Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
tak samo jak wasz wyjazd na Górnik swego czasu wiedzieliscie gdzie czekamy wasze samochody nas wyczaiły i zaraz mieliscie się z nami spotkać tymczasem przejechaliście obok nagle ku*** wszyscy w druga strone odwróceni ;):) nie zatrzymjąc sie , inna sprawa jak tak wszystkie walki wymieniacie to naprawde było tego dużo wiecej niz park potok poddebice czy aleksandrów one są wymieniane po prostu jako najwieksze najwazniejsze starcia tak samo jak wracaliscie dawno jeszcze z meczu z Odrą was wracało koło 200 z wyjazdu zatrzymujecie się i wasza porażka
Cobytu akurat w Aleksie to wasz problem, że się w mniejszej liczbie ustawiliście. Poza tym szliście na pewniaka z ciężkim sprzętem, wiedząc że RTS jest na gołe łapy. Ale nie ma co rozkminiać tych awantur, bo nie tylko my to czytamy. Raz jedni raz drudzy górą i tak pewnie będzie zawsze
-
Lakedaimonios
RTS był w Aleksie na gołe łapy... ha ha ha. Nie wiem gdzie wtedy byłeś i co robiłeś i nawet mnie to nie interesuje, ale nie zabieraj głosu w sprawach o których nic nie wiesz.Cobytu akurat w Aleksie to wasz problem, że się w mniejszej liczbie ustawiliście. Poza tym szliście na pewniaka z ciężkim sprzętem, wiedząc że RTS jest na gołe łapy. Ale nie ma co rozkminiać tych awantur, bo nie tylko my to czytamy. Raz jedni raz drudzy górą i tak pewnie będzie zawsze
mms pisze:Cobytu akurat w Aleksie to wasz problem, że się w mniejszej liczbie ustawiliście. Poza tym szliście na pewniaka z ciężkim sprzętem, wiedząc że RTS jest na gołe łapy. Ale nie ma co rozkminiać tych awantur, bo nie tylko my to czytamy. Raz jedni raz drudzy górą i tak pewnie będzie zawsze
Chodzi mi o to ze moglismy zostac z dupami w krzakach i sie nie wychylac.Wpierdolu by nie bylo i wtedy kolega moglby nas nazywac kalkulatorami.Inna sprawa ze taka przegrana czasem sie przyda kazdemu bo doskonale weryfikuje ludzi i ich mozliwosci.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 
Sprzęt był kołowany na szybko różne badyle, kamory itp. ;)Lakedaimonios pisze:RTS był w Aleksie na gołe łapy... ha ha ha. Nie wiem gdzie wtedy byłeś i co robiłeś i nawet mnie to nie interesuje, ale nie zabieraj głosu w sprawach o których nic nie wiesz.
-
Lakedaimonios
Tak jak pisałem powyżej - nie wypowiadaj się o sprawach o których nic nie wiesz, bo tylko się kompromitujesz.
-
zdeptany trawnik
Cobytu a nie było w aleksie tak ze wyskoczyliscie na jeden autokar na pewniaka a za chwile nadjechał nastepny i to z ekipa i sie nacieliscie i było kuku?cobytu pisze:mms pisze:Cobytu akurat w Aleksie to wasz problem, że się w mniejszej liczbie ustawiliście. Poza tym szliście na pewniaka z ciężkim sprzętem, wiedząc że RTS jest na gołe łapy. Ale nie ma co rozkminiać tych awantur, bo nie tylko my to czytamy. Raz jedni raz drudzy górą i tak pewnie będzie zawsze
Chodzi mi o to ze moglismy zostac z dupami w krzakach i sie nie wychylac.Wpierdolu by nie bylo i wtedy kolega moglby nas nazywac kalkulatorami.Inna sprawa ze taka przegrana czasem sie przyda kazdemu bo doskonale weryfikuje ludzi i ich mozliwosci.
-
Lakedaimonios
Następny zgrywający kumatego co to sam Park 3-go Maja pamięta, a z każdym kolejnym postem wychodzi internetowy leszcz...Cobytu a nie było w aleksie tak ze wyskoczyliscie na jeden autokar na pewniaka a za chwile nadjechał nastepny i to z ekipa i sie nacieliscie i było kuku?
Nie nie było "kuku"zdeptany trawnik pisze:Cobytu a nie było w aleksie tak ze wyskoczyliscie na jeden autokar na pewniaka a za chwile nadjechał nastepny i to z ekipa i sie nacieliscie i było kuku?cobytu pisze:mms pisze:Cobytu akurat w Aleksie to wasz problem, że się w mniejszej liczbie ustawiliście. Poza tym szliście na pewniaka z ciężkim sprzętem, wiedząc że RTS jest na gołe łapy. Ale nie ma co rozkminiać tych awantur, bo nie tylko my to czytamy. Raz jedni raz drudzy górą i tak pewnie będzie zawsze
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 
a smoki tam nie latały?Rezygnacja_z_Zydzewa pisze:Tak oczywiście, oberwałem tylko jakąś gałązką wierzbową witką oraz muszelką...mms pisze:Sprzęt był kołowany na szybko różne badyle, kamory itp. ;)
Na poważnie - co najmniej trzykrotna przewaga Żydzewa, osoby od nas które trochę dłużej przetrzymały opowiadają jak lali was i kosili niczym zboże, bo jakościowo nędza i padaliście jeden po drugim - ale w miejscu po każdym KO pojawiało się trzech następnych z naprawdę paskudnym sprzętem. Oczywiście, że was zacytuję w takich sytuacjach "najważniejsze, że to my odważyliśmy się zaatakować, ustawić, mieliśmy inicjatywę, nie kalkulowaliśmy", haha.
generalnie nie odpowiadajcie na prowokacje idiotow takich jak ten powyzej bo poziomem science fiction jak i uposledzenia zbliza sie to wszystko powoli do tego ich bloga geocities com czy jakos tak.
pozdro chuligany
-
walczzawsze
twoja mama musi mieć z tobą ciężko... zresztą jak z każdą parówą z Łksu!Rezygnacja_z_Zydzewa pisze:Takze - moi Drodzy - to juz wkrotce! Swiadoma akcja, pomozmy zamiast bic, wyleczmy zamiast wysmiewac, naprawmy zamiast skazywac na skurwienie! "Rezygnacja z Zydzewa" - z fachowa pomoca uwolnisz sie od tej bolaczki, ryzyka utraty zdrowia i kwestii ponizenia spolecznego. Dowartosciujesz sie, jesli oczywiscie odpracujesz swoja wczesniejsza glupote. Serio. Niedlugo efekty :)
-
zdeptany trawnik
Ty za to pierwszy ogar internetowy Łks-u kumaty chuligan wpadajacy tu przypadkiem pozgrywac bohatera i uczestnika wiekszosci akcji swego klubu i wiedzacy jak było na akcjach innych ekipa człowiek orkiestra ...Lakedaimonios pisze:Następny zgrywający kumatego co to sam Park 3-go Maja pamięta, a z każdym kolejnym postem wychodzi internetowy leszcz...Cobytu a nie było w aleksie tak ze wyskoczyliscie na jeden autokar na pewniaka a za chwile nadjechał nastepny i to z ekipa i sie nacieliscie i było kuku?
Rośnie trzecia siła. Jeszcze flaga ze znaczkiem h...
Pytanie może nie stricte kibicowskie, ale jednak w kontekście kibicowania w województwie dość ważne. Jak wyglądają teraz sprawy sportowo-organizacyjne w łódzkich klubach. Widzew odbudował się na tyle, żeby awansować od razu do 3 ligi? Co z ŁKSem, celują w tym roku w II ligę czy jednak wszystko powoli? Jak ogólnie perspektywy sportowe w łódzkich klubach?
-
ŁKS1908ŁKS
praktycznie sam odpowiedziałeś , Widzew raczej bez przeszkód powinien awansować , my będziemy w czołówce 3 Ligi na pewno z wiarą w awans ,
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
u nas powoli trwa odbudowywanie, a w zasadzie budowa klubu od podstaw, coraz lepiej wygląda to organizacyjne, krok po kroku zapinane są kolejne sprawyamf0508 pisze:Pytanie może nie stricte kibicowskie, ale jednak w kontekście kibicowania w województwie dość ważne. Jak wyglądają teraz sprawy sportowo-organizacyjne w łódzkich klubach. Widzew odbudował się na tyle, żeby awansować od razu do 3 ligi? Co z ŁKSem, celują w tym roku w II ligę czy jednak wszystko powoli? Jak ogólnie perspektywy sportowe w łódzkich klubach?
piłkarsko jest trzon drużyny, który wykrystalizował się w sporej liczbie sparingów, trener dość charyzmatyczny, piłkarze podpisują kontrakty, idzie to wszystko do przodu
piłka na niższych klasach rozgrywkowych jest jaka jest, wierzymy w awanse, rok po roku :)
Ok, dzięki za informacje.
co tam dziś się stało kurewki na waszym żubardziu? :)
Akcja roku...Pogoniliście w ponad 10 osób ze sprzętem cztery osoby - w tym trzech małolatów.Wstawcie to dalej w internet, ale pamiętajcie dopisać, jak tydzień temu na Żabieńcu spierdalaliście i to osoby,które mają się za wielkich chuliganów, druga połowa nie chciała wyjść ze sklepu przez 15 minut twierdząc,że nie mają nic wspólnego z widzewem.Już przypomnieliście sobie? Parę razy wchodziliście nie co dalej w osiedle próbując niszczyć pracki i za każdym razem musieliście spierdalać i nikt od nas wtedy żadnego sprzętu nie miał.Bez pomocy innego osiedla, wczoraj też byście nic nie zrobili gamonie :) Pozdro dla normalnych
-
jestesmyzawszetam
NiktZnany pisze:Akcja roku...Pogoniliście w ponad 10 osób ze sprzętem cztery osoby - w tym trzech małolatów
Wy to zawsze macie wymówki, jak macie spierdolke albo porażkę to zaraz ze małolaci tu małolaci tam..
Podobno 2laski jeden inwalida i jeden małolat poniżej 7roku życia;)
-
walczzawsze
to co pisałem poprzednio się potwierdza...walczzawsze pisze:
drugi garnitur, to nie była czołówka, nie nasza ekipa, dzieci, niepełnosprawni ja p****** Łkesiaki ogarnijcie się bo robicie siarę jak c*** !!!
we wszystkich wypowiedziach Łksu odnośnie porażki można takie bzdety czytać...
-
ZamknijDrzwi
Ogarnijcie się. Chłop napisał coś,ale od razu trzeba go zjechać. Na c*** piszecie,o takich akcjach osiedlowych? Chcecie się bawić w takie wpisy?! To przypomnijcie sobie jak nie tak dawno,chłopcy z Bałut chowali się w bramach jak wpadło kilka osób ? ku*** ogarnijcie się.
Jak tam nawet i 5 osob bylo to ladnie musi miec ktos najebane w glowie zeby takimi rzeczami na necie sie chwalic
-
forever1908young
Eee tam przecież to wielki sukces Widzewskiego Żabienca...Akcja po chuju.Takich to dzieje sie kilkanascie w miesiacu...

Taka krótka informacja .... niekibicowska, bardziej historyczna .....
http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/38 ... ,id,t.html
dzisiaj mija 100 lat odkad BAŁUTY zostały cz. Miasta Łodzi !
http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/38 ... ,id,t.html
dzisiaj mija 100 lat odkad BAŁUTY zostały cz. Miasta Łodzi !
-
nowonarodzony
-
Santa Marta
też własnie usłyszałam w tvn24 coś bredzili...bójka typu Pabianice ?
-
nowonarodzony
jakie Pabiabnice? Poddębice chyba
chociaż to raczej nie tego typu, raczej osiedlowe ganianki
tutaj z koleji twierdzą że obie strony ze sprzętem:
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/pseu ... id,tm.html
chociaż wiadomo że do newsów z mediów trzeba podchodzić z dystansem
chociaż to raczej nie tego typu, raczej osiedlowe ganianki
tutaj z koleji twierdzą że obie strony ze sprzętem:
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/pseu ... id,tm.html
chociaż wiadomo że do newsów z mediów trzeba podchodzić z dystansem
-
Santa Marta
https://www.youtube.com/watch?v=xVk0eXdxeLY chodziło mi o porównanie tego...
-
nowonarodzony
w takim razie mój błąd
Lepiej nie rozkładać tego na części pierwsze na tym forum .
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
dziecko armageddonu
Szkoda że idzie to w tą stronę w Łodzi, kolejna ofiara jest tylko kwestią czasu
-
leopoldznikad
Dokładnie przecież wiadome jest że ŁKS będzie chciał się zrewanżować :(dziecko armageddonu pisze:Szkoda że idzie to w tą stronę w Łodzi, kolejna ofiara jest tylko kwestią czasu
-
Edekzkrainykredek
STADION TO NIE TEATR! FUCK uefa, j**** pzpn!
-
walczzawsze
W piątek wieczorem, kilka minut po godz. 21, renault kangoo, w którym jechało pięciu mężczyzn w wieku 18-26 lat, skręcił z ulicy Źródłowej w Smugową. Przy Franciszkańskiej drogę zajechało mu inne auto, z którego wysiadła grupa kilku mężczyzn w podobnym wieku jak pasażerowie renault.
- Rozbili szyby w stojącym samochodzie i zaczęli wyciągać siedzące w nim osoby - mówi Aneta Sobieraj, z biura prasowego Wojewódzkiej Komendy Policji. - Ci zaczęli się bronić i rozpoczęła się bijatyka.
- To nie były tylko dwa samochody - mówi nam kobieta w średnim wieku z Wojska Polskiego. - Ja widziałam z pięć. We wszystkich byli młodzi ludzie. Wyglądało, jakby kogoś ścigali.
Po kilku minutach w miejscu ulicznej bitwy pojawiła się policja. Napastnicy zniknęli. Na miejscu zostało pięciu pobitych mężczyzn.
- Trzech w stanie ciężkim, dwóch z powierzchownymi obrażeniami - wylicza Sobieraj.
- Wiozłem dwóch najmniej poszkodowanych - mówi ratownik z łódzkiego pogotowia. - Na pierwszy rzut oka nie wyglądali na kiboli. Nie mieli żadnych szalików, koszulek, klubowych znaczków. Kojarzyli się raczej z zawodnikami rugby - dobrze zbudowani. Jeden miał 19 lat. Najpierw pozował na twardziela, ale po chwili popłakał się w kartce.
Dwóch poszkodowanych trafiło do szpitala WAM, dwóch do MSW, jeden do Kopernika.
- Ci, którzy są u nas, mają mnóstwo ran ciętych na rękach i nogach - wylicza Jacek Dudek, rzecznik szpitala WAM. Starszy - 26-latek ma uraz głowy i uszkodzone oko, młodszemu - 19-latkowi trzeba było amputować część palca serdecznego.
Mężczyzna, którego pogotowie zawiozło do szpitala im. Kopernika z ranami brzucha trafił na chirurgię urazowo-ortopedyczną.
Sobieraj: - Na miejscu zabezpieczamy ślady kryminalistyczne. Sprawdzimy również monitoring. Miejski i ten z okolicznych budynków.
Funkcjonariusze przesłuchali też dwóch poszkodowanych. Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że nie chcą zeznawać. - Czekamy na zezwolenie lekarzy, aby przesłuchać pozostałych poszkodowanych. Być może nastąpi to jeszcze dziś - relacjonuje Sobieraj.
Na razie nie wiadomo, kim są napastnicy. Policja przypuszcza, że mogło dojść do porachunków między kibolami Widzewa i ŁKS.
Na Smugowej akcję obserwowało kilkadziesiąt osób. W sobotę wszyscy nabrali wody w usta. Zaglądamy do bramy, przy której zatrzymano samochód. Pytamy, czy naprawdę w ruch poszły maczety i kije bejsbolowe.
- Weź już idź - mówi dwudziestolatek w białym bezrękawniku. - Już! Za minutę sprawdzę, czy jeszcze tu jesteś.
Komendant miejski policji powołał w sobotę grupę dochodzeniowo-śledczą, która ma pracować nad sprawą. - Traktujemy tę sprawę priorytetowo - zapewnia Sozamach.
- Rozbili szyby w stojącym samochodzie i zaczęli wyciągać siedzące w nim osoby - mówi Aneta Sobieraj, z biura prasowego Wojewódzkiej Komendy Policji. - Ci zaczęli się bronić i rozpoczęła się bijatyka.
- To nie były tylko dwa samochody - mówi nam kobieta w średnim wieku z Wojska Polskiego. - Ja widziałam z pięć. We wszystkich byli młodzi ludzie. Wyglądało, jakby kogoś ścigali.
Po kilku minutach w miejscu ulicznej bitwy pojawiła się policja. Napastnicy zniknęli. Na miejscu zostało pięciu pobitych mężczyzn.
- Trzech w stanie ciężkim, dwóch z powierzchownymi obrażeniami - wylicza Sobieraj.
- Wiozłem dwóch najmniej poszkodowanych - mówi ratownik z łódzkiego pogotowia. - Na pierwszy rzut oka nie wyglądali na kiboli. Nie mieli żadnych szalików, koszulek, klubowych znaczków. Kojarzyli się raczej z zawodnikami rugby - dobrze zbudowani. Jeden miał 19 lat. Najpierw pozował na twardziela, ale po chwili popłakał się w kartce.
Dwóch poszkodowanych trafiło do szpitala WAM, dwóch do MSW, jeden do Kopernika.
- Ci, którzy są u nas, mają mnóstwo ran ciętych na rękach i nogach - wylicza Jacek Dudek, rzecznik szpitala WAM. Starszy - 26-latek ma uraz głowy i uszkodzone oko, młodszemu - 19-latkowi trzeba było amputować część palca serdecznego.
Mężczyzna, którego pogotowie zawiozło do szpitala im. Kopernika z ranami brzucha trafił na chirurgię urazowo-ortopedyczną.
Sobieraj: - Na miejscu zabezpieczamy ślady kryminalistyczne. Sprawdzimy również monitoring. Miejski i ten z okolicznych budynków.
Funkcjonariusze przesłuchali też dwóch poszkodowanych. Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że nie chcą zeznawać. - Czekamy na zezwolenie lekarzy, aby przesłuchać pozostałych poszkodowanych. Być może nastąpi to jeszcze dziś - relacjonuje Sobieraj.
Na razie nie wiadomo, kim są napastnicy. Policja przypuszcza, że mogło dojść do porachunków między kibolami Widzewa i ŁKS.
Na Smugowej akcję obserwowało kilkadziesiąt osób. W sobotę wszyscy nabrali wody w usta. Zaglądamy do bramy, przy której zatrzymano samochód. Pytamy, czy naprawdę w ruch poszły maczety i kije bejsbolowe.
- Weź już idź - mówi dwudziestolatek w białym bezrękawniku. - Już! Za minutę sprawdzę, czy jeszcze tu jesteś.
Komendant miejski policji powołał w sobotę grupę dochodzeniowo-śledczą, która ma pracować nad sprawą. - Traktujemy tę sprawę priorytetowo - zapewnia Sozamach.
wklejcie to samo info jeszcze 10 razy
Nie moje podwórko także od razu mówię bez oburzenia bo mam tylko 1 pytanie do RTS'u I ŁKS'u.
Naprawdę chcecie zrobić w Łodzi drugi Kraków? Hajsy też wam wchodzą na głowę? Młodzi niedługo zaczną brać przykład od starych że latanie z młotkiem w łapie czy maczetą to nic niehonorowego bo przecież tamci też latają? a potem gówniarze na osiedlach będą się ciąć, myśląc ze leją się za klub?
Naprawdę chcecie zrobić w Łodzi drugi Kraków? Hajsy też wam wchodzą na głowę? Młodzi niedługo zaczną brać przykład od starych że latanie z młotkiem w łapie czy maczetą to nic niehonorowego bo przecież tamci też latają? a potem gówniarze na osiedlach będą się ciąć, myśląc ze leją się za klub?