Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
I kto to pisze.
-
Mam pytanie bo czegoś nie rozumię,
Stary Widzew bedzie grał w IV lidze a dzisiaj nowy RTS Widzew dostał pozwolenie na gre w IV lidze.
To czyli jak dwa kluby Widzew beda grały w IV lidze
Stary Widzew bedzie grał w IV lidze a dzisiaj nowy RTS Widzew dostał pozwolenie na gre w IV lidze.
-
z góry przepraszam ale...jakby tak zgłosić duuużżżżoooo Widzewów przecież pół Polski to....My!
Musiałem,wybaczcie.
Musiałem,wybaczcie.
-
jak ma grać w 4 lidze klub który zjechał z 1 szej? stara spółka jest w stanie upadłości, nie ma drużyny, pracownicy dostali wypowiedzenia,nie została złożona drużyna do żadnych rozgrywek.polny kwiat pisze:Mam pytanie bo czegoś nie rozumię,
Nowy Widzew został uznany przez PZPN za kontynuatora klubu który ma 4 mistrzostwa, i ma prawo zaczynać jak każdy klub w najniższej lidze czyli b klasie. Ze wzgledu na historie okręgowy ZPN dał mu miejsce w 4 lidze, tak jak to było w innych przypadkach plajt w ostatnich latach. No naprawde trzeba być zdolnym żeby tego nie zrozumieć.
zgłoś.merek13 pisze:z góry przepraszam ale...jakby tak zgłosić duuużżżżoooo Widzewów przecież pół Polski to....My!
Musiałem,wybaczcie.
-
A nie uważasz że trzeba być mega kurwą i frajerem by pisać że się jest kibicem klubu który się nienawidzi?Żaden prawdziwy kibic w Polsce nie powie że kibicuje komuś kogo nazwa mu nawet przez gardło nie przechodzi.Już lepiej być ciotą i nie przyznawać się do swojego klubu(ze wstydu może) jak tuskotronik.
-
Dobra, wiadomo było, że Widzew zacznie od 4 ligi. My też tak zaczęliśmy i się cieszyliśmy, że jest jakiś tam przepis to umożliwiający. Fakt, że ŁKS nie miał takich długów jak RTS, Boniek mówił, że już nigdy więcej od IV ligi itd, ale dajmy sobie na luz. Sprawa jest jasna i nie ma co bić piany. Chyba nikt poważny nie sądził, że Widzew nie dokona kolejnej reinkarnacji.
-
podobno boniek z platinim się zastanawiali nad LM już w tym roku ...ale w obawie żeby takich kutasom żyłka nie pękła nie przeszło :)forever1908young pisze:No tak jedno jest pewne LM za 2 lata nie bedzie...Ale spoko widzewskie sepy juz kraza i najblizsza reaktywacja za kolejne kilka lat.Ciekawe klub bez herbu bez barw bez stadionu bez piłkarzy bez grup młodzieżowych dostaje wszystko na cacy.Oj rudy kiep maczał paluchy...Coż wiadome było że ten wałek przejdzie.I tak dziwne że nie dali wam 2 ligi,choć wszystko jeszcze przed nami.
-
Cacek ma grupy młodzieżowe, więc nie wiem jak to przeszło???
Łódzki Klub Sportowy
-
ja p******* ale niektórzy są niedojebani...opel pisze:Cacek ma grupy młodzieżowe, więc nie wiem jak to przeszło???
-
Ale jesteś wrażliwy baranie ruski, który notorycznie obrażasz kogo się da geju spocony? A może mi powiesz parówko przecwelona czy to nie zabawne, że darliście łacha na całego jak ŁKS spadł a teraz płaczecie nad swoim losem jak obsrane mazgaje gdy ktoś śmie wam pogratulować powrotu na pastwiska? Pogadamy za kilka lat jak już "pół Polski" skurczy się do połowy Byczyny.Wasteland pisze:A nie uważasz że trzeba być mega kurwą i frajerem by pisać że się jest kibicem klubu który się nienawidzi?Żaden prawdziwy kibic w Polsce nie powie że kibicuje komuś kogo nazwa mu nawet przez gardło nie przechodzi.Już lepiej być ciotą i nie przyznawać się do swojego klubu(ze wstydu może) jak tuskotronik.
-
tuskozjebie po pierwsze to nikt nie płacze, po drugie twoje marzenia się nigdy nie spełnią i dalej będziesz musiał obciągać odbytem.tuskotronic pisze:Ale jesteś wrażliwy baranie ruski, który notorycznie obrażasz kogo się da geju spocony? A może mi powiesz parówko przecwelona czy to nie zabawne, że darliście łacha na całego jak ŁKS spadł a teraz płaczecie nad swoim losem jak obsrane mazgaje gdy ktoś śmie wam pogratulować powrotu na pastwiska? Pogadamy za kilka lat jak już "pół Polski" skurczy się do połowy Byczyny.Wasteland pisze:A nie uważasz że trzeba być mega kurwą i frajerem by pisać że się jest kibicem klubu który się nienawidzi?Żaden prawdziwy kibic w Polsce nie powie że kibicuje komuś kogo nazwa mu nawet przez gardło nie przechodzi.Już lepiej być ciotą i nie przyznawać się do swojego klubu(ze wstydu może) jak tuskotronik.
-
Tuscotronic ja mam do Ciebie jedno pytanie. Według Twoich postów ani WFcG ani Olimpia ani GKM nie są pierwszą siłą w mieście. To kto tam rozdaje karty? Legia?
-
Jak to kto tuskopizda silna reka włada Grudziadzem i okolicami .....w GTA V .
-
a tymczasem w sobotę w TM odbył się kolejny kibolski turniej
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/r ... za-jochana
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/v ... foto-video
a, no i jeszcze zmalowali w Końskich takie coś
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/k ... w-graffiti
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/r ... za-jochana
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/v ... foto-video
a, no i jeszcze zmalowali w Końskich takie coś
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/k ... w-graffiti
-
Ssij geju - tyle można odpisać na twoje homofantazje.walczzawsze pisze: tuskozjebie po pierwsze to nikt nie płacze, po drugie twoje marzenia się nigdy nie spełnią i dalej będziesz musiał obciągać odbytem.
Kto i kiedy z wymienionych przez Ciebie ekip sprawdził się i w jakim aspekcie kibicowskim by pokazać, że stanowi pierwszą siłę w mieście? Jeśli jest nią WfcG to kiedy i jak to udowodnił i jakim cudem ktokolwiek z GKM-u jeszcze działa i jeździ?Marek21 pisze:Tuscotronic ja mam do Ciebie jedno pytanie. Według Twoich postów ani WFcG ani Olimpia ani GKM nie są pierwszą siłą w mieście. To kto tam rozdaje karty? Legia?
zdeptany trawnik pisze:Jak to kto tuskopizda silna reka włada Grudziadzem i okolicami .....w GTA V .
Co to jest GTA gimbusie? Wracaj na kolonie zdeptany kondonie.
-
dzisiaj na pierwszym treningu Widzewa pojawiło się ok. 1200 kibiców Widzewa
-
Już drugi raz Ci mówię, żebyś nie używał wyrazu którego nie potrafisz poprawnie napisać. Wiem, że w podstawówce nie używa się prezerwatyw, ale pisze się kondom a nie kondon. Po drugie Twoje teksty pokazują, że masz góra 15 lat. Po trzecie WFcG pare lat temu miało ustawkę z pozostałymi ekipami z Grudziądza, którą wygrały. Niestety z Legią z nie mogą się ustawić, bo nie ma ich w tym mieście. Po czwarte WFcG pokazało z czerwcu kto jest pierwszą siłą w mieście. Wiem, wiem, nie było ich 200 tylko 2 a reszta to koledzy z Elany i z ZFH. A Legia ich nie pogoniła na mieście, bo w czasie meczu mieli ważny mecz w bierkituskotronic pisze:Ssij geju - tyle można odpisać na twoje homofantazje.walczzawsze pisze: tuskozjebie po pierwsze to nikt nie płacze, po drugie twoje marzenia się nigdy nie spełnią i dalej będziesz musiał obciągać odbytem.
Kto i kiedy z wymienionych przez Ciebie ekip sprawdził się i w jakim aspekcie kibicowskim by pokazać, że stanowi pierwszą siłę w mieście? Jeśli jest nią WfcG to kiedy i jak to udowodnił i jakim cudem ktokolwiek z GKM-u jeszcze działa i jeździ?Marek21 pisze:Tuscotronic ja mam do Ciebie jedno pytanie. Według Twoich postów ani WFcG ani Olimpia ani GKM nie są pierwszą siłą w mieście. To kto tam rozdaje karty? Legia?
zdeptany trawnik pisze:Jak to kto tuskopizda silna reka włada Grudziadzem i okolicami .....w GTA V .
Co to jest GTA gimbusie? Wracaj na kolonie zdeptany kondonie.
-
1200 dla was co daje pewnie z 600 osob...A teraz pytanie zasasnicze skad wiadomo ze to byl Widzew?Jakis herb,barwy?Czy poznaliscie po znacznikach z marketu?Bez stadionu bez barw bez herbu z trenerem bez uprawnien i zbieranina jakis skorokopow.I teraz Widzew jest wielki a jak ŁKS sie odradzal to bylo tyle smiechu.To teraz jest dopiero kabaret...Reaktywacja zaczyna z przytupem!!!Brawo!!!

-
Przynajmniej my nie wymyslamy sobie jakiegos smiesznego herbu tymczasowego.
-
1200 kibiców na pierwszym treningu RTS Widzew Łódź i tyle w temacie.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
-
Hehehehehe,wystarczy obejrzeć zdjęcia i z tych 1200 osób (dobrej chuligańskiej bandy) robi się,może, pół tysiąca.
Boże,jakie Wy macie mniemanie o sobie....
Boże,jakie Wy macie mniemanie o sobie....
-
Idź kropkuj.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
-
Jakby jeden z drugim baran zadał sobie trudu, a nie pierdolił farmazony jak po bełcie, to by zobaczył ze kibice siedzieli w roznych miejscach na stadionie. I jedno zdjecie nie oddaje całosci.
Ale po co. Lepiej uprawiac napinke.
Ale po co. Lepiej uprawiac napinke.
-
idź k***a do lekarza pajacu, na c*** tak p*********, kompleksy masz czy coś z garem nie w porządku?forever1908young pisze:1200 dla was co daje pewnie z 600 osob...A teraz pytanie zasasnicze skad wiadomo ze to byl Widzew?Jakis herb,barwy?Czy poznaliscie po znacznikach z marketu?Bez stadionu bez barw bez herbu z trenerem bez uprawnien i zbieranina jakis skorokopow.I teraz Widzew jest wielki a jak ŁKS sie odradzal to bylo tyle smiechu.To teraz jest dopiero kabaret...Reaktywacja zaczyna z przytupem!!!Brawo!!!
Widzew przychodzi na trening piłkarzy w 1200 osób, a wy w tym czasie siedzicie i płaczecie przed kompem bo nie robicie nic.
@Radicaal, weź sobie zadaj trochę trudu i pooglądaj różne fotki a nie p*********. Ludzie dookoła całego boiska + główne skupisko na trybunie na prostej. Ale ty wszystko wiesz, nawet jakbyś zdjęcia nie zobaczył.
Brak słów:).
-
Jeżeli chcesz być taki inteligentny i poprawny językowo to doucz się, że na forum internetowym możesz co najwyżej pisać a nie mówić. Wiedziałem też, że jedyne co jesteś w stanie napisać to wspomniana ustawka sprzed X lat i to, że na mecz w swoim mieście poszli w 200 typa a z przejętego "Kwidzyna" przyjachalo ich 30. Odezwałem się znowu w tym temacie tylko dlatego, że twój chłopak "nieużytek" nie wytrzymał ciśnienia w majtkach, bo tak to już temat jest dawno skończony. Lećcie dalej na farmazonie - życie pokaże jak jest naprawdę. Bez odbioru, bo z wami dyskusja jak z lemingami od PO.Marek21 pisze: Już drugi raz Ci mówię, żebyś nie używał wyrazu którego nie potrafisz poprawnie napisać. Wiem, że w podstawówce nie używa się prezerwatyw, ale pisze się kondom a nie kondon. Po drugie Twoje teksty pokazują, że masz góra 15 lat. Po trzecie WFcG pare lat temu miało ustawkę z pozostałymi ekipami z Grudziądza, którą wygrały. Niestety z Legią z nie mogą się ustawić, bo nie ma ich w tym mieście. Po czwarte WFcG pokazało z czerwcu kto jest pierwszą siłą w mieście. Wiem, wiem, nie było ich 200 tylko 2 a reszta to koledzy z Elany i z ZFH. A Legia ich nie pogoniła na mieście, bo w czasie meczu mieli ważny mecz w bierki
-
znów kibiców osiedlowego klubu boli ... i tak ma być :)
-
lukb największym prowokatorem to jesteś ty. Co nas boli? Że zrobiliście trening dla drużyny o składzie węgla i papy ? Proszę cię. Gratuluję wam szybkiej organizacji i wykonania pierwszego ruchu, aby podnieść się z kolan, ale niektórzy to już znowu zaczynają tracić kontakt z rzeczywistością. Zaręczam ci, że z ŁKS nikogo nic nie boli, tylko dlatego, że przyszliście w 1200 osób na trening. Drugi jakiś pisze, że Widzew przychodzi na trening, a my nie robimy nic ? A co niby twoim zdaniem mieliśmy zrobić ? ku*** przestańcie żyć w bańce mydlanej, że każdy ruch "wielkiego" Widzewa musi być zauważony przez ŁKS i jeszcze musimy na niego reagować.
-
Z tych 1200 to połowa pojechała do Byczyny...Jeszcze wiekszy jeszcze lepszy Widzew!Sram na wasze treningi i koszulki z marketu tylko trzeba tepic wasze farmazony i megalomanie.Jestescie w czarnej d**** jak my jeszcze rok temu...Dobra chłopki małorolne kończe temat...Ważne że wy macie dobre samopoczucie i połowa Polski a druga połowa ma beke że c***...
PS.W tym samym czasie kibice TMRFu walcza z...Brazylijczykami :-)

-
niedaleka przyszłość pokaże (mam nadzieję) jak to jest w Mieście Łodzi… tzn. ŁKS w "amfiteatrze" na 5 tysi, zaś Wielki Widzew na SMS'ie - bez organizacji imprez masowych (?), czyli licznik zamknie się na 999 oficjalnie…
wprawdzie ŁKS będzie jechać na fali nowego obiektu w postaci jednej trybuny (w tym można upatrywać szans na dobre liczby), jednak czas pokaże jak długo… tak samo czas pokaże czy RTS wytrzyma ciśnienie do 999 jednostek…
wprawdzie ŁKS będzie jechać na fali nowego obiektu w postaci jednej trybuny (w tym można upatrywać szans na dobre liczby), jednak czas pokaże jak długo… tak samo czas pokaże czy RTS wytrzyma ciśnienie do 999 jednostek…
-
Nie powinienem się wdawac tutaj w głupie dyskusje,ale co mi tam..lukb pisze:znów kibiców osiedlowego klubu boli ... i tak ma być :)
Powiedz mi chłopie co to znaczy "klub osiedlowy".Przecież ŁKS (Łódzki Klub Sportowy) nawet w nazwie nie ma ani osiedla ani dzielnicy,więc skąd to wziąłeś?
Po za tym jakieś teksty "spod Kaliskiego".Przecież koło stadionu Rts też był zawsze dworzec.
Śmiejecie się z naszej trybuny,ale myślę,że lepiej mieć jedną nową,niż nie mieć na tą chwilę nic i grać gdzieś po Byczynach.
Jak dzieci rodem z podstawówki
-
Ci co sie napinaja z ŁKS - wykorzystuj dokladnie te same argumenty ktore wykorzystywal Widzew dwa lata temu. Wtedy bylo zabawnie, teraz to jest kompleks (ze niby cos "boli" ŁKS). Podejrzewam, ze w tej chwili Widzew usilnie walczy o stary herb, ale jak nie zdaza to niestety trzeba bedzie miec herb tymczasowy....
Ja osobiscie mam to w d****. 3 lata temu mowilem, ze w ciagu 5 lat Widzew pojdzie ta sama droga co ŁKS (pomylilem sie o 2 lata), taki mamy klimat w miescie. Brak wsparcia ze strony miasta, brak wsparcia ze strony lokalnego biznesu (bo i po co?). Łódzka piłka jest synonimem korupcji, nieudlonosci, cwaniactwa i oszustwa.
To ze bedzie duzo kibicow na treningu Widzewa bylo jasne - poniewaz miala to byc manifestacja jednosci i sily. Mi to osobiscie kolo c**** lata.
Dwa lata temu był jeden wielki kwik po wschodniej stronie miasta, teraz jest po zachodniej i c***, trzeba wziac to na klate. Nie ma sensu przejmowac sie napinaczami.
Ja osobiscie mam to w d****. 3 lata temu mowilem, ze w ciagu 5 lat Widzew pojdzie ta sama droga co ŁKS (pomylilem sie o 2 lata), taki mamy klimat w miescie. Brak wsparcia ze strony miasta, brak wsparcia ze strony lokalnego biznesu (bo i po co?). Łódzka piłka jest synonimem korupcji, nieudlonosci, cwaniactwa i oszustwa.
To ze bedzie duzo kibicow na treningu Widzewa bylo jasne - poniewaz miala to byc manifestacja jednosci i sily. Mi to osobiscie kolo c**** lata.
Dwa lata temu był jeden wielki kwik po wschodniej stronie miasta, teraz jest po zachodniej i c***, trzeba wziac to na klate. Nie ma sensu przejmowac sie napinaczami.
-
No i o c*** ci chodzi, na treningu było 1200 osób a Ty sobie możesz zakłamywać rzeczywistość na forach jak tak kochasz pieprzyć farmazony w necie. Kibice TMRFu walczą z brazylijczykami? Idź popaprańcu odstaw te dopalacze i poleć jeszcze sobie poodnawiać grafy bo coś wam sie co noc ostatnio psuje:).forever1908young pisze:Z tych 1200 to połowa pojechała do Byczyny...Jeszcze wiekszy jeszcze lepszy Widzew!Sram na wasze treningi i koszulki z marketu tylko trzeba tepic wasze farmazony i megalomanie.Jestescie w czarnej d**** jak my jeszcze rok temu...Dobra chłopki małorolne kończe temat...Ważne że wy macie dobre samopoczucie i połowa Polski a druga połowa ma beke że c***...
-
nie ma sensu wdawać się w polemikę z niektórymi cymbałami z Łksu, oni zdają sobie sprawę że na ten moment stawienie się w takiej liczbie na treningu swojej drużyny jest nierealne.
Druga sprawa to ile psiarni obstawiało trening i mecz TMRF to śmiech na sali, eskorta autobusów jak po meczu, brakowało jeszcze polewaczki chory kraj!
Druga sprawa to ile psiarni obstawiało trening i mecz TMRF to śmiech na sali, eskorta autobusów jak po meczu, brakowało jeszcze polewaczki chory kraj!
-
ten 1909young to chyba jest z frakcji łks Łódź fc Pęczniew albo kolega murzyna z Uniejowa, że tak wypomina te Byczyne bo spokojnie pokopać się piłką po czole nie mógł przez pare miesięcy po zajęciach w świetlicy. Tym bardziej, że jako podobno mieszkaniec miasta Łodzi twierdzi, że mecz TMRF trwał w tym samym czasie co trening I zespołu. Dobrze jest zorientowany patałach. No i jak jego koledzy po szalu mogą twierdzić, że Widzew ich nie boli skoro siedzą przed tymi komputerami i rozkminiają czy ten tysiak ludzi faktycznie był na treningu Widzewa skoro grali bez herbów na ceratach. O ja p******* co ty masz nasrane w garach 1909jangu. Więcej mocarza odklejony gimbie
ZA ROK DERBY k**** :))
ZA ROK DERBY k**** :))
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
-
Brawa za opierdolenie trybun na stadionie, z którym nie mamy nic wspólnego, oprócz wynajmowania go pod mecze, póki nie powstanie nasz.
Chyba zabolał was smród na waszym i ujebana brama, ale riposta troszkę nie w tą stronę przycelowana ;)
Chyba zabolał was smród na waszym i ujebana brama, ale riposta troszkę nie w tą stronę przycelowana ;)
-
bmjmtWŁ, kolego liczysz, że ŁKS spadnie do IV ligi?
Tak abstrahując od tematu - pozując na tzw. "prawdziwego hooligana z realu" prawdziwy kompleks wobec przeciwnika ujawniasz w momencie gdy jego nazwę/imię/nick piszesz z małej litery/przekręcasz nazwę. Tobie, w typowy dla internetowych "posrańców" sposób wydaje się, że pojechałeś mu maksymalnie po rajtach bo to jedyna możliwość dla szczyla zza klawiatury. U normalnych ludzi wzbudzasz tylko uśmieszek politowania.
Tak abstrahując od tematu - pozując na tzw. "prawdziwego hooligana z realu" prawdziwy kompleks wobec przeciwnika ujawniasz w momencie gdy jego nazwę/imię/nick piszesz z małej litery/przekręcasz nazwę. Tobie, w typowy dla internetowych "posrańców" sposób wydaje się, że pojechałeś mu maksymalnie po rajtach bo to jedyna możliwość dla szczyla zza klawiatury. U normalnych ludzi wzbudzasz tylko uśmieszek politowania.
-
A gdzie miala pojsc riposta,przeciez jestescie bezdomni,a do Byczyny nikomu sie nie chce jezdzic.Zreszta tam juz dobrze zapierdalalo wam z najblizszego pola tudziez obory...A nie ladnie do swoich kolegow z TMRFu pisac per k****...bo najblizsze derby to derby Widzewow w okregowce.

-
Panowie z ŁKS-u, widze u was całkowita niespójnosc wypowiedzi.
Najpierw "szał" bo pierdolneło u nas z hukiem i w "nas nie ma". Teraz mamy IV lige, choc wielu od was twierdziło ze sie juz nie podniesiemy, znowu jest sapanie o stadion, kostiumy i reszte.
Nie wazne ze stroje bedzie dostarczała ta sama firma (Gedo) co w 1 lidze. Znowu trzeb pierdolic o strojach z marketu, choc to oczywiste kłamstwo, co mozna zobaczyc na zdjeciach.
O Herb tez sie martwic nie musicie. Nikt od nas nie bedzie wymyslał podobnego do waszej, deski od kibla.
Co do stadionu. Ok. Macie swoja "zajebista" trybunke "na bogato". I tyle. Wiecej na waszym miejscu bym sie przez 10 lat nie spodziewał. A tak wogóle, to macie chociaz na jej wynajem? Bo miasto dało wam cene 10 tysi za SAMO WYNAJECIE i juz zaczeły sie płacze "ze drogo. Znów bedzie daj daj daj...
A u nas? Za rok bedzie stadion z prawdziwego zdarzenia. Z czterema trybunami. Nie opera lesna na zdrowiu.
Jakos jestem dziwnie spokojny ze szybciej wrócimy do e-klasy. Rzecz warta zakładu 8-)
A swoja klase pokazaliscie dewastuja obiekt sms...po naszym treningu.
Najpierw "szał" bo pierdolneło u nas z hukiem i w "nas nie ma". Teraz mamy IV lige, choc wielu od was twierdziło ze sie juz nie podniesiemy, znowu jest sapanie o stadion, kostiumy i reszte.
Nie wazne ze stroje bedzie dostarczała ta sama firma (Gedo) co w 1 lidze. Znowu trzeb pierdolic o strojach z marketu, choc to oczywiste kłamstwo, co mozna zobaczyc na zdjeciach.
O Herb tez sie martwic nie musicie. Nikt od nas nie bedzie wymyslał podobnego do waszej, deski od kibla.
Co do stadionu. Ok. Macie swoja "zajebista" trybunke "na bogato". I tyle. Wiecej na waszym miejscu bym sie przez 10 lat nie spodziewał. A tak wogóle, to macie chociaz na jej wynajem? Bo miasto dało wam cene 10 tysi za SAMO WYNAJECIE i juz zaczeły sie płacze "ze drogo. Znów bedzie daj daj daj...
A u nas? Za rok bedzie stadion z prawdziwego zdarzenia. Z czterema trybunami. Nie opera lesna na zdrowiu.
Jakos jestem dziwnie spokojny ze szybciej wrócimy do e-klasy. Rzecz warta zakładu 8-)
A swoja klase pokazaliscie dewastuja obiekt sms...po naszym treningu.
-
1.Takiego dajdajstwa,jak Wy to chyba nikt w Polsce nie uprawiał,to raz.
2.Kiedy Łódzki Klub Sportowy dwa lata temu miał podobną sytuację,Wy rozpisaliście się na kilkadziesiąt stron i spuszczaliście się na siebie nawzajem.
3.O klasie się nie wypowiadaj,bo Wy klasy nie macie żadnej,powtarzam żadnej.Może inaczej,nie ma to jak nazywać się ludźmi 'honoru',nie
posiadając tego honoru.Mam podać kilkanaście przykładów jacy to honorowi jesteście???
Jak zwykle po takim poście będzie cisza na forum przez parę dni hehehe.
2.Kiedy Łódzki Klub Sportowy dwa lata temu miał podobną sytuację,Wy rozpisaliście się na kilkadziesiąt stron i spuszczaliście się na siebie nawzajem.
3.O klasie się nie wypowiadaj,bo Wy klasy nie macie żadnej,powtarzam żadnej.Może inaczej,nie ma to jak nazywać się ludźmi 'honoru',nie
posiadając tego honoru.Mam podać kilkanaście przykładów jacy to honorowi jesteście???
Jak zwykle po takim poście będzie cisza na forum przez parę dni hehehe.
-
Tak tak...takie straszne "prawdy" napisałes ze teraz wejde w jakis kąt i bede bał sie wyjsc zeby czasem strasznego radicala nie spotkac.
Nie rozsmieszaj mnie z tym ujadaniem o miejskie srodki.
Wasz smiesny stadion dostaliscie od łodzkiej władzi i waszej koleaznki zdanowskiej na tacy. Zebranie i zadanie kasy od UMŁ było na porządku dziennym. U kogo skamlaliscie zeby przejał upadajaca poprzednia spólkę? Kto własciwie za darmo moze uzywac Atlas Areny do roznych spotkan, treningów i innch? Kto nie chce ujawnic rachunków za jej użytkowanie zasłaniajac sie tajemnica handlowa?
Wymieniac dalej?
My stadion miastu wyszarpalismy. I nie stało by sie to bez wielu akcji i tytanicznej pracy Naszego Radnego.
O waszym "honorze" tez mozna wiele powiedziec.
Ale w zasadzie po co? Jest takie przysłowie: Nie ruszaj gówna bo smierdzi.
Nie rozsmieszaj mnie z tym ujadaniem o miejskie srodki.
Wasz smiesny stadion dostaliscie od łodzkiej władzi i waszej koleaznki zdanowskiej na tacy. Zebranie i zadanie kasy od UMŁ było na porządku dziennym. U kogo skamlaliscie zeby przejał upadajaca poprzednia spólkę? Kto własciwie za darmo moze uzywac Atlas Areny do roznych spotkan, treningów i innch? Kto nie chce ujawnic rachunków za jej użytkowanie zasłaniajac sie tajemnica handlowa?
Wymieniac dalej?
My stadion miastu wyszarpalismy. I nie stało by sie to bez wielu akcji i tytanicznej pracy Naszego Radnego.
O waszym "honorze" tez mozna wiele powiedziec.
Ale w zasadzie po co? Jest takie przysłowie: Nie ruszaj gówna bo smierdzi.