Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Truskawki z pola zbieraliśmy :) trafimy się nie zamartwiaj się...pełna korba dzisiaj nasze święto daj ta spokój tym rozkimną
-
Mam kilka pytań dotyczących paru miast a mianowicie:
Tomaszowa Mazowieckiego- Podobno panuje tam Widzew ale ostatnio kiedy przejeżdżałem przez jedno z osiedli w Tomaszowie to były tam widoczne jakieś malunki Legijne a następnie widziałem jakieś pięć osób stojących w bramie w koszulkach Legii. Może ktoś z miejscowych powiedziałby jak obecnie tam wygląda sytuacja a i jeszcze słyszałem że istnieje tam fc ŁKS-u więc jak to tam wygląda?
Bełchatów- Ciekawi mnie jak tam jest pod względem jakościowym jeżeli chodzi o Widzew bo to że pod względem ilościowym panuje tam GKS to raczej pewne.
Wolbórz- Kiedyś myślałem że tam to sam Widzew ale ze względu że mam tam rodzinę odwiedziłem ostatnio tamten teren i ku mojemu zdziwieniu po drodze spotkałem kilka przestrzelonych grafów Widzewa o ile to mogło być akurat tak że trafiła to jakaś grupka która była akurat przejazdem. To totalnie zdziwiło mnie to że obok Kościoła spotkałem tam 2 typów w koszulkach eŁKSy którzy prawdopodobnie wracali z "łowów" bo jeden z nich trzymał koszulkę Widzewa. Jadąc dalej gdzieś mniej więcej obok cmentarza widziałem tam mniej więcej 4-5 widzewiaków którzy ewidentnie stoczyli przed chwilą z ełkaesiakami bój bo byli nieźle pokiereszowani i jeden z nich był bez koszulki. Wytłumaczy ktoś jak to wygląda w tym miasteczku?
Piotrków Trybunalski- Tutaj praktycznie nie mam pytań wiem że w Piotrkowie doszło do tego że ŁKS to tam praktycznie 90% ( i nie tłumaczcie mi że większość to przerzuty) pod względem ilościowym a pod względem jakości to tam eŁKSa rządzi na każdym kroku i to nie podlega dyskusji. Ale ciekawi mnie temat istnienia tam takich klubów jak GKS Bełchatów czy Legia jak wygląda ich sytuacja? Czy jest ich trochę więcej czy bez zmian? A i jak wygląda tam miejscowe kluby takie jak Polonia czy Piotrkowianin trzymają oni z kimś czy są samodzielni? A co do Widzewa w Piotrkowie to jest trochę dziwne dla mnie to co się stało bo na przestrzeni kilku lat oni zupełnie z tamtąd znikneli może zostało z 5 osób udzielających się i kilka pikników i to wszystko a pamiętam jaki to kiedyś był bastion Widzewa. No ale cóż na razie wygląda na to że nie ma tam nawet młodego pokolenia Widzewa oprócz jakiś jednostek poukrywanych nic nie wróży aby Widzew tam doszedł to głosu.
Sulejów- Pamiętam że kiedyś jeździło z tamtąd kilka osób na ŁKS a Widzew był raczej poukrywany po kątach jak wygląda to teraz?
Tomaszowa Mazowieckiego- Podobno panuje tam Widzew ale ostatnio kiedy przejeżdżałem przez jedno z osiedli w Tomaszowie to były tam widoczne jakieś malunki Legijne a następnie widziałem jakieś pięć osób stojących w bramie w koszulkach Legii. Może ktoś z miejscowych powiedziałby jak obecnie tam wygląda sytuacja a i jeszcze słyszałem że istnieje tam fc ŁKS-u więc jak to tam wygląda?
Bełchatów- Ciekawi mnie jak tam jest pod względem jakościowym jeżeli chodzi o Widzew bo to że pod względem ilościowym panuje tam GKS to raczej pewne.
Wolbórz- Kiedyś myślałem że tam to sam Widzew ale ze względu że mam tam rodzinę odwiedziłem ostatnio tamten teren i ku mojemu zdziwieniu po drodze spotkałem kilka przestrzelonych grafów Widzewa o ile to mogło być akurat tak że trafiła to jakaś grupka która była akurat przejazdem. To totalnie zdziwiło mnie to że obok Kościoła spotkałem tam 2 typów w koszulkach eŁKSy którzy prawdopodobnie wracali z "łowów" bo jeden z nich trzymał koszulkę Widzewa. Jadąc dalej gdzieś mniej więcej obok cmentarza widziałem tam mniej więcej 4-5 widzewiaków którzy ewidentnie stoczyli przed chwilą z ełkaesiakami bój bo byli nieźle pokiereszowani i jeden z nich był bez koszulki. Wytłumaczy ktoś jak to wygląda w tym miasteczku?
Piotrków Trybunalski- Tutaj praktycznie nie mam pytań wiem że w Piotrkowie doszło do tego że ŁKS to tam praktycznie 90% ( i nie tłumaczcie mi że większość to przerzuty) pod względem ilościowym a pod względem jakości to tam eŁKSa rządzi na każdym kroku i to nie podlega dyskusji. Ale ciekawi mnie temat istnienia tam takich klubów jak GKS Bełchatów czy Legia jak wygląda ich sytuacja? Czy jest ich trochę więcej czy bez zmian? A i jak wygląda tam miejscowe kluby takie jak Polonia czy Piotrkowianin trzymają oni z kimś czy są samodzielni? A co do Widzewa w Piotrkowie to jest trochę dziwne dla mnie to co się stało bo na przestrzeni kilku lat oni zupełnie z tamtąd znikneli może zostało z 5 osób udzielających się i kilka pikników i to wszystko a pamiętam jaki to kiedyś był bastion Widzewa. No ale cóż na razie wygląda na to że nie ma tam nawet młodego pokolenia Widzewa oprócz jakiś jednostek poukrywanych nic nie wróży aby Widzew tam doszedł to głosu.
Sulejów- Pamiętam że kiedyś jeździło z tamtąd kilka osób na ŁKS a Widzew był raczej poukrywany po kątach jak wygląda to teraz?
-
Pytasz i sobie odpowiadasz ufo tez widziałes? Wez leki i wszystko wroci do normy jesli nie to zmien lekarza i wiecej tu nie wchodz siac napinki bo juz wystarczy tu kwiatków
-
:)
Jak sam widzisz wszędzie Łks.
P.s. Idź lepiej luknij czy Ci tam czasem przejazdem Łks mamy nie narusza.
Jak sam widzisz wszędzie Łks.
P.s. Idź lepiej luknij czy Ci tam czasem przejazdem Łks mamy nie narusza.
-
Liczyłem na jakąś konkretną odpowiedź bez napinki ale z tego co widzę nie da się ;)
-
Liczyłem że ktoś mi odpowie na zadane przeze mnie pytania no ale wygląda że niektórzy potrafią tylko szukać na siłę z kimś napinki...
-
Homerrpk, Ty piszesz tak na serio czy jebnięty jesteś? :)
-
Bardziej to drugie ):
-
jak myślicie ?! PRZERZUT ?! dużo piszą też o tym w tematach Krakowskim...to scierwo frajerskie czy tylko chwilowa zmiana upodobań ?!
-
Santa Marta pisze:jak myślicie ?! PRZERZUT ?! dużo piszą też o tym w tematach Krakowskim...to scierwo frajerskie czy tylko chwilowa zmiana upodobań ?!
Temat Krakowski w ogole jest dziwny bo tam sie leci z ksywami i licytacja na konfidentow jest strasznie duza.To jest problem wszystkich ekip ale z tego co pisza w tamtym temacie to w Krakowie jest najwiekszy problem.Chociaz trzeba pamietac ze to tylko internetowe forum.Lodzkiego podworka konfidenctwo tez to sie tyczy ale na szczescie nie na taka skale.Przerzut... Temat jest trudny dla wszystkich i nie wiem kto sie zdobedzie na szczerosc.Ja nie czuje sie na silach oceniac bo roznie to bywa.Od bledow dziecinstwa po strach czy "interesy" Mnie osobiscie wkurwia co innego np. pisanie na tym forum slowa ogarniety" bo ku*** co to niby ma znaczyc? Jaka jest definicja? I na jakiej popdstawie sie to ocenia? Drugie to jest "oficjalne stanowiko" Czekmy na oficjalne stanowisko ekipy X czy Y i c***.Nie wazne co tam jest napisane i czy kazdy sie z tym zgodzi."Oficjalne stanowisko" to prawda i tylko prawda nie do podwazenia.Koniec.Fakt to jest lepsze niz ziny bo tam jak jednego tygodnia jak przeczytalem jeden tytul to mecz byl opisany sto procent inaczej niz ten sam mecz oczami drugiej ekipy ktory przeczytalem po miesiacu i zdanie wyrobic bylo niezwykle trudno.Smieszy mnie poprostu strasznie powolywanie sie na "oficjalne stanowisko" bo takie jest i c***.Dziwne czase to i elementy zycia kibicowskiego dziwne.Chyba
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Miasto Łks-u. Przejeżdżałem kiedyś i widziałem w bramie stało trzech gości w koszulkach ełksy, a kawałek dalej dwóch Widzewiaków i jeden był bez koszulki.dmx777 pisze:Jak wyglada sytuacja w Grudziadzu? Co prawda nie jest to wojewodztwo lodzki ale miasteczko ma sobry fc widzewa.
-
Jestes jakims debilem, bo to nawet smieszne, ani zabawne nie bylo. Zapytal sie i tyle.ldzwdz1910 pisze:Miasto Łks-u. Przejeżdżałem kiedyś i widziałem w bramie stało trzech gości w koszulkach ełksy, a kawałek dalej dwóch Widzewiaków i jeden był bez koszulki.dmx777 pisze:Jak wyglada sytuacja w Grudziadzu? Co prawda nie jest to wojewodztwo lodzki ale miasteczko ma sobry fc widzewa.
-
Więc dostał odpowiedź na poziomie pytania,wystarczyło przewinąć w tył i by znalazł odpowiedź.
A tak to wszyscy wiedzą że w Grudziądzu rządzi tuskotronik i jego mafia.
A tak to wszyscy wiedzą że w Grudziądzu rządzi tuskotronik i jego mafia.
-
ok. 1200 RTSu na Olimpii w Grudziądzu
-
-
ŁKS - Ursus Warszawa 2:2
Na ostatnim meczu sezonu zegnamy swój legendarny sektor GALERE . Prezentujemy 2 ciekawe tematyczne oprawy i palimy mnóstwo piro . Po drugiej oprawie psy nie wytrzymują ciśnienia i wychodzą na bieznie. Znów zapanował stary dobry klimat, Galera nabita do ostatniego miejsca . Dzieki dla zgód za wsparcie , KLUBEM ŁODZI JEST - ŁKS !!!
[link] - składak opraw
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Relacja Niemców - [link]
Na ostatnim meczu sezonu zegnamy swój legendarny sektor GALERE . Prezentujemy 2 ciekawe tematyczne oprawy i palimy mnóstwo piro . Po drugiej oprawie psy nie wytrzymują ciśnienia i wychodzą na bieznie. Znów zapanował stary dobry klimat, Galera nabita do ostatniego miejsca . Dzieki dla zgód za wsparcie , KLUBEM ŁODZI JEST - ŁKS !!!
[link] - składak opraw
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Relacja Niemców - [link]
-
-
tys tanczyl ale przy scianie napierdalajac glowa ze takie ciulstwa tu piszesz
-
jak nie masz nic sensownego do napisania to milcz.glwtrcd pisze:tys tanczyl ale przy scianie napierdalajac glowa ze takie ciulstwa tu piszesz
-
Takich pajaców siejących farmazon, z góry biorąc że tego nie było powinno się stąd wyp ierdalać, posty usuwacie to i usunięcie tych ciu li, choć pajace wracają zawsze(intowertyk czy jak mu tam jest tego świetnym przykładem) starcie potwierdzamglwtrcd pisze:tys tanczyl ale przy scianie napierdalajac glowa ze takie ciulstwa tu piszesz
-
Doszło do takiego spotkania. Od nas młodzieżówka + pare osób starszych, z Rtsu dobry skład, liczbowo podobnie, wygrana Rtsu.
My podejmujemy walkę a nie spierdalamy jak wy na Limance. Do następnego!
ŚŻK 1922!
-
Hehe piękna wersja łksu jak zwykle.
A prawda taka, że wiedząc ile jest osób z Widzewa sami się wjebaliście na imprezę w dwukrotnej przewadze ale już nawet dwa razy więcej osób wam nie wystarcza obecnie. Może jeszcze napisz, że od was było domowe przedszkole wsparte wychowawczynią, które ostatnio "próbowało" się do nas dostać na meczu TMRF na waszym terenie.
Chcieliście bezpośredniego starcia ludzi z ekip i właśnie dostaliście wjeby. Was zabrały karetki, a my mamy się dobrze. Takie czasy.
A prawda taka, że wiedząc ile jest osób z Widzewa sami się wjebaliście na imprezę w dwukrotnej przewadze ale już nawet dwa razy więcej osób wam nie wystarcza obecnie. Może jeszcze napisz, że od was było domowe przedszkole wsparte wychowawczynią, które ostatnio "próbowało" się do nas dostać na meczu TMRF na waszym terenie.
Chcieliście bezpośredniego starcia ludzi z ekip i właśnie dostaliście wjeby. Was zabrały karetki, a my mamy się dobrze. Takie czasy.
-
Na Rudzie tez nie spierdalaliście ?gangolsena1908 pisze:Doszło do takiego spotkania. Od nas młodzieżówka + pare osób starszych, z Rtsu dobry skład, liczbowo podobnie, wygrana Rtsu.
-
dla nich przecież liczą się tylko trzy awantury zwycięskie w , parku potoku i poddebicach. Zapomnieli chociazby o reprze, aleksie, fabrycznym, rudzie. Teraz zebrali sie wiedzac ze co tydzien chłopcy nasi sa na miescie i ku ich zdziwieniu spotkanie w plecy i od razu jakies porównanie do zwyklej osiedlowej akcji w ktorej tak samo my jak i oni raz do przodu raz w plecy. Bez sensu gadka j**** interety
Władcy Łodzi !
Władcy Łodzi !
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
-
pytanie stricte techniczne - czy był wykonany telefon (wymóg ekipy ŁKS'u)…? jak nie, konfrontacji nie można uznać za "odbytą", tym samym nie może być mowy o wygranej RTS'u…
-
Chwila,chwila przestańcie pisać kłamstwa,cały czas czytam co piszecie i jeszcze nigdy nie napisaliście prawdy. Po pierwsze piszecie,że nas dwa razy więcej,a było 4,5 osób przewagi. Po drugie od Nas niby główny skład? Skład mieszany,ale Wy wiecie lepiej. Wygraliście plus dla Was.Do zobaczenia.
PS.Proszę tylko o obiektywne relacje.
-
hohoho… Wielki ŁKS tak pewny siebie, że atakuje RTS składem mieszanym… u siebie 2 tyg. temu, teraz na imprezie w centrum… ktoś gdzieś powyżej napisał, że Was 8-10 osób max więcej, ale Ty dojebałeś się oczywiście do wypowiedzi stanowiącej o Waszej dwukrotnej przewadze… w******* i tyle, trzeba było się wycofać jak byliście w cieniu i nie byłoby tematu… a tak, mimo wszystko RTS jest cienki, bo wyjebał w kosmos ŁKS, ale ten mieszany, dobrze, że nie wstrząśnięty… ogarnijcie się, bo zaczyna to być lekko zabawne już…ZamknijDrzwi pisze:Chwila,chwila przestańcie pisać kłamstwa,cały czas czytam co piszecie i jeszcze nigdy nie napisaliście prawdy. Po pierwsze piszecie,że nas dwa razy więcej,a było 4,5 osób przewagi. Po drugie od Nas niby główny skład? Skład mieszany,ale Wy wiecie lepiej. Wygraliście plus dla Was.Do zobaczenia.
p.s. ŁKS nigdy nie atakuje głównym składem, bo zawsze jakaś jego część napierdala pokłony nad grobami założycieli przy Srebrzyńskiej…
-
W zastraszającym tempie topnieje ta przewaga Łksu, z wczorajszego spotkania. Zaraz się okaże że było po równo albo RTS w przewadze :D
-
To nie porownujcie tej awantury z obiciem małolatów podkreslam jeszcze raz MAŁOLATÓW od nas na limance . A teraz sie zacznie pierdolenie wasze ze mieszany skład ze tylko 2 wiecej a ekipa dobrze wie i zna wasze mordki kto był od was wiec mozecie pierdolic miedzy soba ta propagande !!
-
Skład mieszany ŁKS akurat przechodził z tragarzami obok, w rękawicach do mma i terrorkach na głowach i przy okazji wbiegł do Widzewiaków zobaczyć jak się bawią. Czy wasi liderzy, którzy zakończyli tą wycieczkę na leżąco, klepnęli wam taką wersję, czy jeszcze nieprzytomni są i nie mogą wam opowiedzieć?
-
Widac ze jestescie w ciezkim szoku i nie wiecie co pisac bo decyzyjni od was zwiedzaja oddzialy szpitalne . A ty az sie rejestrowales byle by cos napisac
-
Ciezki szok nie wiemy co pisac decyzyjni od nas nam nie powiedzieli.Bzdura,bzdura,bzdura.Ty na pewno wiesz najlepiej kto byl kogo nie bylo czy pierwszy szereg czy sklad mieszany dlaczego cisz itd. bla bla bla.Sprawa wyglada tak ze nie ma watpliwosci kto wygral wiec nie ma zbednego pierdolenia.Proste? Proste Przypomne Ci ze przy okazji przegranej na )imance czy ucieczce pod komende pierdolenia bylo na sto stronTak jest roznica miedzy nami.Wiec sobie nie wymyslaj teori dlaczego nie ma stu wpisow,Wakacje zapowiadaja sie aktywnie dla obu ekip.Nie ma sie co oszukiwac ze to koniec histori z pietryny.Z reszta juz pewnie wiecie.Najwazjsza sprawa poza wasza wygrana jest taka ze nikt nikomu nie wypomina sprzetu.Na ten fakt w obliczu wydarzen z ostatnich kilkunastu miesiecy tez nalezy zwrocic uwage.Jest nadzieja ze Krakow nam nie grozi.zdeptany trawnik pisze:Widac ze jestescie w ciezkim szoku i nie wiecie co pisac bo decyzyjni od was zwiedzaja oddzialy szpitalne . A ty az sie rejestrowales byle by cos napisac

-
Jedni niech skleją pizdy, bo za tydzień może być inaczej, drudzy niech nie umniejszają tego, co się stało. Koniec tematu.
-
ja w to nie wierzę ...przecież Widzewa nie ma w Łodzi a jak jest to jest w mniejszości , jest bezlitośnie obijany , a od wieśniaków Szlachta z Miasta Łodzi na pewno by nie dostała !
-
Piszecie tak o tych liczbach to może sprecyzuje ktoś, po ilu mniej wiecej awantura była? zastanawia mnie czy było to coś w stylu po 15/20, czy raczej konkretny dym z blisko 100 liczbą bijących się. Druga sprawa, akcja miala miejsce czysto na ulicy w centrum pietryny?
ps. czytajac ostatnie poczynania, wydaje sie, że Widzew w cale nie jest w jakims tam odwrocie.., nie dosc ze potrafia sie niezla liczba zebrac i pojechac na jakis wyjazd to w samej łodzi co raz czesciej wychodzą zwyciesko w starciach z ŁKS
oby ta "mityczna" obecnie przewaga eŁKSy nie przemieniłą się w okres "z przed poddebic", kiedy to Widzew regularnie raz po raz obijał Rodowitych
ps. czytajac ostatnie poczynania, wydaje sie, że Widzew w cale nie jest w jakims tam odwrocie.., nie dosc ze potrafia sie niezla liczba zebrac i pojechac na jakis wyjazd to w samej łodzi co raz czesciej wychodzą zwyciesko w starciach z ŁKS
oby ta "mityczna" obecnie przewaga eŁKSy nie przemieniłą się w okres "z przed poddebic", kiedy to Widzew regularnie raz po raz obijał Rodowitych
-
Wiem kto byl na Limance i pod komeda byli kibice Widzewa.Tak czy nie? Niczego nie staram sie prownywac tylko odpowiedzialem grzecznie na zlosliiwe pytanie Twojego kolegi skad cisza i jak na przegrane reaguje jedna i druga strona.Oczywiscie nie wszyscy.Nie ma tematu do polemiki to jest cisza.Zwyciestwo to zwyciestwo.Tyle z mojej strony.

-
Cobytu, tak jak kolega pisał jesteś poważnym facetem więc przestańmy juz pisać o tej komendzie bo złapaliście dosłownie jedno auto z małolatami. Takie akcje jak ta plus starcie osiedlowe na limance wasi propgandziści rozdmuchali na duża skale tworząc nawet grafiki by umieścić je potem na wszystkich mediach społecznościowych. Wszystko to poparte było stwierdzeniem że nas juz nie ma. Takich wydarzen po jednej jak i drugiej stronie było i bedzie multum wiec czy jest jakikolwiek sens je tu wywlekać?cobytu pisze:Wiem kto byl na Limance i pod komeda byli kibice Widzewa.Tak czy nie? Niczego nie staram sie prownywac tylko odpowiedzialem grzecznie na zlosliiwe pytanie Twojego kolegi skad cisza i jak na przegrane reaguje jedna i druga strona.Oczywiscie nie wszyscy.Nie ma tematu do polemiki to jest cisza.Zwyciestwo to zwyciestwo.Tyle z mojej strony.
W weekend nasza wygrana w starciu sportowców ale wojna trwa i sytuacja moze odwrocic sie juz za tydzien.pzdr
-
Wy na serio mnie nie rozumiecie.Nie chce rownac skali awantur a reakcje.Nic poza tym serio.Jestem przeciwnikiem wywlekania kazdej akcji na osiedlach na forum.Propagandzisci sa po obu stronach albo dzieci z gimnazjum ktrore w zyciu po glowie nie dostaly i zyja internetem.Do kolegi wyzej ktory w spomina o mitycznej przewadze.Trzeba wychwytywac glosy zdrowego rozsadku ktore pojawiaja sie po obu stronach a nie goracych glow.Pojawialy sie glosy ze raz jedni i drudzy.Ja np pisalem ze mam mozliwosci aby jedni lub drudzy w najblizych latach osiagneli przewage jak Warszawie.W tym miescie to nie realene.Od lat jest tak ze za zwyciestwami ida przegrane.Poziom jest podobny.Pomijam juz na wszelki wypad liczby wyjazdy fc itd. Tu przewaga Widzewa.

-
To było starcie po 15 osób ale na kibice.net ktoś stara sie z tego zrobic starcie roku , no i kumateria z k.net wie kto był nawet jak mieli kominiarki :) lukb pisze ze ich nie ma w Łodzi , a sam napierdala w klawiaturę z pod Łodzi :D komedia jak zawsze :) Ps. Napinko trwaj ! :)
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
Ze jestes idiota to wiemy i farmazony siejesz jedne zlepszych . Walka po pietnastu byliscie w orzewadze to jak to sie ma do rzeczy haha poeta jakch malo