Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Michu_Łódź

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Michu_Łódź »

Tak to prawda, że był taki temat na naszym forum, ale wy na swoim też macie taki. Też tam nie widziałem pochwał na nasz temat, tylko wyśmiewanie się na jesień z naszej słabej postawy na boisku i na trybunach czy choćby z naszej prezentacji. Tak było i jest, że do wyśmiewania z obu stron jest mnóstwo osób, ale żeby powiedzieć coś dobrego na temat drugiej ekipy to nie ma prawie nikogo. Wczoraj u was starannie wykonana sektorówka z pirotechniką i super frekwencja na meczu. Co do pochodu to spodziewałem się trochę lepszej liczby z waszej strony, ale i tak wypadło przyzwoicie. Następny mecz też chyba macie z kibicami gości, u nas na taki mecz przyjdzie jeszcze poczekać minimum do 2017 roku.
iparts.pl
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Post autor: Fanatycy Widzewa »

Ene due rabe pisze:Fajnie że nasze mecze tyle emocji wywołują , musi boleć że w drugą stronę tak nie jest i wasza koleżanka musi spamowac ten temat i temat z komentarzami jakimiś zdjęciami z d*** żeby kogos wogole zainteresować...
co w tym złego że chwalimy się że wyszedł nam kolejny mecz ?
widocznie inne kluby z woj. łódzkiego nie mają się czym chwalić skoro nawet im się nie chce wrzucić kilku zdjęć ze swoich meczów
jeśli w ten wątek wchodzą kibole z całego świata ciekawi co się dzieje w Widzewie, to mają wszyscy na tacy :)
C1365O

Post autor: C1365O »

Liczbe że Was tysiąc był juz wiem ale ponawiam pytanie czy wszystkie osiedla ruszyły na zbiorke czy te najbliżej Śródmieścia?
Fajnie by było zobaczyć zdjęcia.
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto »

Ludzie! Tylko się cieszyć!

obie strony pokazują swoimi liczbami i postawą że kibicowska Łódź niekoniecznie umiera ;-)
jeszcze przyjdą Derby na których będzie jak za starych dobrych czasów. Zobaczycie.
KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS »

Ukochane Miasto pisze:Ludzie! Tylko się cieszyć!

obie strony pokazują swoimi liczbami i postawą że kibicowska Łódź niekoniecznie umiera ;-)
jeszcze przyjdą Derby na których będzie jak za starych dobrych czasów. Zobaczycie.
Dokładnie.Piłkarsko na dnie ale kibicowsko obie ekipy wciąż bardzo wysoki poziom a wszystko dzięki rywalizacji w mieście i FC.
Na pewno to co robi Widzew czy Łks działa mobilizująco na rywala.
ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS »

a jednak da się obiektywnie , bez ataków rywali na każdym froncie prowadzić normalną dyskusje ,

zdjęć z pochodu lata na necie od groma wystarczy poszukać
C1365O

Post autor: C1365O »

dmx777 pisze:Nie bedzie juz jak kiedys. Emigracja. Wyludnienie miasta i wojewodztwa. Niz demograficzny. Nie zaklinajcie rzeczywistosci.
Nie bądź pesymista :-)
U jednych i drugich wcale nie jest źle.
KlubemŁodziJestRTS

Ja osobiście nikomu nie zazdroszcze i nigdy nie mówiłem że Łks wymrze.Łks w kilku aspektach Widzewa nie dogonił i nie wiem czego tu zazdrościć.Żeby nie było to uważam Łks za mocną ekipę,jedną z czołowych w kraju jeśli idzie o H,graffiti.
Radicaal

Post autor: Radicaal »

Fanatycy Widzewa pisze:
Ene due rabe pisze:Fajnie że nasze mecze tyle emocji wywołują , musi boleć że w drugą stronę tak nie jest i wasza koleżanka musi spamowac ten temat i temat z komentarzami jakimiś zdjęciami z d*** żeby kogos wogole zainteresować...
co w tym złego że chwalimy się że wyszedł nam kolejny mecz ?
widocznie inne kluby z woj. łódzkiego nie mają się czym chwalić skoro nawet im się nie chce wrzucić kilku zdjęć ze swoich meczów
jeśli w ten wątek wchodzą kibole z całego świata ciekawi co się dzieje w Widzewie, to mają wszyscy na tacy :)

I to jest jedna z wieluuuu różnic jakie nas dzieli.Wy chwalicie się wszystkim czym można.Często bezczelnie koloryzując fakty.
Nie jestem również zdziwiony,że zamiast dać link do zdjęć,wkleiliście je (7-10) na stronę o Łodzi i ogólnopolską,a jakże.
Zresztą to już nie pierwszy raz.Jeśli kogoś interesuje co się dzieje u Was,to z łatwością to znajdzie w internecie.
Ale nie!!! O jakże wielkim Widzewie trzeba nawijać non stop tak by przypadkiem nikt nie śmiał zapomnieć.Bo przecież jest taki wielki.Wciąż trzeba przypominać.
Także następnym razem dajcie linka,na całym świecie chyba wiedzą jak go użyć.A jak nie to się nauczą,chyba cały świat nie chce
pominąć jakiejś wiadomości z Wami związanej.

P.S.Tak się czasami zastanawiam,jak świat by się kręcił bez Was???Takiej wyroczni...
Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe »

Pijany powietrzem - No tak , a widziałeś coś takiego później u nas, jak upadał wielki Widzew? Albo jak Cacek nimi pomiatał jak paprochami ?? Myślę ze nie wiesz o czym mówisz do końca i nie wiesz jaką skalę miała ta masowa masturbacja czerwonych nad naszym losem , ja pamiętam moi kumple po szalu też , a Widzewiacy i tak będą próbowali to wymazać z pamięci i daje rok dwa i będą twierdzić że nic takiego nie było .
Dainty B.

Post autor: Dainty B. »

Ene due, wiec teraz wroc sobie prosze do roku 2004, kiedy pierdolnelo u nas po raz pierwszy. Tuz przed tym kiedy uratowal nas Boniek. Co pisaliscie, jakie szaliczki sobie robiliscie i jaka ogolna radosc zapanowala na waszym bialym forum.
KlubemŁodziJestRTS

Nie przeinaczaj mojego nicka jak się zwracasz do mnie.

Dobra rabin ja odpuszczam pisanie w kwestiach kto co powiedział bo naprawdę nie mam już sił na ten temat z tobą dyskutować.
walczzawsze

Post autor: walczzawsze »

Rabin stracisz najlepsze lata swojego zycia siedzac non stop na forum a i tak z ciebie wszyscy szydza. Zaloz koszulke Łksu wyjdz na miasto a na pewno znajdziesz wiecej atrakcji niz na forum ☺
KlubemŁodziJestRTS

A co ja jestem modem?W sumie to ty coś obiecałeś co będzie za niedługo w tym temacie.
welnoak

Post autor: welnoak »

Ene due rabe pisze: a banuja mnie moi koledzy po szalu hahaha
Zbanuj sie sam, a wyjdzie ci na dobre :)
Ene due rabe

Heheheh PANTuNieStal - odpowiedz na jakieś wasze wyimaginowane wymysly i wmawianie mi że cos tam kiedyś mówiłem to wg Ciebie jest zjebanie się do kogoś?? Wasze naprawdę musi być zawsze na wierzchu internetowe propagandysty??

Nic się nie działo ciekawego ??

No w Łodzi się działo akurat :)
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57D7EE96[/img]

NA STADIONIE I ULICY - KLIMAT TWORZĄ FANATYCY !
nowonarodzony

Post autor: nowonarodzony »

Siedzisz na tym forum 24 godziny na dobe a nawet nie potrafisz zdjęcia wkleić...
Ene due rabe

A nie czasem 32 godz na dobę.... ??

Sory poprawiam się!
Obrazek

Obrazek
Ene due rabe

Obrazek
Ene due rabe

Obrazek
Widzewski GóRniak

Post autor: Widzewski GóRniak »

Zaraz otrzymasz odpowiedz typu eheheheh hahhha jak na tego białego placka przystało/ koledzy [po szalu mu cisna ale on ma swoją misje hehe i dobrze jak ktoś ośmiesza swoimi wypowiedziami ŁKS to przyjemnie się pośmiać.
esencjale

Post autor: esencjale »

Rzadko albo w ogóle sie tu wpisuje ale ku*** szedlem od 10-12 po Piotrkowskiej w koszulce i zadnego nie bylo Żadnego który by wyskoczł wiec przestancien pierdolic bo wywiesliscie transparent który szybko zniknoł a typ z tej bramy ktory uczestniczyl w wywieszaniu prawdopodobnie zapytany nawet sie nie przyznał że kibicuje takie z was kibice
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Post autor: Fanatycy Widzewa »

Łódź kreuje. Brudno na obiekcie przy al. Unii. Zabrakło na proszek, wodę i szmatę Dożyliśmy czasów, że Łódź potrafi zadziwić Warszawę. Niestety, nie chodzi o pozytywne emocje.

Spotkanie piłkarzy ŁKS i Polonii obejrzało wielu dziennikarzy ze stolicy. Goście nie mogli się nadziwić, kto w Łodzi wpadł na szatański pomysł wybudowania boiska z jedną trybuną i to za blisko 100 milionów złotych. Bywali w świecie warszawiacy uznali to za rozrzutność miejskiej władzy godną bizantyjskich czasów, a samą budowlę przy al. Unii określili mianem karykatury sportowego obiektu. Dziwili się także, że nikt nie utrzymuje w czystości tak drogiej inwestycji. Pulpity przeznaczone dla dziennikarzy były brudne, a każdy kto spróbował z nich skorzystać, po chwili wyglądał niczym po wyjściu z piaskownicy. Wkrótce Łódź gościć będzie kobiece reprezentacje Polski i Szwecji i chyba już teraz trzeba zrobić zrzutkę na środki czystości, abyśmy nie musieli się wstydzić!

Czytaj więcej: http://www.#.pl/sport/ ... ,10029468/
fuj. flejtuchy. wklejam jako ciekawostkę :)
esencjale

NoMatterWhat ;;; Ty nie bedziesz mi mowił czy mam i gdzie pisac skitraj sie w tym swoim internetowym swiecie dzieciaku
esencjale

KlubemŁodziJestRTS ;;;; pikniow sie nie atakuje ale jakby szedł małolat to po koszulke byś leciał a jak ''piknik'' to juz nie?
KlubemŁodziJestRTS

Jesteś przewrażliwiony i dlatego reagujesz na każdy post.
Radicaal

Tak jak Wy reagujecie na cokolwiek związanego z Łódzkim Klubem Sportowym...
Ene due rabe

DDD:

Nie mogłeś wiedzieć kretynie , że przy wysyłaniu posta na k.net od dłuższego czasu komputer robi ci zdjęcie ...

Obrazek

hahahah fajne vlepki "walczzawsze" , zbierasz je nadal ?
walczzawsze

Post autor: walczzawsze »

ale jesteś dowcipny, szkoda że taki mądry nie byłeś jak proponowałem ci spotkanie w cztery oczy...
Misiek88

Post autor: Misiek88 »

Swoją drogą zajebiście oblepił ktoś drzwi, Ruch, Rts i Legion Piła :D.
Co na to ŁKS?
;)))))
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto »

ku*** to jest forum erotyczne???! Czy forum kibiców!?
nie chce mi się czytać kto kogo i dlaczego ruchał!
to są prywatne sprawy a wywlekanie tego jest wkurwiające i płytkie i z obu stron :-/
Radicaal

My Was doganiamy...!?!....mój Boże....
KlubemŁodziJestRTS

Szczewski cwelu 'torcaa' dawaj na priv i zobaczymy czy w realu również jesteś taki mądry.
esencjale

Dzieciaki pamietajcie nie wrzucajcie na rodzine.end.
adwokat

Post autor: adwokat »

Westlandzik frajerski pomiocie , na c*** sie podpruwasz? Trzym pizde i do szkoły pędzlu
Wasteland

Post autor: Wasteland »

Żadna osoba z wrw nie jest ziomkiem nikogo z Widzewa,więc nie kumam czemu mieli go bronić.
Super_Mario

Post autor: Super_Mario »

gówniane źródło, ale wrzucam jako ciekawostke
http://www.#.pl/sport/ ... ,10029468/
Super_Mario

Post autor: Super_Mario »

express ilustrowany jest tu chyba zablokowany więc mój post powyżej do wyjebania
asdasd

Post autor: asdasd »

A skanów z gazet, które to podobno posiadacie jak nie wrzuciliście tak nie wrzucacie.
ODPOWIEDZ