Forumowicz pisze:
z ktorego roku jest to zdjecie i jakiego turnieju dokladnie?
http://www.s1102178-27334.home-whs.pl/p ... .2012.html
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Forumowicz pisze:
z ktorego roku jest to zdjecie i jakiego turnieju dokladnie?
Atletico Paranaense-Vasco da Gamaszwadron97 pisze:Niewiedzialem gdzie to wkleic orientuje sie ktos co to za druzyny? http://www.penera.pl/65339/a_mialo_byc_ ... ionie.html
Też o tym pomyślałem, ale flaga FC Lecha ze wspomnianego klipu również posiada kir, a teledysk jest równo sprzed roku. Jeżeli to nie tajemnica, to poprosiłbym kogoś z Kolejorza o odpowiedź.BezimiennyCzłek pisze:Z Lecha nie jestem, ale jakiś czas temu zmarł jeden chłopak z ultras,więc pewnie dlatego na fanach grup ultras są przewieszone kiry.
PrawdaAverno pisze:Czy to prawda z tą Wisłoką, że obecnie ma przywódce/czy jednego z ekipy araba, czy to tylko pomówienia lokalnego Igloopolu?
Prawda jest taka, że c**** wiesz w temacie!khaled pisze:Prawda
No to prawda czy nie? Jeśli jest przywódcą to pewnie ktoś postronny i obiektywny wiekhaled pisze:PrawdaAverno pisze:Czy to prawda z tą Wisłoką, że obecnie ma przywódce/czy jednego z ekipy araba, czy to tylko pomówienia lokalnego Igloopolu?
Podbijam pytanie typka, też bym takową z chęcią sobie sprawiłfc internet pisze:Moze nie trapi mnie, ale nie wiedzialem gdzie o to spytac. Gdzie kupie smyczke "yes to racism" widzialem jakis czas temu u jednego goscia
Terrormachine jak już. A skoro dopiero teraz dowiedziałeś się o YF'98 to gratuluje z całego sercaUltra1312Style pisze:Terror Machine Lecha, to nazwa grupy? Kiedyś była Brygada Banici, teraz wiem o YF'98...
Nie pamiętam ile wtedy Poloniści walczyli dokładnie ale faktycznie szybko wtedy im to poszło. Z drugiej expressowej bomby pamiętaj też BKS-Podbeskidzie? i ich 5 sekund?optimus86 pisze:Kto był pierwszym przeciwnikiem Lecha na ubitej ziemi?
Czy l nieoficjalny rekord Polski na najszybszą ustawkę nadal należy do Polonii Bydgoszcz?
Nie myusi byc idolem, ale jednak swiatopoglądowo najbliżej nas, z tych duzych partiiban82 pisze:Pewnie go nie lubią.
A tak z ciekawości. To Twój idol że pytasz??
old[Z] pisze:Może pierwsi nie byliśmy,ale na pewno jedni z pierwszych.Mało kto wtedy wychodził' z Lechem,z Banitami.To były początki ustawek.Pamiętam,jak dzisiaj,jak nasza 30-40osobowa grupa młodych chłopaków trenowała boks i głównie na walkę w stójce się nastawialiśmy.Lech nas zupełnie zaskoczył swoim stylem.Były to bodajże brazylijskie zapasy,jak dobrze pamiętam i rozwalił nas bardzo szybko.Ale wyszliśmy i to się liczyło.Wydaje mi się,że chyba Górnik Wałbrzych,jako pierwszy wyszedł z Lechem.To były cudowne lata...optimus86 pisze:Kto był pierwszym przeciwnikiem Lecha na ubitej ziemi?
Czy l nieoficjalny rekord Polski na najszybszą ustawkę nadal należy do Polonii Bydgoszcz?
Kibolski Klub Sportowy Lecha?Żeby nie rozmywać tematu
Jaka jest obecnie najdłuższa flaga w Polsce?
Można było spotkać.FORZA ZKS pisze:Śledziłem w internecie dyskusję o Ruchu Chorzów i podczas tej dyskusji pojawił się temat flag Polski na meczach Ruchu Chorzów. Z tego co mi się wydaje to oni żadnej kadrowej flagi nie posiadają??? Gdy mecze narodowe były rozgrywane na stadionie śląskim można ich było ich spotkać na kadrze?
Pewnie że można było spotkać Ruch na kadrze na śląskim.FORZA ZKS pisze:Śledziłem w internecie dyskusję o Ruchu Chorzów i podczas tej dyskusji pojawił się temat flag Polski na meczach Ruchu Chorzów. Z tego co mi się wydaje to oni żadnej kadrowej flagi nie posiadają??? Gdy mecze narodowe były rozgrywane na stadionie śląskim można ich było ich spotkać na kadrze?
Nie kojarzę żadnej flagi Ruchu w barwach narodowych, nawet FC.Suczysko pisze:ktorys z FC Ruchu zrobil sobie flage w Barwach narodowych, nie pamietam juz jaki ale bylo ze na ich forum rozne zdania byly na ten temat