Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Na Widzewie koniki również obecne. Przed derbami "zna nas cala europa" i na kilku później byli obecni.
-
Jeszcze bylo kilka innych sposobów, żeby wejść na stadion gdy biletów w kasie juz nie bylo.
-
no jasne ' NoMatterWhat' że szkoda słow, bo z prostymi faktami napisanymi wprost ciezko sie dyskutuje jak widać. Sam sie pytales, dostałes bardzo wyczerpującą odpowiedz, i jak to wygladało u nas , i cieszy mnie , że zakonczyłem tym temat.....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Widzę że łódzcy kibice żyją cały czas wspomnieniami, wracając głównie do wydarzeń sprzed 10-20 lat. Teraz takie frekwencje nam nie grożą i koniki raczej nie szybko będą potrzebni. Obecnie na Widzewie cieszymy się sprzedażą blisko 800 karnetów i frekwencją 2 koła( pełny stadion, takie mamy obecnie warunki) którą chcielibyśmy utrzymać przez całą rundę. Jak będzie czas pokaże, sporo do zrobienia mają tutaj nasi piłkarze jak odwalą kichę i nie awansują do 3 ligi może być ciężko. Wszyscy liczymy na sukces by małymi kroczkami zbliżać się do celu jakim za parę lat jest Ekstraklasa. Tak naprawdę ta runda może sporo powiedzieć w jakiej formie są aktualnie kibice Widzewa a pełna weryfikacja możliwości nastąpi po otwarciu stadionu.
Co do kibiców Łks-u nie chcę się wypowiadać to ich sprawy, jednak mam wrażenia że użytkownik Ene due wszystko bardzo grubo przekoloryzuje co dotyczy jego klubu i kibiców. Po jego wpisach można wyciągnąć wnioski że w każdym aspekcie kibicowskim jesteśmy daleko za Łksem. Wszystko co Widzewskie jest słabe lub mocno średnie za to Łks to prekursorzy.
Co do kibiców Łks-u nie chcę się wypowiadać to ich sprawy, jednak mam wrażenia że użytkownik Ene due wszystko bardzo grubo przekoloryzuje co dotyczy jego klubu i kibiców. Po jego wpisach można wyciągnąć wnioski że w każdym aspekcie kibicowskim jesteśmy daleko za Łksem. Wszystko co Widzewskie jest słabe lub mocno średnie za to Łks to prekursorzy.
-
Skoro uważasz że jesteście lepszą ekipą to podaj przykłady, bo takie pierdolenie bez sensu i używanie bez istotnych argumentów jest słabe. Prawda jest taka że na dzień dzisiejszy spicie, a nie, przepraszam, prujecie mordy w zajszczanym parku w 500 osób.. czekamy na przykłady które miały miejsce w niedalekiej przeszłości
-
Rabinek próbuje dac do zrozumienia potencjalnemu czytelnikowi z poza miasta Łodzi jakie to pejsy są charakterne i prawilne...Jak jest chyba każdy rozgarniety Łodzianin wie doskonale.Dla jasności obrzezany mitomanie pod koniec lat 90 i przed cackiem na Widzew wchodzono bez biletów i to młoda ekipa YH decydowała kto wchodzi bez biletu a kto nie wejdzie a na trybunie C ochrona która probowała sie temu sprzeciwiać była notorycznie bita.W zasadzie za rzadów cacka też było od c**** wjazdow z bramą,wbijanie sie od strony bocznego boiska itp.więc nie probuj sugerowac głupot.
Jeszcze jedna sprawa,piszesz że przychodzicie do na nas na wieś...
Gdybys choć troszke znał historie miasta Łodzi wiedziałbyś że jak na Widzewie jeździły tramwaje i fabryki paracowały pełna parą na oczesnych terenach twojego klubu i przyległych mu okolicach typy koziny,retkinia,złotno,ruda czy teofilów pasły sie kozy i były pola uprawne pod łódzkich rolników a zamieszkałe przez waszych dziadków,ojców blokowiska które są waszymi bastionami powstawały w latach 60,70 czy nawet 80 i zasiedlane były przez ludnośc wiejską przybywającą do Łodzi do roboty Rodowity Łodzianinie...
Jeszcze jedna sprawa,piszesz że przychodzicie do na nas na wieś...
Gdybys choć troszke znał historie miasta Łodzi wiedziałbyś że jak na Widzewie jeździły tramwaje i fabryki paracowały pełna parą na oczesnych terenach twojego klubu i przyległych mu okolicach typy koziny,retkinia,złotno,ruda czy teofilów pasły sie kozy i były pola uprawne pod łódzkich rolników a zamieszkałe przez waszych dziadków,ojców blokowiska które są waszymi bastionami powstawały w latach 60,70 czy nawet 80 i zasiedlane były przez ludnośc wiejską przybywającą do Łodzi do roboty Rodowity Łodzianinie...
-
Wspieranie zgód to pierwszy przykład.hermanldz pisze:Skoro uważasz że jesteście lepszą ekipą to podaj przykłady, bo takie pierdolenie bez sensu i używanie bez istotnych argumentów jest słabe. Prawda jest taka że na dzień dzisiejszy spicie, a nie, przepraszam, prujecie mordy w zajszczanym parku w 500 osób.. czekamy na przykłady które miały miejsce w niedalekiej przeszłości
-
Ciezko wam sie pogodzić z rzeczywistością czerwono-armiści... na to co działo sie kiedyś i dzieje sie teraz reagujecie cały czas w jeden sposób, napinka, obracenie kota ogonem i pisanie farmazonów,zaraz wywolacie tu znowu awanture zeby odciągnąc wszystkich od tego co tu jest pisane. A to dlatego bo jeszcze ktoś za dużo sie dowie o tym jak wygląda i jak wyglądała sytuacja w Łodzi...... Kazdy normalny mam nadzieje ze to widzi...
'Pólnocna strona' - a uwazasz ze nie jesteśmy prekursorami ?? Wy nimi jestescie ? zdajesz sie normalnym gosciem wiec po co piszesz takie głupoty ?? Ja napisałem TAK JAK TO WYGLĄDAŁO U NAS - a Ty jesli doszedłes do wniosku że przez to wychodzi obraz ze jesteście ''za nami'' i wogole wszystko co Widzewskie jest BE, to nie nasz problem , ani nikogo kto to czyta - TYLKO WASZ !...
'serce miasta' pajacu - jeszcze 5,10 lat i wyjdzie że wogole wszystko co działo sie na ŁKSie, i co robił ŁKS, to tak naprawde było na Żydzewie .
hahaha fajną taktyke obraliscie czerwoni, myslicie ze bedą nowe stadiony, nowy start - to kazdy zapomni co było kiedyś ???
Piszesz historie na nowo baranie i niech kazdy kto to czyta ma tą świadomość. Wiem ze niektóre FAKTY są mało dla was wygodne , ale mam to w d****, jak juz tutaj ustalilismy nasze kluby sie znacznie rózniły w podejsciu do wielu kwestii - a temat biletów zaczęliscie wy....
Odkąd pamietam śmialiscie sie, że niby okradamy klub, że wchodzimy ''przez płot'' itp , ze frekwencja 4 tysiące, plus drugie tyle na gape , a zaraz wyjdzie, że ku*wa tak naprawde to wy byliscie dogadani z klubem i robiliscie co chcieliscie, a ŁKS obsrany nie mial nic do powiedzenia.. .
hahaha ku*** kpina , żalosne to jest.
PS . Zawsze wszyscy kibice gości narzekali na wejście u Was ( mowie o czasach jak ich jeszcze wpuszczaliscie) . Mam pytanie, czy była u was mozliwosc - jesli goście przyjechali bez listy, było ich troche za dużo albo nie mieli biletów, to mieli szanse wejsc w komplecie , czy nie ?? Jak to wyglądało na ŁKSie to kazdy kto u nas był to chyba wie....
'Pólnocna strona' - a uwazasz ze nie jesteśmy prekursorami ?? Wy nimi jestescie ? zdajesz sie normalnym gosciem wiec po co piszesz takie głupoty ?? Ja napisałem TAK JAK TO WYGLĄDAŁO U NAS - a Ty jesli doszedłes do wniosku że przez to wychodzi obraz ze jesteście ''za nami'' i wogole wszystko co Widzewskie jest BE, to nie nasz problem , ani nikogo kto to czyta - TYLKO WASZ !...
'serce miasta' pajacu - jeszcze 5,10 lat i wyjdzie że wogole wszystko co działo sie na ŁKSie, i co robił ŁKS, to tak naprawde było na Żydzewie .
hahaha fajną taktyke obraliscie czerwoni, myslicie ze bedą nowe stadiony, nowy start - to kazdy zapomni co było kiedyś ???
Piszesz historie na nowo baranie i niech kazdy kto to czyta ma tą świadomość. Wiem ze niektóre FAKTY są mało dla was wygodne , ale mam to w d****, jak juz tutaj ustalilismy nasze kluby sie znacznie rózniły w podejsciu do wielu kwestii - a temat biletów zaczęliscie wy....
Odkąd pamietam śmialiscie sie, że niby okradamy klub, że wchodzimy ''przez płot'' itp , ze frekwencja 4 tysiące, plus drugie tyle na gape , a zaraz wyjdzie, że ku*wa tak naprawde to wy byliscie dogadani z klubem i robiliscie co chcieliscie, a ŁKS obsrany nie mial nic do powiedzenia.. .
hahaha ku*** kpina , żalosne to jest.
PS . Zawsze wszyscy kibice gości narzekali na wejście u Was ( mowie o czasach jak ich jeszcze wpuszczaliscie) . Mam pytanie, czy była u was mozliwosc - jesli goście przyjechali bez listy, było ich troche za dużo albo nie mieli biletów, to mieli szanse wejsc w komplecie , czy nie ?? Jak to wyglądało na ŁKSie to kazdy kto u nas był to chyba wie....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
a i jeszcze jedno , piszecie że za czasów Sylwusia wasza sytuacja sie zmieniła, i niby od tamtej pory nie mieliscie tyle do gadania co wczesniej. Pomijam fakt co było wczesniej i jak sami próbujecie koloryzowac, bo kazdy kto sie interesował kibolstwem to wiedział jak to wygladało na ŁKSie, i na Widzewie....
ale jesli cacek wami rządził przez całe 8 lat, i wam nie przeszkadzało ze wami pomiata, to teraz stulcie pyski i przyjmijcie proste fakty na klate zamiast znowu tutaj siać ferment , tym bardziej że ''kwestie biletowe'' były odkąd pamietam powodem do naśmiewania się z patologii jaka niby panuje u nas w klubie . Szybciutko zapominacie o przeszłosci i wymazujecie niewygodne dla was fakty z pamięci... i kto tu jest niby pionierem i pokazuje co i jak powinno wyglądać , jesli wiekszosc rzeczy związanych z ŁKSem najpierw wyszydzacie, a potem uznajecie jednak sami że nic dziwnego w tym nie jest a wręcz robicie tak samo, albo nawet po czasie próbujecie wkleić ze sami tak robiliscie ????????
ale jesli cacek wami rządził przez całe 8 lat, i wam nie przeszkadzało ze wami pomiata, to teraz stulcie pyski i przyjmijcie proste fakty na klate zamiast znowu tutaj siać ferment , tym bardziej że ''kwestie biletowe'' były odkąd pamietam powodem do naśmiewania się z patologii jaka niby panuje u nas w klubie . Szybciutko zapominacie o przeszłosci i wymazujecie niewygodne dla was fakty z pamięci... i kto tu jest niby pionierem i pokazuje co i jak powinno wyglądać , jesli wiekszosc rzeczy związanych z ŁKSem najpierw wyszydzacie, a potem uznajecie jednak sami że nic dziwnego w tym nie jest a wręcz robicie tak samo, albo nawet po czasie próbujecie wkleić ze sami tak robiliscie ????????
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
znowu przepychanki ,licytacje , ja p******* :-/
to ja się spytam dla rozluźnienia ,może ktoś z Łksu mi odpisze w temacie waszych starych zgód, czemu padły i czy są to obecnie neutralne kontakty czy w podanych przypadkach przerodziło się to w kosy tak jak w przypadku Śląska czy też Arki .
Stal Mielec
Sandecja NS
Polonia Bytom--byłem na OHP w Chełmie w 89roku to pamiętam że chłopaki z Bytomia , prawie sami hokeiści, charakterniaki bardzo mocno podkreślali że Łks to bracia do grobowej deski a ja miałem "przejebane" bo mi od ciulów cisnęli :-) ale browarów się opiliśmy razem mnóstwo.
Raków Cz-wa
Miedź Legnica
Górnik Wałbrzych (chyba też coś tam was łączyło z tego co pamiętam?)
ot takie egzotyczne pytanie?
to ja się spytam dla rozluźnienia ,może ktoś z Łksu mi odpisze w temacie waszych starych zgód, czemu padły i czy są to obecnie neutralne kontakty czy w podanych przypadkach przerodziło się to w kosy tak jak w przypadku Śląska czy też Arki .
Stal Mielec
Sandecja NS
Polonia Bytom--byłem na OHP w Chełmie w 89roku to pamiętam że chłopaki z Bytomia , prawie sami hokeiści, charakterniaki bardzo mocno podkreślali że Łks to bracia do grobowej deski a ja miałem "przejebane" bo mi od ciulów cisnęli :-) ale browarów się opiliśmy razem mnóstwo.
Raków Cz-wa
Miedź Legnica
Górnik Wałbrzych (chyba też coś tam was łączyło z tego co pamiętam?)
ot takie egzotyczne pytanie?
-
Zaraz wyjdzie na to, że wchodzenie przez płot za free to powód do dumy. Tyle, ze widzewiacy zawsze mieli bekę, kpili i wyzywali nas od żebraków, a teraz z dumą ktoś ogłasza tu, że wchodziliście za free. To naprawdę żaden powód do chwalenia się.
Pisanie o jakiś wieśniackich terenach w kontekście ŁKS to leczenie własnych kompleksów ? Najbardziej mnie rozwala tekst, że u na Widzewie jeździł tramwaj. Gratuluję, to znaczy, że jesteście najlepsi. Pierwszy stadion ŁKS był placem przy Ogrodowej, tak na marginesie, ale zaraz pewnie też napiszecie, że to było klepisko itd., czyli wiocha.
Osobiście mam w d**** gdzie jeździł tramwaj, a gdzie bloki powstały w latach 60 i 70. Miasto się rozrastało po obu stronach Łodzi i tyle. Pod względem kibicowskim bardziej liczy się to, że do późnych lat 70 ŁKS był najważniejszym klubem w Łodzi. Potem coraz więcej osób zaczęło chodzić na Widzew, co jest normalne przy takich wynikach. Dzisiaj siły są wyrównane, z waszą przewagą liczebną.
Nikt z ŁKS nie neguje waszych dokonań, sportowych w latach 80 i 90 i kibicowskich w ostatnich 25 latach. Wbijcie to sobie do głów.
Pisanie o jakiś wieśniackich terenach w kontekście ŁKS to leczenie własnych kompleksów ? Najbardziej mnie rozwala tekst, że u na Widzewie jeździł tramwaj. Gratuluję, to znaczy, że jesteście najlepsi. Pierwszy stadion ŁKS był placem przy Ogrodowej, tak na marginesie, ale zaraz pewnie też napiszecie, że to było klepisko itd., czyli wiocha.
Osobiście mam w d**** gdzie jeździł tramwaj, a gdzie bloki powstały w latach 60 i 70. Miasto się rozrastało po obu stronach Łodzi i tyle. Pod względem kibicowskim bardziej liczy się to, że do późnych lat 70 ŁKS był najważniejszym klubem w Łodzi. Potem coraz więcej osób zaczęło chodzić na Widzew, co jest normalne przy takich wynikach. Dzisiaj siły są wyrównane, z waszą przewagą liczebną.
Nikt z ŁKS nie neguje waszych dokonań, sportowych w latach 80 i 90 i kibicowskich w ostatnich 25 latach. Wbijcie to sobie do głów.
-
No to teraz wyjaśniłeś nam wszystkim czemu nie ma was w Łodzi i czemu tutaj nie działacie w tak naprawdę żadnym aspekcie kibicowskim. Wspierajcie się wzajemnie dalej, od tej pory już każdy będzie wiedzieć czemu was nie ma.C1365O pisze:Wspieranie zgód to pierwszy przykład.hermanldz pisze:Skoro uważasz że jesteście lepszą ekipą to podaj przykłady, bo takie pierdolenie bez sensu i używanie bez istotnych argumentów jest słabe. Prawda jest taka że na dzień dzisiejszy spicie, a nie, przepraszam, prujecie mordy w zajszczanym parku w 500 osób.. czekamy na przykłady które miały miejsce w niedalekiej przeszłości
-
Tym postem pokazałeś, że jesteś debilem i nie warto z tobą dyskutować.hermanldz pisze:No to teraz wyjaśniłeś nam wszystkim czemu nie ma was w Łodzi i czemu tutaj nie działacie w tak naprawdę żadnym aspekcie kibicowskim. Wspierajcie się wzajemnie dalej, od tej pory już każdy będzie wiedzieć czemu was nie ma.C1365O pisze:Wspieranie zgód to pierwszy przykład.hermanldz pisze:Skoro uważasz że jesteście lepszą ekipą to podaj przykłady, bo takie pierdolenie bez sensu i używanie bez istotnych argumentów jest słabe. Prawda jest taka że na dzień dzisiejszy spicie, a nie, przepraszam, prujecie mordy w zajszczanym parku w 500 osób.. czekamy na przykłady które miały miejsce w niedalekiej przeszłości
-
Może ty spróbujesz mądrusiu z Chojen podasz jakieś przykłady waszych działań bo według mnie to ty jesteś debilem do kwadratu, próbujesz leczyć na forum swoje kompleksy ubliżając innym, a w tym samym czasie nie potrafisz się wypowiedzieć na wybrany temat, zresztą wy nie umiecie na żaden temat normalnie odpisać, a powód tego jest jeden, wymieracie kmioty, już nie znaczycie w Naszym mieście tyle co kiedyś, musicie to zrozumieć. Ale i tak dla was nie mam racji i wy jesteście "najlepsi" tylko po czym to oceniacie ? więc czekam na kolejny przykład waszych działań, a jak masz parówo odpisywać na inny temat to najlepiej nie pisz nic.
-
Arena międzynarodowa.
-
Oprawy, Wyjazdy
Następny debil (kolejne wcielenie rabina) się zarejestrował i pieredoli jak mały kazio po kwaśnym mleku, dobrze że już nie jestem na l4 to zaglądam tu tylko dla sportu (śmiechu), a rabciu twój wywód na temat naszych i waszych opraw z wyszczególnieniem wydanych na nie pieniędzy (oczym nie masz gównianego pojęcia, bo wiedze opierasz tylko i wyłącznie na tym co znajdziesz w internecie) mistrzostwo, dawaj dalej może ktoś to łyknie.
Następny debil (kolejne wcielenie rabina) się zarejestrował i pieredoli jak mały kazio po kwaśnym mleku, dobrze że już nie jestem na l4 to zaglądam tu tylko dla sportu (śmiechu), a rabciu twój wywód na temat naszych i waszych opraw z wyszczególnieniem wydanych na nie pieniędzy (oczym nie masz gównianego pojęcia, bo wiedze opierasz tylko i wyłącznie na tym co znajdziesz w internecie) mistrzostwo, dawaj dalej może ktoś to łyknie.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
ściągnij majtki z mordy bo chyba nie widzisz co piszesz przygłupie. tobie chyba chodzi o waszą oprawę z prezentacji, nie no pogratulować umiejętności, masz się czym chwalić. Myślę że co do opraw to nawet nie macie co się porównywać do nas. Różnica skali widoczna gołym okiem.
Co do wyjazdów to jeździcie w lepszych liczbach, ale odpowiedz sobie nawet w głowie na moje pytanie skoro tutaj będzie ci ciężko napisać prawdę. Ile osób od was jeździ z Łodzi, a ile z wiosek ?
I już wasza aktywność się na tym kończy mam rozumieć ?
Co do wyjazdów to jeździcie w lepszych liczbach, ale odpowiedz sobie nawet w głowie na moje pytanie skoro tutaj będzie ci ciężko napisać prawdę. Ile osób od was jeździ z Łodzi, a ile z wiosek ?
-
Hahah nie chce wiedzieć co Ty lykasz parôwo , ale poraz kolejny się kompromitujesz. I potwierdzasz że masz na moim punkcie jakas manie przesladowczą ... Mogłeś odpisać wcześniej , ale bales się że merytorycznie wgniote cię w ziemię jak prusaka , wiec olałes odczekać bezpiecznie parę dni i teraz się prujesz .PanTuNieStał pisze:Oprawy, Wyjazdy
Po pierwsze to nie pisałem żadnego wywodu na temat WASZYCH opraw, bo przez ostatnie 3 lata c**** się u was działo , i takowe można policzyć za pomoca palców JEDNEJ ręki . Nie będę ich porównywał z NASZYMI bo nie wypada, ważne że każdy postronny sobie to obiektywnie porówna .
Po drugie z miłą chęcią bym Ci wyliczył konkretnie które nasze prezentacje ile kosztowały , tylko raz , ze to nie miejsce na to ani tym bardziej Tobie taka wiedza jest absolutnie niepotrzebna.
Chcesz znowu zaklinac rzeczywistość i wklejać swoje głupoty?? Tupac nogą, ze ten to pisze niewygodne dla was rzeczy wiec go nie czytajcie , bo to debil jest z gimnazjum , c**** wie a tak wogole to nie jest kibicem ?? Już nawet twoje koleżanki po szalu przyznają że w kwestii robienia opraw poszlismy do przodu i poziom znacznie się wyrównał... Więc może pora się z tym wreszcie pogodzić zakompleksiony gilu ??
Aa i nie pisz o kimś że c**** wie i czerpie wiedze z internetu ,bo jak narazie to jedynie ty tutaj pokazujesz że absolutnie o niczym nie maszpojęcia. I nie mam ambicji udowadniac i " dokumentowac " swojej wiedzy , wazne ze to co pisze wkurwia takich debili jak ty do czerwonosci....
A co o mnie myślą internetowe cioty to ja mam w d**** , i napewno nikt normalny tutaj nie podzieli twojego zdania....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Jakie to były wioski z Waszej oprawy? Piotrków, Tomaszów, Poddębice, Uniejów, Aleksandrów, Konstantynów czy jakoś tak :-)hermanldz pisze:ściągnij majtki z mordy bo chyba nie widzisz co piszesz przygłupie. tobie chyba chodzi o waszą oprawę z prezentacji, nie no pogratulować umiejętności, masz się czym chwalić. Myślę że co do opraw to nawet nie macie co się porównywać do nas. Różnica skali widoczna gołym okiem.
-
by tutaj nie było rozkminy to na PW jesli można. potrzebuje osób z ŁKS i Widzewa kumatych. info na temat Łodzi.
-
Co do koników na Widzewie to fakt małego stadionu czy też dużego zainteresowania był też dobrą okazją do dorobienia sobie paru złotych dla kilku chłopaków z ŁKSu. Wprawdzie blisko kas wyganiali wasi pakersi ale przy pawilonach czy na parkingu już mógł sprzedawać każdy. Co się tam człowiek nasłuchał głupot a już hitem było wkręcenie jednemu waszemu fc, że jako Widzew zrobimy z nimi układ. Potem ze względu na możliwość rozpoznania trzeba było zarzucić proceder ale też stadion zapełniał się rzadziej.
-
2014
http://www.widzewtomy.net/wp-content/ga ... g_9869.jpg
2015 ..żyd łamany
http://www.widzewtomy.net/boruta_widzew_maciek/8.JPG
2013
http://www.widzewtomy.net/wp-content/ga ... -kopia.jpg
Masz śmieciu obrzezany tylko wybrane losowo z trzech ostatnich lat w których to "nie działo się u nas nic" porównajmy nasze oprawy również wyjazdowe przez te lata będzie przynajmniej ciekawie , i dobrze wiesz spryciulo że warunki były do ultraski iście nie sprzyjające Byczyna i stadion na Sms 999 widzów, w normalnych warunkach nawet nie było o czym dyskutować.
2015 ..żyd łamany
2013
Masz śmieciu obrzezany tylko wybrane losowo z trzech ostatnich lat w których to "nie działo się u nas nic" porównajmy nasze oprawy również wyjazdowe przez te lata będzie przynajmniej ciekawie , i dobrze wiesz spryciulo że warunki były do ultraski iście nie sprzyjające Byczyna i stadion na Sms 999 widzów, w normalnych warunkach nawet nie było o czym dyskutować.
Ty niedorozwoju w d**** byłeś i c**** wiesz więc co ty mi możesz wyliczyć i udowodnić, jesteś internetowym napinaczem gdzie klawiatura to jedyny "sprzęt" jaki miałeś w łapie no i może twoja obrzezana fajka bo laski na bank nie masz, sądząc po szybkości odpowiadania na posty ich ilości siedzisz tylko przed kompem. Nie schlebiaj sobie że ktoś ma na twoim punkcie jakąś manie po prostu p********* bzdury obrażasz ludzi i klub na co mały nic nie znaczący kutafonie zezwolenia nie masz, a o mój staż kibicowski się nie martw bo nakrywam cię czapką. Kończe tę jałową dyskusję,a ty walcz dalej ze swoich czterech kont.Po drugie z miłą chęcią bym Ci wyliczył konkretnie które nasze prezentacje ile kosztowały , tylko raz , ze to nie miejsce na to ani tym bardziej Tobie taka wiedza jest absolutnie niepotrzebna.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
A ile wy znaczycie? :) Śmieszna ta wasza propaganda. Od dłuższego czasu czasu nic nie robicie w mieście poza malowaniem, mniej więcej od akcji na Pietrynie i na Źródłowej gdzie zebraliście ciężkie smary. Do tego większość solówek macie w plecy. My w tym czasie chociażby jedziemy dobrą kapelą na remi cup oraz na galę mma do Warszawy, i doskonale wiecie że jedziemy a was jak zwykle nie ma. Podniecacie się za to swoją śmieszną frekwencją na prezentacji drużyny czy kolejnymi grafami, bo w innych aspektach ciężko wam idzie. Forumowe chuligany się znalazły co próbują zabłyszczeć...hermanldz pisze:Może ty spróbujesz mądrusiu z Chojen podasz jakieś przykłady waszych działań bo według mnie to ty jesteś debilem do kwadratu, próbujesz leczyć na forum swoje kompleksy ubliżając innym, a w tym samym czasie nie potrafisz się wypowiedzieć na wybrany temat, zresztą wy nie umiecie na żaden temat normalnie odpisać, a powód tego jest jeden, wymieracie kmioty, już nie znaczycie w Naszym mieście tyle co kiedyś, musicie to zrozumieć. Ale i tak dla was nie mam racji i wy jesteście "najlepsi" tylko po czym to oceniacie ? więc czekam na kolejny przykład waszych działań, a jak masz parówo odpisywać na inny temat to najlepiej nie pisz nic.
-
Hahahahah skonczyles ?? To teraz wracaj do tej twojej " laski " która mieszka na redtube niech ci trochę ulzy bo widzę że z lekka się zagotowales ,PanTuNieStał pisze:2014
2015 ..żyd łamany
2013
Ty niedorozwoju w d**** byłeś i c**** wiesz więc co ty mi możesz wyliczyć i udowodnić, jesteś internetowym napinaczem gdzie klawiatura to jedyny "sprzęt" jaki miałeś w łapie no i może twoja obrzezana fajka bo laski na bank nie masz, sądząc po szybkości odpowiadania na posty ich ilości siedzisz tylko przed kompem. Nie schlebiaj sobie że ktoś ma na twoim punkcie jakąś manie po prostu p********* bzdury obrażasz ludzi i klub na co mały nic nie znaczący kutafonie zezwolenia nie masz, a o mój staż kibicowski się nie martw bo nakrywam cię czapką. Kończe tę jałową dyskusję,a ty walcz dalej ze swoich czterech kont.Po drugie z miłą chęcią bym Ci wyliczył konkretnie które nasze prezentacje ile kosztowały , tylko raz , ze to nie miejsce na to ani tym bardziej Tobie taka wiedza jest absolutnie niepotrzebna.
AAA i sądząc po szybkości z jaką odpowiadasz na posty to ty chyba ... Śpisz z komputerem....
znamienne jest , że wklejasz farmazony na mój temat i probujesz mnie oczerniac a robisz dokładnie to samo , jakieś rozdwojenie jaźni ??? To się leczy ...
I napisać to ty możesz nawet że masz milion wyjazdów i byles na stu awanturach i czapka nakrywasz całe to forum , taką przewagę daje ci Internet , który wszystko przyjmie....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
" hahaha, hihihi,, hehe, elo ,ku*** itp" typowa odpowiedz naczelnego żyda na kibice.net gdy przychodzi do odpowiedzi na post z argumentami.
-
Bo z was tutaj jedynie można się śmiać debilu jeśli tego nie widzisz , to mi cię żal...
Ile was się tu zleci znowu czerwonoarmiści żeby prowadzić dyskusję z tym wg was - patusem i debilem ?? ? Mobilizacja ogłoszona?
Ile was się tu zleci znowu czerwonoarmiści żeby prowadzić dyskusję z tym wg was - patusem i debilem ?? ? Mobilizacja ogłoszona?
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ta rozmowa smierdzi jedna wielka napinka i nie chce mi się do niej włączać ale... "Jak zwykle nas nie ma..." Wiesz ile juz czasu jezdzimy po województwie na mecze? Po waszych terenach? Wiesz kogo zwykle nie ma? Radze wypominkami tak nie szarzowacmms pisze:A ile wy znaczycie? :) Śmieszna ta wasza propaganda. Od dłuższego czasu czasu nic nie robicie w mieście poza malowaniem, mniej więcej od akcji na Pietrynie i na Źródłowej gdzie zebraliście ciężkie smary. Do tego większość solówek macie w plecy. My w tym czasie chociażby jedziemy dobrą kapelą na remi cup oraz na galę mma do Warszawy, i doskonale wiecie że jedziemy a was jak zwykle nie ma. Podniecacie się za to swoją śmieszną frekwencją na prezentacji drużyny czy kolejnymi grafami, bo w innych aspektach ciężko wam idzie. Forumowe chuligany się znalazły co próbują zabłyszczeć...hermanldz pisze:Może ty spróbujesz mądrusiu z Chojen podasz jakieś przykłady waszych działań bo według mnie to ty jesteś debilem do kwadratu, próbujesz leczyć na forum swoje kompleksy ubliżając innym, a w tym samym czasie nie potrafisz się wypowiedzieć na wybrany temat, zresztą wy nie umiecie na żaden temat normalnie odpisać, a powód tego jest jeden, wymieracie kmioty, już nie znaczycie w Naszym mieście tyle co kiedyś, musicie to zrozumieć. Ale i tak dla was nie mam racji i wy jesteście "najlepsi" tylko po czym to oceniacie ? więc czekam na kolejny przykład waszych działań, a jak masz parówo odpisywać na inny temat to najlepiej nie pisz nic.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Khan pisze:by tutaj nie było rozkminy to na PW jesli można. potrzebuje osób z ŁKS i Widzewa kumatych. info na temat Łodzi.
podbij do eneduerebe albo do hermana , te dwa asy są przekumate w c*** i w kwestii ŁKS-u i RTS-u

-
cobytu troszkę nietrafione porównanie. Bo takowym można nazwać wasze wyjazdy po województwie gdzie często jest psów wiecej niż was do podroży na turniej czy na gale bez żadnego wahadłacobytu pisze:Ta rozmowa smierdzi jedna wielka napinka i nie chce mi się do niej włączać ale... "Jak zwykle nas nie ma..." Wiesz ile juz czasu jezdzimy po województwie na mecze? Po waszych terenach? Wiesz kogo zwykle nie ma? Radze wypominkami tak nie szarzowacmms pisze:A ile wy znaczycie? :) Śmieszna ta wasza propaganda. Od dłuższego czasu czasu nic nie robicie w mieście poza malowaniem, mniej więcej od akcji na Pietrynie i na Źródłowej gdzie zebraliście ciężkie smary. Do tego większość solówek macie w plecy. My w tym czasie chociażby jedziemy dobrą kapelą na remi cup oraz na galę mma do Warszawy, i doskonale wiecie że jedziemy a was jak zwykle nie ma. Podniecacie się za to swoją śmieszną frekwencją na prezentacji drużyny czy kolejnymi grafami, bo w innych aspektach ciężko wam idzie. Forumowe chuligany się znalazły co próbują zabłyszczeć...hermanldz pisze:Może ty spróbujesz mądrusiu z Chojen podasz jakieś przykłady waszych działań bo według mnie to ty jesteś debilem do kwadratu, próbujesz leczyć na forum swoje kompleksy ubliżając innym, a w tym samym czasie nie potrafisz się wypowiedzieć na wybrany temat, zresztą wy nie umiecie na żaden temat normalnie odpisać, a powód tego jest jeden, wymieracie kmioty, już nie znaczycie w Naszym mieście tyle co kiedyś, musicie to zrozumieć. Ale i tak dla was nie mam racji i wy jesteście "najlepsi" tylko po czym to oceniacie ? więc czekam na kolejny przykład waszych działań, a jak masz parówo odpisywać na inny temat to najlepiej nie pisz nic.

-
Naszych opraw nie będę wrzucal bo nie chce się nad wami pastwic , widać że slabo psychicznie stoicie więc wam daruje a jestem świecie przekonany że nawet ich nie widzieliście bo wam propaganda zabrania więc lepiej żeby tak zostało ;)
A tak na serio to tyle tego było nawet w oststnich 2 latach , ze nie chce mi się szukać wszystkich , ale oczywiście jak bardzo będziecie się domagać to się zmobilizuje ....
A tak na serio to tyle tego było nawet w oststnich 2 latach , ze nie chce mi się szukać wszystkich , ale oczywiście jak bardzo będziecie się domagać to się zmobilizuje ....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Nie porównuj meczów gdzie jeździ się z obstawą i na nogi jest postawione pół województwa, z z turniejami czy imprezami gdzie można sobie w spokoju jechać. Ale jak już jesteśmy przy tym temacie to byliśmy pod Tomaszowem ;)cobytu pisze:Ta rozmowa smierdzi jedna wielka napinka i nie chce mi się do niej włączać ale... "Jak zwykle nas nie ma..." Wiesz ile juz czasu jezdzimy po województwie na mecze? Po waszych terenach? Wiesz kogo zwykle nie ma? Radze wypominkami tak nie szarzowac
-
Dobrze wiesz ze jazda zdrzek w zderzak to fantazja w wykonaniu kibicow ŁKS wiec mozliwosci multum.Wiecej niz ta pod Tomaszowem.Rzeczywistość obu łódzkich ekip i ich aktywności poza miastem Łódź w ostatnim czasie wygląda zwyczajnie słabo wiec licytacja nie ma sensu

-
Zresztą stara widzewska zasada zawsze brzmiała że jeśli do niczego nie doszło to nie ma sensu rozkminiac , coś się zmieniło w tej materii ?
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
A tyczyła się np wybiegniecia wam na boczne przed derbami na których ostatni raz nas wpusciliscie. Jeśli wtedy nie było o czym gadać bo do niczego nie doszło , to co nas teraz obchodzi gdzie wy się w krzakach chowaliscie????
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Już nie bądź taki skromny, zazwyczaj jeździcie razem stałym składem ;) Aktywność nie powala i wszyscy dobrze to wiedzą, ale i tak jakiś herman czy ene due będą pierdolić swoje kocopoły i masturbować się przed zdjęciem nowego grafa lub oprawy. I specjalnie tu przywołałem Remi cup, bo gdy bylismy w dołku to z chęcią czekaliście na nas, teraz już tych chęci zabrakło ;)cobytu pisze:Dobrze wiesz ze jazda zdrzek w zderzak to fantazja w wykonaniu kibicow ŁKS wiec mozliwosci multum.Wiecej niz ta pod Tomaszowem.Rzeczywistość obu łódzkich ekip i ich aktywności poza miastem Łódź w ostatnim czasie wygląda zwyczajnie słabo wiec licytacja nie ma sensu
-
U nas sa takie same checi jak i u Was.To tak w skrócie ;)

-
No jak narazie to ty się tutaj masturbujesz wasza niebywałą aktywności łachu , chwalac się że gdzieś tam czekaliscie na nas w krzakach , kolejny z rozdwojeniem ...mms pisze:
Już nie bądź taki skromny, zazwyczaj jeździcie razem stałym składem ;) Aktywność nie powala i wszyscy dobrze to wiedzą, ale i tak jakiś herman czy ene due będą pierdolić swoje kocopoły i masturbować się przed zdjęciem nowego grafa lub oprawy. I specjalnie tu przywołałem Remi cup, bo gdy bylismy w dołku to z chęcią czekaliście na nas, teraz już tych chęci zabrakło ;)
Opraw nie robicie , więc na obecna chwile wycierasz sobie tym morde , a jak będzie nowy stadion i zaczniecie coś działać w tej kwestii to pierwszy będziesz tu się spuszczał razem z innymi 20 przyglupami jakie to oprawy nie są ważne i jak super hiper mega światowy poziom prezentujecie.
Jesteście jak szczury albo i karaluchy , tak szybko jak wy zmieniacie podejście do różnych kwestii , pod wpływem sytuacji w jakiej sie znalezliscie - to nikt nie ma do was podjazdu w calej PL , w tym jesteście najlepsi ...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Malo tego , to twój kolezka został sprowokowany do wrzucenia tutaj zdjęć jakiś waszych chujowych opraw , i se walil pod nie konia , więc daruj sobie i naucz się czytać i myśleć najpierw a potem się zabieraj za pisanie....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Do naszych opraw kmiocie to wam brakuje lata świetlne :) myślisz że jak raz czy dwa namalowaliście rzetelniej sektorówke to już jesteście mistrzami świata? Ile mieliście tych dobrych opraw? Ze 3-4 będą? Z chęcią obejrzę foty, pochwal się :)
I po raz kolejny pokazujesz, że jesteś zwykła zakompleksiona pizdeczka. Wiesz że gdzieś dzwoni, ale nie wiesz gdzie. Dlatego o sprawach h nie będę z tobą dyskutował bo wiesz tyle co gdzieś podsłuchałeś/wyczytałeś :)
I po raz kolejny pokazujesz, że jesteś zwykła zakompleksiona pizdeczka. Wiesz że gdzieś dzwoni, ale nie wiesz gdzie. Dlatego o sprawach h nie będę z tobą dyskutował bo wiesz tyle co gdzieś podsłuchałeś/wyczytałeś :)
-
Hahahah
o sprawach H to mozesz sobie jedynie popierdolic w klawiaturę ...
o sprawach H to mozesz sobie jedynie popierdolic w klawiaturę ...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !