Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Widać nikt tutaj nie ma zbyt dużo dystansu do życia, wyluzujcie :)
PS. Nie jestem fanatykiem żadnej drużyny.
Mógłby ktoś opisac Łeczyce .Jest tam jakiś podział na Górnik i Widzew ,bo kiedyś Łeczyca była fan klubem Widzewa.
Na moje oko to masz 15 lat.Walisz pytania z d*** i o dziwo ktos Ci odpowiada.Z nudów chybaCocoJambo pisze:Widać nikt tutaj nie ma zbyt dużo dystansu do życia, wyluzujcie :)
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 
Jeszcze parę lat i Łódź się wyludni... przez 5 lat 40 tysięcy ludzi uciekło... za parę lat nie bd miał kto chodzić na mecze.
Jeszcze pare lat i bedziesz mial osiemnastke ... moze wtedy informacje na temat emigracji zarbkowej z miasta Łodzi bedziesz czytac.z wieksza uwaga i co wazniejsze .... nauczysz sie czytac ze zrozumieniem :-)
Okej, dziękuje za radę! Może skorzystam :) Przydałoby mi się, tak wiem!1925 pisze:Jeszcze pare lat i bedziesz mial osiemnastke ... moze wtedy informacje na temat emigracji zarbkowej z miasta Łodzi bedziesz czytac.z wieksza uwaga i co wazniejsze .... nauczysz sie czytac ze zrozumieniem :-)
-
ted.turner
A propos emigracji z miasta Łodzi.
sytuacja ze Stavanger w Norwegii, koniec marca 2016, malowanie typowego norweskiego drewnianego domku, coś a la polski blok. Przyjeżdża nowy kolo, rudy z butami z frędzlami, zdejmuje kurtalę i baaaam: czerwona koszulka z napisem o jakiejś tam pierdzewskiej szarańczy. Pada stanowcze pytanie, jesteś z żydzewa?! Co?! Pada odpowiedź. Nie, jestem ze Skierniewic, i nie wiem co tam jest napisane, ale kuzyn z Rawy dał mi tą koszulkę i powiedział abym godnie w Norwegii reprezentował swoje miasto. Od siebie dodam, że 5 minut wcześniej kolo woził się, że jest z Łodzi. Takich pierdzewskich zonków bez liku w kraju Wikingów. jak np. kolo na lotnisku, w koszulce pierdzewa, zdejmujący tą koszulkę na szybko w kiblu na widok koszulki Zawiszy wśród oczekujących. Kłóćcie się ze mną pierdzwiacy, ale wasz internetowy świat jest diametralnie różny od tego w rzeczywistości, przynajmniej zagranicą.
Tak, że imigracja imigracją, a podawanie się za kim i skąd to druga sprawa.
sytuacja ze Stavanger w Norwegii, koniec marca 2016, malowanie typowego norweskiego drewnianego domku, coś a la polski blok. Przyjeżdża nowy kolo, rudy z butami z frędzlami, zdejmuje kurtalę i baaaam: czerwona koszulka z napisem o jakiejś tam pierdzewskiej szarańczy. Pada stanowcze pytanie, jesteś z żydzewa?! Co?! Pada odpowiedź. Nie, jestem ze Skierniewic, i nie wiem co tam jest napisane, ale kuzyn z Rawy dał mi tą koszulkę i powiedział abym godnie w Norwegii reprezentował swoje miasto. Od siebie dodam, że 5 minut wcześniej kolo woził się, że jest z Łodzi. Takich pierdzewskich zonków bez liku w kraju Wikingów. jak np. kolo na lotnisku, w koszulce pierdzewa, zdejmujący tą koszulkę na szybko w kiblu na widok koszulki Zawiszy wśród oczekujących. Kłóćcie się ze mną pierdzwiacy, ale wasz internetowy świat jest diametralnie różny od tego w rzeczywistości, przynajmniej zagranicą.
Tak, że imigracja imigracją, a podawanie się za kim i skąd to druga sprawa.
-
stachuzrdg
I co w związku z tym ??. Chciałeś się pochwalić że masz robotę w Norwegii przy malowaniu domków ??
Opisze mi ktoś tą Łeczyce ?
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
a tymczasem ok. 300 osób z Widzewa wspiera Ruch na ich wyjeździe do Gdańska
Jest Widzew i jest Górnik, obie ekipy neutralne w stosunku do siebie. I tyle.
-
ted.turner
Stasiu, to ty byłeś tym rudym, czy tym szybkim na lotnisku? Nie powiem, że sorry, bo drugi raz też będziesz czyścił farbę tą swoją czerwoną, wyrywną koszulką. Robota w NO jak robota, nie ma się czego wstydzić. Twoje pierdzewskie ziomki się za nią by pozabijały, ale kumam, że chciałeś mi dogryźć, więc wygrałeś.stachuzrdg pisze:I co w związku z tym ??. Chciałeś się pochwalić że masz robotę w Norwegii przy malowaniu domków ??
Chcialbym wiedziec i pewnie nie tylko ja .... co twoje posty wnosza do tego tematu ....? Bezsensowna napinke ?? Super .... co ona ma na celu ? Smialo odpowiedz !ted.turner pisze:Stasiu, to ty byłeś tym rudym, czy tym szybkim na lotnisku? Nie powiem, że sorry, bo drugi raz też będziesz czyścił farbę tą swoją czerwoną, wyrywną koszulką. Robota w NO jak robota, nie ma się czego wstydzić. Twoje pierdzewskie ziomki się za nią by pozabijały, ale kumam, że chciałeś mi dogryźć, więc wygrałeś.stachuzrdg pisze:I co w związku z tym ??. Chciałeś się pochwalić że masz robotę w Norwegii przy malowaniu domków ??
Żydzi & Ślązacy - jaki mix :D przynajmniej macie podobne języki do niemieckiego jidysz i ślONski, dogadujecie się ;)Fanatycy Widzewa pisze:a tymczasem ok. 300 osób z Widzewa wspiera Ruch na ich wyjeździe do Gdańska
-
PanTuNieStał
Było bardzo fajnie i śmiesznie, a teraz idź już sobie.Żydzi & Ślązacy - jaki mix :D przynajmniej macie podobne języki do niemieckiego jidysz i ślONski, dogadujecie się ;)
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

ted.turner a przy świnkach też robiłeś?Skoro pracowałeś przy malowaniu domów to i w zagrodach się narobiłeś.Polacy w Stavanger i okolicach są tam tylko od sprzątania,malowania i od wynoszenia gówna z obory.Bo trzeba tu wszystkich uświadomić że owe miasto jest wielkości Pabianic.Z racji że nasza firma miała tam szkolenia bywałem swego czasu ze 3 razy w ciągu roku.99% Polaków tam pracujących to życiowi nieudacznicy nie dający cobie rady w kraju taka oto jest ta twoja "zagranica".
W ogóle co za z****** porównania tego wynalazka teda.turnera - spotkał (albo i nie spotkał) gapy w koszulkach Widzewa i się spuszcza.
Następnym razem trafi w kiblu na lotnisku na niewłaściwą osobę i raz, że to on będzie ściągał koszulkę, a dwa, będzie tak jak z tym biednym eŁKSiakiem w Madrycie.
Następnym razem trafi w kiblu na lotnisku na niewłaściwą osobę i raz, że to on będzie ściągał koszulkę, a dwa, będzie tak jak z tym biednym eŁKSiakiem w Madrycie.
-
ted.turner
Dobrze uświadamiasz, bo kto w Polsce wie, że Pabianicach żyje 120 tysięcy ludzi, tak jak w Stavanger.Wasteland pisze:ted.turner a przy świnkach też robiłeś?Skoro pracowałeś przy malowaniu domów to i w zagrodach się narobiłeś.Polacy w Stavanger i okolicach są tam tylko od sprzątania,malowania i od wynoszenia gówna z obory.Bo trzeba tu wszystkich uświadomić że owe miasto jest wielkości Pabianic.Z racji że nasza firma miała tam szkolenia bywałem swego czasu ze 3 razy w ciągu roku.99% Polaków tam pracujących to życiowi nieudacznicy nie dający cobie rady w kraju taka oto jest ta twoja "zagranica".
Czyli definitywnie stwierdzasz, że 99% twoich pierdzewskich ziomeczków z Raw, Skierniewic, Łęczyc i skąd wy tam jeszcze tu za robotą przyjeżdżacie, to życiowi nieudacznicy? Nieładnie tak obrażać i to swoich! Mogą się poczuć obrażeni i co będzie jak przestaną być wierni wielkiemu pierdzewowi? Nie tylko Kutno wam wtedy padnie.
Tak jeszcze słowo co do roboty na obczyźnie i wynoszenia gówien z obory. Nawet nie komentuje, że twoje pierdzewskie ziomy za tydzień takiej roboty dostają tam tyle co ty w 3 miesiące w 'waszej ' firmie. Druga sprawa co to za firma, że wysyła jakiegoś piegusa do Norwegii szkolić się z wynoszenia gówna z obory? U Cacka robisz?
Co do wyśmiewania się z Polaków na obczyźnie, oczywiście w tym momencie serdecznie pozdrawiasz London 100% Widzew i Czerwoną Irlandię. Nieudacznicy życiowi sprzątają, malują, budują i gówna wynoszą, no ale piegus Wasteland ma pracę w Polsce i 3 konta na kibicach hahaha Jak pięknie jebnąć sobie strzała w kolano.
Widzisz żydku nikt tu nawet nie stwierdził ze tam jacyś Widzewiacy są nawet ty w swojej bajce pisałeś tylko o jednej osobie.Tak więc wynika z tego że obory Stavanger 99%Łks:)A pokaż no pejsie gdzie to ja się naśmiewałem z Polaków na obczyźnie?Jest różnica między rodakami jadącymi do pracy a niedorozwiniętymi burakami po podstawówce malującymi domy w Norwegii.Tak więc "będący w delegacji" sam sobie w kolano strzeliłeś.
Ted turner W********** z tego tematu z tymi swoim niedojebanymi rozkminami.
Na bank Red power(swoją drogą tylko debil mógł się tak nazwać) i reszta czerwonej zarazy na tym forum zgłosiła do admina Ted turnera.Tego żydowskiego charakteru nic nie zmieni,w tym czują się najlepiej.No i lubią czasami pojechać do braci moskali "zabawić "sie ,niezależnie od tego co w ich żydowskim slangu oznacza to słowo.
Przygłupów jak widać banują,więc uważaj bo następny możesz być ty kmiocie.
-
PierdemWdziub
ej czy to prawda ze Widzew ma 3x taki budzet jak ŁKS, a na Unii poza pejsoszwalnia nie ma nikogo kto ma luzne 5 zlotych. Czy to jest jakis argument co do zyciowego nieudacznictwa :) ?
ej a czy to prawda że żydzew jebane k****?
-
puremuscle
Pomyliłeś sie jąkało Widzew j**** zydow to jest poprawna wersja :)
Żadna z mądrych głów nie pomyślała ze może banowane są osoby klepiące na kilku nicach.
A wracając do tematu,coś mi się widzi ze dziś po raz pierwszy od dłuższego czasu zobaczymy zdjęcia z meczu eŁksy.
A wracając do tematu,coś mi się widzi ze dziś po raz pierwszy od dłuższego czasu zobaczymy zdjęcia z meczu eŁksy.
Zdjęcia z KAŻDEGO meczu naszego klubu są na www.lksfans.pl. Wystarczy również odwiedzić stronę internetową Expressu Ilustrowanego lub/i Dziennika Łódzkiego. Serdecznie zapraszam do oglądania.Wasteland pisze:Żadna z mądrych głów nie pomyślała ze może banowane są osoby klepiące na kilku nicach.
Łódzki Klub Sportowy
Ile Łksu wspierało Lecha w Sosnowcu?Niewiele brakło i mogło być ciekawie,psy jednak wyniuchały i c*** bombki strzelił.
puremuscle pisze:Pomyliłeś sie jąkało Widzew j**** zydow to jest poprawna wersja :)
piękny autodiss, pozdrawiam
-
berserk1908
Nie ubliżaj:Wasteland pisze:ted.turner a przy świnkach też robiłeś?Skoro pracowałeś przy malowaniu domów to i w zagrodach się narobiłeś.Polacy w Stavanger i okolicach są tam tylko od sprzątania,malowania i od wynoszenia gówna z obory.Bo trzeba tu wszystkich uświadomić że owe miasto jest wielkości Pabianic.Z racji że nasza firma miała tam szkolenia bywałem swego czasu ze 3 razy w ciągu roku.99% Polaków tam pracujących to życiowi nieudacznicy nie dający cobie rady w kraju taka oto jest ta twoja "zagranica".
Po pierwsze tysiącom naszych rodaków, ktorzy wyjechali za chlebem za granicę i imają sie róznych zajeć, zeby mieć na zycie.
Po drugie, swoim ziomkom po szalu, ktorzy czynnosci, które wymieniłeś są zmuszeni wykonywac nie za granic, za dobry piniądz, ale u siebie w zagrodzie na rodzimej wsi.
We Włocławku tylko ŁKS!!!
-
PanTuNieStał
O wielkomiejski się odezwał kolejny rodowity. Dlaczego Broń nie wpuszczona dziś na mecz?
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
alkopato_1
Ile osób z Łks dziś na meczu?
-
PanTuNieStał
Grubo....nie wpuścili Broni bo by ich chyba przekrzyczeli, ktoś tu pisał o ultrasce podchodzącej pod bałkański styl......

"Broniarze mobilizowali się na ten wyjazd. Zaczęły się jednak problemy gdyż w tygodniu psy nie dopuściły sektora gości. Poza tym Broń nie wysłała zapotrzebowania na bilety.
W piątek po południu dzwonią, że klub im odpowiedział, że nie może ich wpuścić, w takim razie proponujemy im, że możemy ich wpuścić na nasze sektory. Tak jak w zeszłym sezonie. Oczywiście mają powiedziane, że muszą przyjechać wcześniej i kupić bilety u nas w kasie. W niedzielę rano piszą, że będą w 70 osób, później dzwonią żeby im kupić bilety zbiorczo, żeby nie tracili czasu na stanie w kasie. Ogarniamy im to i czekamy pod stadionem około godziny z biletami dla nich. Pojawili się spóźnieni w 15 minucie spotkania i widok jaki zastaliśmy był żałosny. Na 70 osób dosłownie jedna była trzeźwa, a reszta ledwo stała na nogach. Dostają bilety i następne 15 minut najebany gość nie może policzyć kasy. Kiedy w końcu to mu się udaje, mówimy im w którym miejscu mają stanąć, na co gość stwierdza że nie będziemy mu mówili gdzie mają stanąć i co wywieszać. Oni wywieszą 2 flagi 2 transy na stadionie. Zostaje wyprowadzony z błędu, że wpuszczamy ich grzecznościowo i wchodzą na naszych zasadach. Weszło już kilka osób z Broni i zaczynają sobie spacerować po całej trybunie, a raczej przewracać się a niektórzy chyba niedopici od razu ruszyli po browary. W międzyczasie ci, którzy zostali pod stadionem oświadczają, że ch*j ich obchodzi. Oni wchodzą z flagami i transparentem na Radomiaka. Tego było już za wiele i grupie najebusów z Broni kazano w********** pod wejście, po czym wyjebano resztę która już weszła. Tak zakończyła się przygoda Broni na ŁKS-ie. To chyba normalne, że jeśli ktoś przyjeżdża po dogadaniu się to nie przyjeżdża „na czworaka” i nie stawia warunków. Jakoś w zeszłym sezonie nie było z tym problemów, w tym to przeszli samych siebie.
Na początku 2 połowy zawinęli się w drogę powrotną."
W piątek po południu dzwonią, że klub im odpowiedział, że nie może ich wpuścić, w takim razie proponujemy im, że możemy ich wpuścić na nasze sektory. Tak jak w zeszłym sezonie. Oczywiście mają powiedziane, że muszą przyjechać wcześniej i kupić bilety u nas w kasie. W niedzielę rano piszą, że będą w 70 osób, później dzwonią żeby im kupić bilety zbiorczo, żeby nie tracili czasu na stanie w kasie. Ogarniamy im to i czekamy pod stadionem około godziny z biletami dla nich. Pojawili się spóźnieni w 15 minucie spotkania i widok jaki zastaliśmy był żałosny. Na 70 osób dosłownie jedna była trzeźwa, a reszta ledwo stała na nogach. Dostają bilety i następne 15 minut najebany gość nie może policzyć kasy. Kiedy w końcu to mu się udaje, mówimy im w którym miejscu mają stanąć, na co gość stwierdza że nie będziemy mu mówili gdzie mają stanąć i co wywieszać. Oni wywieszą 2 flagi 2 transy na stadionie. Zostaje wyprowadzony z błędu, że wpuszczamy ich grzecznościowo i wchodzą na naszych zasadach. Weszło już kilka osób z Broni i zaczynają sobie spacerować po całej trybunie, a raczej przewracać się a niektórzy chyba niedopici od razu ruszyli po browary. W międzyczasie ci, którzy zostali pod stadionem oświadczają, że ch*j ich obchodzi. Oni wchodzą z flagami i transparentem na Radomiaka. Tego było już za wiele i grupie najebusów z Broni kazano w********** pod wejście, po czym wyjebano resztę która już weszła. Tak zakończyła się przygoda Broni na ŁKS-ie. To chyba normalne, że jeśli ktoś przyjeżdża po dogadaniu się to nie przyjeżdża „na czworaka” i nie stawia warunków. Jakoś w zeszłym sezonie nie było z tym problemów, w tym to przeszli samych siebie.
Na początku 2 połowy zawinęli się w drogę powrotną."
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 
-
tuwimianin.
Super opis, mało z krzesła nie spadłem ze śmiechu. To się chłopy zaprezentowali godnie.
IGLOOPOL DĘBICA
Odpuść, po c*** zaczynasz napinke?PanTuNieStał pisze:Grubo....nie wpuścili Broni bo by ich chyba przekrzyczeli, ktoś tu pisał o ultrasce podchodzącej pod bałkański styl......
-
marcino2981
Jak sie ma sutuacja na żubardziu 100% ŁKS?
Napiszę tak: słabe osiedle ŁKSu.marcino2981 pisze:Jak sie ma sutuacja na żubardziu 100% ŁKS?
Tak słabe, że wygrali rywalizację karnetową.Red power pisze:Napiszę tak: słabe osiedle ŁKSu.marcino2981 pisze:Jak sie ma sutuacja na żubardziu 100% ŁKS?
Co do Broni, to żal patrzeć jak ta ekipa się posypała.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
minetkoholik
5 aut, więcej ich pojechało z Lechem do łęcznej w sobotę. 10 autek było i na Lublinku się zbierali.Red power pisze:Ile Łksu wspierało Lecha w Sosnowcu?Niewiele brakło i mogło być ciekawie,psy jednak wyniuchały i c*** bombki strzelił.