Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
spotkaly sie czolowki obu sportowych składow,rodowici i tak beda pisac ze u nich wiekszosc to mlodziez,ze wcale nie bylo takiej przewagi liczebnej itd. A nie-rodowici beda pisac zupelnie odwrotnie.Przewidywalne to wszystko.Juz nie wspominam o tym co by tu sie dzialo gdyby zwyciestwo jednej ze stron nie bylo tak oczywiste.
-
Ludzie, jak się czyta Wasze epopeje to idzie się załamać, już niedługo każda solówka w centrum Łodzi będzie analizowana. Mamy miasto derbowe gdzie dochodziło, dochodzi i będzie dochodzić do takich starć, raz na korzyść jednych i jak i drugich. ŁKS dostał w p****, ale pisanie, że był to główny skład to mit, gdyż było tam sporo gnojów które chciały przykozaczyć i poczuły wiatr w żaglach, no i ostro się przeliczyli, z głównego składu H kilka osób. Nie zmienia to faktu, że starcie na korzyść dla Widzewa.
Chciałem zwrócić uwagę na jedno, rozpierdalamy każde forum swoimi rozkminami, co chwilę gdzieś można przeczytać odwołania do bliźniaczych starć jakiś czas temu, ku*** mogę wskazać teraz z głowy kilkanaście spotkań wygranych dla ŁKS-u, jak i kilkanaście wygranych dla Widzewa. Jeszcze ktoś nie pojął tego faktu?
Chciałem zwrócić uwagę na jedno, rozpierdalamy każde forum swoimi rozkminami, co chwilę gdzieś można przeczytać odwołania do bliźniaczych starć jakiś czas temu, ku*** mogę wskazać teraz z głowy kilkanaście spotkań wygranych dla ŁKS-u, jak i kilkanaście wygranych dla Widzewa. Jeszcze ktoś nie pojął tego faktu?
-
Jaki ten internet jest przewrotny nagle z "Widzewa nie ma w Łodzi" zrobiło się po równo po jednym wydarzeniu, niech nam teraz przedstawi sytuacje na dzień dzisiejszy pato dk08 czy inny gamoń. Gramy dalej!
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Z tymi czołówkami to dojebałeś, a hitem był gościu który pisał coś o "liderach".ania_i_hania pisze:spotkaly sie czolowki obu sportowych składow,rodowici i tak beda pisac ze u nich wiekszosc to mlodziez,ze wcale nie bylo takiej przewagi liczebnej itd. A nie-rodowici beda pisac zupelnie odwrotnie.Przewidywalne to wszystko.Juz nie wspominam o tym co by tu sie dzialo gdyby zwyciestwo jednej ze stron nie bylo tak oczywiste.
-
Nas o kilka osób więcej niż przeciwników z Widzewa. Skład mieszany (kilka osób z naszej czołówki + młodzieżowcy) ale żadna to okoliczność łagodząca. Przez wydarzenia poprzedzające awanturę nie wszyscy mieli okazje się sprawdzić co niestety przesadziło o wyniku starcia.
Widzew bardzo dobrym jakościowo składem (chociaż oni sami niech określą bo może maja jeszcze lepszych kotów o których istnieniu nie mam pojęcia). Trochę walki, trochę skakania i wygrana Widzewa bezapelacyjna. U nas 2 osoby szpital i kilka utartych nosów. U przeciwnika na pewno 1 KO, nie wiem jak dalej.
Walka pokazała jaka jest różnica miedzy starszym pokoleniem a młodzieżą-bez zbędnych wyliczanek. Jeszcze w głowie trzeba trochę poukładać...
Chyba nic więcej dodawać nie trzeba, liczę tylko ze obejdzie się bez niepotrzebnych konsekwencji. Reszta psów co gówno wiedzą niech sobie tutaj szczeka dalej.
Raz na wozie, raz pod wozem. Pozdro dla normalnych i do szybkiego zobaczenia.
Widzew bardzo dobrym jakościowo składem (chociaż oni sami niech określą bo może maja jeszcze lepszych kotów o których istnieniu nie mam pojęcia). Trochę walki, trochę skakania i wygrana Widzewa bezapelacyjna. U nas 2 osoby szpital i kilka utartych nosów. U przeciwnika na pewno 1 KO, nie wiem jak dalej.
Walka pokazała jaka jest różnica miedzy starszym pokoleniem a młodzieżą-bez zbędnych wyliczanek. Jeszcze w głowie trzeba trochę poukładać...
Chyba nic więcej dodawać nie trzeba, liczę tylko ze obejdzie się bez niepotrzebnych konsekwencji. Reszta psów co gówno wiedzą niech sobie tutaj szczeka dalej.
Raz na wozie, raz pod wozem. Pozdro dla normalnych i do szybkiego zobaczenia.
-
Co za ekipa wczoraj uprawiała jogging na rynku manufaktury ?
Czy to uciekająca wycieczka z poprawczaka ?
-
Zastanawia mnie trochę pewna kwestia..., niby taka głośna awantura, blisko 50 osób bijących się w samym centrum łodzi, kilku z nich zabierają karetki.., a tu w mediach totalna cisza, nawet na portalach internetowych typu naszemiasto.pl, express ilustrowany itp itd.. ZERO, zadnej informacji, o tej wielkiej awanturze..., a pamietam jakis czas temu,jak doslownie kilka osob sie tylko starlo w nocy w srodku tygodnia, gdzie tam ktos komus dal kopa i to wszystko, a pelno o tym bylo artykulow, ciekawa sprawa
(oczywiscie, moj post nie jest jakas ironią, że do niczego nie doszło, tak tylko sam sie zastanawiam, ze dziwna sprawa)
ps. coś mi się wydaję, że ta rzekoma obecna przewaga ŁKSu na ulicach jest tlyko i wylacznie wymysłem tutejszych uzytkownikow, ostatnie wszystkie starcia i akcje dla Widzewa, a i jadąc po Łodzi, mozna zauwazyc bardzo duzy wysyp nowych pracek na murach Widzewa
(oczywiscie, moj post nie jest jakas ironią, że do niczego nie doszło, tak tylko sam sie zastanawiam, ze dziwna sprawa)
ps. coś mi się wydaję, że ta rzekoma obecna przewaga ŁKSu na ulicach jest tlyko i wylacznie wymysłem tutejszych uzytkownikow, ostatnie wszystkie starcia i akcje dla Widzewa, a i jadąc po Łodzi, mozna zauwazyc bardzo duzy wysyp nowych pracek na murach Widzewa
-
Szczerze to nikogo tutaj nie interesuje co ci sie wydaje wiec wertuj dalej portale internetowe w poszukiwaniu news-ów. Po wpisie White Fanatic temat jak dla mnie zamknięty.
-
Ten krokiet_z_grzybami to jakiś pies.Już dwa posty nastukał na jednej stronie wypytując się o liczby i dziwiąc się dlaczego w mediach taka cisza.Chyba dobrze że obeszło się bez echa
-
czekałem na taki wpis :) , no rzeczywiscie, info po ilu bylo starcie aby przyblizyc innym rozmiar wydarzenia jest w c*** psiarskie;)BylismyTu pisze:Ten krokiet_z_grzybami to jakiś pies.Już dwa posty nastukał na jednej stronie wypytując się o liczby i dziwiąc się dlaczego w mediach taka cisza.Chyba dobrze że obeszło się bez echa
ps. blizej mi do ŁKSu niż Widzewa, wiec cess nie spinaj d*** , mówie co widzę i tyle
-
krokiet_z_grzybami pisze:W Poddębicach jak liczbowo?
bo wracajac jeszcze do Aleksandrowa to pamiętam czytałem kiedyś na dawnej stronce mocno kibicowskiej Łksu, prowadzonej przez jednego z czynnych kibiców, że właśnie Łksu wtedy było około 40, a Widzewa dobrą stówę, w dodatku w użyciu był sprzęt.
Trzeba chyba obiektywnie powiedzieć, że Łks więcej razy wychodził zwycięsko w starciu z Widzewem w sytuacji banda na bande.
krokiet_z_grzybami pisze:Interesuje mnie jak wygląda sytuacja na "Wróbla" ?
pamiętam, że kiedyś.. te 5-10 lat temu, ŁKS się często chwalil i podpisywał , ŁKS WRÓBLA, jako mocna ulica/dzielnica?
jak teraz tam wygląda sytuacja?
krokiet_z_grzybami pisze:Przybliży ktoś awanture bodajże z 2003 roku, kiedy to po jakimś meczu kadry na ŁKS ustawił się Widzew z Ruchem, po czym o ile pamiętam w przewadze liczebnej i z konkretnym sprzetem obija Rodowitych?
krokiet_z_grzybami pisze:Zastanawia mnie jak obecnie wygląda sytuacja w Konstantynowie Łodzkim? miałem kiedyś koleżkę z tego miasteczka to pamiętam mówił, że zdominowane absolutnie przez ŁKS, do tego kilku konkretnych wariatów tam mieszkało. Obecnie zaś o ile się orientuje sporo osób już chyba nie udziela się zbytnio, więc jak tam obecnie jest? czy czasem Widzew nie 'przejał' wpływów w tym mieście?
i takie drugie pytanie, która część z Teofki jest najmocniejsza i najbardziej fanatyczna pod względem ludzi działających, chodzących na mecze itp? A, B, C ?
krokiet_z_grzybami pisze:Piszecie tak o tych liczbach to może sprecyzuje ktoś, po ilu mniej wiecej awantura była? zastanawia mnie czy było to coś w stylu po 15/20, czy raczej konkretny dym z blisko 100 liczbą bijących się. Druga sprawa, akcja miala miejsce czysto na ulicy w centrum pietryny?
ps. czytajac ostatnie poczynania, wydaje sie, że Widzew w cale nie jest w jakims tam odwrocie.., nie dosc ze potrafia sie niezla liczba zebrac i pojechac na jakis wyjazd to w samej łodzi co raz czesciej wychodzą zwyciesko w starciach z ŁKS
oby ta "mityczna" obecnie przewaga eŁKSy nie przemieniłą się w okres "z przed poddebic", kiedy to Widzew regularnie raz po raz obijał Rodowitych
Wiesz to nie jest tak że od razu pachniesz kundlem. Pytania zadajesz tylko o Łódź niby masz znajomego ale na forum o takim a nie innym poziomie zadajesz cokolwiek dziwne wg. mnie pytania...Tyle ode mnie
-
na rozluźnienie... fotki z sobotniego turnieju O&J ku pamięci Dresika
http://www.widzewtomy.net/turniej-im-sp ... 13-06-2015
http://www.widzewtomy.net/turniej-im-sp ... 13-06-2015
-
NOCNE HARCE W ŁODZI UDOWADNIAJĄ PORAŻKĘ ŁKS I TYLE W TEMACIE. FILM OBU EKIP Z CAŁEJ ATRAKCYJNEJ ZABAWY.[link]
-
W********** z tymi linkami jebana ruro!!!
Kocham zwierzęta,na ryby chodzę często,czasami coś wypije, bo człowiek to nie wielbłąd.
-
Kod: Zaznacz cały
http://www.stadionowioprawcy.net/news/2170-widzewiacy_organizuja_akcje_malowania_murow.html
-
-
W Warszawie długo nie wytrzymał
[link]
[link]
-
Jedno pytanie co chcecie osiagnac tymi napisami tylko większy syf jest na murach w miescie .Rozumie fajne graffiti ale to jest syf totalny.
Nie obrażam tutaj Widzewiaków !
Przejezdzam czesto przez Łodz i niestety musze stwierdzic że te wasze badziewne napisy zrobiły z tego miasta syf ŁKSu i RTSu.
Przejezdzam czesto przez Łodz i niestety musze stwierdzic że te wasze badziewne napisy zrobiły z tego miasta syf ŁKSu i RTSu.
-
KKS1 pisze:Jedno pytanie co chcecie osiagnac tymi napisami tylko większy syf jest na murach w miescie .Rozumie fajne graffiti ale to jest syf totalny.
Zeby zrozumiec ten "syf" trzeba byc mieszkancem miasta derbowego.Tutaj nawet napis markerem na klatce schodowej nie zostanie nie zostanie zostawiony obojetnie.Walka na kazdym powtarzam na kzdym polu.To sie nie zmieni nigdy czy sie to komus podoba czy nie.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Chłopie to jest derbowe miasto a więc bardziej skomplikowanych grafów nie ma co robić bo i tak by przetrwały niedługo. Naprawdę nie miałeś już do czego się dojebać... Ich miasto ich zasady...KKS1 pisze:Jedno pytanie co chcecie osiagnac tymi napisami tylko większy syf jest na murach w miescie .Rozumie fajne graffiti ale to jest syf totalny.
-
odnośnie Konstantynowa - obecnie jest to miasto Widzewakrokiet_z_grzybami pisze:Zastanawia mnie jak obecnie wygląda sytuacja w Konstantynowie Łodzkim? miałem kiedyś koleżkę z tego miasteczka to pamiętam mówił, że zdominowane absolutnie przez ŁKS, do tego kilku konkretnych wariatów tam mieszkało. Obecnie zaś o ile się orientuje sporo osób już chyba nie udziela się zbytnio, więc jak tam obecnie jest? czy czasem Widzew nie 'przejał' wpływów w tym mieście?
i takie drugie pytanie, która część z Teofki jest najmocniejsza i najbardziej fanatyczna pod względem ludzi działających, chodzących na mecze itp? A, B, C ?
-
walka? że kto niby walczy? łks konstantynów?
-
Konstantynów miasto Widzewa lecz już nie z taką konkretną dominacją jak 2 czy 3 lata temu, pejsy zaczynają się pokazywać, malować, więc można powiedzieć, że jest walka :)
-
i tu sa wlasnie takie c**** warte sytuacje. ŁKS sie staczał w Kanzasie od kilku lat, majac mocna pozycje wyjsciowa. Chyba sie posypalo po slynnej zasadzce. W poprzednich latach Widzew przejal miasto. No zbierali sie ciagle, jebali fotki przy kazdej oakzji w centrum. Zaraz ktos pierdolnie, ze to o niczym nie swiadczy. No troche świadczy, bo juz Widzew w Piotrkowie by tak nie zrobił. Tu tez dopoki maisot ne zostalo do konca przejete, Widzew twardo sie zarzekał, że nie jest tak zle. Dlatego ten clay temat mozna wyjebac w pizdu
-
Trzy Twoje wypowiedzi w trzech roznych tematach i w kazdym glupie pieprzenie i zero faktow daj spokoj kolego jak masz bzdury pisac.Janek76 pisze:jo łostatnio jechołzech przez łudz i jo tam widzioł ino pare grafów z Górnika Zabrze i Łksu łudz takze skonczcie dupic fleki o widzywie bo go nie ma w łodz
nazwy klubow pisze sie wielka litera!!!
-
Takie samo pieprzenie i zero faktów o Widzewie w Wlkp. Kolo w sumie wyszedł z założenia jak żydzewski Kuba Bogu tak Bóg żydzewskiemu Kubie. Kilkanaście miast i graf w... Poznaniu buahahaha. Wy to jesteście serialnie niesmowici!kokoss pisze:Trzy Twoje wypowiedzi w trzech roznych tematach i w kazdym glupie pieprzenie i zero faktow daj spokoj kolego jak masz bzdury pisac.Janek76 pisze:jo łostatnio jechołzech przez łudz i jo tam widzioł ino pare grafów z Górnika Zabrze i Łksu łudz takze skonczcie dupic fleki o widzywie bo go nie ma w łodz
nazwy klubow pisze sie wielka litera!!!
Polskie Wilno, Polski Lwów. j**** żmudzinów i banderowców.
Uwolnić Maćka!!
Uwolnić Maćka!!
-
Nooo Banti ty żyjesz jednak? A myślałem już że naczelny pederasta z wielkopolski coś sobie zrobił albo przedawkował leki uspokajające...co tam słychać u ciebie na oddziale? Lekarz ten sam?
-
Banti kompleksiarzu.
A jak tam wasza żydowska zgoda z Krakowa? A jak tam wasz żydowski układowicz z ŁKSu?
Kurki z gazem nadal odkręcane?
A jak tam wasza żydowska zgoda z Krakowa? A jak tam wasz żydowski układowicz z ŁKSu?
Kurki z gazem nadal odkręcane?
Zamknijcie rejestrację !
-
Nie potrafisz sie gamoniu powstrzymac?! Musisz ku*** pisacac "zydowski ukladowicz z ŁKSu" Ty smiesz nazywac kogos kompleksiarzem?! Co za jebana hipokryzja.Dobry masz jedynie podpis tylko trzeba go lekko zmodyfikowac.Zamiast zamkanc rejestracje zamknijmy wjazd na forum kazdemu napinatorowi.Moze wreszcie nie bedzie tu takiego burdelu.To jest temat Łódzki imbecyle!

-
Jak chcesz być taki Ą Ę to zacznij od swoich kolegów.
Zamknijcie rejestrację !
-
-
W związku z tym:
mam pytanie do kibiców RTS czy może zakładają nowy klub i zgłaszają do najbliższych rozgrywek, czy raczej czekają na reakcję obecnych właścicieli/działaczy po likwidacji klubu ? Czy może jeszcze jakiś inny plan ?Klub RTS Widzew Łódź SA nie otrzymał Licencji uprawniającej do udziału w rozgrywkach II ligi w sezonie 2015/2016 w związku z wydanym przez Sąd postanowieniem o ogłoszeniu upadłości likwidacyjnej Klubu. Mając na uwadze, iż jednym z głównych i najważniejszych celów procesu licencyjnego jest ochrona wierzycieli oraz zabezpieczenie ciągłości rozgrywek, postanowienie Sądu o upadłości likwidacyjnej Klubu w sposób oczywisty wskazuje, iż Klub nie był w stanie zaspokoić swoich wierzycieli i stawia pod bardzo dużym znakiem zapytania dalsze istnienie Klubu, a co się z tym wiąże nie daje żadnej gwarancji, iż Klub będzie w stanie przystąpić do rozgrywek, co w konsekwencji może doprowadzić do destabilizacji II ligi tuż przed jej rozpoczęciem lub w trakcie.
STADION TO NIE TEATR! FUCK uefa, j**** pzpn!
-
Cobytu , zauważ że wszystko zaczął niejaki Banti :-)) ma ku*** chłopak siłę przebicia nie ma co ! Staram się być oszczędny w wyzwiskach i napince ale ten pedałek ma na mnie dziwny wpływ :-/ zawsze i wszędzie się wpierdala na temat Widzewa i Ruchu.
zgadzam się zdecydowanie z tym że temat powinien być prowadzony na pewnym poziomie ...nie da się czasem ,po prostu nie.
zgadzam się zdecydowanie z tym że temat powinien być prowadzony na pewnym poziomie ...nie da się czasem ,po prostu nie.
-
Dzięki za odpowiedz, podobno Młode Bałuty z Widzewa palą wrotki w przewadze wtedy na manu ?Nivek pisze:Co za ekipa wczoraj uprawiała jogging na rynku manufaktury ?
-
Da sie.Wystarczy reagowac albo ignorowac :) Temat Łódzki i tak w miare trzyma poziom w przeciwienstwie do innych podobnych.Patrzmy np. relacje z ostatniej walki na pietrynie.Maks dwie strony i po temacie.Tak to powinno wygladac jezeli juz piszemy o takich historiach na tym forum.Kazdy sie czasem zagotuje i kazdy czasem palnie cos bez przemyslenia.Ukochane Miasto pisze:Cobytu , zauważ że wszystko zaczął niejaki Banti :-)) ma ku*** chłopak siłę przebicia nie ma co ! Staram się być oszczędny w wyzwiskach i napince ale ten pedałek ma na mnie dziwny wpływ :-/ zawsze i wszędzie się wpierdala na temat Widzewa i Ruchu.
Co to za historia pod stadionem Bełchatowa? Ciag dalszy akcji tylko? Czy jakies nowe zdobyczne barwy GKS-u?

-
quote="Edekzkrainykredek"]
mam pytanie do kibiców RTS czy może zakładają nowy klub i zgłaszają do najbliższych rozgrywek, czy raczej czekają na reakcję obecnych właścicieli/działaczy po likwidacji klubu ? Czy może jeszcze jakiś inny plan ?[/quote]
Pod tym linkiem masz oświadczenie grup kibicowskich i nie tylko na temat obecnych wydarzeń
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/o ... dzewskich/
a jeżeli pytasz o zakładanie nowego klubu to przecież już taki istnieje - założony przez kibiców - TMRF Widzew, który w tym sezonie awansował z dużą przewagą pkt nad drugim zespołem do łódzkiej A klasy.
notka na temat drużyny z jednej z łódzkich gazet z przed roku
http://www.90minut.pl/liga/0/liga7719.html
mam pytanie do kibiców RTS czy może zakładają nowy klub i zgłaszają do najbliższych rozgrywek, czy raczej czekają na reakcję obecnych właścicieli/działaczy po likwidacji klubu ? Czy może jeszcze jakiś inny plan ?[/quote]
Pod tym linkiem masz oświadczenie grup kibicowskich i nie tylko na temat obecnych wydarzeń
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/o ... dzewskich/
a jeżeli pytasz o zakładanie nowego klubu to przecież już taki istnieje - założony przez kibiców - TMRF Widzew, który w tym sezonie awansował z dużą przewagą pkt nad drugim zespołem do łódzkiej A klasy.
notka na temat drużyny z jednej z łódzkich gazet z przed roku
tabela po sezonie:Kibice Widzewa założyli nowy klub - TMRF Widzew. Chcą mieć podmiot, na bazie którego będą mogli odbudować potęgę Widzewa jeśli spółka Sylwestra Cacka upadnie.
Nazwa TMRF Widzew nawiązuje do założonego w 1910 roku Towarzystwa Miłośników Rozwoju Fizycznego. Prowadzeniem klubu zajmie się jedno ze stowarzyszeń kibiców Widzewa. Kibice będą również pierwszymi zawodnikami drużyny.
http://www.90minut.pl/liga/0/liga7719.html
Nic specjalnego. Po prostu chłopaki z FCB'91 dołączyli do akcji WNNZ i zrobili sobie zdjęcie z odpowiednim transem oraz skrojonymi barwami lokalnego rywala w biały dzień pod ich stadionem i trzeba przyznać, że całkiem pomysłowo to zrobilicobytu pisze: Co to za historia pod stadionem Bełchatowa? Ciag dalszy akcji tylko? Czy jakies nowe zdobyczne barwy GKS-u?
MCMX
-
ku***,nie mogę się powstrzymać i nic tu nie napisać jak jeden z drugim debilem piszą takie rzeczy...
Niedługo pisać będziecie o solówkach tutaj.Piszecie,ze Młode Bałuty wygrywają "starcie",a co to było za starcie?Żadne,zwykła łódzka akcja,ze tak to nazwę.Może wam przypomnę jak nie dawno te Młode Bałuty wpadły i wypadły na/z ulicy Bazarowej?Połowa osób z tych MB jest c**** warta.Osoby,które uważają się za "H",odmawiają solówek,albo się wolą wyrzec,ale potem i tak są w pierwszym rzędzie,tej o to "ekipy?"Mamy się bawić w wymienianie akcji osiedlowych?Pewnie byście chcieli,bo gówno o nich wiecie.Wymieniłem jedną sytuacje i mogę ich wymieniać jeszcze wiele,ale Tym się różni ŁKS od Widzewa,ze nie chwali się byle jakimi akacjami,bo Łódź to Łódź i wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie. Dobra,ale wróćmy to tematu "parkingu w manu".
Najlepsze jest to,ze osoba podająca się za "Chorzowianina",była wtedy i liczyła kto komu ile balach założył hahaha.
Następny wszechwidzący Wacek?Placek?Cacek? czy c*** wie jak mu tam,wie wszystko,był wszędzie,każdego zna,wszystko potwierdza.
Czytam od niedawna to forum i za każdym razem ten człowiek,może potwierdzić wszystko,co jest wygraną Widzewa,a dowiaduje się tego przez kolegę,który ma kolegę,który podsłuchał na meczu jak gadali o tym kumaci. Weź człowieku nie pisz tu nic,bo jesteś żałosny,a jeżeli uważasz inaczej to zapraszam Cię na PW,gdzie możemy umówić się na rozmowę w cztery oczy.
Te forum jest gówno warte. Internet swoje i ulica swoje.
Niedługo pisać będziecie o solówkach tutaj.Piszecie,ze Młode Bałuty wygrywają "starcie",a co to było za starcie?Żadne,zwykła łódzka akcja,ze tak to nazwę.Może wam przypomnę jak nie dawno te Młode Bałuty wpadły i wypadły na/z ulicy Bazarowej?Połowa osób z tych MB jest c**** warta.Osoby,które uważają się za "H",odmawiają solówek,albo się wolą wyrzec,ale potem i tak są w pierwszym rzędzie,tej o to "ekipy?"Mamy się bawić w wymienianie akcji osiedlowych?Pewnie byście chcieli,bo gówno o nich wiecie.Wymieniłem jedną sytuacje i mogę ich wymieniać jeszcze wiele,ale Tym się różni ŁKS od Widzewa,ze nie chwali się byle jakimi akacjami,bo Łódź to Łódź i wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie. Dobra,ale wróćmy to tematu "parkingu w manu".
Najlepsze jest to,ze osoba podająca się za "Chorzowianina",była wtedy i liczyła kto komu ile balach założył hahaha.
Następny wszechwidzący Wacek?Placek?Cacek? czy c*** wie jak mu tam,wie wszystko,był wszędzie,każdego zna,wszystko potwierdza.
Czytam od niedawna to forum i za każdym razem ten człowiek,może potwierdzić wszystko,co jest wygraną Widzewa,a dowiaduje się tego przez kolegę,który ma kolegę,który podsłuchał na meczu jak gadali o tym kumaci. Weź człowieku nie pisz tu nic,bo jesteś żałosny,a jeżeli uważasz inaczej to zapraszam Cię na PW,gdzie możemy umówić się na rozmowę w cztery oczy.
Te forum jest gówno warte. Internet swoje i ulica swoje.
-
ŻYDZEW JEBANE k**** pisze:Ktoś z RTSu wyjasni swojemu koleszce z chorzowa jak bylo naprawde ?? :D
Wacław pisze:Było tak jak napisał kolega z Chorzowa, Młode Bałuty wychodzą zwycięsko.
ale jest z Chorzowa bo ma w nicku wielkie eR? :)ZamknijDrzwi pisze:Najlepsze jest to,ze osoba podająca się za "Chorzowianina",była wtedy i liczyła kto komu ile balach założył hahaha.
-
Jak na razie to na idiotę wyszedłeś ty ZamknijDrzwi.Kto się chwali wygraną pod manu?Poczytaj troszkę wpisy swych kolegów a zobaczysz kto pierwszy o tym pisał i podał nieprawdziwą informację.Nikt w Widzewa nie podawał tego do wiadomości puki nie pojawiły się wasze kłamstwa.Więc może z łaski swojej nie zamykajdrzwi tylko coś innego.
-
Zanim coś napiszesz sprawdź pisownie :) Zakłamane informacje? Jeżeli byłeś tam to znasz liczby i jak było naprawdę. Trochę obiektywizmu.
Bez odbioru.
Bez odbioru.