HooligansGame online to nie jest spotkanie w 4 oczy, tylko raczej w 2 klawiatury, juz ci sie pierdoli swiat wirtualny z rzeczywistym ;)
ja sam bym sobie popisał na normalne tematy bez napinki, bo lubie to robic , tylko ze wy nie mozecie frajerki przepalic nawet 1 zdania które tu wyczytacie, i to jest wasz problem najwiekszy, ze konczy sie to zawsze tak jak kończy. Wasz poziom to jedno zdaniowe prowokacje, zadawanie glupich pytan byle tylko wywołac napinke, a pozniej grupowa napinka i obracanie kompletnie wszystkiego dupą do przodu, jesli ktos tu napisze ''A'', a jest to dla was niewygodne, to jestescie w stanie ostatecznie wmawiac wszystkim że tak naprawde to mu chdoziło o to żeby napisał ''B'', i c*** taka jest z wami rozmowa.
hahah sam zes zapomniał co proponowałeś muminku...walczzawsze pisze:ale jesteś dowcipny, szkoda że taki mądry nie byłeś jak proponowałem ci spotkanie w cztery oczy...
spotkanie w grze HooligansGame online to nie jest spotkanie w 4 oczy, tylko raczej w 2 klawiatury, juz ci sie pierdoli swiat wirtualny z rzeczywistym ;)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
wy k**** żydzewskie ale z was manipulatorzy dokładnie jak z k**** śmierdzieli. ziomka wam wydupcyli ruscy i to jest fakt a śmierdziel na zbiornik wystawił swoją kobietę co też jest faktem. banda jebanych drutów zakłamujących rzeczywistość.
-
twoją matką kurwą łajdarą manipulowali na blaszoku szczewski pomiocietorcaa pisze:wy k**** żydzewskie ale z was manipulatorzy dokładnie jak z k**** śmierdzieli. ziomka wam wydupcyli ruscy i to jest fakt a śmierdziel na zbiornik wystawił swoją kobietę co też jest faktem. banda jebanych drutów zakłamujących rzeczywistość.
-
zajeb sobie rakietnicą w łeb ,będzie jednego pedofila mniej szczewski pomiocie.torcaa pisze:wy k**** żydzewskie ale z was manipulatorzy dokładnie jak z k**** śmierdzieli. ziomka wam wydupcyli ruscy i to jest fakt a śmierdziel na zbiornik wystawił swoją kobietę co też jest faktem. banda jebanych drutów zakłamujących rzeczywistość.
i spierdalaj stąd.
-
My Was doganiamy...!?!....mój Boże....
-
poziom napinki przekroczył maximum, byłes jednym z gwałcących?torcaa pisze:wy k**** żydzewskie ale z was manipulatorzy dokładnie jak z k**** śmierdzieli. ziomka wam wydupcyli ruscy
-
Szczewski cwelu 'torcaa' dawaj na priv i zobaczymy czy w realu również jesteś taki mądry.
-
Dzieciaki pamietajcie nie wrzucajcie na rodzine.end.
-
Bnowak żydzie po c*** się tu wpisujesz? Miałeś odbijać Sieradz a ty w necie siedzisz.Taki z ciebie kibol,no chyba że czekasz jak adwokat wróci z delegacji i razem odbijecie Widzewowi Sieradz.
-
Westlandzik frajerski pomiocie , na c*** sie podpruwasz? Trzym pizde i do szkoły pędzlu
-
A odbijać to ty mozesz jajca jedrasowi
-
Jako że żydku jesteś w delegacji nie wiesz o co chodzi więc stul swój pejsiasty pysk.