Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Jak tam nawet i 5 osob bylo to ladnie musi miec ktos najebane w glowie zeby takimi rzeczami na necie sie chwalic
-
forever1908young
Eee tam przecież to wielki sukces Widzewskiego Żabienca...Akcja po chuju.Takich to dzieje sie kilkanascie w miesiacu...
Taka krótka informacja .... niekibicowska, bardziej historyczna .....
http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/38 ... ,id,t.html
dzisiaj mija 100 lat odkad BAŁUTY zostały cz. Miasta Łodzi !
http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/38 ... ,id,t.html
dzisiaj mija 100 lat odkad BAŁUTY zostały cz. Miasta Łodzi !
-
nowonarodzony
-
Santa Marta
https://www.youtube.com/watch?v=xVk0eXdxeLY chodziło mi o porównanie tego...
-
nowonarodzony
w takim razie mój błąd
Lepiej nie rozkładać tego na części pierwsze na tym forum .
-
dziecko armageddonu
Szkoda że idzie to w tą stronę w Łodzi, kolejna ofiara jest tylko kwestią czasu
-
leopoldznikad
Dokładnie przecież wiadome jest że ŁKS będzie chciał się zrewanżować :(dziecko armageddonu pisze:Szkoda że idzie to w tą stronę w Łodzi, kolejna ofiara jest tylko kwestią czasu
wklejcie to samo info jeszcze 10 razy
Ja zawsze uważałem kibiców z Łodzi za bardziej trzymających sie zasad w sensie ze jak powiedzieli sprzętom nie i c*** i jedni i drudzy to długo się tego trzymali jak na tak 'gorące' miasto. Z drugiej strony, jeśli jest to jeszcze możliwe odpowiednie osoby w Łodzi po jednej i po drugiej stroni powinni to zatrzymać, bo myślę że jeszcze da. W porównaniu z Krakowem, gdzie tej fali już nikt nie zatrzyma, chyba że za 30 lat przyjdzie jakieś pokolenie z jednej jak i z drugiej po rozum i powiedzą pierdolimy te sprzęty za dużo dobrych chłopaków już poginęło i straciło zdrowie, ale to też wątpliwe te nienawiści i nawyki wpajane są z pokolenia na pokolenie, chociaż jest dużo osób w Krk co woli jesli jest to tylko możliwe walczyć na gołe łapy. Dobra tyle ode mnie już się wpierdalam w nie swoje sprawy, zarzuciłem taki materiał do przemyśleć, chociaż wiem że po takich akcjach c*** to kogo będzie obchodzić w Łodzi.
-
Hibernian FC
No nie można wykluczyć takich scenariuszy zwłaszcza że Widzew wcale nie był w odwrocie i sportowo też sobie radził .PolscyKibole pisze:Czytałem jakieś plotki że to nie Widzew ich pociął, tak na prawde c*** wie czy to był Widzew i co się stało i o co poszło, być może jakaś grubsza sprawa o prochy ale co my możemy wiedzieć siedząc i pierdząc na kibice.net...
Z tego co w prasie piszą to byli dość mlode mordki .c*** wie ocb najważniejsze by kiboli w Łodzi teraz nie poniosło do końca bo szkoda młodych ludzi .
skąd wiadomo że to byli kibice? a nie jakieś porachunki gangów narkotykowych ?
-
Łódzki Klub Sportowy
Dokładnie jest tak jak pisze kolega wyżej.
Przesada...... Maczety, noże, młotki !!
20-25 na 5 tak sie ich bali ze musieli ze sprzetem ciezkim !!!!
20-25 na 5 tak sie ich bali ze musieli ze sprzetem ciezkim !!!!
w tv mówili że to porachunki kibiców ...i szczury na kibice.net uwierzyli...na szczęście koniec wakacji !
rozumiem, ż masz już maczetę, kija i idziesz na miasto…Janek88 pisze:
Teraz sie zacznie.......
Detektywi z kibice.net działają szybciej niż aspirant na komendzie. Brawo.
Ps. Drogi moderatorze ........ oczyścisz temat ?? :)
Kto normalny na Widzewskich terenach pojawia się w koszulkach eŁKSy bądź Zawiszy? Albo ekipa mocnych wrażeń, albo najebańcy bez pomyślunku co może ich czekać :) Poza karoserią nikt od sprzętu nie oberwał :)
-
zdeptany trawnik
I skonczmy ten temat bo tylko 16 letni gile beda teraz rozkminiac i bełkotac !!!!!!!!!!!!!!!!
To co w 23 osoby zrobił Widzew z ostrym sprzetem 5 ŁKS-iakom w aktualnej sytuacji w mieście - oznacza dla Widzewa samobójstwo. Proste. Śledźcie wiadomości. Nie kibicuję nikomu, po prostu znam miasto...
ŁKS pewnie zacznie działać ze sprzętem już na wielką skalę, bo ta ekipa pewna siebie zlekceważyła "nożyki i siekierki". A biorąc pod uwagę jej obecną przytłaczającą przewagę w mieście - paradoksalnie - szczerze bardzo mi żal Widzewa w tej chwili - oby jak najmniej ofiar.
Trzeba mieć jajka, żeby walić na grubo. A ty naprawde nie kibicuj nikomu. Jak tam wylotówka na A1?
Zamknijcie temat, bo smiac sie chce
Piszecie tu jeden z drugim że niedługo będzie drugi Kraków, a czym ten Kraków się od Łodzi różni na dzień dzisiejszy? Tam są identyczne akcje, i jeżeli ktoś wierzy w to że po tak nagłośnionej awanturze z użyciem sprzętu, na osiedlach będzie teraz honorowa walka, to jest zapewne w błędzie. Wiele osób (szczególnie starszych) rezygnuje z kibicowania, i po jednej i po drugiej stronie, do głosu doszli młodzi, którzy mają zupełnie inne zasady, niestety.
Niestety ale prawda zobaczymy tylko jak dlugo ci mlodzi tak poszaleja my juz to przerabialismy w latach 90 i udalo sie dojsc do porozumienia niestety teraz mlodzi mysla ze swiat zawojuja ale ich piaskownica i ich zabawki zobaczymy na jak dlugo.DK08 pisze:Piszecie tu jeden z drugim że niedługo będzie drugi Kraków, a czym ten Kraków się od Łodzi różni na dzień dzisiejszy? Tam są identyczne akcje, i jeżeli ktoś wierzy w to że po tak nagłośnionej awanturze z użyciem sprzętu, na osiedlach będzie teraz honorowa walka, to jest zapewne w błędzie. Wiele osób (szczególnie starszych) rezygnuje z kibicowania, i po jednej i po drugiej stronie, do głosu doszli młodzi, którzy mają zupełnie inne zasady, niestety.
http://i60.tinypic.com/qpp7cn.jpg
Nic im nie będzie, przecież to nieśmiertelna zajawka.
Nic im nie będzie, przecież to nieśmiertelna zajawka.
-
Ukochane Miasto
Krzysio jesteś tam czy jadłeś czulent na drugie śniadanie?
-
mr President08
przestancie sie juz tu spuszczac w tym temacie .
bo tematu sprzetu i tak nie ogarniecie. po tym co zrobiliscie R. sprzet napewno nie zniknie.
a w karetce to moze ten ratownik płakał.
chłopakom szybkiego powrotu do zdrowia i tyle .
bo tematu sprzetu i tak nie ogarniecie. po tym co zrobiliscie R. sprzet napewno nie zniknie.
a w karetce to moze ten ratownik płakał.
chłopakom szybkiego powrotu do zdrowia i tyle .
-
ŁKS1908ŁKS
Widzew pociął nam już 8 osób , w ciągu ostatnich 2 lat , jednego przy dziewczynie , drugiego we własnym domu .
Że sprzęt nie zniknie jest wręcz pewne , i wyjdzie to wszystkim zainteresowanym bokiem , ale nie my zaczeliśmy tą "zabawę".
Że sprzęt nie zniknie jest wręcz pewne , i wyjdzie to wszystkim zainteresowanym bokiem , ale nie my zaczeliśmy tą "zabawę".
Nie ważne kto zaczął, ważne kto to skończy. Chcę przypomnieć że nadal obowiązuje nas pakt poznański i liczę na to że osoby decyzyjne będą wyciągali konsekwencje wobec osób które go nie przestrzegają. Choć wiem że jest to nie realne. "Ze sprzętem nie jesteś dla nikogo wzorem, jeśli walczysz rób to z honorem" mam nadzieję że to hasło wróci do rywalizacji między ekipami ŁKS-u i Widzewa...
Nie ma co rozkiminiac kto, kogo pierwszy bo trzeba byloby sie cofnac ze 30 lat wstecz. NIe powinny sie wydarzyc takie przypadki przy dziewczynie czy w domu, bo to nie honorowe. A ile w tym czasie Lks pocial Widzewiakow? Dlaczego zostali pociecie, moze przysluzyli sie czyms. Zawsze jest jakis powod i nie koniecznie ze druga strona jest slabsza.
Wystarczyło że prowokatorzy z gazet coś napisali i dla dzieciarni z kibicenet i ich opiekunów policyjnych to Widzew zaczął taką zabawę.Wiecie tylko to co napisali w gazecie.
-
Łódzki Klub Sportowy
Chyba ty opierasz swoją wiedzę o gazety gamoniu.
Basti kibicuje ktorejs z Lodzkich druzyn?
Zapytaj jednego z tej piątki jakie to uczucie,on wie i nawet wie jak to jest doigrać się.Możesz zapytać również tego od słynnej"dziewczyny".
Upał wraca, gorace glowy grożą w necie :) ...... Zamknijcie temat do srody