Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
ej, mądrusie troche spuscie z krzyza, bo strasznie napieci wszyscy. Jak ŁKS kilka lat temu nie miał gdzie trenować (dosłownie) i po walkach dostał zgode na trenowanie na Mierskiej, gdzie warunki nie były zachwycajace to juz zapomnielisci? ŁKS przeszedł dokladnie te sama droge, ktora przechodzi teraz Widzew. Nie było nic i trzeba było walczyć o każda złotów, za to na Widzew jak to mówicie "kasa lała się strumieniami" bo miała być "liga mistrzów". Wtedy Widzewiacy mówili na ŁKS "daj daje". Teraz gdy role nieznacznie sie zaminiły, Widzew "walczy" o pieniadze i równe traktowanie (mimo, ze dzieli oba kluby roznica klas tak mocno podnoszona wczesniej wlasnie przez... Widzew). Na ŁKSie zablokowano budowe stadionu przez Widzew miedzy innymi bo po co budować 4 ligowcowi cały stadion (mimo, ze i tak było wiadomo, ze awansuja do 3 ligi), teraz Widzew ma budowany cały stadion mimo, ze gra w 4 lidze i awans jest pod znakiem zapytania. Ale Widzew walczy, ŁKS żebrze.
Skad panowie wiecie na jakich zasadach wynajmowana jest hala w AA dla ŁKS? Nie od dzis wiadomo, ze ceny nie sa rowne dla wszystkich i tak jak Widzew bedzie mial preferencyjne ceny na stadionie miejskim przy Piłsudskiego, tak ŁKS moze liczyc na rabaty w AA. Oczywiscie za rok dowiemy sie, ze ŁKS zebral o preferencyjne ceny na jednotrybunowcu i AA, a Widzew "wywalczyl" na swoim stadionie.
Jeszcze jakis mądrala wrzuca kwestie dofinansowania Fali, jakoby to był argument na sprzyjanie ŁKSowi. Fala to spółka miejska, na ktorej miato chce zarabiac i tyle. Przy zdrowiu sa najlepsze tereny na stworzenie centrum sportu i rekreacji i nikt kto jest normalny nie bedzie z tym dyskutowal. Nie jest to zasługa ŁKS. Jak miasto bedzie chcialo na brusie zbudowac tor wyscigowy, to to tez bedzie argument na niechec do Widzewa? Czy fakt, ze lotnisko jest przy - uwaga - Retkinii oznacza, ze pomysłodawcy byli za ŁKS i kwestia bliskowsci klubu zwyciezyla)? Ludzie litosci.
Skad panowie wiecie na jakich zasadach wynajmowana jest hala w AA dla ŁKS? Nie od dzis wiadomo, ze ceny nie sa rowne dla wszystkich i tak jak Widzew bedzie mial preferencyjne ceny na stadionie miejskim przy Piłsudskiego, tak ŁKS moze liczyc na rabaty w AA. Oczywiscie za rok dowiemy sie, ze ŁKS zebral o preferencyjne ceny na jednotrybunowcu i AA, a Widzew "wywalczyl" na swoim stadionie.
Jeszcze jakis mądrala wrzuca kwestie dofinansowania Fali, jakoby to był argument na sprzyjanie ŁKSowi. Fala to spółka miejska, na ktorej miato chce zarabiac i tyle. Przy zdrowiu sa najlepsze tereny na stworzenie centrum sportu i rekreacji i nikt kto jest normalny nie bedzie z tym dyskutowal. Nie jest to zasługa ŁKS. Jak miasto bedzie chcialo na brusie zbudowac tor wyscigowy, to to tez bedzie argument na niechec do Widzewa? Czy fakt, ze lotnisko jest przy - uwaga - Retkinii oznacza, ze pomysłodawcy byli za ŁKS i kwestia bliskowsci klubu zwyciezyla)? Ludzie litosci.
-
w sumie moja wypowiedz mogła być troche inna: ŁKS i Widzew sa ruchani przez miasto na 100%. W UMŁ sa dwie strefy wpływów, które chca pomoc swoim przy okazji niszczac przeciwnikow. Jedni i drudzy gina od wlasnej broni, bo oba kluby sa w d**** i awanse w glorii chwaly sezon po sezonie mozna miedzy bajki wlozyc na te chwile. A plotkary na kibice.net wyklucaja sie kogo miasto wspiera, a kogo nie. Powiem Wam: wspiera siatkarki, żuzlowców, ale nie wspiera piłki. Bo tak bezpieczniej...
-
I kiedy wrócą czasy jak i ŁKS i Widzew będą walczyć o najwyższe cele w ekstraklasie a na mecze będzie przychodziło po 15-20tys ludzi jak kiedyś. A tak w ogóle to czasem nie miało być tak że przy awansie ŁKSu do wyższych klas rozrywkowych mieli budować kolejną trybunę? Awans był a gdzie trybuna?
-
Przypominam ci żydku że ten klubik regularnie łoił wam dupsko i całkiem nieprzypadkowo miał całkiem przyzwoite wyniki na arenie międzynarodowej, a o finansowanie zapytałem z prostej przyczyny, nie macie hajsu na sfinansowanie porządnej oprawy, a na wynajęcie hali już tak, uzyskałem odpowiedź ,należy się cieszyć że Szulcu ma tak dobre serce w końcu się na was trochę dorobił to git że pomaga.kolejny raz się kompromitujesz, SZCZEGÓLNIE jako kibic klubiku który przez kilka miesięcy żebrał o boisko na wioskach obok Łodzi, a gdy każdy się na niego wypiął, wyżebrał SMS
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Kużwa po co się napinasz, ich sprawa na co przeznaczają kase od Sz.PanTuNieStał pisze:Przypominam ci żydku że ten klubik regularnie łoił wam dupsko i całkiem nieprzypadkowo miał całkiem przyzwoite wyniki na arenie międzynarodowej, a o finansowanie zapytałem z prostej przyczyny, nie macie hajsu na sfinansowanie porządnej oprawy, a na wynajęcie hali już tak, uzyskałem odpowiedź ,należy się cieszyć że Szulcu ma tak dobre serce w końcu się na was trochę dorobił to git że pomaga.kolejny raz się kompromitujesz, SZCZEGÓLNIE jako kibic klubiku który przez kilka miesięcy żebrał o boisko na wioskach obok Łodzi, a gdy każdy się na niego wypiął, wyżebrał SMS
Kolegom po szalu proponuje wyjść i podziałać coś na osiedlach a nie bezsensownie napinać się w necie.
-
Jak czytam te Twoje posty to stwierdzam,że albo Ty jesteś jakiś dzieciak albo jesteś upośledzony umysłowo(bez urazy)...nie wstyd Ci takie gnioty pisać.Większość Twoich i nie tylko wpisów tu to jakieś zwykłe bzdety i napiny...PanTuNieStał pisze:Przypominam ci żydku że ten klubik regularnie łoił wam dupsko i całkiem nieprzypadkowo miał całkiem przyzwoite wyniki na arenie międzynarodowej, a o finansowanie zapytałem z prostej przyczyny, nie macie hajsu na sfinansowanie porządnej oprawy, a na wynajęcie hali już tak, uzyskałem odpowiedź ,należy się cieszyć że Szulcu ma tak dobre serce w końcu się na was trochę dorobił to git że pomaga.kolejny raz się kompromitujesz, SZCZEGÓLNIE jako kibic klubiku który przez kilka miesięcy żebrał o boisko na wioskach obok Łodzi, a gdy każdy się na niego wypiął, wyżebrał SMS
Najlepiej niech każdy zajmie się swoim klubem a takim smarkom jak ten wyżej najlepiej nie odpisywać....
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
Tak naprawdę stadion dostaliśmy dopiero od tego sezonu, więc można przyjąć, że licząc od obecnej III ligi co awans powinna być dobudowywana trybuna. Co z tego wyjdzie to zobaczymy, ale doświadczenie uczy, że trzeba być nastawionym mocno sceptycznie. Najpierw to awansujmy, a potem żądajmy rozbudowy stadionu.sdm pisze:I kiedy wrócą czasy jak i ŁKS i Widzew będą walczyć o najwyższe cele w ekstraklasie a na mecze będzie przychodziło po 15-20tys ludzi jak kiedyś. A tak w ogóle to czasem nie miało być tak że przy awansie ŁKSu do wyższych klas rozrywkowych mieli budować kolejną trybunę? Awans był a gdzie trybuna?
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.
nigdy nie zejdę na złą stronę.
-
Twój podpis świadczy o twej niebywałej błyskotliwości umysłu, o nie napinkowym charakterze. Idzie wiosna trudne rundy przed naszymi drużynami więc jest się na czy skupić narta.Jak czytam te Twoje posty to stwierdzam,że albo Ty jesteś jakiś dzieciak albo jesteś upośledzony umysłowo(bez urazy)...nie wstyd Ci takie gnioty pisać.Większość Twoich i nie tylko wpisów tu to jakieś zwykłe bzdety i napiny...
Najlepiej niech każdy zajmie się swoim klubem a takim smarkom jak ten wyżej najlepiej nie odpisywać....
ŚŻK ! AGKŚ
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Spójrz najpierw na swoje wpisy i na ich styl a potem czepiaj się moich podpisów...ciekawe jak długo wytrzymasz na tym skupianiu się na swojej drużynie jednocześnie nie dopierdalając się do przeciwnika o byle co? Z mojej strony koniec.Tak jak piszesz jest się na czym skupić.PanTuNieStał pisze:Twój podpis świadczy o twej niebywałej błyskotliwości umysłu, o nie napinkowym charakterze. Idzie wiosna trudne rundy przed naszymi drużynami więc jest się na czy skupić narta.Jak czytam te Twoje posty to stwierdzam,że albo Ty jesteś jakiś dzieciak albo jesteś upośledzony umysłowo(bez urazy)...nie wstyd Ci takie gnioty pisać.Większość Twoich i nie tylko wpisów tu to jakieś zwykłe bzdety i napiny...
ŚŻK ! AGKŚ
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
HehePanTuNieStał pisze:
Przypominam ci żydku że ten klubik regularnie łoił wam dupsko i całkiem nieprzypadkowo miał całkiem przyzwoite wyniki na arenie międzynarodowej, a o finansowanie zapytałem z prostej przyczyny, nie macie hajsu na sfinansowanie porządnej oprawy, a na wynajęcie hali już tak, uzyskałem odpowiedź ,należy się cieszyć że Szulcu ma tak dobre serce w końcu się na was trochę dorobił to git że pomaga.
Tak zupełnie bez napinki , przypomne ci ... (...obelga ) , że ostatnie derby w dwumeczu jesteście w plecy 0-1 , i 1-1 , nie wiem czy żeś spał wtedy czy jeszcze nie kibicowales , ale najprędzej nie dotarlo do ciebie to do tej pory megalomanski pokemonie. Aktualnym mistrzem Łodzi jest więc ŁKS :)
Po drugie lojtku , przez ostatnie lata wydalismy na oprawy i cele ultras kilkukrotnie wiecej niż Wy , i mowie tu o oprawach na Galerze , na wyjazdach , na nowym stadionie , na marszu niepodległości , prezentacji , nowych flagach które robilismy , o graffach finansowany też z kasy ultrasów i wielu innych.
nie macie się co z nami równać i przecież doskonale o tym wiesz . Narazie to od kilku lat pod wzgledem ultras stoicie w miejscu i patrzycie jedynie na to co robimy my, 90 procent waszych ostatnich "opraw" to robiły wam Fan Cluby i raczej wirtuozami w tym nie są , a jak to wyglada u nas to kazdy wie , bo kazdy widzi co robimy . Będziecie mieli nowy stadion i okazję się wykazać to wtedy porozmawiamy, bo ostatnie 2 lata nie działo się u was prawie nic.
No i wisienka na torcie - to fakt że naszą ostatnia " porzadną " oprawę ( GTA ) sfinansowaliscie w całości Wy .
Cel został osiągnięty w stu procentach jeśli takie barany jak Ty przeżywają to do tej pory , troche w klubie sie tez wam namieszalo z tego co wiem
... Ale naprawdę nie bądź aż taki głupi , i nie myśl że gdyby nie ten wałek na was, to nie mielibyśmy za co tego namalować ...
Wiem , nie powinienem ODP debilowi , ale może w końcu dotrze do niego jak wygląda rzeczywistość i chociaż trochę otworzy oczy bo aż takich herezji jak ten gość wypisuje o nas to nie widzę żeby ktoś tu pisał o Rtsie ....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Natomiast co do właściwego tematu - czyli finansowania naszych klubów przez miasto, to dla mnie sprawa jest jasna od dawna...
Miasto wali w c**** obydwa kluby i chce nas chyba ukarać właśnie za to że jest ŁKS i Widzew, a nie jeden klub. Chora jazda to jest dla mnie że wypierdolili w 3 lata na stadiony bardzo lekką ręką ponad 200 mln, na inne różne pierdoly jeszcze więcej , a jedyna dotacja z miasta wynosi ku*** jakieś śmieszne grosze. Z ponad 6 milionow na sport, na Łódzką Piłkę jest przeznaczone kilkaset tysięcy ! Z czego np ŁKS dostaje jedynie na szkolenie młodzieży 200 tysięcy , na kilkanaście grup młodzieżowych i z tego musi utrzymywać też 1 drużynę !!!
Komuś zdrowo tam się popierdolilo , bo wg mnie to między innymi miasto jest wpolwinne temu że nasze kluby upadły . Nic nie robili że starymi stadionami , a od pewnego momentu przestali dawać dotacje na normalnym poziomie , więc jak to się miało skończyć ?? Jeśli od dłuższego czasu bardziej liczą sie inne dyscypliny niż piłka nożna to czego się spodziewać ?? Przecież wiadomo że na piłkę koszty muszą być dużo większe , utrzymanie drużyny i osiągnięcie jakiś wyników musi być poniesione kosztami.
Zamiast płacić po milionie na klub , co by znacznie pomogło naszym zespołom i by pozwoliło może pozyskać też jakiś inwestorów ( jeśli by widzieli że lokalne władze pomagają klubowi , a nie rzucają kłody jak od dłuższego czasu ) , to te skurczygnaty sobie wymyśliły że zbudują 2 stadiony ( wg mnie zupełnie niepotrzebne jak na to gdzie obecnie są nasze kluby ) i zamkną nam tym morde .
Naprawdę trzeba nie mieć za grosz pojęcia o sporcie , a tym bardziej o piłce , żeby myslec że nowy stadion w 4 czy 5 lidze będzie miał jakikolwiek wpływ na klub. To dobre wyniki i wysoki poziom rozgrywek gwarantuje dopływ pieniędzy i dużą frekwencję, a nie nowy stadion ! Grając na nowym stadionie w 3 czy 4 lidze klub tak naprawdę mało zyskuje ... A miasto na tym napewno traci tylko się nie przyznają .
Pora żeby ktoś to w końcu zrozumiał . Mamy swoich ludzi w radzie miasta , naprawdę póki miasto nie będzie pomagało klubom , a widac że kasę mają i wydają na lewo i prawo to będzie chujnia , bo inne kluby nam za bardzo odskoczyly żebyśmy je mogli dogonic w kilka lat , opierajac sie tylko na plecach kibiców , pojedynczych inwestorów i na tym że mamy nowe piękne stadiony . Tylko obawiam się że do tego trzeba by działać razem i w niektórych kwestiach się dogadac, a patrząc na to jak wygladaly nasze boje z miastem o pieniądze i jak bardzo zescie interweniowali czerwoni , i zreszta caly czas wszedzie w nasze sprawy wsadzacie nos i weszycie , to nie dziwi mnie że takie dogadanie się jest pewnie nierealne...
Niby każdemu zależy na derbach w najwyższej klasie rozgrywkowej ale powiedzcie jedni i drudzy , czy w obecnej sytuacji naszych klubów , wyobrazacie sobie to wogole w najbliższych 10- 15 latach ? Co by sie musialo stac i kto z jak grubym portfrelem by musial sie zjawic ? A po tych 10 wiosnach jesli nic sie nie zmieni to obawiam się że sytuacja będzie jeszcze gorsza ...
Miasto wali w c**** obydwa kluby i chce nas chyba ukarać właśnie za to że jest ŁKS i Widzew, a nie jeden klub. Chora jazda to jest dla mnie że wypierdolili w 3 lata na stadiony bardzo lekką ręką ponad 200 mln, na inne różne pierdoly jeszcze więcej , a jedyna dotacja z miasta wynosi ku*** jakieś śmieszne grosze. Z ponad 6 milionow na sport, na Łódzką Piłkę jest przeznaczone kilkaset tysięcy ! Z czego np ŁKS dostaje jedynie na szkolenie młodzieży 200 tysięcy , na kilkanaście grup młodzieżowych i z tego musi utrzymywać też 1 drużynę !!!
Komuś zdrowo tam się popierdolilo , bo wg mnie to między innymi miasto jest wpolwinne temu że nasze kluby upadły . Nic nie robili że starymi stadionami , a od pewnego momentu przestali dawać dotacje na normalnym poziomie , więc jak to się miało skończyć ?? Jeśli od dłuższego czasu bardziej liczą sie inne dyscypliny niż piłka nożna to czego się spodziewać ?? Przecież wiadomo że na piłkę koszty muszą być dużo większe , utrzymanie drużyny i osiągnięcie jakiś wyników musi być poniesione kosztami.
Zamiast płacić po milionie na klub , co by znacznie pomogło naszym zespołom i by pozwoliło może pozyskać też jakiś inwestorów ( jeśli by widzieli że lokalne władze pomagają klubowi , a nie rzucają kłody jak od dłuższego czasu ) , to te skurczygnaty sobie wymyśliły że zbudują 2 stadiony ( wg mnie zupełnie niepotrzebne jak na to gdzie obecnie są nasze kluby ) i zamkną nam tym morde .
Naprawdę trzeba nie mieć za grosz pojęcia o sporcie , a tym bardziej o piłce , żeby myslec że nowy stadion w 4 czy 5 lidze będzie miał jakikolwiek wpływ na klub. To dobre wyniki i wysoki poziom rozgrywek gwarantuje dopływ pieniędzy i dużą frekwencję, a nie nowy stadion ! Grając na nowym stadionie w 3 czy 4 lidze klub tak naprawdę mało zyskuje ... A miasto na tym napewno traci tylko się nie przyznają .
Pora żeby ktoś to w końcu zrozumiał . Mamy swoich ludzi w radzie miasta , naprawdę póki miasto nie będzie pomagało klubom , a widac że kasę mają i wydają na lewo i prawo to będzie chujnia , bo inne kluby nam za bardzo odskoczyly żebyśmy je mogli dogonic w kilka lat , opierajac sie tylko na plecach kibiców , pojedynczych inwestorów i na tym że mamy nowe piękne stadiony . Tylko obawiam się że do tego trzeba by działać razem i w niektórych kwestiach się dogadac, a patrząc na to jak wygladaly nasze boje z miastem o pieniądze i jak bardzo zescie interweniowali czerwoni , i zreszta caly czas wszedzie w nasze sprawy wsadzacie nos i weszycie , to nie dziwi mnie że takie dogadanie się jest pewnie nierealne...
Niby każdemu zależy na derbach w najwyższej klasie rozgrywkowej ale powiedzcie jedni i drudzy , czy w obecnej sytuacji naszych klubów , wyobrazacie sobie to wogole w najbliższych 10- 15 latach ? Co by sie musialo stac i kto z jak grubym portfrelem by musial sie zjawic ? A po tych 10 wiosnach jesli nic sie nie zmieni to obawiam się że sytuacja będzie jeszcze gorsza ...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
A teraz zwal konia i spac bo zaspisz na pierwsza lekcje a Barcelone to ty widziales w tv jak grala z MU imbecylu
-
Jak już kiedyś napisałem na temat innego internetowego debila- nie karmić trolla, to nie jego wina że go ojciec gwałcił i teraz ma spaczoną wyobraźnie, ignorować to napisze ze złości jeszcze ze 3posty a potem zabierze zabawki i pójdzie się żalić komu innemu.
-
widzewski górniak trenuje sprinty na zarzewskiej.
-
wacław czego Ty znowu stękasz ? po co Ty tu ku*** zagladasz ? chyba zeby ludzi wkurwiac. jak bywało odwrotnie to sie cieszyles na forum jak bys sie na karuzeli krecił, teraz musisz biegac do sklepu to jeczysz ze 20 na 5 i sie zalisz w kominiarce w internecie posrancu.
-
morisson pisze:prezentacja drużyny w parku w starym amfiteatrze to nie był dobry pomysł i nie wiem czym sugerował się zarząd wybierając to miejsce ale to już historia przed nami start ligi 500 sprzedanych karnetów. Jest mi ktoś w stanie powiedzieć ile karnetów sprzedane na ŁKSie? pytam bez podtekstów
700
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
W Widzewie 769 na ta chwile
-
Na ŁKSie dokładnie 783 na godzine 16:56 czasu środkowoeuropejskiego
-
Czekamy teraz na widzewiaków. Kto da więcej? Kto przebije pierwszy psychologiczną granice 800 karnetów?
-
Na Łksie na "muszlę" ponoć wchodziło ponad 5 koła.Dobudowali coś ?
-
aaaaa jebnełam się...myslałam że 7 tys.
-
Jak na tą chwile wygląda ilość sprzedanych karnetów na Widzewie?
Jest jakaś relacja live?
Jest jakaś relacja live?
-
Na Widzewie wszystko wyprzedane . Biletów i karnetów brak.
-
Czyli można się spodziewać, że wrócą czasy koników, pod stadionem.
-
popo na stronie laczynaswidzew.pl możesz śledzić ilość sprzedanych karnetów.
Na ta chwilę jest 777 sprzedanych i 13 zarezewowanych czyli 790 i oczywiście sprzedane wszystkie bilety na 2 dni przed meczem- pojemność na SMS to 2000.
Na ta chwilę jest 777 sprzedanych i 13 zarezewowanych czyli 790 i oczywiście sprzedane wszystkie bilety na 2 dni przed meczem- pojemność na SMS to 2000.
-
Nie da rady, bilety są imienne.Łódzki Klub Sportowy pisze:Czyli można się spodziewać, że wrócą czasy koników, pod stadionem.
-
A propo konikow, to u was byli oni kiedyś?
Pytam, bo jak byly czasy derbów, to u was kilka godzin przed meczem można było kupić bilety, u nas kilka dni przed były już wyprzedane. No, a jesli nie na derbach, to na jakich meczach brakowalo u was biletów i pojawiali koniki?
Pytanie z czystej ciekowosci.
Pytam, bo jak byly czasy derbów, to u was kilka godzin przed meczem można było kupić bilety, u nas kilka dni przed były już wyprzedane. No, a jesli nie na derbach, to na jakich meczach brakowalo u was biletów i pojawiali koniki?
-
W całej Polsce wiedzą,że jesteście we wszystkim najlepsi. Chciałeś to kolejny raz pokazać? Ach ta megalomania:)NoMatterWhat pisze: Pytam, bo jak byly czasy derbów, to u was kilka godzin przed meczem można było kupić bilety, u nas kilka dni przed były już wyprzedane.
-
Stwierdziłem jedynie fakt.
Jeśli nie znasz odpowiedzi, to się nie udzielaj.
Jeśli nie znasz odpowiedzi, to się nie udzielaj.
-
Jakie ceny karnetów na Widzewie a jakie na ŁKSie ?
-
Na Widzew karnet 175 zł.
-
Na ŁKS stówke $$$$
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
NoMatterWhat pisze: Pytam, bo jak byly czasy derbów, to u was kilka godzin przed meczem można było kupić bilety, u nas kilka dni przed były już wyprzedane. No, a jesli nie na derbach, to na jakich meczach brakowalo u was biletów i pojawiali koniki?
U nas nigdy nie brakowało biletów ;)))
i to jest właśnie ta różnica między nami ...
A nie sorrryy , było kilka spotkań ale to raczej jak ograniczenia jakieś były, zakazy czy coś ...
A tak na powaznie , odnosząc się do Derbów, to jak ktoś chciał je obejrzeć na ŁKSie to znalazł drogę na sektor , i wy jako goście też widzieliscie przecież jak to wyglądało ...
Trudno żeby największe święto było traktowane jak zwykły inny mecz .
Takie coś funkcjonowało u was.
tak szybko jak na ŁKSie były wyprzedawane bilety na DeRRby u was na wsi , to byście się za glowy łapali Widzewioczki ... to tak apropo faktów....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
prawie 2 stowy na 4 lige? skad taka cena? polowa dla klubu na dzialanosc?
-
Pytałem czy u was kiedykolwiek byli koniki, to odnosicie sie do niewygodnego dla was faktu o wyprzedawanych biletach.
Proste pytanie, byli albo nie?
Andrew, drogie karnety czy tez bilety (20zł) traktowane jest jako dokładanie cegiełek w odbudowanie Klubu. Nie jest tajemnicą, że to kibice są też sponsorem Widzewa- WOWP czy też licytacje gadżetów, gdzie kasa trafia na konto klubowe.
Andrew, drogie karnety czy tez bilety (20zł) traktowane jest jako dokładanie cegiełek w odbudowanie Klubu. Nie jest tajemnicą, że to kibice są też sponsorem Widzewa- WOWP czy też licytacje gadżetów, gdzie kasa trafia na konto klubowe.
-
Więc dostałeś odpowiedź że jak u nas nie było biletów wchodziłeś w inny sposób.
Jaki np przez płot o czym wiele razy mówiliście , ale dokładniej wyglądał to trochę inaczej bo wrzucałeś pieniądze do puszki na oprawę i inne cele a wchodziłeś z bandą i zgodami...
Jaki np przez płot o czym wiele razy mówiliście , ale dokładniej wyglądał to trochę inaczej bo wrzucałeś pieniądze do puszki na oprawę i inne cele a wchodziłeś z bandą i zgodami...
-
Na ŁKSie koniki sprzedawały bilety jeszcze pod koniec lat '90...
-
Ene due rabe pisze:NoMatterWhat pisze: Pytam, bo jak byly czasy derbów, to u was kilka godzin przed meczem można było kupić bilety, u nas kilka dni przed były już wyprzedane. No, a jesli nie na derbach, to na jakich meczach brakowalo u was biletów i pojawiali koniki?
U nas nigdy nie brakowało biletów ;)))
i to jest właśnie ta różnica między nami ...
A nie sorrryy , było kilka spotkań ale to raczej jak ograniczenia jakieś były, zakazy czy coś ...
A tak na powaznie , odnosząc się do Derbów, to jak ktoś chciał je obejrzeć na ŁKSie to znalazł drogę na sektor , i wy jako goście też widzieliscie przecież jak to wyglądało ...
Trudno żeby największe święto było traktowane jak zwykły inny mecz .
Takie coś funkcjonowało u was.
tak szybko jak na ŁKSie były wyprzedawane bilety na DeRRby u was na wsi , to byście się za glowy łapali Widzewioczki ... to tak apropo faktów....
ale po co w temacie biletów wbijać jakieś szpilki?!! Wy mieliście stadion gdzie mogło wejść kilkadziesiąt tysięcy ludzi , więc o czym mowa?? Po drugie wiadomym jest że ludzie ciągnęli na Widzew bo wasz Łks grał padakę i zawsze ogony w lidze 11, 12 czy tam 15 miejsca (mówię o pewnym okresie kiedy to faktycznie konie funkcjonowały pod stadionem)
pamiętam mecz Widzew-Górnik Wałbrzych w środę , piździawa , przeciwnik beznadziejny a frekwencja ponad 10 tys ludzi u nas a w soboty czy niedziele to trzeba było rano przyjeżdżać żeby była szansa na bilet.
sam wielokrotnie z bólem kupowałem bilet u koni :-/ co dla uczącego się młodego chłopaka było ciężkim bólem po kieszeni.
ciekawostka : na Widzew-Borusia Dortmund kupiłem bilet za bodajże 1000zł od konia (c*** złamany :-( )
kilka razy (stwierdzam obiektywnie ) wracając z akademika na weekend ,kumple z Łksu zaciągnęli mnie na wasze mecze na zasadzie "no chooodź" pojedziemy późniejszym pociągiem, to wiatr hulał po trybunach , na galerze "żałoba" , doping tragedia..tam się nikomu nic nie chciało u was :-)
także w temacie biletów i koni u was to nie co dyskutować, ot takie czasy to były .
-
MOŻESZ NAPISAĆ O CO CI CHODZI ??? Jaki niby niewygodny fakt ? Napisz wprost zamiast robić z siebie głupszego niż jesteś. Kazdy normalny chyba wie o co chodzi, i w wielu NORMALNYCH klubach wyglądało to w ten sam sposób. I to dla Ciebie pewnie jest niewygodny fakt , że u was wyglądało to z goła inaczej.NoMatterWhat pisze:Pytałem czy u was kiedykolwiek byli koniki, to odnosicie sie do niewygodnego dla was faktu o wyprzedawanych biletach.
Owszem były koniki, szczególnie dotyczyło to biletów na '' Trybune'' bo tam duzo biletow szlo zawsze w przedsprzedaży, i sam pamiętam takie mecze gdzie pod wejsciami stały osoby oferujące bilety z małym narzutem ( nawet po latach 90) . Jak to wyglądało na Galerze to masz w miare wyjasnione ( nie wiem po co, bo i tak tego nie zrozumiesz) , nawet jesli brakowało juz biletów to jak komus zależało to znalazł sposób zeby sie dostac na mecz...
Zresztą u nas zawsze była zaniżana frekwencja i oficjalnie biletów schodziło mniej niż w rzeczywistości. Najlepszym przykładem były derby gdzie oficjalna frekwencja oscylowała w granicy 13-15 tysiecy, a było grubo pod 20 koła....
Natomiast ostatnim meczem gdzie sprzedaliśmy komplet był mecz z Pogonią Lwów, na pożegnanie Galery też wszystkie bilety poszły , ale raczej nikt nie został pod wejściem z pustymi rękoma....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Dzięki Raadical.
Na Ciebie Rabin to szkoda słów. Proste pytanie, a Ty jakieś wywody o wsiach.
Na Ciebie Rabin to szkoda słów. Proste pytanie, a Ty jakieś wywody o wsiach.