Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Łódź Śródmieście

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Łódź Śródmieście »

kilka?raczej kilkanascie.W miescie Łodzi tzw.wojny osiedlowe(bez tematów kibicowskich) to bardzo odległa przeszłość i osiedla jeśli już ze soba wojują to jest to na zasadzie rywalizacji klubowej.Widzew Wschód wszystkie kolory żyja ze soba w komitywie bez animozji w poszanowaniu i godnosci wspólnie kibicując Widzewowi.
iparts.pl
PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał »

Zgodzę się z przedmówcą tak samo jak i wojenki Olechów Janów należą już do odległej przeszłości, podobnie "Dzikie" i "Kanada" na Retkini
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:
F_F

Post autor: F_F »

Podsumowania rundy jesiennej Górnika Łęczyca, ŁKS-u, a także wywiad z Galernikiem w nr 2 zina "Football Fanatics". Więcej informacji - http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=29705
TheySawTheLight

Post autor: TheySawTheLight »

Jak wygląda pozycja Orła w Łodzi? Są powiązani z ŁKS-em ,lub Widzewem?
DK08

Post autor: DK08 »

TheySawTheLight pisze:Jak wygląda pozycja Orła w Łodzi? Są powiązani z ŁKS-em ,lub Widzewem?
Stadion leży na terenach ŁKS, ale w związku że to bardziej piknikowy klub, można na meczach spotkać jednych jak i drugich, przy czym tylko ŁKS/Orzeł pokazuje się w barwach klubowych. Identyczna sytuacja co do Budowlanych, z tym że tam w drugą stronę.
ŁódźMoimMiastem

Post autor: ŁódźMoimMiastem »

Obrazek

Ełksa na ostatnim wyjeździe.
RKS AGRESIVE

Post autor: RKS AGRESIVE »

białobrzegi
Marek21

Post autor: Marek21 »

W jakich miastach Widzew stracił dużo na sile FC?
Mi do głowy przychodzą:
-Piotrków
-Siedlce (już go chyba nie ma)
-Aleksandrów
-Bełchatów
-Częstochowa (też już go brak)
-Turek
-Chełm
-Wałcz
Jeżeli się myle to poprawcie, tylko bez spiny panowie
wid08

Post autor: wid08 »

Kiedyś byli jeszcze na pewno w Radomsku
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
emigrant112

Post autor: emigrant112 »

W Radomsku nadal są ale jest ich garstka.
czajnik_widzew

Post autor: czajnik_widzew »

Marek21 pisze:W jakich miastach Widzew stracił dużo na sile FC?
Mi do głowy przychodzą:
-Piotrków
-Siedlce (już go chyba nie ma)
-Aleksandrów
-Bełchatów
-Częstochowa (też już go brak)
-Turek
-Chełm
-Wałcz
Jeżeli się myle to poprawcie, tylko bez spiny panowie
z tych 8 miast 5 jest spoza województwa łódzkiego, do niektórych z Łodzi jest kilkaset kilometrów, wiele klubów chciałoby tak tracić :)
pato1908gang

Post autor: pato1908gang »

z pewnoscią, cała Polska chciałaby być w waszej przezajebistej obecnej sytuacji.
Łódź Śródmieście

pato1908gang pisze:z pewnoscią, cała Polska chciałaby być w waszej przezajebistej obecnej sytuacji.
Uważasz że wy jestescie w lepszej?
ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS »

Przecież Pato nie chodzi o to w jakiej jesteście sytuacji tylko Wy ze wszystkich "zarzutów" robicie tak żeby jeszcze wyszło na Waszą korzyść... "straciliście tereny tu i tu" , "ale przecież nie w województwie Łódzkim , zajebiście jest stracić tereny nie w województwie Łódzkim..." i tak ze wszystkim...
Wasteland

Post autor: Wasteland »

Jesteście niemożliwi.Wystarczył jeden wpis debila,po tym jak zdjęto mu gips i jest znowu zdolny do siania fermentu na forach.A wy od razu r************* temat.
tuskotronic

Post autor: tuskotronic »

Jak już ci zdjęli gips to wszystko się prawidłowo zrosło?
zdeptany trawnik

Post autor: zdeptany trawnik »

Gips mu zdjeli ale nadal ma druty w szczece ehh zycie jest ciezkie:p
N1908

Post autor: N1908 »

Ze Świnoujścia nadajesz?
zdeptany trawnik

N1908 pisze:Ze Świnoujścia nadajesz?

A ty nie na maczu ? Pewnie z tel napierdalasz
Łódź Śródmieście

ŁKS1908ŁKS pisze:Przecież Pato nie chodzi o to w jakiej jesteście sytuacji tylko Wy ze wszystkich "zarzutów" robicie tak żeby jeszcze wyszło na Waszą korzyść... "straciliście tereny tu i tu" , "ale przecież nie w województwie Łódzkim , zajebiście jest stracić tereny nie w województwie Łódzkim..." i tak ze wszystkim...
haha nie pojmuje waszego toku myslenia...przecież patus wyraźnie napisał ironizując że cała Polska chciałaby być w naszej prze zajebistej sytuacji tylko pozostaje sie domysleć czy kibicowskiej czy sportowej tj.piłkarskiej.Piłkarsko jak na razie jestesmy o 2 ligi wyżej niż wy,mamy druzyne kiboli która cieszy sie coraz to wiekszym zainteresowaniem zarówno kibicow jak i ew.sponsorów,jak bedzie czas pokarze ale na tu i teraz w jestesmy nad wami.Kibicowsko też mysle że nie odstajemy od siebie mimo wiadomych kłopotów Widzewa nie raz i nie dwa zaliczacie bęcki bo jesli chodzi o wyjazdy to wiadome jest od lat że w tym temacie nie macie prawa sie z nami równać i tyle wiec darujcie sobie te uszczypliwości bo ośmieszacie sie ta spiną
ps.o nasze fan-cluby sie nie martwcie raz lepiej raz gorzej,wiadomo ale ogólnie wy mozecie o tak aktywnych fc.jedynie pomażyć
Romuś Makieła

Post autor: Romuś Makieła »

W takim derbowym mieście jak Łódź raz jedna ekipa jest pod wozem raz druga i nie zmieni tego pierdolenie na k.net.To samo Kraków czy GŚ.Nie wiem po co tyle stron niepotrzebnej napinki.
Jaki Romuś?To jakiś twój wafel jest czy jak?
pomidor12

Post autor: pomidor12 »

Wacław pisze:
pato1908gang pisze:z pewnoscią, cała Polska chciałaby być w waszej przezajebistej obecnej sytuacji.
http://zapodaj.net/f5e1904700ee5.png.html Wy na ostatnim meczu wyjazdowym.
http://zapodaj.net/b7107b6df8595.jpg.html Widzew na zakazie w Świnoujściu.
Przecież fc Widzewa by lepiej pojechał
wid08

Post autor: wid08 »

jak jezdzicie na wyjazd raz na pół roku to konrket, a dwa wy dalej wciskacie tą scieme z aktywnymi fan clubami ? ciekawy jestem w czym sa aktywne oprócz wywieszenia prześcieradła z okazji dnia kobiet/dnia dziecka itp.bo chyba od 5-7 lat w interecie,albo na meczach w Łodzi jesienią :)
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
N1908

zdeptany trawnik pisze:

Jest coś takiego jak internet w telefonie i przy piwku przed meczem można napisać. No to ze Swinoujścia z telefonu? Czy może mama nie puściła na mecz?
zdeptany trawnik

Haha mama ? Synku jak ja zaczynalem chodzic na mecze to ty jeszcze w ojca jajach sie bujałes ewentualnie siedziales w piaskownicy
Łódź Śródmieście

wid08 pisze:jak jezdzicie na wyjazd raz na pół roku to konrket, a dwa wy dalej wciskacie tą scieme z aktywnymi fan clubami ? ciekawy jestem w czym sa aktywne oprócz wywieszenia prześcieradła z okazji dnia kobiet/dnia dziecka itp.bo chyba od 5-7 lat w interecie,albo na meczach w Łodzi jesienią :)
No nie osmieszaj sie...Widzew jeździ na wyjazdy raz na pól roku???Przecież my co chwile mamy jakiś zakaz a mimo to gdzie sie da jeździmy i w ogólnym rozrachunku co sezon mamy duzo lepsze liczby wyjazdowe od was w tym także kibiców z Łódzkich osiedli?Na ta chwile mamy zakaz wyjazdowy i oczywiste jest że nie da rady jeździć na zakazach tak jak jeszcze pare lat temu ale co wy możecie wiedziec o jeźdzeniu na zakazach...to raz
Fan-cluby jeżdzą na mecze i reprezentują Widzew tak jak np.wczoraj z Ruchem w Kielcach...to dwa.
Czego wiecej oczekujesz od fan-clubów?Co takiego robia wasze fc. czego nie robią fan-cluby Widzewa?
zdeptany trawnik

N1908 pisze:
zdeptany trawnik pisze:

Jest coś takiego jak internet w telefonie i przy piwku przed meczem można napisać. No to ze Swinoujścia z telefonu? Czy może mama nie puściła na mecz?
Chcesz tu wcisnac bajere ze siedzisz przy piwku przed meczem i czytasz kibice net ? Sam siebie okłamujesz ..ps nie nie jestem na wyjezdzie a ty byłes w Bialobrzegach daje lape ze nie
N1908

Tak się składa,że byłem. Jak człowiek mieszka 10minut od stadionu to może walnąc piwo godzine przed meczem i poczytać Twoje posty. Koniec tematu.
Łódź Śródmieście

no to jak tam wypadły te wasze osiedlowe pochody?
N1908

Stare Polesie w liczbie większej niż pół Waszej Polski w Świnoujściu. Teofilów i Śródmieście też zdecydowanie na plus.
Łódź Śródmieście

mam nadzieje ze wrzucicie jakies fotki na potwierdzenie,szczególnie tego Śródmieścia bo cos mi sie zdaje że traci farmazonem...
zdeptany trawnik

N1908 pisze:Stare Polesie w liczbie większej niż pół Waszej Polski w Świnoujściu. Teofilów i Śródmieście też zdecydowanie na plus.
smiem twierdzic ze nas na zakazie wiecej pojechalo przez cala Polske niz was do Bialobrzegow czy innych miejscowosci o Swinoujsciu nie wspomne bo pewnie 50 os jesli by zakazu nie było
PanTuNieStał

jak jezdzicie na wyjazd raz na pół roku to konrket, a dwa wy dalej wciskacie tą scieme z aktywnymi fan clubami ? ciekawy jestem w czym sa aktywne oprócz wywieszenia prześcieradła z okazji dnia kobiet/dnia dziecka itp.bo chyba od 5-7 lat w interecie,albo na meczach w Łodzi jesienią :)
Cieszą mnie posty takich ja ty pato czy tam droga krajowa 08, sami sobie wystawiacie laurkę pisząc takie bzdury, ale co tam Łks naj..
Jesteśmy od wielu lat jedną z najlepiej jeżdżących ekip w tym kraju czy to ci się podoba czy nie, ale z drugiej strony nie ma nas w Łodzi nie mamy fan clubów to kto ku*** jeździ? Wejście sobie ustalcie jedną wersje bo albo nie ma nas w Łodzi i Widzew to same fan cluby, albo jesteśmy w Łodzi i nie mamy fan clubów ,tak się kindziorki zakręciliście że już chyba argumentów brak.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:
DK08

Post autor: DK08 »

PanTuNieStał pisze:
Cieszą mnie posty takich ja ty pato czy tam droga krajowa 08, sami sobie wystawiacie laurkę pisząc takie bzdury, ale co tam Łks naj..
Jesteśmy od wielu lat jedną z najlepiej jeżdżących ekip w tym kraju czy to ci się podoba czy nie, ale z drugiej strony nie ma nas w Łodzi nie mamy fan clubów to kto ku*** jeździ? Wejście sobie ustalcie jedną wersje bo albo nie ma nas w Łodzi i Widzew to same fan cluby, albo jesteśmy w Łodzi i nie mamy fan clubów ,tak się kindziorki zakręciliście że już chyba argumentów brak.
A gdzie ty gamoniu widzisz żeby ktoś mówił że nie macie FC? Bo ja widzę tu jedynie rozmowę o tracenia/upadaniu FC. To że jeździcie dobrze nikt nie neguje, a jak sytuacja wygląda w Łodzi wie każdy, i z jednej, i z drugiej strony miasta.
PanTuNieStał

A gdzie ty gamoniu widzisz żeby ktoś mówił że nie macie FC? Bo ja widzę tu jedynie rozmowę o tracenia/upadaniu FC. To że jeździcie dobrze nikt nie neguje, a jak sytuacja wygląda w Łodzi wie każdy, i z jednej, i z drugiej strony miasta.
Przeczytaj sobie jeszcze raz post swojego funfla po szalu, może uda ci się go jakoś logicznie zinterpretować inteligencie.
PanTuNieStał

Łódź Śródmieście

DK08 pisze:
PanTuNieStał pisze:
No jak wyglada ta sytuacja,co sugerujesz?dawaj te fotki z tych pochodów bo np.mobilizacja Teofilowa to dla mnie kupa smiechu jedno z waszych najlepszych osiedli i ile tam osób było 30,40?
Widzew Dąbrowa

Post autor: Widzew Dąbrowa »

Przepraszam ale te posty łks-u czasami to dramat czy fc czy Łódź itd kibicowsko ja mieszkam od urodzenia w mieście Łodzi tzn.29 lat i od zawsze widzewskie serducho mam ale no ja wiem łks jest wszędzie tam gdzie ich niema bez odbioru
ODPOWIEDZ