Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
W d**** mam ten wasz Sieradz i inne wiochy pało ale wymieniłeś moj nic!!! Wiec czerwona koncowko c**** jezeli szukasz zaczepki do macanki popisz sobie na fidzewskim forum ok
-
No ciekawe ciekawe, jak w takim razie nazwać waszych funfli z WRONEK.Wasz ostatni argument na prosty fakt , że zachowaliscie sie w konflikcie z CACKIEM jak zwykle kibicowskie prostytutki - właśnie poszedł się j****...
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
żydzewiaczki zamknijcie ryje bo napiszę z jakiego powodu wam ziomka przecwelili. Lepiej niech kumaci od was was ogarną bo jeszcze raz napiszecie szczewo czy cos w tym stylu to się zdziwicie.
-
przecwelili ciebie, twoja matkę i mellerowa tym samym chujem j***** szczewusietorcaa pisze:żydzewiaczki zamknijcie ryje bo napiszę z jakiego powodu wam ziomka przecwelili. Lepiej niech kumaci od was was ogarną bo jeszcze raz napiszecie szczewo czy cos w tym stylu to się zdziwicie.
-
Torcaa napisz lepiej za co i czym ciebie przecwelili w kiblu w Niecieczy. Może ktoś wyjebać stąd tą prowokatorkę?
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!
-
Żadna osoba z wrw nie jest ziomkiem nikogo z Widzewa,więc nie kumam czemu mieli go bronić.
-
Skończcie te obrzydliwe dyskusje. Do wyjebania stąd w trybie natychmiastowym: torcaa, bnowak, adwokat, bornthewhite.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!
-
gówniane źródło, ale wrzucam jako ciekawostke
[link]
[link]
-
Mam nadzieje że każda ku*** która wciąż powiela farmazon o jakimś przecweleniu sam dostapi tego "zaszczytu" bez wazeliny i grupowo.
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
-
express ilustrowany jest tu chyba zablokowany więc mój post powyżej do wyjebania
-
Skoro bnowak dałeś d***,to znaczy że był dobrowolny.To jak tam żydku z tym Sieradzem?Dla twej dziewczyny to co prawda tylko wiocha:)
-
Spłycacie temat maksymalnie, a szkoda bo czasami się go fajnie czytało. Nie wiem po co typy jak ten torcidaa wchodza i rozpierdalają nie dotyczący ich temat, tacy ludzie powinni byc stąd momentalnie wypierdalani za obniżanie poziomu forum
-
A skanów z gazet, które to podobno posiadacie jak nie wrzuciliście tak nie wrzucacie.
Zamknijcie rejestrację !
-
Ciekawe że ŁKSiacy tak wspaniale są poinformowani, ogólnie nie moja sprawa ale dziwne to bardzo
-
"Milion razy powtarzane kłamstwo,staje się prawdą",k**** z aleji chujni działaja jak towarzysze radzieccy i za to kutas im w srake.
-
Mógłby podać ktoś linka do tych skanów gazet, albo chociaż podpowiedź co wpisać w google żeby się one wyświetliły? Pozdrawiam.
-
Widzew z CSKA byli dobrą bandą w Madrycie i szukali wrażeń, a rywali brak. A ten super chuligańsko bandycki Łks nie pojechał w ogóle ekipą, wesprzeć swojego układowicza z ultra siur. Jakby to przecież wyglądało w oczach kibicowskiej Polski, trzeba było coś wymyślić jako temat zastępczy :) A jak ktoś z pejsów dalej gada o ruskich gwałtach, to proponuję mu pojechać na mecz Spartaka, CSKA lub Zenitu i zobaczyć jak ruskie ekipy traktują pedałów czy ciapatych.
-
Ewcia nowe wcielenie Rabina?Czy może nowa d*** oddana Lechowi?
Pojedyncze osoby z Łks były,robić zdjęcia i "szpiegować" rywali.I właśnie jedna z tych osób została "przeleciana" przez jakiegoś zboczeńca.Jak najlepiej zamknąć sprawę?Oczywiście napisać o fakcie przed wszystkimi i nakierować na innych.Od i cała filozofia.
Ps. bnowak żydku weź się do roboty bo Sieradz czeka!
Pojedyncze osoby z Łks były,robić zdjęcia i "szpiegować" rywali.I właśnie jedna z tych osób została "przeleciana" przez jakiegoś zboczeńca.Jak najlepiej zamknąć sprawę?Oczywiście napisać o fakcie przed wszystkimi i nakierować na innych.Od i cała filozofia.
Ps. bnowak żydku weź się do roboty bo Sieradz czeka!
-
mnie dziwi jedno wiedziałem że Łkaesiacy to parówy, ale ich ciągoty do walenia w kakaowe oko mnie przeraża!
niedługo pedały z al. unii będą chodzić w marszach równości ja p******* jaki cyrk.
Niedawno kibic Łksu wypiął d*** i został zerżnięty w bramie na Piotrkowskiej bo bał się wpierdolu, później kobita gościa z bandy Łksu zrobiła sobie bękarta z gościem z Lecha.
Nie dość że mają ciągoty do kutasów w d**** to reszta oddaje swoje kobity!
Łks = łódzka ku*** sportowa idealnie pasuje do was!
niedługo pedały z al. unii będą chodzić w marszach równości ja p******* jaki cyrk.
Niedawno kibic Łksu wypiął d*** i został zerżnięty w bramie na Piotrkowskiej bo bał się wpierdolu, później kobita gościa z bandy Łksu zrobiła sobie bękarta z gościem z Lecha.
Nie dość że mają ciągoty do kutasów w d**** to reszta oddaje swoje kobity!
Łks = łódzka ku*** sportowa idealnie pasuje do was!
-
-
A do ciebie ta kominiarka szczochu hehe
-
Teraz wam się podoba Widzyewyaczki ten temat >?
To jest wlasnie wasz poziom, napinka , jednozdaniowe prowokacje itp. Zero jakichkolwiek merytorycznych wątków byle tylko ktoś się za dużo nie dowiedział...
Taką rozmowe jedynie możecie prowadzic śmietniki, bo tutaj nie trzeba mieć argumentów i patrząc na wasze zaangażowanie, i na pomoc jaką wam okazują niebieskie smierdziele bardzo wam to pasuje, brawo !
To jest wlasnie wasz poziom, napinka , jednozdaniowe prowokacje itp. Zero jakichkolwiek merytorycznych wątków byle tylko ktoś się za dużo nie dowiedział...
Taką rozmowe jedynie możecie prowadzic śmietniki, bo tutaj nie trzeba mieć argumentów i patrząc na wasze zaangażowanie, i na pomoc jaką wam okazują niebieskie smierdziele bardzo wam to pasuje, brawo !
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Google wyświetla wyniki od ilości wpisanych fraz zapytań ,sprytne żydki myślą że jak będą wszystkich wysyłać do googla to w końcu ukarze się wynik przedstawiający spreparowaną pedalską fantazje icków, spryciulki macie swoją "falę" tam się spełniajcie.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Słuchaj panie merytoryczny kałesioku przedstaw te swoje argumenty po kolei konkretnie, tylko zaraz nie odpowiadaj sobie na nie napisz o co ci chodzi co cie boli, a zapewniam że będzie ci dane usłyszeć merytoryczne odpowiedzi, jedziesz.Teraz wam się podoba Widzyewyaczki ten temat >?

-
Ostatni twój zarzut że to my sprowadzmy tu dyskusje do poziomu rynsztoku a kto ku*** rejestruje konto raz po raz by pierdolić choćby takie głupoty jak ten "nowy" kwiatek z góry, może my się rejestrujemy specjalnie?

-
SLUCHAJ - JUZ MI SIE ZNUDZIŁO TU PISANIE Z BANDĄ DEBILI KTORZY NAWET SIE NIE SILĄ ZROZUMIEC O CO CHODZI, A CALY MOZG PRZYSLANIA IM ZAĆMA POD NAZWĄ WIELKI, I WIEKSZY , NAJBARDZIEJ CZERWONY WIDZEW ...
tera to juz jest po zabawkach - chcialyscie zeby ten temat wygladal jak wyglada wiec prosze, szuje juz sie orientujecie ze tracicie jedyna tube propagandowá, I stad te milion PW od roznych fredów od was zeby odpuscic bo sie nie da tego czytac..
hahahaha no cos takiego, jak ja pisalem obiektywnie i merytorycznie frajery to w 10 mogliscie spinac dupsko byle r******* temat i byle nikt tego nie rozczytal.
teraz jedynie wasza kolezanka z Krakowa moze was uratowac pytajác po raz setny o to ile mamy sprzedanych karnetow, jakich mamy sponsorow I jaka jest oficjalna pojemnosc trybuny... TO JEST WLASNIE WASZ POZIOM NA TYM FORUM PODMIEJSKIE..
tera to juz jest po zabawkach - chcialyscie zeby ten temat wygladal jak wyglada wiec prosze, szuje juz sie orientujecie ze tracicie jedyna tube propagandowá, I stad te milion PW od roznych fredów od was zeby odpuscic bo sie nie da tego czytac..
hahahaha no cos takiego, jak ja pisalem obiektywnie i merytorycznie frajery to w 10 mogliscie spinac dupsko byle r******* temat i byle nikt tego nie rozczytal.
teraz jedynie wasza kolezanka z Krakowa moze was uratowac pytajác po raz setny o to ile mamy sprzedanych karnetow, jakich mamy sponsorow I jaka jest oficjalna pojemnosc trybuny... TO JEST WLASNIE WASZ POZIOM NA TYM FORUM PODMIEJSKIE..
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Tradycyjnie merytorycznie się wykręcasz jak ci się znudziło to dlaczego napierdalasz w tą klawiaturę niczym rasowa maszynotypistka to jest ta twoja odpowiedź, a i miałeś zejść do piwnicy by pewne kompromitujące fakty na przedstawić czekam i czekam i c*** z mordy cholewa. Prawda jest tak że jesteś uważnym czytelnikiem internetu umiejętnie wychwytujesz wszystkie interesujące cię tematy a następnie przedstawiasz to jako swój punkt widzenia jednocześnie zgrywając kumatego jednak zdażają siępotnięcia , nie przeszkadza ci fakt że twój "kumpel" po szalu cię skompromitował udowadniając że pies z kulawą nogą na Łksie o tobie nie słyszał a nawet udowodnił że nie chadzasz na al Unii zadając proste pytanie na temat fan clubu Zawiszy obecnym na meczu. Jak można z tobą rozmawiać skoro jesteś absolutnie niewiarygodny. Przestań już wsadzać swój garbaty nochal tam gdzie trzeba, pamiętaj że tak do końca anonimowy nie jesteś.SLUCHAJ - JUZ MI SIE ZNUDZIŁO TU PISANIE Z BANDĄ DEBILI KTORZY NAWET SIE NIE SILĄ ZROZUMIEC O CO CHODZI, A CALY MOZG PRZYSLANIA IM ZAĆMA POD NAZWĄ WIELKI, I WIEKSZY , NAJBARDZIEJ CZERWONY WIDZEW ...

-
Born the White a jak nazwać kurwe,która nie wie co to honor,nie ma pojęcia czym jest godność? wymyśla pomówienia o gwałcie za co jest natychmiast c*** w dupe! każdy kto powiela to pomówienie natychmiast staje sie zwykłym przestrzałem z koperkową aferą w tle. wiesz jak sie nazywa taka szmata dla której robienie macicy z własnej jamy ustnej? KIBIC ŁÓDZKIEGO KLUBU SPORTOWEGO. Ty masz pierdolony parchu czelność pisać o napince??? powielająć od 2 lat farmazon wyssany z kutasa kolegi po szalu? tysiące razy były nawoływania do was żebyście podali chodź JEDEN DOWÓD,a wy co? pierdolicie POMÓWIENIA a za to jest tylko i wyłącznie kutas w srake!i wierze że niebawem stare Polskie przysłowie o wojowaniu mieczem znajdzie swoje zastosowanie w rzeczywstości. NIECH JAKAKOLWIEK ku*** Z GALERY PODA JEDEN DOWÓD NA SWOJE POMÓWIENIA-WTEDY NATYCHMIAST WAS PRZEPROSZE W MIEJSCU GDZIE UBLIŻYŁEM,a póki co...ŁKS,BANDA c****!
-
Odpuść, bo zdecydowana większość tego już czytać nie da rady.Ene due rabe pisze: I stad te milion PW od roznych fredów od was zeby odpuscic bo sie nie da tego czytac..
KATOWICE
-
PanTuNieStał pisze:Tradycyjnie merytorycznie się wykręcasz jak ci się znudziło to dlaczego napierdalasz w tą klawiaturę niczym rasowa maszynotypistka to jest ta twoja odpowiedź, a i miałeś zejść do piwnicy by pewne kompromitujące fakty na przedstawić czekam i czekam i c*** z mordy cholewa. Prawda jest tak że jesteś uważnym czytelnikiem internetu umiejętnie wychwytujesz wszystkie interesujące cię tematy a następnie przedstawiasz to jako swój punkt widzenia jednocześnie zgrywając kumatego jednak zdażają siępotnięcia , nie przeszkadza ci fakt że twój "kumpel" po szalu cię skompromitował udowadniając że pies z kulawą nogą na Łksie o tobie nie słyszał a nawet udowodnił że nie chadzasz na al Unii zadając proste pytanie na temat fan clubu Zawiszy obecnym na meczu. Jak można z tobą rozmawiać skoro jesteś absolutnie niewiarygodny. Przestań już wsadzać swój garbaty nochal tam gdzie trzeba, pamiętaj że tak do końca anonimowy nie jesteś.SLUCHAJ - JUZ MI SIE ZNUDZIŁO TU PISANIE Z BANDĄ DEBILI KTORZY NAWET SIE NIE SILĄ ZROZUMIEC O CO CHODZI, A CALY MOZG PRZYSLANIA IM ZAĆMA POD NAZWĄ WIELKI, I WIEKSZY , NAJBARDZIEJ CZERWONY WIDZEW ...
haha pizdeczko internetowa , I w tym wlasnie jestescie najlepisi i to caly czas stoosujecie czerwone dziwewczynki - MANIPULACJE.
A to co naprawde jest pisane to was gowno obchodzi i nie macie szans sie do tego odniesc. Bo pisze debile w taki sposob zeby wam tej szansy nie dac, I zebyscie mogli jedynie skamlec jak zbite psy.
widzisz moj kolega po szalu dostal propozycje zeby pogadac na stadionie po tym jak sie nieladnie wobec mnie zachowal, ale z niej nie skorzystal, wyjasnilismy to sobie miedzy sobáa wam gowno do tego. Wazne ze mu wytlumaczylem o co chodzi w tym temacie i do czego go stosujecie.
A stosujác twoja zagrywke - moge napisac ze twoj koleszka pisal ze jestes jebanym pedofilem na ochronkach, I ma to taká sama wartosc jak to co ty zes naplodzil...
Jestescie za glupi zeby prowadzic tu z wami jakakolwiek decyzje, I cala wasza internetowa armie propagandystow osmieszam juz od dluzszego czasu sam, natomiast was wkurwia to ze nie mozecie tu siac propagandy i bezkarnie osmieszac LKSu o czego stosujecie to forum juz od x lat.
Za glupi jestescie i mi uwlacza juz rozmowa z wami...
spojrzcie sobie na 1 posty z tego konta, kolejnego po tych ktore frajerki zescie banowaly bo nie mogliscie sobie poradzic.
Moze wtedy do was cos do trze, chociaz watpie JESTESCIE NA TO ZA GLUPI..
Pare dni temu po raz kolejny pisalem do typa od was chyba najbardziej tu aktywnego, zeby pisac o SWOICH KLUBACH, a wtedy gwarantuje tu spokoj, dostalem odpowiedz - ze '' nie bede wam mowil co macie pisac'' . Wiec prosze bardz owidocznie wam to odpowiada jebane propagandzisty czerwone , tylko skad ten placz pozniej ze mam przestac sie wpisywac ? ? Macie rozdwojenie jazni ?? Wy mi mozecie mowic co mam robic bo jestem z LKSu, natomiast ja wam nie mam prawa >~?? jhahahahhah dobre dobre, ale to nie przejdzie...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ty czytasz co piszesz czy od zioła szybko zapominasz?
Pomijam twoje deklaracje a było ich parę o nie pisaniu w ogóle. Z mordy cholewa po raz enty, nie dziwie się że nikt cie nie kojarzy i że nawet rzadko bywasz na stadionie bo z takim charakterem a raczej jego brakiem dostajesz kopa w pizde na dzień dobry od normalnych ludzi.SLUCHAJ - JUZ MI SIE ZNUDZIŁO TU PISANIE Z BANDĄ DEBILI KTORZY NAWET SIE NIE SILĄ ZROZUMIEC O CO CHODZI
Komu ty ten kit chcesz ożenić?widzisz moj kolega po szalu dostal propozycje zeby pogadac na stadionie po tym jak sie nieladnie wobec mnie zachowal, ale z niej nie skorzystal, wyjasnilismy to sobie miedzy sobáa wam gowno do tego. Wazne ze mu wytlumaczylem o co chodzi w tym temacie i do czego go stosujecie.

-
c*** ci w dupe k**** manipulatorska. Znajdz tamten watek i go tu wklei, jesli stosujesz jako taki pewnik . Ale tego nei zrobisz bo jestes zwykla ku*** manipulacyjná, z czerwonym rodowodem - I mozesz tylko tworzyc kit na potrzebe chwili, to co ma to wspolnego z rzeczywistoscia to ciebie gowno obchodzi.
nie mam ochoty wam udowadniac czegos co kompletnie nic w tej kwestii nie zmienia. Paru twoich kumpli pisalo juz na PW ze domyslaja sie kim jestem, bynajmniej podpowiedzi im nie dawalem. I nie zalezy mi na tym zebyscie sie frajery dowiedzialy ;)
natomiast prosty fakt : ze od ponad roku prowadzicie tu dyskusje z osoba ktora wg was samych nie chodzi na mecze, nie jezdzi na wyjazdy , jest nieogarem i wogole wszystko co najgorsze byle go oczernic - to na szczescie zle swiadczy jedynie o was i o waszym rozdwojeniu jazni pedalki. Ile osob od was sie tu rejestrowalo tylko i wylacznie po to zeby odpisywac na moje posty ??
Kto jest wg was tutaj normalny >? WY ????
HAHAHAHAHAH
HAHAHAHAH
nie mam ochoty wam udowadniac czegos co kompletnie nic w tej kwestii nie zmienia. Paru twoich kumpli pisalo juz na PW ze domyslaja sie kim jestem, bynajmniej podpowiedzi im nie dawalem. I nie zalezy mi na tym zebyscie sie frajery dowiedzialy ;)
natomiast prosty fakt : ze od ponad roku prowadzicie tu dyskusje z osoba ktora wg was samych nie chodzi na mecze, nie jezdzi na wyjazdy , jest nieogarem i wogole wszystko co najgorsze byle go oczernic - to na szczescie zle swiadczy jedynie o was i o waszym rozdwojeniu jazni pedalki. Ile osob od was sie tu rejestrowalo tylko i wylacznie po to zeby odpisywac na moje posty ??
Kto jest wg was tutaj normalny >? WY ????
HAHAHAHAHAH
HAHAHAHAH
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Daleko mi do ŁKSu, ale obiektywnie trzeba przyznać, że mocno was tutaj Widzewiacy miażdży ten którego próbujecie ośmieszać. Nie wiem czy te konta widzewskie są do prowokacji, ale jak tak się czyta niektórych to tak to wygląda. Mowa również o kontach łksiackich typu bnowak czy ten nowo zarejestrowane.
Jakoś ciężko pojąć by kumate osoby z Widzewa na jakich tutaj się niektórzy kreują mogli takie pierdoły wypisywać i pisać non stop do gościa, który według nich jest szczylem i nie ma nic wspólnego z ŁKSem.
Jakoś ciężko pojąć by kumate osoby z Widzewa na jakich tutaj się niektórzy kreują mogli takie pierdoły wypisywać i pisać non stop do gościa, który według nich jest szczylem i nie ma nic wspólnego z ŁKSem.
''Znasz już koszernej demokracji smak
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''
-
Nikt z osób decyzyjnych na Widzewie tu się nie wpisuje,tak samo z drugiej strony.Patrząc na poziom tego forum,to zdecydowanie jest to dobra postawa.Ewa Stelmasiak pisze:Wysiliłam się i z trudem ale przebrnęłam przez kilkanaście stron tego wątku. Debili nie brakuje. Ale z Widzewa jest ich zdecydowanie więcej. Kiedy piszą, to są oczywiście przywódcami bojówek, liderami swoich fanclubów i rzecz jasna tylko osoby decyzyjne z RTS-u się wypowiadają. Ponieważ siedzą tu chyba non stop, wiadomo już z jakiego powodu aktualnie taka - ups, przepraszam - chu.jnia u czerwonych w realu.
PS.Ene due,ponad rok tu już w tej formie piszesz?Współczuję czytającym,ale powtórzę to,co wcześniej napisałem,dobrze że jesteś z tej drugiej strony...
-
Cały wasz żydowski świat tak wygląda jak to forum. Przedstawiłem konkretną propozycje na to abyście udowodnili że nie jesteście bandą c****,że można was traktować serio a nie jak paparuchów. Efekt? zero dowodów na potwierdzenie tylko cwelowskie teksty. Próbujecie obśmiać mnie i resztę Widzewiaków bo zdajecie sobie sprawe z tego że już nie macie ust tylko wargi sromowe. POMÓWIENIA O GWAŁCIE W RZECZYWISTOŚCI KOŃCZY SIĘ RUCHANIEM W GĘBĘ FARMAZONIARZA,niestety tu jest wirtualny światek. Wniosek? tu jesteś k**** jedna z drugą anonimowi więc jesteście bezkarni. Dalsze dyskusje z c***** to przestrzał,tak więc kończe z wami dyskusje.
-
My nie musimy go ośmieszać sam sobie z tym daje rade doskonale. A jak ktoś jeszcze traktuje poważnie wypociny gościa który nic na ŁKS-ie nie znaczy i nie ma swojego życia, tylko żyje tym forum to mu gratuluje... Ewa Stelmasiak teraz żeś dojebała hehehe jak u nas jest chujnia to co dopiero u was???
-
JASTRZÁB --
bo taak jak pisalem, to jest poza czerwonych i jedna wielka manipulacja frajerskiej bandy internetowych rozkminiaczy ktorzy to forum wykorzystuja jedynie do propagandy. Anonimowi to oni na RTSie nie sa, I wiem doskonale ze cala ich kumateria to banda internetowych trolli. Z nimi nie porozmawiasz merytorycznie i obiektywnie na temat obecnych czasow, jedyna rozmowa bez napinki moze dotyczyc czasow przeszlych 15-20 lat temu. Trwa to nie od dzis, ani nie od czasu kiedy sie tu wpisuje tylko od dawien dawna.
Oni juz z tylu wcale nie anonimowych LKSiakow robili tu baranow i gimbaze, ze poza malymi wyjatkami nikt normalny z LKSu juz sie tu od dluzszego czasu nie wpisuje bo nie maja na to nerwow kopac sie w internecine z banda zorganizowanych tylko do tego zydzewiakow..
Dlatego tak bardzo wkurwia ich moja osoba, I posiwecaja mi tyle czasu zeby mnie osmieszyc, bo nic innego po prostu nie moga zrobic. Merytoryczna rozmowa o LKSie albo o Widzewie ich nie obchodzi, bo a noz widelec by wyszlo cos nie po ich mysli, a jak wiadomo i kazdy napewno to widzi ICH ZAWSZE MUSI BYC NA WIERZCHU...
bo taak jak pisalem, to jest poza czerwonych i jedna wielka manipulacja frajerskiej bandy internetowych rozkminiaczy ktorzy to forum wykorzystuja jedynie do propagandy. Anonimowi to oni na RTSie nie sa, I wiem doskonale ze cala ich kumateria to banda internetowych trolli. Z nimi nie porozmawiasz merytorycznie i obiektywnie na temat obecnych czasow, jedyna rozmowa bez napinki moze dotyczyc czasow przeszlych 15-20 lat temu. Trwa to nie od dzis, ani nie od czasu kiedy sie tu wpisuje tylko od dawien dawna.
Oni juz z tylu wcale nie anonimowych LKSiakow robili tu baranow i gimbaze, ze poza malymi wyjatkami nikt normalny z LKSu juz sie tu od dluzszego czasu nie wpisuje bo nie maja na to nerwow kopac sie w internecine z banda zorganizowanych tylko do tego zydzewiakow..
Dlatego tak bardzo wkurwia ich moja osoba, I posiwecaja mi tyle czasu zeby mnie osmieszyc, bo nic innego po prostu nie moga zrobic. Merytoryczna rozmowa o LKSie albo o Widzewie ich nie obchodzi, bo a noz widelec by wyszlo cos nie po ich mysli, a jak wiadomo i kazdy napewno to widzi ICH ZAWSZE MUSI BYC NA WIERZCHU...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
"ich zawsze musi być na wierzchu" hehe i kto to mówi??? Ene due rabe prośba do Ciebie przeczytaj chociaż kilka swoich postów może Cie to otrzeźwi chociaż niestety wątpię.
-
DlATEGO PYTAM PO RAZ KOLEJNY .
CHCECIE CZERWONCE ZEBY TO FORUM WLASNIE TAK WYGLADALO ?
ZEBY ABSOLUTNIE NIKT NIE MOGL SIE TU POLAPALC O CO CHODZI I NIC NIE DOWIEDZIEC
? NIE JEST WAM TO NA REKE BO TO DLA WAS JEST OKNO NA SWIAT. ALE ZAJMIJCIE SIE SOBA W TAKIM RAZIE I PISZCIE ku*** O KRAINIE NAJWIEKSZEGO I NAJBARDZIEJ CZERWONEGO WIDZEWA POD SLONCEM, A OD TEJ PATOLOGII Z KILKU BRAM NA POLESIU I LIMANCE- 2 METRY W BOK ...
CHCECIE CZERWONCE ZEBY TO FORUM WLASNIE TAK WYGLADALO ?
ZEBY ABSOLUTNIE NIKT NIE MOGL SIE TU POLAPALC O CO CHODZI I NIC NIE DOWIEDZIEC
? NIE JEST WAM TO NA REKE BO TO DLA WAS JEST OKNO NA SWIAT. ALE ZAJMIJCIE SIE SOBA W TAKIM RAZIE I PISZCIE ku*** O KRAINIE NAJWIEKSZEGO I NAJBARDZIEJ CZERWONEGO WIDZEWA POD SLONCEM, A OD TEJ PATOLOGII Z KILKU BRAM NA POLESIU I LIMANCE- 2 METRY W BOK ...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Między innymi "dzięki" Tobie to forum od kilku dni wygląda tak a nie inaczej, nie mówie że tylko przez Ciebie,ale kilka ostatnich stron to tylko bezsensowna napinka z obydwu stron, żadnych argumentów, żadnych dowodów na swoje bezsensowne teorie tylko jeden wielki bełkot.