Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Pytanie do kibiców Lecha. Na niektórych flagach Kolejorza (np. z dzisiejszego meczu PP czy w klipie Kinia "Chwała Wielkiemu Lechowi") znajduje się czarna wstęga (kir?). Jaki jest jego cel? Dzięki za odpowiedź.
-
fc internet
Moze nie trapi mnie, ale nie wiedzialem gdzie o to spytac. Gdzie kupie smyczke "yes to racism" widzialem jakis czas temu u jednego goscia
-
BezimiennyCzłek
Z Lecha nie jestem, ale jakiś czas temu zmarł jeden chłopak z ultras,więc pewnie dlatego na fanach grup ultras są przewieszone kiry.
c*** z podpisem
Też o tym pomyślałem, ale flaga FC Lecha ze wspomnianego klipu również posiada kir, a teledysk jest równo sprzed roku. Jeżeli to nie tajemnica, to poprosiłbym kogoś z Kolejorza o odpowiedź.BezimiennyCzłek pisze:Z Lecha nie jestem, ale jakiś czas temu zmarł jeden chłopak z ultras,więc pewnie dlatego na fanach grup ultras są przewieszone kiry.
Bo chłopak z tego FC też zmarł
Jeśli chodzi o relacje PB vs Ruch to nie jest tak do końca neutralnie po prostu nie mamy na siebie parcia dla przykładu:
- Arki Bożka vs Łagiewniki do dzisiaj robią przeciwko sobie akcje
Pamiętam też mecz bodajże w 2008 r. kiedy to Ruch wracający w 3 tyś z Bytomia ganiał się z Chłopakami z PB po tym parku w Bytomiu. Były to co prawda niewielkie grupy i do jakiegoś większego starcia nie doszło ale jednak.
- Arki Bożka vs Łagiewniki do dzisiaj robią przeciwko sobie akcje
Pamiętam też mecz bodajże w 2008 r. kiedy to Ruch wracający w 3 tyś z Bytomia ganiał się z Chłopakami z PB po tym parku w Bytomiu. Były to co prawda niewielkie grupy i do jakiegoś większego starcia nie doszło ale jednak.
Czy to prawda z tą Wisłoką, że obecnie ma przywódce/czy jednego z ekipy araba, czy to tylko pomówienia lokalnego Igloopolu?
Z jakiego klubu jest ekipa która robi relacje kibicowskie Piknik TV ?
I czy Grażyna Kibolska jest śliczna ? :-) .
I czy Grażyna Kibolska jest śliczna ? :-) .
PrawdaAverno pisze:Czy to prawda z tą Wisłoką, że obecnie ma przywódce/czy jednego z ekipy araba, czy to tylko pomówienia lokalnego Igloopolu?
-
Zupełnie Zielony.
Prawda jest taka, że c**** wiesz w temacie!khaled pisze:Prawda
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
Super_Mario
No to prawda czy nie? Jeśli jest przywódcą to pewnie ktoś postronny i obiektywny wiekhaled pisze:PrawdaAverno pisze:Czy to prawda z tą Wisłoką, że obecnie ma przywódce/czy jednego z ekipy araba, czy to tylko pomówienia lokalnego Igloopolu?
To prawda i jak widać nie których w oczy kole!
-
Ultra1312Style
- Kontakt:
Terror Machine Lecha, to nazwa grupy? Kiedyś była Brygada Banici, teraz wiem o YF'98...

www.sektorkiboli.pl - Strona z Kibicowską Publicystyką
-
warszawski styl
Podbijam pytanie typka, też bym takową z chęcią sobie sprawiłfc internet pisze:Moze nie trapi mnie, ale nie wiedzialem gdzie o to spytac. Gdzie kupie smyczke "yes to racism" widzialem jakis czas temu u jednego goscia
-
adiKOLEJORZ
Terrormachine jak już. A skoro dopiero teraz dowiedziałeś się o YF'98 to gratuluje z całego sercaUltra1312Style pisze:Terror Machine Lecha, to nazwa grupy? Kiedyś była Brygada Banici, teraz wiem o YF'98...

-
Smyru po jajkach
Rozumiem adiKOLEJORZ, że koleś ma się z pytaniem zwrócić bezpośrednio do Litara bądź Marcelego od Was, bo Ty się takimi pierdołami nie zajmujesz. Zresztą widać sztywno się trzymasz zasady jaką raczyłeś wygłosić w innym wątku, ponad dwa lata temu
Kolega zadał normalne pytanie, nikomu ad personam nie wyjebał, ale Ty musiałeś się wykazać.
Co do pytania o smyczki kolegów wyżej- wyślijcie zapytanie do chłopaków, którzy chociażby na tym forum reklamują swoje produkcje. Projekt, kasa i macie.
adiKOLEJORZ pisze:wiadomo że ktoś kto potem na publicznym forum płacze to albo p**** która była pierwszy raz na wyjezdzie (i mozliwe że o****** coś, czym zasłużył na takie traktowanie) albo jakis prowokator, więc podchodziłbym z dystansem do takicj wpisów
Kolega zadał normalne pytanie, nikomu ad personam nie wyjebał, ale Ty musiałeś się wykazać.
Co do pytania o smyczki kolegów wyżej- wyślijcie zapytanie do chłopaków, którzy chociażby na tym forum reklamują swoje produkcje. Projekt, kasa i macie.
Kto był pierwszym przeciwnikiem Lecha na ubitej ziemi?
Czy l nieoficjalny rekord Polski na najszybszą ustawkę nadal należy do Polonii Bydgoszcz?
Czy l nieoficjalny rekord Polski na najszybszą ustawkę nadal należy do Polonii Bydgoszcz?
-
jebaćMedia
Nie pamiętam ile wtedy Poloniści walczyli dokładnie ale faktycznie szybko wtedy im to poszło. Z drugiej expressowej bomby pamiętaj też BKS-Podbeskidzie? i ich 5 sekund?optimus86 pisze:Kto był pierwszym przeciwnikiem Lecha na ubitej ziemi?
-
Jurgen von Bacterius
Korona wczoraj zrobiła oprawę 'the sejm bandits' na której pojawili się miller,kopacz,niesioł i Kaczyński.
Może mi ktoś z Korony wytłumaczyć dlaczego dali tam Kaczyńskiego?POjebało się w głowach czy jak?
Może mi ktoś z Korony wytłumaczyć dlaczego dali tam Kaczyńskiego?POjebało się w głowach czy jak?
Hooligans Poland
Pewnie go nie lubią.
A tak z ciekawości. To Twój idol że pytasz??
-
Oberschlesien14
A co ten Kaczyński zrobił dobrego dla kibiców? Sądy 24-godzinne? c*** w dupe całej tej mafii
-
Jurgen von Bacterius
Po pierwsze to patriota więc po prostu nie rozumiem co robi w zestawieniu z takimi k****** jak miller,kopacz i niesioł.
Hooligans Poland
-
Jurgen von Bacterius
Tu ku*** bądźmy apolityczni całkowicie.Myślisz,że jakby Korwin albo Kukiz byli przy władzy to nagle by przestali zamykać nas kibiców?Prosze cie.
Hooligans Poland
Mnie trapi sytuacja gdy Spartak wjechał do pubu Legii...Mógłby ktoś opisać tą sytuację, bo nie mogę znaleść. Bez napinki oczywiście.
-
dziecko armageddonu
Nie myusi byc idolem, ale jednak swiatopoglądowo najbliżej nas, z tych duzych partiiban82 pisze:Pewnie go nie lubią.
no ale kazdy robi oprawy jakie robi a nam w sumie c*** do tego
old[Z] pisze:Może pierwsi nie byliśmy,ale na pewno jedni z pierwszych.Mało kto wtedy wychodził' z Lechem,z Banitami.To były początki ustawek.Pamiętam,jak dzisiaj,jak nasza 30-40osobowa grupa młodych chłopaków trenowała boks i głównie na walkę w stójce się nastawialiśmy.Lech nas zupełnie zaskoczył swoim stylem.Były to bodajże brazylijskie zapasy,jak dobrze pamiętam i rozwalił nas bardzo szybko.Ale wyszliśmy i to się liczyło.Wydaje mi się,że chyba Górnik Wałbrzych,jako pierwszy wyszedł z Lechem.To były cudowne lata...optimus86 pisze:Kto był pierwszym przeciwnikiem Lecha na ubitej ziemi?
Napisz mi proszę w którym to było roku.
Mieliście walkę chyba 20x20 lub 25x25
Lech was zaskoczył BJJ-(trener ówczesnego klub BJJ był "skazany" na Lecha-ojciec był wielkim fanem-można też więcej o tym pisać ale nie ten temat)
Na żużlu zacżął chyba(nie jestem pewny) Apator, z Lechem z Piły czy z wami(2001 rok)
-
Maraton uśmiechu
Do pana wyżej broniącego Kaczyńskiego. A podpisanie Traktatu Lizbońskiego i wyrzeczenie sie w ten sposób suwerenności narodu to nie zdrada Narodu? Włącz myślenie człowieku, bo w tym kraju nic się nie zmieni przez takich ludzi jak ty. Nie mowie tutaj o sadach 24-godzinnych i nagonce bodajże Ziobry na kibiców tylko całokształcie PISowskiej polityki. Kupili cie obiecanką obniżenia wieku emerytalnego i kasy na dzieci? A może inną? Pamiętaj, że te obietnice pokryjemy z własnej kieszeni poprzez podwyższenie cen. Żeby państwo dali komuś te 500 zł to musi komuś zabrać 600. Ale nie neguje, że cieszy mnie K.O. PO.
„Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań.”
Napisz mi proszę w którym to było roku.
Lech was zaskoczył BJJ-(trener ówczesnego klub BJJ był "skazany" na Lecha-ojciec był wielkim fanem-można też więcej o tym pisać ale nie ten temat)
Na żużlu zacżął chyba(nie jestem pewny) Apator, z Lechem z Piły czy z wami(2001 rok)[/quote]
Nie pamiętam.Miałem chyba 23 może 24 lata,czyli 2001-2002.Jakoś tak.Z Lechem chyba po 25-30.Nie pamiętam.Z Lechią tłukliśmy się po 30 bodajże.Może to było BJJ,jak mówisz.W każdym bądź razie zaskoczyli nas,bo wtedy większość sportowców była nastawiona na boks.Pamiętam,że KSZO miało dobrych bokserów wtedy (jakoś tak mi utkwili).Z Apatorem też się tłukłem,ale to było później.Trochę lat minęło,a u prawie 40latka pamięć już nie ta :)[/quote]
Z Lechem po 25 mieliście.
Z Lechią starcie rozbiło się wam na dwie grupy. 35 i 50 sekund.
Z Apatorem był to rok 2001
Informacje zweryfikowane-info telefoniczne:)
Wtedy BJJ było znane w Poznaniu i Szczecinie.
Mieliście też starcie z Bałtykiem-czy dobrze pamietam,że odbyło się w błysku lamp samochodowych.
Żeby nie rozmywać tematu
Jaka jest obecnie najdłuższa flaga w Polsce?
Na żużlu zacżął chyba(nie jestem pewny) Apator, z Lechem z Piły czy z wami(2001 rok)[/quote]
Nie pamiętam.Miałem chyba 23 może 24 lata,czyli 2001-2002.Jakoś tak.Z Lechem chyba po 25-30.Nie pamiętam.Z Lechią tłukliśmy się po 30 bodajże.Może to było BJJ,jak mówisz.W każdym bądź razie zaskoczyli nas,bo wtedy większość sportowców była nastawiona na boks.Pamiętam,że KSZO miało dobrych bokserów wtedy (jakoś tak mi utkwili).Z Apatorem też się tłukłem,ale to było później.Trochę lat minęło,a u prawie 40latka pamięć już nie ta :)[/quote]
Z Lechem po 25 mieliście.
Z Lechią starcie rozbiło się wam na dwie grupy. 35 i 50 sekund.
Z Apatorem był to rok 2001
Informacje zweryfikowane-info telefoniczne:)
Wtedy BJJ było znane w Poznaniu i Szczecinie.
Mieliście też starcie z Bałtykiem-czy dobrze pamietam,że odbyło się w błysku lamp samochodowych.
Żeby nie rozmywać tematu
Kibolski Klub Sportowy Lecha?Żeby nie rozmywać tematu
Flaga "Nasze Miasto Nasza Krew Nasze Życie GKS KATOWICE" nie jest czasami dłuższa?
Niech wypowie się ktoś bardziej zorientowany.
Niech wypowie się ktoś bardziej zorientowany.
Flaga Lecha ma 65 metrów a o ile mnie pamięć nie myli to Gks posiada flagę ponad 70 metrową
-
FlowerOfLife
Interesuje mnie jedna sprawa . Jaka jest sytuacja w meczach hokejowych na trybunach - między Tychami a Cracovią, kiedy to na tafli jest zadyma między zawodnikami -a nie raz się już tak zdarzało .. Spokój i cisza ?
-
pangrzegorz1975
Gdy na tafli zadyma,decyzyjni rozważają kwestie końca zgody,potwierzone wielokrotnie info
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego
Śledziłem w internecie dyskusję o Ruchu Chorzów i podczas tej dyskusji pojawił się temat flag Polski na meczach Ruchu Chorzów. Z tego co mi się wydaje to oni żadnej kadrowej flagi nie posiadają??? Gdy mecze narodowe były rozgrywane na stadionie śląskim można ich było ich spotkać na kadrze?
ktorys z FC Ruchu zrobil sobie flage w Barwach narodowych, nie pamietam juz jaki ale bylo ze na ich forum rozne zdania byly na ten temat
-
Aesthetic_Perfection
Można było spotkać.FORZA ZKS pisze:Śledziłem w internecie dyskusję o Ruchu Chorzów i podczas tej dyskusji pojawił się temat flag Polski na meczach Ruchu Chorzów. Z tego co mi się wydaje to oni żadnej kadrowej flagi nie posiadają??? Gdy mecze narodowe były rozgrywane na stadionie śląskim można ich było ich spotkać na kadrze?
I nie tylko na śląskim. A że nie mają kadrowej, to w Łodzi wisiała swego czasu na kadrze flaga PF.
Pewnie że można było spotkać Ruch na kadrze na śląskim.FORZA ZKS pisze:Śledziłem w internecie dyskusję o Ruchu Chorzów i podczas tej dyskusji pojawił się temat flag Polski na meczach Ruchu Chorzów. Z tego co mi się wydaje to oni żadnej kadrowej flagi nie posiadają??? Gdy mecze narodowe były rozgrywane na stadionie śląskim można ich było ich spotkać na kadrze?
Pamiętam np. w 1989r. POLSKA - SZWECJA kiedy za bramką chyba 3 sektory były oflagowane przez Ruch i głównie te sektory kręciły doping, nie wiem czy nad tymi flagami siedzieli tylko kibice Ruchu...
Górnik Zabrze siedział wtedy po drugiej stronie stadionu z jedną flagą i było ich chyba kilkunastu no może góra kilkudziesięciu, nie daleko Górnika Zabrze siedział Górnik Wałbrzych z flagą.
Nie twierdzę że z Zabrza było wtedy tylko kilkanaście osób ale tyle siedziało przy ich fladze...
Ruch stadion śląski traktował w tych czasach jak swój, pamiętam np. jak na mecz Górnik- Real przyszedł ruch oczywiście w biało-niebieskich szalikach i dopingował Real, a co najciekawsze to Górnik ich nie zaatakował nawet przynajmniej podczas meczu.
Takie to były kiedyś dziwne czasy...
W 1980 roku podczas meczu Polska - Czechosłowacja nie przypominam sobie żeby były na stadionie śląskim jakiekolwiek klubowe akcenty, jedyne co mi utkwiło że stadion nawet w połowie nie był pełny ale w końcu to był tylko mecz towarzyski i w dodatku po wydarzeniach z sierpnia 80.
Doping ograniczał się wtedy praktycznie do Polska, Polska... oraz Włodek, Włodek... chodziło oczywiście o Włodka Lubańskiego bo to był chyba jego pożegnalny mecz.
Mogło mi coś umknąć bo wtedy młodziutki byłem i dawno temu to było hehehe...
Nie kojarzę żadnej flagi Ruchu w barwach narodowych, nawet FC.Suczysko pisze:ktorys z FC Ruchu zrobil sobie flage w Barwach narodowych, nie pamietam juz jaki ale bylo ze na ich forum rozne zdania byly na ten temat
Chyba, że to BARDZO stare czasy.
-
JedziemTam
Moto Jelcz Oława to FC Śląska czy samodzielna ekipa? I co spowodowało taki zjazd do C klasy? Pozdro