Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
KlubemŁodziJestRTS

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 23.05.2016, 10:35

Rabin jeszcze nie wytrzeźwiałeś za dobrze a już piszesz:)

Dupsko cie boli widząc zajebiste liczby i oprawy Widzewa.A tak się śmiałeś kiedyś jak to Widzew upadnie grając w ogórkowych ligach.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!

iparts.pl
ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 23.05.2016, 11:03

Czy Wy musicie wmawiać nam co czujemy i co myślimy ? Rozumiem że wiesz to na swoim przykładzie , że boli Cię jak ŁKS się dobrze zaprezentuje więc my musimy odczuwać to samo? uwierz my mamy w chuju czy jest Was na wyjeździe do Zgierza ,Piotrkowa itp tysiąc czy 2 tysiące , i to czy wstawicie 13 zdjęć czy 20 filmików napiszecie później relacje na Stadionowych Oprawców żeby cała Polska wiedziała że jakiś wasz fc "kończy swoją działalność bo wyjechało kilka osób" , nie ma wpływu na to w jakim chodzimy humorze. Ale rozumiem że w drugą stronę ma to wpływ na Was ?

Widzewski GóRniak

Post autor: Widzewski GóRniak » 23.05.2016, 12:36

Tak boli nas to bardzo, tak jak i was nasze liczby i oprawy, pierdolenie z jednej i drugiej strony.

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 23.05.2016, 12:44

i na tym proponowałbym zakończyć dyskusje

Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź » 23.05.2016, 12:45

Tak to prawda, że był taki temat na naszym forum, ale wy na swoim też macie taki. Też tam nie widziałem pochwał na nasz temat, tylko wyśmiewanie się na jesień z naszej słabej postawy na boisku i na trybunach czy choćby z naszej prezentacji. Tak było i jest, że do wyśmiewania z obu stron jest mnóstwo osób, ale żeby powiedzieć coś dobrego na temat drugiej ekipy to nie ma prawie nikogo. Wczoraj u was starannie wykonana sektorówka z pirotechniką i super frekwencja na meczu. Co do pochodu to spodziewałem się trochę lepszej liczby z waszej strony, ale i tak wypadło przyzwoicie. Następny mecz też chyba macie z kibicami gości, u nas na taki mecz przyjdzie jeszcze poczekać minimum do 2017 roku.

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 23.05.2016, 13:14

Ene due rabe pisze:Fajnie że nasze mecze tyle emocji wywołują , musi boleć że w drugą stronę tak nie jest i wasza koleżanka musi spamowac ten temat i temat z komentarzami jakimiś zdjęciami z d*** żeby kogos wogole zainteresować...
co w tym złego że chwalimy się że wyszedł nam kolejny mecz ?
widocznie inne kluby z woj. łódzkiego nie mają się czym chwalić skoro nawet im się nie chce wrzucić kilku zdjęć ze swoich meczów
jeśli w ten wątek wchodzą kibole z całego świata ciekawi co się dzieje w Widzewie, to mają wszyscy na tacy :)

C1365O

Post autor: C1365O » 23.05.2016, 13:33

Liczbe że Was tysiąc był juz wiem ale ponawiam pytanie czy wszystkie osiedla ruszyły na zbiorke czy te najbliżej Śródmieścia?
Fajnie by było zobaczyć zdjęcia.

Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto » 23.05.2016, 14:06

Ludzie! Tylko się cieszyć!

obie strony pokazują swoimi liczbami i postawą że kibicowska Łódź niekoniecznie umiera ;-)
jeszcze przyjdą Derby na których będzie jak za starych dobrych czasów. Zobaczycie.

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 23.05.2016, 14:14

Ukochane Miasto pisze:Ludzie! Tylko się cieszyć!

obie strony pokazują swoimi liczbami i postawą że kibicowska Łódź niekoniecznie umiera ;-)
jeszcze przyjdą Derby na których będzie jak za starych dobrych czasów. Zobaczycie.
Dokładnie.Piłkarsko na dnie ale kibicowsko obie ekipy wciąż bardzo wysoki poziom a wszystko dzięki rywalizacji w mieście i FC.
Na pewno to co robi Widzew czy Łks działa mobilizująco na rywala.

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 23.05.2016, 14:36

a jednak da się obiektywnie , bez ataków rywali na każdym froncie prowadzić normalną dyskusje ,

zdjęć z pochodu lata na necie od groma wystarczy poszukać

C1365O

Post autor: C1365O » 23.05.2016, 16:25

dmx777 pisze:Nie bedzie juz jak kiedys. Emigracja. Wyludnienie miasta i wojewodztwa. Niz demograficzny. Nie zaklinajcie rzeczywistosci.
Nie bądź pesymista :-)
U jednych i drugich wcale nie jest źle.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 23.05.2016, 19:35

KlubemŁodziJestRTS pisze:Rabin jeszcze nie wytrzeźwiałeś za dobrze a już piszesz:)

Dupsko cie boli widząc zajebiste liczby i oprawy Widzewa.A tak się śmiałeś kiedyś jak to Widzew upadnie grając w ogórkowych ligach.

Buahaha-ha-ha-hah

tak tak - oczywiscie, pokaz gdzie niby mówiłem że upadniecie manipulatorze jechany, jesteśmy tymi którzy wam pokazali ze wlasnie takie podejscie jak napisałes ze upadek pilkarski równa sie upadkowi kibicowskiemu nie ma nic wspolnego z rzeczywistością i doskonale o tym wiecie matoły. ...
Chciałbys zeby tak było jak chcesz tu wkleić , że ŁKSiacy mysleli tak jak wy pare lat wczesniej, ale wbij sobie do głowy baranie jeden, że od waszej rozsypki minely nawet nie dwa lata i kazdy kto ma troszke lepszą pamięć cie wysmieje ,tak jak zrobiłem to ja.

To wy mieliscie na swoim eżydzewie temat w ktorym najebaliscie w niecałe dwa lata z pińcet stron na nasz temat gdzie komentowaliscie wszystko co z nami związane , kibicowsko i piłkarsko, kazde pierdnięcie i kazdy artykuł w gazecie, kazdy wpis na fansach. Temat sie nazywał ''ŁKS na wymarciu'' i komentowaliscie każdy nasz mecz niemalże kropkując Galere i sami ku*** uwierzyliscie chyba ze naprawde zaraz ten ŁKs zniknie z Łodzi. To my Wam pokazalismy że takie coś nie przejdzie, a teraz jeden z drugim najmądrzejsi. kpina

Wtedy sie smialiscie do rozpuchu , nie mogliscie wiedzieć , że za pare lat Was to samo spotka, wiec nie oburzaj sie pozniej że ktos sie smiał z was jak wielki Widzew spotkało to samo co ten ''śmieszny'' i ''mały'' klubik na wymarciu.
Ten sie smieje kto sie smieje ostatni...

Nikt nie poświeca tyle uwagi rywalowi i temu co sie u niego dzieje jak wy. I ja o tym wiem, bo wiem co wypisuje po internetach wasza kumateria od dawna i widać to tez po tym temacie.
Rozkmina na kazdy temat : a gdzie jest sektor gości, a ktoś tam płakał ze nie mogą wejść, a ile macie biletów, a ile ograniczen, a jaki kolor papieru w kiblach, a jakie firanki w oknach, a czy napewno 150 a moze 120, a o 13 to ich było na Placu 300, a o 13-30 jeszcze szło jakies osiedle, ale powiedzcie co to za osiedle itp itd. Dziwnie że tyle razy nas lekceważyliscie i lekceważycie zresztą nadal - patrząc że jestescie bandą internetowych rozkminiaczy i na nasz temat wiecie często wiecej niż na temat Waszego wielkiego Widzewa...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 23.05.2016, 19:42

na swoim oficjalnym forum mieliscie temat poswiecony tylko i wyłącznie nam gdzie który bił z miesiąca na miesiąc rekordy popularności , i wy macie czelność mówić że my jestesmy zapatrzeni w was a was gówno obchodzi co sie na ŁKSie dzieje.

Widzieliscie kiedys cos takiego u nas, zebysmy w ktorymkolwiek momencie poświecali wam tyle uwagi ?? Nie ! Bo gówno nie jest warte zeby mu poswiecać uwage, gówno to gówno, śmierdzi i zawsze wypłynie na powierzchnie, natomiast wy jestescie w stanie wmówić wszystkim że macie do czynienia z gównem i patologią, a pozniej napierdalacie o tym przez lata, i jestescie w stanie to jeszcze zjeśćz zazdrości :D:D:D
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 23.05.2016, 20:04

Ewidentnie znowu cię poniosło i zaraz ci żyłka na czole pierdolnie także proponuję żebyś znowu sobie zapalił filisa i jebnął ze 2 setki do tego.

Co do twojego wyśmiewania to naprawdę ciężko to teraz udowodnić bo niemożliwym jest przebicie się przez twoje tysiące postów z różnych kont.

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 23.05.2016, 20:06

Ja osobiście nikomu nie zazdroszcze i nigdy nie mówiłem że Łks wymrze.Łks w kilku aspektach Widzewa nie dogonił i nie wiem czego tu zazdrościć.Żeby nie było to uważam Łks za mocną ekipę,jedną z czołowych w kraju jeśli idzie o H,graffiti.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 23.05.2016, 20:10

ŁKS - POLONIA 2:1

Pare fotek z wczoraj .
Pochód:
[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Oprawa:
[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

debiutuje nowa flaga - wizytówka ŁKS ŁÓDŹ
[link]

Polonia:
[link]

[link]

[link]

[link]
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

WIDZEWSKAduma

Post autor: WIDZEWSKAduma » 23.05.2016, 20:45

Ene due rabe pisze: Widzieliscie kiedys cos takiego u nas, zebysmy w ktorymkolwiek momencie poświecali wam tyle uwagi ?? Nie !
Żartujesz czy idiote udajesz?

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 23.05.2016, 20:58

Ty nie musisz udawać, bo jak widać nie zrozumiałeś o co mi chodzi, albo nie umiesz czytać .
A każdy postronny mógł albo może sam dojść do prostych wnioskow - wystarczy spojrzeć na to forum i na to że większość waszych pierdow jest na nasz temat , wystarczyło was poczytac na forum którego myśleliście że nikt nie czyta i wystarczyło parę razy wejść na wasze forum jak upadał nasz klub , gdzie najebaliscie milion postów żyjąc tylko i wyłącznie tym co się u nas dzieje . Nie odwracaj kota ogonem bo to że macie jebane u nas odkad pamiętam i dużo żółci się na was wylewa , to jest inna kwestia niż rozkminia i pierdolenie o wszystkim co nas dotyczy przez bandę internetowych rozkminiaczy którzy na trybunach anonimowi bynajmniej nie są...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

pijany powietrzem

Post autor: pijany powietrzem » 23.05.2016, 21:03

Ene due rabe pisze:wystarczyło parę razy wejść na wasze forum jak upadał nasz klub , gdzie najebaliscie milion postów żyjąc tylko i wyłącznie tym co się u nas dzieje
w takiej sytuacji to przecież normalne, myśle że byłoby tak samo na forach wszystkich derbowych ekip, zwłaszcza tak wyrównanych jak w Łodzi
chyba sobie za wszelką cene próbujesz wmówić pewne rzeczy
spróbuj może odpocząc od tego internetu i od forum sasiadów

Radicaal

Post autor: Radicaal » 23.05.2016, 21:05

Fanatycy Widzewa pisze:
Ene due rabe pisze:Fajnie że nasze mecze tyle emocji wywołują , musi boleć że w drugą stronę tak nie jest i wasza koleżanka musi spamowac ten temat i temat z komentarzami jakimiś zdjęciami z d*** żeby kogos wogole zainteresować...
co w tym złego że chwalimy się że wyszedł nam kolejny mecz ?
widocznie inne kluby z woj. łódzkiego nie mają się czym chwalić skoro nawet im się nie chce wrzucić kilku zdjęć ze swoich meczów
jeśli w ten wątek wchodzą kibole z całego świata ciekawi co się dzieje w Widzewie, to mają wszyscy na tacy :)

I to jest jedna z wieluuuu różnic jakie nas dzieli.Wy chwalicie się wszystkim czym można.Często bezczelnie koloryzując fakty.
Nie jestem również zdziwiony,że zamiast dać link do zdjęć,wkleiliście je (7-10) na stronę o Łodzi i ogólnopolską,a jakże.
Zresztą to już nie pierwszy raz.Jeśli kogoś interesuje co się dzieje u Was,to z łatwością to znajdzie w internecie.
Ale nie!!! O jakże wielkim Widzewie trzeba nawijać non stop tak by przypadkiem nikt nie śmiał zapomnieć.Bo przecież jest taki wielki.Wciąż trzeba przypominać.
Także następnym razem dajcie linka,na całym świecie chyba wiedzą jak go użyć.A jak nie to się nauczą,chyba cały świat nie chce
pominąć jakiejś wiadomości z Wami związanej.

P.S.Tak się czasami zastanawiam,jak świat by się kręcił bez Was???Takiej wyroczni...

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 23.05.2016, 21:09

Pijany powietrzem - No tak , a widziałeś coś takiego później u nas, jak upadał wielki Widzew? Albo jak Cacek nimi pomiatał jak paprochami ?? Myślę ze nie wiesz o czym mówisz do końca i nie wiesz jaką skalę miała ta masowa masturbacja czerwonych nad naszym losem , ja pamiętam moi kumple po szalu też , a Widzewiacy i tak będą próbowali to wymazać z pamięci i daje rok dwa i będą twierdzić że nic takiego nie było .
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 23.05.2016, 21:16

Ja p******* rabin człowieku zwiesiłeś się czy ki c***?Dopalacze żeś przedawkował?

Skończ już to pierdolenie bo każda ekipa w mieście czy regionie derbowym wyśmiewa i szydzi z wroga co nie oznacza że ktoś was uważa za słabą ekipę.Co myślisz,że u was nie było ludzi którzy trzepali konia jak Widzew zaczął mieć problemy?Na siłę zakłamujesz rzeczywistość.
Nie twierdzę że nie było takich osób,którzy napierdalali się z Łksu ale na pewno nikt z tych osób nie uważał,że nagle padniecie i słuch po was zaginie.Bądźmy poważni.

Dainty B.

Post autor: Dainty B. » 23.05.2016, 21:20

Ene due, wiec teraz wroc sobie prosze do roku 2004, kiedy pierdolnelo u nas po raz pierwszy. Tuz przed tym kiedy uratowal nas Boniek. Co pisaliscie, jakie szaliczki sobie robiliscie i jaka ogolna radosc zapanowala na waszym bialym forum.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 23.05.2016, 21:25

"KlubemŁodziJestŁKS" - Mówimy o faktach a kto co miał na myśli albo jak to interpretować to ja mam w to wyjebane...
Jeśli chcecie zakończyć tą dyskusję to ciach bajera koniec tematu - który sam żeś zaczął tym zdaniem pachole jeden , odnosząc się do czegoś co nawet nie było do Ciebie i pisalem o wydarzeniach z wczoraj...

KlubemŁodziJestRTS pisze:Rabin jeszcze nie wytrzeźwiałeś za dobrze a już piszesz:)

a teraz odwracasz kota ogonem chujku przebiegły bo znowu nie możesz przepalic żeby twoje na wierzchu nie było. Jeśli jesteście za głupi żeby tu pisać to nie piszcie i nie będziecie musiały płakać chłopcy i dziewczęta ...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 23.05.2016, 21:35

Nie przeinaczaj mojego nicka jak się zwracasz do mnie.

Dobra rabin ja odpuszczam pisanie w kwestiach kto co powiedział bo naprawdę nie mam już sił na ten temat z tobą dyskutować.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 23.05.2016, 21:40

KlubemŁodziJestRTS pisze:Nie przeinaczaj mojego nicka jak się zwracasz do mnie.

Dobra rabin ja odpuszczam pisanie w kwestiach kto co powiedział bo naprawdę nie mam już sił na ten temat z tobą dyskutować.
Hahaha no i wszystko, jesteś po prostu tlukiem z IQ równym 10, który sam się już gubi w tym co pisze , zresztą jak typowa czerwona parowa z RTS.

Koniec tematu ciao
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 23.05.2016, 21:46

Jeden tłuk to napierdolił przez ponad rok kilka tysięcy postów z 10 nicków pisząc w kółko to samo.Nie wiem jakie IQ może mieć taki ktoś ale zapewne niezbyt wysokie.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 23.05.2016, 22:09

No jasne , w rok najebalem około 3 miliardów wpisow z ok 125 tysięcy kont...
Mówiłem już na początku o waszej mani przesladowczej , to zescie się zarzekali że to sciema ...

Idź koleszko/kolezanko Zmień najpierw pampersa, a później leč prosto do zarządu propagandy RTS i błagaj o przydział 10 najlepszych internetowych chuliganów z szajki eWidzew , bo sam to tutaj nie dasz rady hahahahahah

Mówiłem tyle razy żeby pisać o swoich klubach ?? Ile nerwów byście sobie zaoszczędzily i łez czerwonoarmistki.
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 23.05.2016, 22:20

Rabin stracisz najlepsze lata swojego zycia siedzac non stop na forum a i tak z ciebie wszyscy szydza. Zaloz koszulke Łksu wyjdz na miasto a na pewno znajdziesz wiecej atrakcji niz na forum ☺

welnoak

Post autor: welnoak » 23.05.2016, 22:39

WIDZEWSKAduma pisze:
Ene due rabe pisze: Widzieliscie kiedys cos takiego u nas, zebysmy w ktorymkolwiek momencie poświecali wam tyle uwagi ?? Nie !
Żartujesz czy idiote udajesz?
Idiote udaje i w dodatku forum stawia jako calkowita wyrocznie na sprawy wewnetrzne ekipy co czesto mija sie z prawda biorac na tapete pierwszy z brzegu temat omawianej sytuacji na ulicy zaczyna sie tutaj krolowanie sianej ciagle napinki przez anonimowe osoby, a w realnym swiecie wymiana trwa chwile i po krzyku juz wtedy mamy calkowita pewnosc kto panuje w danym rewirze :)
Umoumsxxl pisze:...
Ruch ma bolec i bedzie bolal, a na grobie wyryjesz sobie erke odwrocona do gory nogami na znak wiecznych kompleksow :)
Kibicow na Slasku dzielimy na fanow Ruchu i antyruchu :)

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 23.05.2016, 22:42

Dzieki ale nie musisz się o mnie martwić, najlepsze lata mam jeszcze przed sobą ;)

Gościu "KlubemŁodziJestŁKS" , już mnie na PW straszy banami, jak nie przestane olewac miedzy innymi jego wpisów ...

Oczywiście on odpowiada na każdy mój, i zawsze zwraca się do mnie... i ma do tego full prawo mimo że sam się ośmiesza cały czas i jest głupszy niż stojak...

czyli defacto wszystko po staremu internetowa armia czerwonej propagandy nadal w formie a banuja mnie moi koledzy po szalu hahaha
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 23.05.2016, 22:45

A co ja jestem modem?W sumie to ty coś obiecałeś co będzie za niedługo w tym temacie.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 23.05.2016, 22:45

Welnoak nie wiem o c*** ci chodzi ale jesteś chyba jeszcze glupszy od swojego kumpla którego bronisz
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

welnoak

Post autor: welnoak » 23.05.2016, 22:51

Ene due rabe pisze: a banuja mnie moi koledzy po szalu hahaha
Zbanuj sie sam, a wyjdzie ci na dobre :)
Umoumsxxl pisze:...
Ruch ma bolec i bedzie bolal, a na grobie wyryjesz sobie erke odwrocona do gory nogami na znak wiecznych kompleksow :)
Kibicow na Slasku dzielimy na fanow Ruchu i antyruchu :)

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 23.05.2016, 23:05

Nic takiego w minionej kolejce się nie wydarzyło co mogło by powalić na kolana ani z jednej ani z drugiej strony, w sumie nikt o nic nie sapał, to się jak zwykle baranina musiała zjebać by po raz kolejny wywołać jałową gadkę, na c*** się dusisz jak nie musisz?
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

nowonarodzony

Post autor: nowonarodzony » 23.05.2016, 23:12

welnoak pisze: Idiote udaje i w dodatku forum stawia jako calkowita wyrocznie na sprawy wewnetrzne ekipy
cięzko nie przyznać racji, pokazujesz eneduerabe jak zyjesz netem, wyłącz kompa, wyjdź na ulice bo sie błaźnisz, nie widzisz tego?

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 23.05.2016, 23:17

Heheheh PANTuNieStal - odpowiedz na jakieś wasze wyimaginowane wymysly i wmawianie mi że cos tam kiedyś mówiłem to wg Ciebie jest zjebanie się do kogoś?? Wasze naprawdę musi być zawsze na wierzchu internetowe propagandysty??

Nic się nie działo ciekawego ??

No w Łodzi się działo akurat :)
[link][/img]

NA STADIONIE I ULICY - KLIMAT TWORZĄ FANATYCY !
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

nowonarodzony

Post autor: nowonarodzony » 23.05.2016, 23:18

Siedzisz na tym forum 24 godziny na dobe a nawet nie potrafisz zdjęcia wkleić...

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 23.05.2016, 23:28

A nie czasem 32 godz na dobę.... ??

Sory poprawiam się!
Obrazek

Obrazek
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 23.05.2016, 23:31